Åhåjajaa

Har varit i Kista med mamma, moster och träffade Malin där. Hittade ett par ballerinaskor till studenten, köpte en bh som satt skitbra och världens tunnaste klänning som jag ska ha på flaket. Den är typ genomskinlig, så jag antar att jag kommer få åka pendeln med typ bh och trosor. Men det bjuder jag på (för vi ska ta studenten, yäää!).

Nu har jag solat lite, druckit 0,5 liter vatten, lyssnat på Manu Chao (och gör det fortfarande) och ska ut på verandan för att träna lite och köra lite yoga eller något.

Hoppas ni har haft en HET dag!
Ciaaao

Utgången blev slagg på soffan

Så... det blev ingen utgång idag som planerat. Men jag måste erkänna att jag inte är förvånad till att det inte blev det av olika anledningar. Men varför bli sne över det, jag slapp fixa mig i alla fall.

Mor min köpte massvis av olika Marianne-godisar, och ett paket Nobless med apelsinsmak. Ah, så jävla gott! Så vi mumsade i oss det och tittade på Robinsonfinalen. Så jävla underbart att det var Ellenor och Jarmo som stod som finalister, och att Ellenor vann. Yä!

Imorgon (tekniskt sätt idag) blir det Kista. Ska leta ballerinaskor. Efter det ska vi fixa en sandlåda till Elias och träffa Robin. Väldigt najs!

Ps. Ni har inte glömt bort att det är mors dag idag va? Det har inte jag, hi hi, fast mamma tror säkerligen att jag gjort det, hi hi igen. Ds.

Så het, så het...

Jag tror att jag dör av värmeslag! Det är helt fantastiskt underbart varmt! Nästan så att jag vill klä av mig naken, dansa regndansen och hoppas att det åtminstone kommer några ljumma vindar. Sitter och svettas som en jävla gris (plus att jag har fått en ungefärlig lik ton i hyn som en också), och det är fan inte fräscht alltså.

Visserligen har jag längtat efter sommaren, så jag ska inte klaga... eller jo, lite får jag klaga. Har PMS. Då får man lov, som tjej, att göra det. Förresten är våren mer min grej. Då är det lagom varmt och gärna en grad för kallt. Jag trivs som fina firren då, serru.

Åhhhh, kan ingen svalka mig? Aldrig att jag klarar det här...

Reggae

I brist på annat sökte jag på ordet reggae på Spotify för att se vad som dök upp. En massa låtar kom upp såklart, så jag ändra till mest populära där, och vet ni vilken låt som är den mest populära låten på Spotify av alla reggaelåtar? Ni kommer bli förvånade (om ni själva inte gjort den sökningen).

Ja, man skulle ju kunna tro att det är en låt av självaste Bob Marley som är den största reggaeikonen genom tiderna, men nej... Nej, nej, nej. Den snubben ligger på andra plats med låten "Stir it up" och på tredje plats med "Sun is shining".

Och fortfarande... ni kommer bli förvånade över vem som ligger etta när man söker på ordet reggae. Jag blev det. Det är ingen reggaesång sådär. En stor sommarplåga förra sommaren. Nubbe o sill, vi gör vad vi vill. Fem veckor semester, nu äre chill...

Jo, det är sant! På första platsen ligger Markoolios låt "Ingen sommar utan reggae". Är det ändå inte en aning skandal på ett sätt?

Rimming

Jag har ett nytt ord som jag ogillar lite mer än andra. Som ligger i samma nivå med ord såsom plaskvåt, arsel, penis, bröstvårta etcetera. Men med skillnad på dom ordet med detta är att jag inte äcklas av en penis, arsel eller bröstvårta och plaskvåt kan man vara på olika sätt.

Rimming.
Det är ordet.

Betyder att man slickar någons anal. Och jag tycker att det är SÅ äckligt. Eller alltså. Gör det ni hur mycket ni vill om ni blir upphetsade av det, att slicka anal eller bli slickad... Men fyfan. Det är liksom bajshålet (nä, jag tillhör den kategorien av tjejer som inte vill ha analsex). Man fiser och bajsar från det hålet.

Nä, verkligen inget för mig och jag skulle nog aldrig bli upphetsad av att någon håller på att pillar runt där. Rimming is just not my stylee..

A little flurrp

Gjort 150 situps.
Fuck me, I'm good.

Det har regnet som satingen idag,
men jag har minsann solat ändå.
I ett soliarum.
Det var alldeles för varmt och svettigt.
Och jag blev inte ens lite brunare.

Cry me a river

Fyfan vad det regnade imorse! Nästan så att jag kände att jag ville bygga en Noaks Ark-båt. Inte härligt att stå och vänta på bussen i det busiga vädret.

Och igår vann Barcelona Champions League. Fast, öh ja, jag tittade inte. Är ingen fotbollsfantast så att säga. Tycker inte att det är så roligt att titta när killar leker med en boll... Oj, jag menar inte LEKER såklart! Det här är ju blodigt allvar. Champions League och allting.

Bananas.

Daller flurrrp

Har börjat göra situps och ligger just nu på 90 stycken per dag. Kanske inte så fasligt mycket, men det är ju en början. Tror iofs inte att jag kommer få värsta sexpackmage och jag vill inte ha det heller, men det skulle sitta fint att ha en liten fastare.

Måste verkligen börja motionera igen - på riktigt. Jag mår så bra av det, och man måste vill ha konditionen! Fast så finns det ju en massa andra (roligare) sätt att hålla igång motionen... Synd bara att ingen vill ställa upp, HE HE.

Nu ska jag lyssna på lite go-å-gla-kexchokla-musik. Väldigt trevligt!
Godnatt

En tutte är en tutte



Var flera år sen jag lyssna på den här tror jag, hahaha. Så jävla rolig! Aj lajk! Tutte till vänster, tutte till höger, oh ja, har du en tutte över?... Jag mår bra av såna här låtar, så har ni fler på lager kan ni alltid langa en kommentar, eller höra av er på nåt sätt till mig, okiokioki? :-)

CUMSHOT

Sitter och lyssnar på fotoredovisningar. Inte för att vara elak eller så, men faaaaaaaaaan vad tråkigt det är, ha ha haaaaaaaa........... Men här ska jag i alla fall sitta i typ... vad kan det bli... fem timmar till? Jag vet inte riktigt hur länge dom kommer prata. Jävligt onajs!

Nu ska jag lyssna på Micke :-)

Femtiofem

Haaaaahahahha. Fan vad man kan roa sig själv. Såg att jag hade skrivit flacket i förra inlägget istället för flaket (och så var det en massa andra fel också). Fyfan vad roligt. Jak skå oka flacket JÅ! I alla fall. Gick bra hos tandläkaren. Jag fick en surgubbe som inte hade vaknat på rätt sida av sängen kändes det som. Ska dit i juli igen. Dom ska fixa till ett litet, litet hål innan jag måste börja betala, wah. Passa på medan det är gratis liksom bah. Och jag fick reda på, om man ska ha en såndär... Betala tandvården varje månad och få allting gratis när man undersöker (så att det inte kostar typ 150 000 för varje besök), behöver jag bara betala 55 riksdaler. Sjukt lite.

Nu ska jag äta lite mellanmål (eller en försenad lunch, kanske en tidig middag, jag vet inte) och titta teve, yä! Vi ses, tjuuuu.

Di dentist

Vid två ska jag till tandläkaren. Jag har nog aldrig haft tandläkarskräck som många andra, utan tyckte att det var roligt att åka dit när jag var yngre. Men från att jag sist var där tar det fan emot att åka dit. Dom skulle laga en tand och jag hade ont i ett år efteråt. Det är fan inte okej!

Men men. Tänkte åka ner till centrum lite innan och titta skor till studenten. Vill ju inte ha på mig mina tygskor eller höga klackar på flaket. Inte kul. Så därför ska det bli ett par ballerina hade jag tänkt. Vill ha ett par guldfärgade, men man vet aldrig mig med. Kommer säkert komma hem med ett par orangea.

250kg Kärlek - Bonka bäver



Visst kan de va, bra att veta, 
va själva akten, nu kan heta
När sista dansen går på sin sista refräng
att då kunna få den som leder rakt i säng.

Man bonkar bäver i Borås, får sig ett nyp i Alingsås.
Man får flott på skinnespiken i Arvika.
Man pippar i Karlskoga, å man gökar uti Flen,
å i Pite har man bara ta’t en fika.


Lovely

Jag är både döv, blind, lite retarded och korkad.
Yes. Very lovely! Ha ha haaaaaaaa :-)

Redovisning

Vi hade projektredovisning idag. Av 50 minuter pratade jag typ 10 sekunder utan att överdriva. Flackade med blicken, stammade och var helt värdelös. Men nu är det över, yä. Känns underbart! Slipper man tänka på den skiten. Jävla pissprojekt. Jag har hatat varenda sekund av den... Okej, kanske inte riktigt... Eller jo... Eller nä, men länge det har varit mer sämre än bra.

JAJAJA, ska sluta whina nu! Det är över nuuuuuuuuu (men jag kommer ihåg alla dagar med deeeej)...

Yes

Ingen sliskig komplimang. Ingen fin restaurang. Allt man behöver göra är att viska i hennes öra: jag vet du vill ha mig



;-D

Done

Satt och pluggade till kvart i fyra inatt.. Eller imorse, beroende på hur man ser det. Så nu är tjag fucking klar alltså! Känns så jävla najs. Nästsista uppgiften jag gör och den blev bajsdålig, HEHE. Men men. Vad kan man göra? Snart lämnar jag skiten bakom mig. Känns så jävla skönt, men skrämmande.

Fast... Det löser sig - det gör det alltid.

Globen

Idag blev det en heldag på Donken i Globen Gallerian med Kim och Chalisa. Eller tja, i alla fall i någon timme tills nån svettig nisse gick förbi och förpestade luften. Så vi gick och satte oss på en röd soffliknande-sak. Najs najs najs. Alltid lika trevligt att umgås med dessa töser :-)

Hit n run

Jag minns när kille, låt oss kalla honom Martin för det var hans namn, berättade för mig att han slog ner en kille för att han var mörkhyad, och därmed smutsade ner vårt lilla land. Eller när en annan nisse berättade för mig att han slagit ner en annan för att den personen hade kallat honom bög och att han hade sett honom på Pridefestivalen.

Det mest skrämmande med det här, är att båda killarna sa det med lysande ögon och stolthet. Men dom blev så jäkla förvånade, båda två, att jag inte blev imponerad. Hallå, jag slog ju ner honom... Han kallade mig bög... Han var ju en jävla svartskalle... Jahaja. Vad är felet? Jag ser det inte, berätta för mig.

Och är det inte sjukt att människor startar krig för att vi inte har samma tro? Att vi inte tror på samma Gud, eller har samma ritualer... Men vår tro är bättre än eran...

Yummy

Min mamma frågade "Kommer ni äta oavsett vad jag än köper?". Dum som jag är svarade jag såklart ja. Och nu ska vi äta nåt jävla thai-kinesiskt-asiatisk-skit. Nudlar med kyckling med den där äckliga asiatiska såsen som finns i varenda jävla rätt. Nej, jag tycker inte om kinamat eller thaimat eller någon sorts asiatiskt what so ever, förutom sushi.

Men man ska väl inte klaga. Tänkt på barnen i Afrika...


Eh.

Ja må hon leva!

Idag fyller min underbara och vackra storasyster år. Tyvärr bor hon i Göteborg och jag i Bålsta, det är några mil mellan oss så att säga, så jag kan inte fira henne på det sättet som man vill fira en födelsedagsbarn. Men ändå.

Det här inlägget är tillägnad till bara henne, för hon är den bästa systern man kan få, även fast hon tvingade mig göra saker jag inte vill när jag var yngre, anklagade att jag gjorde massa grejer och fes mig i ansiktet. Men jag antar att det är sånt som tillhör systerkärleken. Det är sånt man får ställa upp på.

GRATTIS! :-D


Dread... nahh

Jag vet inte varför men killar som har sina dreads i mössor really turns me on. Det är något inom mig som bara börjar spinna som ett lejon när jag ser såna dudes. Och så tänker jag alltid, alltid, "tänk hur mycket dreads det göms i den där mössan", och då blir jag ännu mer turned on. Det är sjukt, jag vet, haha. För jag vet hur jävla skabbiga dreads kan vara. Läst om när människor klippt sina dreads och det kommit ut silverfiskar från håret och annat äckel, men ändå... Det går inte riktigt in i mitt huvud. Det är så jävla hett!

En kille som satt framför mig idag på pendeln gömde sina dreads i sin mössa. Jag försökte lite nonchalant att ignorera honom och inte titta så mycket. Misslyckades radikalt. Kunde inte låta bli att kika i smyg och bita mig i läppen.

Jag tror jag måste få omkull minst en sån nisse någon gång i mitt liv.

Yehees

Jag och Kim lekte visselleken i Humlegård idag.
Vi skrattade och kaksmulor flög.

Stolt

Det verkar vara så många som antar att bara för att man är kraftigare (eller ja, TJOCK) så vill man vara smal. Jag kan väl känna att det inte riktigt stämmer. Jag är förvisso inte en valross eller så, men definitivt mullig och jag känner att nää, nej jag vill inte bli smal. Visst vill jag få en lite mer "fastare" kropp, men jag vill absolut ha kvar min kurvor. Men trots det är jag stolt över min kropp, och är inte rädd att visa den (vilket många får se, haha).

Och det tycker jag att alla borde känna - oavsett kroppstorlek. Var stolt. Varje kropp är unik, och varenda kropp är vacker på sitt sätt. Träna på, gör vad du vill, men var ändå stolt över den du är. Det du bär på. Vi måste börja älska oss själva... och vår kropp.

För, fyfan vad snygga vi är ;-)

Tja stumpan! Sätt dig på den här så ska jag berätta en saga föreeeeej


Yada yada yada

Sitter och skriver en massa skit - bokstavligen nästan - i mitt sammanfattning om projektarbetet. Jag har absolut ingen aning om vad dom vill veta eller vad vi ska skriva (faktiskt om jag ska va helt ärligt så att säga (okej, det där var ett internskämt)).

Samtidigt sitter jag och lyssnar på GDs nya skiva. Åh, den är så underbar! Är helt fast för Peacemaker, Last Night On Earth, 21 Guns och ¿Viva La Gloria? [Little Girl]... Sen är ju Restless Heart Syndrome... Åh, ja, alla låtar är så bra! Är dock inte lika frälst som alla andra, och American Idiot är fortfarande mitt lilla hjärtebarn. Favoritskiva. Men vi får väl se om några veckor...

HIHI.
Hejdå.

Låt mig slippa

Det är så jävla konstigt hur tråkiga saker kan bli lite bättre när man ska göra saker som är ännu mer tråkigare än det som redan är tråkigt. Ja, jag snackar givetvis om att plugga vs städa. Eller diska. Eller... vad fan som helst som är tråkigt. Plugga är nog det mest tråkigaste jag vet. Så in i helvete blaj. Mer blaj blir det när man måste göra en uppgift man egentligen inte bryr sig ett skit om.

GIMME A FUCKING IG!

Confused

Hur kan man sätta ord på hur man känner sig, när ens känslor gör uppror? När man inte riktigt vet vad man känner. Det är något som tynger mig, men jag vet inte vad.

Förvirrad kanske är ordet.

Fucked up

Nu blev jag sådär allmänt fucked up igen. Satte på cdn på högsta volym, med någon blandskiva, och sjöng tills mina egna öron började blöda och typ krålade runt på golvet. Hade blivit jävligt pinsamt om någon kom hem, men det skulle jag kunnat bjussa på.

Det behövde jag. Jävligt mysigt att flippa ut ibland. Nu är det väl bara nakenspringet i regnet som saknas, sen är jag fullbordad. Tyvärr regnar det inte ute och jag vet inte om grannarna skulle uppskatta min nakna kropp.

Ehm, ska nog laga nåt att käka, då jag bara fått i mig tre mackor och en banan idag (plus lite juice och hinkvis med té). Är inte så djävulsk hungrig, men kroppen behöver energi... eh. Okej, just min kropp kanske inte behöver mer energi än vad den har men yada yada yada...

PEACEMAKER!

Anonyma

Förstår inte varför människor har så svårt för personer som kommenterar anonymt. Jag menar, bara för att personen skriver till ett namn, säger det inte mig så jävla mycket. Han eller hon kan lika gärna ljuga. En Lisa kan egentligen vara en Pelle.

Ja, okej. Man kanske inte orkar med fega stackare som leker gangsters bakom datorskärmen, men vadå... Du kan ju alltid själv ge dom olika namn ;-)

Svar på kommentar

Anonym om Malena Ernman - La Voix:
Du kastar ju fan sten i glashus, som att musiken du lyssnar på har speciellt mycket bättre text?

Svar: Haha, antar att du kommer från GD-forumet :-) Nä, jag lyssnar inte på musik som har speciellt mycket bättre text... Fast det beror på vad man tycker är en bra text, och vad som inte är det. För övrigt är inte texten det viktigaste för mig när jag lyssnar på en låt, och jag tycker om melodin i La Voix. Den är liksom lite klatschig, likaså alla anda omogna och sämsta-texter-låtar jag lyssnar på.

Äsch, blev en massa svammel, och ingen blev väl klokare av det här, och vem vet - jag kanske tycker om att kasta sten i glashus.

Svennebanan

tack som fan kap kun kap
koh pangan koh tao khao lak
fuck it i phuket pingpong show
kalla folket för tjingtjonghoes


Fint väder det är ute! Molnigt, grått och härligt.
Ska dra iväg till Globen och checka läget, mjao.
Tjyyylyly!

Svar

Anonym om I'm a loser, baby, so why don't you kill me?
Det är antagligen för att du kommenterade i Soran Ismails blogg, det var så jag hittade hit.


Svar: Jo, eh, jag förstod det. Eller jag vet det, så att säga. Det var därför jag skrev in lite fint "[...] skulle ju kunna undra vad det beror på om det inte vore så att jag visste varför." Fast det kanske inte framgick att jag... ja, yada yada yada. Iaf trevligt att ni tryckte er hit och... Fint med människor som kommenterar anonymt. Det är härlig på något sätt. Jag själv brukar jag göra det... Nä, det brukar jag inte göra iofs. Brukar inte kommentera alls, hi hi.

I alla fall, tack för observationen och... för din tanke :-)

YÄÄÄÄÄÄÄ!

Egentligen är det konstigt hur nåt litet skitgrej kan göra hela ens dag. Typ som att man... ser att en skiva man vill köpa är billigare än vad man trodde. Att man hitta choklad (vad vet jag) i skåpet? Att en låt helt plötsligt finns på Spotify...

Ja, eller att någon börjar använda ett ord som man själv gör, och man blir så glad för att... Ja, jag vet inte.

Nu ska jag sova (och, by the way, grattis på födelsedagen Lasse :-)))

Trångsynt

Är det några som jag har riktigt svårt för är det trångsynta människor. Ja, det kanske är lite motsägelsefullt, men det är något med dom som går mig på nerverna.

Människor som har svårt att vi faktiskt har olika musiksmaker. Människor som anser att det är något fel med HBT-personer för att "det är onaturligt". Människor som tycker att man ska utrota en människoras för att vi inte har samma hudfärg, tror på samma Gud eller lever på samma sätt.

Ibland undrar jag om det är mig det är fel på. Jag har aldrig haft några problem med att acceptera andra (om dom nu inte mördar, våldtar, kör med utpressning eller är allmänt grymma på icke bra sätt).

Kommer ihåg när jag var runt tolv-tretton, kom det en mörkhyad kille hem till oss som... ja, det är egentligen inte väsentligt vad han skulle göra. Vi skakade hand med varandra, och så säger han "Ja, du har nog aldrig sett en sån här mörkhyad man förut, va? Men du kan vara lugn, jag är snäll". Öh, jaha? Vad trodde han? Att jag trodde att han skulle bita mig i stortån för att vi inte har samma hudfärg? Troligt.

Jag bryr mig inte om vad två killar, eller två tjejer, gör i sängen. Älskar dom varandra så gör dom det. All kärlek är fin kärlek. Vad är problemet människor? För det är inte naturligt med två kukar/två fittor i ett samlag där det bara är två människor deltar... Fast så är det mer accepterat med två tjejer än två killar. Fan, vi lever i 2000-talet. Bli lite mer öppensinnade, tack.

Och justja, vi har inte samma tro. Nä, då går det inte att vi umgås. Bättre om du konverterar dig till min tro eller dör. För det du tror på är heeeelt fel. Och kom inte hit förfan och smutsa ner vårt Sverige, då åker du på spö.

Sen är det inte musik när en artist/ett band inte har skrivit producerat låten själv. När någon annan har skrivit texten till dom. Nej, det då är det typ... ett hopprep eller en daggmask eller något. Jag vet inte riktigt. Inte musik i alla fall. För man måste ha gjort allting själv. Och vadå, lyssnar du på hårdrock? Nä, fyfan såna som du borde inte finnas...

Seriöst. Jag har aldrig förstått mig på det där.
Ner med trångsynta människor.

Och jag vet att det är motsägelsefullt - men jag kunde inte bry mig mindre.

Promoe - Lev Nu

När du slår upp dina ögon till ännu en dag av ingenting,
så tänk att värre har det vart och värre kommer det bli igen
För vi grälar och vi tjafsar och vi bråkar om just ingenting
Men jag tror att värre har det vart och värre ska det bli, min vän
Så passa på, lev nu och sjung:
La la la la la la la la la la la la...
Imorrn är det försent

Lyssna här

I'm a loser, baby, so why don't you kill me?

Helt plötsligt gick min besökstatistik upp drastiskt. Hmmm, man skulle ju kunna undra vad det beror på om det inte vore så att jag visste varför. Och tji fick dom som besökte mig. Jag menar, dessa människor ångrar sig nog att dom tryckte på min länk. Den här bloggen är ju otroligt rolig.

Oh nej, nu låter jag typ som Mårten Andersson gjorde igår under sitt gig. Jag vet inte om det var bakfylleångest (nä, jag vet inte om det är ett ord faktiskt) eller om han alltid håller på så i varenda uppträdande han kör, men det var ungefär...
- Åååh, jag vet inte om jag är rolig eller inte. Jag tänkte ställa in mitt uppträdande för jag tycker själv att jag inte är rolig, och jag vet inte hur många som är här för att titta på mig egentligen... Och det känns ju otroligt onödigt att ta upp tiden för en roligare komiker... Tycker ni att jag är rolig? Kul, jag körde övertid med bara en massa tråkiga skitskämt som ingen tycker är roligt.. Åh, jag är så tragisk...

Yada, yada, yada...

Jag hade nästan lust att ställa mig upp och säga du är rolig så håll käften om det där förfan!!! Ingen annan av dina kollegor kan ju veta säkert om människor är där för att se dom heller... Så kör ditt race, för du är en GRYM komiker!

Men nördig som jag är gjorde jag inte det. Och som sagt, jag vet inte om han säger sånt där craptalk i varenda gig han kör. Otroligt irriterande, då skämten han kör faktiskt är bra. FAKKING STABILT!

Grattis Norge!

Förvånade att Sverige kom typ sist i Eurovision? Nä, knappast. Förvånad att Norge vann? Nope, inte det heller. Deras låt var faktiskt väldigt fin, och hur kan man förlora när man har ett sådant fint namn som Alexander? Jag bara undrar...

Det måste vara en sån jävla känsla att, inte nog med att få poängrekordet någonsin i tävlingen (nej nej) utan att vinna med en låt som man har producerat helt jävla själv. Sån otrolig jävla känsla det måste vara! Och att hela Europa verkade digga den låten. Fucking awesome..

Men så hette han ju Alexander också. Vackert. Och han spelade fiol. Verkligen iofs inte riktigt är min grej, men det är ju ungefär som en liten gitarr... eh.

Nu ska jag slagga lite.
Tjylyly

Back home

Raw Comedy Cruise. Vad ska man säga? Ha ha ha, ho ho ho eller hi hi hi. Kan alltid blanda. Var väldigt roligt, men jag tror att det skulle ha varit roligare att åka med ett par vänner istället. Inget fel på mor eller bror men... ja, ni kanske fattar?

I alla fall. Komikerna var på topp och det var en helt otrolig upplevelse. Topp tre var nog Soran Ismail, Thomas Järvheden och Johan Glans. Men självklart hade alla något roligt att tillföra på scenen, muhuhu. Så tro inget annat.

Jakob Öqvist körde ett av mina absoluta favoritskämt som jag kallar för Mr Banana. Tyvärr körde han inte "hela" skämtet, utan slutade där vid rättegången. Okej, många kanske inte hajar, men ni som gör det: man vill ju för fan höra det där "Mr Banana is walking the green mile."

Och, dessutom, fick jag höra Bajssången av Thomas Järvheden live. Det var en otroligt, mäktig upplevelse!

Men men, det är en dag imorgon och så kul ska vi inte ha det...
Ses! :-D

RAW comedy cruise

Ikväll blir det RAW comedy cruise. Båten lämnar hamn vid halv åtta and I'm gonna be there... very much. Haha. Kommer se finfina komiker. Özz Nujen, Thomas Järvheden, Soran Ismail, Johan Glans, Magnus Betnér och många fler.

Hoppas ni får en härlig fredag och lördag (kommer ju inte hem förrän imorgon kväll).
Juruuuvisson tumårrovv Y

Billie Joe+Tré


Det här tycker vi om, mjau rawr voff

Tung hiphop

Jag lyssnar på det mest fetaste och tunga hiphop ever, Markoolio. Ååh, sommar och soooooool, yääääää.... Fedt bra, yao bro fo sho... Eh. Jag kan sånt där språk va. Hiphopspråket alltså. Grymmaste av dom mest grymma.

Ehm. Ikväll blir det kryssning. Woho. RAW comedy cruise. Det blir jag och Özz och Thomas Järvheden och Soran Ismail + några till. Yä. Partaj alltså! Den mest högaste nivå dessutom.

Hoppas att ni mår bra!
Ciao bella...


En bild från när jag var typ fjorton. Stora tjejen!

Det är så jag säger det

Sitter och svettas i värmen. Har slaggat i solariumet för ett tag sen. Det var najsbajs. Och har smällt i mig lite pizza. Helt okej, men jag är ingen pizzanisse. Kycklingkebab är mer min stil, hi hi.

Har inte så mycket att skriva. Ska dricka lite vatten nu om ni ville veta det. Tjoho. Värsta grejen, YAO!

Peace

Hits for kids

Jag rockar loss till Hits For Kids-skivorna jag inhandlade när jag var yngre. Fan, låtarna är fan riktigt grymma alltså, hahaha. 1990-talets musik ftw! Så nu är jag fan helt pepp inför morgondagen. YÄÄÄÄÄÄ!

Och jag vill bara ut och dansa och hångla och dansa och hångla. Samt sjunga till jag spräcker några trumhinnor. Yä igen!

Nu ska jag dansa tills röven ramlar av. Vi ses fuckerrrrssss.


IMORGON :-))

Malena Ernman - La Voix

Har haft La Voix i mitt huvud hela jävla dagen. Blev så mycket att Lasse tillslut sa "Men kan du sluta sjunga på den där sången eller??". Det gjorde jag såklart inte, och har inte kunnat gjort det heller. Och eftersom jag kunde typ tre rader var jag tvungen att checka upp texten, och helt ärligt... Den är p-r-e-t-t-y lame! Seriöst, titta...

Vi börjar med första versen:

Can you keep a secret
Can you keep a secret
I'm in love with you
Can you make a promise
Can you make a promise
Stay forever true
Then I'm forever yours

Kan ni förstå? Kan ni förstå? Texten är rätt sådär... Ni måste ju se det. Ni måste ju se det. Den är rätt lame. Och nu går vi över till refrängen.

Je t'aime, amour, quand j'entends la voix
Je t'aime, ma vie, c'est jamais sans toi
Je vis ma vie pour toi, c'est l'universe pour moi
Je t'aime, amour, quand j'entends la voix


Un texte ne plus comprendre les Français, car il est en français, alors qu'elle chante de l'opéra ... Facile? Hardly. Et non, je ne sais pas si ce texte est grammaticalement correct, mais je traduis sur www.ordlista.se. Men i alla fall, nu fortsätter vi på andra versen...

Tell me what you're feeling
Tell me what you're feeling
I just wanna know
Tell me what you're dreaming
Tell me what you're dreaming
Let your feelings show
Stay and don't let go

Nu är vi där igen. Nu är vi där igen. Dubbelraderna verkar vara grejen. Ernman och Kempe verkar tycka om det. Ernman och Kempe verkar tycka om det. Skrev en riktig avancerad text tillsammans. Och nu kommer vi till den franska refrängen igen...

Je t'aime, amour, quand j'entends la voix
Je t'aime, ma vie, c'est jamais sans toi
Je vis ma vie pour toi, c'est l'universe pour moi
Je t'aime, amour, quand j'entends la voix


Nä, nu orkar jag inte låtsas kunna orka franska, för det kan jag inte... förresten är ju refrängen likadant som förra gången. Och nu kommer vi till slutspurten...

Je vis ma vie pour toi, c'est l'universe pour moi
Je t'aime, amour, quand j'entends la voix


Wow. Tog dom två sista raderna från refrängen, och till dom sista tonerna sjungs det:


J'entends la voix
La voix


Och när tog låten slut... Liksom... hur lång tid kan det ha tagit att skriva texten? En kvart? Om ens det. Och då var dom ändå två som knådade på den här låten. Men nåja, jag ska inte låta för bitter. Börjar tycka om låten. Den är lite... ja, den är rätt okej. Heja Malena på lördag!


Från tjuvlyssnat.se

Gymnasium i Norrland

Ett gäng gymnasieelever ~17, pratar om vart de ska praoa.
Kille 1 (till kille 2): Jag tänkte praoa i din mamma!
Kille 2: Haha nej, det är nog jag som tänker praoa i din mamma!
Lärare (kyligt): Ni ska praoa två veckor, inte två minuter…

 

Aaahahahahah!


Jahaja jasså

Åh, jag insåg precis att det inte handlar om mig och det har aldrig gjort det. Eller okej, det har alltid funnits där i bakhuvudet, men nu... Nu är blicken glasklar. Det känns väldigt konstigt att verkligen se sanningen i vitögat.

Och sen är det väl jävligt konstigt att det finns flera miljarder människor i världen, och ändå känner man sig så jävla ensam.

Tröstäter

Det är inte bra att jag tröstäter när något jobbigt har hänt/händer. Förtillfället äter jag som ett svin och jag vet inte om jag kan sluta... Mat, mat, mat hela tiden. Måste verkligen sluta med det, men måste väl fixa till psyket först. Inte lätt, serru.

Nåja, snart ska jag och mor dra iväg. Vart vi ska vill jag inte berätta (men till min bror och hans flickvän). Trevligt värre.

Och hm... undra om man ska ta en till morot? Yummie.

Eh ja

Jag är så jävla trött fastän jag sov mycket inatt. Eller det är som att jag sover men ändå inte. Jag vet inte. Är i alla fall sjukt trött. Känns som att jag skulle behöva 24 timmar sömn, men ett helt dygn vill jag ju inte slösa bort, hehe.

Sitter i skolan men jag vet inte varför. Har ingen anledning till att vara här. Antar att jag inte vill sitta hemma bara, och här är ju internet snabbare och jag får gratis lunch om jag så skulle vilja ha det. Punkt. Lång mening det där.

Nu ska jag... göra något. Kanske förflytta mig. Sitter i matsalen och folk har börjat äta.

Chocolate..

Choklad och té (med lite inslag av shopping) är en riktig mirakelkur. Efter både vanlig och vitchoklad plus en halvliter med té mår jag mycket bättre. Och jag shoppade lite. Ja, inte storslagna saker såklart. En såndär slaskgrej, ett till par hörlurar som är grymma och en sånhär bh som man klistrar fast... Eh, ja. Tjejer kanske vet vad jag menar?

Nu ska jag göra lite dipp, skära grönsaker och käka det till middag.
Det känns som att jag har bölat färdigt för den här gången.

Keep on walking no matter what

Är det inte konstigt att hur många smällar man än tar, reser man sig upp igen och fortsätter att gå oavsett hur skadad man är. Men ibland är skadan av smällen så djup och sårig att man börjar fundera på om det ändå inte är bättre att ligga kvar på marken...

Ett sms jag skickade för ett tag sen till min allra närmaste vän. Jag tror att det jag hittade tog hårdare på mig, hur mycket jag än inbillade mig själv att det inte gjorde det.

Ibland spricker det

Inte konstigt att man är helt fucked up när skitsaker händer hela tiden. Jag orkar inte, jag orkar inte, jag orkar inte, jag orkar inte... Så ska man gå till jävla skitskolan imorgon och ta äcklig skitkritik för sina sämsta texter och låtsas att allt är så jävla underbart.

Och pricket över i'et med allt den här jävla situationen är att jag är så förbannat arg hela tiden. Är i ett jävla PMS-tillstånd hela jävla tiden, och det tar på krafterna. Men jag vet fan inte vad jag ska göra med all min ilska. För snart kommer det gå i överstyr och något riktigt snett kommer att hända.

Ibland spricker det rejält i fasaden och vad är meningen med att dölja det egentligen?

Kan inte tiden bara rusa fram och sen tillbaka?

Är det inte sjukt att jag sitter och taggar inför Green Day redan nu, när det är fem månader och en dag kvar? Åhhh. Jag orkar inte väntaaaaa. Jag trodde att jag skulle kunna vänta, men nu när jag vet att jag kommer få se dom så känns det så jävla långt tid kvar. Punkt. Det där blev en lång mening.

Sen att man sitter och knappar vid ett Green Day-forum (okej, jag måste erkänna att jag inte skriva så jävla mycket) där det finns människor som taggar ännu mer, blir tiden olidlig.

Så här mycket har jag faktiskt aldrig längtat efter något förut. Liksom, jag längtar mer till att se GD live än att ta min student. Hur tragiskt är inte det egentligen? Studenten tar man bara en gång, och tror det eller ej, men man kan se GD fler gånger.

Men ändå. Jag har väntat så in i helvete länge att jag inte orkar vänta mer. Och jag vet att jag låter som en liten, klagande fjortis, men vafaaan... Jag vill se dom TYP nu liXom bah.

Good Riddance (time of my life).

How ironic

Jag sitter och knaprar på en morot medan jag skriver om en kanin. Fasligt roligt, eller?? Det går jävligt trögt med mitt skrivande, kommer liksom inte framåt och jag vet inte hur jag ska göra. Ska skicka iväg texterna idag, senast klockan 16.00. Borde vara stressad, men finns inte fantasin där så gör den ju inte det.

Förresten har jag kommit på att jag skriver som bäst när jag sitter på pendeln. Man kanske borde skaffa en sån på baksidan. Vi har rikligt med plats så att säga... Ja, en vagn skulle fan få plats. Ingen tvivel om den saken... Eller kanske lite, men struntsamma.

Nu ska jag fortsätta knapra och skriva om min kanin.

- Vad äter du på?
- Mojooot
- Men det låter ju inget
- Juuutten

(Mitt favoritskämt när jag var liten. Tragisk barn av vår tid.)

Wei

Sitter hos min bror och hans flickvän. Dom skulle fixa toaletten och jag hade tråkigt, hehe. Käkade även middag här. Kyckling med strips och tsatsiki. Jävligt gott ska ni veta!

Just nu tittar jag på Robinson. Rätt roligt, men fan heller att man skulle vilja åka ner dit. Fast iofs skulle jag åka ut vid första ö-råd (om jag ens skulle kunna kvala mig in), hehe. Så... det är ingen big deal...

100 år från nu

Jag blundar och håller andan lite till

Work it baby

Nu har jag varit ute och gått fyra kilometer (bara iofs), hoppat lite hoprep som en sjuåring och suttit och hållt balansen på en stor, röd boll (hur jag än formulerar den sista meningen, låter det bara så fel). Måste komma i form till studenten, och jag veta att det bara är en månad kvar, prick idag, men bättre sent än aldrig. Man måste ju vara lite fräsch så att dom minns mig väl. Och med dom menar jag kanske nån.

Allt bra med er?

Nu ska jag hoppa in i duschen. Är så jävla svettig och härlig. Sen ska jag läsa lite HP och efter det måste, måste, måste jag skriva på min berättelse. Skriv till mig att jag behöver det. Hota mig! För jag måste verkligen skriva.

Aja, först väntar i alla fall duschen.
See you later, alligator.

Det är bara är så

Åh, jag tror jag just dog lite.
Och igen.
Och igen.
Och lite till.

Tror att det är dags för att se lite Grease igen :-D


Från tjuvlyssnat.se

En kvinnlig lärare ~50 står med sin klass och väntar på tunnelbanan. Några fjortiskillar i klassen står och retar en popkille.
Fjortis 1: Du är så jävla ful, den enda anledning du kommer till skolan är för att du vill kunna kolla på oss andra killar!
Popkillen: Jag går i skolan för att jag måste.
Fjortis 2: Haha, jävla bög!
Läraren hör detta och avbryter genast konversationen.
Läraren: Nämen hörrni, så säger man inte. I den skola ni går i så visar man respekt för varandra.
Fjortis 2: Vadå, är det olagligt eller?
Läraren: Det vet jag inte, men man går inte runt och kallar folk bög! Du kan omöjligt veta om han är det eller inte.
Fjortis 1: Men man ser ju på honom att han är det.
Läraren: Men du kan inte veta om han är det eller inte.
Fjortis 2: Titta bara på honom så ser man det.
Läraren: Jaha, men när jag tittar på dig så tycker jag du ser ut som en bög du också!
Läraren går därifrån medans fjortisarna står kvar i tystnad.

 

 

Haaaahahahaha!


MPA

Igår såg jag Mario Perez Amigo. Ni vet snyggingen som var med i So you think you can dance och Floorfiller (yä, jag kom på vad programmet hette, HEHE). Satt och döda tiden på tunnelbanan, satt mest och tittade ut genom fönstret. Så vände jag på huvudet och där, några säten framför mig, satt han. Åh, så himla snygg han är! Och så kan han dansa. Yvette går på högvarv. Självklart har han flickvän (såg det ut som i alla fall), och det är väl lite typiskt mig. Dom jag faller för är antingen upptagna eller bögar. Ja, jag faller för såna jag inte kan få helt enkelt.

Men det är skitsamma. Det enda jag skulle vilja är att dansa lite med honom... För övrigt var han mycket kortare än vad jag trodde att han var. Fast så hade jag på mig högklackat iofs, hehe.

Så sne

Den här jävla skitburken fungerar inte hemma. Jag fattar inte vad problemet är. Kan ju inte bara sluta helt plötsligt. Och jag märker att jag alltid låter helt jävla pissed off och arg i varannat inlägg jag skriver, men jag kanske är det. Det är vår och det är sol och det är fint och det är bla, men man kan inte styra ens humör.

I alla fall, dagens låt: Håkan Hellström - Den fulaste flickan i världen

Lite nostalgi




Aahahahaha :-D Thumbs up!

Gahh

Fucking hordator! Slutade fungera igår vid fyra, och inte förrän nu har jag fått liv på den. Så jävla bajsrutten den är!

The way you make me feel

Har köpt ett par hörlurar, HEHE. Var rätt billiga, men det är iaf inga såna här... Som man stoppar in i öronen... Eh. Fin förklaring va? Men jag kommer faktiskt inte på vad det heter.

I alla fall. Ska snart dra hem tänkte jag. Kan vara trevligt. Måste bara dra iväg ett mejl. Kan ju också vara trevligt.


Mm

Vafan

Jag mår illa igen. Det kan fan inte vara sant. Hoppas jag inte får den där jävla bajsviruset igen. Inte okej någonstans och jag hoppas bara att det är lite... ja... vad kan man skylla på? PMS-illamående, eller va?

Fy och skam.

En liten haikus om hur det är just nu

Skriva en saga
när fantasin har upphört
är fan inte lätt

Grytor

Sitter vid sofforna med två andra människor, killar. Så utbrister ena duden:
- Hoppas vi får nåt vanligt till lunchen... Typ köttbullar och makaroner. Inte nån jävla gryta! Är så jävla trött på grytor. Vi får det jämt. Korvgryta, kycklinggryta, kebabgryta... Ahh.

Så var jag, såklart, tvungen att gå in på Kleins Corners hemsida och titta vad vi ska få. Och det är så jävla ironiskt, hahaha. Maten alltså. Idag är det korvgryta. Imorgon är det indisk kycklinggryta, och på torsdag är det kebabgryta.

:-D

JKIBMM

Sitter förtillfället i skolan. Kom hit för att jag inte pallar vara hemma en sådan här dag. Jag vet att jag måste göra ett massa piss, och jag kommer inte att skriva att "nu ska jag plugga" för det kommer jag antagligen inte göra.

Det spelar liksom ingen roll vart jag än sitter, vart jag än befinner mig, det går bara inte att plugga. Jag orkar inte. Så jävla pissigt tråkigt. Och jag vet att mina betyg kommer få stryk på grund av det, men ärligt talat: jag kunde inte bry mig mindre.

Så nu ska jag göra något. Antagligen inte plugga.

Baby love

Är det inte konstigt hur mogen man kan vara i sina drömmar? Inatt, till exempel, drömde jag att jag hade en liten bebis. Flicka. Visste inte vem pappan var. Kommer inte ihåg förlossning. Mindes inget förrän jag gick med henne i min famn, när jag skulle åka tunnelbana någonstans. Det var bara hon och jag. Och jag var inte ett dugg rädd eller vilsen eller hade någon sorts negativ känsla.

Jag kände mig bara så jävla hel när jag gick med min lilla flicka i famnen. Se hennes vackra ögon. Hennes små fingrar. Urgulliga leende. Och hon var liksom intelligent. Man kunde se det i hennes ögon. Hon skrek inte. Var bara tyst och uppmärksam och stilla... Och... och helt underbar.

Samtidigt gick jag där som världens stoltaste (och mognaste) mamma till världens finasta barn...


Drömmar är allt bra konstiga.

Fina, fluffiga och gröna moln



Nu äger jag den här fina biljetten. Har väntat på den i sex år, så det känns jävligt bra! Känns så jävla orealistiskt att jag kommer se Tré Cool, Mike Dirnt och Billie Joe Armstrong live om ungefär fem månader. Vart en jävla massa krångel imorse när jag skulle beställa biljetten. Satt och försökte i en timme tills jag var nära på att ge upp. Gick inte att betala genom internet (antar att det är därför inte många biljetter har sålts, inte för att dom är impopulära här okej). Satt ändå i KÖ i en halvtimme först.

Men nu, nu har jag den i min hand. Efter mycket om och men. Tydligen en finfin plats jag lyckades roffa åt mig (ja, jag har sittplats, vill inte stå).

Att få se dom live... betyder väldigt mycket. Jag skulle kunna skriva minst ett A4 på datorn, till hur mycket dom betyder för mig. Och dom vännerna som står mig närmast, och som känt mig ett tag, vet vilken betydelse detta band har för mig. Vill självklart inte skriva det här, då det finns människor som jag inte vill ska få veta om min barndom och hur jag egentligen mått... men tills vidare,

I'm so damn fucking happy right now!

Åhå, nähä

Jag är i ett helt pukeläge. Dör, dör, dör...
Skitofferhelvete, DET ÄR KOMMER GÅ ÅT SKOGEN

:-(

Jag rår inte för det Jånni gör...

Jag är en vandrande PMS-monster. Är så in i helvete trött på det. Bara gå runt och är grinig, irriterad och hoppas att alla bara ska hålla käften. Att människor ska kunna se in i min hjärna och bara göra det som jag vill att dom ska göra. Men så fungerar inte livet. Och det suger.

Idag fyller i alla fall min bror Robin år. Väldigt mycket grattis till honom! Han var tydligen förbannad imorse också. Skönt. Då var jag inte ensam. Hoppas att han har fått en jättehärlig fortsatt dag i alla fall!

Nu ska jag gå och fortsätta mensa lite. GR VOFF MJAU.
Tju...

Vilket vackert väder det är ute.
I just love it!

Nu ska jag lyssna på lite Green Day och sola lite.
Tjylyly

Ett långt och detaljrikt inlägg om min dag :-)

Dagen började med ett leende på läpparna och en alert Yvette hoppades upp ur sängen, redan klockan åtta. Kunde inte sova längre. Gick ett varv i spåret, och fixade mig sen när jag kom tillbaka. Tog bussen och pendeln in för att avnjuta en lunch tillsammans med Kim.

Vi träffades vi halv tolv. Gick till ett ATG-ombud och hämtade ut våra kära Pride-biljetter. Mannen bakom disken trodde att vi var tillsammans... antagligen. Men det är skitsamma. Detta blir mitt tredje år inne på Pride-park. Så jävla underbart!

I alla fall, efter en liten runda i storstaden, gick vi till Kungshallarna och käkade en kebabtallrik och kycklingkebab. En maträtt var tillräckligt stor för två människor. Och det var jävligt gott med lite frukost.

Drog till Bengans. Jag införskaffade Kultirations nya skiva, som jag håller på att lyssna på nu. Så jävla underbar! Fantastisk musik. Just love it! Köpte även en tidig present till Kim. Hon blev väldigt glad, och när hon blir glad blir jag också glad. Så då var vi glada tillsammans.

Efter våra finfina och lyckade köp, åkte vi till Globen för att kissa (hallå, det är faktiskt gratis toalett där). Köpte varsin chokladboll efter toalettbesöket och satte oss på en bänk utanför Hovet.

Vid ungefär halv fyra sade vi hejdå till varandra vid Gullmars. Jag inväntade Lasse och när han kom gick vi till KGG för mösspåtagningen.

Lite snick och snack senare, var vi på väg till Gubbängen för att fika, mysa och ha roligt med alla treor från skolan. Dock var det inte alla treor där, men ah, whatever. Det var väldigt trevligt! Jag sparkade lite boll, studsade runt och sjöng lite.

Senare kom Moa, Sandra, Alex, Camilo och deras vän (inte för att dom namnen säger er något, men ändå). De hade med sig en spelare och iPod, vilket var väldigt trevligt. Inte för att SP3ornas musik var bra, men det här var lite bättre.

Det spelades lite Kapten Röd, vilket jag blev väldigt glad över. Försökte först lite nonchalant ignorera att de spelade hans musik, men min mun lever ett litet eget liv och vips satt jag där och sjöng med. Och att första låten de spelade var ”Du E La Go”, gjorde inte saken bättre. För det är typ den bästa låten på skivan... i alla fall som jag känner nu. Spelades även lite Kultiration och LTR. I like. Made my day.

Vilken dag. Så himla härlig och mysig. Och att jag vaknade lyckig tror jag hade en stor del av dagen.

För övrigt är Kultirations nya väldigt bra. Åh, Marcus Bergs röst. Ger mig öronorgasmer. Mjau, mjau.

Hoppas ni hade en lika fin dag som jag.
Puss

HAPPÜÜÜÜÜ

Jag fick just reda på världens bästa nyheter! Oh, fy i helvete vad glad jag är! Såhär stort leende har jag inte haft på mina läppar på (i?) evigheter. Oh happy days (okej.. nights). Jag vill bara sjunga ut av glädje, SÅ JÄVLA UNDERBART <3


RSS 2.0