Språk

Något som irriterar mig otroligt mycket är människor som skriver texter som skriver såhär utan några kommatecken inte ens punkter och som bara fortsätter att skriva och skriva och skriva utan någon som helst slut och som skriver meterlånga meningar och inte "luftar" texten alls det bara fortsätter i en massa jävla äcklig gryta med många ord som ingen pallar att läsa tillslut så grattis till er som har orkat så här långt för jag vet att jag skulle ha blivit så jävla pissed off redan vid första raden för ögat orkar inte med sånt här

Punkt.


Sedan stör jag mig lite lätt på människor som skriver sär skriver lätta ord (känn av ironin, people). T ex:
Jätte mycket
Super viktigt
Marmelad burk
Kanin öga
Toalett papper


Det är som att man skulle skriva "Du är helt under bar, söt nos".


Nåt mer som är fruktansvärt irriterande är människor som skriwwerhhh sååwhäär ooowchk khaawn tywp inweh khontrollewra siwnha w-owchk h-khnapparw.

Eller människor som överdriver med smilisar, och gör en smilis efter varje ord nästan.


Så ewn texth sowm serh ut thyp såhärw :''DDDD skhulle ghå miwg rikhtiwgt på nervherwna 8''''< jhag skhulle bli jhätte irriterwadh ._.* owchk viljha slåw phersownen sowm skhrev självasthe textwen 8'''''''D


Tack för mig. Och ja, jag är väldigt trött. Jag vet att jag säkerligen skriver nåt som stör er också, men jag försöker finslipa mitt skrivsätt. För en journalist får ju inte särskriva, måste skriva korrekt svenska och måste vara noga med att sätta ut kommatecken och punkt.

Godnatt

Johanna och Sven

Han torkar svetten ur sin panna och säger vad skönt det var Johanna,
Vad skönt det var att äntligen få komma in
Hon drar fingrarna genom håret och sen torkar hon sig på låret
Och skrattar så ? Jag trodde aldrig att det skulle gå!

Nej det blev lite svettigt idag, det blev lite smutsigt idag,
Men Johanna jobbade bra med att rycka och dra
Själv körde han med metodik, satsade lite mera på teknik
Men hur dom än gjorde gjorde dom det bra ? det var en underbar dag

Han hade varit I sitt ässe när han grävde fram en bjässe
Och sa min lilla tant har du nånsin sett en sån gigant?
Med sitt ögonmått hon mätte, nej nåt I hästväg var denna jätte,
Hon sa: Du är inte sann ? jag korar den till all time number one

Upplyft av Johannas ord hade han lagt den på deras verandabord och sa
Den här är till dig, tacka inte nej, det är en gåva från mig
Hon gick fram, tog den I sin hand och sa: Jag trodde man fick åka till ett annat land
För att hitta en sån här stor och fet, en sån här dignitet

Johanna och Sven, två pensionärer från Floda
Som hela dan stått och grävt I sitt potatisland,
Ja si det var en pärs, nu får dom I min själ vara goda,
Konstatera Sven och sen tog han sig en sup,
Men Johanna sa huuamej, jag tar mig en kopp kaffe!

Kanske ska bli veggo?

Skulle käka en macka igår. Tog fram bröd och smör och tog fram en frukostkorv som mamma köpte någon gång. Jag bara kände hur fel det kändes i mina händer när jag bara på den. Sedan när jag skulle käka den blev jag bara så äcklad över den där jävla korven. Varje bit kändes som att jag bet i en gris. För, helt ärligt, när man ser en livslevande kossa eller en gris... Tänker ni ofta "Mmmm, vilken god köttbit den där grisen ser ut att vara?".

Så gick vi i ica idag för att handla lite. Kom till köttavdelningen och jag mådde bara dåligt. Vet inte riktigt hur denna attack kom till... Den bara... kom. Och jag bara känner att jag mår dåligt av att äta kött.

För jag tänker att jag inte skulle vilja bli slaktad för att bli någon annans föda. Jag vill inte kokas ihjäl, snittad ihjäl eller hur dom nu dör.

Många tycker säkert att det är fel att döda någon, men vart någonstans går gränsen till att det blir okej? Grisar, hästar, kossor, kan ju knappast säga emot och bara "Nej, snälla, döda mig inte". Men det är okej att döda dem?

Alltså... Jag är ju inte emot dom som äter kött. Jag gör det också... men jag funderar starkt på att sluta. För jag mår dåligt av kött. Jag tycker inte att det är så speciellt gott för den delen heller.

Och på tal om dödande... Läste hur man fångar och tillagar kräftor, och det är hemskt. Läs detta;
"Efter fångsten ska kräftorna hållas vid liv och hälsa fram till kokningen. Det görs lämpligast i en sump med god vattenomsättning och skydd från solljus. De bör svältas i minst ett dygn så att tarmen töms.

Avlivning

Kräftorna avlivas genom att man släpper dem i kokvattnet med huvudet före. För att bespara dem eventuella plågor bör vattnet hållas aggressivt kokande ända tills alla kräftor ligger i vattnet.
"

Schyrrans... Först ska man svälta (många som har varit tvungen att svälta vet att det inte är roligt), och sedan ska man kokas till döds. Yes, drömdöden number one.

Rulle

Skepp o hoj! Kasta ankare och sjunk till havets botten.

Idag ska jag färga håret. Ska bli en äkta brunett hade jag tänkt. Ingen jävla rödtoning i färgen. Utan äkta, äkta brunt. Är relativt trött på mitt bajsfärgade hår. Det ser faktiskt ut som bajs i hårform. Men först måste jag städa hela huset. Så sjukt tråkigt. Men jag har ju på musik så det kan ju gå lite hur som helst, hehe.

Måste fan plugga lite också. Ligger lite efter i några ämnen, hehehehehe. Just nu sitter min gloria sne. Längtar tills imorgon. Kim och Chalisa. Schlager. Behöver jag säga mer? Nein.

Skriver säkerliget något senare.
Tjingilingo!

... and it's killing me

JAG KOMMER DÖ AV MINA MAGSMÄRTOR!
Seriöst... Jag vill bara snitta upp hela magen och plocka bort själva smärtan.
Eller spy ut den, skita ut den, vad fan som helst.
Bara den försvinner.

Die pain, die

No more coffee for me, mister.

Helt ärligt. Jag ska bojkotta kaffe från och med nu. Senaste när jag drack kaffe fick jag otroligt ont i magen. Tänkte att det var på grund av den farliga blandningen mellan en ask läkerol och koffein som fick mig att må skit. Men idag när jag drack kaffe igen fick jag så jävla ont i magen igen.

Antingen är det fel på min mage, eller så har min kropp, helt plötsligt, blivit en antikaffe-kropp. Antar att det är rätt bra... kanske. Kaffe i mängder är ju inte bra (har jag hört).

Min chef erbjöd sig att bjuda på middag idag, haha. Men jag tackade nej. Ska ju sluta med pizza, hamburgare och allt sånt där. Kommer att bli skitsvårt! But I can do it :)

Hairshape

Vilken stressig morgorgon det blev helt plötsligt. Satt i lugn och ro i en stor t-shirt och bara chillade för bara någon halvtimme sen. Nu sitter jag här, helt påklädd och klar för att gå, haha.

Ska trixa med håret. Raka av mig allting och sedan ska jag skaffa en piercing i ögonbrynet och hål i näsan. Tre i örat och i varsin bröstvårta.

Nä, skämta bara... Fast jag ska faktiskt klippa mig.
Bye bye!

Scheisse

Nu har jag försökt fixa med designen igen. Hoppas det ser likadant ut för alla, annars kommer jag börja gråta (haha). Och att ni fan har svart bakgrund nu! Och... allt... Det har tagit mig en evighet att titta igenom alla HTLM-koder, för jag är sämst på det. Totalt. Men den här gången dampade jag inte sönder i alla fall. Utan tog det lilla lugna så att säga.

Nåja, ska småtrixa lite senare idag (klockan har ju överstigit tolvsnåret för länge sedan). Så får vi hoppa på det bästa. God natt plötts!

Work

Det blev inget "hem och dallra på fettet" för min del. Mor ringde runt 14.00 och sa att jag skulle jobba idag... Klockan fyra! Tjohooo. Skitskoj. Toppen. Helt underbart att få reda på sånt två timmar innan. Tummarna uppåt! Så jag mötte henne vid Kungsängen och sedan for vi till jobbet.

Skittrist... Men jag kommer få lite extra pengar även i slutet av denna månad. För jag ska ju jobba imorgon också. Bara 5 timmar men, hey, ändå.

Men nu sitter jag här. Helt nersprutad av röklukt. Vi åkte nämligen förbi mormor och morfar på vägen hem och snodde med oss lite frulle så att vi har tills imorgon.

Övernattningen hos Kim var väldigt mys! När jag låg där och kände mig som gubben i lådan när vi skulle så pratade vi lite... Lyssnade lite på nattrafiken som susade förbi fönstret. Och vi kom fram till att jag var en dreglande nunna som älskade babianer. Trevligt trevligt.

Nä, nu ska jag lyssna på lite musik och sedan ska jag sova i min, bara min, säng! Lovely!

No more sweets

Så kom verkligheten och knackade på min dörr igen. Aldrig roligt. Verkligheten kommer aldrig med något positivt. Det är konstaterat, och det är först nu som jag verkligen ser på riktigt; Jag har fucking gått upp typ 100 kg. Det är nästan så att jag vill skaffa bulimi, anorexia eller vad som helst bara för att gå ner.... Men självklart ska jag gå ner på ett nyttigt sätt. Jag behöver det... Det här är ta mig fan dödlig fetma på hög nivå.

No more candy, no more sugar at all. So honey, I can't be with you 'cause you're way to sweet for me...
Snart langas det väl frulle här och sedan ska jag hem och dallra lite fett. Tjingiling.

Den flammande bägare

Hej alla min 2+ unika besökare (hahaha). Ni är heeelt underbara... Mmmm pusspuss assaaaah!

Eh ja... Nu ska vi se på Harry Potter och Den Flammande Bägaren. Kims favvofilm genom tiderna... eh igen, haha. Vi har ätit 100 kg godis och jag mår lite lätt illa. Men jordnötsringarna ligger å väntar där på stolen så sött. Kim tycker att vi borde öppna påsen... Vilket hon håller på med just nu. Smack smack.

Nej men ni får ha det så bra! Å designen kommer bli mycket finare senare, I PROMISE YOU (with everything I am... eller hur den nu går). Tjaloong!

Bajs

Bajs in the helvete! Designen är helt baaaaaaaaajsad :( I don't like it at all.
Måste fixa en ny jävla äcklig design. Jag vill be någon cutta den i röven.

I goes very pissed off *morr*

Fucked up med designen

Tjena mittbena!

Sitter förtillfället vid Kims dator och knappar. Min design ser mer fucked up på den här datorn än på mina. Bakgrunden är ju ffs helt vit och man ser inte fåret... Hur ser det ut på era datorer? (Snälla, svara)Pinsamt i alla fall... Får väl ändra den om den är helt ful för er också.

Nåja, nu ska vi se på HP, trean och fyran. Sedan ska vi väl dra ner till centrum och köpa godis, moahaha.
Tjaaaalooooooooongis

It's all about me

DIVERSE:
Namn: Yvette
Födelsedag: 21 augusti
Hemstad: Äckliga Bålsta
Ögonfärg: Blå
Hårfärg: Brunt
Längd: Lite över 160 cm-strecket
Höger/vänsterhänt: Vänster
Värsta ovanan: Vet inte
Stjärntecken: Lejon
Sko stl: 39/40
Är dina föräldrar skilda: Ja
Din svaghet: Konflikträdd
Dina rädslor: Förlora någon jag älskar
Mål för det här året: URF!
Mest använda fras på msn: Hehe
Det första du tänker på när du vaknar: Beror på vilken dag det är


FAVORIT:
Färg: Grön
Mat: Kebab
Djur: Katt
Glass: Piggelin
Godis: Lakrits/Choklad
Affär: Vero Moda
Sallad: Kebabsallad (hahaha)
Skådespelare: Johnny Depp!!!
Låt: Billy Talent - Pins And Needles
Tuggummi: Extra
Helgdag: Lördag
Årstid: Vår
Tandkräm: Dunno
Radiostation: Hm, Rix FM kanske
Doft: Åh, jag vet inte vad parfyrmen heter men den är dögod (haha)


VÄNNER OCH LIVET:
Vad vill du bli när du blir stor: Honestly, ingen aning
Hur vill du dö: Fridfullt
Vem av dina vänner är mest lik dig: Hm... Lasse tror jag
Vem är högljuddast: Det beror på... Chalisa blir lite högljud på kvällarna (misstolka inte)
Vem får dig mest att skratta: Kim, Chalisa, Lasse
Vem har du känt längst: Kim å Chalisa I guess
Vem är blygast: Jag själv, lätt
När grät du mest: Jag vet inte
Vad är den bästa känslan i världen: Åmen, det finns ju så många
Värsta känslan: Vet inte
Vart vill du bo i framtiden: Någonstans inåt stan kanske
Om du fick ändra en sak på dig själv, vad skulle det vara: En? Hela jag
Hur länge tror du att du kommer leva: Vet inte... kan ju dö idag på väg in till stan. Vem vet ;)


HAR DU NÅGONSIN:
Varit kär: Nej
Moonat någon: Nej
Blivit dissad: JA :D
Rymt hemifrån: Nej, inte seriöst i alla fall
Föreställt dig ditt ragg naken: Men ja, vem har inte?
Skolkat: Oh yes
Tänkt på själmmord: Yep
Sovit utomhus: Nej
Gråtit i skolan: Två gånger
Spytt i skolan: Nej
Velat bli modell: Tanken finns men jag skulle aldrig kunna bli det
Gjort något riktigt dumt som du skrattar åt idag: Ja, hahaha
Sett en död människa: Ja
Druckit alkohol: Ja
Använt droger: Nej
Ätit sushi: Ja
Varit på scen: Ja
Snattat: Ja
Retats: Ja
Blivit nerslagen: Nej


DU:
Svär: Hell yeah
Sjunger bra: Nope
Duschar dagligen: Typ
Vill gå på högskola/universitet: Kanske
Vill gifta dig: Nja, vi får ta dagarna som de kommer
Tror på dig själv: Det händer (inte ofta)
Kommer överens med dina föräldrar: Med mamma ja
Gillar åska: Det kan vara mysigt ibland
Spelar något instrument: Nej
Äger en iPod: Nej
Ber: Nej
Går till kyrkan: Nej
Sover med gosedjur: Nej
För dagbok: Min blogg :)
Dansar i regn: Jag har gjort det
Sjunger i duschen: Jaaa


THIS OR THAT:
Pepsi/Cola: Cola
Mcdonalds/Burger King: Donken
Choklad/vanilj: Choklad
Jordgubbar/Blåbär: Jordgubbar.
Kött/Veg: Pass
Tv/Film: Beror på
Gitarr/Trummor: Gitarr
Adidas/Nike: Beror på
Kinamat/Mexikanskt: Mexikanskt
Kakor/Paj: Kakor
MTV/VH1: Pass
Blind/Döv: Blind


TROR DU PÅ:
Liv på andra planeter: Ja
Mirakel: Kanske
Magi: Nja
Kärlek vid första ögonkastet: Nej
Gud: Nej
Satan: Nej
Spöken: Ja
Tomten: Nej

Finfin

image25

Hittade finfina kjolen när jag rensade garderoben. Titta hur läcker den är med den otroligt fina lila färgen. Sedan att den är lika lång som jag själv är, är ju bara ett sådant stort plus! Barabababa I'm lovin' it... Hrm.

Blaaaah

Idag kände jag mig så otroligt fet, ful, äcklig, fet, skabbig, ful och alla synonymer till dessa ord. Det var verkligen så att jag hade lust att spy när jag såg mitt face i spegeln. Därför var det extra roligt och skönt att åka iväg till Friskis&Svettis. Det var verkligen helt befriande och jag kämpade och svettades mer än vad jag någonsin har gjort. Jag har sagt det förut, och jag säger det igen; Att träna är helt underbart!

Annars har jag trixat med garderoben. Testat en massa kläder (det kan komma upp någon bild senare). Lyssnat på musik och tagit det lungan! En härlig, lugn och soft inledning på sportlovet som började officiellt idag.

Ska nog ta lite yoghurt med färsk äpple i nu. Är lite hungrig... Har ju inte hunnit äta så värst mycket idag. Bara tre kilo chips, fyrtio kilo choklad, tjugo mackor, tre matlådor och en stor skål med godis...

Nä, skämt å sido. Har faktiskt bara proppat i mig några cashnewnötter (stavning). Det är så jävla gott med nötter! Mmm namnam.

I will always love you

I hope life treats you kind
And I hope you have all you've dreamed of.
And I wish to you, joy and happiness.
But above all this, I wish you love.

Dolly Parton - I will always love you
(orginalet är alltid lite bättre)

Onödigt

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om, men jag vill skriva. Har tänkt att skriva om ätstörning. Men sedan tänkte jag att jag kanske lämnar ut mig för mycket då. Tänkte slänga ut en dikt/låttext, men det känns som att det har blivit för många såna nu för tiden. Orkar inte fixa en bild eller langa en video. Så... det här blev ju ett intressant inlägg, hrm.

ÅH JA! Nu kom jag på det... Det finns två regler då det gäller mig och... mig.
För det första: Man pratar inte om mina känslor offentligt. Absolut inte om det är om något jag tycker om. Då kniper man käften och håller tyst. Om inte jag tar upp ämnet så att säga
För det andra: Man pratar inte om det jag har skrivit i min blogg offentligt. Och som regel ett; Om inte jag tar upp ämnet.

Bara så ni vet :P Kanske kommer något mer bättre inlägg senare.
Tjingiling

Första intrycket

Alla pratar om hur viktigt det första intrycket hos en människa är. Och jag håller väl med till en viss del. Men tänk hur mycket man gör till sig när man träffar någon ny. Man vill ju helst vara den mest snälla, underbara och omtyckta personen. Personen man träffar för första gången ska bara älska en själv och man vill bli ihågkommen som någon gudomlig.

Ibland går det helt fel. Ibland blir första intrycket helt katastrofalt. Det är inte roligt. Aldrig roligt att visa sina sämre sidor på en gång. Att bli ihågkommen som någon jobbig (och alla negativa synonymer) person. Det kan jag medge.

Men man har ju alltid ett andra intryck på sig. Ett tredje. Fjärde. Femte. Det går faktiskt att sudda ut den här första-intrycket-stämpeln som någon har skaffat av en.

För jag har såna egna erfarenheter. Vissa människor har jag tyckt vara helt dumma i huvudet och jobbiga vid första intrycket. Men nu är det helt annorlunda. En person som jag träffade för första gången... Jag tyckte att han var så stel och tråkig, och jag tänkte att "det här kommer aldrig att gå". Han log inte ofta, skrattade inte överdrivet mycket. Han var som en grå, tråkig mur tyckte jag.

Nu däremot är det nästan tvärtemot. Visst, han och jag kommer inte alltid ihop. Vi har inte lika åsikter eller något. Men jag tycker inte att han är tråkig eller stel längre. Ingen grå mur.

Jag tycker att vi måste ge varandra en extra chans. Inte för många såklart... Men några sådär. Bara för att se om personen verkligen är så som man har uppfattat honom/henne.

Vilket första intryck gav jag er? Och har det förändrats? I så fall, till det bättre eller till det sämre? Hur många chanser har ni gett mig egentligen? En? Två? Tre?

Första intrycket är viktigt, men låt inte bilden fastna sig fast för evigt.

Asshole

Vem i helvete är så dum i huvudet att han/hon ringer klockan kvart över ett på natten? Jag blir så jävla irriterad och det är inte bra. För jag känner den här ilskan ligga och lura under ytan hela tiden. Det är så himla påfrestande och jobbigt att känna den här irritationen hela jävla tiden. Det är verkligen skit och ingen verkar förstå det.

För övrigt var Björn Gustafssons låt helt underbar denna melodifestival, hahaha. Du är strösslet på en glass, du är det roliga i hasch...

Nä, ska väl sova snart då.
Peace

Petter Alexis Askergren

image24
Kärlek till hans musik <3

Musik är mitt liv.

Tänk er ett rum utan fönster, med gråa väggar, mögligt och utan färger.
Ensamheten speglar sig inte lika mycket i världen som i detta rum,
och hoppet känns som den är borta. Det rummet, det är jag utan musik.
Musik är inte bara ett par toner och textrader för mig. Musik för mig är färger,
hopp, kärlek och näst intill hela mitt liv. Helar mina sår. Låter mig vila i
dess knä när jag är trött. Låter mig gråta ut på dess axel och delar glädjen med mig.
Det finns en låt, en melodi, en textrad för varje liten känsla som man kan känna,
som jag kan känna, som jag känner inombords. Ingen kan få mig så lugn som musiken.
Den håller mig hårt och släpper inte taget förrän jag har lugnat ner mig,
förrän jag känner mig trygg. Aldrig har jag blivit sviken av musiken.
Låter jag besatt? Det kanske jag är, men jag klagar inte, för musiken är
det bästa som har hänt mig.

(Av: Yvette, årskurs 9)

Irriterad

Vaknade något pissed off idag. Bror min och hans flickvän öppnade dörren och slängde igen den högt som in i helvete. Vilket resulterade i att jag vaknade. Sedan tänkte man att dom kanske skulle hålla käften eftersom jag låg och sov. Men nej nej. Så klart inte. Dom skrek och hojtade. Pratade högt som fan och bara var små irriterande pratobjekt.

Jag bara låg där i sängen och blev mer irriterad för varje sekund. Det är ju för in i helvete sportlov. Ska man inte få sova då? Plus att jag var redigt trött. Tillslut var jag så irriterad att jag gick upp och låste in mig i toaletten, haha. Fixade i ordning mig, satte på mig kläder och sedan gick jag till centrum utan ett ord till dom.

Köpte lite ansiktsgrejs (gick, ta mig fan, på typ 200 spänn! Det är mycket för en bondetjej). Och så gick jag in på ica och köpte lite jordgubbar, fruktmix och en brämhults. Träffade på en bekant. Pratade lite med henne och sedan gick jag hem.

Det är faktiskt en bit att gå till centrum, fram och tillbaka, från mitt hus. Det är ju ändå 5-6 kilometer. Dagens motionspass, haha. Nåja, nu ska jag till vardagsrummet och kanske somna till en halvdålig serie eller nåt. Vi hörs! Bye

Du är en vacker person

Först vill jag säga det finns många som du
som gråter varje kväll innan dom somnar till slut
som har skilda föräldrar som bråkar på telefonen
och det är du som får ta smällen när dom slår och skäller på dig
men upp med hakan och tänk på dom som hatar
för det ni har gemensamt är att båda två blir slagna
din farsa är ett svin, besöker dig på natten
och alla i din närhet har bedövat dig på makten
kraften att stå fast vid din stolthet så ta dig i kragen och gå i kamp mot din ångest
för du blir retad i skolan, alla ser dig som en hora
men den tjejen som sa det är smal och lever på toan
och har komplex över sin kropp, gråter som du
och det finns många fler än dej som aldrig vågar sig ut
dom kommer ångra allt dom gjort, den dagen dom slutar
du är en vacker person
- allt handlar om avundsjuka

Du mår dåligt men tänk på dem som sårar dig (kämpar ständigt mot demoner)
dom mår som dig, säga vad dom vill du är en vacker person

Sportlov!

Äntligen, äntligen, äääntligen har jag sportlov! Efterlängtade underbara lov! Helt fri i en vecka - nästan. Ska bara sova, springa i spåret och bara ta det lugnt nu i helgen, 'cause I have no money. Sedan blir det träffa lite vänner och jobba lite kanske. Nästa helg blir det schlager för hela slanten med Kim och Chalisa.

Nu ska jag puffa mig upp i soffan med lite Ben&Jerrys och titta på Let's Dance.
Hoppas ni får ett nice lov. Pusshaaaaaaj!

En storm är på väg

Jag måste berätta om inatt. Vaknade då mitt i natten av att det lät som hundra personer knackade på fönstret. Det var storm ute. Det lät som att det inte var vattendroppar som träffade huset utan mellanstora stenar. Och jag bara låg där och tänkte "This is it. Det här kommer bli min död. Huset lär inte klara av det här". För det knackade och brackade och jag trodde helt ärligt att huset skulle falla ihop vilken sekund som helst.

Så tänkte jag på vad min mamma sade en gång när det var en liten fjuttig storm. "Det här huset har hållt i 28 år. Den har stått här genom många stormiga väder..." bla bla blaaaa. Varför skulle det vara så säkert att huset håller just nu, just denna storm? Den kanske har gjort sitt. Den kanske inte orkar längre.

Alltså, jag låg där. Tänkte på mycket medan huset sakta men säkert höll på att bryta ihop enligt mig. Skänkte en tanke till mina vänner, främst Chalisa och Kim som orkat med mig under alla dessa år. Skänkte en tanke till min familj. Fanns det något jag kunde ha gjort annorlunda? Har jag sagt allt jag vill till alla? På ett ungerfär; Ja. Låg även och småfnissade åt mig själv och kände mig skitfånig.

Detta händer under loppen av max 3 minuter för sedan somnade jag. Och ja, när jag vaknade var det fint och ljust. Stormen hade lagt sig och jag levde. Så jag känner väl att när jag väl kommer hem måste jag krama om huset och säga "Förlåt för att jag inte trodde på dig. Att jag trodde du skulle bryta ihop. Att du var svag. Tack för att du inte tog mitt liv".

Sedan ska jag slappa till mig. Dumme fan... :D

Snabb

image23

God morgon (eller det är ju snart God eftermiddag)! :)

Tänkte att jag var tvungen att gå upp dötidigt idag var att hinna med att duscha och allt. Tänkte ta bussen som gick 09.50, men jag hann duscha, torka håret och fixa mig under en timme. Det är, ta mig fan, rekord! I'm awesome, haha. Så jag hann ta bussen som gick 09.20 istället. Stod där nere vid busshållsplatsen och sjöng lite. Inte så högt men inte lågt heller. Så vänder jag mig om och så står det en snubbe där. Hahahaha, så jävla pinsamt! Det var typ "Hej, jag vill sjunka ner genom jorden på en gång".

Och, eh ja... Jag bjussar på en bild på (tadaa) mig. And no, mina ögon är inte så blåa som dom är på bilden. Jag önskade det däremot. Sedan måste jag säga att jag inte har tröttnat på min piercing än. Det är nice. Jag som brukar tröttna på saker relativt snabbt. Kan fortfarande komma på mig att "Shit, jag har en fucking piercing i min läpp. Fan vad weird".

Ja ja, jag är lite onormal. But hey, I like it :D

Say whaaat

Här sitter jag helt dödstrött och trodde att klockan var runt elva, halv tolv. Så kikade jag på klockan och såg att den var halv tio. Haha. Funderar på att göra historiauppgiften som vi fick idag (vi får fan uppgifter varje vecka av läraren, suck). Ska reflektera och skriva åsikter om en film vi såg idag. The Mission hette den. Dom två första timmarna var relativt sega men när kriget kom igång var den helt okej.

Det känns inte helt smickrande att skriva den... Jag kanske ska göra den imorgon ändå? För det känns som att jag inte kommer kunna skriva nåt så värst bra nu ikväll. Är faktiskt redigt trött! Har inte känt att mina ögonlock har varit så tunga på länge. So sick.

Nåja, idag har det varit lite... weird. Eller jag vet inte. Bara helt tom.
Ska kanske fixa en kopp té i alla fall. Det är alltid smaskens!

Ta inga order

Du får inte ge upp utan en kamp
Nej, du kan inte vända så fort vägen blivit brant

SKV

So, this is it? Kämparglöden fanns aldrig där? Orken tog slut när jag råkade vända ryggen till i en sekund? Att leva i sorg ett tag och låta mig gå är det enda alternativet? Att gömma sig, ignorera och tänka "jävla fitthora" är det bästa...?

Och det enda jag kan komma på att fråga är; Hur mår du egentligen?

Jag tror jag äntligen har funnit dessa egenskaper hos en kille som jag vill ha.
Självständighet, kämparglöd och att han vågar.


Tack för mig. Nu väntar historian.
Over and out

Visst gör det ont när knoppar brister

Ja visst sviktar självfötroendet lite
Ja visst sticker det till lite i själen
När man var så säker
Litade på sina insikter
Trodde på blickarna
Trodde på orden
Visst gör det lite ont
Visst svider det lite
Och medan du känner smärta
Sitter jag här och ler
För nu är det jag som har kontrollen
Nu är det jag som styr och ställer
Mina ord mot dina
Underbart

Vi delade på ordet kärlek
Du tog kär
Jag tog lek

Soundtrack

OM DITT LIV VAR EN FILM, VAD SKULLE SOUNDTRACKET VARA?
Såhär går det till:
1. Öppna dina låtar (iTunes, Winamp, Media Player, iPod, etc)
2. Sätt den på blanda
3.Tryck på play
4. För varje fråga, skriv sången som spelas
5. För varje ny fråga, tryck på "next" knappen.
6. Ljug inte.


Öppning: Don't jump - Tokio Hotel
Vaknar upp: Where is the line - Billy Talent
Första dagen i skolan: Bitter - Nine Days
Förälskar sig: Poprocks and coke - Green Day
Slagsmål: Surrender - Billy Talent
Gör slut: Man in the mirror - Michael Jackson
Bal: Love is a mutt from hell - Wheatus
Livet: Hey there Delilah - Plain White T's
Nervsammanbrott: Beautiful place - Good Charlotte
Åker bil: Misery - Good Charlotte
Tillbakablick: Balladen om den kaxiga myran - Charta 77
Bröllop: Paranoid - Black Sabbath
Födsel av barn: Meet my make - Good Charlotte
Avgörande strid: I can see clearly now - Bob Marley
Dödscen: Collide - Howie Day
Begravningssång: Rette mich - Tokio Hotel
Eftertexterna: Blurry - Puddle Of Mudd


Killing me softly

Så blev jag återigen påmind idag. Det går inte att lita på människor... Eller missförstå mig inte. Jag litar på två styckna (ni vet vilka ni är) fullt ut. Och visst litar jag på människor till en viss del men inte mer än så.

Jag blir påmind hela tiden om att man ska hålla käften om vissa saker. Det går inte att säga något. Eller ska det vara så jävla svårt att förstå när man ska hålla käften? När man inte ska avslöja en sak? Hur svårt kan det vara egentligen?

Det som hände idag var fruktansvärt pinsamt tycker jag. Jag vet inte hur jag ska kunna hantera den här situationen, för det har blivit ett stort jävla missförstånd. Alltihop. Jag kan inte andas ordentligt. Jag kan inte bete mig normalt, och orden som jag vill säga till dem blir allt mer mesigare och sämre för varje mening.

Hela dagen har alla ord som brukar bli censuerade i texter upprepats ett par miljoner gånger. Och det är typ de enda orden som finns i mitt huvud för tillfället.

Jag visste det. Det är antingen den ene eller den andre som jag inte kan lita på. Som är så in i helvete dum i huvudet och berättar. Jag vill bara sjunka igenom jorden och hamna på andra sidan jordklotet i skrivandes stund.

I'm not inlove

Synonym för ordet kär: förälskad, betagen, förtjust, betuttad, tänd (på)


För att klargöra; Jag är inte kär. Jag har aldrig varit kär. Och, som det ser i dagsläget, kommer jag inte bli kär på länge. För jag vet, helt ärligt, inte vad ordet kär har för någon exakt betydelse egentligen. Dessa synonymer där uppe hjälper mig inte ett piss. Jag har aldrig varit förälskad i någon jag känner. Och tänd (på)? What the hell...? Det skulle jag fan inte sätta i samma kategori som ordet kär.

 

Kärlek. Nu pratar jag inte om kompiskärlek, familjekärlek eller så. Utan kärlek mellan två människor som är attraherade av varandra. Jag vet aldrig om jag har upplevt någon sådan kärlek... Någonsin. Visst, jag har tyckt om någon men inte varit kär.

 

För jag måste erkänna. Jag är kräsen. Inte lite. Inte lagom. Utan jag är kräsen. Riktigt, riktigt kräsen. Och jag vet att jag varken har utseendet, personligheten eller något att vara riktigt kräsen. För jag kan vara en riktigt pain in the ass-människa. Jag vet. Det är inte roligt. Men alla killar som jag har träffat på under mitt liv har varit äkta mansgrisar. Och det sätter sig på minnet.

 

Av alla fall då jag har tyckt om en person har jag hittat något, litet, störande som personen i frågan gör. Vilket leder till att jag kan bli, rent ut av, äcklad när jag ser personen. Samtidigt som jag tänker "Hur i helvete kunde jag...?".

 

Absolut ingen bra egenskap, och jag lovar er att jag har försökt tvätta bort den. Det går inte så bra kan jag erkänna. Men jag försöker. Inte för någon annans skulle, utan för min. För jag hoppas att jag någon gång i livet ska kunna känna på äkta kärlek. Bli kär. Bara för ha fått testa på den känslan.


.

Fitta

Jag har inte lust.

Kategorier

Jag har skapat några nya kategorier. Dock finns det inga inlägg i dem ännu, för jag orkar inte fixa alla mina inlägg.
Men jag tänkte att det skulle bli lite mer organiserat och lättare att hitta (för er men främst för mig, hehe). Snart ska jag intervjua en lärare som jag inte vet vem det är, eller hur hon ser ut. Spänningen är olidlig.

Ha det gött!

Livets mening

(Förvarning om långt inlägg, haha)

 

Nu, idag, förstod jag äntligen hur David tänkte. Han är lite finurlig av sig. Men jag överträffade både hans och mina förväntningar. Och nu, den senaste veckan, har jag tyckt att filosofin var roligt att läsa om. Jag tror att han gav mig den tankeställaren som gjorde att jag skulle lyfta fram det här som jag har gömt. När man väl förstår hur han tänker blir allting glasklart. Dock har det ju tagit ett tag men ändå. Bättre sent än aldrig.

 

Mitt uppdrag som jag skulle prata och reflektera över var då "Livets mening". Vad är meningen med livet enligt två filosofer? Och tanken var att jag skulle blanda in mina tankar om vad deras tankar betydde egentligen. Kan vara lite svårt att förstå och jag är inte världens bästa på att förklara.

 

Vi pratade dels om Søren Kierkegaard och dels om Jean-Paul Sartre. Kierkegaards teori hade jag lite svårt med att få en hel glasklar blick över. Jag håller inte med hans teori fullt ut (och jag orkar helt ärligt inte skriva vad han sade om livets mening just nu).

 

Sartres teori däremot håller jag med... Kanske inte helt fullt ut, men hans uttalande låter mest vettigt. Han sade att människan i sig skulle skapa sin egen mening med livet. Vi är alla individer och är som tomma tavlor när vi födds. Och utifrån våra handlingar och hur andra uppfattar oss, skapar vi oss själva. Vi måste finna vår alldeles egna mening att leva efter.

 

Han pratade även mycket om människans valfrihet. Han påstod att människan alltid har en möjlighet att välja. Oavsett om man bor i slummen eller i ett slott har man valmöjligheter. Man kan välja om man ska bli kriminell, måla graffiti, skapa musik eller inte. Man kan välja om man vill kämpa eller inte.

 

Jag, som person, kan välja om jag vill tycka att en lektion är tråkigt och trist. Visst, sitter man i t ex en rullstol kan det vara svårt att bli världsmästare i längdhoppning, eller 60 meter häck. Men han kan ändå välja om hans handikapp ska stå i vägen eller inte.

 

Jag håller med honom på dessa punkter. Man har valmöjligheter så länge det inte sitter i någon fysik del. Får jag en kniv genom magen är det klart att man inte kan välja om det ska göra ont eller inte. Det gör säkerligen ont då. Så på det sättet har man inget val.

 

Är du tvungen att välja mellan svart eller vitt men säger "Nej, jag tänker vara neutral. Jag tänker inte ställa upp och välja", då har du ändå gjort ett val genom att inte välja. Sedan finns det vissa omständigheter då ens valmöjligheter minskar, och det kan vara t ex under hot.

 

I alla fall, slutsats; Människors liv är fulla av valmöjligheter. Våra liv består av val. Och, enligt mig, måste man finna sin egen mening inom sig själv och sina handlingar.


Raggie

Hahaha. Jag läste just en text som en tjej hade skrivit. Hon skrev om sin dröm, och i den här drömmen hade hon gått förbi några gatumusikanter som spelade raggie! HAHAHA. Det är fan ett av det roligaste stavningarna jag har sett av ordet reggae. Uttalar hon verkligen ordet raggie? Gör man ens det...? Det låter ju fyfan helt fult.

Raggie raggie raggie raggie.

Smaka på ordet. R-a-g-g-i-e. Jag har alltid uttalat det ungefär reggi. Men vem vet. Det kanske är jag som uttalar det fel. Nåja, jag tyckte i alla fall att det var roligt... Nu ska jag lyssna lite på raaggiiiie :)

Filosofi

Ohoj! Jag har inte IG i filosofi längre! Jag är sjukt glad över det. Nu kommer det kännas nice att gå in på EDS igen! Å, helt underbart... Ni kan aldrig förstå. Jag har aldrig haft IG i nåt ämne, och det kändes förjävligt att ha det, men nu har jag hadet. För jag valde att kämpa! Hahaha. Det där var rätt roligt (och det är bara jag och David som kommer förstår det där).

Han tyckte att jag var skitduktigt och bra. Och han var imponerad över att jag hade tagit in så mycket på så kort tid. Iiiih. Sitter här och ler som ett fån nu. Allt det dåliga som har hänt på sistonde är som bortblåst. Det är liksom skitsamma alltihop. Suck my balls dude, 'cause I don't want you anymore :D

PUSSVEJS!

Fett me kurves

image22

Måste lägga upp en bild på den svarta munktröjan jag lånade av bror min igår. Den är helt underbar härlig (och alla synonymer till dessa ord) skön! Hm... måste nog fråga vars någonstans han köpte den. Eller så får jag köpa en liknande helt enkelt :)

Friskis&Svettis

Svettet rinner ner för kroppen. Håret klibbar sig mot sidan av ansiktet. Det sticks en aning när man andas. Benen, magen, armar värker. I slutet känns som att all syre är slut. Så är tar allting över. Bara sådär. Luften hittar tillbaks till lungorna. Kraffen kommer tillbaka till kroppen och man känner sig helt befriad.

Det är, ta mig fan, helt underbart att träna.

I övrigt var dagen helt okej. Inget speciellt hände... Ehm, ska läsa lite filosofi tills imorgon. Redovisning number 2. Hoppas det går bättre den här gången. Snart ringer Chalisa förhoppningsvis.

Tjoh.

Multi

Nu... ska... vi... ha... multi... med...i... a... Det... kom... mer... bli... se... gt.
Ungefärligt sådär pratar han. Mumsigt va?

Vad är kärlek?

När det bubblar i magen som kolsyrad dricka.
när du fnissar som en liten flicka.
när man känner nåt man can't deny.
when the eagles fly over mountain high.

När all oro är som bortblåst och försvunnen.
när Simba återvänder i Lejonkungen.
när man bara drar replik för att slippa krångla.
min pappa är rik vill du hångla?

Om man spärrar upp sina ögon
och tittar bak med huvudet ut, då ser man galen ut.
det hör egentligen inte hit och höra,
det är bara en grej man kan göra.

När jag dansat med Elin en sommarnatt lång.
vi satt på en parkbänk, jag var kär hon drack rom.
när Elin sa att jag var den vackraste som finns.
såg in i mina ögon och kräktes på mina jeans.

Våga styr som en kapten, våga fall som ett löv.
våga chansa och se hur det går.
vad är fegt, vad är mod what is love?
baby dont hurt me, dont hurt me no more

Tears in heaven

Would you know my name
If I saw you in heaven
Will it be the same
If I saw you in heaven
I must be strong, and carry on
Cause I know I don't belong
Here in heaven...


God natt

Leave me

Något smyger bakom mig. Andas tungt i mitt öra och slingrar sig runt min kropp. Täcker för mina ögon och stryper mig lätt över halsen. Jag har drabbats av en känsla som jag inte brukar känna så ofta, för jag brukar ofta hitta andra vägar. Kanske genvägar, omvägar eller någon annan. Men inte nu. Inte idag. Nu låter jag bara bli förtappad i denna känsla. Låter den ta över mig.

Besvikelse.

Jag är inte arg eller ledsen. Inte glad. Inte ens deprimerad. Bara fylld med besvikelse. Egentligen borde jag inte känna den känslan, jag borde vara lycklig, men jag är inte det nu. Hur länge kommer den här känslan hålla i? Hur ska jag någonsin kunna titta in i dom ögonen igen när jag bara känner såhär mot personen?

För, helt ärligt, du är inte perfekt. Du är inte den vackraste. Eller den mest underbaraste. Du är inte roligaste jag känner och det finns många andra som är så mycket bättre än du. Men jag brydde mig inte. Lyssnade inte på det negativa kommentaren som for ur från vissa munnar.

Så varför agerade du som du gjorde om det inte betydde något? Hur kan man vara så hjärtlös? Skulle du bara se hur långt du kunde gå? Att du kunde bevisa för dina "homies" att du kunde få vem som helst? Usch.

Låttips

Dia Psalma - Emelie
Dia Psalma - Gud Som Haver Barnen Kär
Charta 77 - Vykort Från Rio
Good Charlotte - March On
Jason Mraz - The Beauty In Ugly
Kapten Röd - Trasig
Michael Jackson - Man In The Mirror
Yellowcard - Rough Landing, Holly


Lyssna och njut.

Dagens lista

DAGENS VILL HA: En fruktsallad
DAGENS KLÄDSEL: Mjukisbyxor, T-shirt
DAGENS SMINK: Acnemedel
DAGENS FRISYR: Uppsatt
DAGENS PLANER: Läsa reportage, chilla
DAGENS SAKNAD: Pengar
DAGENS DUMMASTE: Pass
DAGENS MISSLYCKANDE: Pass
DAGENS DROG: Musik
DAGENS KÖP: Inget (än)
DAGENS GODIS: Inget
DAGENS HUMÖR: Ont i magen, sliten
DAGENS ORD: Nice
DAGENS LÅT: Mayday Parade - I'd hate to be you when people found out what this song is about

Ice-cold

Väcktes av ett högt "HALLÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ" därefter lite blablablaaa och klink klonk bang bom, mera blablaaa och så lite hehehe nej nej oj oj jooo. Så nu sitter jag här helt nyvaken. Det är kallt som fan i detta hus. Hade jag haft en snopp hade den fan vänt försvunnit och vänt sig inåt. Så kallt är det!

Melodifestivalen dårå igår. Jag måste medge att jag är rätt nöjd med resultatet. Sannas bidrag var jäkligt bra men tyckte inte att hon klarade dom här höga tonerna så bra. Det blev lite darrigt och lite "ih" om ni förstår vad jag menar. Men hon förtjänade en plats i Globen, helt klart.

Sedan att Rongedal gick vidare är jag sjukt glad över! Deras låt smittades liksom av sig och jag satt där och vickade med foten. Deras låt var jäkligt bra! Blev sjukt glad när dom gick vidare till Globen. Trodde att svenska folket skulle skicka dom till Andra Chansen.

Och Olas låt... Sorry, men jag tyckte inte om den så mycket. Men han förtjänade totalt att komma till Andra Chansen i alla fall. Det lät lite... hm... konstigt men det kan ju ha bero på att han säkert var totalt nervös (?).

Johnson och Häggqvist. Tjaa, jag måste erkänna att jag tyckte om deras låt! Var helt säker på att dom skulle komma till Globen på en gång men det blidde ju inte så, och det var ändå rätt nice. Tjing liksom, hehe.

Ja ja... Nu ska jag slänga in mig en macka och sedan ska jag fan gå ut och gå. Rensa tankar och sådär.

Björn Gustafsson

image21

Hahahahahaha. Det här var så jävla roligt! Satan vad jag skrattade!
Jag kan inte ens titta på bilden utan att drabbas av en skrattattack!
En av Sveriges bästa komiker. Helt ärligt.

Sweeney Todd

Först måste jag bara säga att Robin är helt underbar! Verkligen räddaren i nöden. I own him big time! Att han alltid ställer upp liksom. Det är helt otroligt. Love him a lot och hoppas innerligt att han vet om det :)

Var ju på bio idag med Kimsan! Vi chillade runt i Kista ett tag först och checka läget. Drog till Ica och köpte dricka plus att jag köpte lite halvsmått äckligt godis (men allt för att inte vräka i mig under filmens gång). Besökte toaletten. Stack som in i hell! Sedan var det dags för självaste filmen och mannen vi hade väntat på; Johnny Depp!

Sweeney Todd. Så hette filmen och den var... Alltså, i helhet var filmen rätt konstig. Visst, handligen var ju inte svår att fatta, haha, men filmen var bara konstig. Det var nog första och antagligen sista gången jag såg den filmen, och då är det ju ändå Johnny Depp som har huvudrollen. Men han sjöng bra och han var ju het. Effekterna var rätt nice men blodet var kass. Helt ärligt. Blodet man såg i början såg ut som gammal, seg målarfärg. Sedan var det ju mindre nice att man verkligen såg SÅG att han skar människorna i halsen. Och jag måste erkänna att jag inte är så sugen på köttpaj av någon underlig anledning.

Det var i alla fall mucho trevligt att träffa Kim! Och angående Melodifestivalen; Tja, det kommer kanske ett inlägg om det senare. Orkar inte skriva nåt för tillfället! Fast Björn Gustafsson! Vilken klippa! Underbar rolig man.

Peace.

Kapten Röd

Oh, jag var lite smått nere nu ikväll faktiskt men så gick jag in på myspace, så stod det att jag hade fått en kommentar. Tänkte att det var någon random band som jag lagt till som ville tipsa om sin jävla musik. Tryckte på kommentarer så ser jag att jag har fått en kommentar av självaste Kapten Röd! Det gjorde min kväll som in i helvete! Jag sitter här och ler som ett fån nu.

Nu ska jag titta på en dvd. Sedan sussa.
Over and out.

Johnny Depp

image20

Han är en jävligt grymt skådespelare
Han är sjukt snygg
Han kan sjunga helt okej
Han har världens hetaste, underbaraste röst
Han har snygga tatueringar
Han är helt fucking perfekt helt enkelt!

Bubblor spricker till slut

Det känns så tomt. All spänning är borta. Allt det som bubblade inom mig har svalnat och ligger helt platt. Jag förstod väl att det skulle kunna bli något såhär. För jag har gjort det en gång förut och allt bara svepte med vinden och jag stod helt tomhänt kvar. Konsekvenserna som jag visste om. Det slutar aldrig bra Det kommer aldrig bli ett lyckligt slut för mig. Jag kommer bara springa runt förvirrad och sökande efter något som jag kanske inte ens strävar efter.

Så varför slutar jag inte? Varför skiter jag inte bara i allt och låter mig leva fullt ut? Jo, för jag tycker om spänningen just i den sekunden. Jag tycker om det här modet som växer inom mig. Som bara växer och blir starkare och jag vågar göra något som jag aldrig trodde att jag skulle våga. Jag älskar mig själv i dom små stunderna.

Fast det är så synd att dom inte blir fler. Dom stunderna alltså. Kanske för att jag inte skulle orka till slut. Och för att mitt självförtroende sviktar lite extra efteråt. När allting har lagt sig. När alla bubblor har spruckit och jag står där helt naken.

Blushing

Helt plötsligt började jag rodna. Skitmycket! Och jag sitter ändå helt ensam. Helt weird. Är fan helt varm om kinderna, hahaha. Min kropp är underlig.

Var tvungen att komplettera några saker i psykologi. Det roliga var att det var nästan mest hon som pratade och inte jag. Ändå tyckte hon att jag var duktig och att "ja, nu ser jag att du förstår". Tjohoru.

Nej men, jag förstod ju men ändå... Sa inte så jäkla mycket. Nu är det äntligen helg. Som jag har längtat! Bio imorgon? Johnny Depp Johnny Depp Johnny Depp


Och äntligen kan jag gå vidare... I'm moving on and on and on and on :)

Danke schön

Kom till skolan för någon minut sen. Så kommer Sandra, pekar på läppen och bara "Har du... Ja, du har tagit piercing". Mmm jaa, det har jag. Så kommer det fula. Hon bara "Vad rakt det blev" och jag bara "Taaack". Hahaha. Liksom... tack!? All creds ska ju till Christoffer eftersom han gjorde den rak... Nåja, jag började småfnissa åt mig själv men dom verkade inte lägga märke till det.

Dagen började bra ändå... och jag har fortfarande ont i magen :( Sympati människor, sympati!
Und ich bin glücklich :)

Funny feeling

Uh, jag har lite ont i magen. Mår lite dåligt faktiskt.
Har inte haft den här känslan på länge... Weird.

Och jag är redan uppe. Ska inte åka förrän om typ två timmar, haha.
Bluääahhhö.

Reset

Control-Alt-Deleted
Reset my memory...

Bio

Jag och mamma gick på bio idag. Vi såg Försoning (nåt sånt). Den var rätt... seg och inte riktigt min typ av filmgenre. Men tycker man om drama ska man definitivt se den, hehe. Sedan käkade vi lite spansk mat. Otroligt gott!

Annars ska jag ju kanske se Sweeney Todd på lördag. Den nya med Johnny Depp! Ahhhhh. Kommer bli pure ögonorgams för ögat! Han är ju bara för dösnygg! Seriöst. Jag kan inte tänka på honom utan att bli helt... drooowl om ni förstår vad jag menar! Hehe.

Snart ska jag väl slagga. Psykologi imorgon. Har inte läst ett piss, men tänkte göra det på tågresan in till skolan. Hoppas ni har haft en bra Alla Hjärtans Dag idag. PEACE!

Another you

Well, when you go
Don't ever think I'll make you try to stay
And maybe when you get back
I'll be off to find another way

http://youtube.com/watch?v=7ThHPXqMsfc

Nä, ja' ä int bitter!

Tog en liten sovmorgone och tänkte börja med historian när jag kom till skolan. Gick upp. Slog i foten, i handen, ansiktet, fucking överallt. Fixade mig iordning. Råkade kleta ut mascaran. Toppen! Verkligen underbar morgon.

Gick ut. Iskallt! Det blåste som in i helvete och det var så kallt! Men tänkte "Äh, snart kommer bussen och då är det skitsamma". Stod vid busshållsplatsen. Frös röven av mig.

Det fick fem minuter. Ingen buss. Tio minuter. Ingen buss. Femton minuter. Vart i helvete är bussen? Tjugo minuter. Driver den eller? Tjugofem minuter. What the fuck!?

Jag var så jävla irriterad, trött och nerkyld. Så tillslut när ingen buss kom sparkade jag till en sten och sa irriterat (lite över normal ton) "Jääävla kukbuss! Va faa-Aaaaan". Då, precis i den stunden, kom en gubbe cyklades och ni skulle sett hans min, hahaha.

Jag gick hem igen för att byta till en varmare jacka (bussen skulle ju ändå inte komma förrän om 20 minuter). Kom in och tittade mig i spegeln. Fy i helvete vad jag såg ut! Såg ut som jag fan hade bölat för jag hade mascara över hela facet. Så jävla fult!

Men så satt jag där på bussen. Lite lagom irriterad så fick jag ett urgulligt sms av Fia. Det lyste verkligen upp denna morgon. Så tack så mycket för det! Du är underbar :)

Att leva med en narkoman

Nu har jag skrivit klart mitt utkast till mitt reportage "Att leva med en narkoman". Det var faktiskt svårare än vad jag hade tänkt mig. Var tvungen att tänka i helt andra banor och skriva på ett annat sätt. Men förhoppningsvis blev det bra. Första gången jag skriver lite mer än två sidor på word (applåder tack).

Nu är det bara uppgiften i historian som är kvar (plus filosofin. Fan blir aldrig av med det där ämnet). Vet inte riktigt hur jag ska göra... eller börja. Ska läsa den nu men kanske tar itu med den imorgon. Hoppas det inte är något vi ska redovisa muntligt eller så. Då kommer jag faila hårt.

Nåja, måste behandla mitt lilla acneface nu. Vi hörs och sov så gött!

Blå som himmel, blå som hav

Nu vet jag. Helt säkert. Studerade noga.
Blåa. Mörkblåa. Absolut.

Förresten hade jag på mig ett par limesnorgröna strumpor
idag i skolan. Hoppas innerligt att alla såg dem.

Nu ska jag fortsätta med mitt reportage.
Tjingiling!

Vafa-aan

Hur mycket kan två främlingar störa sig på varandra? När båda skyller på varandra liksom? När jag klev av tåget imorse och var på väg att gå ner för trappan kom det en medelålders man som tänkte korsa mig och gå ner precis där jag skulle gå ner. Båda stannar samtidigt. Båda tar ett steg samtidigt. Stannar. Tittar på varandra med sura blickar. Jag klänger mig förbi och gick ner för trappan i små, irriterande steg.

Och jag vet att när våra blickar möttes tänkte han "jävla snorunge", samtidigt som jag tänkte "jävla gubbe". Tror till och med att jag hörde honom mumla snorunge, och jag råkade visst mumla gubbe.

Vi passerar in och ut ur varandras liv som små tillfälliga gäster. Och vissa gäster tycker man, ta mig fan, inte om.

Scar tissue

Jag vet inte varför men jag har alltid velat haft ett ärr någonstans på kroppen. Inget stort, men inget litet. Bara ett lagom ärr någonstans. Bara visa för mina barnbarn att "det här ärret fick jag när jag..." bla bla och drar till någon historia.

Nu har jag fått ett ärr. Innanför underläppen. Precis under min piercing. Det är ju inte nice någonstans. Sitter där i gungstolen med barnbarnen nedanför mina fötter och drar fram underläppen, visar insidan och bara "Små barn, den här fick mormor när hon piercade läppen i sin ungdom. Det kan ha varit så att mormor råkade rycka bort lite skinn. Farliga grejer det där. Metall i läppen. Har ni hört något så knas?".

Nåja, man kan ju inte få allt i världen, haha. Nu blir det lite rock'n'roll och sedan duschen, heeeheh.
Ha det så gött! Pyss

...

NEJ! Nej nej nej nej nej nej nej nej. Vad är det här? Det är inget wow med WoW!

HA! Där fick jag till det va? Nej men seriöst... Jag tittade lite när L spelade WoW igår. Jahapp. Skitkul... not. Dom springer runt med små gubbar och... aaaa, jag vet inte.

I alla fall... nej nej nej säger jag bara. NEJ!
Dagens i-landsproblem.

This one is for you

CB, jag har hittat en sång som jag tycker att du ska sjunga i skolan. Hahaha. Hörde låten på Friskis&Svettis igår. Man blir faktiskt lite glad av den, och det var sjukt längesen jag hörde den. Men den tycker jag verkligen att du ska sjunga.

Ingen vet, det jag vet, en hemlighet
Någon som jag tycker om har gjort mig het
Kan jag hjälpa att jag känner det så här?

Och den blick som jag fick, den sa mig allt.
Det jag vill, kan jag nog få, tusenfalt.
Å, nu börjar jag förstå att jag är kär.

Jag vill vara din, Margareta
Bara vara din, ska du veta.
Stå där vid din dörr, kär som aldrig förr
Men vågar inte ringa.
Pulsarna dom bränner så heta,
känner du som jag, Margareta.
Blickarna du gav, gav du dom som svar eller ej?


:D Vad säger du? Fast du måste ju bara byta ut namnet så klart.

Vadå ångest? Vadå valfrihet?

Helvete. Suck. Blah. Äh. Öh. Skulle redovisa filosofin idag. Det skitbra! Dock måste jag komma tillbaka om en vecka för att han ville höra mer om mina vad mina fucking filosofer tyckte och vad JAG tycker. Och varför begreppen "ångest" och "valfrihet" var så viktiga för diverse dude.

Så nu måste jag verkligen titta upp fakta. Alltså vadfaaaan... Jag pallar inte! Förresten tycker jag inte om när han säger "Jajustjaa" "Mmmm" "Aaaaa" "Jaaajustjaa, heheheheehehehe" EHHHHHH. Jag orkar inte. Fyfan.

Fuck fucker fuckest.

Jonas Gardell - Spermalabbet



Jag föreställer nu en smygande spermie...


HAHAHAHA! Så jävla roligt klipp. Jag dör! HAHAHA
Ni lär ju titta. Ååå her-re-gud! X'D

Alex & kärleken

Har ni sett den tv-serien? Alex och kärleken alltså, hehe. Det går på fyran just nu i alla fall. Rätt roligt... Fast det finns roligare program i och försig.

I alla fall, snart ska jag och moster dra iväg till Friskis&Svettis. Det ska fan bli kul! Behöver verkligen röra på fläsket också. Allting bara dallrar på mig. *pet* Daller daller...

Jag har kommit på att jag inte tycker om måndagar. Inte när det gäller lektioner och lärare i alla fall. Det roligaste var väl under multimedia när vi satte oss i ett annat rum. Toppen toppen...

Förresten började dom sjunga på Logiskt (av Petter) och sedan dess har den låten fastnat i mitt huvud, haha. Men den är ju bra så det gör ingenting...

Det är så logiskt, alla fattar utom du. Du har inte en aning...

Multimedia

Seriöst. Vår multimedialärare suger - bokstavligen. Jag pallar inte lyssna på hans mesigatjejigatönt röst. Han fattar inte när man frågar. Öh, vadå? Jag fattar inte det du inte fattar... Jag kan inte förklara för jag är dyyym i hyveeet. Och ja, för alla som säger att man bör prata med lärare och slänga in all kritik, vi har pratat med lärare. Med honom. Men som sagt, han fattar inte.

Den här lektionen suger.

Gah

Jag hatar när människor inte lyssnar på det man säger. När man försöker förklara om och om igen, men personen i frågan håller för öronen och skriker för att inte höra. Då får personen ta mig fan skylla sig själv.

Är helt pissed off.

Snorigt

Erkännande. Det var rätt tråkigt på barnkalaset! Jag bara satt där och kände mig så... Så inte rolig. Var så jävla mycket ploj och skit. Det enda tummen upp var min moster. All creds till henne. Verkligen. Så jag kände mig rätt grå och tråkig. Sedan när det blev fika var det verkligen ett woho för min del. Äntligen kunde jag stoppa något i munnen, tugga och äta. Godaste var frukten. Helt klart. Kiwi, vindruvor, ananas, melon... Mmm namnam.

 

Sedan var vi ju hos mormor och morfar och käkade middag. Otroligt gott! Mormors mat är ju den bästa. Det blir verkligen äkta 50-tals Svenssonfamiljs-feeling över det hela, and I love it! Den kvinnan fick mig att börja tycka om bönor.

 

Kan väl inte klaga så värst mycket på min piercing. Den blödde inget i natt och svullnaden har gått ner. Det gör inte så ont och det känns helt bra faktiskt. Ska se på fan att det kommer bli världens blodigaste fläskläpp lagom till skolan imorgon, haha.

 

Och jag måste erkänna att jag är sjukt sugen på något. Eller något och något. Fucking choklad. Alla kroppsdelar skriker efter det. Aaaah Yvette vi behöver 70 procentig choklad. Ge oss annars dör vi och då dör du! Choklad choklad choklad choklad.

 

:)


Hellogoodbye - Baby, it's fact



Jag och den här låten firar snart ett år tillsammans, haha :)
Jag älskar den! Låten är helt underbar...

Partaj

Snart ska jag dra iväg till ett barnkalas (!!!). Min kusins barn fyller 4 år. Redan liksom. Det känns som att det var igår hon föddes. Det är fan sjukt! Men dit ska jag och min bror och fira henne. Sedan drar vi vidare till mormor och morfar och käkar mat där. Mumsigt säger jag bara.

How wrong

Jag har blivit som besatt av låten How Wrong av Laleh. Den är otroligt bra! Så jäkla skön låt att chilla till, drömma sig bort och flyga i en annan sfär.

Oh, how wrong not to be loved by you 
I'll go far if I could by you
And my cause
No, it don't make sense
And my conscious it won't let me
I won't rest

I, I want to be loved by you
Oh, how wrong not to be loved by you
I'll go far if I could by you
And my heart is a vivid road
covered up in the winter snow
But the sun will show

I, I want to be loved by you
And my heart is a vivid road
covered up in the winter snow
But the sun will show


I, I want to be loved by you

Stockholm by day

Idag var jag ju i stan och träffade Kim och Chalisa. Det var nice nice nice (Man måste säga nice tre gånger för att få en extra stark effekt. Bara så att ni vet!). Träffade Kim först vid halv två. Vi gick runt och di di di-dade lite (tre av något har en jävligt stor effekt alltså!). Så stannade vi vid platten och tjooooo såg vi en massa människor! Dom bar på TH-tröjor och "ahaaa, det måste vara en TH-träff". Helt plötsligt kommer dom springades mot oss och bara "AAAAAAAAAAH HEHEHEHEHE". Det var faktiskt lite läskigt... och en aning pinsamt. Så stod vi där och bara vad fan håller dom på med. Samtidigt passar en tjej på och gå förbi mig och tittar snett på min piercing. Det var roligt.

 

Vid ungefär tre mötte vi upp Chalisa vid Västra Skogen. Klick klick klick klick klick klick etc... Fick ett par ursöta tofflor av henne! Kanske lägger upp en bild senare men ja, jag orkar inte just nu. Tack för dom plutten!

 

Drog vi (såklart) till Donken och jag slurpade i mig en milkshake. Hoho? Jag brukar aldrig köpa det, men det var gott.

 

Så letade vi runt hela stan för att hitta en jävla bokhandel. Di di di, wohooo så hittade vi den tillslut. Då visade det sig att vi hade gått runt hela Stockholm i onödan, då det visade sig att den låg TYP nästan liksom bahhhhh... Eh ja, nästan vid den Donken vi hade suttit vid. Suck. Men vi fick i alla fall motion.

 

Ja, skit samma. Melodifestivalen satte igång ikväll. Det var trevligt. Han Michael skulle ju gå vidare, lätt! Nåja, skriver kanske nåt kort sen. Vi hörs, pusshaj!


Super size

Ni ska se min läpp! Holy moses! Den har fan svullnat upp två storlekar.

Hahahaha. Så jäkla fult! Min syster sade "Du måste vrida på ringen fram å tillbaka".
Jo du, skitlätt när ringen sitter (ta mig fan) fast. Nåja, det är max 7 veckor kvar tills
detta elände är över (förhoppningsvis) och läppen återgår till en normal läpp igen

Snart ska jag hoppa in i duschen och fixa mig. Ska nämligen in till Stockholm
och träffade mina pluttes! :D Längesen vi träffades. Men ni får ha det så gött!

Tjingiling!

Murar

Det hände en gång att jag fall handlös ner mot kärlekens vattenyta. Krossade ytan och landade på botten. Där nere var det helt upplyst av ljus, värme och ömhet. Men precis utanför detta var det ett mörkt, svart hål. Ibland såg jag hur människor tittade panikslagna mot detta hål medan de tog ett steg närmre det. Jag förstod inte vad som skrämde dem, men tids nog skulle jag börja inse.

 

Det fanns de människor som klev in i detta hål. Vissa stannade där alldeles för länge, och vissa återsåg jag aldrig igen. Varför var de där när allting var så lyckligt här utanför tänkte jag.

 

En dag möttes jag av de allra vackraste blåa ögonen. Han såg helt gudomlig. Och när han log mot mig var det som att hela världen stannade upp och det fanns bara han och jag kvar. Dagarna gick. Han blev bara vackrare och vackrare och jag kunde komma på mig att bara sitta och dagdrömma om denna skönhet.

 

Men så hände det. Hans blick började flacka och hans leende blev osäkert. Vad var det som höll på att hända? Paniken vällde inom mig och osäkerheten tog över.

 

Min blick for över alla ting och fastnade på det svarta hålet. Var det ändå inget spännande med det? Jag ryste till. Det var något där inne som ville åt mig. Något läskigt, ångestfylld men ändå spännande.

 

Panikslaget tittade jag mig om. Var det någon som såg vad som just flimrade i mina ögon? Var det någon som såg min begäran till detta svarta hål? Min blick flackade fram och tillbaka och jag försökte diskret ta ett steg närmre mot min nya destination.

 

Så möttes jag tillslut av detta hål. Ett litet steg till och jag skulle befinna mig inne i den. Jag stängde ögonen, tog ett djupt andetag, lyfte på benet och steg in. Något kallt, något oroväckande anföll min kropp i samma sekund. Jag ville skrika men luften hade försvunnit ur mina lungor. Jag ville springa därifrån men kraften hade tömts ut ur mina ben. Och jag fylldes sakta men säkert av en tomhet.

 

Än idag finns jag där och tittar på min pojke med de vackra ögonen. Ibland möts våra blickar och jag ser att han tar ett steg mot mig. Men mer än så blir det inte. Alltid finns det något som hindrar. Hans mod kanske inte räcker till att rädda mig eller så finns det någon som han håller lite mer kärt.

 

Men du, murar är till för att rivas.

 

 

SNIPP SNAPP SNUT, SÅ VAR DENNA SAGA SLUT!

Längesen jag skrev. Inte den bästa texten, men fyfan så roligt att skriva. Wih! Jag lever ju för det här. God natt!


Magiskt men tragiskt

Vet inte hur... Det känns... Som att jag lite halvt ångrar att jag tog hål i läppen. Funderar att inte ha den så längre. Kanske ett år eller så. Jag kanske bara känner så just nu för att det gör otroligt ont. Ingen förstår. Inte ens dom som har tagit hål verkar det som. Men det gör ju inte ont. Går ju över på en gång... Tjo mittbena!

Tänk dig att någon nyper dig relativt hårt. Ungefär så känns det och har gjort det non stop i tre dagar. Det är inte roligt. Men det ser bra ut.

Ska man vara fin får man lida pin... phhhfff.

Smygfis

http://www.jesper.nu/onlinespel/ovrigt/2947-Smygfisspelet/

Jag har så hittat mitt spel! Hahaha. Jag vet att jag är otroligt barnslig och omogen och allt vad det nu innebär, men fyfan vad roligt spel! Testa det. Pruttljud är faktiskt roande! :)

Strid

Jag vet att man inte ska döma människor egentligen. Att man inte ska kritisera andras utseende och klädsmak... Öh, nåt sånt. Men jag såg en sådan skabbig tjej idag. Hon hade blekvita händer men var ta mig fan bajsbrun i facet. Hade det här berömda strecket, fast inte på undersidan utan fan på kinden. Fyrtio kilo mascara... Och det bästa med hela henne var att hon tog fram en foundation och använde det som en fucking läppglans! Den var ju typ 100 nivåer ljusare än hennes andra foundationfärg vilket resulterade att det blev ju helt vitt om läpparna. Och så hade hon ett jäkla kråkbo till hår. Där gick hon och tyckte att hon var skitsnygg men dude... Nej nej nej säger jag bara.

Förresten har min läpp börjat blöda igen! Den börjat blöda jämt efter att jag har ätit/tuggat något. Så, mat är ingenting för mig veckan framåt.

Kroppen har tagit strid mot mig och min piercing. Igår natt började läppen blöda som en jävel då, och under dagen blödde det. Inatt dock... Ja, då när jag vaknar har läppen svullat en nivå uppåt.

En svullen, blödig läpp... Det är härligt!

Banana

Åt (slurpade) godaste smoothiesen för någon timme sen!
Flera såna lär jag ju köpa... Mmm namnam

Reflektionsblogg

Det jag ogillar med mig själv är att jag JÄMT ska börja med saker en aning försent. Det är som är lite senare än försent. Varför? Varje gång vill jag banka in lite vett i mitt huvud.

Psykologi.

Har en uppgift som har sin deadline imorgon klockan 09.00. Någon minut senare och den gills inte. Hon är ta mig fan stenhård på den saken. Jag har inte ens börjat. Så det betyder att jag kommer få sitta och plugga i princip hela natten. Jag har ändå haft två veckor på mig. Kan knappast skylla på någon annan än mig.

Förresten har jag börjat inse hur många stavfel jag skriver i denna blogg. Det är nästan pinsamt. Jag brukar vanligtvis inte skriva så mycket stavfel... Men ah, hoppas ni fattar ordet/meningen ändå, fastän det är lite fel här och där :)

Sussa sött! Historiska Museumet var deadly boring!
Peace.

Kliff

Det är bara genom dimmor som jag går
Det är alltid dagen efter
Och nästan alltid lika långt till vår
Inga golv är riktigt plana där jag står
Och ingen verkar bry sej riktigt om
Hur man i själva verket mår

Så det är bara å gå på som förut
Och inte stanna eller se sej om
Ja, det är bara å stå på och se ut
Som om man glömt varifrån man kom
Men om det finns en enda gud
Som är värd sitt namn
För han mej i hamn
Om jag går på grund
Men om man sjunker har man i och för sej
Haft en och annan liten flummig stund

Det är bara genom tårar som jag ser
Att hela bandet flyr till landet
Genom mina bullriga kvarter
Och jag ligger ofta sömnlös där och ber
Att jag ska får nån bra idé
Om hur man ändrar det som sker

Så det är bara å gå på som förut
Och inte stanna eller se sej om
Ja, det är bara å stå på och se ut
Som om man glömt varifrån man kom
Men om det finns en enda gud
Som är värd sitt namn
För han mej i hamn
Om jag går på grund
Men om man sjunker har man i och för sej
Haft en och annan liten flummig stund

Det är bara genom tårar som jag ser
Att hela bandet flyr till landet
Genom mina bullriga kvarter
Och jag ligger ofta sömnlös där och ber
Att jag ska få nån bra idé
Om hur man ändrar det som sker

Slipprade mjöl...

Jag tycker verkligen om min piercing och jag antar att jag kommer nämna den minst en gång per inlägg (nästan). Men den är lite störande faktiskt. T ex kan jag inte äta normalt nu när den håller på att läka. Alla som piercar sig och som det blir nemas problemas; BE FUCKING HAPPY! Jag kan inte äta utan att ha malt ner maten till tusentals mikrobitar. Vilket resulterar sig i att jag knappt har ätit på två dagar. Jag kan inte dricka ur ett vanlig glas. Annars blir det att glaset donkar i piercing = HELVETE VAD ONT DET GJORDE! Alternativet då är att antingen ha glaset i kanten av munnen (vilket kan innebära att halva innerhållet rinner ner på tröjan), använda sig av sked, sugrör eller göra en hund/katt/något annat djurs metod. Det vill säga, att man slickar och slaskar. Fast den metoden har jag inte provat på än. Känner mig inte riktigt redo för den.

Annars blöder det på lite till och från. Jag vet inte... Det känns inte bra på nåt sätt. Någonstans i kroppen känns det fel. Hoppas det inte blir värsta infekterat och allt som det där innebär. Låt mig bara få visa upp den för alla först.

Skol-Voldemort

När jag väl kommer ihåg mina drömmar brukar de inte vara riktigt... Jag vet inte. Jag brukar drömma att jag träffar människor. Senast igår natt drömde jag att jag träffade Ziggy Marley genom H&M's nya kampanj. Några dagar tidigare träffade jag på hans pappa; Bob Marley. Verkar vara en trevlig familj :)

 

Inatt drömde jag en speciell dröm i alla fall. Jag drömde att jag var Harry Potter och det var nästan som i bok fem. Samma röda tråd i alla fall. Voldemort var i min närhet hela tiden. Han berättade för mig hela tiden hur mycket han skulle döda mig och jag var pissrädd. Sedan när han skulle börja tortera mig, var det meningen att Dumbledore skulle träda fram som den räddande, ridande prinsen. Men dök Dumbledore upp? Nej!

 

Så vi skrek "Cut" för att Voldemort skulle ju inte döda mig. Och det var som en film men det var verklighet. Jag (eller Harry) stod och pratade med Voldemort om typ allt och ingenting.

 

Sedan, helt plötsligt, stod vi framför en skolgård. Voldemort kommer gående mot mig i skoluniform! Hahaha. Det såg helt muppigt ut. Och han frågade mig nervöst "Passar jag i det här? Tror du att jag kommer klara det här?". Jag nickade lite. Log och sa "Det är klart att det kommer gå bra". Då såg han lite lugnare ut och sa "Oh, vad bra! Men du vet vad som händer efter skolan? Jag kommer leta efter dig och kommer ska du DÖ!". Så svarade jag lite trött "Jo, suck, jag vet. Du behöver inte upprepa dig hela tiden".

 

 

Rätt weird dröm faktiskt.


Bleed

Min läpp valde att svullna upp under natten och börja blöda. Så nu blöder det lite till och från... Men förhoppningsvis är allt som det ska. Det gör faktiskt lite ont fortfarande, eller så är det jag som är en mes.

Kan fan inte käka heller. Det är rätt jobbigt. Men så mår jag illa också. Åt bara två mackor efter att jag hade piercat mig, och innan hade jag bara ätit lite frukt. Idag dock har jag bara ätit en halvt glas med frukt (man kan köpa fruktsallad i skolan). Det är rätt gott men fan, piercingen är ivägen.

Nåja. Snart ska jag dra till Globen City och köpa en mascara och tops. Nice nice nice.

do do do do do doooo ...

image19

... i'm lovin' it

Charta 77


Christoffer

Tyvärr var inte Tyron närvarande. Väldigt tråkigt eftersom jag hade sett fram emot att träffa honom. Men som räddaren i nörden, ridande prisen på hästen, fanns det en snäll och söt liten Christoffer istället! Han var otroligt hjälpsam och snäll och... Ja. Jag pratade glatt med honom. Palla vara blyg och tråkig liksom. Han var verkligen en pärla.

Så nu sitter den där. Tjoho.

Imorgon ska jag på Historiska Museumet. Tror att det kan bli väldigt... intressant där. Ska först åka till skolan och sådär och träffa alla andra för jag hittar inte dit själv, haha. Vill inte att det ska bli som med Moderna Museumet, haha. Fast det var ju en rolig upplevelse i sig liksom!

Hoppas ni har det gött mos! Själv kan jag inte käka nåt förräns imorgon. Eller jag kan men jag vågar inte riktigt (mes). Förhoppningsvis ses vi imorgon! Eller kanske jag  skriver nån liten notis senare i kväll.

Pusspuss!

Koss

Nu är jag fucking hel igen! Köpte min kosshörlurar i morse! Bebisar! Jag ska fan aldrig använda snäckor igen (ett löfte som jag inte vet om jag kommer kunna hålla).

Och i eftermiddag händer det - förhoppningsvis. Bara om Tyron är där! Han måste vara där annars... Ja, jag kommer inte våga slå honom, haha... Men men... Då händer det inte mycket förutom att jag kommer bli grymt besviken, hehe.

Så Tyron, be there och gör min dag perfekt! :)

URF

Hallå! Kan någon snäll och gullig själ gå med mig på URF i sommar? Jag ber er på mina bara knän tills dom börjar blöda och är helt trasiga av all grus! Kapten Röd ska dit! Jag måste gå Jag måste Jag måste gå.

Chillade och lyssnade lite på Kalle Baah när min bror stannar upp. Ser lite fundersam ut. Öppnar munnen och bara "Det är Kalle Baah va?". Öh, ja! Så fortsätter han "Ja, dom var ju på Uppsala Reggae Festival i somras". Wtf!? Missade S.O.J.A och Kalle Baah. Vad är det här för nåt skit? Och om jag har läst rätt så kommer S.O.J.A dit i sommar igen!

Fan, kom igen mamma! Låt mig få åkaaaaaaa... Och snälla, kan någon åka med mig?!? Ferre pinsamt att sitta där helt själv. Inte för att jag skulle få åka helt själv men ändå. Lek bara med tanken. Skitkul att åka med sin mamma och sitta där. Vad kan man göra då? Fan, ingenting.

Ni behöver inte ens låtsas att jag finns. Låt mig bara få glida bakom er som en tyst liten skugga. Bara jag inte är ensam. Oh, herregud! Jag ser själv hur patetisk och desperat jag låter men fan, det är jag!

Jag måste. Verkligen. Jag måste.

Namnam

Jag blir fan störd - på riktigt. Min blogg-design ser helt olika ut från dator till dator. Jag har trixat så att designen ser någorlunda bra ut på min skoldator. Men på datorn som är hemma ser det fan helt fuckad ut.

Oh, dagens i-lands-problem på hög nivå...............

Snart ska jag dra iväg för att gå på en föreläsning med Paolo Roberto. Det ska faktiskt bli spännande att lyssna på honom. Det blir nog roligt ja.

Jag satt i skolan idag då. Ehm, fixade några bilder. Blev inte bra alls. Men vädret var rätt sunkigt och området jag gick vid... Alltså sorligt! Helt ärligt. Sorgligt. Jag hoppas med hela mitt hjärta och med min själ att det är mycket finare vid det området på sommaren. För det var betong, stenigt, betong, kall och trist. Usch.

Det märks att jag är från landet va? Haha :D

Woh

Visst ser min blogg-design lite amatör-aktig ut? :D But hey, I like it för jag har fan gjort allting själv. Och det är ett fucking bra jobbat för en tjej som inte fattar ett PISS av HTLM-koder etc! Det enda jag inte kan är att ändra på den där ramfärgen... Ni vet, som man ser när man har laddat upp en bild. Någon som vet hur man ändrar den? Skulle vara evig tacksam!

Ahblahhh

Det gick inte bra att fota. Fan vilket hemskt väder alltså! Plus att det kom en massa jävla snorungar. Uha! Gick för att göra ett kontoutdrag. Det gjorde min dag lite bättre i alla fall. Har lite mer stålars än vad jag hade förväntat mig.

Sedan kan D' suga någons jävla fucking *piiiiiip*. Faa-aaaan vad jag ogillar honom!
Har lust att presentera honom för min hagga till granne.

Usch vad jag är irriterad! Och min design på bloggen blir fan inte bra heller. DÖ!

Design

Håller på att trixa lite med designen.  Ser inte riktigt hur resultatet på min dator... Så vi får se hur det blir. Förlåt om det är lite fucked up, men ja... Jag filar lite på det!

Over and out!

WESC

 


Jag vill ha. Jag vill ha. Jag vill ha! Fa-aan att jag inte har pengar!
Och dom där skorna lär jag inte ha råd med. Tröjan kommer jag få handla om några månader och hörlurarna... Inte så smickrande priser för en fattig bondeflicka som jag är. Får antagligen arbeta röven av mig om jag nu vill ha den. Men till sommaren förhoppningsvis... :)

How addicted to blogging are you?

72%How Addicted to Blogging Are You?

 

Haha, woopsidaisy! :D Nåja, det finns människor som är värre än mig...


Three little birds

Rise up this mornin',
Smiled with the risin' sun,
Three little birds
Pitch by my doorstep
Singin' sweet songs
Of melodies pure and true,
Sayin', ("This is my message to you-ou-ou:")

Singin': "Don't worry 'bout a thing,
'Cause every little thing is gonna be alright."
Singin': "Don't worry (don't worry) 'bout a thing,
'Cause every little thing is gonna be alright!"


Jag sov faktiskt en hel timme längre idag! Tänkte först att jag skulle vända mig åt andra hållet och somna om för jag var rätt trött, men jag sträckte lite på ena benet och hasade mig upp. Lyckades fixa en torr och äcklig frukost men äh, det är skitsamma. Måste städa och diska lite innan bror kommer hem. Känns jobbigt. Jag orkar inte.

Men efter det ska jag ta en lång, härlig och varm dusch. På med kläderna. Sminka lite. Dra ner till centrum för att handla lite. Titta om det finns några härliga skor på typ Intersport eller den andra trevliga riktiga skoaffären.

Funderar faktiskt på att åka till skolan imorgon. Eller först fota lite i stan och sedan åka till skolan för att redigera dem. Sedan är det lite roligare att vara uppkopplad till internet där för att det går lite fortare än här hemma, haha. Och sedan antar jag att jag inte kommer palla vara hemma i några veckor. Då är det skönt att alltid ha skolan att vara i. Inte för att det är värsta toppen att hänga där men det är i alla fall bättre.

Nåja, sängen, kläderna, disken, duschen... Allt väntar på mig!
Peace!

09.21

"Aaah, jag ska sova läääänge imorgon" tänkte jag igår när jag gick och la mig. Vaknade upp på morgonen och tänkte att nej, jag ska inte titta på klockan. Utan jag somnade om och vaknade myyycket senare. Det var helt ljus (kanske en reflektion av all snö som höll på att falla ner på den redan snötäckta marken). Trevande med handen på sängbordet för att titta hur mycket klockan var. Fann den och tryckte på displayen.

 

09.20


Skämtar den eller? Jag kände mig verkligen utvilad och helt klar i huvudet. Gick upp på toaletten och kände ett litet jahapp, vad ska jag göra? Fixade lite frukost, satte på tvn och bänkade mig på soffan (eller snarare lade mig). Där hamnade jag i några timmar. Det var väldigt mysigt.

 

Sedan har dagen bara rullat på. Har tänkt att plugga, men det har inte riktigt hänt. Har mest chillat och tagit det lugnt framför datorn. Det är verkligen inte bra. Datorberoende till max. Lyssnat lite på Kapten Röd i alla fall... Och Bob Marley och Red Hot Chili Peppers. Det är så himla mysigt att hitta "nya" artister som man bara klickar med på en gång.

 

Imorgon har jag studiedag. Väldigt härligt! Då får jag verkligen se till att sova ut! På riktigt! Kommer väl vakna upp 09.21 istället. Och på tisdag har jag ingen lektion. Vet inte om jag ska åka till skolan för att plugga lite eller inte... Vet inte om det känns så lockande. Borde jag? Kommer ni på någon riktigt bra anledning till varför jag ska säga Hej hej Globen, så säg till mig. Haha.

 

Förresten skulle det vara nice att få veta vilka mina läsare är. Vet att Kim läser min blogg typ dagligen... Tror jag. Vågar inte vara allt för kaxig där, haha. Nåja, jag läser hennes blogg dagligen i alla fall :)

 

Hoppas ni har haft en härlig helg! Snart början söndags filmen på trean! Ska mysa upp i soffan nu. Vi ses!


Kapten Röd - Trasig

Du är inte trasig, du behöver inte fixas
Låt dom inte lura dig att tro din klocka tickar
När dom vill få ditt självförtroende att svikta
Så du ska ge dom pengar för att klippa och klistra
Vägen till lycka kommer aldrig vara sicksack
Man hittar mera fel och börjar sjunka som en kvicksand
Så när dom säger vi ska titta o arma våra förebilder svarar jag dom vickar
Jag ser inga på TV och jag ser inga i riksdan'
Dom säljer livet så det är inte dit vi siktar
Så vi slutar aldrig bränna upp deras artiklar
Med människan ska man aldrig mixtra för

Du är inte trasig, behöver inte fixas åhnejnej
När priset går upp kommer själen gå ner
Du är inte trasig, behöver inte fixas åhnejnej
Du kan sluta o leta det finns inga fel

Du och jag tittar nog i olika speglar för jag kan inte se vad du menar
Annars måste dina speglar va skeva för smala ting verkar bli breda
Å men jag vet det är inte konstigt att man tvekar
Ingen kan finna, idealen bara ekar
Kraven finns där vart man än vänder
Att du inte duger är signalerna dom sänder
Modetidningarna bara sprider trender
Som inte passar människan
Så folk mår sämre
Ändå undrar alla vad det är som händer
När vissa väljer svälten

Men du är inte trasig, behöver inte fixas åhnejnej
När priset går upp kommer själen gå ner
Du är inte trasig, behöver inte fixas åhnejnej
Du kan sluta o leta det finns inga fel

Vad snackar dom om, vad snackar dom om?

Jag ska måla hela världen

Jag hatar när jag målar upp en bild av någon
Men när verkligheten knackar på min dörr
stämmer den inte alls
Inte ett endaste litet dugg...
Och allting bara kraschar som glassplitter

No brain

Jag tror att jag förlorade ungefär hundratusen hjärnceller nyss.
Har typ tre, fyra kvar... Inte för att det gör någon stor skillnad men ändå.
Det gjorde fan ont när jag råkade slå huvudet i bordet.

Yea, ni läste rätt; Jag lyckades slå huvudet i bordet!
Hur många händer det?
Inte många.
Men det händer mig.

Assface

Jahopp. Då var det fastställt; Vi har fått en hagga till granne! Äckliga, äckliga människa. En vuxen fjortis med fläckig brunkräm (ser även ut som scarface), lite för mycket idominsalva OCH hon tror att hon är överlägsen. Det som är så synd bara är att hennes man är otroligt snäll. Hur kan det bli så? Alla snälla killar faller för äckliga, slampiga tjejer.

I alla fall. Vi försöker hitta på något extrem hämd! Kan bara inte komma på något tillräckligt bra. Kanske planera granar som blir otroligt höga så att dom inte får något solljus, hahaha. Nämen... Jag ska fan komma på något. Så håll utkik på Grannfejden så kanske ni ser oss där någon gång i framtiden... HAHA! Skämt åsido.

Jobbade lite idag. Dom 4½ första timmarna gick skitfort men sen... blahhhhhhh. Först fick jag nita lite (då gick det fort), sedan fick jag montera och bajs vad segt det gick! Tittade på klockan var femte minut (skoja inte!).

Tittade även på brors hockeymatch. Blev bråk! Tjohoooo. Det är hockey! Men dom vann i alla fall. Nice nice nice.

Nu ska jag bara lyssna på musik och chilla lite tänkte jag. Mysigt like hell!
Hoppas ni har det gött! Puuuuuuss!

Boys On Wheels - New Wheels on the Block



Fick värsta nostalgikicken och fick en sån jävla stor lust att titta på den här videon igen, hahaha.
Det var typ 100 år sen jag såg den. Så jävla rolig :D Lovely!

I'm rolling away
Because my legs are... not okay


L

Alltså ooooh. It sucks balls! Mitt tangentbord kommer fan paja sönder snart! Inte nog med att jag har problem med bokstaven A, nu har jag även problem med bokstaven L. Vad är det här? AL. AL. AL. Är det något jävla tecken eller?

Och min filosofilärare kan ju suga också. Är så jävla piss på honom. Inte för att han gav mig IG, utan att han säger att jag inte har skickat in en massa pissgrejer som jag fan har skickat in. Ska skriva ett mail imorgon tror jag och klaga lite.

Nu fortsätter let's dance. Yay. Tobias är ju bara för döhet! Mmm namnam. Ska upp sex imorgon. Not nice. Men vill man ha lite money så måste man ju.

Sussa sött alla söta där ute!
Pusspuss!

Va fan

Lyckas få in fan lika många gånger i en mening som Guillermo säger va. Va fan. Det är inte bra men jag vet inte vad som har hänt. Fan har nästan blivit mitt heliga ord eller nåt. Känner att jag egentligen borde sluta svära men (fan) jag trivs med det, haha.

Så jag säger såhär: Fa-aan vad segt det är med psykologi på fredag eftermiddag. Måste verkligen börja införskaffa nåt att äta under rasten eller så. Jag kommer dö av hunger! Försökte mätta min mage med lite vatten men det gick inte så jävla bra.

Måste nog sitta kvar ett tag i skolan efter psykologin. Plugga.
Och imorgon ska jag jobba. Hujedamig!

Oj då

Aj aj aj... Filosofi var tydligen verkligen inte min grej *biter på naglarna*. Men min lärare är rolig i huvudet. Han säger att jag inte har skickat in uppdraget. VILKET jag fan har gjort!

Nåja. Han var ändå lite bläig.

RSS 2.0