Gott nytt år.

31 december. Sista dagen på året. Sista 2008. Jag ska andas in det allra sista från detta år. Alla 366 dagar. Andas, andas, andas.

Att börja ett nytt år är alltid svårt för mig. Spännande. Men jobbigt. Jag har svårt att släppa saker. Separationsångest. Har svårt att låta människor gå. Kämpar till det allra sista och gärna en liten bit till.

Men nu. Ett nytt år alltså. Sista inlägget för detta år. Jag vill egentligen att det ska vara det mest perfekta. Det kommer det inte bli. Jag vill sluta med det perfekta ordet. Kommer det bli så? Nej, antagligen inte. Jag strävar efter perfektionism, men i slutändan blir jag ändå nöjd med det jag har åstadkommit. Även om allt gick åt helvete på vägen och det inte blev det jag önskade från början.

Kanske är det DET som kallas för perfekt. Det blev inte som planerat, men ändå är man nöjd med slutprodukten.

Någonstans på vägen är jag helnöjd med detta år. Trots allt. Den har varit guppig och gropig, men jag har kommit framåt. Jag står här vid mållinjen och är på väg till ett nytt lopp. En ny väg. Kanske är det mer uppförsbacke. Kanske är det mer nedförsbacke. Kanske är det mer gropigt. Kanske är det mer lätt. Jag vet inte. Skulle vara tråkigt om jag visste.

Men detta vill jag säga Gott Nytt År! Låt oss ta ett steg framåt i framtiden. Och jag skulle gärna vilja avsluta detta inlägg med de finaste orden jag vet och en bild på mig själv (och till dess: Vi ses nästa år!):

Frid, respekt, honungsmupp, bajs.


Sum' hot stuff and laughin'

För att förklara lite om innehåller i Zac Eftron-inlägget; Jag tycker inte att Zac Efron ser bra ut, utan hans karaktär i HSM är snygg. Det är nåt med killar som sjunger... och dansar töntigt och är allmänt sådär mjauig, ni vet. Och nu måste jag se sista HSM-filmen.

Wow, vilken nörd jag har blivit.

Sedan måste jag tipsa om den här sidan. No offence till alla troende, men jag skrattade rätt mycket, och det var mest till kommentarerna till styckerna som gjorde det så roligt. Läs det, och ni kristna får ju ta det med en nypa salt. Jag hyser stor respekt till er, fastän jag inte är troende (så nu har jag förklarat mig nog va? haha).

Aja, imorgon är sista dagen på 2008 och jag ska färdas till det nya året med en av mina allra närmaste vänner. Väldigt mysigt!

Höres!

High School Musical

Jag vill nästan inte erkänna, men efter att ha sett High School Musical igår och är genom halva andra filmen idag så... ja, så börjar jag tycka att han, Zac Efron, se jävligt bra ut. Det tar nästan emot, men... jag vet inte. Men så är jag en tjej. Och det är ju nåt med tjejer och såna killar om ni förstår. Mjau, he he he he... :-)


Fedt lazy

Har varit barnvakt nu på morgonen... Eller ja, varit vaken sen typ klockan fem och Elias vaknade inte förrän halv åtta kanske. Skönt like hell! Han är ju som en liten speedad... människa, hehe. Ska öppna alla skåp och bara röja. Så jag har haft fullt sjå hela tiden.

Nu är han och syster påväg till en lekpark med min kusin och kusinbarn. Jag borde ha följt med men jag orkar inte. Sov så jävla dåligt. Fast egentligen kan jag inte skylla på det. Jag menar, är inte ens trött... Jag är bara lat. Erkänner det.

Ska äta frukost snart hade jag tänkt (har inte hunnit med det). Eller har ju ätit en femtedels banan, en mandarin och typ fem skorpor men ändå. Man kan väl vara hungrig för det! :-)

Helvetes skit

Jag hatar det. Verkligen. Ogillar det väldigt starkt. Kan sitta och klura på ett blogginlägg och komma på fina formulerade meningar. Sen sätter jag mig. Loggar in på blogg.se. Och allt. Alla jävla känslor försvinner. Varenda jävla gång. Och jag hatar det. Som fan.

Inte kommer jag på nåt bra att skriva heller. Har IQ under 85. Bajs. Shit. Crap. Scheisse. Borde ha ett block att skriva ner allting i. Nu jävlar ska jag börja med det. Ett nyårslöfte (det första löftet jag har). Good luck säger jag till mig själv!

Leona Lewis - Better In Time



I'm gonna smile cause I deserve to ...

En rubrik

Året börjar lida mot sitt slut, och som vanligt börjar jag drabbas av panik. Jag vill inte. Jag vill inte. Jag vill inte. Så jävla äckligt. Ett nytt år. Men om man ska tänka positivt är att det är ett helt år tills jag ska drabbas av denna sortens panik igen.

Nåja, snart bär det iväg mot centrum. Ska titta lite smycken och strumpbyxor.
Ha det gött mos!

Ja

Full rulle i Kista.
Jag köpte en klänning.
Lila.
Trött trött trött.
Och tråkigt inlägg.

Ciao.

Puking Sleeping Beauty

Okej. Så jag spydde inatt. Man kan ju tro att jag har blivit magsjuk men nej, nej det tror jag faktiskt inte. Sov uppe i min brors gamla rum och man blir faktiskt snurrig i huvudet av att sova där. Sen så känns inte vitlöksräkor så jävla populärt.

Och det var min natt det.

Snart ska jag käka lite frulle (ja, hur kan man vara sugen på det nu?), fixa mig och dra till Kista. Ska titta efter en grej där och jag behöver komma härifrån.

Men, smell you later!
Tjululu

Premenstruellt syndrom

Dagarna innan jag får min mens brukar jag förvandlas till världens största PMS-häxa. Jag vet om det. Är helt medvetet om hur jävla äckligt jag beter mig. Hormonerna. Skyller allt på hormonerna. Jag vet att jag är jävligt öppen i min blogg, men ni behöver ju faktiskt inte läsa. I alla fall. Det här är första gången jag får ömmande bröst... Eller tuttar, pattar eller vilket ord ni nu föredrar. Gör så djävulskt ont att inte bära på en BH. Och jag mår fruktansvärt dåligt. Lagom mysigt till nyår. Yes. Där satt den!

En sak som jag gillar med PMS är att det är bevisat att man ökar i vikt under dessa dagar, och därför har jag en orsak till att känna mig svullen och äcklig. Förresten blir man oftast förlåten (många gånger) när man har PMS. Fastän jag hatar när nån säger "Hon har meeeeeeeens......".

Nåja, nu har jag inte det. Men ändå. Jag har varit så jävla irriterad hela dagen. Jävla puckade människor som inte fattar!!!

Onödigt inlägg

Kisselekisselekissemiss, så ska du få en köttbulle när vi kommer fLaaaaaaaam... Jag är så kissnödig! Så ni vet. Kisskisskiss. I wanna ROCK. Do doo doo doooonk. Hejdå.

Kyla och elände

Sover i en evig kyla. Frostigt och kallt om näsan. Tårna är i isbitar och fingrarna likaså. Jag tror inte vi har mörka hjärtan, tror bara att de gått i tu... Klockan är tjugo över fyra och det är redan mörkt ute. Om jag fick bestämma skulle vi ha det ljust dygnet runt, trots att jag är en nattuggla. För mörkret är det värsta jag vet. Täcker för mina ögon så att jag inte kan se nåt. Och i de allra mörkaste stunderna har jag fått uppleva de allra värsta händelserna.

Nu är det kyligt. Och nu är det mörkt. Jag sitter inlåst i ett rum, med en risk att ha glömt låsa.

Men i min fantasi...

Min mor sitter just nu i rummet bredvid och läser högt ur Harry Potter för Elias. Inte för att han förstår något (antagligen), mer för att han ska bli trött och somna. Och jag tänker bara hur fjantigt min mamma tycker det är att läsa ur denna bok, då hon är en tväräkta biologist. Hon tror alltså att vi är skapade för att födas, leva och sen ruttna. Allt beror på nervsystem och allting har en naturlig förklaring. Det vill säga, en äkta tråkmåns.


Själv är jag en drömmare...

Road Trip

Trying to figure out
Where we be ending up
I have to follow my intuition
Make a decision
Just for a while I have to let it go
I have to follow my intuition
Make a decision

I'm taking a road trip
Trying to forget you
City to city but it all
Reminds me of you
I pull down the window
Feeling the wind blow
I need to breathe in something new

You just knock me out

Fan vilken äcklig natt jag har haft det. Vaknade runt ett och hade så jävla ont i magen. Trodde jag skulle spy och tänkte att fa-aan om jag blir magsjuk till nyår. Lyckades dock somna om och vaknade vid fyra. Mådde illa som ett AS. Vred och hade mig. Det stinker verkligen äckel i det där rummet... I alla fall. Lyckades somna om igen och jag var tvungen att ligga på ett viss sätt hela tiden för att inte må dåligt eller höra "ljud" (om ni förstår vad jag menar). Alltså, det lät som att någon bankade och att det var två barn som jävlades med mig. Ja, jag är lite konstig men så kanske jag råkade andas in nåt konstigt igår. Vad vet jag.

Man blir helt knocked out av att sova där. Men nu är jag i alla fall vaken. Trevligt värre. Är ensam hemma. Skönt som fan! Det, om något, tycker jag verkligen om. Älskar att vara själv hemma. Man känner sig så stor då, fniss... Jaja, nu ska jag kanske äta frukost number 2. Vi får se... Ciao ;-)

På vägen

Äntligen hemma! Äntligen äntligen äntligen... Har suttit i en bil i princip hela dagen. Från halv åtta till... tja, nu. Åkte till Göteborg för att hämta upp syster och Elias och sedan åka hem. En kort visit av "Sveriges framsida" så att säga, haha.

Nu är jag hemma och jag funderar starkt på att gå upp till min brors gamla rum. Jag är trött och irriterad... och hungrig. BAJS! Hoppas ni har haft en mer äventyrlig dag än jag. Pussanlull

Trevlig jul

Fan vilken trevlig dag det har varit idag! Min släkt är inte så knasig ändå... Jag menar, vi har gått igenom väldigt mycket men ändå är vi där. Samlade. Fint på ett sätt. Vi satt i flera timmar och bara snackade en massa skit. Käkade en massa också, så nu har spykänslan gått igång. Och sen att det har snöat! Hur ofta händer det? Hur mysigt som helst.

Och trots att det skulle vara en klappfri jul, har jag ändå fått lite (bastards, känner mig skitdålig på grund av det, haha). Fick ett par ursköna tofflor av mormor och morfar. Dom kommer användas rejält mycket kan jag lova. Även på under en varm sommardag. Fick en jävla mobiltelefon av min bror! Hur bajssöt är han inte på en skala? Så jävla sweeeet... Och mamma köpte kläderna jag köpt från allgoodclothing.com samt en träningsboll (hehehe, låter kul) och ett hopprep.

Jag är omringad av så fina människor. Fina vänner. Fina personer. Finfin. Synd att jag inte är det själv... Nåja, hoppas ni har haft en härlig jul. Det har i alla fall jag!!! Sussa sött. Godnatt!

God jul, Sverige!


50-talkänsla

Idag har jag diskat, dammat, dammsugit, fixat alla kläder och småplockat. Fy fuck säger jag bara! Får nästan den där känslan att jag borde ställa mig framför spisen och laga mat också. Men det vägrar jag göra!!! Bajstråkigt.

Fick för övrigt min mössa och klänning idag. Finfina saker! I really like them. Klänningen sitter heeeelt okej, bara att den är lite för liten runt brösten (och jag som har världens minsta tuttar blev helt förvånad över det). Kanske ska förlora ett par kilo först innan den sitter helt perfekt! Men nu har jag dom iaf och det känns jävligt bra!

Ska checka om posten har kommit och gå ut en sväng... See ya later alligator!

Julstädning på G

Dan före doppardan... Trevligt va? Idag ska vi julstäda! Wei. Det... det är det roligaste när man är en sån fantastiskt mycket julmänniska. Verkligen. Mamma är i centrum och handlar lite mat och hämtar ut klänningen och mössan jag beställde förra veckan! Det är verkligen jättemycket WEI! Paketet kom egentligen redan förra veckan, men då hade jag inte pengarna att hämta ut den, haha, så jag har längtat. Mycket.

Väldigt. Väldigt. Mycket!

Nu ska jag väl börja städningen... Fast först ska jag nog käka lite frulle, hihi.
Ciaooooooooo!

Orkaaaaa

Jag orkar inte längre.
Har levt med den här skiten i nio år nu.
Sen jag var nio.
Det är fan hälften av mitt liv.
Tjo-ho.

Hold on

Just nu, på ett sjukhus, ligger en närstående till mig och kämpar mellan liv och död. Jag tror inte att jag riktigt har förstått det. Imorgon kanske den här personen inte finns fysiskt kvar här på jorden. Självklart hoppas jag på det. För just nu ser h*n ut att vara på en förbättrings väg

Men det känns bara så... så himla konstigt.

Vill inte veta

Så börjar 2008 rinna mot sitt ände, och som varje år drabbas jag av panik. Jag vill absolut inte att detta år ska ta slut, fastän det har hänt mindre smickrade saker. Men ändå. Ändå har det hänt så jävla mycket bra saker. Saker jag vågat göra. Nya framsteg. Och jag vill inte börja om på nytt. Men det är exakt det jag kommer att få göra.

2009. Tvåtusennio. Tjugohundranio. Två noll noll nio. Året jag kommer att ta min student. Året då jag inte vet vad jag ska göra. Året där en del av min framtid måste bestämmas helt av mig själv. Det är skrämmande. För jag vet inte vad jag vill. Har ingen aning faktiskt.

Det enda jag faktiskt vet att jag ska göra efter studenten är att gå på Peace And Love. Och det var det, ja. Antagligen kommer jag att sova och äta också... och gå på toaletten. Jag menar, jag är fortfarande mänsklig.

But... it can only get better... right? :-)

Sova sova sova

Eh ja. Från inlägget jag skrev tidigare idag, var jag vaken i typ 10 minuter och sedan somnade jag om igen. Och jag vaknade nu... HEHE. Jävligt skönt! Jag orkar inte fixa mig i ordning för att gå ner och käka frukost... eller om det blir lunch nu... 

Nåja. Jag kanske somnar om jag igen. Vet vem, haha.

Nytt läge

Efter att ha varit helt aggro hela kvällen, slutade det med att jag tittade på halva Mamma Mia-filmen och somnade vid tjugo över tolv. Har sovit i brors gamla rum, så nu är ett förråd. Funderar starkt på att göra det här till mitt rum ändå, men då måste jag fixa lite saker. Letar efter en såndär liten diskmaskin och ett litet kylskåp (om det nu finns såna saker, vad vet jag).

Vill få det att känna som att jag ändå bor lite hemifrån på nåt sätt, fastän jag har mamma cirka 10 meter härifrån, haha. Lite mer privat så att säga ;-)

Ja ja. Nu blir det mer letande vi hörs och GOD MORGON SVERIGE!

En bild säger mer än 1000 ord...





...men det är inte svårt att lista ut vilken humör jag är på just nu.

Artikel från 2001

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8970.ab

Den här artikeln gjorde min dag... so far! Bläddra ner till frågan "Vad är det bästa med Harry Potter-böckerna?", och lilla lilla Camilo, 10 år, har svarat. Och den lilla pojken går i min klass. Tycker väl inte att han har förändrats sådär värst mycket utseendemässigt, hahaha. Nä, skoja bara. Tycker bara att det är så jävla kul! Inte visste jag att han läste böckerna ;-)

Well... jag var bara tvungen att dela med mig.




– Det är spännande att han är trollkarl, och att det finns en ond trollkarl som han kämpar emot.

När man inte har nåt vettigt att skriva...

Vad tycker du om kärlek? - Äh, jag vet inte
När kramade du någon sist? - Igår
Saknar du någon speciell person? -
Kanske
Har du svårt för att bli kär? - Tror jag aldrig varit det
När kysste/hånglade du med någon sist? -
Någon vecka sen
Ångrar du det? - En av dom iaf
Är du singel? - Jaaappppp
När fick du senast en komplimang? - Nån vecka sen
Har du hånglat med någon av samma kön? - Nja...

 


HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös: - Ja
Hånglat med nån riktigt ful: -  Haha, ja (a)
Hånglat med fler än 50 pers: - Näää
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? - Ja
Gjort något riktigt dumt? - Ja
Gjort något du verkligen ångrar? - Ja
Varit nykter på nyårsafton? -
Ja
Åkt ambulans? -
Nej
Gjort nåt olagligt? -
Ja
Blivit polisanmäld? -

Fått din mamma att gråta? -
Tror inte det
Slagit ner någon? -
Nej
Skämts över dina föräldrar? -
Ja
Sagt jag älskar dig och menat det? -
Ja (inte till en pojkvän eller så ;-))
Bråkat med din pojkvän? -
Har typ inte haft nån så...
Tar du droger? -
Nej
Dricker du? -
Ibland
Vilka kläder sover du i? -
Nattlinne eller... inte, hehe
Vad hatar du verkligen? -
När nån spyr, usch
Varit kär? -
Nej ;-)
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? -
Men gosh, jag har aldrig varit kär!
Är du ensam nu? -
Är ensam hemma nu, ja
Vill du gifta dig? -
Inte nödvändigt, nej
Vill du ha barn? -
Inte nödvändigt, nej



SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng? - Jag och vi hade jävligt trevligt tillsammans!
Såg dig gråta? -
Nån random
Fick dig att gråta? -
Mig själv
Du delade en drink med? -
Nån i klassen...
Du gick på bio med? -
MP3orna, haha
Skällde på dig? -
Antagligen Petra

 


DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit? - Nej
Kramat någon? -
Ja
Pussat någon? -
Ne
Köpt någonting? -
Ja
Sjungit? - Ja
Saknat någon? -
Ja... eller nej... eller lite kanske

 


JAG HAR:
Digitalkamera?
- Ja
Systemkamera? - Nej, men vill ha!
Telefon på rummet? - Typ...
Egen dator? - Skoldatorn bara, haha
Könssjukdom? - Nej
Husdjur? - Dammråttor
Bra kompisar? - Varje dag
Tar du receptbelagda mediciner?
- Ååånej
Vem vill du fika med just nu? - Johnny Depp skulle inte sitta fel!


Flugjävel

Dagen i all ära spenderas i olika delar av Stockholms län med Kim! Det var väldigt trevligt och vi pratade om massa, massa, massa saker! Väldigt nice måste jag erkänna!!! Skulle egentligen kunna skriva ett långt inlägg om detta, men jag är så förbannat trött och inte på skrivhumör, MEN det är alltid lika roligt att umgås med denna tös!

Nu ska jag antagligen lägga mig.
Godnatt!

Kommer och går ur jord

Är uppe i ottan... Eller nian... vad ska man skriva? Klockan är ju faktiskt snart 09.00. Om cirkus en timme ska jag åka iväg och träffa Kim. Väldans trevlig må jag säga!

Har inga planer alls under jullovet. Lite skönt. Lite rastlös. Vet inte ens vad jag ska göra på nyår. Får fråga runt helt enkelt. Annars får jag väl sitta här i skogen och fira med rådjuren.

Anywho. Nu ska jag dra och fixa mig. Vi höres!
Tjyylylylyyyy.

R.E.M - Everybody Hurts


Sista jullovet

Ja, nu har jag jullov. Det sista. Var väl trevligt i skolan. Vi hade någon filmtävling. Jag var grymmast - ärligt. Var med i grupp 1 och jag såg vilken film det var redan innan dom satte igång filmklippet. A-ha-wsome. Efter det var det lite busskortsutdelning och jullunch. Var väl gott.

När vi ätit klart åkte jag hem. Grät pinsamt nog en skvätt när jag satt på tåget. Inte för att jag inte får vara i skolan på länge, för det är jag absolut inte ledsen för. Utan... ja, jag vet inte. Ibland är det skönt att bara få släppa ut allt. Jobbigt bara när det händer på ett "olämpligt" ställe.

I alla fall. Nu sitter jag här och är trött. Hoppas ni mår bra!
Ciao.

Som en sol



Jämt när jag är lite nere, kommer alltid hon till vänster på bilden och gör min dag ljusare. Helt omedvetet. Och det gör hon varenda gång. Det kanske tyder på en bra vänskap? Det känns som Ödet, för det är så konstigt. Vid varenda lilla nedgång så rycker hon upp mig - och som jag skrev innan; helt omedvetet.

Det betyder inte att hon dränker mig med komplimanger eller så (och det ska hon inte behöva göra heller, haha, så missförstå mig inte), utan hon bara visar att hon är där. Jag vet att jag är helt värdelös på att säga fina saker, men hon är en riktigt bra vän! Visst, hon kan trampa på några ömma tår då och då, haha ;-) Men det vägs upp med allt det fantastiska hon är!

Vi har haft motgånger. Inget vi kan förneka. Men vi har kämpat igenom dem... eller? Och jag måste säga att jag är väldigt glad över att fått lära känna denna tös. En riktigt finfin vän är hon, den där Kim! :-)

Dagens citat

Den som är god vän med alla, är inte vän med någon
 - Anonym (d.v.s. jag hittar inte källan)

All good clothing



Nu har jag beställt kläder från internet för första gången. Spännande men läskigt. Tänk om klänningen ser apful ut in real life? Tänk om den inte passar... Och mössan sen då? Nä, den är fin och jag passar ju imössar. Så med den är det ingen fara, haha. Kommer antagligen få dom nästa vecka. Som en liten julklapp, fniss.

Bildkälla #1
Bildkälla #2

Kan man HA sexigare röst!?




Allow me to be frank at the commencement. You will not like me. The gentlemen will be envious and the ladies will be repelled. You will not like me now and you will like me a good deal less as we go on. Ladies, an announcement: I am up for it, all the time. That is not a boast or an opinion, it is bone hard medical fact. I put it round you know. And you will watch me putting it round and sigh for it. Don't. It is a deal of trouble for you and you are better off watching and drawing your conclusions from a distance than you would be if I got my tarse up your petticoats. Gentlemen. Do not despair, I am up for that as well. And the same warning applies. Still your cheesy erections till I have had my say. But later when you shag - and later you will shag, I shall expect it of you and I will know if you have let me down - I wish you to shag with my homuncular image rattling in your gonads. Feel how it was for me, how it is for me and ponder. 'Was that shudder the same shudder he sensed? Did he know something more profound? Or is there some wall of wretchedness that we all batter with our heads at that shining, livelong moment. That is it. That is my prologue, nothing in rhyme, no protestations of modesty, you were not expecting that I hope. I am John Wilmot, Second Earl of Rochester and I do not want you to like me.

- Prolog från filmen The Libertine

Bandsläpp #2

Peace & Love har ett nytt bandsläpp och fucking självaste GUVERNÖREN kommer dit!!! Fucking awesome! Och helt awesome att Promoe kommer dit också. Hade hoppats på hela LTR (men dom kanske kommer också...).

Jag är taggad. Jag längtar. I want sum fuckin' PISS AND LÖV right now!

Dagen i all ära

Tror det här har varit den skönaste onsdagen på hela hösten. Helt seriöst. Så jävla underbar! Det var till och med helt okej att lägga upp artiklar i Distanzmallarna, och jag tror jag var den gladaste under hela dagen. Nåt nytt liksom. Jag brukar annars vara den mest bittra.

Ni ska jag titta på 1½ men och dricka lite té. Sitter aldrig fel! And I'm so weak. Hoppas ni också har haft en härlig dag! Ciao

Julskit

Just nu sitter de övriga i Text C och testar olika pepparkakor och julmust. Men här sitter jag. Ska börja skriva på min julartikel som skulle ha varit klar tills idag. Jag äter inte pepparkakor. Det är därför jag sitter här. Får egentligen dricka julmust, men mår ändå lite kasst. Så... så här sitter jag.

Rätt tråkigt att jag inte är en julmänniska när 99% av befolkningen är det. Kanske inte är en typiskt tradition-person helt enkelt. Känns som att allt bara finns till bara för att få fira nåt... Fast jag klagar inte. Jag får lov och det är inte helt fel. One day off.

Nu ska jag börja. Skitjävlabajstråkigt. Det enda pluset är väl, och håll i hatten nu, att vår lärare är magsjuk. HE HE HE.

Why don't you just stab a knife in my heart?

Under dagen flipprar det hundratals ämnen som jag tänker att jag ska ta upp i bloggen, men när jag väl sätter mig här försvinner dom. Det säger bara schwopp så är dom borta!

Jag brände i alla fall upp det vackraste inom mig idag. Det som gjorde att jag blev den här fina Yvette. Hon med fetaste självförtroende. Just det tände jag eld på. På ett sätt ångrar jag mig. På ett sätt inte.

Förstår inte hur människor kan kalla mig för stark.

Hot n cold

Satt helt peaceful då det kom två tjejer och satte sig vid bordet bredvid, och jävlar vilka röster dom hade. Gnälliga och gälla. Usch. Kunde inte sitta kvar där, så nu sitter jag vid sofforna. Platsen som jag lovade mig själv att aldrig sitta vid igen. Öh. Tydligen kunde jag inte hålla det löftet. Men jag har redan gjort en sak idag som jag lovat mig själv att göra, och det får fan räcka!

Nu ska jag skriva en fotokommentar till min bild. Tjosan!

Varför känns det inte bättre nu

Done
Nu har jag gjort det
Släppt dig, men framför allt mig, fri
Det gick åt helvete först

Men nu
Ja nu, luktar jag eld
Som en brasa
Sprakande
Swosch swosch

Just idag är jag stark... eller va?

Jag vet inte om jag klarar av det här. Seriöst. Jag är bestämd, men varje gång. Varenda jävla gång. Gosh. Muren rivs inte helt ner, men den liksom vittrar sönder bit för bit.

Måste gå och köpa en tändare innan det är försent. Innan jag ångrar. Jag måste göra det här. Precis exakt just nu. Det är dags att säga farväl...

Fan! Så. Jävla. Tungt. Att. Jag. Går. Sönder. Ännu. Mer.

Men nu går jag. Det här är slutet... Detta kapitel är avslutat. Och det är något som måste vara det. Det vet både du och jag... eller ja, jag i alla fall.

The end.

Det här är JAG

IIUllisII~~Scream It Out!~~         II My Truth Is The Truth As I See It II säger (23:05):
okeeeey :-P shirrree...håll i hatten!
Yvette säger (23:05):
jag håller hårt i den!
Yvette säger (23:05):

Yvette säger (23:05):

där misstolkade jag mig själv minsann  :-D


Det är sådär jag tänker i princip hela tiden. Bara så ni vet. Jag kan få (i princip) allting att bli till något perverst.. Men det är jag... Tänkte bara dela med mig av det. Godnatt!

Att du är så snygg, det äcklar mig

Idag skulle jag dumpa en del av mig själv. Kanske den svåraste delen av mig också, därför krävdes det massor av mod. Jag tänkte igen. Tänkte berätta det vanliga...

Det är inte dig det är fel på - det är mig. Och vi vet både du och jag att det här är för bådas bästa
...

Tyvärr gick det inte som planerat. Jag tänkte skriva ner alla mina känslor, alla tankar på ett papper och sedan bränna upp den. Ni vet den metoden? Jag tänkte att om det inte fungerar, fungerar ingenting. I alla fall. Skrev ner allt jag kände i stora drag. Letade efter en tändare. Jag letade och letade och letade och letade. Hittade ingen fucking tändare eller tändstickor. What the hell!? Känns urfjantigt att riva sönder pappret. Ingen chans. Att elda upp den känns mer power (jag är lejon, okej? Jag är en eldmänniska... fast ingen pyroman).

Så nu sitter jag här och är lite irriterad. När jag väl ska dumpa någon för första gången på ett bra sätt (och inte "ehhhh, jag ska gå på toa, okej? Tihihih") och som råkade vara mig själv eh, så går allt åt helvete. Humphf.

Gräs

Så jävla ugly! Två killar sitter en bit bort (jag sitter i skolan), och tittar på något(?). Och det låter så jävla fult... Det är typ;
Höhöhöhöhöhö
*tyst i fem sekunder*

Höhöhöhöhöhö
*tyst i fem sekunder*

Höhöhöhöhöhö

Och snart kommer jag också börja skratta. Bara för att det låter så jävla kul, höhöhöhöhö

Queen Ifrica - Daddy




Hemskt egentligen att såna här låtar görs... Alltså själva handlingen. Det är bra att det uppmärksammas. Men ändå. Hemskt. I alla fall, Queen Ifrica har jättemysig röst och den här låten är... är väldigt rörande.

Dangerous

Tänk vad ord kan vara missvisande. Att den som skriver menar en sak, men den som läser uppfattar det helt annorlunda. Så ord, eller meningar, kan vara väldigt farliga på ett sätt. Jag vet att vissa av mina inlägg egentligen är luddiga, för ni kanske inte förstår vad jag menar egentligen. Det ligger lite mystik över inlägget fastän ni inte riktigt förstår det.

På ett sätt tycker jag om när människor inte riktigt vet vad jag menar. På ett sätt hatar jag det. Jag vill att ni ska förstå utan någon anledning. Men så är jag en tjej också, haha.

Jag vill ha, jag vill haa....

No big deal

Läs vad vi ska få till lunch i skolan på torsdag;

pytt i panna med rödbetor
fisk i unge med rödbetor och kapris samt kokt potatis
rotfrukts pytt med rödbetor


Fisk i unge med rödbetor och kapris kommer jag nog välja. Låter väl gott? Kan man äta hästar, kor och grisar kan man väl äta en och en annan unge?

Färgade linser

Jag har alltid haft blåa ögon - hela mitt liv. Har varit så avundsjuk på människor med fina gröna ögon. Men nu kan jag med några enkla klick få hem ett par linser gratis från fargadelinser.com för att jag är bloggare. Gå in där du också!

Svenska hjältar

Var det någon som såg den galan ikväll? Jag gjorde det och det är helt otroligt vad människor gör egentligen. Samtidigt känner jag att jag vill också. Jag vill också göra något betydelsefullt. Här ligger jag och slackar i min säng. Pillar lite navelludd och käkar mig fet, medan människor där ute gör betydelsefulla saker.

Måste verkligen ta ut tummen från röven och fixa en mening med mitt liv. Det är så mycket jag vill egentligen, vet bara inte hur jag ska ta mig väga. Vill bli djurvolontär. Mer aktiv inom Unicef. Åka runt i världen och se alla jordens baksidor. Berätta för alla om min historia. Min uppväxt. Det jag har gått igenom.

Jag vill göra så mycket, måste bara komma dit någon gång också.

Nästan rip

Om min dator kollapsar ikväll skyller vi alla på mamma, okej!? Jag måste kopiera över en massa låtar till datorn för att hon ska kunna ha dom på mobilen och min dator håller nästan redan på att dö. Men lite mer filer, lite mer yoghurt, skadar väl inte? Nej nej nej... DEADLY

Ps. Hon börjar tycka om Looptroop Rockers, hahaha. Det är ju lite roligt!

Melomel

Vem borde jag vara, vad borde jag göra i denna tid
Vem borde jag sakna, vem borde jag höra av mig till
Visst har jag skyldigheter som människa på denna jord
Nu ska jag uppfylla dom och leva
..här och nu inte någon annanstans

Ser så många vackra saker, tänk att jag är mitt ibland dom
De gör mig klarvaken, inget kan få mig att vända om
När jag undersöker hur dagen vill manifestera sig
Och nu verkar det så, ja nu verkar det så
Att allting som mig händer har jag själv kallat på

Rubrik

Känslomässigt. Jag börjar bli trött. Allting förändras inom mig hela tiden. Jag är svag. Jag är stark. Jag är medveten. Jag tvivlar. Det går inte riktigt att fastställa en endaste liten känsla. Jag ger upp. Jag slutar aldrig kämpa. Jag hoppas.

Jag.

Shan the Man - Toarulle




På repeat hela natten lång... Toarulle toarulle

Och jag har försökt att ignorera dig totalt

Och varje gång du ler, så händer det nånting
Jag bönar och jag ber, men inget under sker...


Jag har bett till Gud. Jag har frågat efter visord från Buddha. Försökt att få en inblick från Ödet. Jag har önskat mig något när tiden slår dubbeltal (t ex 15.15 för att förenkla). Jag har blundat och hållit andan när jag åkt i tunnlar. Jag önskat och jag har bett och önskat och bett och önskar lite mer och bett tills jag fått skavsår på knäna.

Jag har försökt pratat, med munnen och genom telepati. Jag har försökt med allt. Men jag får inte en endaste liten signal. Inte en endaste lite hum om vad ska göra. För helvete vad patetiskt jag känner mig. Så kom igen för fan!

Björn Gustafsson - Min farsa




Haaaaaaaaaaahahahahahahaha!

Cry Baby

Igår var det finalen i Idol, och Kevin Borg vann hela skiten. Jag är väldigt nöjd! Han var helt enkelt bättre än Alice (men hon är såklart också skitbra). Fatta att han kom till Sverige för bara ett år sen. Det är helt sjukt! Och titta hur långt han har kommit redan... Sluta aldrig drömma...

Det gulligaste var i slutet när han grät lite. Jag tycker det är urgulligt när killar vågar gråta. Så himla befriande på något sätt! Så gråt lite mer fellas, haha.

Idag har jag inte gjort ett piss. Ska nog fortsätta med det!
Tju

Manliga lucior

I år verkade det vara populärt med manliga lucior. Jag förstår inte vitsen...? Eller alltså, jag är egentligen inte så jävla hård när det gäller traditioner och sånt skit, men kom igen! Varför får tjejer vara lucior men inte killar? Bla bla bla bullshit... Jag menar, historiskt var Lucia en kvinna. Inte en man. Hon hade en slida, inte en penis. Och det skulle vara som en tjej var Staffan Stalledräng. Det går inte ihop!

Okej, nej, jag vet inte varför jag egentligen blir upprörd... Men alltså... Jag orkar inte med det här! Och ja, det ska vara lite skojsigt, lite busigt men... vafaan, det räcker väl med att vi måste pinas att höra dom där jävla låtarna år in och år ut? Samma låtar, samma dikter. Pepparkaksgubbar. STJÄRTgossar. Snoriga barn. Elektriska ljus som slutar fungerar. Sterarin som rinner ner i håret. It's enough. Vi kan väl börja med att det är Tomtemor som börjar dela ut julklappar också... Och om vi nu så prompt måste ha en manlig lucia kan vi kalla det för Luciuståget eller nåt istället.


Hofmästarn - Vill inte veta


Lantis

Jag bor på landet. Är barnbarn till en bonde. Allt som har med landet att göra, har jag varit involverad i. Allt från att köra traktor, mjölka kor till att skrapa upp knäna på någon sten i skogen. Jag har inte gröna fingrar, men jag kan plocka blommor. Förstörde alla mina kläder när vi rullade runt på åkrarna hos mormor och morfar.

Och jag är så jävla less på det här. Jag spyr på alla träd och granar. Jag spyr på alla åkrar och jag spyr på utanförskapet. Jag kan inte förstå att folk som bor i storstan vill flytta till en liten håla. Till en bondgård. Till skogen. Fyfan! Vet ni hur socialt missanpassad man blir eller? Det enda sättet man kommer fram på är antingen bil eller cykel... Eller så går man...

Äh, fifan alltså! Så fort det går ska jag fan dra härifrån!

Plopp

Idag har jag fixat en resvervplupp till piercingen. Känns nice! Nu kan jag vara farlig ute på stan igen, hehe. Samt har jag köpt örhängen. Fedt naaaaaaaajs.

Nu ska jag... vara lite urfunktion.
Tjo!

Det är så jag säger det

Jag testar nya vägar
som aldrig tycks ta slut
och jag har försökt att fånga den andra
men har aldrig nått ut
jag vill ha en sista chans,
så jag säger det rakt ut
jag vill ha dig nu...

Känn dig själv

Fan alltså! Helvetes fan fan fan... Yvette is back on track again! Vet ni hur jävla skönt det känns, när man har varit ur funktion i snart en vecka? Shit pommes... Okej, så det började i skolan. Jag började få in den här känslan igen, och jag bara kände att "fan, jag är snart tillbaka". Såg världens finaste. Lekte lite med fotoreportaget. Åt lite vindruvor. Pratade lite blaj i telefonen med Sara. Det tomma hålet bara började muras igen.

Åkte till Gamla Stan för att köpa en piercingkula. Kom dit och då var det stängt. Visst, jag var lite irriterad och blev lite irriterad när jag såg att det var stängd. Tänkte att "äh, jag går in till centralen istället för att ta tunnelbanan". Gick och då slog det bara att det här tomrummet inom mig var igenmurat AND I'M FUCKING BACK!

Det firade jag såklart med att köpa en skiva på Bengans, och den sitter jag och lyssnar på just nu.



Muntergök

Ute i köket finns ett berg av disk som jag snart ska ta itu med. Har fan inte lust med det, men man måste ju. Önskar att vi hade en diskmaskin! Hade varit SÅ mycket mysigare och plocka in och ut disken än att behöva diska den själv, haha.


I wanna spend my night and days
Between your arms
Everyday breathing your love
And even in my dreams
I wanna be kissing your lips
Baby, breathing your love...

:-D

Hahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... Tillåt mig att småle!


Törnrosa sov i 1 timme och 45 minuter extra

Jag tror inte att jag är en morgonperson när allting kommer omkring. Ställde nämligen klockan på 08.00... Klockan 09.45 gick jag upp. Fatta att det tog mig 1 timme och 45 minuter att komma upp. Crazy shit! Sitter nu i skolan och ska jobba med fotoreportaget om Waldermarsudde. Ska sålla lite; från 26 bilder till 10. Det kan bli svårt... Eller ja, jag har 13 styckna nu som jag ska välja mellan.

Tänkte även skriva en krönika om vår Tomteskandal som hände här i skolan. Tragiskt att det är en sån liten pissartikel som upprörde många i skolan, hahaha. Nåja, ska snart slänga iväg några sms. Hoppas att någon av dom kommer fram. För när det är ju mestadels mitt fel alltihop, men varför ska man älta något som redan hänt?...

Singing chicken




Jag har sett det här klippet ungefär 100 gånger nu. SO DAMN CUTE!!!!

Skandal på KGAB

Fick ju VG på Text C-provet. När jag tittar på kommentarerna jag fick kan jag inte förstå det. Borde fått G eller IG då. Nåja, jag klagar inte. Och jag tänker inte säga nåt heller, HEHE. Förresten har vi haft en chokladtomteskandal på skolan. Värsta scoopet ju!

Ja ja, snart ska jag prata om mitt manus. Oh yeah. Väldigt skojsigt. Eh...

I were born without a brain

Vet att jag skrev ett "God natt"-inlägg för ett par timmar sen, men jag har faktiskt inte lagt mig. Dock sitter jag på sängen, men det är inte riktigt samma sak. Det är något som äter upp mig innefrån. Jag vet inte vad eller riktigt varför. Men fan vad den tuggar och slemmar. Det är som att jag är rädd för att gå och lägga mig, och aldrig säkert veta om jag någonsin kommer vakna upp. Men när jag väl har somnat och alarmet ringer på morgonen vill jag ändå inte kliva upp.

Och jag har tänkt att jag kanske är en elak människa. Efter lite funderingar och efter den här helgen... fick mig bara att inse att... att jag kanske är en bitch, om man ska prata klarspråk. På det sättet jag beter mig, kanske det inte är konstigt att tjejer (och killar) inte tycker om mig. Helt klart ett problem med attityden. Jag kanske borde bli lite mer snällare, men inte mer mesig och mindre dissig.

Fan.

Vem ringer mig från okänt nummer?

För vad som än hände, så har jag inget minne av det. Och det man inte vet, det tar man ingen skada av SÅ... jag vill inte veta vad jag gjort, har redan glömt det. Men om du tror att du minns, så har du säkert dröm det...

Bit ur en låt som heter "Vill inte veta" och sjungs/rapas (rappas?) av Hofmästarn. Det är nog min låt för dagen. Väldigt klämmig melodi som sätter sig på hjärnan och texten är rätt rolig. För ni vet, texten är ju inte högsta prio när det gäller mig och musik. För mig handlar det mest om rytmen och melodin.

I alla fall, tidigare idag ringde det på min mobil från okänt nummer. Jag hade tänkt svarat, men hallå personen ringde under DH. Ingen stör en tjej då! Så jag skippade det. Trodde det var Lasse som ringde från hans brors nummer, men det verkar som det inte var det... Och ni vet, jag svarar inte på nummer som jag inte känner igen. Sökte på eniro och diverse sidor för att se om det fanns något info om numret, men nej nej...

Nåja. Låt det vara ett mysterium jag inte orkar bryr mig om. Nu ska jag sova. Godnatt!

Fotowaldmar

Min fotolärare tyckte om 26 bilder som jag tog på Waldermansudde. Det är en jävla bedrift alltså. Hon brukar vara jävligt svårflirtad när det gäller foton! Det roliga är att hon tycker om alla bilder som jag inte tycker om. Men det är i såna tillfällen som jag håller käften... Det hon tycker är bra, det är jävligt bra, haha.

Waldermar

Vi ska göra ett fotoreportage till, surprise surprise, Foto A-kursen. Jag var vid Waldermarsudde i morse och fotade lite. Blev rätt nöjd med några bilder... Ja, efter att jag hade redigerat dom lite, hehe. Tråkigt att jag fick göra reportaget nu eftersom det brukar blomma och vara väldigt fint där på våren/sommaren. Men men. Man kan inte få allt i livet.

Jag hoppas på lite utgång i helgen igen. Vill gå på en karaokebar. Skulle fan vara skitroligt!
Aja, nu ska jag fixa lite. Yay!

Before I fall in love, I'm preparing to leave him...




Har gått in här många gånger och tryckt på "Skapa -> Inlägg". Börjat skriva några ord, raderat och gjort något annat. Försökt komma på något vettigt att skriva, men jag har inte hittat det ämnet än. Vad ska jag egentligen skriva om? Killen som fick smaka hela min piercing i helgen? Att jag faktiskt höll på att inte få in ringen igen? Ska jag skriva om fjuttiga kärleksproblem jag har med mig själv? Ingen kan, på en och samma gång, vara förälskad och klok... Man kan säga att jag tappar alla hjärnceller.

Är egentligen helt splittrad när frågan "hur mår du" dyker upp. Nu är jag ändå glad, lite väl speedad... Men i det stora hela. Det var något i fredags som gick sönder inom mig. Jag vet inte vad, men något var det i alla fall. Hur jag ska laga det vet jag inte. Får helt enkelt fundera på det. På egen hand. Jag orkar inte ta hjälp av andra. Skulle dom förstå? Vill dom ens hjälpa? Finns dom där för mig? Jag vet ärligt talat inte. Förresten kan ingen hjälpa någon som inte riktigt vet vad felet är.

Aja, nu ska jag lyssna på lite konstiga låtar. Hoppas ni mår bra!
Tjululu

Roffe Ruff - Internet Gansta feat Hofmästarn



Galet ful låt, hahaha. Jag älskar't!

Grönsaksmannen

Läste precis att Grioa, artist från Västerås, har gått bort. Jag är väl inte det största fanet, men jag tycker om hans musik...  Det känns konstigt. Jag menar, jag kände honom inte. Jag har aldrig sett honom, eller hört honom live. Men ändå. Det känns konstigt.

Men han kommer för alltid leva genom sin musik. Det är det som är Det vackrigaste.
R.I.P!

@ fotolektionen

Jag har träningsvärk i magen. Förstår inte hur jag kan ha det. Låg ju bara i sängen igår, haha.
Nåja, fixar lite med bilder nu. Insåg att komma hit var lite världelös... Vi gör absolut ingenting.

Favoritbild




Det här är nog favoriten av alla vimmelbilder som fanns på mig, haha. Ni ser mig va? ;-) I talk of peace but at the first sign of war... höhö. Och det ser ut som en jättestor varig finne är bara min piercing, så ni vet.

Such a beautiful day

Vet ni vad jag har gjort idag? Nej, inte jag heller... he he heee, skoja bara. Jag kom hem vid halv sju i morse. Fixade piercingen (rolig incident hände inne på Viper, kan ta den senare) och la mig för att sova. Klockan 09.00 ringde alarmet, för att jag skulle ut och fota lite vid Waldemarsudde. Men jag tittade ut och whopsie det var molnigt. Då kan man ju inte fota eller hur? Aja, somnade om och vaknade vid kvart i ett och fy i helvete vad illa jag mådde. Helt galet!

Låg i sängen till halv fyra, med undantag då jag gick på toa och hämtade en apelsin. Tittade lite på tv med mamma och försökte sova bort illamåendet. Jag lyckades.

Nu har jag duschat och ätit lite socker och fett som jag sköljde ner med lite mer socker. Precis vad jag behöver denna tag. Snart ska jag fixa tvätten och städa lite. Inte roligt alls, men det måste ju göras. Hoppas vimmelbilderna från igår kommer upp på hemsidan. Jag kanske fastnade på någon av bilderna, hi hi... Bara jag inte är med på någon bild efter klockan halv tolv. Då blir det bara pinsamt!

Och för att hålla er informerade, var jag med en tjej igår. Haha. Lite omväxling och... ja... jag kände mig som en sumobrottare bredvid henne.

Crap

Oj vad dåligt jag mår dåligt!
Oj oj oj....

Men det var jävligt kul igår :-)

Det löser sig...

Fuckfack, fackfuck! Jag är äntligen äntligen äntligen klar med "Thelma & Louise"-uppgiften. WUHO! Nu kan jag börja fixa lite till ikväll. Det blir Viper igen med Ullis! WUHO igen! Vet bara inte vad jag ska ha för några kläder men, äh, det ordnar sig (det gör det alltid).

Men fan vad nice det känns. Jag gjorde inget bra och det blev FÖR långt, men ändå... JAG ÄR KLAR MED DEN DÄR JÄVLA UPPGIFTEN! Yesssssss...

Skriv ett manus om mitt liv istället

Satt med mitt manus till halv tre inatt och ändå blev jag inte klar. Tjockt galet! Borde verkligen göra klart den nu. Kommer säkert bli skitdålig men... vad ska man göra? Har fastnat för ett program och det är svårt att slita sig ifrån det. Hoppas den slutar snart så att jag äntligen kan börja med uppgiften.

Måste fixa mig också. Har inte ens borstat tänderna, hehe. Tragiskt.
Jaja, vi hörs! Tju

Text messenger

Verkar som att varannat sms som jag skickar kommer på villovägar - alltså, det kommer inte fram. Så tro inte att jag dissar er (ni som har mitt nummer) om jag inte svarar. Det är min mobil som är knas (wei, då kanske jag äntligen kan köpa en ny, hi hi hi). Ikväll åkte Robin ur Idol. Väldigt tråkigt, men så... ja, jag vet inte. Alice var bra. Kevin var en självklar Idolfinalist... Och Robin... Ja, tror nog att jag hade velat ha honom i finalen. Hans röst är helt fantastisk!

Nu ska jag jobba lite med mitt manus som skulle varit inskickad igår, HEHE. Vi hörs!

Tjingilingo

Mamma är påväg hem med en påse skorpor. Jag längtar! Det är så jävla gott. Imorgon blir det förhoppningsvis utgång med Ullis (och fler?). Fan vad skoj. Dansa dansa dansa. Wei!

Crash crash boom

Att ta första steget är nog ett bland det svåraste steget man tar - enligt mig. Tänk dig att du är galet intresserad av en person, du vet inte om personen vet att du existerar eller inte, och det enda du vill är att få gå på en liten dejt med honom/henne. Hur fan ska man göra? Ja, det lättaste är ju att gå fram och fråga såklart, men man vill ändå vara lite säker så att man inte får världens rådumpning... eller?

Jag har hört många gånger (av killar) att tjejer generellt är elakare än killar. Det tror inte jag på. Samt har jag fått höra att tjejer har lättare att gå vidare efter att ha fått ett "nej" än killar. Det tror jag inte på heller. De tror inte att vi är rädda för att bli riktigt jävla dissade. Nej, vi är inte rädda... bara helt jävla skräckslagna.

Japp, för det är vi. I alla fall jag. Varför skulle vi kunna ta en dissning lättare än en kille? Hade det varit så hade jag förfan gått runt och flirtade med var och varannan kille. Men nu gör jag inte det. Har inte samvetet till det heller. Förresten är jag ändå galet intresserad av någon som obvious inte tycker om mig. Jag borde definitivt gå vidare, jag vet, men det är svårt.

Nej, för någon dag - innan studenten - ska jag ta modet till mig och... ja, åtminstone prata med duden, hahahaha. Men det är ett lång bit kvar till dess. Usch.

Det första steget känns så långt borta...

Det ordnar sig, det gör det alltid...


Riktiga Yvette?

Jag har börjat få handska med en känsla som aldrig har varit så tydlig som nu. Det är helt galet, och jag vet inte vad jag ska göra. Kanske köpa ett boxning-set? Kanske slå ner människor? Nej, inte det sista. Jag tror inte på våld. Att skriva ut känslan fungerar verkligen inte. Den är för stark för det...

För längesen lovade jag mig själv att aldrig bli såhär. Nu har jag blivit det. Fan vad tragisk jag är. Eller mänsklig. Jag vet inte. Tragisk låter mycket bättre. Usch.

Lägger benen på ryggen

Jag börjar bli galet förkyld. Ni vet när man blir så jävla förkyld att varje steg man tar känns som att man har sprungit ett helt maraton. Ja, ungefär så. Inte mysigt what so ever. Plus att det känns helt tjockt i min hals.

Oj oj oj, vad synd det är om mig! Håller ni inte med?

Sitter trots detta i skolan. Tänkte inte komma hit idag först men insåg att kameran som jag behöver till helgen finns här. Verkade som jag inte hade något val helt enkelt. Måste ändå skriva mitt manus och lite andra texter. Fick helt plötsligt massvis att göra, så det verkar som att jag verkligen måste plugga i helgen.

Kul jul!

Bloglovin

Nu har jag fixat nåt så gulligt som Bloglovin'... Ja, alltså man kan följa min blogg där. Se när jag uppdaterar och skriver inlägg (jag har ju så otroligt många läsare ;-) haha). Så gå in där och börja prenumenera på min blogg där, eller vad man nu säger.

Följ min blogg med bloglovin

Björn Gustafsson spelar WoW

Hittade det här klippet på Kims blogg:




Hahahahahahahahaha! :-D

Blä

Jag har text och jag orkar verkligen inte det. Fan vad tråkigt det är.
Vi pratar om manus nu och jag känner mer ZzzZZzZzZzzzZzz...

Och jag mår dåligt. Hoppade över frukosten imorse för lite extra sömn.
Det var behövligt, men nu... ja, min mage mår inte så jävla bra.

Singel och... sökande(?)

L: Malin, hur länge har du å David vart tillsammans egentligen?
M: Idag blir det... 2 år och 2 månader (GRATTIS!!! :-))
Y: Oj, grattis!!! Exakt så länge har jag varit singel, he he...
M: Tack, haha
Y: Nä, jag bara skämtade... Det är längre än så...
M: Oj då, men... när hade du ditt sista förhållande då?
Y: Eh... öh... alltså... jag har inte... riktigt... haft ett förhållande... typ...
Kort tystnad
Y: Jag är inte riktigt den typen om man säger så
L: Hahaha, alla som inte har ett förhållande säger att dom är den typen
Y: Jamen.... ja... heeee heeeeeeee

Det var från en konversation jag var med i måndags, och det fick mig att inse att... Tja, ja, att jag kanske inte är en förhållande-person trots allt. Eller alltså, det är inte att jag bara skiter i allting och strular runt utan samvete. Det är mer att jag drabbas av panik när det börjar bli lite för seriöst. Och jag kan bli - rent utav - elak och det är inget jag egentligen vill bli. Känns som att elakheten är som ett försvarsmekanism. Jag blir helt enkelt rädd när någon kommer för nära inpå mig. Känslomässigt.

Jag skulle jättegärna ha en pojkvän, det är helt klart. Men jag vet inte om jag är redo att ta det steget. Dela med mig av, i princip, allt som har med mig att göra. Ja, inte allt men ni förstår vad jag menar. Det skrämmer skiten ur mig. Skulle jag kunna tillfredsställa alla hans behov? Skulle jag vara en (åtminstone) bra flickvän? Well... jag tvivlar faktiskt. För i en tid som denna känner jag mig helt urtråkig och torr. Som ett jävla slippapper. Scratch scratch.


Äter mig till döds

Ni vet när man råkar äta lite för mycket, och bara känner att man har lust att spy upp allting? Tja, ungefär den känslan har jag och har haft den i snart en timme och då har jag ändå inte ätit något i över en timme. Jag har bara lust att stoppa huvudet i toaletten och maratonkräkas. Så äckligt illa mår jag, ha haa... I put all the blame on myself... Men jag har svårt att sätta gränser när jag äter. Fast så har det varit länge. Det är ingen nyhet att jag har matproblem, bara det att det skiljer sig åt varje dag. Just nu är jag inne i en hetsätningsperiod. Ibland är det att jag svälter mig en hel dag.

Det är jobbigt, men jag kan leva med det. Orkar inte ta tag åt det problemet för jag känner inte att det är ett problem. I alla fall. Är fortfarande ruskigt, äckligt mätt att jag nästan har lust att spy, haha.

Sleeping Beauty

Vaknade för ungefär tjugo minuter sen. Jävligt skönt måste jag erkänna! Dock blir det ingen träning idag. Ska till skolan för att fixa lite och bussen går om en timme, och man vet aldrig hur lång tid en sak kan ta när det är Petra man pratar med, hehe.

Så här sitter jag och är nästan klar. Eller ja, ska äta frulle och så men i övrigt sådär. Vet bara inte vilka skor jag ska ta. När jag tar mina stövlar känner jag mig urfånig, fastän jag vet att i princip alla tjejer bär såna skor. Men samtidigt måste mina vita skor få vila ett litet tag mot vattnet (det betyder att jag inte har lust med genomvåta strumpor idag).

Nämen... jahaapp... Vi ses senare kanske!
Tjulyly!

Jag har blivit Kultifrälst igen

Har velat lägga upp varenda jävla låttext från Kultiration hela dagen. Har jag blivit lite besatt av deras musik igen? Tja, ja, det kan man påstå. Blev nyfrälst på P&L i somras, men sen i söndags... Jag vet inte vad som hände. Har blivit helt... besatt(?). Vågar man skriva det? Inte riktigt besatt, men lite Kultifrälst vågar jag nog påstå att jag har blivit. I alla fall, har fortfarande problem att välja vilken låt jag ska citera från... Hm... får sätta iTunes på random play och ta text från nästa låt som kommer :-) Ja, så gör vi...

Och låten blev "En timme kvar att leva" och här kommer texten;

En gång var jag hungrig och gick på krigsstigen
Nu är jag rädd och övergiven
Allt som var nära är så långt bort
Mitt långa liv hur blev det så kort
Ingen mening att beklaga
Jag är nu bytet och samvetet jagar
Allt som betydde något var kärleken
Är det för sent nu, förlåt mig min sanna vän


Godnatt!

Peace & Love 2009?

Blir det ett Peace And Love i sommar igen? JA, förhoppningsvis. Dom 18 första artistsläppen har redan kommit och jag känner mig ruskigt taggad redan nu. Jag menar Turbenegro kommer, likaså Timbuktu, Slagsmålsklubben och Kalle Baah. Samt en massa andra lockande artister. Wah-wah. Tror att 09 kan bli så mycket bättre än 08, fastän Kapten Röd och Kultiration var där... men jag hoppas såklart att dom kommer dit igen.

Ah, snälla, låt mig få åka dit!

Annalisa får träffa Johan Palm




Förlåt men hahahahahahaha... hahahahahaha... hahahahahahaha. Det är faktiskt lite synd om tjejen och det är säkerligen bara en fas hon går igenom (förhoppningsvis). Väldigt trevligt för Johan dock. Lite läskigt kanske, men kul. Det är egentligen galet att man kan bli så till sig när man träffar någon. Tur att det inte har hänt mig, och det kommer antagligen aldrig att hända heller om jag känner mig själv.

Andetag

Jag har fastnat... I'm lost. Jag vill ha mera. Gimme gimme, HEHE. Tror jag kommer tjata i minst en vecka till att jag vill ha lördag tillbaka.


Så kommer jag ihåg eller behöver du mig påminna
Att jag har kommit långt ifrån det jag en dag skall finna
Men allting har sin tid för all tid skall passera
Så jag ska börja leva denna dag innan solen försvinner

Skalar jag av till mina bara andetag
Och släpper tag då varje ögonblick är min domedag

Tids nog kommer det omkring
Då vi blir alla medvetna
Om att Babylon är ingenting när vi är redan allt vi vill bekomma
Men det finns ingen garanti
Inga löften som håller
Så visa empati tills dagen den oss bekommer

Då vi skalar av till våra bara andetag
Och släpper tag och börjar leva dag för dag

Det är allt du behöver göra

Saturday

Jag vill ha lördag igen. Å så in i helvete gärna mycket.
Uppfinn en tidmaskin NU!

RSS 2.0