Det är inte kärlek, det är kramp

Imorgon ska jag luncha med Kimswei. Väldigt trevligt! Hon och jag brukar inte liksom luncha, mest bara... äta nåt. Har ni några tips vart man kan käka gott och billigt?

Sen vid 16.00 (tror jag) är det mösspåtagning. Har inte riktigt hajat grejen med det där, men det kommer väl bli roligt.

Just nu sitter jag och lyssnar på lite Uggla, ho hooo ho hoooo (eller hur låter en uggla?). Jånni Balle är låten som spelas och snart ska det lyssnas på Skandal Bjotis. Väldigt fina grejer det där!

Godnatt alla söta där ute :-)

Sunlight

Låg och solade ett tag. Det var skönt... tills det började blåsa lite för kallt. Ska dra på mig linne och shorts och gå ut igen. Skriver haikus också. Inte för nöjet skull, utan det är en uppgift vi fick att göra i Litterär Gestaltning. Tre haikusar om varje årstid. Är redan klar med sommaren och snart är jag klar med hösten också. Najs.

Hoppas ni har det varmt och skönt, vart ni än är.
Ciao!

People you want on your side in a bar fight

På fejjan finns det en applikation där man kan välja fem av någonting. För första gången gjorde jag den där jävla skiten, och det handlade om "människor" man vill ha på sin sida in a bar fight. Och eftersom man inte kan motivera varför, vill jag gärna göra det här.

Dessa personer valde då jag:
1. The Joker
Motivering: Han är galen och allmänt störd, och vem skulle egentligen våga göra honom pissed off?
2. Voldemort
Motivering: Avada Kedavra! Crucio! Imperio! Han skulle kontrollera dig. Du skulle bli tvingad att pippa din grannes katt om han så ville...
3. Lestat De Lioncourt
Motivering: Man måste väl åtminstone ha en som ser någorlunda bra ut? Sen att han är skitsnabb, suger blod och vet konsten att vrida nackar är väl bara ett plus!
4. Hulken
Motivering: Come on. Som om man skulle våga sätta sig emot en enorm, grön jätte med extrema muskler? Nä, knappast.
5. Jigsaw
Motivering:
Han är den mest äckligaste. Han har väl redan fixat till dig redan innan själva fighten. Satt nåt i din rygg och bara "Om du går ett steg framåt kommer din lungor långsamt åka bakåt... muahaha".

Fina motiveringar va? :-) Och om man nu ska välja goda människor skulle jag nog välja Aragon, Legolas, Gimli, Gandalf och Faramir... Jag menar, kom igen, har dom någonsin förlorat en strid? Dom kan vara tre personer och kriga mot tusen orcher utan att få en endaste skråma.




Room Raiderz



Zappade för MTV under ett reklampaus och kunde inte tro mina ögon när jag såg en gänglig 17årig Zac Efron vara i bild. Han var alltså med i Room Raiders och jag vet att jag antagligen är jätteefter, men jag hade verkligen ingen aning om det, haha. Var såklart tvungen att titta på det istället för det planerade programmet jag hade tänkt se. Under den tiden, när dom spelade in det Room Raiders-avsnittet, var han med i Summerland. En serie jag såg typ två gånger, och jag tyckte att han var sötare än Jesse McCartney, men då visste jag inte att det var Zac.

I alla fall, det var sjukt roligt och fatta vilken chock, som en tjej, man skulle få. Några kommer instormande och bara "ROOM RAIDERS", man blir släpad till en bil och hinner inte fixa något, för att sedan få se att en söt, liten känd pojke ska rota genom ens rum. Ahhh, hemskt!

Det gjorde mig dag i alla fall efter den oh, så hemska incidenten på pendeln...

Chicago - Cell Block Tango



He had it coming
He had it coming
He only had himself to blame
If you had been there
If you had heard it
I bet that you would have done the same

Jag ljuger så bra...

Idag hände det som inte fick hända. Idag fick jag uppleva något som jag inte ville uppleva. Idag fick jag ta smällen för något otroligt dumt jag gjorde för ett tag sedan.

Jag träffade en kille på tåget för några veckor sen (se början av detta inlägg). Så satt jag på pendeln påväg hem idag. Lyssnade lite på musik och tittade ut genom fönstret. Var rätt trött. En kille sätter sig bredvid mig vid Kallhäll. Ger honom en snabb titt innan jag fortsätter att blicka ut genom tågets fönster och lyssna på musik.

Så ser jag ur ögonvrån att hans mun rör på sig. Jag vänder mig om, drar ut ena hörluren och ursäktar mig. Vad sa du?

Då hände det. Och jag dör. Och jag dör. Och jag dör lite till.

Konversationen:
Han: Jag känner igen dig...
Jag: Vaaa?
Han: Jag känner igen dig. Vi träffades vid Bålsta förut.
Jag: Ööhh... va?
Han: Ja, vi träffade vid Bålsta och började prata. Du gav mig ditt nummer, jag ringde, men du svarade aldrig.
Jag: Ursäkta.
Samtidigt i mitt huvud: Shit shit shit shit shit shit shit
Han: Vi träffades... kommer du inte ihåg?
Jag: ...... ...... nej?
Han: Men du bor i Bålsta?
Jag: ... Ja
Samtidigt i mitt huvud: Helvetsjävlaskitfanhorhelvete, det är HAN! Gahhhh....

Han: .... Vad heter du?
Jag: ...Amanda...
Samtidigt i mitt huvud: Ser inte ut som han går på det där! FUCK!

Han: Jahaaa... Men... men du gick i skola där... Vid Skanstull?
Jag: ?
Samtidigt i mitt huvud: HOE! Hur kan han komma ihåg aaaaaallt jag sa!?

Han: Ja, där vid Skanstull... området där...
Jag: Nää-Äää, jag går vid Sollentuna
Samtidigt i mitt huvud: Tack Kim för att du går där, tack tack tack... Ååh, bajsfuck!

Han: Jasså... Ja, då kanske du bara är väldigt lik den där tjejen
Jag: Mmmmm...

Så tittar jag på honom, och sen blickar jag snabbt ut genom fönstret igen. Tror ni att jag fick panik eller? Och vad är oddsen att man träffar på en människa man dissade? Helt random ju. Det händer bara mig.

Jag kände mig som världens elakaste människa, och jag vet inte hur jag lärde mig att ljuga så mycket men... Det här var fan inte roligt. Och hela vägen fram till Bro, satt han och stirrade på mig och jag försökte hålla masken. Inte le. Inte skratta. Ingenting. Neutral.

H, h, h

Har lyssnat på vår sjuksköterska Bertil nu på lunchen.
Han var rätt rolig.

Hi hi.

Onsdag

I'm back in school. Känns som att det var evigheter sen jag var här. Och jag måste säga att det är lite skönt. Vara någon annanstans än ligga i min säng.

Vaknade inatt dock, med världens magvärk och illamående. Skumt. Drömde en massa luddiga drömmar och sov väldigt dåligt. Men nu mår jag i alla fall bra. Det är alltid ett plus.

Yay... eller?

Hm... jag har inte gjort en bra research märker jag. Enligt rykten sägs det att en, av alla människor jag har sexdrömmar om, möjligtvis är öppen för lite girl-on-girl. JA, nu snackar jag om en tjej (man kan faktiskt tro att jag är gay faktiskt... synd att jag inte är det dock). Nu spelar faktiskt inte åldern någon roll. Ska nog ta flyget ner till Hollywood...

hi hi :-)

Welcome home!

Har totalt glömt bort att berätta för er att min syster flyttar hem igen! Tjo-hooooo... Eller ja, inte hem hit, utan till Bålsta! Hon, Elias och Tony. Den första juni tror jag att det är. Inte riktigt säkert. Känns i alla fall skitnice! Och nu kostar det inte tusen spänn att få träffa min favoritsyster längre, wei!

Nu kommer det bara vara typ 20 minuters gångväg till henne. Så nu kommer jag hinna tröttna på henne också. Ni vet, syskonbråk. Syskonkärlek.

Så jävla underbart! :-D

Dagens i-landsproblem

Vad ska jag välja? Antingen surfa på Firefox som fucking krashar hela tiden, eller surfa på Internet Explorer som är ungefär lika snabb som en gammal snubbe på 110 år...

Eller om ni vet några andra? ...Fast inte Safari. I tried. Inte riktigt min grej.

Sickness

Nu har mamma börjat må dåligt. Hon tror att hon är blivit magsjuk. Det kanske kan vara mitt fel. HE HE. Fast jag var faktiskt aldrig magsjuk under den här veckan. Jag kalvade självmant och när man är magsjuk spyr man mot sin vilja. En liten skillnad till mitt försvar! Och om det argumentet inte håller, smittade hon faktiskt mig med magsjuka förra året. Så nu är vi kvitt, muahaha.

Mår jävligt bra förtillfället. Tänker ändå ta en dag off imorgon. Vila upp kroppen (jag som har utsatt den för otrolig påfrestning). Kanske köpa lite choklad och bara... rensa... Okej, jag vet. Det där låter jävligt fel, men jag menar mest psykiskt.

Och låten "Sweet by and by" på Pete Dohertys soloskiva har verkligen satt sina spår i mitt huvud. Jäkligt skön låt!

.

Charmknutten i familjen har vaknat till liv...




As.

Grace/Wastelands

Jag var med i en tävling om att vinna ett exemplar av Pete Dohertys första soloskiva, Grace/Wasterlands. På något underligt sätt var jag en av vinnarna. Kanske var den enda som tävlade, eller så kanske jag bara hade tre motståndare. Vad vet jag. Vann i alla fall.

Först skämdes jag lite över att jag ens var med och tävlade. Vet knappt vem snubben är. Han dejtade Kate Moss? Tar droger? Röker? Ställer in konserter? Öh, va. Nä, det sa mig inte så mycket. Så, jag vet inte varför jag var med och tävlade från första början. Kanske rushen av att kanske vinna något. Brukar aldrig vinna... Eller jo, jag vann en gång. Ett par grammisbiljetter. Yä!

Men här sitter jag och lyssnar på min nyvunna skiva. Och jag ångrar inte för en sekund att jag var med. Inte nu när jag lyssnar på låtarna. Det här är fina grejer. Jävligt härlig musik

Hoppfull

Idag skulle vi göra en massa förberedelser för Öppet Hus imorgon, men det är fortfarande tveksamt om jag faktiskt kan medverka på det. Visserligen mår jag bättre idag, eftersom jag kalvade som fan igår. Men man vet ju aldrig. I lördagskväll trodde jag att jag skulle bli frisk, men hur illa var det inte igår så att säga.

Är i alla fall sjukt trött på den här sängen eftersom jag har legat i den i typ 48 timmar (med undantag av någon runda till toaletten och köket). Man kan liksom se vart min feta röv har legat. Blivit som värsta gropen där. Just som Homers röv gör ett avtryck i deras soffa.

Tragiskt.

Tror dig

Mamma: Det blir nog ingen skola för dig imorgon

Jag tror på dig mor.
Med tanke på att jag har legat i sängen hela dagen.
Levande död.
Inte kunnat göra ett piss.
Nä, skolan är väl inte högsta prioriteringen just nu.

Dödsbädden

Här ligger jag i min säng och skriver som Petra gör - med ett finger. Det går sakta och det kommer antagligen ta en kvart innan jag är klar med inlägget.

Idag är den värsta dagen av dom alla. Jag orkar ingenting och jag har inte kraften att bry mig, och visst fan är det lite smålustigt att jag lägger ner mina sista krafter på att skriva ett inlägg?

Har legat sen åtta imorse för att samla ihop mig för att kunna hämta datorn. I över tre timmar har jag legat och stirrat in i taket. Haft smärtor som inte går att förklara och ett illamående gånger tusen. Har känt att det här kommer bli min död och eftersom jag ligger i sängen, ligger jag alltså på min dödsbädd.

Fast nu kanske jag inte dör. Förhoppningsvis blir jag friskare. Inte för att jag är rädd att dö, absolut inte, men det skulle vara trist att inte få ta studenten.

Promoe - Lev Nu




När jag får pengarna ska jag köpa Promoes nya skiva, Kråksången. Har lyssnat på dom hela dagen lång på hans myspace. Maddafakking awesome.

Slut som en artist

Jag och mamma var ute och tittade i affärer (och jag solade solarium) i sammanlagt tre timmar... kanske mindre till och med, och jag är redan slut som artist. Jag mår så dåligt och har huvudvärk som få. Så jävla illa det här är. Kan det inte bara ta slut!?

Och det jobbigaste är att plugga när man mår så jävla kasst. Men jag måste ju göra det, men... uääääääääääkh

När man för en gång skull...

Vaknar runt 08.50. Stiger upp försiktigt och tassar till toaletten för att kissa. Alldeles tyst. Försöka röra mig som ett spöke. Allt för att inte väcka mor min. Hämta lite blåbärssoppa och mp3n. Tillbaka till sängen. Slurpa på soppan och sätta på musikspelaren.

Börjar bli lite uttråkad. Tänker att jag inte stör så mycket om jag sitter vid datorn. Sätter fötterna mot det kalla golvet, och går fram för att starta burken jag hatälskar mest.

Tänker titta till mor min lite. Går till hennes rum.

Sängen är helt tom...

Håkan Hellström - Minnen av aprilhimlen



Mk, Mc... whatever

Bålstas kära Mk Daniels brinner, och har brunnit hela dagen. Vårt kära wannabe-Donken. Jag har aldrig handlat där eller så och har väl aldrig tyckt om stället heller, men ändå... Ser hur tunga rökmoln slingrar sig upp i luften från mitt fönster.

Jag skulle nog heller dö brinnande än drunka.

Hot

Fan i helvete vad varmt det är. Drog på mig den tunnaste klädesplagget jag äger, så nu går jag runt och blottar mig typ. Den är typ genomskinlig alltså. Jävligt sexigt. Väldigt.

Men fastän jag har den på mig svettas jag som en gris. Det är galet. Tror att jag ska dra hem.

Fredag

Jag undrar om det var ett misstag att komma till skolan idag. Mår inte så jävla dåligt idag, men det är inte helt perfekt direkt. Behöver sova mer känner jag, fastän jag sov hela dagen igår princip.

Om jag blir bättre till helgen, ska jag och mor dra ut på jakt efter min studentklänning. Kommer säkerligen gå skitbra...

Mmmm, verkligen. Yes box...

Not better

Hoppas jag blir bättre imorgon, jag orkar inte ligga ner längre. Och för att göra det enklare för mig, har jag hittat en position som tar bort magvärken - ligga på sidan. Vilket som. Väldigt skönt att slippa det onda för ett tag.

För övrigt är jag sjukt sugen på all mat som är lätt att få ner - yoghurt, soppa, glass, cola, choklad... rostade mackor med marmelad. Men vad har vi hemma? Några torra bröd och en halv lök typ.

Åh, jag tycker så synd om mig själv. Varför måste just jag lida en sådan här dag? Det var blått och fint. Och nu har jag inte hunnit plugga ett skit heller. Kommer få ta den smällen imorgon.

Men egentligen. Vad ska jag göra? Mår jag dåligt, så gör ju jag det. Inget jag kan göra något åt.

Nä, nu ska jag se om det finns något litet att äta. Annars går Yvette under.

Better in time

Tog en powernap på fyra timmar. Väldigt skönt, men vaknade upp med en dundrande huvudvärk. Mår inte så illa nu och tror faktiskt att en macka skulle göra sig bra i magen.

Jag vet inte hur jag ska göra. Har så mycket att fixa, men börjar må så dåligt när jag sätter mig vid datorn. Det är då allting sätts igång.

Puke, puke, vomit...

Vafan!?

Det här blir inte bättre. Mår sämre för varje sekund. Kan inte bli magsjuk nu, och förresten kan jag inte spy. Har redan försökt med det... Inte okej.


Inte okej...

Magont

Jag har fortfarande sjukt ont i magen. Fattar verkligen inte grejen. Nu kan det knappast vara baksmälla, sömnbrist eller matbrist. Iofs hade jag sån här värk förra året också på våren. Kanske har vårsjukan, haha, vad det nu innebär.

Har i alla fall varit ute och gått fyra kilometer och druckit min proteindrink. Ska städa mitt "rum" lite snabbt och efter det ska jag sätta mig ner och börja skriva... eller fortsätta skriva. Eller, tja, båda sakerna faktiskt.

Nåja, hoppas ni hade en fin natt med många härliga drömmar... om mig, hehe.
Vi ses!

Allt du behöver är fantasi

Klockan är över tolv och det är helt kolsvart i huset. Tänkte gå till sängen nu och läsa lite. Har ingen skola imorgon, så jag kan sova ut ordentligt. Väldigt härligt! Måste i och för sig skriva klart min recension (ah, jag suger verkligen på att skriva såna texter) och skriva några berättelser.

Nu har mitt ansikte fått sin dagliga misshandel och jag är kissnödig för hundrafemtioelfte gången. Sussa sött allesammans. Låt oss drömma söta fantasier om mig, he heeee...

Godnatt!

Twilight, because my real love life sucks (höhöhö)


HEHE

Jag kanske inte var så jättediskret som jag tänkte att jag var i måndags. Fast det gör ju egentligen absolut ingenting. Liksom... det finns nästan ingen tid kvar. Så dags att passa på så att säga.

Okej, nu gick det inte hela vägen hem men ändå. At least I tried... nästan... inte...  Men han förstod antagligen.

In da school

Sitter i skolan och har på mig mina röda klackskor som jag hade på mig i måndags. Jag gillar verkligen dom (lika mycket som jag gillar mina trasiga senapsgula strumpbyxor). Är rätt trött och mår lite illa... fortfarande. Fast det kan bero på för lite sömn och mat, men jag kan verkligen inte få ner något i magen.

Ska börja skriva min filmrecension av 17 Again. Vi får se hur det går. Är värdelös på att skriva såna texter, men men...

<3 my bed

Dagen har faktiskt spenderas i min säng. Bokstavligen. Med undantag av några vändor till köket för att hämta vatten, toalettbesök och en promenad på 45 minuter.

Tittade på Sagan Om Ringen, och första filmen är rätt tråkigt. Det händer liksom för mycket hela tiden, men Viggo Mortensen räddar hela filmen med sitt fantastiska utseende (ja, jag är ytlig och allt jag bryr mig om är utseendet bla bla bla). Alltså... Filmen är ju okej... Eller jag vet inte. Kanske inte vara på humör helt enkelt.

Har varit smått illamående hela dagen. Skitkasst. Vill bara spy för då brukar det bli bättre, men tydligen ville inte min kropp det. Nä, jag ska bli straffad för att ha haft en trevlig kväll igår.

Nåja, nu ska jag slagga. Ska upp tidigt imorgon. Gamla Stan på förmiddagen it is. Skojsigt... nä.

Godnatt precious :-)

Gårdagens outfit

Såhär såg jag alltså ut igår. Om man redigerar bort oh-jag-är-så-bajsnödig-uttrycket i ansiktet, tycker jag att outiften blev så jävla hett.

Och om jag stack ut där. Fastän det var var maskeradtema, hade alla klätt upp sig. Fast äsch, jag stack ut och jag fick många fnissningar. I'm pleased.

Mina röda glajjor hade jag på mig ungefär sammanlagt en timme när efterfesten började. Först tog Patric dom, sen såg jag Patric utan dom. Fast tillslut hade han dom igen. Jag tog på mig dom. Alla, som ville, testade. Tillslut vara det Sara som hade dom tillsammans med ett par Musse Pigg-öron.

Jävligt hett, med tanke på att hon var utklädd till Rödluvan :-)












Hangover

Har äntligen fått sova några timmar. Vaknade vid sex och kunde fan inte somna om. Hade så jävla ont i magen att jag tillslut tvingade mig själv att spy. Men det hjälpte fan inte. Så jag låg vaken till typ halv nio, och kände mig så jävla tung i huvudet. Men tillsist somnade jag. Så jävla skönt!

Igår/inatt var riktigt trevligt, trots att jag antagligen gjorde bort mig en aning. Det fanns två... vad ska man säga?... upphöjningar i dansgolvet. Det var bara stången som saknade för att man skulle kunna göra en striptease. I alla fall, i slutet var en av upphöjningarna mitt place. Och jag dansar inte så jävla bra, vilket alla kunde se då, haha. Men men. Det var i alla fall roligt.

Tiden bara flög iväg. Och jag hade mer än gärna fortsatt dansa hela natten än att åka hem...

För övrigt var det så jävla kul när Bosse skjutsade hem mig. När vi kom upp för sista backen, sa Lasse "Amen, så jävla farligt är det ju inte, inte värre än Bro...", precis lagom då skuttar en hare förbi och det var så jävla ironiskt, haha. Och Bosse bara "Aaahahah, inse, vi är visst på landet, Lasse".

Aja, så jävla kul kanske det inte var, om man inte var där så att säga. Dom är små lustigkurrar, hoho.

Mediaskivan

Nu är jag hemma! Det har varit mycket dans och skratt. Dricka och prat. Härligt, härligt. Så nice att det gick hål i mina strumpbyxor. Dock inte så att någon kunde se, tyvärr. Det kändes som att jag stack ut mest (om man räknar bort Nicklas som var den gröna teletubbiesen).

Fick skjuts av Lasses bror Bosse, hela vägen från Göta Källare till min dörr. Hur snäll får man bli? Tyvärr var jag tvungen att dra när jag stod bredvid en awesome person (jävla pappskalle som inte fattar). Tre stycken blev utkastade för att dom var för fulla, haha, rätt roligt.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen i säng. Det har i alla fall varit en skitbra kväll (med lite undantag av avundsjuka från min del).

Hoppas ni fick en nice kväll as well.
God natt!

Tonight is the night

Ikväll är det studentskiva och jag ska som sagt vara Ugly Betty. En bild på hur jag ser ut i skrivande stund kommer förhoppningsvis imorgon. Så jävla snygg jag är! Ni anar inte. Jag säger bara Donken om benen, hehe.

Ses kanske ikväll :-)

Vo... m... it?

Jag mår lite illa. Rätt mycket illa.
Hoppas det beror på att jag är hungrig eller sovit för lite.
Man vill ju inte bli sjuk idag!

It's all about yesterday

Var då i Kista igår med Kim. 17 Again var en helt-okej-film. Lighta skämt genom hela filmen, några starkare och några lite svagare. En väldigt lätt film och jag tyckte faktiskt om den. Den hade sina höjdpunkter. Och Zac Efron var så snygg att jag höll på att smälla av. Synd att man inte har en sådan som honom i garderoben, så att man kunde plocka fram honom och leka med honom när man fick lust (vilket jag skulle haft ungefär hela tiden, hehe).

I alla fall. Kvällen fortsattes hemma hos Kim. Vi tittade på lite Robinson. Vid elva var båda pinsamt trötta, men vi segade igenom en timme innan Kim hade mod nog att fråga "ska vi släcka lampan och sova, eller?".

Vaknade imorse. Och vi hade det mys hela dagen med musik, film, glass och mat. Vi har alltid rätt trevligt, den tjejen och jag.

Britney Spears - I'm a slave 4 U

I know I may be young, but I've got feelings too.
And I need to do what I feel like doing.
So let me go and just listen.

All you people look at me like I'm a little girl.
Well did you ever think it be okay for me to step into this world.

Always saying little girl don't step into the club.
Well I'm just tryin' to find out why cause dancing's what I love.

Get it get it, get it get it
Get it get it, get it get it (Do you like it)
Get it get it, get it get it (This feels good)

I know I may come off quiet, I may come off shy.
But I feel like talking, feel like dancing when I see this guy.

What's practical is logical. What the hell, who cares?
All I know is I'm so happy when you're dancing there.

I'm a slave for you. I cannot hold it; I cannot control it.
I'm a slave for you. I won't deny it; I'm not trying to hide it.

17 again

Imorgon ska jag träffa Kimsi, wei. Och vi ska på bio! Det var skitlängesen jag gick på bio, och ännu längre sen hon och jag gick och såg en film tillsammans. Vi ska, överraskande nog, se 17 again, hihi. Gissa vem som kommer sitta och dregla över lilla Zackie... JAG SÅKLART! :-D

Jag saknar inte att vara sjutton (hahaha). Det var en sån... ah, spännande tid, men jag känner att jag har gått vidare. Förresten är det, för sjutton, mycket bättre att vara arton. Sjutton är någon sorts mellanålder. Man blir inte riktigt tagen på allvar (okej, inte för att jag blir det nu heller men ändå), men man är ändå inte för liten heller.

Men bio imorgon alltså. Det ska bli sjukt nice!

InDesign

Nu har jag pillat klart med InDesign. Det programmet är så jävla segt, eller så är det min burk som inte pallar trycket.

Snart ska jag och Klara (och Elizabeth?) in till tryckeriet. Härligt.

Naughty

Oh herregud. Det är något fel med mitt huvud. Jag beter, och tänker, som en tolvårig kille som har börjat se tjejer som runkobjekt istället för något äckligt. Nästan ingen kille går/rullar/cyklar/rider/joggar/ja-ni-fattar säkert i mitt huvud.

Jag gjorde nyss en lista i Spotify. Den innehåller låtar som
50 Cent - Candy Shop
Christina Aguilera - Dirrty
Missy Elliott - Work It
Khia - My Neck, My Back (Lick It)
Queen Latifah - When You're Good To Mama


Man, could I be more pathetic? Och jag lovar er, jag kommer inte skriva fler såna här inlägg mer (om ni nu inte vill det), men jag är trots allt inte mer än mänsklig, tyvärr.

Njutning

Jag måste träffa en man snart känner jag. Så om ni känner någon som är frivillig, just give me a call.

Idag ska jag faktiskt låta mina fötter vila. Känner att det är på bättringsvägar. Det är alltid bra. Och... ehm, jag är sugen på en chokladmuffins. Vet inte varför. Har redan käkat en idag (ah, jag fuskar) och jävlar vad gott det var. En muffins om dagen är bra för magen... eller i alla fall själen.

Hehe.

I'm sending you a S O S

Nu har jag suttit och småpillat lite i InDesign. Inte så jävla roligt när man fattar nada. Men jag har ju all tid i världen att lära mig... nästan all tid i alla fall. Har även smugglat in Photoshop CS2 på datorn. I'm happy :-)

Spice it up for Mama, she'll get hot for you...


If you want my gravy
Pepper my ragout
Spice it up for Mama
She'll get hot for you...


När jag och Lars pratade, kom vi in på homosexuella... Eller ja, lebbar helt enkelt. Vet inte riktigt hur, men så pratar vi rätt mycket också. Och jag utbrast
- Ååååååh, ibland önskar jag att jag var lebb!!!! Riktigt mycket, för det finns så många tjejer jag skulle vilja ha... Fast det är klart, då måste ju tjejen i fråga vara lebb också, annars är det inte roligt...

Jag känner så just nu mest för att jag har en liten crush på Queen Latifah. I mean, look at that body and face... Mmmm, I just want to rip her dress off! Jag skiter i om hon är prick 20 år äldre än mig. Åldern är bara en siffra...? Öh, okej, inte ens jag tror på det där men det är ju fan Queen Latifah. Ja, då bryr jag mig faktiskt inte.

En annan jag mer än gärna skulle vilja ha lite girl-on-girl med är Nikki Blonsky. Ah, förlåt för att jag avslöjar mina sexdrömmar här, men jag tror att jag är på någon sorts torka förtillfället och jag kan inte hejda mig.

And yeah, I'm all in for big women.

Fast nu är det så att jag är hetero. Tråkigt nog. Men så har jag faktiskt inte mött någon svensk Queen Latifah eller Nikki Blonsky.

Nä, jag måste nog lägga mig i frysen nu eller något. Och jag kan ju alltid skylla på tonårshormoner... :-)

MondayY

For your information fick jag aldrig sex igår. Jag blev ytterst besviken!

Idag... tja, hade världens segaste lektion och så glömde jag bort en, haha. När det hade gått ungefär 1½ timme av lektionen... Eller det hade väl bara gått typ en timme, om ens det (ah, vad jag ljuger), så då tänkte jag att jag skippar den istället. Gick till Globen och gick runt. Sen gick jag till en park. Försökte rensa hjärnan lite, men det blev bara värre.

Tillbaka till skolan. Jag och Lasse satte oss i ett rum och pratade. SKITtrevligt, hehehe.

Måste snart gå ut på min promenad. Jag har så jävla ont i mina fötter att jag inte vet vad jag ska göra. Antar att vila skulle vara ett bra alternativ, men jag vill inte.. Gah, whine whine whine.

Ses.

Blä

Jag kan inte förstå att det bara har gått 35 minuter av lektionen.
Dödligt tråkigt...

Tarot online

Jag roar mig med lite Tarot Online. Väldigt roligt, och man vill ju gärna tro på vissa saker. Frågade till exempel "Kommer jag att ha sex ikväll?"

Svaret?

"JA, eftersom det finns människor som är vänlig inställda och som tycker om dig."


:-)

Kokar

Mor min hade slängt min jacka i tvätten och lämnat den hos mormor och morfar (vi tvättar där). I en av fickorna på jackan ligger mitt busskort. Jag gick upp som vanligt idag. Fixade mig, sjöng med musiken och var precis påväg att gå, när jag inser att jackan inte hänger på en av krokarna i hallen. Fuck shit motherfucker pussycat cockhead.

Oftast samlar jag på mig alla ilska, irritation och aggressivitet och tillslut, när en liten skitgrej inträffar, går det över min gräns. Jag blev helt tokig (galet, eftersom det egentligen inte var en sån står grej). Började böla av ilska, kastade min mobil minst två gånger i golvet så att alla bitar flög åt olika håll. Och inte en endaste liten sak i huset var säker.

Det svåraste är nog att lugna ner sig. Jag tror jag fick gå minst 50 varv runt huset innan jag var någorlunda okej. La mer ner i sängen och bara... försökte andas lugnt.

Ändå känner jag att all irritation fan inte är borta. Jag skulle vilja riva sönder hela huset fortfarande. Krossa alla fönster. Ta sönder alla möbler. Riva ut alla sidor från alla böcker. Kasta stolen i tvn så att rutan går sönder. Ja, ni vet såna där saker...

Undra hur arg jag är egentligen.

Tease me, tease me...

Låten "Tease me" av Chaka Demus & Pliers, har gått på repeat i mitt huvud hela dagen. Ytters irriterande skulle det vara, om jag nu inte hade blivit rätt glad av låten. Har försökt leta efter låten på youtube men utan framgång. Finns bara några snuttar utlagt och en med ruskig dålig kvalité.

Vet inte om det blir skola imorgon. Ska man dra dit eller inte, det äro frågan (nä, jag vet faktiskt inte när man ska skriva 'äro' rätt i en mening). Måste ju lämna in pengar till studentskivan, men... Det kan man göra på onsdag? Nåja, vi får se. Kan ju bli skönt att åka iväg från detta ruttna place.

Tjylyly...

Mu ha ha


Still keeping on walking...

När jag skulle ut imorse såg jag att även min sko var lite blodig. Mest inuti såklart, men det liksom syntes. Fräscht. Och nu har jag börjat blöda på andra foten också. Jag tror att mina fötter behöver lite vila, och jag tror att min vänstra lilltå är bruten.

Idag är det sista påsklovsdagen och inte många dagar kvar till studenten. Lite panikos börjar jag faktiskt få. Inte många i skolan kommer sakna mig, that's for sure, men jag känner att... Jag kommer väl mest sakna helheten. Sakna en plats att gå till som är fylld av människor, som jag förvisso aldrig pratar med men som finns där.

Öh, ja. Äh, skitsamma. Jag svamlar.
Tju.

I dunno what to do, so I just keep on walking

Var ute och gick en mil till. När jag kom hem såg jag att vänstra strumpan var helt blodig. Tydligen hade en vattenblåsa spruckit och nageln på lilltån var försvunnen. Härligt, härligt.

Det tog mig fyra varv innan jag kunde skaka av den onda demonen inom mig och börja tänka på roliga saker. Tyvärr var det sista varvet, och jag var tvungen att gå hem när mitt tillstånd var som bäst.

I just love to be a dreamer.

Nu ska jag äta lite lax och sparrisomelett till middag.
Ses.

Is there just one way?

Antar att vissa saker aldrig kommer att förändras. Och jag antar att det är jag som blir tvungen att försvinna om jag ska slippa det. Jag vill inte göra det nu, men frågan är hur länge jag står ut.

Ingen som vill ha en inneboende? Blinkiewinkietwinkie.

Sweet sunday

Jäklar vad jag sov inatt. Så djupt att det kändes som jag precis somnat när jag vaknade. Fast jag var sjukt utvilad. Ska väl inte göra så mycket idag. Har precis gått en runda på en mil. Tänkte se om vi har en film hemma och... bara softa. Antar väl att jag måste fixa lite här hemma efter min bror, eftersom han är lite inkompetent förtillfället. Eller MER inkompetent än vanligt.

Imorgon är det röd dag. Ingen skola. Jag hurrar. Fast så har jag bara lektion på onsdagar iof. Hihi.

Nåja, duschen väntar.
Ses!

Lördag

Jag har inte sovit på 37 timmar. Död, död, död. Får jag inte sova snart kommer jag på riktigt att avlida. Dagen har spenderas hemma hos mormor och morfar. Jävligt roligt... eller inte.

Idag är det även min brors födelsedag, men eftersom han har varit helt väck i en vecka nu vet han inte om det. Men grattis, ändå.

Nu ska vi se hur länge mina ögonlock orkar hålla sig öppna.

No air

Det blev inte riktigt 48 varv, men jag gick i alla fall en mil. Starkt jobbat ändå tycker jag för en som inte sovit på ett bra tag! Nu ska jag duscha och fixa mig. Vid fyra ska vi käka påskmiddag hos mormor och morfar.

För övrigt spelade jag in en video imorse (runt 05.45) när jag inväntade soluppgången. Den är rätt ugly, men rolig. Ska se om jag kan få in den här någon gång i framtiden.

See ya later alligator!

Ingen jävla Törnrosa

Nu har jag varit vaken i ungefär 24 timmar. Det var längesen det hände. Och jag är inte ens SÅ trött. Det känns mer som att jag är nyvaken.

Funderar på att äta... Eller gå ungefär 48 varv runt spåret. Få se vad som lockar mest!
Vi seeeeüs!

Mean bitch

Innan jag skulle träffa Kim, när jag fortfarande var i Bålsta, träffade jag på en kille. Han distraherade mig så att jag råkade trampa i en spya. Not fresh. I alla fall, han presenterade sig som Kongo, 25 år med en dotter, boende i Bro. Som alltid när killar flirtar med mig, blev jag dryg. Och helt ur luften sa jag att jag var påväg in till Stockholm för att träffa en manlig vän som jag typ var på G med. Med tiden förvandlades min fantasikille till serb, och för att göra det smidigt sa jag att vi gick i samma skola. En sådan kliché. Varför jag valde att killen (vi uteslöt namnet, pjuuu) skulle vara från Serbien har jag ingen aning om. Jag vet inte ens om jag känner en serb. Det enda jag inte ville ha var en svenskt fantasi(tragisk)pojkvän, och tja... det landet var det första som dök upp i mitt huvud. Så konstigt.

Och det slår mig vilket ass jag verkligen är.

Jag vet verkligen inte varför jag har så svårt att binda mig, och våga ge killar en chans. Men jag gör det i alla fall inte. Om jag märker att en kille är intresserad blir jag dryg och elak, så att han går vidare. Jag hatar verkligen den delen av mig. Värre är det om det är en kille som jag tycker om, som visar intresse. Wow, vilka komplikationer!

Nu undrar jag bara hur jag ska få bort det här tvivlet. Det är så jobbigt! Och jag får alltid ångest efteråt. Synd att pepparkakor inte gör en snällare, eller att det fanns någon sorts piller som gör en till världens goaste person. För jag är bara så elak elak elak elak.

Men liksom... den här gången. Är det ändå lite okej?

För det första: Han var tjugofem
För det andra, tredje, fjärde, femte och sjätte:
Han hade en dotter.

Nä, det är väl inte det. Jag mår fortfarande lite dåligt. Jag är en hemsk människa.


Game over

Ögonen är blöta av tårar och snoret rinner ner över läpparna. Så jävla ofräsch man kan bli. Och han är egentligen inte värt det här. Inte en endaste tår eller snordroppe. Han förtjänar inte ens att bli tvingad att dricka mitt kiss eller tvingas springa runt i Stockholm naken med en påle uppkörd i hans röv.

Han ligger liksom under den skalan. Han förtjänar egentligen absolut ingenting. Ändå sitter jag här och bölar för att jag tvingas till hans umgänge. Jag hatar det. Varenda liten cell i min kropp skriker av motstånd. Hela tiden, varenda gång.

Ändå kan jag inte låta bli att bryta samman. Falla sönder lite till. Så mycket påminnelse. Att tvingas se allting än en gång. Repeat. Eller som en skiva som hackar.

Och kanske är jag en sån hemsk människa, att det här är allt det jag förtjänar.

Better than all the rest

Dagen i all ära spenderades med världens bästa Kim. Solen sken högt på himlen, det blåste ljumma vindar och Stockholm har nog aldrig varit finare. Vi tog med oss en liten picknick och åkte till Djurgården. Satt och blickade ut mot vattnet och pratade och pratade.

Livet blir så fridfullt när man umgås med henne. Och jag bara känner att jag kan slappna av till hundra procent i hennes närvaro. Sluta tänka på en massa skit. Glömma vardagen här hemma.

She's simply the best!

Spöket Laban

Inatt blir det sleepover hos mormor och morfar, i deras källare. Väldigt trevligt. Ska ligga och krama mig själv i den stora sängen... fast först ska jag läsa lite och sitta lite framför photoshop.

Imorgon kommer dagen spenderas i Stockholm med min fina Kim! Najsigt bajs som alltid lär det bli.

Sussa sött allesammans, och dröm söta drömmar om mig!

Chicago - When you're good to Mama



Oh my god, I'm in love with this woman! Shit pomfrites! Jag menar... Hon har rösten, hon har skådespeleriet, hon har kroppen. Definitivt kroppen! Så jävla gorgeous!!! Jag dör. Jag vill ha henne. Synd att varken hon eller jag är gay, och att hon inte vet vem jag är.

Mirakel

Döva apparater kan tydligen få sin hörsel tillbaka... eller så är det jag som är jävligt grym på datorer.


Vi tror på det sistnämnda va?

Tjohej, tjoho

Klockan är snart sju och jag kan inte sova. Tragiskt. Och vad gör Yvette när hon inte kan sova? Jo, hon tar fram sin bästa vän, som inte är alla andras vän (Ben&Jerry's) utan datorn. Det kanske är mer tragiskt, men hellre en musarm än en heffaklump.

Sitter i mormors och morfars källare, på en säng med min brors dator. Den har ingen ljud och det hurrar vi inte direkt för. Men som sagt, hellre än döv dator än en fet glass. Det är i alla fall vad jag försöker intala mig.

Jag ville bara börja frustera i skratt när mamma skjutade hit mig för en halvtimme sen. Snacka om old times, back in the days. Tur är väl att den här gången var det ingen direkt fara, och klockan var inte två på natten. Det var ungefär fem år sen allting började, och jag inser att ingenting har förändras.

Äsch, jag kanske borde skriva en bok om mina svenneproblem.
So long!

Journalistisk

Det här är mitt sista år på gymnasiet. Eller snart blir det var mitt sista år... Jag går media, textkommunikation. En trevlig och rolig inriktning trodde jag när jag valde i ettan. Nu, såhär i efterhand, önskar jag att jag valt grafiskt, foto eller rörlig bild.

Under dom här åren jag gått på mina textlektioner har jag, då och då, fått höra hur svårt det är att lyckas som journalist. Peppande? Knappast, men väldigt ärligt i alla fall.

För det krävs så jävla mycket mer.

Nu ska man behöva vara en riktig jävel på att skriva och hitta sin egna lilla nitsch. Man ska kunna vara bra på att fota, och säkerligen kunna baka världens godaste kladdkaka eller någon annan bakelse/maträtt. Är du grym på Indesign eller Illustratior, åker du långt fram på "eftertraktad"-listan. God hand med andra människor, komma på udda frågor och göra en spännande intervju. Vara nyfiken och kunna bajsa fram minst fyra artiklar om dagen.

Jag spyr galla. Sån äcklig industri, och jag ångrar verkligen att jag valde den här inriktningen. Ingenting för mig! Och... jag vet egentligen inte om det har någon betydelse, men det säger väl något när jag berättar att jag har slutat läsa tidningar. Allt jag söker upp är en möjligtvis krönika och sodukun längst bak i Metrotidningen.

Sen att vi har en lärare som är lite för entuastisk i sitt lärare, att hon börjar skrika om hur värdelösa vi är... Tja, det är väl inte det mest peppande heller. Okej, nu bryr jag mig inte ett skvatt längre om hennes hot och utbrott. Har väl aldrig gjort det, men ändå.

Nä, jävla skityrke!

Hot Betty




Tillräckligt Ugly Betty? Det här är i alla fall klädseln jag tänkte ha på mig den tjugonde april. Jag är i alla fall nöjd. Nu ska jag bara hitta dom röda glasögonen... och ett par röda klackskor hade jag tänkt mig (som faktiskt är rätt snygga).

Strumpbyxorna är från H&M
Västen och klänningen är från Lindex

Och för att citera mamma:
- Där jag köper mina 'finkläder', handlar du din maskeradklädsel. Känns ju jääävligt bra, Yvette.

Nåja, H&M och Lindex har faktiskt fina kläder, bara att vilken dålig kombination som helst a la Ugly Betty, får kläderna fula. Och speciellt nöjd är jag med västen. Förresten kommer jag säkert använda kläderna på övriga vardagar. Bara inte tillsammans.


Lite random sådär

Nu har jag införskaffat mig mina Ugly Betty-kläder! Dom röda glasögonen är den enda accessoaren som fattas, men det kan man hitta lätt. Ni ska få en liten inblick senare om hur jag kommer se ut på vår studentmiddag den 20 april (någon, förresten, som vill köpa biljett till festen efteråt... bara att kontakta mig ;-)). Så jävla sexigt! Kommer nog vara den snyggaste på Göta Källare den kvällen.

Snart ska jag påbörja min promenad. Jag är helt slut och orkar egentligen inte, men vill man gå ner så vill man. Senare kommer det även komma ett inlägg om varför jag tycker om... oops, skrev jag precis tycker om? Varför jag inte tycker om journalistik.

Vi hörs! Bajsbajs.

Whenever, wherever

Lucky that my lips not only mumble
They spill kisses like a fountain
Lucky that my breasts are small and humble
So you don't confuse them with mountains

Lucky I have strong legs like my mother
To run for cover when I need it


Hahaha, stämmer så jävla bra in på mig, wahh.. Nu ska jag klä på mig.
Vi hörs! ;-)

Fucking madness



(bow) w-o-w
Jag. Vill. Också. Kunna!

Sunshine

Soligt det är ute idag. Härligt! Våren har verkligen kommit nu. Det tycker vi om. Eftermiddagen i all ära spenderades i Stockholm med Chalisa. Det var tusen och en natt sen vi sågs. Gick runt lite i stan, käkade på Subway vid Slussen och gick runt lite till. Väldigt mysigt och skönt.

Nu ska jag ut på min dagliga promenad (okej, jag går två gånger per dag men ändå). Ska bli jävligt nice!


Vi hörs!

Home, sweet home

Solen skiner. Molnen flyger runt på himlen och det vindarna är ljumma.
Jag är hemma. Och känner att jag tycker om fridfullheten här uppe.


Hm... i alla fall speciellt nu när jag är själv hemma.

Poo poo, wei

Imorgon är vi påväg hem igen. Det känns både skönt och jobbigt. Jag saknar min säng, miljön och möjligheten att åka in till Stockholm när jag vill utan att det tar hundra år. Svårt att lämna syster och systerson kvar här nere. Elias har ju växt något så ofantligt mycket, och jag inser hur mycket jag missat under dom här månaderna jag inte sett honom.

Sen att komma upp till all skit igen känns bara så jävla... bajs. Här nere kan man få glömma bort allting för en kort stund. Men hemma blir man alltid påmind om allt crap.

Nåja. Orka whina. Det har varit en fin dag, och jag är sugen på Brämhults. Fina grejer!

Som att brinna i helvetet

Lyssnar på lite Timbuktu. Lite nostalgi. Lite mys. Han är grym, och honom ska jag se i sommar. Fedt med naaaajs, hahaha.

Duschade idag i riktigt varmt vatten. Fyfan vad härligt det var! Ni vet när det är så jävla kokhett att man inte vet vart man ska ta vägen. Så varmt var det. Som helvetet. Och eftersom jag inte är en ängel, var det härligt. FAN!

Igår var det galet varmt också. Våren är påväg med stora kliv. Helt jävla underbart. Fast tja, idag är det ju lite regn och fyfan vad tråkigt att jag skriver om vädret, haha.

I'm a boring demon girl from hell :-)

Powernap

Min lilla powernap på 10 minuter drygade ut sig till en timme. Det var skönt som fan. Jag tycker om att sova, speciellt när man har finfina drömmar. Just nu sitter jag själv i lägenheten. Faktiskt rätt skönt. Jag är lite utav en ensamvarg, så att vara omringad av människor hela tiden är väldigt jobbigt.

Men jag antar att jag måste gå ner till fotbollsplanen där dom håller hus och försöka vara lite social. Hoppas det är lika soligt at your place som det är här. Mysigt!

Morgonkvisten

Morgonpromenad på sex kilometer, följt av en skål med gröt. Härligt och mumsigt.

Somnade 22.27 igårkväll. Som alltid, när jag somnar innan elva, vaknar jag runt 4-5 och inte kan somna om. Även denna gång. Ytterst störande. Och den här gången var det ju bara 3 ynkliga minuter. Hur fan kan det hända då? Galet, galet...

Nu ska jag byta om och gå till lekparken för att lattja lite. Wuhhh.

HEDDO!

Vi har en ledsen kille här. Han har väl skrikit i ungefär 1 timme. Wonderful.
Nu ska jag lägga mig. Får inte störa, HEHE. Ska titta på film på min dator.

Sussa sött allesammans.
Ciao!

Ciao bellA

Ajm ånn maj vääj 2 Goootenböööörj.


... Men jag kommer antagligen sitta vid datorn där nere (Ö LOTT),
så vi ses senare.

Öh, nej tack

Det hände något precis som jag inte varit med om förut... eller det är väldigt ovanligt i alla fall. Jag stod i köket, väldigt vanligt, och gjorde en kopp té. Kände lite "hm, är jag inte sugen på lite cashewnötter? Vi har ju faktiskt det"... Sen så bara nej, nej jag ska nog inte ta något ändå. Är ju faktiskt inte hungrig, så varför ska jag pressa ner nötter i en mage som inte längtar efter något mer.

Så jag gick därifrån. Med min kopp té i ena handen, och inget i den andra.


Ho aj aj aj aj buff

Nu på kvällen var jag ute och gick min vanliga promenad (får man väl säga), när jag kände hur min vattenblåsa på högra lilltå sprack. Fy satana vad ont det gjorde, och gör fortfarande! Det mest typiska var att jag befann mig längst bort på sträckan när det hända, och var tvungen att gå 3 kilometer tillbaka.

Så här sitter jag med en papperstuss lindad om tån eftersom vi inte har några plåster. Vattenblåsor suger!

Spring, spring


Min tur

Herregud. Vart har människors ironi och humor tagit vägen? Att man inte kan uppskatta lite sarkasm i livet längre. Så jävla tråkiga, hahaha.

Fast det är väl mest när man känner sig så jävla träffad, som man tar illa upp. Och då blir man en liten aggressiv pudel.

Nåja, idag skulle jag gå till Vivo och införskaffa lite nötter (nu förtiden behöver man inte gå till en mörk gränd). Kom fram till disken. Plockade lite och tänkte att fyfan vad gott det ska bli. Betalade och gick hem igen.

När jag nått vägens slut och kommit in, tar upp nötterna från väskan och stoppar en i munnen, känner jag en smak av curry. Va i ...? Usch, så jävla äckligt. Curry är inte riktigt min grej.

Verkligen inte. Har jag märkt.

Onsdag

Det känns som att jag lever i någon sorts mellanting. Att jag liksom är fast i ett stadium och inte kommer någonstans. Varken framåt eller bakåt.

Snart ska jag gå och fixa en proteindrink. Dom är faktiskt helt okej. Bara hålla för näsan och klunka, och eftersmaken är faktiskt inte så äcklig. Sen ska jag väl fixa här hemma.

And man, it's really cold in here!

RSS 2.0