Oceanen

Om konserten var underbar i fredags, var gårdagens konsert på Oceanen tio gånger bättre. Den bästa konserten jag har varit på efter Kapten Röds. Fyfan säger jag bara. Helvetes jävla skit! Så sjukt jävla grymma dom är, och deras nya album kommer bli helt fantastiskt bra!

Om ungefär två timmar är jag påväg hem igen. Skönt. Tråkigt bara att jag kommer fira första advent på en buss, haha. Vi är ju sådär lagom geekiga i min familj, att vi faktiskt firar denna dag. Men men. Torra mackor, äcklig dricka, ont i rumpan, lång bussresa. Det låter också fint.

Helgen har i alla fall varit helt jävla toppen, och alla timmarna på Swebuss kommer verkligen vara värt det.
Vi hörs! Ciao.

Underjorden

Igår... igår igår igår. Vad ska jag säga? Det var helt jävla underbart! Fan vad jag njöt. Det var... det var... ja, jag vet inte. Har rätt svårt att förklara hur jag känner MEN, det var i alla fall fucking jävla awesome. Och awesome kommer det vara ikväll också. Jag lovar.

Det sjukaste... eller roligaste eller vad man nu ska säga, är att bandmedlemmarna i Kultiration bara kunde skutta omkring i lokalerna innan, efter och under pausen, bland alla människor utan att bli påhoppade. Sånt har man ju inte hört så mycket av. Alltså, ett band/artist som gör så. Coolt i alla fall.

Oceanen ikväll. Fan vad jag längtar.

Finally here

Nu är jag äntligen framme efter sex timmars bussresa. Fan vad segt tiden gick! Men men... den som väntar på något gott väntar alltid för länge, eller hur den nu går ;-) haha. Har även fixat ordning mig och är helt taggad på lite livemusik av Kultiration.

Som vanligt är det full rulle med min syster. Boom boom krasch nej ah HEHE ojsan uäääh. Ganska trevlig när jag har suttit helt ensam så pass länge som jag har gjort idag.

Hoppas ni får en toppenkväll!
Tjusan!

Fotoprov och lite Göteborg

Fick godkänt på fotoprovet. När vi stod och rättade fick hon se att jag kunde lite mer än vad det stod på pappret, hehe. Har även fixat min mp3 nu. Fylld med massor av mumsig musik. Snart ska jag dra iväg till centralen och börja på min långa bussresa till Göteborg. Fan vad kul det här kommer bli! Så jävla bajsigt BRA!

Ja ja, hoppas ni får en skitbra och rolig dag :-)
Vi ses! Pusshaaaj

Fan vad jag längtar tills det blir vår

Här är dikten som jag skrev till skoltidningen. Tycker såklart inte illa om den här årstiden eller dag, men lite får man väl ljuga? :-)

Vintern är här
Med allt som det innebär
Nya kläder och nya skor
För dom vi köpte i fjol
Är ute and uncool

Julen närmar sig med stora steg
Och det är dags att köpa pepparkaksdeg
Fastän man vet att första plåten alltid går bort
Och den andra smulas sönder för det blir för torrt

Julklapparna är prio nummer ett
Helst inga kläder, och inget för lätt
Vad ska man köpa, vart ska man leta
Kommer man för en gång skull tillfredställa farmor Greta

Samma visa varje år
Fan vad jag längtar tills det blir vår

Kno-kno-knock

Jag är rätt kass på många saker, men jag är ta mig fan helt världelös när det gäller att packa. Jag ska upp vid sex imorgon, därför bör jag packa ihop lite kläder redan idag. Har jag gjort det? Nej. Jag måste fixa några foton som ska vara klara tills imorgon. Har jag gjort det? Nej. Jag måste även plugga till fotoprovet. Har jag gjort det? Nej. Och nej nej nej. Så jävla mycket nej! Istället har jag tittat på tv, läst ut sista HP-boken och ätit och nu sitter jag framför datorn.


Ring ring, bara du slog en signal

För någon timme sen fick jag ett samtal av Johan Asplund. Fyfan vad cool jag kände mig alltså! Han spelar trumpet (hehe) i Kultiration. Och han ringde mig. Wei. Syftet till att han ringde är rätt så uncool, men det skiter vi i.

Sitter i skolan och ska snart puffa för min dikt till kulturavdelningen. Den enda puffen jag behöver göra till detta nummer om man inte räknar bort min jullista (som för övrigt ska vara på startsidan, suck).

Denna dag blev lite mer woho än dagarna har varit under dom två senaste dagarna. Jag har lite mer energi. Igår vågade jag äntligen säga emot. Känns jävligt nice! Ska dra om ungefär 10 minuter. Hem, packa lite. Träna lite till fotoprovet.

Sova. Läsa. Skratta. Gråta. Prata. Tjoa.

Mitt lastFM är ett orakel






HEHE. Öh. Ja. Eh. Godnatt! :-)

Is it anybody there?

Var och tittade på den första och sista filmen jag kunde se på Stockholm Filmfestival. Is It Anybody There hette filmen (tror jag) och ja... Den var väl bra. Kanske hade varit bättre om den var textad, hehe. Jag är näst intill värdelös när det gäller engelska. Men det var en dramafilm och det är inte riktigt min genre. Samt att regissören satt precis framför mig, så jag kände att jag var tvungen att hoho och hihi och haha lite. Visserligen fattade jag lite skämt sådär men, ehh, som sagt; min engelska är inte på topp.

Snart ska jag i alla fall göra en recension av den. Tänkte skriva en krönika om min vistelse och lite sådär. Kanske inte ikväll, antagligen, men i framtiden. Bättre sent än aldrig som man säger.

Nu ska jag äta lite middag och läsa Harry Potter!
Tjoho så länge och hoppas vi träffas imorgon :-)

Bara lite trött

Dagen började med lite föreläsning. Tröttheten började. Vi satt där inne i biosalongen i ungefär två timmar och en kvart. Efter det var jag lite dåsig. Kom till skolan för en uppfriskande lunch - gott! Friheten tog slut. Upp till plan 8 för ännu en föreläsning. Han var förvisso väldigt bra och det blev intressant. Men fan vad trött jag är nu. Palla att jag ska på en filmvisning om 1½ timme. Uha och bah och stånk och stön. Jag orkar inte. Tär på krafterna!

Måste åka in till centralen också. Köpa bussbiljetter ner till Göteborg. Yeah! Jävligt kul det ska bli!

Sick, tired and cold

Förlåt för mitt fjortisinlägg som jag "skrev" för ungefär en timme sen, men jag såg reklamen för PotC och blev helt till mig. Johnny Depp, även känd som världens hetaste man, är riktigt jävla snygg i just den filmen.

Fick höra idag att jag såg sjuk ut. Ja, det var ju väldigt trevligt. Eller hon sa att jag var väldigt vit i ansiktet och hade röda ögon. Vilket betyder att jag liknade Voldemort i princip. Väldigt gulligt. Visste ni förresten att Yvette (enligt nåt bla bla bla) betyder idegran? Just de slags trä som finns i Voldemorts trollstav? Oja, han och jag är lika på många sätt. We are lövers (fan vilken ordvits jag fick till där)!

Det är kallt. Jag är trött. Och snart ska jag slagga i sängen med sista HP-boken som jag läser för ungefär hundrafemtio gången. Tjusan!

OHOJ!!!



DROOL! SNYGGING! DROOL!

Five Hundred Twenty-Five Thousand Six Hundred Minutes...

... nja, kanske inte riktigt så lång tid, men fan vilken lång tid det tog att illustrera en ful bild. Och ja, här kommer den :-D



Emot jämställdhet

På ett forum, skrev en kille/man/gubbe/vad-vet-jag att han var emot jämställdhet, varpå en annan nisse frågade varför. Så här resonerade den förstnämnda:

Därför att kvinnan är underlägsen mannen. Det är inget jag säger med brist på kärlek utan med hänsyn till den ordning som den Högste utstakat. Och att jämställdhet är något jag motsätter mig innebär sedan inte nödvändigtvis att män skulle vara mer värda än kvinnor, utan jag säger så här: Liksom ett litet barn inte på något sätt är på samma nivå som en fullvuxen man, fast barnet för den sakens skull inte är mindre dyrbar än mannen, så är inte heller en kvinna på samma plan som en man. Därför att precis som det finns en rad saker som skiljer en man från ett barn så finns det även en rad saker som skiljer en man från en kvinna, både kroppsligt och andligt...


Ahapp. Ja, så kan man ju se på saken. Inte för att jag håller med för fem öre, men det är ändå intressant hur andra ser på en fråga.

Honung+mupp

Det gick bra på Geografin. Tror jag. Han sa att vi blev godkända i alla fall, om jag nu inte missförstod honom. Ikväll ska jag bevaka Augustgalan, det lilla problemet är att galan inte sänds i tv. Så den uppgiften får vi klura lite på. Ska nog hålla mig uppdaterad via nyheterna och internet istället. Lättast så. Ja... det är nog det.

Har kommit på, på tal om ingenting, att jag älskar ordet honung... och mupp! Därför har jag skapat ett nytt ord, det ultimata ordet, det finaste ordet; Honungsmupp!

Det är något vackert. Något underbart. Något man ska eftersträva efter att bli kallad för av mig. Bara så ni vet :-)

Det kommer fixa sig tillslut...

Snart ska jag gå iväg och redovisa rester från Geografiprovet. Kan i princip ingenting känns det som. Allt låter bara så bla bla bla på nåt sätt. Jag orkar inte bry mig. Äckliga ämne! Kom på att jag även måste lägga upp mina texter idag i Distanz. Kommer bli en lång dag i skolan... och nu har det nästan slutat snöa. Fan vilken storm det var för bara några minuter sen!

Försov mig idag också. För första gången utan flit. Fick panik! Hade ju prov i foto idag, men jag kommer få göra det på fredag istället... Hur det nu ska gå ihop! Jag ska ju ner till Götet på fredag. Wahh... Lite panikos på den fronten också.

Men äh, det löser sig - det gör det alltid!

Done everything... almost.

Imorgon har jag prov i Foto A. Ska redovisa rester i Geografi. Alla artiklar i Text C ska vara klara. Hur mycket har jag gjort idag? Tja, i princip ingenting. Istället har jag slötittat på alla internetsajter som jag är inne på. Läst HP. Ätit vegitariska vårrullar. Druckit ungefär 6 koppar té. Ätit lite choklad. Gjort allting förutom att plugga. Dåligt av mig.

MEN jag skrev ju faktiskt en dikt till kulturredaktionen. Fast om den blev bra eller inte vet jag inte, men jag skrev en i alla fall. När den har fått ett godkännande ska jag langa upp den här. Det är inte många artiklar som ni har fått läsa av mig. Inte konstigt egentligen. Jag tycker att jag skriver rätt piss. Dom tycker jag skriver rätt bra. Jag skiter i deras åsikter för jag har svårt att ta in sånt. Istället lyssnar jag på mig själv. Dåligt, sämre, sämst.

Snart måste jag hoppa in och duscha. Mitt hår är fettigare än fettigast. Så jävla skabbigt och inte fräscht. Ska nog hinka i mig sjunde koppen med té och kanske läsa lite Harry Potter. Efter det, ja då jävlar ska jag plugga intensivt i sisådär 30 minuter.


Min blogg, mitt liv

Insåg inatt (runt klockan tre) att jag har haft den här bloggen i över ett år nu. Kommer inte ihåg det exakta datumet jag skapade den, men det var runt den sjunde november. Rätt coolt! Så här länge har jag aldrig hållt vid en och samma blogg. Tycker att jag förtjänar lite cred, haha ;-)

En av mina tidigare bloggar (som för övrigt finns kvar, men ni får fan inte adressen) höll bara ett halvår. Det tyckte jag var länge. Då gick jag i nian. Jag var töntig. Och skrev jävligt mycket... tja... konstigare då. Det var min första blogg någonsin. Kanske därför jag inte ville ta bort den?

Nåja, den här bloggen kommer jag hålla vid. Genom mina tråkiga, konstiga, pinsamma, roliga, "djupa", berättade inlägg. Det här är jag, och tar jag bort den här bloggen tror jag inte att jag kommer fixa en ny. Det här är den hundrasjuttioelfte chansen så att säga.

Och för att koppla denna blogg med min allra första, ska jag lägga in en dikt som fanns med i ett av mina allra sista inlägg i den där bloggen;

Jag var nära att kyssa dig
om man kan vara nära
och 50 centimeter bort.

Det är 50 ljusår till din födelsestjärna
där gudarna målade din historia med mig.

Vilken storhet är då minst:
Mina centimeter eller dina ljusår?

Ljuset har en resa på trettio år
innan det är framme.
Kanske hinner jag kyssa dig innan dess.

Green Day - Dominated Love Slave





Så jävla skönt låt! Hahaha.
Och snart ska jag sova. Wei. Godnatt!

Vad i helvete

Fucking helvetes skitFAN! Generellt har den här veckan varit ett totalt nedslag, och allt som i princip kan gå fel har gått fel. Så jävla underbart! Precis såna här veckor jag behöver.............. Så jävla PISSIGT! Och alla som jag har frågat om dom kan ställa upp på min fotouppgift har fått nåt förhinder, ELLER så vill dom inte. Horkukhelvete. Jag kommer aldrig hinna klar med äckliga fotokursen. Jag blir stressad av textkursen. Geografi får mig att vilja kräkas och mediekursen får mig att vilja doppa mitt huvud i en äcklig toalett.

Tredje skulle inte bli såhär? Sedan blir det ännu mer äckligare när jag inser att jag kommer få göra min APU i skolan, för vår skoltidning som inte ens JAG läser om jag inte blir tvingad.

Och toppen på allting så sitter jag hemma en lördagskväll och äter mig till döds. Hur mer patetiskt kan det bli? Fyfan säger jag bara.

Gah

Jag har lust att slå in hans pannben så jävla hårt.
Bara slå ett litet slag här och där. Bara små, små, jävligt hårda slag.
Fucking punany.

Och dom kan inte förstå varför jag hatar honom så.

Musiktips någon?

Fan vad värdelös jag är på att fota. Jag fattar kameran. Alldeles för komplicerat för mig! Så jag kör oftast på Auto, men eftersom man ska tänka på bländaren och tiden när man gör fotouppgifter, kan jag inte använda Auto så mycket som jag vill. Alltså. Jag är värdelös!

Förresten är jag sjukt sugen på milkshake, och dessutom tipsar jag om den här låten; E-40 (feat  T-Pain & Kandi Girl) - U & Dat. Rätt nice låt enligt mig.

Måste verkligen uppdatera mig inom musikvärlden. Kom med några tips, please :-)

Eddy Grant - I don't wanna dance

Lyssnade på en engelsk radiokanal där dom spelar lite reggaemusik, då denna låt dök upp! WAH! Nostalgi på hög nivå och den här låten är ju bara så för jävla underbar! Det var flera år sen jag lyssnade på den, ett misstag jag inte kommer göra två gånger...


But you see...

Sov länge i natt. Det var sjukt nice! Men har ändå varit vaken sen tio. Har hunnit ätit frukost och ska nog gå och äta frukost nummer två snart. Gott med juice och knäckebröd! På riktigt. Annars läser jag Harry Potter och lyssnar på lite afrikansk reggae.

Hm... har inget speciellt att berätta. Fick höra rykten om att A är ett ass och dramaqueen. Well, inte för att jag har sett det (men brukar man det?) men jag har ju inte direkt sett motsatsen heller, hehe. Så det är väl inget för mig... antar jag. Fast man blir ändå grymt sugen på att se om det verkligen stämmer, men ändå orkar jag inte slösa energin.

Så, därför vill jag till Top Street Wear-affären i Stockholm. Ay ay ay... (Doesn't make a sense huh ;-))

Så är det

"En korv är en korv, oavsett om det är en griskorv eller en sojakorv."
Jag tror jag ska börja styra mitt levnadsätt efter det här citatet. Så jävla fult, ahahahaha!

Time of my life

Nu har jag fått sova. Väldigt mycket. Så nu känns inte vardagen så tung och grå längre. Om en kvart är det Geografi, tror jag. Är inte helt hundra på det men man kan ju alltid åka upp för att checka läget. Hoppas Lasse kommer. Vi måste verkligen plugga plugga plugga. Ska nämligen redovisa resterna från provet på måndag och jag kan väl inte sådär jävla mycket.

Om precis en vecka är jag på väg, eller redan är i, Göteborg! Om ungefär en vecka och 9½ timme står jag på Oceanens golv och inväntar Kultiration. Helt fucking underbart! Och dagen befinner jag mig i Underjorden och svajar till Kultirations musik. WAH! :-D

Thomas Järvheden




Ahahahahahahahahahahahahaha!


At least I'm not lying

För en minut sen gav mamma mig en jävligt konstig blick. "These walls don't lies" med Promoe kom på tv och jag hörde det genom hörlurna. Så jag lyfter på armarna och säger lite halvt högt;
- PROMOOOOOE

Tror inte att hon fattade vad jag menade, hahaha. Hon trodde säkert att det var nåt påhittat ord som jag precis kom på. Ni skulle sett hur hon titta på mig. Jävligt kul!

Take me to heaven

Varenda gång jag sätter mig vid datorn börjar jag alltid sjunga (antingen högt och ljudligt eller i mitt huvud):
AND BABY, YOU'RE ALL THAT I WANT
WHEN YOU LYING HERE IN MY ARMS
I'M FINDIN' IT HARD TO BELIEVE
WE'RE IN HEAVEN


Jag förstår inte varför. Kanske hyser en stor, hemlig kärlek till min dator. Vad vet jag. Måste börja skråla på en ny låt nu känner jag. Kanske på "Superstar" av Rollergirl. Den är lika trevlig nu som den var första gången jag har hörde den, för sisådär 100 år sedan.

För övrigt har jag inte skrivit klart min artiklar. Kommer jag få klagomål? Tja, kanske det. Orkar jag bry mig förtillfället? Nej, det kan jag inte påstå. Känner bara att jag är dödligt trött. Ska upp i ottan imorgon också. Piss och svett och skit. Kanske ska träna i helgen istället? Gullmars och Mårtensdal finns förhoppningsvis kvar då också. Så slipper jag gå upp så för jävligt tidigt. Jag måste få sova ut!!!

Nu börjar programmet jag tittar på igen. Så vi ses! TJARÅ :-)

Kid Rock - So Hot





Texten är väl bara för jävla skön, ahahaha

Lång morgon

Nu har filmfestivalpresskortet (jag vet inte vad jag ska kalla det, så det blir ett långt och fint namn) hämtat. Kom till skolan först vid åtta, och sedan stod jag vid hotellet vid nio. Många kanske kallar mig ambitiös. Själv kallar jag mig totalt dum i huvudet. Varför gick jag med på det här? Hur fan ska jag få tid att gå och titta på film? Ja ja, det löser väl sig (det gör det alltid).

Har även hunnit träna. Det var jävligt nice! Pelade mig i ansiktet efteråt, så tar man bort foundationmasken ser jag ut som en bränd kräfta. Fatta röd jag blev. Men det var det värt.

Nu sitter jag i sofforna (som vanligt får jag väl börja säga) och väntar på att det ska droppa av människor i matsalen så att jag kan gå och äta. Hata att äta själv bland många människor, haha. Då är det bättre att det är nästan folktomt och jag kan sitta där själv med en bok och bara... ja, äta :-)

Måste verkligen träna på Geografi också. Jävla skitfan! Fattar fan ingenting och jag och Lasse kom inte så jävla långt med uppgifterna i tisdags. Blev mest en massa skitsnack om allt och alla.

It cost like a million

Letar efter lite läppiercingar, men fan vad dyrt det är. Jag såg en som inte ens var så jävla snygg, och den kostade runt 1200 kronor. Det är helt sjukt! Jag vill variera mig lite, så om ni vet något billigt place... hehe...  Annars har jag inte gjort så mycket idag efter skolan. Tja, gjorde väl inte så mycket i skolan heller. Rätt tråkig dag idag.

Är jävligt trött också. Måste gå och lägga mig snart. Ska upp vid sex imorgon, och jag gick upp för tidigt idag. Kan inte sitta uppe så länge längre. Åh... Måste skriva några artiklar också! J-a-g o-r-k-a-r i-n-t-e ! Vafan, jag bryr mig inte ett skvatt om vår skoltidning. Jag vill inte ens bli en journalist. Det enda jag bryr mig om är mitt betyg. Jag tycker inte ens att det är kul. Någonstans. Och nu blev jag näst intill tvingad till att gå på filmfestivalen. Jag sa inte ens att jag ville gå. Dom bara skrev ut en lapp till mig, så imorgon ska jag fixa ett pass. Wei. Lovely. Helt underbart!

Inte nog med att jag ska på den där jävla festivalen, nej nej. Jag måste vara vid Kungsträdgården vid nio imorgon. What the hell...? Wasn't life supposed to be more than this?

Mörka tider

Det börjar bli allt jobbigare att gå upp på morgonen. Det stretar emot. Så kallt och mörkt. Och förjävligt! Idag på texten blev det mediekommunikation, och vi planerade hur vi ska marknadsföra vår underbara tidningen som alla läser. Om ungefär en kvart ska vi se en film. Två timmar och en kvart är den. Snark. Hoppas att filmen är bra!

Nu är det basgrupp. Fan vad trevligt. Eh.
Ciao!

Song For A Friend



Okej, det här är ju bara för creepy (inte bilden). Satt precis och läste texten från Jason Mraz låt Song For A Friend, när den plötsligt börjar spelas på iTunes. Och eftersom jag tänkte ha en sångtext under bilden, och eftersom jag tror på ödet (delvis) är det ett självklar tecken att jag ska välja ut en bit text från denna låt.

climb up, over the top
survey the state of the soul
you've got to find out for yourself
whether or not you're truly trying
why not, give it a shot
shake it, take control
inevitably wind up finding for yourself
all the strengths you have inside still rising

En helt vanlig dag i mitt liv

Idag har det varit förseningar i pendeln (cirka en timme, tjoho). Jävligt god mat i skolan. Mycket skratt. Slacker vid sofforna. Lite mer skratt. Allvarligt snack. Och såklart lite skitsnack. Pluggningen gick väl sisådär.

Våra blickar är det finaste som vi har.

Det blev ingen träning idag pågrund av förseningen. Jag var helt inställd på att plugga, men ja... Det gick ju bara sådär. Ska träna på torsdag och fredag istället. Bara så ni vet. Har inte gjort ett piss under kvällen. Tittat på tv. Druckit té. Läst lite Harry Potter och Halvblodsprinsen. Ska snart hoppa in i duschen. Skönt som fan. Efter det blir det att skriva lite texter till skoltidningen.

Hoppas ni har haft en trevlig dag :-)

Våra blickar är det vackraste som vi har

Nu är det bara 8-9 dagar kvar tills jag åker ner till Göteborg. Fan vad tiden har gått fort när jag tänker efter. Ska dra med syster på Kultirations två spelningar. Fredag och lördag. (Whad a bjuthifåål weddöh) najs najs najs. Det lilla tragiska i det hela är att min syster inte ens vet vilka det är. Samtidigt kanske det sitter någon där ute som är världens Kultirationfan och inte ens får vara där och uppleva konserterna. Dom ska ju förfan sjunga låtar från deras album som kommer i vår.

Och där sitter han, eller hon, i sin grådaskiga lägenhet, medan min syster står med mig och skriker "Kulturaaamaaaa" (ja, det är så hon tror att dom heter).

Jag längtar i alla fall. Så jävla mycket. Hoppas innerligt på att dom sjunger Blickar. Så jävla fin låt! Och så hoppas jag såklart på att dom sjunger Ur Jord. Eller jag längtar till alla låtar.

Nu väntar Sarah på mig. Vi ska ner och käka. Så tjululu, vi ses!

Green Day - Letterbomb




Förlåt men WAHH. I'm going totally coconut av den här låten. På ett positivt såklart! Lyssna på rytmen. Lyssna på texten. Lyssna på rösten. Lyssna på allt! Galet jävla underbart! Det bästa är nog slutet när Bille Joe börjar sjunga;

She said I can't take this place
I'm leaving it behind

Well she said I can't take this town
I'm leaving you tonight

Maddafakking awesome!

Du borde satsa på en fattig svenne som jag (trots allt)

Jag har börjat tänka på hur jag beter mig i vissa lägen. Vissa situation. Bland vissa människor. Det kan skilja sig väldigt mycket. Eller ja, inte så mycket men lite i alla fall. Men så är det väl för alla antar jag?

Främst gick tankarna åt hur jag är när jag med någon som jag är intresserad av - och det här händer varje gång har jag insett. Jag fattar egentligen inte vad jag håller på med då. För jag förvandlas till den ultimata barnsliga nörden. Samtidigt som jag inleder konversationer med någon annan, och pratar högt och ljudligt om saker... som... hur ska jag förklara?

Att det blir som att jag pratar att jag inte behöver den här personen. Att jag inte alls är intresserad och att jag fan hittar människor som vill ha mig jävligt mycket.

Så otroligt jävla fjantigt. Men det är så jag förvandlar mig. Hur fan ska jag få bot för det här beteendet? Jag hatar det. Nästa gång det händer ska jag fan inte prata. Ska ta mig fan hålla helt käft.

Oj oj oj...


Lite avkoppling för era ögonen bara ;-)

Det jobbigaste är ju (och sånt här ska man egentligen inte berätta, men jag är jag så...) att jag egentligen inte är romantisk av mig alls. Jag är inte världsbäst på att ge komplimanger. Jag är barnslig. Fjantig. Och har svårt att komma på samtalsämnen. Att jag ska vara helt ensam med en person jag tycker om skrämmer mig. Faktiskt. Nördigt, men sant. Fucking kallsvettas av bara tanken. Uha.

Och jag undrar; hur brukar ni bli när ni är i närheten av någon ni tycker om?

Jag har tagit studenten, fyfan vad jag är pank

Idag har vi prövat studentmössa. Och beställt. Dyrt som fan blev det! 966 kr och det är bara en mössa och champagneglas. Men men. Man tar ju bara studenten en gång i livet (som det stod i broschyren). Skojade friskt om att jag skulle få bo i en skokartong, när mösskillen sa "du kommer ju inte få plats i en". Jävla as, hahaha.

Såg ett par röda trosor också, som jag tyckte att Lasse eller någon annan kille skulle ha på sig. Ingen ställde upp på den idén. Taskmörtar ;-)

Bli inte som jag

Nu börjar jag tänka på igår... rejält. Så jag sitter och får skrattattacker titt som tätt. En massa skit som Kim gjorde i grundskolan (MJUKISBRALLORNA). Riktigt jobbigt. Mamma ligger ju och sover så jag kan ju inte skratta! Därför får det bli på ett skriftligt sätt


Hahahahahahahahahahahahahahahahaha
hahahahahahahahahahahahahahahahaha
hahahahahahahahahahahahahahahahaha
hahahahahahahahahahahahahahahahaha


Tack för mig.
Godnatt!

Det är såna som du som jag behöver

Igår när jag och Kim satt i köket för att dricka får sjuttioelfte glas med vatten började vi prata om gamla minnen. Trevliga minnen som man mår bra av. Väldigt mysigt var det. Och så jävla roligt! Jag skrattade så jag grät och det var verkligen det jag behövde.

Mest skratt blev det åt ett minne som inträffade för ungefär... tre år sen(? galet längesen). Vi var på väg hem till Kim. Det var vinter. Kallt. Och jävligt halt! Längre fram ser jag en isfläck och säger "Se upp för fläcken". Mmm sure. Kim sa det. Vi hann två steg så TJOPP ramlade Kim. Aaaahahahahahahahahaha.

Nej, ni kommer inte tycka att det är roligt. Men där låg hon, på rygg, med armar och ben i luften och jag vek mig av skratt. Överdriver inte! Jag skrattade så jag höll på att kissa på mig - bokstavligen. Kunde inte gå. Och efter sisådär tio minuter hade jag äntligen lugnat ner mig (och Kim såklart). Så går vi två meter, sen ramlar den jäveln igen!

Då var det nästan kört för min del. Och jag minns händelsen så starkt fortfarande att jag fortfarande (som jag skrev där uppe) kan skratta så jag grinar. Igår var det roligaste, för då illustrerade vi hela händelsen för varandra också, som gjorde allting tio gånger roligare.

Det är sånt här som får mig att må så jävla bra! Good memories (självklart ska vi skapa flera). Underbara människor! WAH vad ni får mig att må finemango! Tack så fan!

Fyll-i-själv-lista

1. Jag har insett att min senaste kyss... var på fyllan
2. Jag lyssnar på... mammas prat
3. Jag pratar för... högt ibland
4. Jag tycker om... att det inte är långt kvar till 1 januari förtillfället
5. Igår var jag... med världens bästa Kim
6. Min första riktiga kyss... var slemmig
7. Jag avskyr när folk... pratar äkta bullshit
8. Kärleken är det... vi behöver mera av
9. Jag gillar att... jag ska slagga tidigt idag
10. Jag kommer alltid att... vara vänsterhänt
11. Jag är hemligt förälskad i... Johnny Depp, men det är iof inte hemligt
12. Sist jag grät var... igår, med Kim, av skratt
13. När jag är glad... är jag inte ledsen
14. När jag vaknar på morgonen... vill jag oftast sova längre
15. Innan jag går och lägger mig... borstar jag tänderna
16. Just nu tänker jag på... hur äckligt mitt té var
18. Idag har jag... sjungit Singstar
19. I natt ska jag... sova i min säng
20. I morgon... är det skola
21. Jag vill... rulla runt bland mjuka kuddar

Hos Kim

Undra om jag ska köpa Singstar? Det är jävligt kul ju! Och det här berättar jag för er nu för att jag och Kim ska sjunga det. Wei! Awesome. Jag ägde henne igår... öh, HEHE! Har ni sett att det snöar, för övrigt? Stora, tunga snöflingor. Rätt nice, men... jag vet inte. Är jag redo för vintern? Jag vet inte.

Aja. Nu ska vi störa grannarna med lite falsksång.
Tjululu! 

Deal or no deal

Jag och Kim har en deal; Om vi är fortfarande är singlar när vi är 40, ska vi bli lebbar.
Intressant. Och inte för att jag har något emot homosexuella, men jag hoppas att jag inte är singel då, haha.

Vad har Paris Hiltson och UB40 gemensamt?







Lite likt ibland va? ;-)

You're so hot 'cause you're acting so cold

Ibland utvecklas situationer inte åt det hållet som man hade tänkt sig. Något som jag tycker väldigt illa om är när det uppstår onödiga missförstånd. Speciellt när jag inte vet om det är jag som missförstår att någon egentligen inte missförstod. Förstod ni (haha)? För ibland kan jag liksom bara anta en viss grej för att jag så innerligt vill att det ska vara så.

Skulle jag bli upprörd? Skulle jag bli avundsjuk? Skulle jag bli desperat? Skulle jag känna allt som jag känner? Ja, om så var fallet så visst fan lyckades det. Är det inte mig det kretsar om (ego) så... är det så jag känner mig i alla fall. Då kanske det är jag som vill känna såhär på något vridet sätt.

Nåja, jag bör verkligen gå och lägga mig nu. Ska upp i ottan för att hinna fixa innan jag åker till Kim!
Sussa gott och dröm torrt för en gång skull. Pyss!

Störningar

Det finns en tjej i min skola som jag vet (finns säkert flera) ogillar mig väldigt starkt. Hon ger mig nedvärderade blickar som säger "Du är går media, du är dum i huvudet och fet. Jag är så mycket bättre än dig". Taskigt läge för henne att hon inte kan sänka mig, eftersom jag ändå är rätt säker i mig själv. And well, jag är fet, du är ful. Jag kan banta, vad kan du? Nej, skoja bara. Tycker faktiskt inte att hon är ful (seriöst). Bara i attityden.

Och så har det varit i alla år. Det är inte många tjejer som tycker om mig. Jag bara undrar varför. Vad fan har jag gjort? Tja, det kanske är något i min personlighet som dom inte klarar av, men det är ju jag. Vad ska jag göra? Tänker ju inte ändra mig på grund av dom.

Jaja, helt onödigt inlägg om man tänker efter. Men sånt behövs. Jag behöver övertyga mig själv ibland i skrivande form utan att behöva tänka.

BULLE(ri)BULLE(ribock)

Var inne på en sida där man skulle skriva vem man var, och... vad för någon sorts människor man faller för. Självfallet var jag tvungen att skriva. Roligt ju. Så här kommer min presentation (och ja ja, lite får man väl ljuga):

Jag tycker om både kanelbullar som vaniljbullar. Stora som små. Alla sorters! Själv är jag en bagare och har sett det mesta, men jag tycker inte att någon ska skämmas! Be proud over yourself! Det är en viktig ingrediens när jag ska äta och bedöma något. Är du nöjd med det du har bakat, känns det på smaken - jag lovar!


Nyfunnen optimisthet

Tränade idag för första gången på några veckor. Var inte taggad alls när jag satt på pendeln, men när jag väl hade svettats klart och stod i duschen kändes det fan bra! De tidiga morgonena (stavning?). Stressen. Tröttheten. Alla besvär. Ja, det är värt det. För jag känner mig starkare och jävligt fräschare.

Det är något jag känt mig flera veckor. Okej, kanske inte stark, men fräsch. Jag tittar mig i spegeln och tänker att jag fan inte är så jävla ful ändå. Om jag ska vara helt ärlig, tycker jag att jag ser jävligt bra ut - om vi tänker ansiktet. Kroppen är jag rätt nöjd med också. Något extra fett på magen som måste försvinna, men annars... vad kan jag klaga på? Vill jag vara en pinne? Nej. Jag älskar mina kurvor. Hundra meter häcken. Runda lår. Höften. Lite att ta i. Fan så härligt!

Känn såhär ni också. Titta er i spegeln och säg till er att ni är jävligt snygga (för det är ni). Jag trodde inte på sånt fjanteri förut, men nu när jag har gjort det så höjs självförtroendet. Känner du dig trygg i dig själv, smittas det av på andra. Tycker du att du ser bra ut, syns det och många andra tycker det också.

Det viktigaste är ju att man älskar sig själv och sitt utseende. För det är din kropp som du bär.

Ska-P

Spanska är ett av världens finaste språk enligt mig själv. Jag skulle kunna... ja, inte dö för det skulle vara rätt onödigt, men jag skulle kunna raka av allt mitt hår för att kunna det språket helt flytande (jag menar, håret växer ju ut igen). För jag föddes inte med ett språkhuvud - tyvärr. Valde spanska som språk i grundskolan. Gick i fyra år. Kommer ihåg ungefär fyra ord också. Tragiskt. Och tråkigt.

Om ni också älskar spanska. Om ni tycker om ska-musik, tycker jag definitivt att ni ska börja lyssna på Ska-P. Ett ska-punkband. Jävligt bra låtar! Speciellt när dom sjunger live. Yummie!

I've lost myself in fantasy's

Jag känner dig mer än vad du tror att jag gör, eftersom du är väldigt öppen i din blogg. Jag tror inte att du tänker på att människor i din närhet läser det du skriver. Men det gör vi.

Ungefär sådär sa en person till mig för några veckor sedan (på höstlovet för att vara noggrann). Och det är sant. Jag är jävligt öppen i min blogg, och jag är egentligen medveten om att människor läser det här. Men jag tänker aldrig att ni verkligen läser, förstår ni? Att ni skulle finna mina ord intressanta.

Det tragiska är att människor måste läsa min blogg för att veta vem jag är. Det är inte ofta jag öppnar mig för personer face to face (ibland är engelska uttryck bara för underbara). Visst har jag börjat med det lite smått nu, men det är långt ifrån mycket. Sedan finns det faktiskt saker som jag håller inom mig. Som inte ens ni har fått läsa om. Saker som jag har fått upplevt. Saker som jag har känt. Saker som jag skäms för att jag känt och har gjort.

Jag känner att jag har fått uppleva så mycket, men det kan vara små bagateller i jämförelse med vad andra har fått uppleva. Känner att mitt stora problem är att mina problem är så pass små att dom knappt kan kallas problem, men dom gör lika ont för det (för att citera Snook)...

Bloggen är bara ett underbart verktyg att få ur mina problemtankar... Jag kanske njuter av vetenskapen att människor faktiskt får ta del av mitt innerst. Vad vet jag?



Både lite inre och yttre i detta inlägg, tjuhu


APU APU

I Medelhavet sardiner simmar
Apu apu, apu apu
Men i mitt hjärta där simmar du
Apu apu, apu apu

In Middleocean sardines are swimming
Apu apu, apu apu
But in my heart are swimming you
Apu apu, apu apu

I Medelhavski sardinski simski
Apuskiduski, apuskidu
Men i mitt hjärtski där simski duski
Apuskiduski, apuskidu

I Norske havet små torsker svömmer
Apu apu, apu apu
Men i min blodpump där plasker du

Apu apu, apu apu


Låtfan har fastnat i i min hjärna, och den väcker gamla minnen från grundskolan, hehe. Speciellt sista stycket. Jävligt kul. Nu vill jag ha Ingegärd här, klingandes på sitt piano. Awesome.

Ingen skönhetsömn här

Det där jävla häftet av Sigge Ågren tog fem timmar att sammanfatta, och det tog cirka fem minuter att läsa igenom. Starkt jobbat! Jag är verkligen dötrött! Kan inte fatta att jag har pluggat så mycket som jag har gjort idag. Har inte lagt ner så mycket energi till ett prov som detta, och ändå känns det som att jag kommer faila så jävla hårt.

Nu sitter jag bara och läser utan att riktigt fatta vad jag läser. Ser ut som att det bara står bla bla bla bla bla bla. Jag orkar inte. Funderar ändå på att läsa ett litet tag till. Sedan sova. Sova sova sova. Drömma om något roligt. Något sött. Något som jag egentligen inte behöver men som jag mår jävligt bra av.

Så... hoppas att ni har haft en roligare dag än vad jag har haft.
Sussa sött och dröm blöta drömmar!

Jag blir galen




Fatta att jag har pluggat så jävla intensivt i snart 8 timmar och lyssna på det här: JAG ÄR INTE ENS KLAR! AAAAaaaaaahaaaaaahahahahhhaaaaaaaaaaahahaahhaaaaa. Jag börjar bli lite galen, HEEEEHEHEEEEEEEE.

Journalistik

Vet ni hur mycket man bör tänka på när man skriver en nyhetsartikel? Det är jävligt mycket ska ni veta. Jag håller på att läsa en... bok höll jag nästan på att skriva. En kortfattad handbok som Sigge Ågren har skrivit. Han skriver vad man ska tänka på när man skriver en artikel. Verben. Synonymerna. Rubriken. Ingressen. Texten. Jag bryter mot alla "regler" kan man säga. Denna lilla handbok är bara 26 sidor.

Jag har åtta sidor kvar. Förstod ingenting av det stycke som jag precis läste, så det är väl bara att börja om. Efter att jag har läst klart häftet, måste jag läsa den igen för att skriva ner det viktigaste. Och jag måste säga att det här är första gången jag verkligen pluggar inför ett prov. Lite sent kanske, men jag pluggar åtminstone. Bättre än ingenting.

Journalistik har aldrig varit så tråkigt som nu. Okej, jag har hatat ämnet sedan vi började med Textkommunikation A men ändå... Det är alltid bra att lära sig något nytt, och jag kommer antagligen ha nytt av detta ämne efter gymnasiet.

Tänk positivt
.

Barnmorskan

Nu är jag hemma från barnmorskan, och javisst kände jag mig lite horig när jag betala 130 kronor för att någon skulle pilla mig i underlivet. Inte fick jag ut något från det heller... Eller jo, vi ska träffas igen efter jullovet någon gång.

Eh... och jag skulle behöva en kille för att ett... låt oss säga experiment. Så är du kille och intresserad, eller känner du någon som är det kontakta mig då. Du behöver inte ens vara snygg eller muskulös. Du kan vara ful och lida av svår fetma. Då ligger vi i alla fall på samma nivå.

HEHE. Skoja bara.

I alla fall, nu ska jag leta efter ett papper till textkommunikation, och sedan plugga plugga plugga... Fast först ska jag läsa lite om Ras Tafari. Har läst lite på ett forum och nu börjar jag bli lite intresserad av honom. Cool snybbe assah. Haha, skoja där igen.

Ha det gött, så hörs vi senare!
Pyss

Keep on smiling

Ville bara säga godnatt. Så godnatt och pussililpusspussspusssss...
Keep on smiling beauties!

Till alla killar; Satsa på dig själv, runka i motvind!
Till alla tjejer; Vi behöver inte satsa, vi vet redan ;-)

HA DET GÖTT MOS INATT!



Barnmoské

För att förklara lite angående inlägget under; Min mapp låg under Alexanders mapp. Inget annat... tragiskt nog... Hehehehe. Skoja bara... sådär på lite halvskoj, ni vet.

Förklaring till rubriken är att när mamma ringde till barnmorskan, blev hon lite stressad och skrev "Barnmoské" istället.  Jag hade väldigt roligt åt det. Ja, för er som inte vet, ska jag träffa barnmorskan imorgon. Och nej, jag är inte gravid för alla er som tror det (har fått den frågan). Om man säger så här; Det skulle vara omöjligt i dessa tider.

Jag ska dit i alla fall. Och jag är så jävla nervös. Och rädd. Och allting. Om vi bara ska prata eller... tja, ni vet, checka läget och klippa lite (ja, för det kommer hända, kanske inte imorgon men i framtiden) vet jag inte. Men jag lovar er att jag kommer drömma om en jättesax som jagar mig inatt. Fyfan.

Har en sån jävla lust att börja skriva en novell. Kom på imorse om vad jag skulle skriva om. Problemet är bara att jag vet hur det ska börja, men jag vet inte riktigt vad hur den ska sluta... Eller den egentliga handlingen. Det är ett litet problem.

Borde även plugga. Men jag har hela dagen på mig imorgon. Förutom den tiden när jag ska till ungdomsmottagningen då. Så jävla läskigt!

Just right there

Mitt på dagen gick jag från att vara lite glad till helt nedstämd och sjukt trött. Vet inte riktigt vad som hände... eller jo, det gjorde jag faktiskt... men, det behöver vi inte ta här. Det finns faktiskt vissa saker som jag håller för mig själv. Men nu, några chokladrutor och två vindruvor senare, mår jag bättre! Är förvisso fortfarande trött, men jag är glad. Eller kanske inte glad, men inte nedstämd i alla fall.

Dagens citat kom faktiskt från min mun den här gången (det händer aldrig). Jag och Lasse satt med Gun och pratade betygsmål då. Hon skulle leta efter min mapp men kunde inte hitta den.

Gun: (letar) Men... vart är du egentligen? Jag ser dig ingenstans
Yvette: Jag ligger under Alexander Collin

Jag och Lasse började småfnissa. Gun fattade ingenting. HEHE. Men det var ju faktiskt lite roligt. Erkänn :-D

Visa ingen nåd

Från bajsfasoner till... icke bajsfasoner, haha. Tänkte tipsa om en låt, nämligen "Visa ingen nåd", gjord av min absoluta favorit Kapten Röd. Hans röst när han sjunger den här låten är så jävla underbart (öronorgasm). Texten är jävligt grym och rytmen är grym! Och nu när jag tänker efter, tycker jag att alla borde lyssna på honom.



Behåll din skit för dig själv

Jag har skrivit några gånger förut om människor som bajsar i skolan, och vad jg tycker. Det är äckligt men man kan inte råför om det är i nödens lag, bara man inte lämnar något spår (vilket gäller överallt iof). Simple as that.

I morse... Kan börja med att jag fick spyryckningar och tårar i ögonen. Skulle kissa innan vi började med fotolektionen. Gick in på en av toaletterna. Tittade i spegeln och fixade lite. Lyfte på toalettlocket och... det var så äckligt! Som att någon med taskigt minne hade varit där inne. Någon med ruskigt dålig mage. Bajs överallt! Jag skojar inte. Och det var så jävla äckligt att jag fick panik, samtidigt som jag hulkade och fick tårar i ögonen.

Alternativet att sätta sig ner för att kissa fanns inte ens på min lista. Sedan tänkte jag, tänk om någon utanför måste på toa, går in när jag går ut och tror att det är JAG som lämnat toan sådär. Men, lite panikslaget, spolade jag och sprang tvärsöver till toaletten mittemot.

Och jag bara känner... vem fan lämnar en toa sådär? Fatta att det antagligen är någon jag har sett. Så jävla... äckligt!

Måla mig en bild

Min fotolärare tror att jag kan höja mitt betyg i, surprise surprise, foto. Känns härligt att hon tror på mig. Har även bytt skåp och lås. Blev ett litet missförstånd så att mitt förra lås blev klippt och blev därmed helt värdelöst.

Tror att jag ska plugga lite text nu. Vi har prov på onsdag och jag är skapligt oförberedd. Huja.

Och jag vet ingenting

"... ingendera av oss vet något som det är något värde med, men han tror att han vet något fast han inte gör det – jag däremot vet ingenting och tror inte heller att jag gör det. Så en liten aning visare är jag antagligen just därigenom att det som jag inte vet, det tror jag heller inte att jag vet."
- Sokrates

Jag har fallit för trycket

Ta chansen att vinna en kamera, laptop eller Sony Ericsson W980 här. Några simpla klick och swosch swosch så är du med och tävlar! Easy as a pancake (and please do it for me, blinkie blinkie... Jag kan berätta något riktigt saftigt då om ni vill, haha....... Gosh, I'm so desperate).

Annars är livet i skogen rätt lugnt. En litet ohyra kom innanför dörren bara, men förhoppningsvis försvinner den snart. Men man vet ju aldrig så... Har, för övrigt, bytt låtar på min mp3. Så jäävla skönt! Har gått, i princip, med samma låtar i flera månader nu. Så det känns ruskigt nice.

Visst har jag haft bra låtar i min kära musikmackapär, men man behöver lite förändringar då och då. Bytte ut reggae och hiphopen till lite wannaberock och poprock.

Nice.

Det är listans dag idag, inte fars...

Röker du?
No no, men jag har testat några gånger

Snusar du?
Nej, not fresh (inte med rökning heller men...)

Skolkar du?
Jag gjorde det väldigt mycket första året i gymnasiet, men nu har jag skärpt till mig

Gör du frukosten själv?
Så jobbigt är det inte att göra en macka eller hälla yoghurt i en skål

Har du suttit i rätten?
Ja, det har jag (and I fucking won that battle!)

Har du slagit ner någon?

Nej, men jag har slagits lite på skoj

Har du pussat någon av samma kön?

Nej... inte än

Har du varit på strippklubb?

Nej, och jag vet inte om jag vill gå på en heller

Vad gör du när du blöder näsblod?

Försöker stoppa blodet

När grät du senast?

Igår... till en film, haha

Vem kan du prata om allt med?

Hm, det är en bra fråga

Har du solglasögon?

Ja, ett par från España y son muy sexy (öh, nåt sånt)

Skriv en mening på engelska:

I'm a really, really bad girl...

Vem pussade du senast?

Säger bara; Det som hände i Viper, stannar i Viper

Vem kramade du senast?

Mamma tror jag

Vad är din högsta önskan just nu?

Att det ska vara den 28onde och Kultiration precis ska börja spela

Vad heter ditt hårspray du använder?

Wella eller nåt sånt

Vem gillar du?

Mig själv såklart

Vilken färg har du på tröjan du har på dig?

Mörkblå. Den är mysig som fan

Är du blyg?

För mycket, usch

Vad tänker du på just nu?

Hur mätt jag är

Halleluja!

Jag är frisk!!! Jag är helt jävla frisk. Äntligen. Det känns underbart! Wuho. Och det här ska jag fira med lite kyckling och ris. Mmmm, mumsigt. Samtidigt ska jag läsa HP-sexan. Den boken är grymt bra!

Hoppas det tar jävligt lång tid tills jag blir sjuk igen.

Längesen jag gjorde en sån här lista

1. ställ in musikspelaren/mp3:n på blandat.
2. byt låt efter varje fråga.
3. skriv ner låten som svar på frågan, fuska inte!

1. Hur mår du idag?

Magna cum nada (Bloodhound Gang)

2. Hur kommer dagen (idag) vara/varit?
Keep on moving (Bob Marley)

3. Vad var det första du tänkte när du vaknade?

Pinetrees on the Pavement (Supersci)

4. Vad är det sista du kommer tänka innan du somnar idag?

Sugar, sugar (Bob Marley)

5. Vad skulle dina vänner ge dig för namn om dom fick välja åt dig?
Riding high (Bob Marley)

6.Hur är det med kärleken?

Glider (Afasi & Filthy)

7. Vilken låt passar mest in på den du håller kär?

Coca cola (Hawkoon)

8. Hur mår dina vänner?

Inga problem (Snook)

9. Tycker dina vänner om dig?

100% (Petter)

10. Hur ser folk dig?

Blackman redemption (Bob Marley)

11. Spanar folk in dig?

Pretty fly (The Offspring)

12. Är du bra i sängen?

Hollaback boy (Adam & Andrew)

13. Har nån sexfantasier om dig?

Song of Savasana (Marcus Berg & Svartrot)

14. Kommer du alltid bo kvar i Sverige?

Planet rock (Afrika Bambaataa & The Soulsonic Force)

15. Hur kommer du dö?

Om livet var en sång (RMK & Wini)

16. Vad skulle du hetat om du var född i framtiden?

Satisfaction (Jaqee)

17. Vilken är din oturs-låt?

Chupones (Ska-P)

18. Vilken är din turlåt?

Indestructible (Matisyahu)

19. Vilken låt beskriver ditt utseende mest?

Talkin' blues (Bob Marley)

20. Vilken låt beskriver din personlighet mest?

What's my age again (Blink 182)

21. Hur är det med ditt liv?

Rockar hårt nu (Petter)

22. Hur kunde det varit i ditt liv om du hade valt andra vägar?

Satisfy my soul (Bob Marley)

23. Vad ska ditt första barn heta?

Cygaro (Dubska)

24. Hur kommer ditt liv bli?

Naval xixón (Ska-P)

25. Vilken låt stämmer mest in på dina föräldrar?

Exodus (Bob Marley)

26. Hur kommer sommaren bli?

Frantic situation (Afrika Bambaataa & The Soulsonic Force)

27. Finns det nån som är hemligt kär i dig?

Kan inte knäcka Rasta (Governor Andy)

28. Kysser du bra?
Slaeng daem (Manna)

29. Mår din kropp bra?

Keep on moving (Bob Marley)

30. Får du tillräckligt med sex?

Salta (King Africa)

Pom pom

Kände för att tag sedan att jag skulle börja dra mig mot sängen. Men så började jag lyssna på lite musik och kände att näää jag vill inte! Så här sitter jag med Uggla skrålandes Skaaa vii heeeeeeem till deeej eller heeem till meeeej i hörlurarna. Det var längesen jag satt uppe så här länge vid datorn. Rätt mysigt faktiskt! Känns lite mobbat. Men ändå. Mysigt.

Dock fick jag, för en kort ögonblick, en känsla av att jag höll på att bli helt galen och förvandlas till glassplitter. Men det gick över. Det gör det alltid. Ni vet, när man råkar tänka lite för mycket och analysera ett steg längre än vad man borde. Är det så jävla uppenbart eller hittar jag bara?

Nu tror jag dock att sängen börjar bli det enda alternativet denna afton. Så sussa sött, dröm blött och så ses vi senare idag!

Ska vi gå hem till dig eller hem till mig...




...eller var och en hem till sitt?
Ska vi göra som dom andra och ägna oss åt varandra
eller ska var och en sköta sitt?

Betyder glansen i ditt öga att du trånar o längtar,
eller är det ett rop efter ömhet
Kanske är den helt enkelt en hinna av rädsla,
av ensamhet och av trötthet

Ska vi gå hem till dig eller hem till mig,
eller var och en hem till sitt?
Vill du att vi går gemensamt eller vill du gå ensamt?
Tala om vilka planer du smitt

Kan vi inte försöka att strunta i dom andra?
Måste allting va så förfärligt besvärligt
Om vi tar det som det kommer
Kanske vi hittar varandra utan onödiga löften om kärlek

Ska vi gå hem till dig eller hem till mig,
eller var och en hem till sitt?
Ska vi göra som dom andra och ägna oss åt varandra
eller ska var och en sköta sitt?

Du tycker om mig nu men tycker du om mig sen,
när morronens sol obarmhärtiga ljus avslöjar alla detaljer?
Jag tycker om dig nu men tycker jag om dig nu sen,
när natten har gått, nyfikenheten är stillad
och man letar efter nånting att säga?

O alla hönsens sa KACKA KACKA KACKAAA




Lördagsunderhållning. Tragiskt...

Amatördesign

Så, nu har jag en ny design. Vad tycks? Lite amatörigt, men så är jag inte världens bästa på HTML-koder heller. Den här känns i alla fall lite fräschare och inte så jävla darkside som den förra. Och så älskar jag citatet som står på headern. Det är bara en sak som jag skulle vilja fixa med texten, men jag hittar inte alls hur man gör... och jag kan inte förklara hur jag vill ha det heller. Nåväl, lite nytt. Nya andetag. Duschat hår. Sämre hals. Äckligt nötter.

Hoppas ni tycker om det här i alla fall :-D

Tjusan

Bli inte förvånade om ni ser en ny design här. Ni vet, jag måste förnya mig hela tiden så det är väl bloggdesignen som råkar mest illa ut, haha. Håller på att utveckla den i alla fall, så får vi se hur slutresultatet blir.

Hej på dig




känns som vår kärlek kom på sne från början
precis som lutande tornet i Pisa
men tornet står där än idag, och här står du och här står jag


Huhu. Godnatt!

I made it

Fick reda på att jag i alla fall inte fick IG på provet vi hade i Geografi.
Vet inte riktigt vad resultatet blev, men jag är nöjd ändå. Var helt säkert på att få göra om det.

Här skulle en bild dyka upp....

Drömmen om en fantasi

Det är nästan otroligt vilken liten kontroll vi egentligen har över våra drömmar, när vi ligger och sover. Kom just ihåg vad jag drömde om inatt. Av det jag kommer ihåg var det lite luddigt i början men sedan visade det sig att jag hade en kille här hemma. Vem det var vill jag inte säga, men det är inte den personen ni kanske tror att det var. I alla fall. Den här snubben var otrogen - med mig!!! Jag visste att han hade flickvän och allt (vilket han har i verkligheten, och hon är så jävla snygg att jag får panik), men... Nu var det så här va att vi var jävligt kära i varandra. Väldigt lätt att prata med honom om allt, och vi bara trivdes så jävla mycket i varandras sällskap. (Kan inflika att jag inte är kär i honom i verkligheten, trots att han verkar vara en väldigt go' person.)

Nu när jag är vaken undrar jag bara... Hm... hur ska jag skriva det? Jag och den här personen ser varandra cirka 4 gånger i veckan. Alltså, ser, inte pratar. Jag undrar bara hur den här personen skulle reagera om han fick reda på vad jag har drömt. Och det här gäller alla dudes (okej, det har varit tjejer ett par enstaka gånger också) som jag vet vilka det är, men knappt pratat med... Sen funderar jag på om någon av DOM har drömt om mig någon gång? Risken finns ju. Ja, och då undrar jag vad dom detaljrikt drömde om.

Drömvärlden kan vara härlig ibland... HEHE.

U2 (ft. Green Day) - The Saints Are Coming




Det första stycket som Billie Joe sjunger är så vackert och skört. Som glas. Just beautiful! Den här låten är skitbra för övrigt. Jättefin cover från orginalet (som sjungs av The Skids).

There is a house in New Orleans,
they call the Rising Sun
It's been the ruin of many a poor boy,
and God, I know I'm one

Just smile

Man, we are such a happy family now! Oh yes. Glädje och kärlek bara vimlar om runt här i luften. Verkligen! Ingen familj kan vara med happü än vad vi är idag!  Bara puss och kräm på hela skiten. Väldigt... vääldigt mycket gladur här!

I min fantasi

Jag är SÅ uttråkad! För första gången på den här terminen har jag sjukanmält mig och sitter alltså hemma. Underhöll mig i kanske tjugo minuter med att göra några Fattig Riddare. Det var medelgott, men jävligt mättande! Matlagning är tyvärr inte min grej. Jag vet att vägen till mannens hjärta går genom magen, men där får jag väl hitta på något annat. Köpa färdiglagat och låtsas att det är jag som har lagat maten.

Gud ja, jag kan göra sushi, hambugare, pommes frites FRÅN GRUNDEN, pannkakor, kyckling och allt det där med mina egna händer. Jag kan baka. Tårta. Kaka. Bullar. Säg bara till vad du vill ha, hjärtat, och blunda i sisådär 2-3 timmar, blinkieblinkie.


I alla fall. Sitter och lyssnar på Ebba Grön (mammas skiva) och är väldigt uttråkad helt enkelt. Spillt lite på mina rena byxor, tjoho. Så nu är dom inte så rena längre. Kanske ska duscha. Smörja in min kropp med hudkräm. Äh, jag vet inte. Har ni nåt tips?


Jag har o-ont i magen
du kan lita på mig, du kan lita på mig
(mammas version av 800 grader, när hon var ungdom)

I don't wanna flip when I see you with girls...

Känner ni igen det där att när man är intresserad av någon, börjar man analysera och överdrivna varenda lilla grej som personen säger och gör. Generellt kan jag tycka att det är lite smått roligt. Det liksom gör att jag har något att göra under min dag. Att jag har i alla fall något annat, utöver det som händer i min omgivning, att tänka och älta på.

För, oh herregud, vad han är intresserad av mig i min fantasivärld. Det är nästan galet! Men blickar man i verkligheten vet vi alla att det inte stämmer för fem öre… Fast jag vet inte. Tap that fo sho’ kan ju betyda mig. Eller dom andra pojkarna. And then he’s gay and well... yay for him that he’s finally found out...

Men jag måste erkänna att det kan bli jobbigt ibland. Ruskigt jobbigt. För jag analyserar inte en blick i fem minuter bara, utan mer fem dagar. Fem veckor. Jag tror vi tjejer är rätt bra på det (killar vet jag inte, jag är ingen kille så...). Vi liksom analyserar sönder varenda sak tills vi blir helt galna i huvudet.

Och även om jag är nästan hundra procent säker på att han inte är intresserad, har jag alltid tanken att tänk om... Bara tänk om ifall att det kanske fanns en liten chans att...

Nej, nu börjar jag analysera sönder saker igen. Jag blir galen. Ja, nu blir jag helt vrickad i huvudet. Kanske bara behöver sova lite.


För när allt kommer fram känner vi fan inte ens varandra. Han måste tycka att jag är läskig. För man ska inte kunna känna såhär för någon man inte känner. Det är inte normalt... Snälla, säg att jag har rätt.

Vi är menade att vara med varandra

Jag tror att jag eventuellt kan vara kär. Det är inte officiellt än... Bara snart. Om sisådär 3-4 sekunder. Jag bara föll pladask. Och nu, nu måste jag ha dig! Det bara är så! Det är DIG jag vill ha. Jag erkännar för hela världen... Eller ja, åtminstone för dom som läser min blogg. Jag är förälskad!


Ska bli du och jag en dag! Jag lovar!!!

Green Day - Misery




En av mina absoluta favoritlåtar


Barack Obama




Det är ju bara så jävla rätt!

Kick ass

Min hals är helt svullen. Så jäkla tjockt och... ja... svullet. I alla fall, vi hade någon sorts Kick-Off för elevrådet idag i skolan. Ja, det var väl trevligt, men jag känner bara att dom är så jävla öppna och sociala och tjoho hit och tjoho dit. Det är inte jag. Alls. Frågar någon mig säger jag såklart min åsikt, men skriker inte ut den frivilligt. It's just not me. Så jag passar väl antagligen inte in där, men vi får se hur det blir.

Nu ska jag lägga mig ner på sängen (eller egentligen inte) och vara sjuk.
Host host harkel slem.



Stop talking

När jag är påväg att bli sjuk förvandlas jag till en whinare och världens snorunge. Jag erkänner. Men, när man säger att fan vad ont det gör i halsen och det gör ont när jag pratar... Låter det som om man är så jävla pratsugen då? Knappast va. Därför blir jag så pissed när dom svarar att jahajaa, oj oj oj, inte mysigt hörrudud men bla bla bla. Och vad tycker du? Vad tänker du? Ska vi göra så? Ge mig ett långt svar hit och dit.

Vafan. Käften? Sa jag inte precis att jag har ont i halsen? Jag är sjuk. Gimme some space huh.

Letterbomb

It's not over 'till you're underground
It's not over before it's too late
This city's burning
It's not my burden
It's not over before it's too late

She said I can't take this place
I'm leaving it behind

Well she said I can't take this town
I'm leaving you tonight

Michael Jackson - Earth Song


Sickness

Sitter i skolan och löser sudokus. Det går inte bra!
Tror jag börjar bli sjuk också... Har inte mått såhär dåligt på länge.

Träffade, för övrigt, på Musmannen idag. Nej, jag hann inte åka iväg.
Han var söt och trevlig! Samt så lägger han ju ut gift så att vi slipper
alla äckliga möss i vårt hus (om man räknar bort mig ;-)).

Tjuvlyssna

Mamma kommer in med en mössa på huvudet. Pekar på den och säger:
- Så jag ser ut!
- Vadå?
- Amen, jag ser ju ut som en kondom!

----

Mamma: Om du är hemma imorgon...
Jag avbryter: Men det kommer jag inte vara
Mamma: Nähää
Jag: Men om jag var det?
Mamma: Ja, jag tänkte bara säga att musmannen kommer då
Jag: Okej.......... hahahahahaha
Mamma: Hahahahaha. Det låter så konstigt varje gång jag säger det!
Jag: Beware of the mouseman!
Mamma: Hahahaha... lika roligt varje gång.


Vi är normala, hur man nu definierar normal :-)
Godnatt beauties!

"Bara" 25 dagar kvar, tjo-hoooo!

Läs det här (detta kommer ursprungligen från Kultirations hemsida):

Fredag, 2008-11-28  20:00, Underjorden GBG
Kultiration i samarbete med bland andra videoprojektionisten Carl Ternstedt och poeten Mauritz Tistelö. Så här har ni aldrig sett oss tidigare! Mer info om Underjorden hittar du HÄR

Insläpp 20:00, På scen 21:00

OBS! Endast inbjudna och anmälda gäster

-----

Lördag, 2008-11-29  20:00, Oceanen GBG
Vi spelar för första gången låtar från vår kommande skiva som släpps i April 2009. Dessa låtar har aldrig hörts utanför studion förrän denna kväll!! Mer info om Oceanen hittar du HÄR

Dansgolvet kommer att hållas igång av Linalej som vänder vax för era fötter och höfter.

Insläpp 20:00, På Scen 21:00

OBS! Endast inbjudna och anmälda gäster!



Och vet ni vad det bästa är med hela skiten? Det är att jag ska dit. Jag ska se dom. Fan vad underbart! Sen att det kommer bli två små, intima spelningar är ju bara ett sånt jävla stort plus. I'm happü!

So kiss me

Jag och Ullis har sagt att det som hände på Viper, stannar i Viper. Men att ha levt celibat i flera månader, kan man säga att jag släppte alla hämmingar i princip. Så nu sitter jag här och känner mig ruskigt sugen på nåns läppar (och tunga). Den första bästa... Någon bara. Haha.


Brr...

Att jag sitter i tjocktröja plus en tjock, varm jacka och ändå fryser, är inte okej! Det är kallt som fan... Ska skriva ut baksidan till min fotomapp snart förhoppningsvis. Min lärare är upptagen hela tiden och fattar inte hur man gör. Underbart!

Det bara är så

Ni vet galet snygga människor?
Mmmm...

Jag får panik av dom.
RAFF!


I-ronic

Elov o Beny - Singel o Sökande




Hahaha, tjockt skön låt!

Tiden bara flyger förbi

Det är konstigt vad tiden kan gå fort. Alltså... väldigt, väldigt fort. På Viper finns det två våningar. På den övre spelar dom... tja, ni vet, "goa låtar". Lite Björn Rosenström, Uggla, schlager, gamla dängor etcetera. På nedre våningen spelar dom R'n'B/Hip-hop (det var där vi höll till mest, förutom när jag gömde mig från Little India-killarna som jag så vackert kallade dom). Jag och Ullis gick ner till den våningen ungefär kvart över elva. Sen, helt plötsligt, var klockan halv tre.

När Ullis kom och bara "ska vi dra nu eller?", tänkte jag först sure, men vafan, klockan är ju typ bara ett... Obvious not. Kvällen var i alla fall trevlig! Och vet ni hur vackert det kan vara en kall, frostig och orörd söndag klockan sex på morgonen? Jävligt vackert.

Schoop

Någon som vill dammsuga åt mig? Det är bara så förjävligt tråkigt.
Sitter fortfarande i ofixad, fettigt hår och en lång tjocktröja. Det är nice!
Tror jag ska börja fixa mig snart... om en timme eller två.
Måste definitivt dammsuga innan.


Ååååh, ingen som vill?

Dance all night long

Idag blir det full rulle. Måste storstäda hela huset. Kan inte låta mamma komma hem till den här skiten och få en hjärtattack. Sedan blir det duscha och fixtrix. Lite käk kanske. Och senare ska jag träffa världens bästa Ullis! Det var alldeles för längesen vi sågs! In på Viper, dansa och glömma livet tragedier. Just what I need!

Lyssnar, för övrigt, på Daniel Breitzholt och Carina Berg på Mix Megapol. Det är rätt roligt! Hade glömt bort hur kul det kan vara med radio ibland.

Minus med den här dagen är att jag har pms. Vilket betyder att toalettbesöken kommer öka drastiskt ikväll, tjohooo!

RSS 2.0