Yiruma - Kiss the rain



Så jävla vackert! Jag börjar nästan böla, haha, och jag är ändå ingen blödig människa... oftast - fniss.

H E L P

Min mamma förvandlades till en wannabee-Anna Skipper! Det var galet, haha. Jag klagade över några "handtag" jag har på kroppen och utbrast "hur ska jag få bort dom häääääär" (barnslig röst). Så började hon lugnt med att jag ska börja träna och äta rätt fram till studenten. Dricka proteindrinkar till frukost och middag och vanlig lunch i skolan.

Sen började hon med att jag ska gå en timme på morgonen och en på kvällen. Vadå, på morgonen? Ahhhh, det kommer jag aaaaldrig palla... Och då började hon gorma att om dom på Du Är Vad Du Äter klarar av det, då klarar minsann du av det också!!! Sluta fjanta dig, och du kör du förfan på det här....

Ja, jag antar att hon har rätt. Men jag orkar inte gå på morgonen. Jag är ju en nattmänniska, och att tvingas gå upp en timme tidigare för att gå ut och gå, det känns förjävligt! Fast nu är det så att jag faktiskt har varit ute och promenerat... fast bara runt trettio minuter. Jag gav upp när busschauffören stirrade och när en bil tutade. Och så var det svinigt kallt, håret fastnade i munnen och byxorna hasade ner.

Nu ska jag duscha. See ya!

Screw life

Enligt en quiz på Facebook skulle jag ha dött den 25 oktober, 2008. But here I am, BABY (signed, sealed delivered, I'm yours...). Verkar som att jag rubbar mitt Öde hela tiden, hihi.


Don't shut up

En inte okej-händelse hände idag. Jag hann ju inte sminka mig eller något imorse, så jag känner mig en aning skabb. I alla fall, jag skulle in till Rörlig Bild-rummet och utanför den salen står tre soffor. Ett par killar satt på dom när jag gick förbi. Så gick jag in i RB, och jag hörde hur dom babblade. Sen när jag gick ut (och notera att jag kände mig otrolig skabb, och ni tjejer vet ju hur man mår då) blir dom helt tysta, och jag känner hur iakttagen jag blir.

Inte okej någonstans.

Efter att jag gått förbi hör jag hur någon säger nåt (antagligen inte om mig, förhoppningsvis) och så fortsätter dom prata. Och när man känner sig som ett stort jävla stinkande asshole, är inte såna stunder härliga. Alltså, inte okej!

Wonderful morning, beautiful day

Vad varmt det är i sängen, fåglarna kvittrar utanför huset och solen värmer mitt ansikte. Vilken härlig morgon. Utvilad till max.

Ungefär så tänkte jag imorse när jag vaknade. Jag sträckte lite på benen och tittade på klockan. 07.32. HELVETES JÄVLA SKITFAN! Bussen går ju förfan kvart i och jag ska vara ute från huset vid 07.40 - max.

Slängde mig ut från sängen. På med kläderna som låg närmast och sätta upp håret i en slarvig tofs. Packa in datorn i väskan och på med jackan. Var i helvete är min mp3? Och skorna är så pass nya att jag inte fick in fötterna. Ut i det kalla vädret och har ni försökt hasa med era skor? DET GÅR FÖR FAN INTE!

Så av med skorna och springa med strumporna på den blöta asfalten. Över gräset och på gruset. Passera bilvägen och försöka fibbla på med skorna. Hur i helvete kan något så enkelt gå så jävla dåligt!? Får tillslut äntligen i ena foten i skon. Härligt med grusiga strumpor, verkligen yummie.

Men jag hann i alla fall med bussen. Härligt.

Trollmors vaggvisa

Har ni hört den här låten När trollmor har lagt sina elva små troll...-låten? En vaggvisa som sjöngs när man var liten. Om man tänker efter är den låten en aning speciell. Jag menar, läs texten.

När trollmor har lagt sina elva små troll
och bundit dom fast i svansen,
då sjunger hon sakta för elva små trollen
de vackraste ord hon känner:
Ho aj aj aj aj buff,
ho aj aj aj aj buff,
ho aj aj aj aj buff buff!
Ho aj aj aj aj buff.

Hur vackra är dom orden? Aj ja aj aj förknippas ofta med att något gör ont. Och buff och ho. Härliga ord, dude.

Söndag

Det luktar fucking kebabpizza i hela huset.
Jag. Blir. Sugen

Det var skittrevligt hos Kim igår. Vi bakade kladdkaka (och käkade nästan hela själva). Tittade på lite Robinson och HSM (hihi, ååh Zac :-D) och pratade en massa såklart. Och jag var så jävla trött vid kvart i ett. Trodde jag skulle dö! Så att vi släckte lampan, och jag drömde att vi sprang runt och letade Ugly Betty-glasögon.

Nu ska jag göra nåt. Testa och se om vår skitskolmail fungerar så att man slänga iväg några mail till min underbara lärare Petra. Hon är ju så toppen!

Vi hörs.

HEHE

Kim har högläsning för mig.
Underbart! :-D

Drop it like it hot

Nu är jag hos Kim.
Asvarmt det är här inne.
Nästa som i Rörlig Bild.

Hot stuff.

Fyfan vad jag är bra!

Idag var jag och Klara till tryckeriet för att hämta ut vår tidning. Fyfan vad stolt jag kände mig när jag gick där med kuvertet. Den första, och enda, tidning jag varit med och producerat (nej, jag räknar inte med förra året). Skitsamma om alla andra tycker att den är ful. Skitsamma om vi kommer sist i Lilla Journalistpriset. Skitsamma om vår lärare tycker att den är värdelös. Jag är stolt, och det är väl det enda som verkligen spelar någon roll.

Efter att vi varit på tryckeriet och åkt tillbaka till skolan för att lämna alla exemplar, åkte jag vidare till Kista och mötte upp mor och moster. Gick runt i flera timmar för att leta efter studentklänning, och tja... Vi hittade en, men jag vet inte riktigt. Känns mer sommarklänning över den. Men den var väl rätt söt. Rätt genomskinlig.

Nu på kvällen har vi kikat på Let's Dance (heja Laila!!!). Trevligt, trevligt. Har även fått äran att massera mor min, så nu är jag skitbra på det. Det är bara att säga till om ni vill ha... haha ;-)

Har väl inte så mycket mer att tillägga mer än att allt börjar kännas så otroligt löjligt att det inte är sant.

Imorgon blir det slaggning hos Kim. Så jävla najsigt bajsigt! Vi ska baka kladdkaka, yä!
Vi hörs, natti natti!

Remember to breathe

Jag tror precis att mitt hjärta slog en extra volt.
Och idag ska jag och mor fortsätta jakten efter min studentklänning.
Dubbelwei.

Can't touch this

Det bästa med att bo på landet är att jag, i princip, kan gå runt naken om jag så vill det. Nu kan jag förvisso inte göra det utan att ha i baktanke att min mor eller bror möjligtvis skulle komma hem.

Men det där vill jag säga att jag kan göra det mesta utan att störa några grannar (när jag är själv hemma). Lyssna på hög musik, dansa som en gorilla etc utan att få onda ögat av någon som står bakom gardinen i huset bredvid.

Helt underbart!

Som idag, till exempel, har jag gått runt i linne och trosor hela dagen, sen jag kom hem från skolan så att säga. Då kanske inte undrar varför jag inte bar kläderna jag hade på mig i skolan... Tja, det var rätt obekvämt måste jag erkänna and I like the freedom, höhö.

Nu ska jag ut på en sväng.
Vi ses! :-)

Headache

Ciao Beeellaaaaa.

Just nu sitter jag i Rörlig Bild-salen tillsammans med Lars Tanga. Han redigerar en film, som jag kommer spy på snart, och jag har langat upp några texter på Distanz. Eller några och några, två stycken.

Det är så jävla varmt här att jag skulle kunna slänga av alla mina kläder, men jag tror inte att Lars skulle uppskatta det (för övrigt tror Kamel att vi två är tillsammans, inte okej!!!). Och man får en redig huvudvärk av att sitta här. Härligt, härligt...

För övrigt är jag sjukt sugen på té. Gimme, huhu.
Vi höres!

Dags för lite bilder

Såhär sexig klädd var jag när jag var ute och gick. Färgkombinationen är oslagbar


Såhär sexig är jag alltid. Och vem vill inte testa dom där läpparna? ;-)


Avslutningsvis måste jag säga att det här var nog världens äckligaste våfflor.
Jag har absolut inte laga-mat-genen i mig.

Så är det

Har gått runt med samma musik i min mp3 i flera månader, och äntligen har jag börjat om på en ny kula. Tja, det var faktiskt några gamla låtar som sipprade in, men det gör fan ingenting. Det ser ut som helvete här hemma men jag orkar faktiskt inte städa. Inte nu. Inte idag.

Snart ska jag ut på en promenix. Jävligt härligt ska ni veta! Jag måste ju börja komma i form till studenten. Lite åtminstone. Bara gå ner ett halv kilo eller tio.

Vi hörs!

Eh

Jag dör...


Tingiling

Nu ska jag gå och köpa lakritsdumle. Det har varit en fin dag. Härligare än vad jag trodde att den skulle bli. Samt att jag har "intervjuat" fem person. Stor eloge!

God natt

Fyfan vad tragisk jag är! Sitter och klamrar mig fast vid datorn som om det vore sista gången jag sitter här, när jag egentligen borde ha lagt mig för väldigt längesen. Undra om jag kommer komma upp imorgon. Tveksamt om sanningen ska fram.

Men jag måste verkligen slagga. Jag menar, drömmar är det vackraste som finns. Jag älskar verkligen att sova. Att flyga in i en annan värld. Är väl det jag kommer göra ungefär hela tiden veckan efter att jag tagit studenten.

Nåja, nu är det borsta tänder, bort med smink och hopp i säng.
Tjyylyly!

Bra jobbat!

Ibland förvånar Sveriges rättssystem mig... väldigt mycket. Läste om mannen som stal glass för 61 kronor. När han kom hem ångrade han sig och skickade tillbaka sin dotter för att betala. Mannen fick 1 år och 2 månader i fängelse för händelsen.
Samtidigt fick förövaren som förstörde mitt liv 8 månader.

Stulen glass = 1,2 år
Sexuellt utnyttjande = 8 månader

Härligt Sverige.

Sometimes I think I'm crazy. I'm crazy, oh so crazy

Fick ett utbrott nu på kvällen. Jag brukar ofta kunna kontrollera mina känslor, men det här blev för mycket. Och allt berodde på den här jävla burken som jag knappar på just nu. Blev så lack att inte ens min mamma och bror inte vågade störa mig på ett tag. Samt att det var ungefär tio centimeter från att datorn höll på att åka ner i backen, och för min fot att stampa sönder den.

Det svåraste var nog att lugna ner mig själv utan att få förstöra något. Att bara ställa sig på huk och försöka få bort irritationen. Det gick väl sisådär.

Imorgon ska vår tidning in på tryck, yä!

I kissed a girl and I liked it

Det var en lång natt. Jag var med noll killar och en tjej. Sen hatar jag fucking as som inte hajar när man dissar dom, utan kommer fram ungefär 20 gånger under kvällen och försöker jucka på en. Blev ingen dricka den här gången heller. Hade inga pengar. Men det gör ingenting. Jag klarar mig utan alkoholhaltiga drycker.

Idag har jag ätit runt 10 knäckebröd, druckit en stor kopp té och tittat på Love Actually. En sådan fin film!

Underneath your clothes

Jag börjar bli riktigt irriterad över att jag inte har några snygga kläder! Måste verkligen köpa nya tröjor och byxor och allting. Nytt, nytt, nytt och fräscht! Om ungefär 1½ ska jag träffa Ullis, så ska vi dra ut till Stockholms nattliv. Jag känner mig... tja, inte så jävla taggad om jag ska vara uppriktig. Men har inget annat att göra så...

Undra om jag ska messa Kim imorgon och se om vi kan leka nästa vecka. Eller om jag kan sova över hos henne. Det var längesen. Sedan har hon en dvd som jag suktar efter att få se (Oh Troy, oh oh) :-D Jag känner att jag behöver prata med henne... och Chalisa.

Nåja, hoppas ni får en trevlig kväll, så får jag hoppas detsamma till mig själv (tack så mycket).
Güdnatt så länge!!

Shut up

Så mycket jag borde ha hunnit med men som jag inte har gjort. Pluggat, korrat texter, diskat, städat, bäddat, tränat, you name it. Ändå sitter jag här på röven och väntar på bättre tider! Måste välja ut kläder till ikväll också. Suck och blä och bonk och bä.

Jag tror inte att det finns någon latare än mig.

Den här listan skulle jag kunna langa upp varje dag

1. Ställ in musikspelaren/mp3:n på blandat.
2. Byt låt efter varje fråga.
3. Skriv ner låten som svar på frågan, fuska inte!

1. Hur mår du idag?

Dreamwork

2. Hur kommer dagen (idag) vara/varit?
Cooties

3. Vad var det första du tänkte när du vaknade?
Sterben für dich

4. Vad är det sista du kommer tänka innan du somnar idag?
Uhn tiss uhn tiss uhn tiss

5. Vad skulle dina vänner ge dig för namn om dom fick välja åt dig?
The chronicles of life and death

6.Hur är det med kärleken?
Look within

7. Vilken låt passar mest in på den du håller kär?
Samma person

8. Hur mår dina vänner?
Tiger love

9. Tycker dina vänner om dig?
Shelcha

10. Hur ser folk dig?
Sally

11. Spanar folk in dig?
Hell yeah

12. Är du bra i sängen?
VI rymmer bara Du och Jag

13. Har nån sexfantasier om dig?
Eternity

14. Kommer du alltid bo kvar i Sverige?
En kväll i T-banan

15. Hur kommer du dö?
All black

16. Vad skulle du hetat om du var född i framtiden?
Look at me, I'm Sandra Dee

17. Vilken är din oturs-låt?
Where is the love - Black Eyed Peas

18. Vilken är din turlåt?
ABC Snook - Jocke Boberg remix

19. Vilken låt beskriver ditt utseende mest?
Jung und nicht mehr jugenfrei

20. Vilken låt beskriver din personlighet mest?
Stich in Glück - Tokio Hotel

21. Hur är det med ditt liv?
Fresh

22. Hur kunde det varit i ditt liv om du hade valt andra vägar?
Hold on

23. Vad ska ditt första barn heta?
Drift and die

24. Hur kommer ditt liv bli?
I natt e' hela staden vår

25. Vilken låt stämmer mest in på dina föräldrar?
Scared

26. Hur kommer sommaren bli?
No woman no cry

27. Finns det nån som är hemligt kär i dig?
Something else

28. Kysser du bra?
9-1-1

29. Mår din kropp bra?
City of angels

30. Får du tillräckligt med sex?
Hello

Orättvisa

När man tänker efter riktigt noga. Hur kontrasten mellan skolan och privatlivet är. Liksom... Vem bryr sig att en lärare säger att man är värdelös och dum i huvudet? Vem bryr sig om man får G på en uppgift? Vem bryr sig egentligen när privatlivet är rätt piss? När det händer så jävla mycket skitgrejer, och när man känner att livet är en bitch och sen dör man?

Jag vet att livet är orättvist, men att bli indragen i något ofrivilligt är fan bara elakt.

Delicato

Jag är så galet sugen på en chokladboll. Mmm, så jävla gott! Undra om man ska fråga ifall mamma kan köpa hem en till mig ikväll. Hon kan få en helkroppsmassage då... Okej, jag hade tänkt ge henne det i alla fall, men ändå.


Henrik Dorsin - Korv i ugn




Bästa delen är ju mellan 1.40 - 1.43

Snart sticker jag för jag är så sur(r)


Så är det

Sometimes I just wanna cut myself, see how much I bleed before I past out... Ja. Dagarna på KGG är väl inte alltid så underbara.

Men grejen är den att...

När jag och Elizabeth stod och väntade på Klara och Erik vid Coffeehouse by George, pratade vi om ord som smittar av sig... Eller ja, jag gjorde det, haha. Jag berättade om mina kära vänner Kim och Chalisa som börjar ungefär 95% av sina meningar med Grejen är den att när dom diskuterar lite. Så sa Elizabeth något om att gud vad irriterande och amen okej, det är okej om man börjar en mening så, men inte hela tiden.

Klara och Erik kom, och vi satte oss för att prata layouten och innehållet. Korra och fixa. Det blåste upp till en liten diskussion, och det är här det blir så roligt, haha. För gissa vad dom började sina meningar med (oftast)?

- Alltså, grejen är den att...
- Men grejen är den att...
- Jo, men grejen är den att...
- Jag förstår vad du menar, men grejen är den att..

Är det då fel av mig att börja småfnissa lite under detta allvarliga prat?

*Buuuuuu*

Det pågår så läskigt mycket tjurskit (bullshit) att man blir mörkrädd. Jag ska inte skylla ifrån mig, jag är absolut inte bättre. Och det är nästan så att jag undrar vad för något snack som pågår bakom min rygg. Vad dom pratar om när jag inte är där. Är nyfiken, men ändå inte. Förresten kan jag tänka mig vad dom säger.

Hon gör ingenting
Så jävla lat

Ja, jag kan faktiskt höra det. Och jag håller med er. Inget ni behöver smyga med. Jag förtjänar inte all credd som jag får. Men jag kunde inte bry mig längre. Vem fan orkar egentligen?

Just de.


Hejdå.

Walk on

Det var en fin morgon idag, förutom att jag vaknade en halvtimme senare än planerat vilket gjorde att jag fick stressa lite. Men jag kom i alla fall till Stockholm i god tid. Gick och köpte tuggummi för mina sista pengar. Helt klart värt det. Tuggummi är fina grejer.

Klockan var inte mer än innan nio, och det var över en timme innan jag skulle träffa dom andra. Så jag tänkte att jag skulle ta en promenad till Slussen, för att sedan ta tunnelbanan därifrån.

Började gå. Solen gassade på och det blåste kalla vindar. Musiken skrålade ur höglurarna och jag myste i min varma jacka. Gick vid vattnet och Stockholm är alltid så himla fin där.

Kom till Slussen och klockan var bara kvart över nio. Va? Hur kunde det gått åt så lite tid när jag ändå gick relativt sakta. Nåja, kunde lika gärna gå hela Götgatan till Skanstull tänkte jag. Lite människor. Solen sken på. Musiken vråla. Och jag njöt som fan.

Vid Skanstull tänkte jag att jag lika gärna kunde gå till Globen. Så farligt långt är det faktiskt inte, och jag hade gott om tid. Gick över Essingebron och det är längre än vad man tror. Men fan vad mysigt det var. Jag älskar att gå, och även fast jag fick trasiga hälar på köpet var det ändå värt det.

Kom till Globen vid tio i tio. Fick vänta en kvart tills den första dök upp, och sedan ytterligare tjugo minuter på dom andra. Och så började det... Vardagen inom mig vaknade i liv. Stressen bubblade upp och humöret sjönk drastiskt.

Men det var en fin morgon, det var det verkligen.

Krigare

Jag har haft en låt, eller en mening faktiskt, i huvudet hela dagen (okej, halva dagen) utan att komma på vilken låt det är. Jag visste bandet, Kultiration, men inget mer. Sånt är så jävla jobbigt. Så, så fort jag fick tillgång till internet var jag självklart tvungen att leta upp låttiteljäveln. Och, barambambam, låten heter Krigare. Känner ni igen den? Hm, jag blir inte förvånad om ni inte gör det. Det är en fin låt iallafall. Marcus Bergs röst är vacker och deras melodier är vackra.

Jag kan se det tydligt nu,
Hur vi strider mot denna natur
Utan att veta hur
Fördömer vi oss själva

Vad är det nu som vi har gjort
Som var så kungligt och stort
För allt jag ser är ignorans,
Mänskligheten i obalans

Snooore

Det borde vara olagligt att vara såhär jävla trött. Som tur är kommer det bara vara stressigt i ungefär en vecka till, sen kommer det lugna ner sig en aning i alla fall. Skönt.

Nu ska jag sova. Ska upp om ungefär 8 timmar, och eftersom jag är trött så vill jag gärna sova så mycket jag bara kan.

G'nite

Here I come

Snart drar jag iväg till - bam bam bam - Haninge! Väldigt spännande må jag säga. Har aldrig varit där förut... Fast det är inte riktigt i självaste hjärtat av Haninge... tror jag? Nåja. Skönare att vara där än hemma. Är studiedag idag. Najs bajs!

Tell me how I'm supposed to breathe with no air

Har ni också fått ryck och helt plötsligt blivit helt besatt av en låt som ni egentligen aldrig riktigt lyssnat på? Imorse satt jag och bara kände ett sug efter att få höra No Air av Jordan Spark ft. Chris Brown. Jag vet fortfarande inte riktigt hur det gick till. Har faktiskt aldrig hört på hela låten, förrän idag. Bara lite glimtar när den har kommit upp på MTV, men inget mer.

Det kan vara något i mitt undermedvetna som vill berätta något. Om känslor jag försöker förneka. Antar att det inte går längre. Fan vad jag önskar att student var imorgon så jag slipper se, 'cause it's so hard to breathe... Men tja, snart kan jag väl komma över det. Snart slipper jag. Då måste jag bara börja... Ja. Gå vidare. Men om man inte vill då? Ja, det blir nog bäst så.

I alla fall. Det är en fin låt faktiskt. Att jag inte upptäckt det förrän nu. Men imorgon kommer min besatthet antagligen gått över. En besatthet mindre.

- Woho, jublade hon med ett sarkastisk inslag.

Glömda hjältars ballad

Governor Andys senaste skiva "Glömda Hjältars Ballad" är riktigt svängig. Pinsamt nog visste jag inte att den redan var släppt, haha. Eller är den det? Den är i alla fall upplagd på Spotify. Låtarna känns så jäkla mycket Guvernör liksom. Man känner igen sig, och det gillar jag. Väldigt mycket.

Favortlåten heter förtillfället Oxfilé i frysen.
Guvvan är kärlek, haha!

Bläh

Åh herregud. Herregud, herregud, herregud. Jag är glad att jag inte är en varulv, eller skepnadsskiftare... Då skulle jag vara en jäkla varg, i princip, hela dagarna när det är skola.

Vem ringer mig från okänt nummer?

Det ringde på min mobil för ungefär fem minuter. Okänt nummer stod det på displayen, och i vanliga fall skulle jag ha ignorerat att svara. Det gjorde jag inte den här gången, men jag önskar att jag gjorde det. Svarade då, och hör hur det brusar. Aaa, det är Yvette... Den vanliga, och kanske lite ohyfsade, hälsningsfrasen jag använder mig av.

Tyst.

Det brusar bara på andra linjen. Hallå?... Brus, brus, brus. Den andra personen svarar inte så jag lägger på. Det känns så jävla obehagligt när folk gör så. Och den stora frågan är VARFÖR gör dom det för? Varför ringer dom överhuvudtaget? Det kan ju knappast vara för att få höra min röst. Sen om dom råkar ringa fel, är det väl inte så svårt att säga hoppsan hejsan, jag råkade ringa fel, sååårryyy... Eller är det för mycket begärt? Man blir knappast förbannad.

Och eftersom personen inte har ringt upp igen, antar jag att han/hon inte ville mig något. Samtidigt blir jag ändå nyfiken på vem det kan vara. Men det kommer jag väl aldrig få reda på.

Vintern rasar...

Jag tittade snabbt ut mot fönstret, och i en sekund slog det mig att jag nästan inte vill att det ska bli vår. Där, på fönsterkanten, ser jag tre små flugor surra runt samt en annan insekt. Och fler kommer det bli. Ju varmare det blir, desto fler blir dom. Gamla arter, nya arter. Lika äckliga som vanligt. Flugor som väcker en på morgonen, genom att surra runt vid örat. Getingar som tror att dom äger stället. Och nu snackar vi inte om en geting som förstör fröjden i huset, utan minst 20 stycken per dag.

Under vintern slipper jag allt sånt här. Det är så himla skönt. Jag slipper ha flugor som pippar på min arm (det har hänt flera gånger). Jag slipper springa för getingar som vill sticka mig i benet. Jag slipper se äckliga kryp två centimeter från mitt ansikte när jag vaknar. Jag slipper allt.

Nu vaknar allt i liv igen. Mysigt på ett sätt. Men jag saknar det knappast.

Tingeling, tingeling - betyder jag ingenting?




Det är sånt här som får mig att må riktigt bra, hahaha. Så jävla underbart!
Tingeling, tingeling - come on baby, shake that thing...

OMGWTFBBQ!

Hur kan ni Sverige?!?!?!!?!?!?!?! HUR I HELVETE KAN NI!?!?
Det här kan i helvete inte vara sant!

Malena!?!? Vinner!?!? Vad tänker ni med!?
Jag är på riktigt upprörd!

Zac + jag = ... Vad sa du?

Det är så härligt, ibland, att jag börjar komma ihåg mina drömmar. Som inatt till exempel, då drömde jag att jag och en kille... Vill helst inte säga vem det var för det rätt pinsamt! Okej då, det var Zac Efron, weeei! Öh ja, hehe, i alla fall. Jag och han plus min familj var och bowlade. Vanessa Hudgens för den delen också. Fast det var så jävla tråkigt, och jag och Zac hade ett hemligt förhållande så vi ville hela tiden peta lite på varandra. Det vill säga, att han var otrogen mot Vanessa med mig. Och jag visste om det! Usch, vilken människa jag är (och han!).

Men då hände det här va, att han skulle göra slut med henne. Så satt hon och whina vid en dator, samtidigt som han och jag bara "Ahh uhh åhh ihh" mot varandra. Ni förstår. Så tog han i min hand och vi gick mot bordet där Vanessa satt. Så precis när han skulle börja, så kommer en tjej och bara "Yvette, kom hit! NU!!". Så vi gick in med henne i ett rum.

Så började hon berätta om massa sagor. Jaha? Hon bara "Ja, 'Prinsessan som var svanen' har egentligen två betydelser. I Afrika är hon en hemsk person, medan den andra versionen är jättevacker. Du, Yvette, är den sista. Och eran histora (syftade på mig och Zac) är som 'Skönheten och odjuret'...".

Zac hajade såklart ingenting, så jag fick förklara att well, she said that our story is like The Beauty and The Beast. But I don't agree with her, 'cause we're both are The Beauties... Or The Beasts... That depends how you look at things...

Men så slutade alltihop med att jag fick dåligt samvete och övertalade Zac att fortsätta vara ihop med Vanessa, men då avslöjade han att han var homosexuell. Så i "slutscenen" stod han och hånglade upp en kille.

Hahaha. A little bit funny är det ju.

Jag älskar min beeniemössa


Mjau

Idag var det tacos i skolan. Bara så ni vet. Full rulle i matsalen så att säga. Sen fick jag reda på en sak som jag egentligen var helt övertygad om, men nu blev det liksom bekräftat. Så nu är jag glad. För när man är så nyfiken som jag är, så är det alltid roligt att knäcka några nötter (hahaha, vilken ordvits och det är så tråkigt att det bara är jag som hajar).

Öhm, ja. Vad mer ska jag skriva? Jag är så full i magen att jag mår illa, och det gör att jag inte vet vad jag ska skriva. Eh. Så... så vi ses imorgon... eller antagligen senare ikväll.

Pain all over

Jag börjar tro att det är något allvarligt fel med mig. Har så in i helvete ont i halsen/nacken. Hela det området så att säga. Grejen är den att det inte är nackspärr för jag kan vrida runt på huvudet, och det gör lika ont hur jag än har det. Samtidigt som, och det här är det sjukaste, det känns att jag har träningsvärk i halsen. Får inte riktigt ihop det.

Tidigare idag la jag mig i mammas säng, på rygg, för att läsa lite. Sen kom jag inte upp. I alla fall under fem minuter. Hur mycket jag än ville lyfta upp huvudet och sätta mig upp, gick det inte. Så tillslut fick jag liksom rulla över på sidan så att huvudet hamnade utanför sängkanten, för att ens kunna ta mig upp och gå därifrån. Så jävla skumt det kändes! Och det måste ha sett riktigt ugly ut, haha.

Verkar som jag aldrig kan bli riktigt fysiskt frisk.

Så jävla klockren han är, hahaha


Första sarkastiska människan


Duvor

Det var längesen

Pratar du fortfarande med personen du kysste senast?
Knappast

Har du sett din bästa vän gråta?

Ja

Vilka vitaminer åt du när du va liten?

Öh, några olika

Vad åt du senast?

Eggs, hihihi

Har du fått någon komplimang idag?

Hm... jag tror inte det

Har du varit med i en rättegång?

Yes box

Är du polare med grannarna?

Självklart... NOT!

Vilka språk talar din mamma?

Svenglish

Vilka länder har du bott i?

Sverige

Senaste piercingen?

Öronen och näsan... Fast den i näsan har jag plockat bort.

När åkte du bil i mer än 15 minuter senast?

Idag...

Gay?
Nej, men jag önskade det ibland

Har du däckat/spytt för att du druckit?

Öhm... ja

Har du äggat ngn?

Förlåt, men que?

Har du täckt någons hus med toalettpapper?

Nä, men jag har lust med det

Suger det här?

Nej... Eller alltså... Jag får väl skylla mig själv?

Har du varit på stranden?

Inte iår...

Har du haft en stalker?

En vampyrstalker... I mina drömmar, mwhip

Minns du din/dina musiklärares namn?

Jag minns en Anders och en Mia...

Hur bra är din syn?

Jadå, helt okidokiwoki

Har du varit på ett party?

Yes, m'am

Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar?

Absolut inte

Vad skulle du säga om jag sa att jag va kär i din bror?

Vem av dom? ;-)

Har du varit utomlands?

Faktiskt!

Har du sett din bästa vän naken?

Nej, det har jag inte

Vilket är de bästa bröllopet du vart på?

Har bara varit på ett och då var jag väl typ sex eller nåt

Var är dina syskon just nu?

Alla är hemma - i deras alldeles egna hem förutom ena som bor här...

Vad var den senaste drömmen du minns?

Jag skulle välja ut strumpor jag skulle ha på mig under dagen

Vilken tid gick du upp i morse?

06.59

Vad ska du göra i helgen?

Jag vet inte. Äta, sova, bajsa.

Vad står det i det fjärde smset i din inkorg?

Jag vet inte, har inte mobilen här

När va du riktigt sjuk senast?

Typ i förrgår

Vem är den senaste kändisen du tog på?

Mig själv

Vad finns i din bakficka?

My ass

Har du färglinser?
Nope

Vad gjorde du kl 2 inatt?

Jag tror att jag sov

Vad är det första du gör på morgonen?

Tänker "det är inte saaaaaaaant, jag vill sova mer"

Vad ska du göra efter det här?

Sova :-D

Snow

Idag gjorde jag en snöängel efter att jag hade skottat ute. Det var kallt och mysigt. Tog fram barnet i mig. Som om det barnet inte är ute tillräckligt ofta, haha. Anywho. Håller på att koka ägg. Min middag. Väldigt mumsigt måste jag säga.

Var medvetna om att det bara är generella saker jag pratar om nu.........

Har ni varit med om den här bisarra känslan att vilja skratta och gråta samtidigt? Fast egentligen är utgångspunkten detsamma. Man vill skratta för att allting känns så jävla patetiskt, och gråta för samma sak. Jag har funderat på ett blogginlägg ett bra tag nu. Ehm, men jag vet inte hur jag ska formulera mig. Det är så svårt. Jag kan verkligen inte skriva om allvarliga saker. Det är faktiskt rätt trist, då jag faktiskt kan vara allvarlig (svårt att tro, huh).

Är det inte otroligt hur lätt ens självförtroende kan rubbas när man är intresserad av någon? Nu pratar jag generellt. Jag och Lasse pratade om det här ämnet tidigare idag (ah, förlåt för att jag gör dig så tjejig Lars ;-)). Grejen är den att man kanske inte tycker att man är så jävla ful, men varför skulle just han var intresserad av just mig? Vad fan är det som gör mig så jävla speciell att han blir fascinerad av just mig? Och sure, jag kanske inte är så jävla ful men han är fan hundra gånger vackrare än jag.

Jag har försökt så många gånger och misslyckats. Det har fått mig att börja tvivla. Jag vet att det låter skitbarnslig och nördigt men... Tänk om jag aldrig hittar någon? Jag börjar bli nojig. Nästan alla i min omkrets har åtminstone haft ett seriöst förhållande förutom jag. Dom hittar någon, och själv går jag runt och pratar typ... bajs. Är det verkligen inte en endaste själ som vill prata lite skit med mig?

Jag börjar bli så jävla trött på det här. Vill inte längre. Men hur ska man våga ta steget? Hur ser man om någon är intresserad? Går det ens? Om man själv är ett nervvrak... Hur ska man då veta?

Och tänk om... Tänk om jag faktiskt aldrig kommer hitta någon. Tänk om det inte är endaste människa där ute som är intresserad av mig.

Ah, nojig nojig nojig.

Yähh

Hade ett möte idag. Det gick väl sisådär. Tror att jag ska gå och prata med rektorn själv istället. För det vi tog upp idag, var inte alls det jag var inställd på att prata om, och det kändes som att vi inte kom någonstans.

Ska se om jag, för övrigt, kan komma in på skolmejlen. Har inte kunna gjort det sen igår runt 17.00. Då tog det stopp. Nope, NEJ, du får inte logga in här, mwuahahah.

Nu ska jag äta middag... Eller dricka snarare. En kopp té. Med honung. Mumsigt!

Döden besökte mig inatt

Jag vaknade inatt av att jag hade spasmeryck som övergick till en brännande känsla i mage. Samtidigt kändes det som att min hjärna inte fick tillräckligt med blod och att jag höll på att dö. Hade Döden räckt fram sin hand, hade jag gladeligen tagit den och följt med.

Efter det drömde jag om massa oskyldiga drömmar, som att välja ut strumpor och sånt. Dramatisk natt.

Sparris och bollar



Rheborg är så jävla klockren, hahahaha!

Madonna

Tänkte leta lite fakta om Madonna på hennes hemsida, men är det jag som är blind eller har kvinnan ingen biografikolumn om sig själv?

Jävla skitofferbajshorhelvete.

Förlåt, fick lite ryck. Slutklämman i slutet av en vecka i början av en annan. Jag har P-M-S. Jag är en P-M-S-K-O-S-S-A förtillfället. Madonna kan ta sig. Snart skiter jag i henne och skriver en faktaartikel om typ... Mariah Carey eller något. Usch. Eller nej förresten. Inte skriva om henne. Då är det bättre att förbanna sig över Madonna.

För inte kan man skriva en artikel om en artist baserad på information från wikipedia? Låter inte så jävla smart.

Vomit

Tanken att gå och stoppa huvudet i toaletten och spy upp mina inälvor känns väldigt lockande.
Tror visst bestämt att jag inte mår så bra.

Dåsig

Håller på att bli sjuk. Jag är nästan säker på det! Inte för att jag klagar eller så, men bara så ni vet. Medlidande, hehe... Tog precis en liten powernap och jag vet inte om jag faktiskt sov eller om jag inte gjorde det. Och om jag sov, har jag ingen aning om hur länge. Det enda jag har koll på är att jag låg i fosterställning tvärsöver mammas säng. Obekvämt. Och tänk på hur många olika sätt och ställen man kan somna på.

Hm... ja ja. Känner för att sova lite till faktiskt.

Tick tack tick tack

Kim och jag hade ett mål vi skulle klara av igårkväll/inatt. Jag somnade under tiden, haha. Tanken var att vi skulle ha läst till ett speciellt ställe men jag... Tja, jag vaknde efter några timmar och tydligen däckat medan jag läst, hahaha. Det är ju fan lite roligt alltså!

Men ja, jag har varit vaken i några timmar nu. Hunnit käka frukost och, eh, inte så mycket mer. Inte orkat. Tänkte ta ett äpple nu. Fortsätta äta. Det har blivit som en syssla för mig. Äta alltså. Det är gott.

Vi... äh. Ha det!

Så länge vi båda andas

När jag och Kim träffades drog vi nästan direkt in till Åhlens, och vi bestämde oss för att dra ner till bokrean. När vi är i slutet av rulltrappan ser jag en hylla och säger högt till Kim "Ah, ser du vad jag ser!?". Vi går direkt dit och ser att den fjärde boken ur Twilight-serien, Så länge vi båda andas, har kommit. Wao-ao-ao. Den ska ju inte komma ut förrän nästa vecka! Men det visade sig att en butik hade fuskat och släppt boken innan, så varför vänta tänkte alla andra.

Så nu ska jag läsa den och höja kraven på min kille ännu mer. Det känns rätt. Det får jag lov att göra. Så mycket crap jag har gått igenom, förtjänar jag en helt perfekt kille, hahahaha.

Ah nej... Jag är fan lite hemsk x)

Värme

Vi är ett fint team, Kim och jag. Alltså verkligen.
Och jag säger det inte ofta, men jag älskar dig.
Botten av mitt hjärta. Jag älskar dig

Såhär på morgonkvisten

Ska träffa Kim vid halv ett och jag vaknade nyss. Så jävla stressade eftersom jag måste gå vid elva och jag är skitseg på morgonen. Då kanske ni undrar varför jag sitter här och skriver ett blogginlägg och tja... Jag kan faktiskt inte riktigt svara på det. Satte på datorn för att få lyssna lite på musik och tänkte att varför inte skriva ett inlägg? Det vore väl mysigt. Om det är mysigt vet jag inte, men klockan tickar definitivt.

Så nu ska jag borsta tänder och sminkalinka mig lite.
Vi hörs och Kim, om du läser det här innan vi träffas så vi ses snart :-D

Hi

Åt en fet och stor chokladmuffins på Coffeehouse idag. Så jävla mumsigt!
Har ätit rätt mycket idag när jag tänker efter... yum yum.

Mjäh

Uha, jag har ont i magen. Värk på hög nivå! Jag har lust att gå till Ica. Eller iaf handla något. Typ... Halstabetter. Helst med salvismak. Det är gott. Och har jag inte lite ont i halsen? Host host, harkel...

Chükla'

Det har varit en skapligt nice i skolan idag. Lite softish bulle på något sätt. Lite layback men ändå gick det framåt. Fick bra konstruktiv kritik från två lärare angående layouten på tidingen. Och det dom tyckte om, var det som vi var nöjda med. Det kändes skönt. Att få något bra för en gång skull.

Och nu har jag iaf fått en anledning till att känna mig som en klimakteriekossa. Det känns också rätt så skönt! Samt så delade vi på en liten chokladkaka idag. Klara, Erik och jag. Mumsigt like hell!

Gah

Vilken kärring vi har till lärare. Helt seriöst. Visst, hon får väl tycka att vår tidning är apful och inte ens värt femtio öre. Men att säga att vi inte har en endaste chans i Lilla Journalistpriset inför alla andra elev är bara så jävla fult gjort. Vafan. Samtidigt som hon sitter och försöker pusha oss och säger att vi är bra.

Vilken hycklare.

/¤%#%(/()/&¤&¤# men nej

Är det inte jävligt konstigt att det jag hatar allra mest att ha, det längtar jag helt plötsligt efter. Killar förstår inte hela den här grejen, men jag tror att det finns tjejer som gör det.

Jag är inte rädd att berätta saker, inte ens den här gången.

Sen jag fick min mens har den aldrig varit oregelbundet. Dagarna har blivit färre, tack och lov, men den har aldrig varit i otakt så att säga. Men nu. Nu är den en hel fucking vecka försenad, och jag vet att det brukar vara normalt men man blir fan ändå orolig. Och inte nog med det. Nej, nej. Inte nog med att den är försenad, jag går ändå runt som en jävla klimakteriekossa. Antar att jag och Petra har något gemensamt tragiskt nog...

Åhå, och bara för att Ödet är så jävla ironiskt kommer jag säkert skutta in i lingonskogen inatt. FUCKING AWESOME!

Jag är pissed off.
Hejs.

Mr. Banana is walking the Green Mile


Stab my heart

Wäh, ajm bääk ånn trääk! Nästan. Och jag bara känner att jag vill... ah, snälla, skjut mig! Jag har redan tröttnat på skolan.

Öh, justja. Jag skulle ju hålla alla negativa tankar inom mig. Men jag tror visst bestämt att det skulle var på ett talande nivå. Jag kanske kan mumla dom lite tyst för mig själv och när jag är själv men.. Öh, ja. Skitsamma.

NEGATIVA TANKAR!

Släpp ut allt

Vilken dramatisk dag det har varit. Dramatisk och känslosamt. Tillräckligt mycket att fylla ut alla håll och kanter och lite till. Jag tror, är inte säker, att jag var den mest lugna av oss. Eller tja, jag visade inte så mycket i alla fall.

Och jag har lärt mig att man inte ska använda sarkasm under allvarliga situationer. Mitt och några andras skolprojekt blev - i slutändan - helt sågat. Vår lärare sa att i princip allt sög. Allt från layouten till texterna och bilderna. Så sa hon, efter två timmars utskällning, i något stil med "Ni får förfan börja ta in bra texter". Varpå jag svarade, uppenbart ironiskt, ungefär "Jaha okej, för vi ville ju bara ha med dåliga texter". Och om en blick kunde döda...

Sen pratade hon inte så mycket direkt till mig något mer.

Mjau

Trött, trött, trött. Yvette här är väldigt trött. Skolan är igång igen - wuho.
Men snart, väldigt snart, är det över! Det är ju redan mars!

Benjamin Button's otroligt utdragna och sega film

Så vi åkte till Kista. Och först åt vi på Food Court och jag åt lite libanesiskt som inte ens smakade libanesiskt. Efter det skulle vi se Benjamin Button's otroliga liv. Herregud. My, oh my. Crap. Den var seg. Cirka tre timmar och jag fick ont i båda ben och rumpa. Verkligen bara en film man ser en gång - och det räcker mycket väl!

När filmen var slut och jag ställde mig upp, insåg jag att min kofta åkt upp och flaschade hela röven för biosalongen. Kul. Och, nu hade jag i och försig strumpbyxor på mig men ändå. Det var inte kul för mig eller dom andra.

Nåja, nu ska jag sova. Ska upp tidigt imorgon.
Pip, pip

Ice cold bitch

Ikväll blir det tydligen bio. Ja, jag mår bättre. I alla fall. Det är i Kista och det gör väl ingenting om man råkar smitta ner någon. Inte för min del. Den personen kanske bara blir glad. Kanske känner likadant som jag gör med livet nu. I just don't give a shit about anything or anyone. All I care of is ME...

Har precis målat mina naglar, och som varje gång blir jag totalt rastlös och måste göra något. Det kommer resulteras i att det kommer kladda ut sig som vanligt och jag blir förbannad. Nåja, är man Yvette så är man.

Ska för övrigt på Norra Brunn den 2 april. Najs, najs, naaajs...

RSS 2.0