.

Kommer sitta länge i skolan igen. Kul. Och jag orkar inte plugga, haha.
Ja ja, sen ikväll blir det röj! Skål! :P

Want to be

Nu vet jag!!! Nu har jag kommit på det! Weho, det känns så bra. Jag brukar se en kille med skitsnygga dreads på bussen ibland när jag är på väg hem... Och jag tycker att han liknar någon så jävla mycket, och nu har jag kommit på vem det är! Han, sångaren, i In Flames! Där har vi svaret.

Det känns bra att ha kommit på det. Jag är trött, och idag kommer Robin och Olle hem från Thailand! Synd bara att jag inte får träffa Robin förrän imorgon. Hoppas att allt är gött med er. Tjing!

Dödsrelikerna!

Min mamma är bäst! Jag lovar! Hon är så underbar! Jag kom hem efter en lång dag i stan och så ligger det en present på min säng. Hoho? Det är inte julafton eller min födelsedag, så what? Öppnade den och så var det Harry Potter och Dödsrelikerna! Blev superglad när jag såg den! Eller ja, jag vet ju hur den sluter och så där men ändå... Det är typ lag att man måste läsa den på svenska. Kommer bli en sömnlös natt inatt igen, hehe.

Och det var mysigt att umgås med Chalisa och Kim! Alltid lika roligt att träffa dom. Sitter här nu och jag precis hoppat ut från duschen. Oh så skönt det var! Snart ska jag lägga mig ner och läsa boken, hihi. Spännande till max!

Men ni får sussa så sött och drömma blött som vanligt. Så hoppas jag innerligen att vi ses imorgon, okej? :) Puss godnatt!

Ögonen är själens spegel
.

Fröken Julie

Nu har jag sett Fröken Julie på film. Den var... snäppet sämre än dålig, och den var väldigt seg. Men den förklarade ändå vissa... saker som jag inte insåg när jag läste den där jävla pjäsen (japp, vi var tvungna att läsa den på papper, sucks).

Ska sitta i skolan till klockan fem typ... Segt. I'm gonna be the only one here soon. Ska nämligen träffa Chalisa och Kim sen och orkar inte åka hem, för att vara hemma i typ 10 minuter och sen åka igen. Så nu sitter jag här... Ska göra klart mitt personporträtt och... ja... Jag vet inte. Plugga antar jag.

Men... ja, hoppas att allt är gött med er. Och att ni är glada, hehe.


I'm every cliche, but I simply do it best.

Anledning

Imorse när klockan ringde kändes allt bara så jobbigt. Jag låg i minst 20 minuter och tänkte "Vad för någon anledning har jag för att kliva upp från sängen idag? Finns det något ...?". Kan säga att jag inte kom på nåt så där på rak arm (inte böjd för den delen heller). Det enda var att "jag kan inte missa filosofin... jag får inte bli mer efter än vad jag redan är". Är det en bra anledning nog att stiga upp?

Jag bär på en sån jävla stor skuld. Varför skrev jag alla dom där orden? Bara för att få något att skylla på... Bara för att det känns bättre att skylla på någon annan till att man mår som man gör. Men det faktum att... att... äh, jag vet inte.

Om jag bara kunde skriva.

Ska i alla fall sova nu. Måste vara pigg och alert till MaB imorgon, usch. Att räkna matte direkt på morgon är inte så jävla hipp! Sussa sött, dröm blött och jag hoppas att vi ses imorgon gullet ;) Puss

Raggningsrepliker

Håller på att läsa raggninsrepliker på http://www.raggningsreplik.se/ haha. Vissa är så jävla dåliga att det inte är sant, men vissa är så klockrena. Eller alltså, inte såna som man skulle vilja höra men ändå... Typ:
* Jag har hela ordlistan tatuerad på min penis, ska jag komma förbi och stoppa orden i munnen på dig?
* I've lost my virginity, can I have yours?


Att människor kan komma på vissa raggningsrepliker. Dom är ju bara... sjuka, hahaha. Fast jag ska egentligen inte säga nåt. Jag suger på raggningsrepliker så det inte är sant, men inte fan skulle jag typ säga:
* Vad sa du? Ops.. Jag trodde att du pratade med mig
* Jag undrar hur våra barn kommer att se ut..


Och på tal om den sista. Fyfan vad rädd och avtänd jag skulle bli om någon kille kom fram och sa så till mig. Undra hur våra barn kommer se ut.. Urk! Eller ja, alltså, fin tanke på ett sätt men ändå... Inget man (jag) vill höra.

* Vill du gå och prata, eller ska vi fortsätta flirta på avstånd?
* Sköna jungfru, vill du se när jag svingar mitt svärd?
* Sover du på din mage? Inte? Kan jag få göra det?
* Om en kram leder till en puss, en puss leder till hångel och hångel leder till sex. Vågar du krama mig då?


Ja, raggningsrepliker kan man inte få nog av. Bara dom är bra så att säga. Säg nåt sött till den du håller kär. Ragga, ragga ragga :)

Vad söt du är.

Jävlar

Läste precis min EDS (en skitgrej för skolan och bla bla bla) och tydligen låg jag på IG-varning i svenskan för en vecka sen, hahaha. Inte konstigt att min svensklärare blev glad när jag skickade in alla uppgifter... Och från att ha gått från en IG-varning fick jag VG i den här delen, haha. Ibland tycker jag om ödets ironier.

Som vanligt; filosofi är tråkigt. Plan åtta är kallt. Jag fryser. Brr. Klaga mer, tack.

Maybe...

... Maybe I like to be unperfect


:)

Lyssna och njut :)

250 kg Kärlek - Eva-Lena
Adam and Andrew - Emo Kid
Akon - I Wanna Fuck You
Alice Cooper - Bed Of Nails
Björn Rosenström - Ragnar Är Översexuell
Blink 182 - Feeling This
Bloodhound Gang - Three Point Four
Bloodhoung Gang - The Bad Touch
Caramell - Ooa Hela Natten(Attack)
Justin Timberlake - Sexyback
Maria McKee - Show Me Heaven

Jag känner för att ha en seriös kväll... :)

Look into my eyes and you'll see...

Det var så svårt att öppna ögonen när vi sakta in mot stationen i Bålsta. I det ögonblicket insåg jag hur trött jag verkligen är. Att öppna ögonen då och sedan kliva ut i den kyliga atmosfären är inte det bästa. Kallt som fan.

Och på bussen hem... Mes till pappa måste jag säga. Han skulle säga åt sin unge och det lät så mesigt när han sa till på skarpen. "Alex, sitt stilla", "Alex, gör inte så...gör inte det där". Alex Alex Alex. Jag hade bara lust att greppa tag i Alex, titta honom i ögonen och bara "Alex, lyssna...". Hur min fortsättning skulle vara får ni lista ut själv.

Nu är jag klar med mediekommunikation, tjoho! Det känns så jävla skönt! Nu är det bara en massa annat shit som behövs göra, urgh. Längtar inte tills imorgon... inte första delen av dagen i alla fall. Filosofi. Fil o sofi. Ni hör ju själva.

Ska snart hoppa in i duschen. Det däremot är mysigt!
Bye bye!


yeah

Top notch.
Nu kommer hon bli nöjd över mig förhoppningsvis.
Det är jag i alla fall.

Och jag borde kanske sova lite istället för mycket? Jag är förvisso jävligt trött, men allt känns 100 gånger roligare och jag arbetar med uppgifter. sov lite blandat igår. Lite bra. Lite dåligt. Drömmen jag hade både sina nackdelar och fördelar. Och det jag kände igår är som bortblåst idag.

Karma

Vattendropparna rinner ner för min kind och fortsätter ända ner till hakan där den faller ner mot marken och krossas. Fler och fler vattendroppar kommer och snart är det som en självaste ocean. Sköljer bort all ånges, all smuts. Lättar mitt sinne för ett tag. Får mig att glömma bort världen där utanför några minuter. För visst är det skönt att duscha?

Det är så himla mysigt. Så skönt. Speciellt när man har lite, lite för varmt och det nästan bränns lite men är ändå behagligt. Det blir lite varmare och tillslut är badrummet fullt av ånga. Det är så en perfekt dusch beskrivs.

Hehe. Som ni förstår har jag precis hoppat ut från duschen. Otroligt skönt. Njutning på hög nivå. Dagen i all ära har varit helt okej. PH-samtalet gick... bättre än förväntat. Vad har hänt? Har hon hört allt det jag har sagt eller? Verkar som det, hehe. Vi gjorde klart en uppgift och kom fram till en massa saker. Min filosofilärare tycker att jag är duktig och smartare än vad jag själv tror (que!?!?). Det, om något, var en stor nyhet.

Åkte hem och en kille gick av bussen samtidigt som mig. Så gick vi där och han halkade tre gånger. Jag fick hålla mig så mycket för att inte frusta ut i skratt. He-re-gud! Och som min belöning halkade jag på stenarna utan för min ytterdörr, hehehe. Klockrent. Erkänner att jag förtjänade det!

Kom in och gick in i köket, så hörde jag musfan! Usch, usch, usch! Alltså, jag vet ju att det springer möss i väggarna här, jag bor ju liksom på landet. Vad kan man förvänta sig? Men att behöva höra det så himla, himla nära är bara äckligt! Den här riktigt tjej-tjejen dök upp i mig och jag "iiiiiiiih"-ade mig ut från köket och bosatte mig i vardagsrummet istället.

Sitter nu här och ska börja med en uppgift tror jag. Kan vara bra att överföra bilderna från digitalkameran till datorn i alla fall, så har man det gjort. Har skapat några idéer i mitt huvud hur jag vill ha min reklambild, måste bara skriva ner dem.

Imorgon åker jag till skolan igen. Det har blivit en vana. Är det bra eller? Har egentligen ingen lektion på tisdagar, åker endast dit för att plugga. Och jag är helt själv på tisdagar också. Det suger och är tråkigt. Känner mig sjukt mobbad!

Ja ja, känn sympatin, hrm. Sussa sött, dröm blött så hoppas jag att vi ses imorgon. Pusspuss!

Seg humor

Jag är så jävla trött att jag skrattar i princip åt allt. Lyssnar på en låt som ska vara så där jättesorlig, men jag skrattar åt den... För den är så patetisk, och jag skrattar åt mig själv för att jag lyssnar på den. Ha ha haaaa... Tror fan att jag måste gå och lägga mig direkt när jag kommer hem. Kommer ändå vara själv hemma, så jag behöver inte tänka på maten så att säga.

Är i skolan och väntar på att mitt PH-möte ska börja. Vet ej fan hur det kommer att gå. Säkert bakåt.

Whatever... lyssna på hennes skratt http://www.smeh-do-suza.com/rtl.html hahahaha! Smittar av sig så jävla lätt... speciellt när man är trött och seg i huvudet som jag är förtillfället, haha.

Pusshaj!

Sömnproblem

Scheisse vad jag är trött. Jag sov fem timmar i natt, och det är alldeles för lite för min del. Låg vaken mellan 03.00 till cirka 04.00. Rätt segt men man hinner ju tänka en hel del om allt och ingenting. Vet inte om jag kom fram till något direkt vettigt men ja, jag somnade tillslut i alla fall.

Har faktiskt sovit dåligt hela helgen. Undrar vad det beror på. Jag känner en sorts ångest för något som jag inte kan sätta fingret på.

Wenn nichts mehr geht...

Clothes

 

Ja, jag vet... onödiga bilder men ändå. Den första bilden visar hur den där klänningen/toppen ser ut. Väldigt skön må jag säga. Och den andra bilden visar hur jag vill gå klädd hela dagarna, hehe.

Skitsamma ... Ska titta på Parlamentet nu, och sen sova lite antar jag. Sussa sött, dröm blött. Hoppas vi ses imorgon. Puss

The Final Countdown

Hör och häpna! Det har hänt något helt konstigt idag! Jag tyckte det var relativt roligt att shoppa! Hörde ni!? Jag blir förvånad över mig själv. Men vet man vad man vill ha är det lättare att shoppa och det går mycket smidigare. Kan vara därför? Köpte en jättesöt klänning/topp. Funderar på att ha den på fredag. Då händer det grejer!

Köpte även en väska och ett par skor... Och några spännen, trosor, eyeliner och bomullstussar. Haha, extremt många extra saker som jag inte hade tänkt köpe men som jag behöver (faktiskt!!!).

Kom hem för ett tag sedan och diska och fixade lite och nu sitter jag här. Har tittat in bilddagboken, hehe. Tänkte faktiskt öppna den för allmänheten så att en person kan få se den, då min bilddagbok är endast öppen för mina vänner. Men så hörde jag att personen i frågan inte tyckte om bilddagboken, så what's the point?

Sitter även och lyssnar på musik. Det brukar jag ju aldrig göra hrm... Anyway ... Fick ett skit stort sug efter att se en hockeymatch! Och vilken låt om inte The Final Countdown med Europe passar då. Det skriker hockey om den låten. Måste se en match snart. Sitta där i ishallen, frysa lite om näsan och bara njuta. Ishallen var ju mitt andra hem, vare sig jag vill det eller ej, när jag var liten. Har spenderat många, många timmar där ... och jag saknar det.

Påminner om när min bror och hans lag åkte på cup i Finland, och deras lag kom tvåa i hela cupen. Det var stort, och vi var otroligt stolta över dem! Något jag vill göra om igen.

Ja ja, skriver kanske nåt senare. Puss!

Music maker

Jag har laddat ner ett progam där man kan göra basic music. Eller ja, en melodi alltså. Har roat mig med det ett tag och ett sound blev jag faktiskt relativt nöjd med. Ska fortsätta med det senare idag (måste hinna sova ett tag).

Ska förövrigt inhandla en ryggsäck idag (vill inte ha min andra äckliga väska) och ett par skor förhoppningsvis. Hatar speciellt att shoppa skor. Något så otroligt tråkigt.

Anyway. Producing "music" is very funny, woh. Sussa sött!

-

Ich bin nicht ich wenn du nicht bei mir bist, dann bin ich allein...


:P

One-shot

Håller på att läsa igenom några saker om jag skrev förut då jag fortfarande tyckte det var roligt att skriva. Tänk vad det kan förändrats. Vet inte om jag har blivit bättre eller sämre på att skriva, men... Jag vill hitta den glöden igen. Här kommer i alla fall en som jag skrev i våras. Kort berättelse (och då menar jag kort). Vill kunna skriva så igen. Fast ja, den är lite småtöntig, men så är jag töntig också :)


Regndropparna smattrade mot fönsterrutan och kylan spreds sig in i huset genom springorna. Det var helt tyst i huset förutom hans tunga andetag som spred värme i min nacke.
Ja, det var inte alls så kallt där jag låg under täcket med hans kropp tätt bakom mig. Hans ben mot mina och med ena hans hand kramade han mig lätt där vi låg.

Jag tittade ut genom fönstret. Det var så mörkt och dystert där ute. En liten del av mig kände exakt som vädret visade nu. Mycket där hemma som pågick just nu, därför tillbringade jag gärna min tid hemma hos Gustav. Jag visste mycket väl att jag skulle få ta mycket skit när jag väl kommer hem, och varenda gång jag tänkte på det föll en liten hjälplös känsla ner i magsäcken som en liten sten. Om jag hade kunnat, skulle jag aldrig sätta min fot i mina föräldrars hus igen, men jag visste att det inte skulle gå. Lukten, känslan, golvet, taket ? Allt i mitt hem gav en känsla av att något dåligt, något ruttet. Där var jag misslyckad.

Gustav grymtade till i sömnen och drog sig närmare mig. Jag lät min hand vila i hans. Hur kunde jag tänka på hemmet nu när jag låg nära min älskade? Han var min mur som skyddade mig från all ondhet i världen. Han förstod mig på ett sätt som ingen annan gjorde. Han visste allt om mig ? Förutom om min pappa, förutom mitt hem. Jag hade nämligen aldrig låtit honom komma hem till mig. Jag skämdes otroligt mycket, och visste inte riktigt hur han skulle reagera om han såg mitt hem.

"Är du vaken" viskade han i mitt öra, helt nyvaken.
Jag nickade till svar, fast visste inte om han såg det. Han drog sina fingertoppar längst min arm och jag ryste till. Den lätta beröringen, den ömheten han gav ifrån sig ville jag aldrig mista.
"Hur mycket är klockan?" frågade han och harklade till.
"Det är rätt tidigt" svarade jag medan jag kikade på siffrorna på klockan. "Du kan somna om igen om du vill"
"Nej, jag kan nog inte somna om nu" sade han och pussade mig lätt i nacken.
"Men vi kan ligga ett tag här i sängen om du vill. Det är lite kyligt i luften."
"Mm, jag vet" sade jag lågt och kröp närmre honom.

Det blev helt tyst och vi låg bara där och andades i takt. Han och jag, det var så det skulle vara. Regnet fortsatte att smattra mot fönstret och där ute var det fortfarande dystert. Men här inne var kunde inte dysterheten tränga sig igenom vår mur.

Gustavs andetag blev tunga och sakta försvann han in mot drömmarnas värld igen.
"Jag älskar dig" viskade jag tyst och pussade honom lätt på handen.

Tema nr 1

Hon är allt vad du tidigare aldrig sett
Och jag tänker på henne varje timme, varje dag
Alla har samma hallucination
Till och med många tjejer fascineras av henne
Säg, visste du redan?

Hon är tema nummer 1, 2, 3, 4, 5 och 6
Tar dig vid handen i drömmen
Och när du vaknar är hon borta
Hon är tema nummer 1, 2, 3, 4, 5 och 6
Öppna ögonen när hon kommer
Du slipper inte undan och kommer aldrig över henne

Say bye buy

Sitter förtillfället framför datorn (no shit!?) och mår lite dåligt. Inte för att jag har ont i magen, mer för att jag har råkat ätit typ... två tre för många pepparkakor, hehe. Men vill man bli en godare människa får man lida pin, hehe.

Jag har inga pengar. Null. Cero. Så jag kommer stanna inne hela helgen... Men det blir skönt. Plugga och reflektera över små ting. Förresten så skulle jag inte kunnat åka någonstans imorgon. Har nämligen planerat att vara med i en köpfri dag. Say bye buy. Då kan jag ju inte handla nåt, som en biljett in till Stockholm t ex.

Vet inte hur det är i det övriga landet men det är typ snöstorm här. Helt vitt överallt. Rätt okej med snö ändå. Bättre det än slask så att säga. Fast helst skulle jag vilja ligga på en solstol i något varmt land med en drink i handen och någon som man håller kärt. Känns det lockande? Kontakta mig och köp ett par biljetter så åker vi! Haha.

Och nu har pengar på mobilen, hihi. Så känner ni att ni vill mass-smsa med mig så är det bara att kontakta mig igen, haha. Det skulle underlätta om ni hade Comviq iof... För annars blir det inget svar.

Ah, massa bullshit jag skriver, men det är skönt att skriva om allt och ingenting. Mötet med min PH gick bättre än förväntat. Dom ville tydligen bara berätta att jag låg efter i svenskan, som jag inte gör längre då jag skickade in en uppgift igår och en uppgift idag. Så nu ligger jag i fas igen. Det skålar vi för! Och sen att jag låg efter i text, men det vet jag ju. Så att dom hade kallat in mig för ett möte tyckte dom bara var larvligt nu i efterhand eftersom det tydligen gick bra för. Fokusen låg i stället att jag var skoltrött och att det inte hade förbättras. Men vad ska man göra? Det är mycket i skolan, många saker händer här hemma... Det blir för mycket.

I alla fall, ikväll blir det bara chill framför tvn med en massa frukt och glass. Och på tal om glass, haha. Jag åt en piggelin idag i skolan, och då dök den här pervers-Yvette fram (ni vet den här Yvette jag en gång var mellan 04-05, hahah. Ni som jag kände då vet vad jag pratar om). Det blev för mycket men jävligt roligt.

"Hur länge ska det ta att äta upp den?"
"Jamen, den är ju SÅ hååård"
"Stoppa den i munnen och sug då"
"Ah, så att den blir mjukare..."

Her-re-gud. Jag tycker om den Yvette som jag var då. Det sättet jag tänkte på, hahaha. Livet var mycket trevligare då :)

Lös tand

Jag drömde att jag tappade en tand i natt. Om man tror på sånt här... rarara *kommer inte på ordet*, betyder inte det att någon i ens omgivning kommer dö inom kort? Sjukt läskigt om det verkligen var så.

Och om det var ödets ironi så råkade jag (det var faktiskt inte mening) skrapa upp min vänstra handled med en stiftpenna (!!!). Är inte det jävligt farligt? Att få in ett stift i blodet... eller nåt sånt. Nu tror ni säkert att det bara är nåt litet, men jag började faktiskt blöda. Jag gjorde ett hål i huden med en stiftpenna. Gosh, människor kan ju tro att jag är självmordsbenägen eller nåt, hehe.

Sitter kvar i skolan... Ska prata med min PH snart (om en halvtimme). Sjukt trist, but what to do? Sen är det helg. Skönt. Fast jag har inga pengar så jag får väl sova och plugga lör-sön.

Okej, där var jag lite rolig. Ofta att jag skulle plugga, hahaha. Fast jag gjorde det igår iof.
Skit samma. Ska göra klart svenskan nu. Pusshej!

Jag mår illa

Det är sant. Jag har så sjukt ont i magen och ändå är jag i skolan. Ska nämligen redovisa idag, och skulle jag inte dyka upp idag skulle dom säkert säga att jag inte har gjort ett piss. Tjoh. Kommer ändå att få IG för lite ditt och datt. Danke schön.

Stanna världen en stund

Hela världen stannar! Detta har bara inträffat ett fåtal gånger förut. Det är unikt. Ofattbart. Det är otroligt.

Jag
Har
Pluggat
Hemma

WOSH!

Underbart, haha. Ska sova nu. Godnatt. Vi ses!

Laugh Cry Live Die

Fan vilken resa hem. Spännande. Jag åkte... eller gick från skolan klockan kvar i tre, och kom hem kvart i fem. Kvart i fem! Kan ni haja? Två fucking timmar! Först var tåget försenat i fem minuter, sa dom. Fine. Det händer! Vad ska man göra åt saken? Tåget blev försenat en kvart. Sedan fick vi vänta i typ fem minuter för att det var ett tåg framför oss. Kul, kul. När vi väl kom in på tågstationen vid Bålsta, hade bussarna redan åkt. Jaaahoo. Fick vänta i tjugo minuter vid busshållsplatsen. Det var kallt, mörkt och tråkigt. Det som piggade upp mig för låten Psycho av Puddle of Mudd.

Kommer hem, ingen hemma och jag lagade mat åt mig själv - igen. Eller ja, det blev lite rostat bröd med en yoghurt, hahaha. Och på tal om maten. Den där libanesiska maträtten vi fick i skolan. Vet ni hur mycket jag har längtat efter libanesisk mat? Och persisk mat? Gimme gimme! För första gången på flera veckor jag har njutit av maten i skolan. Det var riktigt gott.


Har väl inte gjort så mycket idag. Under svenskan när min svensklärare hade genomgång började jag tänka på en sak (vad som helst är roligare att tänka på än att höra hennes prat). Tänk hur mycket en person som man inte känner, som man knappt har pratat med och som man bara har sett, kan påverka en så jävla mycket. Det känns lite... liksom... absurt. En person, vars ord eller handling kan påverka ens dag. Om dagen i sig ska bli lyckad eller om den ska gå helt fel.

Jag tänker främst på dom som säger att dom älskar en viss känd person. Hur kan dom veta att det är real love? Liksom "Jag skulle kunna dö för en person jag inte känner, för jag älskar honom/henne så otroligt mycket". Yeah right. Men det fick mig att tänka till och det... allt känns bara som en konstig, geggig röra just nu.

Allt får mig att vilja, skratta, gråta, bryta ihop och hoppa av glädje på en och samma gång. Bara för att det känns så patetiskt alltihop. Så jag vill skratta för att det är patetiskt, gråta för att det är patetiskt. Bryta ihop för att det inte går och hoppa av glädje för att jag har insett det.

Ha. Mina tankar är weirda ibland.


Jajustja, vifta med händer fjortis! *Viftar febrilt* :)

Food

Det var libanesiskt mat i skolan. Fyfan vad gott! Jag har inte ätit det på skitlänge, så... det blev dagens plus! Verkligen.


Eh, ja... Nödvändigt inlägg men jag var bara tvungen att säga det, haha.
See ya!

I'm singing in the rain

Har ni tänkt mycket på vad ni vill bli i framtiden? När ni blir äldre? Jag har tänkt på det en hel del, och jag har haft några yrken sådär... men jag vet inte längre. Har faktiskt ingen aning. Första yrken jag någonsin tänkte på när jag var mindre (runt sex år) var inte dom här typiska yrken som tjejerna ville bli, t ex isprinsessa. Nej, jag ville bli clown. Jag var helt inne på det. Kände verkligen att clown-yrket var min grej.

Sedan blev jag äldre och jag kände inte att jag ville bli en sångerska eller skådis eller nåt. Jag ville bli journalist. Och det har hållt i - tills nu. Min lärare har mosat sönder den tanken totalt. Bara stoppat en massa nålar i den drömmen så att den har tömts på luft och nu finns det ingenting kvar.

Det jag känner nu är något inom musik. För er som inte vet, lever jag för musiken - bokstavligen. Jag kan inte leva utan min mp3. Och människor som träffar mig brukar ofta se mig med mina hörlurar på. Just nu lyssnar jag på musik. Jag sjunger. Jag mår så jävla bra av musik.

Dock vet jag inte vad inom musik jag skulle vilja bli. Jag menar, jag kan inte sjunga. Jag är faktiskt lite tondöv. Inte helt så klart, men jag har svårt att bedömma andra (förutom lätta fall som man märker av på en gång). Jag skulle aldrig kunna lyssna på en låt en gång och bara "Nej, den här kommer inte slå igenom" eller "Ja, dig vill vi ha kontrakt med". Det jag tänker är att jag skulle kunna bli DJ. Gå en utbildning och bara leva för musiken.

Visserligen har jag andra idéer på vad jag skulle kunna tänka bli också. Ett är något inom Unicef. Hjälpa med att organisera det hela. Reklamera. Bara liksom hjälpa. Eller så skulle jag kunna tänka mig att jobba med att hjälpa våldtäktsoffer. Det skulle kännas... ganska skönt och befriande att försöka kunna hjälpa till. Försöka få dom att komma tillbaka på rätt bana.

Annars vet jag inte. Jobba som en städare. Mattant. Ica-kassörska. Eller som mamma sa så fint igår "Om det inte går som planerat får du alltid, ALLTID, bo här". Tack mamma!



Ska sova nu. Har kommit på några förslag till mediekommunikationen. Hoppas dom är okej... En blev jag rätt nöjd med faktiskt, hehe. I alla fall, ha en fortsatt trevlig kväll.

Sussa sött, dröm blött (om mig, hahaha. skoja bara). Och vi ses imorgon? :) Pusshej.

Brämhults

Ligger farligt efter i svenskan. Fröken Julie skulle vara utläst till idag (tråkig tråkig tråkig tråkig, varför ger lärare bara tråkiga böcker att läsa?). Ramberättelsen skulle vara klar. Har jag gjort den? Eh, nej, knappast. Vi har inte ens en story och jag vet inte vem jag ska vara med.

Gick till Ica för typ en timme sen för att inhandla min frukost/lunch; En Brämhults, Ananas-mango Smoothie. Jag rekommenderar den stark, och den mättade min mage på köpet.

Sitter just nu och läser Fröken Julie (så klart) och lyssnar *damdamdam*...Snook! Det kunde ni inte gissa va? Men deras sound är rätt okej och trallvänlig. Just nu spelas Parkbänksfilosfi. Kul med filosofi, hrm.

Undra om jag ska börja med mitt personporträtt också. Det kan vara bra. Då har jag i alla fall gjort NÅT i textkommunikation :)

Blä

Filosofi är tråkigt. Filsofi är tråkigt. Filosofi är tråkigt. Vi har fem uppgifter kvar. Jag kommer att dö. Jag fattar ingenting. Jag jag jag. It's all about me. We like that, don't we? Hahaaa...

Jag vill hellre sitta på plan 6.

Skitboll

Jag är sjukt irriterad! JÄVLA SKITBOLL! (hahahaha) Den bara studsar överallt så man inte hajar vart man ska klicka. Och när man väl klickar så hoppar den över mitt klickande. Jag blir störd (hahaha).

I alla fall... Spännande avsnitt av DH! Kan inte bärga mig till nästa vecka (lite överdrivet kanske). Och på tal om det så är jag sjukt mätt. Åt en tacotallrik (homemade) för typ 2 timmar sedan och det sitter kvar. Fyinihelvete. Skönt att hoppa i säng nu. Drömma sig bort, woh.

Sussa sött, dröm blött! Vi ses imorgon va? Pusshej.

Skolkatalogen

Vi fick hem skolkatalogen idag! Weeeei! Det hurrar vi för riktigt mycket! Och fastän jag ser ut som hejkomochhjälpmigmeningenkom, så är jag ändå glad, för det finns ju andra som är riktigt söta. Så nu sitter jag här och tittar. Riktigt spännande!

Skriver kanske ett inlägg senare. Vi hörs! Puss.

Scheisse

Tack så jävla mycket till den som uppfann ordet scheisse. Som sa att scheisse skulle betyda scheisse... För scheisse vad jag tycker om att säga det ordet, haha.

Matematik är rätt tråkigt... Mycket tråkigt faktiskt. Men jag borde plugga. Det borde jag verkligen, men jag orkar inte. Jag tog en liten längre sovmorgon för jag orkade inte gå upp. Borde ha åkt tidigare i alla fall, för jag mötte min gamla lärare på bussen! Oh no. Och inte nog med det, det var min matematik-lärare också, haha. Scheissöööh. Men det är alltid trevligt att träffa henne (not) för det första hon säger är alltid (och då menar jag ALLTID) "Gud vad vacker du har blivit! Mer vackrare än vad du var förut" (fast med lite grammatikfel och mycket rysk-brytning). Och så avslöjar hon en massa saker som hon inte borde säga. Det är roligt. Men så pratar hon matematik. Matte matte matte matte. Matte till höger och vänster.

"Går det bra för dig?"
"Öh... ja. Ligger runt VG/MVG"
"Det visste jag väl..."

Och om man vågar säga att det går dåligt så jääääävlar... Det är inte roligt. Och liksom hoppar upp (bokstavligen) och säger chockad "NEJ!? Du måste börja arbeta mer med matten. Matte är livet! Du du ... du kan inte leva utan matte!". Bla bla bla, haha. Men vet du? Det kan jag! För jag har lärt mig grunderna, haha.

Så hände det inte så mycket mer. Fan vad folk förändras. Något så otroligt mycket att jag... nej, jag vet inte. Dom går redan i nian! Fatta! Nian! Det är galet. Dom är ju bara små pluttar.

I alla fall, matematiken ligger och skriker på mig. Matte är livet, matte är livet.
See ya!

Toppen

Vet ni hur svårt det är egentligen att komma på en bra och fängslande slogan? ... Eller en text över huvud taget? Det är svårt. I alla fall om man heter Yvette. Och imorgon ska jag ha ett matteprov som jag anmälde mig till helt frivilligt (!!!). Hur nördig får jag bli på en skala egentligen? Ska nog ta en sovmorgon imorgon i alla fall... Så att jag kommer till skolan kvart över nio i stället, haha.

Anyway. Det börjar bli lite segt för mig. Kan inte tänka klart när jag är så här seg i huvudet. Så, sussa sött, dröm blött så hoppas jag att vi ses imorgon igen! Pusshej.

Lyssna upp alla förvirrade resenärer som är med på den här resan, som inte vet vart dom ska men dom ska komma dit. Som tycker att förvirrad är ett negativt ord. Man behöver inte veta vart man ska, man behöver bara veta att man ska komma dit.

Someday you gonna be someone special one

Idag på textkommunikation fick vi en uppgift där vi skulle lansera oss själva. Eller annonsera kanske det var... Skitsamma, hur fan ska jag kunna annonsera mig själv? Man ska ju ta fram det bästa ur sig själv men jag är så jävla kritisk mot mig själv att jag kommer få grubbla riktigt länge över det. Man får ju inte liksom ljuga, så det kommer bli en skitsvår uppgift.

Jag tar inte emot komplimanger. Har man fått tagit skit och fått höra hur värdelös man är i flera år är det rätt svårt. Ensamma, fula och feta Yvette. Tjoho. Men något måste jag väl vara bra på? Jag är som en jävla snigel. Jag har antagligen någon bra funktion - det är bara svårt att inse vilken.

Funderar på att lansera någon annan istället. Jag tror att vår lärare sa att vi kunde göra det.

Johnny Depp pratar franska

Titta in det här klippet. Johnny Depp, men den hetaste rösten i hela universum, pratar franska! Hetaste rösten (och personen) pratar det hetaste språket. Fyfan vad ... mjau det är, haha. Så... checka in!


Mysigt

Jag sitter här och lyssnar... Buhu känns det lite som. Dom pratar om deras pojkvänner. Hur mysigt det är och bla bla bla bla, och visst fan blir man avundsjuk. Hahaha. Jag vill också haaaaaaaaaaa... I alla fall när dom pratar om det.

Speciellt nu under vintermörkret. Fatta mysigt. Bara ligga och, ja, mysa och bara vara.


Skönt att dom har slutat pratat om det i alla fall... he he he.

Dreams are coming true... not

Jag bör nog skippa mina drömmar. Lätt, haha. Det... det... går inte bra.
Så nej. Det här går inte, lmao. Vi ses :)

En helt vanlig söndag

Det kallas tvivlar, det där som stör. Det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör och jag ser hur du tänker på nåt...

Har inte hänt så mycket idag förutom den där lilla händelsen när jag skulle passa ett litet barn. Oj oj, och ändå ville hon att jag skulle leka med henne sedan. Fast jag satte på en film. Enklare så. Jag är inte bra på att leka med barn. Tycker synd om mina framtidsbarn (om jag nu kommer få några), hehe.

Tänkte plugga järnet idag. Tror ni att det hände? Nej, just det. Jag orkar inte plugga. Studiemotiverad? Hahaha, knappast. Är så jävla pisstrött på lektionerna och mina lärare att det inte är sant. Upplägget och allt. Allt bara suger. Och jag vet inte ens vad jag vill bli. Så jag går en linje där jag känner att allt bara känns bortkastat. Så varför går jag kvar? Varför hoppar jag inte av för? Helt ärligt så vet jag inte. Jag går där för att människorna är trevliga - bortsett från lärarna.

Har skalat upp hela min häl idag också när jag var ute och gick. Sex kilometer i dom där skorna går jag aldrig mer igen. Dom två sista kilometrarna gjorde så jävla ont, att jag gick som en full hoe (då kan ni skapa en bild på hur ful jag såg ut att vara - mer än vanligt alltså). Fy fan! I alla fall, ska sova nu. Sussa sött, dröm blött. Så ses vi förhoppningsvis imorgon. Puss!

... Hur du längtar dig bort som en fågel i bur. En obehaglig distans, en konstig känsla nånstans. Det känns tomt - eller hur?

Children

Jag är inte bra med barn, hahaha. Skulle vara barnvakt i typ fem minuter. Det gick 20 sekunder sen började barnet störtböla. Hur bra är jag på en skala? Varenda gång jag ska ta hand om ett barn börjar den gråta och hulka sig, och jag kan inte få dom att tystna, haha.

Scheisse... Hahaha. Jag är sämst x)

Musiktips




Jäkligt typiskt att bilderna blev ojämna och jag orkar inte fixa dem.
På första bilden är det i alla fall Soldiers of Jah Army. Väldigt bra band tycker jag. Checka in deras låtar.
På den andra bilden är det Toguna. Har inte hört så värst mycket av deras låtar, men de jag har hört är bra.

Om ni har något band eller någon artist som ni tycker att jag borde checka in så tipsa mig gärna :)

Meatballs

Jag ser helt suddigt. Undra hur många stavfel det kommer att bli i detta inlägg. Spännande. Jag kan knappt bärga mig. Hrm.

Idag (tekniskt sätt igår) hände det jävligt mycket... om man tar det i stora drag. Dolce och Gabbana luktar jävligt gott! Bara så ni vet. Och köttbullar luktar jävligt äckligt. Fast det visste ni säkert redan.

Jag kom på det... Jävligt kul att bjuda hem ett par människor från något exostiskt land och bara "Today we're gonna eat some meatballs. They look and smell like shit, but they taste very good".

Ja ja, livet är på topp... nästan. Nja, inte ens det men låt mig få inbilla mig det. Jag har blivit medlem på en sida där det finns människor som har blivit utsatt för samma sak som mig, och jag har insett att jag inte mår så fullt dåligt som majoriteten verkar göra. Her-re-gud säger jag bara! I stort sett är jag sjukt jävla lycklig om man jämför med dom där på den sidan. Det känns ändå rätt skönt. Fast så är jag i en sån sorts period nu i livet.

Måste snart sova känner jag. Är äckligt trött, uha. Sussa sött, dröm blött så ses vi någon dag. Pusshej!

Song for a friend

Well you're magic he said
But don't let it all go to your head
'Cause I bet if you all had it all figured out
Then you?d never get out of bed
Well no doubt
Of all the things that I?ve read what he wrote me
Is now sounding like the man I was hoping to be
Keep on keeping it real
'Cause it keeps getting easier he'll see
He?s the reason that I?m laughing
Even if there?s no one else
He said, you?ve got to love yourself

He said you shouldn?t mumble when you speak
But keep your tongue up in your cheek
And if you stumble onto something
Better remember that it?s humble that you seek
And you?ve got all the skill you need
Individuality
You?ve got something
Call it gumption
Call it anything you want
Because when you play the fool now
You?re only fooling everyone else
You?re learning to love yourself.

Kwiz

Jag har gjort kwizzer (som dom så fint skriver det) på den här sidan http://www.kwiz.biz :) Grymt roliga! Har gjort skitmånga. T ex:

YOUR DREAM BOY!
his name is:
Alex
his hair: blonde
hair
eyes:
green
his job:
doctor
amount of money:
100 a day
your aount of kids:
9
( http://www.kwiz.biz/showquiz.php?quizid=23794 )

Känner du dig träffad, eller känner du någon som bör känna sig träffad kontakta mig då på... haha. Skoja bara! Jag vet ju faktiskt en som heter Alex... men ofta att han skulle tycka om mig, hahaha.

YOUR SONG LYRICS
Your Lyrics:
   It's too bad, too bad Too late, so wrong, so long It's too bad that we had no time to rewind Let's walk, let's talk Let's talk - Too Bad, Nickelback
( http://www.kwiz.biz/showquiz.php?quizid=65024 )

Yeah, det är min låt det... öh. Och så klart var jag tvungen att göra denna quizzen:

WHICH GREEN DAY SONG IS YOUR SONG?
your song:
St Jimmy
your lucky number: 33
One Green Day song was written for you: FALSE
( http://www.kwiz.biz/showquiz.php?quizid=64747 )

Yay, för St. Jimmy! Yay, för att det är 33 (3 är mitt favorit nummer, så dubbel)... Ah, love GD!
Nej men, gör testerna om ni har tråkigt... Det är underhållande och... lite smått skoj, haha.

Gone

Så nära. Så himla, himla nära... Men så långt bort. Alldeles för långt bort.


Jag är redan trött på att sitta i skolan, och här ska jag sitta i cirka en timme och tio minuter till. Tjoho. Jag vill hem, men ändå inte. Jag vill mycket men jag vet inte vad, haha. Sounds good huh? Jag vet egentligen inte vad jag ska skriva om, jag vill bara ha något att göra då matematiken är skittråkigt (men den bordes göra...).

Jag är besatt. Crazy Taxi. Tråkigt spel. Men ah, besatt. Och det sämsta är att jag inte blir bättre på det, haha. Sedan finns det ett annat spel som heter Towerbloxx eller nåt sånt... Jag blir galen! Jag har inget tålamod till det skitspelet. Det är ännu tråkigare än Crazy Taxi, haha.

Roa mig.

Tres

Har ingen arbetsmiljö och säkerhet... kunde ha varit påväg hem nu, men det går inte. Får se om det är värt att sitta kvar här i skolan till halv tre. Tre långa timmar... kan det bli.

I'm lost.

Desire

Tell me what you want. Tell me what you need. Tell me what you see in me. Give me what I want. Give me what you need. Give me what you've got... Give me.

Jag tycker om just den lilla texten, hahaha.

A. Ställ in musik spelaren på shuffle - blanda
B. tryck framåt efter varje fråga
C. Använd låttiteln som svar till varje fråga om ditt liv [även om den inte verkar logisk] - FUSKA INTE !

1. Hur mår du idag ?

Earth song

2. Hur kommer dagen [idag] vara/varit ?

Minnen

3. Vad var det första du tänkte på när du vaknade ?

Barfota

4. Vad är det sista du kommer tänka innan du somnar idag ?

A beautiful lie

5. Vad skulle dina vänner ge dej för namn om dom fick välja åt dej ?
fjortisMilla

6. Hur är det med kärleken ?
Cupid Chokehold

7. Vilken låt passar bäst in på den du håller kär ?
Despicable heroes

8. Hur mår dina vänner ?
Hoppas ni mår bra

9. Vad tycker dina vänner om dej ?

I'll do anything

10. Hur ser folk på dej ?
Happy together

11. Spanar folk in dej ?
Bumbibjörnarna

12. Är du bra i sängen ?
Dear diary

13. Har någon sexfantasier om dej ?
Det finaste någon kan få

14. Kommer du alltid att bo i Sverige ?
Walking contradiction

15. Hur kommer du dö ?
U + Ur hand

16. Vad skulle du hetat om du var född i framtiden ?
My alien

17. Vilken är din oturs låt ?

House babe

18. Vilken är din tur låt ?
Stich in Glück

19. Vilken låt beskriver ditt utseende mest ?
Heaven

20. Vilken låt beskriver din personlighet mest ?
Släpp mig fri

21. Hur är det med ditt liv ?
Schrei

22. Hur kunde det vart i ditt liv om du valt andra vägar ?

Om det var vi

23. Vad ska ditt första barn heta ?

The ten coolest things about New Jersey

24. Hur kommer ditt liv bli ?
Abstrakt kärlek

25. Vilken låt stämmer mest in på dina föräldrar ?

Jesus of Suburbia / City of The Damned / I don't care / Dearly beloved / Tales of another broken home

26. Hur kommer sommaren bli ?
Mohamed till Socialen

27. Finns det någon som är hemligt kär i dej ?

On the edge

28. Kysser du bra ?
Give me novacaine

29. Mår din kropp bra ?
Motivation proclamation

30. Får du tillräckligt med sex ?
Ingen vet

Våldtäkt

Idag våldtas minst 55 kvinnor i Sverige. Imorgon våldtas det minns 55 personer. I övermorgon också. Dagen efter det och dagen efter det och dagen efter det...

Jag hörde några prata om våldtäkter för någon vecka sedan. Jag reagerade när någon sade: "Fyfan, tänk att bli av med sin oskuld genom en våldtäkt. Helt sjukt!" ... Och sedan sade någon annan "Amen, tänk att bli av med sin oskuld genom en våldtäkt av sin pappa! Fan, ännu äckligare ju. Hur fan kan man göra något sånt mot sitt barn?".

Ja, hur kan man göra något mot sitt barn? Vem fan utsätter sin dotter (eller son) för något så äckligt och sinnessjukt? Och hur mår sedan det barnet? Inte nog med att hon/han förlorade sin oskuld av sin egna pappa (det händer att en mamma våldtar sina barn också.), hon/han har förlorat något så mycket mer. Man ska kunna lita på sina föräldrar, men när något sånt här händer måste ju den tillitstron krossas totalt. Och hur ska man kunna bearbeta det? Skulle man våga lita på andra människor? Hur länge skulle det ta innan man vågar inse den brutala faktan att ens pappa faktiskt har velat haft sex med en?

Antalet våldtäkter som anmäls är bara en minimal siffra. Egentligen är de många fler som blir utsatta. Att man inte vågar anmäla är till sin största del att man kan känna sig förnedrad, smutskastad. Många tror att det är ens eget fel. Man tar på sig all skuld, vilket är helt fel.

Oavsett tidpunkt, oavsett klädsel är det inte rätt. Det är aldrig rätt att våldta någon. Hur skulle ni reagera/känna om er mamma, syster, moster, mormor, närmaste tjejkompis blev våldtagen? Inget man skulle skratta åt precis.

Det här är något som måste stoppas.

Helvete

Helvetehelvetehelvetehelvetehelvetehelvetehelvetehelvetehelvete HÄLL VETE!

Min hörlurar har gått sönder. Mina hörlurar har gått sönder. Mina hörlurar har gått sönder. Katafuckingstrof! Vad ska jag göra? Jag har inga pengar så att jag kan köpa nya. Jag har bara äckliga snäckor där hemma som jag hatar. Som ploppar ur öronen så fort jag har satt in dem.

Jag kommer inte klara mig... buhu. Låter jag desperat? Det kanske jag gör, för det är jag! Nu kommer jag må dåligt när jag åker tåget in till skolan, och det betyder att jag kommer typ spy när jag väl är framme vid skolan. Vilket innebär att jag kommer må skit tills jag får nya hörlurar.

Jag ... vill ... inte ... ha ... snäckor ...

Jag låter som en omogen liten barnunge :)

Besatt

Jag hatar när jag blir besatt av något, haha. Just nu är jag besatt av ett spel på facebook som heter Crazy Taxi (tror jag). Blir helt uppspelt när jag spelar det, haha. Ni ska höra/se mig. Det är ingen rolig syn. Men ikväll slog jag mitt rekord - igen. Yay! Jag måste nog sluta spela det. Men det var en person vars poäng var farligt nära mina poäng. Var ju tvungen att göra det lite svårare för honom ;) Men det är lugnt, han slår inte tjejer (haha, dåligt skämt).

Annars är livet här hemma rätt ödsligt. Att åka tåget hem och veta att huset man ska till, står helt mörkt, ensamt och kallt, är inte så lockande. Och att sedan komma hem och göra mat åt sig själv... Alltså, det känns ju helt... tråkigt. I don't like it at all!

Ibland tycker jag inte om att bo här. Speciellt under veckodagarna. Åka 1½ timme till skolan. Gå upp klockan 06.00 varje dag. Det är inte så mysigt. Speciellt inte nu under vintern då det kommer vara helt kolsvart när jag går upp, och helt kolsvart när jag kommer hem.

Fy fan vad skönt att bo typ vid... Gullmars nu. Skulle jag kunna gå upp halv 9 och ändå hinna. Så känner ni någon som bor där, kontakta mig och ge mig ett rum för fan!!!! He he he... Jag var nästan ironisk där.

Hade skitmånga topics i huvudet om vad jag skulle skriva om på vägen hem. Men för att det inte ska bli ALLT för rörigt (som det är nu) sparar jag den skiten till någon annan dag.

Jaja, sussa sött (ni som ska sova), dröm blött. Vi ses imorgon förhoppningsvis! Pusshej

Anus? Balle?

Jag hittade en sida med ovanliga namn. Fyfan vilka weirda namn det finns, hahahaha. Om jag får barn, om det är tjejer, ska dom heta Anus, Balle eller Kiss. Hahaha. Ja, jag vet. Jag är extremt omogen men, vadfan, det är ju roligt. Liksom, roligt att heta Brun eller Fisk eller varför inte Hora?

Tuttan, Ylle, Ballen, Bebis, Bög, Katt, Grön... Seriöst. Skulle du vilja heta det eller? Haha.
 

Filosofi

Filosfilektionen i sig är relativt tråkigt (som ni märkte i förra inlägget), men jag börjar alltid tänka på saker... I ett djupare perspektiv (hahahahaha fan vad jag är rolig). Men jag skrev upp lite saker den sista tiden. Några saker som jag fann lite intressant.

Existensen föregår essensen!
Men om existensen verkligen går
före essensen är människan själv
ansvarig för vad hon är.

------------------------------------------------

Att välja sig själv är också att välja alla människor.
Min frihet att välja är beroende av din frihet

Men om jag väljer något dåligt då?

-----------------------------------------------

Jag lever för intet. För något som inte finns.

-----------------------------------------------

När vi säger att vi inte tänker välja, har vi
ändå gjort ett val genom att inte välja.

----------------------------------------------

Tja, nåt i alla fall. Det är värt att tänka på (tycker jag då).

Desperate Housewifes

Vet ni hur mycket jag har börjat tycka om Desperate Housewifes? Haha. Det är sjukt. Men det känns som att det är en av dom få tillfälligheterna under en vecka då jag får vara riktigt tjejig. Även fast allt det dåliga som kan hända händer så är det ändå... bra. Min mamma sa att det programmet var skitkonstigt och jag håller med henne. Mucho. Men det är bra. Japp, det är det.

Sitter i skolan just nu. Själv. Första lektionen har inte börjat. Filosofi. Det kan låta roligt och spännande men fan vad jag inte tycker om den lektionen. Jag sitter och såsar och känner mig totalt dum i huvudet i cirka 2½ timme. Inte roligt. Jag vet inte ens hur mycket jag har missat. Vad vi ska göra eller nåt på den där jävla kursen. Att jag ens valde den. Det är inte min grej. Men så är det säkert fel på mig och min planering (som min PH har påpekat i X antal gånger).

Ja ja. Hoppas det blir bättre sen. Och ramberättelsen skulle in idag. Katastrof. Jag har inte ens börjat. Äh, jag orkar inte med skolan. Jag kan egentligen inte förstå hur jag kan ligga så mycket efter när jag har gått till skolan varje dag denna termin... Eller jo, hehe, jag har mina funderingar :)

Nu ska jag väl gå till den där jävla lektionen, yay! Vi ses.

.

Vi är instruerade och disciplinerade att tvivla på vårt mänskliga hjärta

Ananasjuice

I'm not a good person. I'm not a good person. I'm not a good person. I'm not a good person.

Ni kommer aldrig få reda på varför jag inte är det, men jag är inte det, hahahaha. Fy fan. Men det är bra att hon (min älskade darling) är med på det. Annars hade jag inte klarat mig - helt ärligt. She's great! And I love her! Very, very much!

I alla fall, jag och min mamma hade ett litet snack idag. Vi kom fram till att vilka assholes killar vi känner. Som vi måste stå ut med. Det är en plåga. Och hon hotade mig med att min framtids-pojkvän måste vara normal, annars kommer hon slå in hans pannben (du, du min framtids-pojkvän, känn ingen press!). Annars kommer det bli "Oh, du som var så söt". Haha. Ja ja... Jag fick hicka också. Hickade typ 10 minuter. Det var jobbigt, men rätt underhållande. Och jag... haha... Sånt här ska man egentligen inte skriva. Men jag sa något otroligt stupid.

- Mamma, varför har du köpt ananasjuice för?
- Jag vet inte... Jag tycker inte om den.
- Nej, inte jag heller. Den smakar ju ananas...juice...


Hahahaha. Jag vet... jag vet. Ni behöver inte säga något.

Fyfan

Fyfan för morgonar. Fyfan för snöstorm. Fyfan för försenade bussar. Fyfan för jobbiga människor. Tvi tvi tvi. Härlig inställning jag har så här på morgonkvisten? Jag vaknade på rätt sida så att säga.

Nej men, morgonar är jobbiga för att jag är en nattmänniska. Visserligen tycker jag om snö, men inte november. Kom gärna på julafton istället då man VILL ha snö. Angående bussarna var det sjukt kallt att stå i en snöstorm tio minuter extra. Brr. Behöver jag ens anledningen till jobbiga människor? Dom finns ta mig fan överallt och stör mig. Just ja, fyfan för äckliga byxor som bara förstör. Att jag inte insåg hur dåligt byxorna satt innan jag gick hemifrån.

Kom till skolan. No Lasse here. Han orkar inte komma, så nu skiter jag i honom. Ska intervjua någon annan istället. Jag vet någon som skulle ställa upp för mig - vårt och torrt.

Och inte nog med det här, jag har fortfarande kvar den hemska filosofiboken som är lika dålig som Ett Öga Rött (fast med rätt grammatik). Får väl bara hoppas att andra hälften av boken är lite bättre. Fast det är den antagligen inte.

Jag tycker om att vara en pessimist. Då har man liksom förberett sig på det dåliga, och man blir sjukt glad om det går bra men går det dåligt så är man ju förberedd på det.

Nja, nu ska jag fortsätta läsa boken. Lyssna på musik och känna mig otroligt ensam (för ingen som jag umgås med är i skolan).

Sova

Orkar inte. Vill inte. Men måste. Jag tycker inte om att vara en nattmänniska när jag har skola. Visserligen är det tisdag imorgon och jag behöver egentligen inte åka till skolan, men jag måste. Måste intervjua lite och prata lite med Lasse (den jäveln måste komma! :)).  Jag kommer i alla fall få en liten sovmorgon; 07.30 ska jag upp. Wei! Det är värsta lyxet för mig.


Ja ja, vi ses imorgon förhoppningsvis. Sussa sött, dröm blött. Pusshej!

One ugly guy

Fan vilken hemsk dag - redan. Jag kände på mig idag att jag inte skulle ha klivit upp från sängen. Jag kände redan igår att jag skulle hoppa över textkommunikation. Det var något där långt inom mig som hade den där känslan att allt skulle gå fel idag.

Det finns en anledning till att går till skolan. En anledning som väger upp alltid. Som gör om dagen ska bli helt underbar eller helt kass. Idag fann jag inte den anledningen. Som bortblåst. Därav en kass dag.

Kom hem. Såg att skolfotorna hade kommit. "Oh yay" tänkte jag. Dagen kanske inte blir helt kass i alla fall. Öppnade den och såg att jag inte hade fått skolkatalogen. Hallå? Hoho? Det var ju den jag såg fram emot att bläddra i. Klassfotot blev helt bajs för min del. Jag såg ut som ett rövhål. Fotot på bara mig blev värre. Fyfan. Jag kommer ALDRIG visa det för någon (typ ett tomt hot).

Alltså seriöst... Är jag verkligen så ful? För om jag nu ser ut så där fattar jag väl också att ingen vill ta kontakt med mig. Jisses. Och ja, på tal om det. Vet ni hur ensam jag känner mig? Nästan alla jag umgås med har pojkvänner och flickvänner till höger och vänster. Är det därför jag känner en lite extra begäran på att bara ha någon? Inget seriöst förhållande... bara ha liksom. Men som dom säger: No guy, no cry... Yeah right.

Ugah, jag skulle aldrig ha klivit upp idag.

Du vet vem

Jag läste precis en blogg, och det var ett skitroligt skämt där, hahaha. Om ni har läst HP förstår ni kanske lite bättre... Men ah, den var rolig.

- Knack knack.
- Vem där?
- Du vet.
- Du vet vem?
- AVADA KEDAVRA!

Hahahaha, jag har sämst humor.

Textkommunikation

Alla ni bloggläsare som inte är vän med mig på bilddagboken, vet inte hur jag är på måndag. Så jag måste bara säga: Jag hatar textkommunkation. Jag hatar min lärare. Hon är äcklig. I dislike her a lot.

Tråkiga lektioner, tråkiga uppgifter, hon är dålig, allt är sämst.

Nej, måndag är inte min dag.

Smoke on the water

Det var precis som jag hade föreställt mig när vi satt där nere hos m&m. Dom rökte som fan innan vi ens hade ätit. Dom rökte minst lika mycket efter, och vad dom inte vet är att jag får ont i halsen av röken. Jag har något så otroligt emot rökning. Eller inte mot människorna, utan bara den här lilla cancerpinnen dom håller i.

Eller tja, rök på ni men inte i min närhet för ni vet inte hur dåligt jag mår av det.

Satt i alla fall där nere, och det var som vanligt. "Ska du inte äta lite mer" "Ta mer mat" "Är du verkligen mätt?" Bla bla dit, bla bla hit. Jag blir galen. Säger jag nej, så menar jag nej. Ett nej är oftast ett nej. Har ni inte insett det? Visst, dom bryr sig bara. Vill att jag ska må bra. Bla bla blaaaa ... Men jag orkar inte.

Jag ... orkar ... inte ... :)

Så frågade dom om jag vill ha kaffe. Yes, please! "Nej men, dricker du kaffe?!". Ja, jag har gjort det i cirka 3-4 år, vart har du varit? Och jag pratade inget. Fick höra deras historier och jag bara satt där och tänkte (och hoppades på) att jag aldrig någonsin skulle utsätta min barn och barnbarn för sånt där. Jag känner mig som en främling när jag sitter där.

Nej, det är tur att man inte äter mat så ofta där. Det skulle jag inte klara av, plus att jag skulle bli så inrökt att jag skulle lukta cigarett hela tiden, dygnet runt. Men det kanske några skulle tycka om? Hehe.

Ja ja, lång historia om något så trist. Skriver kanske någon liten notis sen. Bye bye!

Fars dag

Jag vet att jag är sjukt seg inom musikvärlden, men jag har hittat ett nytt favoritband. Puddle of Mudd. Bästa låten med dom hittills (av alla låtar jag har hört, vilket är typ 5, haha) är She Fuckin' Hates Me. Hur länge har dom varit kända (jag lyckas alltid på nåt vänster att kära ner mig i band som sedan förvandlas till s.k. fjortisband). Fast ja, alla låtar jag har hört med dom är ju bra!

I alla fall, har inte endast knarkat deras musik idag, utan jag har även börjat med matematiken (ohoj, sånt händer inte ofta). Ehm, har i och försig inte gjort så många tal men det är rätt så svårt... Eller egentligen inte, men jag orkar inte förstå just nu.

Jag vaknade med tuppen idag fastän jag gick och la mig skitsent inatt. Jag känner av när jag är helt själv i huset när jag sover (vilket jag var imorse när jag vaknade), och då sover jag inte länge. Typ som att jag vill passa på att vara lite själv.

Och förresten, det är ju fars dag idag. Som tur behöver jag inte tänka på sånt skit, men när det kommer till mors dag blir det andra bullar (typ kanel). Nej men, det är skönt att inte behöva tänka på sånt. Men har ni gjort nåt speciellt för er pappa? Visa dom att du uppskattar honom :)

Finns det något som är oändligt?

Så kom jag och några till in på det här med universum, galaxer, jorden, liv och religion. Som många gånger förut blir jag alltid helt fucked up när jag tänker på sånt där.

Det började med att någon frågade "Tror ni att det finns flera galaxer i universum förutom Vintergatan?". Jag svarade att jag trodde det, och att jag tror på att det finns liv på andra planeter. Att jorden, Tellus, omöjligt kan vara den enda planeten med liv på. Vad tror ni?

Sedan skrev någon "Tänkt hur stort universum är. Den måste väl ta slut någonstans? Att det finns en stor svart vägg som stoppar allt". Då måste jag ju fortsätta med det där... Det måste väl finnas något utanför den där svarta väggen då? Universum är oändligt stort och jag kan inte tänka på hur stort det är för det snurrar bara i mitt huvud då. Det blir för mycket.

För allt måste väl ha en början? Och har den en början måste det väl finnas ett slut? Så alla som säger att Gud har funnits i all evighet, han måste väl uppstått på något sätt också? På ett eller annat sätt. Sedan om han flög runt i universum och kastade sten innan han skapade gjorden är strunt samma för mig.

Men hur uppstod då alla bakterier? Alla kemikalier? Det kan väl inte bara ha existerat för alltid?

Ja, jag blir så... full av tankar på grund av det här. Hur kan allt ha blivit så som det är idag? Hur gick det till från allra, allra första början? Och om nu allt måste ha sitt slut, betyder det att jorden kommer dö ut någon gång i framtiden. Är allt då bara... slut? The end of this story.

Men det är klart. Ritar man en cirkel har den till en början ett start, men när man har ritat klart den kan man inte urskilja mellan början eller slutet. Det går bara runt.

Ah, fuck. Klockan är för mycket. Jag borde sova (som ni märker). Märkliga tankar. Godnatt

Lars Winnerbäck - Det vackraste världen har sett

Det är såna här låtar som jag skulle vilja var till mig. Att någon skrev just denna låt till bara just mig.

Hon kan vara nog så svår å se
Att lyckas få en skymt är inte alltid så lätt
Men om man kommer nära på, bredvid
En kort sekund det vackraste världen har sett.. le
Men hon kan vara nog så svår å se

Ja, hon kan va så lätt att gå förbi
Ja, hon är inte den som dansar runt omkring så lätt
Men om man skulle råka stanna vid
En kort sekund det vackraste världen har sett på längre tid
Men hon kan va så lätt att gå förbi
och jag, ja jag tror aldrig hon sagt någonting om mig
Så långt ifrån men i min ensam hemlighet
har hon en plats här på kudden bredvid mig
varje natt fast hon inget vet

Hon kan vara nog så svår å se
och ingen vet hur många hon har vilselett
med hennes speciella sätt att le
En kort sekund det vackraste världen har sett.. le
men hon kan vara nog så svår å se

Ja, hon kan vara nog så underbar
Men jag känner inte henne så det är inte så lätt att veta
när det finns så mycket kvar
Men en kort sekund det vackraste världen har sett på år och dar
Ja, hon kan säkert va så underbar
men jag, ja jag tror aldrig hon sagt någonting om mig
Så långt ifrån men i min ensam hemligthet
har hon en plats här på kudden bredvid mig
varje natt fast hon inget vet

Beat box - Nouvelle star



Jag tycker att den här duden är sjukt cool! Har sett klippet minst 150 gånger och blir lika imponerad varenda gång, haha.

Beichte

Vaknade strax efter tolv idag. Väldigt skönt må jag säga. Sedan dess har jag läst 84 sidor i min dåliga bok. Den är verkligen seg. Alltså, det är sämst egentligen. Det motsvarar liksom 28 sidor per timme. Men så är den rätt svårläst och seg att jag har varit tvungen att läsa om lite. Och sedan har jag ju ätit frukost, borstat tänderna och lite i mellan också. Men kan inte den där djävulska boken ta slut någon gång? Och inte nog med det. Jag har en till fucking bok att läsa som är något så otroligt mycket sämre. Urk

Morfar kom på besök idag och frågade om jag skulle stanna hem. Jag svarade ja (har inga pengar, har massor med plugg), jag måste plugga. "Men du pluggar för att du tycker att det är roligt och inte ligger efter va?". Öh jo, klart jag pluggar för att det är otroligt roligt. Speciellt matten just nu som vi har fått typ 50 sidor att göra till på torsdag (!!!). Vad fan tror du? Hur många pluggar för att det är roligt?

Men det är lätt att ljuga för honom. Han behöver ju inte veta att jag ligger efter något så otroligt mycket, eftersom jag alltid har varit den här lilla plugg-Yvette i deras ögon. Jag ska inte göra några större besvär för det får bara mina syskon göra.

Nåja, det dom inte vet tar dom inte skada av. Så jag beslutat för att inte berätta, haha. Ja ja, ska väl fortsätta att läsa boken. Har ju bara faktiskt runt 60 sidor kvar. Sedan blir det matte.

Skithelg.

Kommentar

Min mammas kommentar om det som hände idag (Yes, jag berättar allt för min mamma, hahah) var bäst.
"Nej men oj då... suck. Ska dom ringa nu och säga hur störig och kaxig du är? ... Det vet jag redan"

Hahaha

Missförstånd

Det var en rätt händelserik dag idag. Blandade känslor. Jag blev utskälld två gånger, men det rinner bara av mig. Visst, om dom pratar i normal ton, bestämt men ändå liksom... normalt skulle jag nog ta emot kritiken och tänka över det dom sa. Men nu skrek dom och det fungerar inte på mig. Jag tror dom blev rätt irriterad på mig när jag började skratta. Men jag sa förlåt ju, haha.

Mycket missförstånd, men vem bryr sig? Det är bara att låta dom grina.

Jag har också varit lite irriterad idag. Fast det var tidigt på morgonen och gick över vid lunchen. Äcklig lunch förresten. Det skulle säkert ha varit gott men nu... uha, big no no! Fast jag har varit illamående i flera veckor, men det har börjat gå över nu.

Ikväll blir det idol, godis och lite läsning (boken är långtråkig och lite trist men rätt okej). Sedan ska jag sova och sova och sova... Sova så jävla mycket! För i helgen blir det plugg (urk).

Fräsching

Det är alltid så här i början. Att jag knarkar sönder bloggen alltså. Skriver gärna två-tre gånger om dagen, eller varje dag i två veckor och sedan skiter sig allt. Alltid samma sak, varenda gång, jag skapar en ny blogg. Eller tja, det är ju inte SÅ många nya bloggar jag har haft.

Anledningarna till att jag tar bort mina bloggar är att jag känner att jag blir för öppen i dem. Jag berätter en aning för mycket och känner mig helt utblottad. Varenda gång. Varje ny blogg. Det måste vara något fel med mig.

Men den här gången ska det bli en ändring... förhoppningsvis. Jag ska sudda ut den gamla bloggaren i mig och skapa mig en ny. Lite fräschare, lite nyare, lite bättre :)

Welcome

Jag har saknat bloggandet något så otroligt mycket. Fast den här gången kommer jag nog antagligen inte vara lika aktiv. Inte skriva varje dag. Kanske inte ens varannan dag. Bara ha den för att skriva av mig. Förhoppningsvis kommer det få mig att må bättre.

Hösten är här. Jag kan känna det otroligt mycket. Den har krypit in alldeles under min hud och stannat kvar där. Den gör så att jag känner mig alldeles grå ... eller är det beige? Nej, grå är en mycket tråkigare färg. Beige har ändå en någorlunda färg i sig som är mer färgstarkt än grå. Lång fundering på en tråkig grej.

I skolan går allt bajs. Min ph, mentor, klassföreståndare or whatever ni kallar det, är kass. Hon förstår mig inte och kan verkligen inte ta emot kritik. Nej, för allt är ju mitt fel. Only mine. Så är det. Du är kass, Yvette. Kass.

Övrigt är väl allt lite så där... Dunnoigt. Jag är ensam. Fast jag har ju mamma. Men utöver det känner jag mig ensam. Något så otroligt mycket, fastän jag har mina underbara vänner (My life would be worthless without you guys).

Ja ja, mer kommer väl sen någon gång. Vi höres!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0