Work it, honey

Jag tränade mitt pass idag igen. Det var faktiskt rätt tungt efter fyra dagars ledighet, haha. Hur fan ska det gå efter att jag har kommit hem från Spanien? Jag kommer inte palla... Anywho. Det var ruskigt roligt i alla fall.  Har även gått cirka 3,5 km idag och dansat en hel del. Har liksom kvar den här festivalkänslan.

Imorgon blir det Allsång med Kim och Gabbi. Magnus Uggla för hela slanten.
BAKOM MINA SOLGLASÖGON!

Plopp plopp propp.

Min röst är fortfarande skrovlig efter i lördags. Det gör lite ont, men det är värt det. Absolut.

Kändes inte okej att äta igår. Kan inte fatta att jag brukar käka så jävla mycket som jag gör. Började dagen med en kycklingburgare från Donken - UÄCK! Fyfan vad mätt jag blev! Sköljde ner den med Sprite. Seriöst, dödligt. Å så knapra jag några morötter.

Sedan var jag mätt i flera timmar. Senare på dagen åt jag några riskakor. Blev mätt igen. Å på kvällen kom dom hem med en fet pizza! Hur fan kunde dom tro att jag var hungrig!? Så jag käkade typ en tiondel av den och sedan kunde jag somna helt proppmätt.

Har bara druckit en kopp té idag, men det gör absolut ingenting. Är fortfarande inte hungrig från igår. Jag får helt enkelt börja äta mindre... Men det gör ingenting det heller :-)

Losing weight

Måste erkänna att jag gick ner lite under festivalen. Det var inte så att jag gick med en hungrig mage eller så. Det var mer att jag glömde bort att äta (inte bra)!

Torsdag:
En knäckebröd + mjölk,
Lite grekisk sallad
Cirka tio tuggar på en Langos

Fredag:
Fyra riskakor
1½ flaska med Brämhults juice
1 flaska vatten

Lördag:
Sex riskakor
En knäckebröd
½ flaska vatten
½ flaska Brämhults juice

Jag rekommenderar INTE denna typ av bantningskur :-P

Summering av P&L

Vad ska jag skriva om? Vad ska jag börja? Vad är ni mest intresserade att läsa om? Människorna? Stämningen? Konserterna? Allting? Ingenting?

Ska jag berätta om den urgulliga killen från England som jag träffade på? Blev lite knas eftersom jag var tvungen att prata engelska, och det är inte riktigt min starkaste sida, haha. Men som tur var förstod han mig.

Träffade faktiskt några killar. En som jag kommer minnas mest är självklart Lars från The Hives-publiken. Han var galet snäll, galet roligt och en galen hulk (hahaha)! Å när konserten väl började och kampen om att överleva, blev vi lite intima.

Sedan kan jag inte glömma LPR-fanet. Aj aj aj. Stekhet. Eller den snygga killen jag gungade med under Afasi & Filthy-konserten.

Påtal om Afasi & Filthy... dom var grymma! Blev uppmärksammad på många "nya" artister. Bland annat Looptroop Rockers. Jäkligt äckligt grymma live var dom! Supersci var också skitbra! Mando Diao. Jim White. Nejra. Veronica Maggio... listan kan göras lång.

Dom jag dock längtade mest efter att se var Kultiration, men framför allt Kapten Röd (om ni inte har förstått det, haha)!

Kultiration var helt underbara live! Marcus Bergs röst ger en äkta öronorgasm. Å ja... det var som att flyga på rosa, fluffiga moln...

Sedan kan vi ju inte glömma bort Petters uppträdande, eller Nationalteatern, Millencolin, Takida... Alltså, det är så mycket att det skulle bli ett så jävla långt inlägg, och det är jobbigt att läsa en meter lång text utan något slut (grattis till er som orkat läsa ända hit!!!).

Men jag antar att några inlägg i framtiden kommer handla om just P&L, så... Det mäktigaste var nog att hela festivalen avslutades med Håkan Hellströms låt "Det är så jag säger det" (Den enda låten jag tycker om med honom, och tillhör även en av mina favoritlåtar).

Lätt att jag ska tillbaka nästa år, och då ska jag fan se till att införskaffa biljetter tidigt som fan!

Kallakallacka på Kapten Röd

Tänkte skriva ett mer detaljerat inlägg om Kapten Röds konsert, än det där lilla fjortisinlägget jag skrev tidigare.

På något sätt förvandlades jag till den här fjortonåriga tjejen igen, som bara längtade och var fylld med hopp och förväntan. Visste i och försig redan innan jag inte skulle bli besviken. Jag har hört. Jag har sett på Youtube. Han ÄR grym live.

Och jag blev inte besviken.

Stämningen var grym, han var grym och jag var lyckligaste i världen. Skrek som tusan (hade ont i halsen några timmar efteråt), hoppa, dansa... Underbart.

Vet inte vad som var det bästa med konserten. När han sjöng Galenskap? Ta Inga Order? Lilla biten ur Enkel Man? Eller Vakter Och Polis? Allt var bara så bäst, och jag sjöng med i fulla rullar (på både gott och ont).

Det värsta var nog när han skulle slänga ut en tröja. Allt jag tänkte var "Bara inte kasta ut den vid mig, för det kommer bli kaos". Vad händer? Jo, han kastar. Den flyger. Mot mig. Jag kunde tagit upp handen och fångat den, men gjorde inte det. Killgänget som stod runt mig blev galna och drog ner MIG på marken. Hur schysst var det på en skala?

Nåja, bara att kliva upp igen, fixa till håret och fortsätta att partaja loss. Och det var så mysigt! Som jag har längtat. Han är bäst helt enkelt.

Snart kommer det väl en summering av hela Peace&Love...

Kapten Röd & Majorerna

Hade jag skrivit om Kapten Röd & Majorernas konsert igår, direkt efteråt, skulle det väl bli något liknande med det här:
Fyfanihelvetejävlaskitfuckäckeldamnsatanbahhhh FYFAN VAD GRYMT DET VAAAAAAAAA!!!!!!!! JAG DÖR!!!!!!!!!

Men nu har ju faktiskt gått ett tag sedan den var så allt jag säger är:
Fanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfan fyfan vad grymt det var! Jag pressa ut minst 10 liter svett, jag dansade, adrenalinet pumpade runt i kroppen och e de såhär de känns att va lycklig, de e inge problem!

Jag har en liten crushcrushcrush i Björn nu, å jag har blivit kär i deras musik på nytt! Underbart!

Peace n love

Snart ska jag käka nåt innan jag dör av hunger. Sedan ska jag trixa lite och läsa lite. Försöka sova ut, men det kommer jag nog inte lyckas med. Imorgon drar jag iväg till P&L (för er som inte visste det, haha). Så... ni får försöka att hålla er utan en uppdatering från mig. Jag vet att det kan bli svårt, men håll ut!

Hoppas ni får det gött!
Peace, love and understanding ;-)

Varning, batterierna är slut

Köpte ett par skitdåliga batterier till min kamera. Hann ta tre kort innan kamerafan dog. Trodde inte att det var sant, så jag tog två nya batterier. Hann ta tre egokort på mig själv, sedan dog den igen. Så jävla kasst! Ska köpa nya batterier imorgon, så att jag förhoppningsvis kan ta fyra kort innan kameran dör.



So far, so good...

Jag vaknade klockan sex imorse - helt klarvaken. Mysigt värre! Låg och drog mig i cirkus en timme, sedan orkade jag inge mer. Var rätt hungrig men drog ut och gick fyra kilometer. Kom hem, lagade frulle och fixade iordning mig.

Vid tio åkte jag och mor min till Rusta och köpte ett tält och lite random saker. Vidare till stora Bålsta Centrum. Köpte två jättefina klänningar! Hoppas bara att alla andra tycker dom ser bra ut på också... Qué!?!? Huvudsaken är att jag trivs i dom :-) Å så köpte jag en bh och två trosor.

Träffade på min moster och kusin. Väldigt trevligt! Fick låna mosters väska till Borlänge. Börjar bli taggad som fan till P&L. Inte en dag försent! Nu känns det verkligen att faaaan vad kul det här ska bliiiiii!!!

Jaja, håller på att packa lite smått nu. Tjuhoo!



Ps. Jag är inte upprörd längre. Jag börjar ta allt som en komplimang istället, hihihi.

Fo sho

Jag är upprörd! OJ, vad jag är upprörd.
Blev så upprörd att jag var tvungen att gå fem varv runt huset.
(hahaha).
Nu hoppas jag bara på att jag har misstolkat allt!
Allt allt allt.
*Hålla tummen*

Taggtråd

Det känns som att jag är minst taggad på Peace&Love av alla dom som ska dit. Det är ingenting som jag verkligen ser fram emot. Kanske blir bättre imorgon? Eller när jag sätter mig i bilen för att åka upp till Borlänge? Förhoppningsvis. För just nu känns det bara "Jahapp, Peace&Love i övermorgon? Jag är så.. SÅ taggad. Verkligen. Woo-hoooooooo...".

Imorgon ska jag och mamma åka till Rusta för att köpa ett tält. Sedan drar vi runt och köper lite andra saker. Tandkräm. Väska. Tandkräm... Väska. Ja, det är väl det jag kommer på just nu att jag behöver.

Är faktiskt mer taggad inför Spanien. Ih, härliga HÄRLIGA Spanien!

Mindreader?



Sånt här kan göra min dag. Vadå "om 2 minuter"? Tror visst bestämt att jag faktiskt precis lyssnade på den låten. Men det kanske är bestämt av en högre makt att jag ska lyssna på den igen? Två minuter? Fast det är rätt sent för det nu...

Där har jag faslig sjå...

Känns som att jag måste börja röra på påkarna. Ska nämligen ner till centrum och köpa en gul spetsbehå (här utelämnar vi inga detaljer). Japp, ni läste rätt; En g-g-g-g-guuul bh. Den är skitsnygg!

Å tanken är den att jag ska gå fram och tillbaka, vilket blir cirkus 8 kilometer. Dagens motion? Ja. Fast sen ska jag ju göra mitt lilla träningspass, där armar, ben och mage ingår. Dödligt jobbig. Men vill man va' fin, får man lida pin, som min mor påminde mig om medan min syster skar in kammen i min skalle så att det börja blöda (nej, mamma kunde omöjligt veta att min syster misshandlade mig just då).

Min tandborste väntar på mig. Gör din också det?
¡Hasta luego!

Törnrosa sov i hundra år... NOT!

Idag ska min äldsta bror sova hemma. Det betyder att jag kommer få sova cirka 3-4 timmar i natt (om jag har tur)... Oj, vad incest det där lät men låt mig förklara. När min bror sover så snorar, hostar och snarkar han onödigt högt. Å han gör en massa andra äckliga ljud också. Samtidigt tar han slut på all syre i rummet.

Så mysigt.

Mattips för alla lata studenter

Lagade i ordning en skitlätt maträtt igår (ni har antagligen käkat sånt). Det enda man behöver är bulgur (alternativt makaroner), tonfisk, gräddfil och gul- eller rödlök (plus lite svartpeppar och salt om så önskas).

Det enda man behöver göra är att koka bulgurn/makaronerna som det står på ansvisningen. Medan de kokar lär ni hinna hacka löken, samt öppna tonfiksburken... Om ni är riktigt duktiga så kanske ni har fiskat under dagen och då är det ju bara att rensa firren och... fixa.

Ta bort makaronerna från plattan när det har kokat klart, blanda in tonfisken, lökan och gräddfilen (samt lite peppar och salt då). KLART!

Ser inte så delicious ut men det smakar helt okej för en fattig student.

Bored as hell

Fan vad tråkigt jag har, och när man har tråkigt förminskas fantasin.
Så inläggen blir skittråkiga (som om ni inte har märkt det).

På torsdag åker jag i alla fall upp till Borlänge.
Fedt med nice.

Ps. Jag vill in till Stockholm imorgon. Någon som hänkar?

Jag skrattar inte åt dig... bara lite.

Det händer ungefär en gång i månaden att jag får världens skrattanfall. Jag sitter och småfnissar hela tiden och allt och alla. Vet inte riktigt hur det kommer sig. Måste nog vara hormonerna som är ur balans...

Brukar ni få det?


Nananana pokemoooon

Jag vet inte hur det kom sig, men helt plötsligt började jag tänka på grabbarna som ringde om pokemon. Jag tror att dom alltid på nåt sätt kommer vara inristade i mitt hjärta, haha.

Det börjar med att klockan var halv två på natten. Min mobil ringer. Känner inte igen numret. What the hell...? Trycker på luren och svarar, då ett grabbgäng börjar sjunga en pokemonlåt.

*de sjunger jättevackert och fint*
allesammans: HEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!
jag: hahaha, hej?
nån: vad vet DU om pokemon?
jag: ehh... ingenting
nån: VA!? hur kan du inte veta nåt om pokemon?
jag: öh... är inte så intresserad
nån: alltså... driver du med mig?
så babblar dom på...
nån: men seriöst... driver du? vet du inte vad pokemon är? flera miljoooner människor vet vad pokemon är!!!
jag: hahahah, men då behövs väl inte jag?

Å dom var så söta (men lite irriterande). Jag dog av skratt. Plus att jag knäckte en av dom vid något tillfälle, och alla började skratta som fan. Sen när dom började prata lite interna saker med varandra, tryckte jag bort dom.

Nästan så att jag önskar att dom skulle ringa igen. En lite färgklick i mitt liv. Synd bara att jag har bytt nummer...

Ring ring, bara du slog en signal III

Nu har jag fått en ny mobil och ett nytt nummer.
Den är jätteful och gammal, MEN den är min!
Å den känns så bra att bara ha...

Man kan inte göra så värst mycket med den.
Den är inte flaschig på nåt sätt...

Bara det att han är min! :-D

Dagens outfit(ar)



Pendlade mellan dessa två outfitar idag. Vad tycks?
Min favorit måste nog vara den till höger. Sådär sjuktligt stilrent liksom.
Funderar på att dyka upp med den utstyrseln på torsdag när jag
åker till Peace&Love.

(Å inte fan kan man tro att jag tränar varenda jävla dag? Syns inte ett piss...)

Ring ring, bara du slog en signal II

Obvious no... Kista var inte öppet idag.
Jag borde ha vetat det, hehe.

Ring ring imorgon kanske.
Förhoppningsvis.

Ciao!

Ring ring, bara du slog en signal

Ska snart dra iväg till Kista och köpa en mobil.
Det är billig. Den är inte flashig på nåt sätt.
Men den kommer bli min...

Å man slipper ha på högtalar när man pratar :-D

Haha, underbart!



Är inte sånt här underbart? Haha. Förlåt... men det är så... underbart.
Vad tror dom egentligen att man ska säga?

"Ja du, kallekula. I'm such a sexy, horny girl. Hoppa genom datorskärmen och låt oss sjunga en gemensam sång i en gnisslande säng, medan min mamma sover i rummet bredvid. Jag väntar på dig..."

Jajamensan.....

Jag har vittring på livet

Sitter just nu och njuter fulla muggar till Ugglas musik. Får sån nostalgi av hans musik. 2005. Tvåtusenfem. Tvånollnollfem. Underbart! Ska vi gå hem till dig, eller hem till mig.... Uppsala. Fyrishov. Kommer jag någonsin glömma? Jag tror inte det. Och jag tror inte att jag vill det. Pluset med allt det här är att jag fick uppleva den med min närmaste vän.

- Vill ni träffa Uggla?
- JA!
- Okeeeej!
Går iväg och kommer tillbaka med en plastuggla
- Meh, HAHA

Johnny the rocker.
Bakom mina solglasögon.
Han såg. Han pekade. Han skrattade.
Jag var lyckligast i världen.

Så Kim... Ska vi få en extra nostalgi den första juli på allsång?
POM POM.

Träna hemma

Börjar bli lite seg lagom till sommaren? Har varken orken eller pengarna att köpa ett medlemskort till Friskis & Svettis? Var lugn. Jag hittade några superbra videos på youtube som är sjukt bra. Åtta minuter vardera och man kan prestera så hårt man vill.

Jag började med den här dansvideon, för en uppvärmning. Det är faktiskt rätt roligt, och det känns så (ljuva) åttiotal! Perfekt att dansa själv till, då jag insåg hur extremt taktlös jag verkligen är.

Sedan fortsatte jag med den här videon. Man tränar magen och vissa moment var sjukt jobbiga. Men det är ju värt det.

När den tog slut hoppade jag över till den här videon, där man tränar armarna. Skönt att fokusera på något annat, och man behöver inte ha hantlar. Kan köra utan, eller så är det ju bara att fylla typ två vattenflaskor och köra med dom.

Vidare till den här videon, där man tränar ben och rumpa. Den var verkligen äckligt jobbig! Men det känns SÅ skönt efteråt!

Svetten lackar, man är lite halvt död, men jäklar vilken kick man får. Samt att allt som allt blir bara cirka 32 minuter. Längre än så behöver det väl inte vara? Och man kan ju avsluta med dansvideon för att lugna ner alla muskler. Kör det varje dag and hey, du behöver inte köpa ett dyrt medlemskort på någon träningsställe.

Watch ouuuutsch

Jag vet att man inte ska skratta åt sånt här... Fast det är ju roligt. Å jag vet inte riktigt hur jag fann videon heller (Är ju inte så att jag söker på "klantiga fjortisar" på youtube. Förresten vet jag ju inte om hon är en fjortis...). Anywho, hon lyste upp min vardag i alla fall, haha.


FRABLA

Måste bara skriva en liten, liten notis innan jag slaggar:
Jävlar vad kasst att FRA-lagen gick igenom.

Usch, fy, blä...

Bilder



Kände att det var lite brist på bilder, så här kommer ursnygga bilder på min (feta) kropp.
Fniss på hög nivå. Och jag måste erkänna att numeros ett (från vänstra hållet) är min favoritoutfit. Men så är klänning rätt nice och jeans också för den delen.

Bra film, snooore.

Tanken var att jag skulle ha en HP-maraton. Jag hade bullat upp med popcorn, äpple, aprikoser och jordgubbar (inga bullar eller kakor här nej nej). Dock somnade jag när hälften av den första filmen hade gått, sedan orkade jag inte titta på dom andra.

Att titta på film samtidigt som man ligger i en säng, är fan livsfarligt.

Om jag ändå kunde sy dig hel igen

Strålarna från morgonsolen reflekterade glittrande på vattenytan, och bländade mina ögon. Aldrig förr hade en soluppgång varit så vacker. Fåglarna kvittrade och vinden blåste bitterljuvt från träden. Som att de visste att solen snart skulle försvinna in i moln.

Den tidiga morgonen var jag på två olika ställen - samtidigt. Jag hade äntligen lyckats slita mig loss från min egen kropp. Äntligen var jag fri för en stund. Och där satt jag högst upp på kullen och lät solen smeka min frusna kropp. Strödde ut alla mina känslopulver runt omkring mig.

Då kom det. Ett högt vrål, fylld av sorg, smärta men mest raseri, som skar igenom denna lugna morgon. Hade jag inte vetat, skulle jag ha trott att den sorgsna sagoväset rymt från sin saga och bosatt sig i skogen bredvid.

(Världen stannade upp. Jag kände hur mina lungor rispade upp min hals, och jag började blöda kolossalt inombords. Ett till skrik och blodet skulle ha börjat bubbla ut från min mun. Och jag kände att jag måste ha blivit av med minst ett kilo ilska, och alla mina krafter var nästan slut).

Ja, detta var den finaste soluppgång jag någonsin skådat. Jag fortsatte att strö ut mitt pulver på marken, samtidigt som någon där borta blev kraftigt våldtagen och förstörd av livet.

Skulle jag nu bli kvitt med den personen för gott? Leta inte efter mig. Sök inte upp mig. Jag kämpade ju så hårt att slita mig loss från dig. För du är redan förstörd, och vad kan jag göra åt saken? Förinta förödaren? Det spelar ingen roll. Ingen kommer någonsin att kunna sudda ut alla dina minnen.

Deadly

Jag sprang. Svettet lackade. Någon tutade. Hard days made me, hard nights shaped me. I don't know they somehow saved me...

Kom hem lite halvt död. Drack lite vatten, och gjorde sen bara 30 situps.
Fan. Jag måste hålla igång varenda jävla dag för att behålla min kondis.
Jag måste göra cirka 30 situps varje dag för att behålla min styrka.

Men vem orkar det?
Jag vill också ta det lugnt...

För-lama(d)

Åkte till polisen idag för att ta ett passkort.
Fyfan.
Fy fa-aan!

Kortet blev värre än mitt ID-kort. Såg ut som att jag var förlamad i halva fejset.
Ena kinden hängde fan ända ner till knät.
Inte snyggt nånstans.

Tur att inte många kommer se det kortet i alla fall.
Ha... ha...

P e t a

Vissa människor är roligt.
Yvette, vegetarianer... Dom äter bara fisk, kyckling, ägg och dricker mjölk?

Öh

Försökte förklara för personen att jag är TYP en demi-vegetarian, som faktiskt äter fisk, ägg, dricker mjölk och äter kyckling (det sista äter dock inte en äkta demi). Var tvungen att förklara att en äkta veggo inte äter nåt sånt.

Så nu har personen bestämt sig; Vegan!
Jäklar vad h*n ska bli vegan. Å vi ska gå med i djurens rättigheter, Greenpeace och kedja fast oss i träd.

Ha! Det här kan bli skoj.

Grejen är den att...

Idag spenderades dårå i storstaden med Chalisa och Kim! Mötte upp dom vid Donken i Centralen. Vi drog vidare till Jensen's och käkade lite. Mumsigt värre! Efter det kände vi att vi var tvungna att gå bort lite (öh), så vi gick till Kungsan och gick runt lite bara. Efter ett tag drog vi till Gallerian (hello toaletten för Kims del) och köpte Ice Coffie (där rök alla kalorier vi gick bort ;-)) på Sleven, även kallad 7-eleven. Vidare till Kultan och snacka lite.

Mysigt värre! Och jag hoppas inte att Chalisa saknar sin tofs allt för mycket. Fan, hon får ju påminna mig lite. Ofta jag kommer ihåg sånt skit. Anywho, hon kommer vara ifrån den ett bra tag nu. Den jäveln ska nämligen till Thailand på onsdag och är borta i cirkus en månad. Under den tiden kommer jag hinna med både P&L och España.

Men grejen är den att... Haha, nä jag bara skoja (intern"skämt" på hög nivå). Väldigt trevlig dag måste jag medge! You girls rock my world, hahaha.

Hoppas ni andra har haft en lika trevlig dag som moi.
Pyss und kräm!

Smack that

Var lite lätt irriterad när jag rååååkade smälla till en geting, och den blev flyförbannad. För det var inte en liten träff jag fick till, utan den flög cirka 2-3 meter... Å helvete vad den var efter mig! Var tvungen att springa ut. Sedan när jag öppnade fönstret och den flög ut och jag hade stängt fönstret igen, då kommer den och ska in.

Haha, det tyckte jag var en rätt rolig händelse (hände precis). Nu verkar den ha coolat ner sig och försvunnit och det luktar bajs i hela huset.

Berättar senare om dagen i storstaden med Chalisa och Kim. Först ska jag spy lite och gå några varv runt spåret. Peace!

Mer piercing

Känner mig ruskigt sugen på att ta hål i öronen... av någon anledning, haha.
Men jag vet inte om det går för att mina öron är speciella.
Man kanske ska dra förbi ANT ändå, och bara checka läget?

Anywho, bussen går om fem minutos.
Ciaoooo!

Pom på pom

Hittade min Uggla-skiva för någon dag. Sedan dess har den varit på högsta volym näst intill hela tiden. Blir så jävla glad av hans musik, haha. Han är grym!

Ska fixa mig nu för att sedan dra in och träffa Kim och Chalisa.
Wei!

Over and out.

Snape talar ut: I'm to sexy


Take my pain away

Fyfan vad ont jag har i magen.
Det här är värre än den värsta mensvärken jag någonsin haft.
Första gången jag blir helt svimfärdig av smärta.

Vad fan är det här?

Coffie

Är lite lätt irriterad. För att förklara lite snabbt; jag tycker inte om kaffe. Gjorde det förut, men inte längre. Smakar alldeles för beskt.

Nåja, jag skulle testa det idag för att bli lite piggare.

En kopp. Snark. En till. Snaaaark. Tredje koppen. Nope, ingenting händer. NEJ, för jag blir inte pigg. Blir snarare tröttare. Sånt där skit fungerar inte på mig. Å samma sak är det med Red Bull. Produkter som fungerar på människor, fungerar inte på mig.

Min kropp måste vara helt anti sånt shit, både på gott och ont. Kan inte heller dra ut på en promenad för att vakna till, för jag har så jävla ont i magen. Känns som att någon sticker in tusen knivar i magsäcken. Eller att jag har en extrem mensvärk utan att ha själva mensen.

Usch, så synd det är om mig, haha ;-)

Sports Kids Moms and Dads

Har ni sett den här dokumentär-grejset på femman Sports Kids Moms and Dads? Såg det igår och fyfan vad förbannad jag blev. För att förkorta det hela; det är föräldrar som lever sina drömmar genom deras barn.

En mamma, vars son åker konståkning, började GRINA när sonen föll två gånger under en tävling. Hon var så jävla besviken, och kunde inte säga nåt jävla positivt. Han var ju grym, och reste sig upp lätt som en fjäder.

Sedan blir jag så förbannad när föräldrarna säger att det här varit mitt barns dröm sedan hon/han föddes... in my ass. Hur mycket skit har dom inte präntat in i ungens huvud egentligen?

Nä, jag blev så irriterad när jag tittade på det där programmet. Lev inte genom ditt barn, utan låt barnet leva sitt egna liv.

Chill

Jag är fast här. Vare sig jag vill det eller ej. Fast. Stuck stuck stuck.
Busskortet gick ut igår. Pengarna måste jag spara till P&L.
(Ett undantag är när jag ska träffa Kim och Chalisa nån gång snart).
Vi har inte så jävla mycket att käka hemma.
Vi har inte så mycket att göra.
Det enda jag kan göra är att sitta här på sängen, sitta vid datorn och läsa.
Mmmm, toppen. Visst ville jag ha det lugnt, men fan...
Inte såhär mycket.

Fyfan

Jag tycker att spindlar är liiiite läskiga. Jag mår liiiiite dåligt när jag ser en.
Så att känna att något går på min arm, för att se upptäcka att det är en jävla spindel
är INTE okej på något sätt.

Fyfan säger jag bara! Fy in the hell fan

She's awesome!

Träffade på min gamla svensk/engelska/bg-lärare idag, Sara! Hon är så jävla underbar och genom tidernas bästa lärare! Seriöst. Finns ingen som är bättre än henne! Blev så jävla glad när jag såg henne, och det är fortfarande lika lätt att prata med henne.

Oh, miss her! Hade lätt velat ha henne i gymnasiet. Hade lätt valt Svenska C och Engelska B (och C?) om vi hade haft henne. Så jävla grym är hon.

Känns lite nördigt att skriva ett hyllningsinlägg till en lärare, but she's worth it. Totally!

Partajj

Ibland är det nice att min mamma är lite sådär skönt retarded.
Skulle ladda hem en skiva igår och det blev några fler än så, hehehe...eh.

Jag: Går det bra att datorn är på under natten? Den låter ju ändå inte så mycket...
*Mamma ser ut som ett frågetecken*
Jag: Skulle ladda hem en skiva, men det råkade bli 24 istället, HE HE HE...
Mamma: Jahaaa... vad för någon musik?
Jag: Alltså, skulle först ladda hem Dubadown, men så blev det bara en massa andra reggaemusik med.
Mamma: Mhmm... du vill komma igång till Peace&Love alltså?
Jag: Öh... aaa.. precis... eh

Det roliga är ju att ingen av dom artisterna jag ladda hem ska dit, haha, förutom Kultiration.
Ah, I like my mother!

Fyfan vad du är bra...

Ska jag åka ner och titta när dom i Jan Fridegård tar studenten eller inte?
Orkar jag fixa mig? Orkar jag se ofräsch ut? Jag vet ju inte ens vilka som tar studenten.
Å chansen är ju jävligt stor att jag råkar träffa på någon nisse (eh ja, antagligen).

Min bror åker snart...
What shall I do?

Sentimental

Ibland när jag vill rymma från verkligheten brukar jag gå in på Jonas Gardells sida, in på musiksidan och lyssna på "Tillfällig gäst i ditt liv"-låten. Den showen med honom är ett av det bästa jag någonsin har upplevt. Ingen kommer förstå hur mycket jag njöt dom där två timmarna. Och ingen kommer förstå hur mycket jag verkligen älskar den där mannen! Han säger allt det jag inte kan få fram.

Mitt hjärta och min själ fylls med kärlek, hopp och lycka varje gång jag tänker tillbaka på den där kvällen. Jag älskar honom (ja, jag ää-ääälska-aa-aaar honom, haha). Den mannen är underbar.


"Ibland, det händer, att vi träffar den eller de i våra liv som blir bestående, och vi reder åt dem ett litet bo i våra hjärtan och bevarar dem där. Och vi utser oss till skyddsänglar åt dem och ber för dem hela tiden till Gud."

Knäck ägg

I'm totally worthless in the kitchen.
Seriously, worthless!

Skulle fixa min middag som skulle bestå av tre ägg och två mackor (nej, jag orkar inte göra i ordning någon fancy middag). Koka vattnet var inga problem. Det är ju bara att fylla kastrullen med vatten och sätta på platten (not. fast ja, man måste ju vara noga med att sätta på rätt platta). Sedan skulle jag lägga i äggen och alla tre sprack! How could this be possible?

Nåja, inte gråta över spilld mjölk (som egentligen inte var spilld, utan jag råkade glömma den på diskbänken igår och glömde bort den innan jag la mig = sur mjölk). Kastade äggen och kokade om nytt vatten. När de vattnet hade kokat upp var det dags för ett nytt försök med äggen. La ner dom fint och försiktigt, men då spricker ett ägg i alla fall.

What the...? Så min middag blev istället två ägg och två mackor. Men det gör ingenting. Jag blev mätt. But heey, jag och köket går inte ihop för det mesta. Speciellt inte när JAG ska fixa något.

-

Ännu ett tungt besked. Ännu ett dödsfall.
Och den här killen har funnits i min bekantskap sedan barnsben.
Han var inte gammal. Bara två år äldre än mig.
Det känns overkligt.

Drogernas underbara effekt.
Eller hur alla drogälskare?

Varför alla dessa krav?

Jag läste en tråd på ett forum om vad killar tittar efter hos en tjej. Egentligen är det livsfarligt för mig att läsa sådana trådar eftersom jag tar åt mig så jävla mycket. Fast när jag väl hade börjat läsa kunde jag inte sluta, och jag blev... inte glad såklart. Visserligen hade de olika smaker, men en gemensam nämnare som majoriteten hade var att tjejen skulle vara smal.

Inget överflödigt fett. Inga kurvor. Smal. Nätt och plätt med en platt mage.

Det var inte så jävla kul att läsa att cirka 97% av killarna som hade svarat skrev det, då jag själv är... kanske inte fet men... tjock (oh, det ordet är så fult)? Å jag tycker det är rätt tragiskt att dom hade sådana krav på en tjej. För själv tycker jag om långa, korta, smala, tjocka, raka, sneda... you name it. En kropp är vacker oavsett, bara personen i sig är fräsch och inte går runt som en lortbulle och stinker as.

Men det präntades in i min hjärna och jag kände mig fetare än fetaste. Därmed var jag tvungen att gå ut och springa. Sprang faktiskt 4,5 kilometer. Är jävligt stolt. Mitt rekord är 3 km, och det är ändå 1,5 km mer. Kan även tillägga att jag inte sprungit på 4 år (på grund av diverse saker), men började igen för bara någon månad sen.

Snart kanske jag kommer orka springa 3 varv i spåret (det är 6 km). Fan vad nöjd jag kommer känna mig då.

ps. När jag var ute och sprang tänkte jag att killarna på det där forumet bara var stora as, ds.
ps2. Och jag sprang ju faktiskt för min egen skull, ds2.

Funnen

Dom har hittat min mobil - i Norge.

Pinsamt nog hade jag faktiskt glömt den i ett gästrum.
Yes, bra service! Rummen blir städade och ni får en extra sak på köpet.
Nåja, bättre att jag glömde mobilen än typ... min bh eller nåt.

Å skönt att jag ska få hem honom också, även fast han är störd,
och jag har kastat honom i golvet ett antal gånger.
För trots det känner jag mig handikappad och livet är tungt utan honom.

Så är det bara och jag vet att det är så för er också.

Tillägnad till Kim ;-)


Gröna Lund

Skriva är min passion - egentligen. Jag älskar verkligen att sätta mina tankar i ord och meningar. Dock har jag inte lyckats få in den i någon av mina bloggar som jag har haft genom åren. Det är rätt synd, och får mig faktiskt att tvivla på mitt skrivsätt. Jag kanske - rent utav - suger på att skriva? Ändå... ändå har jag fått höra "vilken fantastisk skribent du är, Yvette" av min textlärare ett antal gånger.

Därför tänkte jag slänga in en urdålig krönika om Gröna Lund som jag skrev till skoltidningen. Bara för att se om den kanske når ut till er... Om den inte göra det, har jag full förståelse för det, haha (skrev den nämligen på en kvart). Så here we go:

Är Gröna Lund ett roligare ställe när man är mindre, eller kan det minst vara lika roligt när man blir äldre?

Jag minns mycket väl första gången vi åkte dit. När vi satt på buss 47 mot Waldemarsudde och det pirrade i magen för varje sekund som tickade framåt. Vi kom in på området. Allting var så stort och jag kände mig så liten. Alla karuseller var så skrämmande, de gick så fort men ändå var de tilltalande.

Jag minns hur nervös jag var när jag satte första foten i den allra första karusellen jag åkte - Nyckelpigan. Känslan när den väl sattes igång är egentligen obeskrivlig. Det kändes så befriande, härligt, läskigt och nervöst på samma gång.

Men med åren har min mage börjat krånglat. Blir åksjuk för minsta lilla karusell - förutom bergochdalbanan och kärlekstunneln möjligtvist.

Så jag vet inte. Det känns inte toppen att punga ut 70 kronor, plus antingen åkband eller åkkuponger, för magont och en eventuellt förstörd dag (om jag nu får ont i magen).

Summan av kardemumman... Det kanske bara är jag, men ju äldre man blir desto mindre känns allting. Spänningen är utnött och efter en timme tappar jag lusten.

Kanske har jag bara vuxit upp, eller så har jag blivit en tråkigare människa. Kanske är det en blandning av båda två, eller så har Gröna Lund tappat sin gnista.

Happy Birthday!



Ja må hon leva
Ja må hon leva
ja må hon leva uti hundrade åååååår....

Grattis dudie på 17årsdagen <3

Ännu en lista

REGLER:

1. Ställ in iPod/mp3:n på blandat/shuffle.
2. Byt låt efter varje fråga.
3. Skriv ner låten som svar på frågan, fuska inte!


Då var det bara att börja…

1. Hur mår du idag?
S.O.J.A - Rasta Courage

2. Vad var det första du tänkte när du vaknade?
Anton och Affe - Låt Oss Leva Förevigt

3. Hur ser dina vänner dig?
Tokio Hotel - Totgeliebt

4. Vad är ditt livs themesong?
Kapten Röd - Galenskap

5. Hur är skolan för dig?

King Africa - La Bomba

6. Hur kan du komma framåt i livet?
Green Day - She's A Rebel

7. Hur kommer imorgon vara?
Jason Mraz - A Way To Remember Me

8. Vad är det bästa med dina vänner?
S.O.J.A - Non-Partial, Non-Political

9. Vad finns i lager för nästa vecka?
Good Charlotte - March On

10. Vad skulle du hetat om du var född i framtiden?
Jason Mraz - Clockwatching

11. Vilken sång beskriver dig bäst?
Good Charlotte - The River

12. Vilken låt ska spelas på din begravning?
Wyclef Jean ft. Mary J. Blige -  911

13. Hur ser världen på dig?
Bob Marley - Three Little Birds

14. Vilken är din oturs-låt?
Simple Plan - The Worst Day Ever

15. Vilken är din tur låt?
Eminem - Cleaning Out My Closet

16. Har du en djup och mörk hemlighet?
Michael Jackson - Leave Me Alone

17. Brukar folk i hemlighet fantisera om dig?
Tokio Hotel - Black

18. Kommer du nånsin ha barn?

The Beatles - Love Me Do

19. Vad ska ditt första barn heta?

Good Charlotte - Good Morning Revival

20. Vilken låt beskriver den du är attraherad av?

The Bloodhound Gang - Three Point One Four

21. Vad skulle du vilja säga till nästa generation?
The Kristet Utseende - Kairos Fjollor

22. Vad är några tips till mig?
Grioa - Arbetsförrädaren

23. Hur kommer du att bli igenkänd?
The Bloodhound Gang - Farting With A Walkman On

24. Vad är din danssång?
Green Day - Jaded

25. Hur kommer sommaren bli?
Simple Plan - God Must Hate Me

26. Vad är det sista du kommer tänka innan du somnar idag?
Simple Plan - I'm Just A Kid

Grattis snygging!



För några dagar sedan fyllde världens snyggaste kvinna år.
Idag fyller världens (eller universums) snyggaste man år!
Grattis Johnny hetaste Depp!

Not physical

Och även fast själen för alltid kommer vara krossad
Och även fast jag alltid kommer ha inre blödningar
ställe jag mig upp.
För det är ju trots allt bara psykiska skador...

Ibland är livet helt klart toppen. Dagen idag var underbar.
Å idag glömde jag bort glassplittret som river mig inombords.

Soy tan sexy como siempre



Ser ju absolut inte ut som att jag är sjätte månaden.
(No no noooo)
Synd bara att jag inte har dom där sjätte-månaden-tuttarna.
Det skulle faktiskt vara rätt nice.
Just nu ekar det för fan i min bh, ho hoo (ho hooo)

Den Fördomsfria Killen


Spying

Fan vad jobbigt det är att inte ha en mobil. Seriöst. När man vaknar och inte riktigt vet vad klockan är. Ska jag gå upp eller ska jag ligga kvar? Måste nämligen antingen sätta på datorn eller tvn för att få veta vilken tid på dygnet det är.

Vaknade då kvart i tio imorse. Hade dödligt ont i magen, så jag la mig i soffan, slaggade lite medan jag tittade på tv. Tänkte att jag kanske mådde dåligt på grund av att jag inte hade ätit något, så jag kravlade mig upp och tog lite yoghurt. Det blev faktiskt lite bättre, men bara för ett tag.

Ont.

Ville skippa att gå ut, men eftersom jag vill så gärna gå ner några kilo till (typ femton) gav jag mig ut. Ååå jäävlar vad ont det gjorde i magen då. Jag gick och bara kände att fan Yvette spy då! Men gjorde jag det? Nej. Jag skulle plåga mig själv. Stod ut i ungefär en timme, sedan gav jag upp.

Sen har jag inte gjort så mycket. Slaggade en halvtimme medan Bloodhound Gang skrålade från iTunes. Mår lite bättre nu, så jag ska ut och gå en liten sväng.

Peace n love dudes.

Schizofreni

Jag älskar när jag får lära mig nya saker. Faktiskt. Det är roligt att utvidga min lilla hjärna en aning till.

Som exempel... För några månader sen på psykologi A fick jag lära mig att schizofreni inte har någonting med personlighetsklyvningar att göra, what so ever. Psykologer har ingen aning om hur det allmänheten fick för sig att någon som lider av schizofreni har olika personligheter.

Visste ni det?

Bonito


Muppenalle

Vad handikappad man känner sig utan sin mobil.
Har nämlingen lyckats tappat bort den, ljudlös å allt.
Duktig ponke.

Förresten var det rätt nice att jobba.

Porque saben que soy tan sexy, soy tan bonita, soy tan buena, tengo un encanto...



Jag ska jobba imorgon, wei! Så då får jag tjäna lite egna fickpengar. Alltid nice.
Ska dock upp halv åtta. Kommer vara liite död, men jag kommer få en jävligt god frulle.
Det är också nice. Fuck in the hell good!

Å jag har blivit kär i spanska igen. Fan att jag inte valde spanska till trean.
Kommer ändå inte ihåg någonting så att det är väl bra...
Men ändå. Spanska är så jävla vackert! HOLA ESPAÑOLA liksom!

Well, laters dudes! Nu ska jag titta på film.

Jason Mraz - A Beautiful Mess


Rör om i fläsket

Vaknade imorse tidigare än väntat. Tänkte först att jag inte pallade ut och gå i spåret, men så tänkte jag att fan jag vill ju gå ner å då kan man fan inte sitta still. Så jag käkade en knäckebröd macka, tog på mig lite kläder (man vill ju inte springa naken) och drog ut. Sprang ett varv och damn, det var faktiskt jobbigt idag. Fast jag antar att det är lite skillnad och springa klockan tio en sval kväll och klockan elva med 25graders varma solstrålar som piskar på kroppen.

Kom hem lite lätt andfådd, drack vatten, dansade lite till Britney och sedan gjorde jag 30 situps. Så nu är jag slut som artist. Deadly.

Jag längtar tills jag får käka min frukost.
Tjalong!

Någonting gammalt...

Hittade en gammal blogg som jag hade i cirka ett halvår. Väldigt underhållande måste jag medge. Vilken fantasi jag hade den tiden. "AH, JAG MENSAR NER MIG". Jag beundrar mig själv från den tiden för jag vågade verkligen säga vad jag tyckte, och sedan var jag så jävla störd... Dog av skratt jävligt många gånger. Fann dock ett speciellt inlägg som jag fastnade för.


"2006-mar-16 @ 13:52:48 - HEJHEJ!

Idag har jag haft nationella. Det gick bajsdåligt! Alltså seriöst, sjärtigt värre! Aja! That's life! Nu har vi en timmes rast! WOHA! Det är sååå skojsigt med tanken på hur rolig får skola är med och just nu är jag kriminell… Sitter vid datorn fast jag inte får, är inne på olagliga sidor. Usch vad jag är hemsk! Ha mig inte som en förebild… Jag är fetaste trött! Mina ögon hänger snart nere vid röven! Äckligt värre! Jag hatar mina bajslärare! >-< Dom kan cutta Göran Persson i röven! Tror fan att dom vill det faktiskt. Mest hatar jag The Fat Lady With Mustasch! Hoppas hon trimmar mustaschen någon dag! Den hänger fan nere vi golvet -.- Att hon inte ser! Iof så är hon blind men ändå. Sen så tycker jag inte om våran spanskafittläraren! ALLTSÅ USCH! Aja >.< Här ska man sitta och dö i en timme till! TJOHO! Jag dör av lycklighet! Hejsvej! Aja orkar inte skriva mer. Hatar skolan, hatar lärare, hatar nationella, hatar mens, hatar gnäll, hatar allt just!



PUSSOCHSMEK"

Bönor?

Då var det äntligen vetenskapligt bevisat. Dom har äntligen, äääntligen gjort den undersökningen som gjort oss alla sömnlösa om nätterna och fått oss att gnaga sönder våra naglar om vi snart inte skulle fått veta. Dom tog äntligen steget och bevisade det:
 - Kvinnor fiser lika mycket som män!

Hela världen håller andan.

Sommar, sommar och sol

Med lite tipspromenad (vår basgrupp vann), currymackor med Mer, en tragiskt lek från lärarna och en mysig närhet vid första dragkampen, hälsade vi in sommarlovet. Ocn nu sitter jag här. Free like a bird... nästan.

Å jag måste erkänna att jag känner en aning... rastlöshet faktiskt.
Hur ska jag få dagarna att gå nu?
Fast äh, sol+pool och god mat får nog tiden att ticka framåt.

nu är sommaren här
plocka blommor och bär
gå på stranden och bara
vara riktigt... kär (haha).

I'm not dead... yet.

Jag har fan fått bättre kondis. Kunde springa ett varv i spåret helt smärtfritt. Jag var inte ens lite död när jag kom hem. Så jag hoppade ner på ryggen och gjorde trettio situps. Kändes helt awesome.

Imorgon är det skolavslutning som sagt och jag har fått lite bekymmer (ett äkta i-landsproblem). När jag var och shoppade idag fyndade jag en söt liten klänning, så nu vet jag inte om jag ska ha kjolen eller klänningen... Kan man komprimissa och använda båda...?

Haha, nä, jag bara skoja. Klart man inte kan. Funderar starkt på att ta klänning. Det känns som att den är lite sådär... natur om ni förstår, haha. Jävligt mysig att ha på sig i alla fall.

Nu ska jag hoppa in i duschen. Vill ju inte stinka helvete imorgon.
Pussbye

Such a beauty

snyggjolie

Världens snyggaste kvinna fyller år idag,
så självklart måste jag ju gratta henne här.
Hon är en SÅ trogen läsare hos mig, hahaha.

Shoppa II

Nu ska jag ut och shoppa linne och skor.
Hjälp, jag börjar bli riktigt tjejig.
Shoppa andra dagen i rad. Det är inte jag.

Eko...ko...o

Jag och Kim pratar i tele.

Kim: Ååh nej, nu blev det sånt där eko så att jag hör mig själv
Yvette: Jobbigt... näää, nu blev det så för mig också
Kim: Jag kanske råkade komma åt "eko-knappen"
Yvette: Eh... okej
*går några sekunder*
Kim: Näää, tydligen inte
Yvette: ... finns det ens en eko-knapp...?
Kim: Öhm, jag tvivlar starkt på det...
Yvette: Haha, jag också faktiskt...

No job

Sjukt najso! Jag behöver inte jobba idag. Behöver inte jobba imorgon.
JAG HAR FUCKING SOMMARLOV!

Å ja, morsan betalar! Allt allt allt... Maaaaaaan, jag är så bortskämd.
But hey, I love it. Ska nog be att farsan betalar lite också. He own me that.

Lövililöv.

Funderar starkt på att dra in till storstaden.
Peace

Shopping

Fan vad svettigt det är att leta kläder. Skulle hitta nåt litet, nytt plagg till avslutningen. Tänkte att jag skulle köpa nåt färgglatt och sådär... hrm, ja. Tänkte dårå. Det blev i alla fall en svart/grå/vit kjol a lá snuskgubbefantasi-a lá igen-skolflicka. Men den är snygg... Sedan hittade jag ett par skitfina klänningar, och det är så irriterande att dom hänger sådär jättevackra på galgen... MEN... sen när man sätter på sig den... BLÄ! Det såg ut som att jag  var i sjätte månaden. Not funny.

Kändes fan inte så hemskt att vara i provrummet idag. Jag kanske har gått ner trots allt... Och jag måste säga (har sagt det förut) att DAMN I got some ass alltså. Hundra meter häck.

Ska käka nåt litet snart och sedan fara till jobbet (eh ja, om några timmar då).
See yaaaaaaa!

Run

Var ute och sprang lite idag igen efter två veckors uppehåll (på grund av förkyldningen). Det var nice och andfått. Idag var sista skoldagen för min del innan avslutningen på torsdag. Härliga bullar. Fick faktiskt ordning på bilspelet tillslut i multi. Den blev sjukt grym, hahaha.

Imorgon blir det springa+jobba. Uh.
Peace

Miss-lyckad

Sätt en kula i mitt huvud och gå.

Ibland blir jag så jävla trött på mig själv. Jag sätter mig i onödiga situationer som inte ens behövs och jag blir LACK varenda gång jag tänker på det.

FuckingjävlapisskukhorhelvetesJAG.

Hur lyckas jag? Hur pallar ni med mig? Att ni ens orkar prata med mig. Se på mig. Le mot mig. Bli arg på mig. Hade jag inte varit jag utan sett mig själv på stan, hade jag gått fram och gick mig själv en rejäl snyting.

Jag blir så jävla trött ibland.

Hey Jude

Hey Jude, don't make it bad.
Take a sad song and make it better.
Remember to let her into your heart,
Then you can start to make it better.

Hey Jude, don't be afraid.
You were made to go out and get her.
The minute you let her under your skin,
Then you begin to make it better.

And anytime you feel the pain, hey Jude, refrain,
Don't carry the world upon your shoulders.
For well you know that it's a fool who plays it cool
By making his world a little colder

Hey Jude, don't let me down.
You have found her, now go and get her.
Remember to let her into your heart,
Then you can start to make it better.

Noll koll

Helvete.

Trodde klockan var ungefär halv tio.
Eh, ja... Precis.

Scream until you feel it

Haha läste precis mitt inlägg under detta... Fy fan vad jag började skratta när jag läste detta "men det går bara inte att skrika..." HAHA. Kan ju tala om (för den som inte orkar läsa inlägget) att jag pratade om min novell som jag håller på att skriva. Jag kan testa att sluta skrika och börja skriva istället :-)

Anywho. Har inte gjort så jävla mycket. Unnat mig några kakor. Känns fan BRA att ha ätit dom, hehe. Kakor är gött!

Nåja, ska dra och duscha nu. Ha det blött!
Ciao

Vad gömmer sig i mörkret

Det går inte bra med multimedian. Det går inte bra med texten. Jag dör lite grann åt P&L. Det går inte bra där heller. Vet ej fan om jag kommer kunna gå nu. Panik panik panik. Har verkligen fastnat med min novell också. Vet på ett hum om hur den ska vara, men det går bara inte att skrika.

Sitter just nu och lyssnar på The Beatles. Hoppades på att deras musik skulle lugna ner mig, men det händer inte. Stresshjärta är det värsta.

Syrenbusken höjde sig över mitt huvud där jag låg i skuggen för att komma ifrån solens hetta. Lukten från dess blomma fick mig att tänka på gårdagens natt och en lätt rodnad spred sig över mina kinder. Keith hade kommit över och den värme vi skapade med varandra slår varenda het solstråle, den varmaste dag, med hästlängder.

Det-går-inte-bra-blä-blä-blä


RSS 2.0