Det händer bara mig

Oh my god! I just wanna die!!! Det här är såååååååå pinsamt! Jag tittade igenom min dator, och insåg att jag tydligen hade en SJUKT pinsam skärmsläckare... Å jag lämnade min dator när vi hade multimedia... Å antagligen såg dom min skärmsläckare... Gosh. Så pinsamt! Så in i helvete pinsamt...

För ni vet... jag är en sån person som bryr mig väldigt mycket om vad andra tycker. Det är jävligt tragiskt, men det är så... Å jag talar inte ofta om vad jag tycker om och sådär, och det här var fan droppen. Fan vad skönt det känns att vi har två extra dagar lediga, så att jag kan smälta det här och inse att... det kanske inte är så farligt ändå... hoppas jag.

Valborg

I'll do anything for you,
there is nothing I wouldn't do...

Idag är det valborg. Jag är dödstrött, och pank. Kommer väl bara bli en god middag och sedan slagga slagga slagga. Tycker faktiskt att valborg är så jävla överskattat. Shit, tagga ner allihopa. Så jävla speciell är inte den här dagen...

Blah.

Tusen bitar

Det sägs att det finns alltid nånting bra i det som sker
Och tron är ofta den som ger oss styrka
Ja, man säger mycket, men man vet så lite om sig själv
När ångesten och ensamheten kommer

That's all I have to tell you...

image46

You can't tell me who I am
'cause I'm working on that too...

Datorfri

Kalla mig geek, men så här länge har jag inte varit ifrån en dator fastän jag har haft den i min närhet hela tiden. När åkte jag från skolan...? Tror det var runt kvart i två och sedan dess har jag inte suttit vid datorn what so ever. Det är ändå lite över 7 timmar.

Istället har jag dammsugit hela huset, gått på två promenader, tittar på tv, ätit och läst jävligt mycket! Man hinner med rätt mycket när man inte sitter vid datorn... Inte för att jag har gjort nåt livsviktigt men ändå :-) Lite variation iaf.

Aja, nu börjar DH igen. Vi hörs!

"I play with poo and I'm richer than you"



HAHAHA! Så jävla skön...

Gulleplutt

Gosh, I think I'm in love! På riktigt, haha. Seriöst, jag såg den sötaste ungen på tunnelbanan precis! Han såg ut PRECIS så som Robin gjorde när han var liten. Och eftersom jag tycker att Robin var världens gullunge när han var liten (är såklart söt nu också), så smälte jag totalt när den här lilla plutten satte sig bredvid mig i tåget.

Och han läspade lite halvt, och han såg lite mesig ut. Han hade tappat en tand och så jävla söt! Jag satt där och bara log och tänkte "En sån där liten skit vill jag ha"... qué?!?! Jag? Barn? Nej nej nej. Jag får inte tänka såna tankar, för egentligen vill jag inte ha barn... haha.

Äh, skitsamma.... HE WAS SO ADORABLE!

Beautiful Girls (cover)



Jag får gåshud...

Dysmorfofobi

Hade en liten självförtroendessvacka igår och den vilar i mitt huvud ännu idag. Stod i ett provrum i KappAhl igår, i bara underkläder såklart eftersom jag skulle testa en söt klänning som såg förjävlig ut på mig.

Jag hatar det där jävla provrummet. Hatar hatar hatar hatar. Varje gång jag står där med speglar som visar varenda liten del av mig, alla mina fula brister, mår jag så jävla dålig.

Hur fan kan jag klä mig i dom där kläderna? Hur fan kan jag gå ut sådär bland folk?


Såg på Outsider idag. Handlar om människor med BDD (dysmorfofobi).

Störningen innebär att man har en bild av sig själv som inte stämmer, samt att man lider extremt mycket av sitt utseende, i så stor utsträckning att det sociala livet blir lidande. Oftast ter sig detta i extrem utseendefixering och ibland till följd av det social fobi. Syndromet är lika vanligt bland män som hos kvinnor.
(källa: http://sv.wikipedia.org/wiki/Dysmorfofobi)

Tycker att det är otroligt starkt av dom att ställa upp. Att bli filmad. Att få strålkastarna på sig. Samtidigt som man, i princip, hatar sitt utseende. Jag själv skulle aldrig ställa upp. Jag står inte framför en videokamera frivilligt. Jag blir (oftast) inte fotad av andra frivilligt. Jag hatar det. Jag mår dåligt. Och jag tittar helst inte på bilderna/filmen efteråt.

Jag minns en gång i ettan när vi skulle filma en liten film i små grupper i klassen. Sedan skulle vi visa upp det för alla. Jag minns att jag nästan vägrade. Jag ville inte vara med. Och en suckade och sa med en trött röst "Meen, vi vet ju hur du ser ut så det spelar ingen roll... Det är ju bara en liten film, bara det att du kommer få se dig själv".

Det är just det. Jag kommer få se mig själv, från alla håll och vinklar. Seriöst, jag kan bli riktigt äcklad av mig själv.

Och jag har fått höra "Va fan bryr du dig om vad andra tycker om dig?". Dom vet inte hur förjävligt det känns. Jag vet att det kommer låta patetiskt, men ingen vet hur många gånger jag har grinat för att jag har insett hur ful jag är. Hur tjock jag är. Hur fel alla klädesplagg ser ut på mig.

En stor anledning till att jag känner så här för mig själv, är för att jag blev mobbad på grund av mitt utseende till och från i många år. Och det är inte ofta jag får höra nåt positivt med mig in real life.

Men så inser jag att jag kommer aldrig kunna ändra på mitt utseende. Så jag har accepterat det, men det betyder inte att jag är nöjd med resultatet. Och jag får väl helt enkelt satsa på... typ fina naglar eller nåt :-)

BGK

Just när jag klev ut genom skolans ytterdörr insåg jag att den där anledning till att stanna kvar, fanns där. Jag tänkte vända om och gå upp för trapporna igen. Men så tänkte jag att imorgon är en annan dag och skolan finns även kvar då.

Resan hem gick smärtfritt och jag är otroligt seg och trött. Ska, om cirka en timme, dra iväg till BGK och träna lite. Det kan komma ett lite roligare inlägg senare... så att ni vet liksom :-)

Dude

Jag försöker hitta en anledning till att stanna kvar i skolan... men jag finner den inte.
Känns helt onödigt att ha åkt hit, men ändå inte... Du vet... Fyra sekunder. Underbart är kort!

Hahaha ;-P

Two out of three ain't bad



And all I can do
Is keep on telling you
I want you (I want you)
I need you (I need you)
But there ain't no way I'm ever gonna love you
Now don't be sad (Don't be sad)
'Cause two out of three ain't bad
Now don't be sad (Cause)
'Cause two out of three ain't bad

Svullo

Fan vad svullen jag känner mig. Riktigt äckligt big size number 1. Har smällt i mig en stor fet vegetariskt tallrik i Kista, med grymt mycket grönsaker med fyinihelvete mycket bulgur.  Men det var gott... som fan!

Annars har jag köpt två tjocktröjor. Väldigt bra nu till vintern, då det är kallt och man fryser... sarkasm kallas det för er efterblivna människor där ute. Men nu slipper jag min jacka iaf. Tycker inte om att ha på mig den... alls. Nog för att den är fin, den är ju trots allt grön, men... nää... NÄ!

Nu ska jag hjälpa mamsi. Pusshaj

Mj..host..au

Det är sämst, men skönt, att sova länge. Jag vaknade halv ett idag och det känns som att man har sovit bort hela dagen när man vaknar så sent.  Resultatet av det har blivit att jag slaggat på soffan till tre, och inte gjort ett piss. Ska dock snart dra till Vivo och köpa nåt till mor min, och kanske införhandla lite nötter.

Kan hända att jag drar till Kista också. Sexy bitch as I am all the time känner jag mig ruskigt fräsch... not. Mitt hår är äckligt. Jag stinker as och jag misstänker att finnarna i mitt face har haft det lite skoj med varandra under natten. Så det är alltid toppen att man ska åka någonstans när man känner sig som hetast.

Nåja, det är ju söndag. De förlåter mig säkert.

Blä

Fyfan, det är redan söndag. Jag vill inte tillbaka till skolan.
Nåja, får väl nöja med mig att vi inte har någon lektion imorgon...
Men jag måste åka dit ändå. Fast jag får sova länge :-)

Stand in the rain

She never slows down. She doesn't know why  but she knows that when she's all alone, feels like its all coming down. She won't turn around. The shadows are long and she fears if she cries that first tear, the tears will not stop raining down

So stand in the rain. Stand your ground. Stand up when it's all crashing down. You stand through the pain. You won't drown. And one day, whats lost can be found. You stand in the rain

She won't make a sound. Alone in this fight with herself, and the fears whispering if she stands she'll fall down. She wants to be found. The only way out is through everything she's running from wants to give up and lie down.

Mys

Solen skiner, fåglar kvittar och det blåser ljumma vindar.
Så in i helvete härligt väder.
Å nu ska jag ut för att njuta av den.

Peace n love, dudes!

Nytt perspektiv

Idag gick jag åt andra hållet än vad jag brukar göra. Och jag fick se baksidan av allt som jag innan bara sett framsidan från... Eller var det baksidan jag såg då, och fick äntligen se framsidan? Nåja, det var nya perspektiv i alla fall.

För när allt kommer fram finns det ju alltid en framsida och en baksida. Det är bara att se till att man får se båda delarna, annars kan man bli lurad. Man ser saker på ett annorlunda sätt och jag antar att det är bra. Så gå en bit. Vänd sedan om och gå tillbaka. Det finns saker du kan ha missat, och det finns saker som kan klarna upp för dig då.

Å tänk vilken tankeställare man kan få, bara av att gå åt motsatta håll än vanligt i ett motionspår.

Dagens

DAGENS VILL HA: Pengar, no doubt about that
DAGENS KLÄDSEL: Svarta shorts, vitt linne och svart tröja
DAGENS SMINK: Foundation, mascara och rouge
FRISYR: Sprayat
DAGENS HÄNDELSE: Kvinnan som liknade en fisk vid pendeln
DAGENS LÅT: Governor Andy - Lyckliga Gatan (feat Lorén)
DAGENS SAKNAD: Inget än så länge
DAGENS DUMMASTE: Åka till skolan
DAGENS DROG: Solen
DAGENS TRÅKIGASTE: DU!
DAGENS ROLIGASTE : Gamla Stan
DAGENS KÖP: Vet inte om det blir nåt idag
DAGENS DRYCK: Vatten
DAGENS LUNCH: Inget
DAGENS GODIS: Käkar inte så mycket godis längre
DAGENS HUMÖR: Trött men glad
DAGENS MEST ÄLSKADE: Mig själv så klart :-)

Tur i oturen

Vi har tydligen ingen psykologi idag. Så jävla piss att jag inte visste om det, för vart tror ni att jag sitter just nu? Jo, i skolan (för er som inte kunde räkna ut det).

Nåja, man kan ska ju inte gråta för spilld mjölk (gosh, I'm such a geek). Ska ladda min mp3 och sedan ska jag åka och sätta mig vid Gamla Stan hade jag tänkt. Läsa lite om PTSD och sola mina blekvita ben. Känns fan nice med sånt här väder. Livet känns liiiite lättare på nåt sätt. Å jag börjar längta till sommarlovet.

image45
Tog en bild förra veckan med min urkassa kameramobil Men våååår!

Problem i paradiset

Jag förstår inte hur det går till, men av alla människor pratar folk om sina kärleksproblem med mig. Jag är, helt ärligt, så jävla dålig på att trösta och säga det rätta orden. Ändå... ändå pratar dom ut hos mig.

För att ta det från början. Hade hoppat av pendeln (idag) och satte mig på en bänk för att vänta in bussen. Plötsligt hör jag en röst som säger "Yveeette, har du pengar på mobilen?". Jag tittar upp på tjejen som pratar och tänkte "Vem fa-aan är du?". Hon sätter sig ner. Gråter lite. Ursäktar sig lite. Och jag sitter där och kan fan inte koppla vem det är. Känner inte ens igen henne. Det kommer en kille. Dom bråkar lite. Säger adjö "för gott" (or not), och han försvinner.

Å låt oss kalla denna tjej Siri, för Siri är faktiskt ett rätt fint namn. Siri sätter sig ner och ursäktar sig för scenen. Gråter en skvätt och berättar vad som har hänt under kvällen. Samtidigt sitter jag där och undrar fortfarande vem hon är, hur hon kan veta vem jag är, och varför hon berättar det här för mig.

Det är tragiskt. Sorligt. Det gör ont. Själen är trasig. Hon pratar ut och vet ni vad jag säger? Så jävla korkad. När hon sagt klart, säger jag "Men om han beter sig så, och han bara bråkar... Så är det okej att vara ledsen och gråta". What the hell...!? Det är ju rätt uppenbart. Sedan hade jag inte så mycket mer att säga. Så vi började snurra in andra ämnen och pratade om det medan hon torkade sina tårar.

Så, slutsatsen med detta inlägg; Prata inte med min om era kärleksbekymmer om ni vill ha någon som verkligen kan trösta och säga rätt ord.

Öppet hus

Ska vara på Öppet Hus här i skolan ikväll. Första gången det händer... Å här sitter jag... helt själv. Kommer väl vara själv i typ 2½ timme. Tjo-ho! Men jag ska nog få tiden att rulla. Lyssna på härlig musik eller nåt. Always nice!

Känner mig stressad but I dunno why. Och så är det jääääävligt varmt! Inte på ett härlig sätt utan... äckligt. Uha. Å jag antar att Lasse inte kommer dyka upp senare idag, hehe.

Grattis

Ja må hon leva
Ja må hon leva...

Grattis får vi säga till min kära vän Atena som fyller år idag :-D
Arton jävla år idag (lasse säger; amen duuuraaa = grattis så mycket)!
CONGRATS!

Och Robinson Crusoe sa;

"Jag lärde mig att tänka mera på de ljusa sidorna i min tillvaro och mindre på de mörka, och att uppskatta vad jag hade istället för att klaga över vad jag saknade"


Underhållningsmaskinen

Skriftliga i nationella svenska som vi hade idag gick inte så jävla bra. Jag skulle skriva om "Sagans underbara värld", och jag babblade ihop att jag till slut inte ens själv trodde på det jag skrev, haha. Men äh, hon vet ju inte om att jag ljuger rakt igenom. Satt typ 55 minuter bara, hahaha, men jag tänkte att om jag skulle suttit kvar skulle jag ha bearbetat texten till det sämre.

Nåja, vi får se. Folk brukar tycka att mina texter är rätt okej.

Efter det åkte jag till centralen för att fixa en grej. Sedan gick jag in i megastore och skulle köpa en skiva till mamsi hade jag tänkt. Men skivan jag skulle köpa fanns inte, jag vred lite på huvud och där var det ju en skiva som bara skrek efter mig. Köp mig Yvette, köp mig...

Så nu sitter jag och lyssnar på den skivan, haha. Jag köpte den... Åh, jag är så glad över det men jag får lite skuldkänslor. Skulle liksom köpa nåt till mamma, och så kom jag på efteråt att min bror fyller år snart... Å den här skivan gjorde mig lite mer bankrutt så att säga, hehe :-)

Governor Andy - Underhållningsmaskinen.

Jävligt bra skiva må jag säga! Jävligt, jääääävligt bra. Ett sånt jävla bra köp jag gjorde. Favoritspåret på skivan än så länge heter "Lyckliga Gatan (feat Lorén)". Japp, för er som följer idol är det alltså Lorén därifrån. Hon har grym röst.

Wo-ho

Jag vägde mig för första gången imorse sedan jag började mitt "nyttiga" liv...
Har faktiskt gått ner 5 kilo :-) Det syns inte, but I'm very happy!

Yvonny å Lenny

Aftonbladet var helt okej... Inte så jävla skoj men inte übertråkigt heller. Just nu sitter jag hemma hos Lasse. Oj oj oj. Det är första gången jag är här, haha. Vi har varit vid ICA å handlat Redbull och läkerol. Det ska bli partaj här ikväll :-D

Ehm... ja. Vet ej fan vad jag ska skriva så.. Ni får ha en trevlig HELG, hehehehe.


Ps. Vi har nationella i svenska imorgon. Fem timmar, ds.

Världens sötaste

image44

Han kan känna sig riktig älskad...

Aftonbladet

Nu vet Petra också... min traumatiska händelse i livet alltså, hehe. Hon gav mig samma råd som alla andra har gjort hittills; Gå till psykolog. Men jag känner att det inte hjälper. Jag vill prata med vanliga människor. Öppna folks ögon och inse att detta händer rakt framför dem.

Om cirka en timme ska jag till Aftonbladet. Vi ska ha vår textlektion där... Kan bli skoj, men jag vill ju inte bli journalist/reporter längre så... jag vet inte.

Å jag har sjukt med träningsvärk i röven. Plus att blåmärket på armen gör ont som fan också. Jag är skadad. Ge mig massage... hahahaha.

Hoppas ni har det bra! :-)

Någon gång hamnar man tillslut på toppen

Hör och häpna - Jag fick MVG på mitt tal i svenska nationella. Är faktiskt väldigt glad över det. Tyckte själv att jag svamlade och tappade bort mig på tok för mycket. Men eftersom de inte vet hur mitt tal såg ut från början, vet dom ju inte vad dom missade, haha.

Och jag berörde. Jag älskar när jag berör. När mina ord träffar rakt in i någons hjärta eller själ. Det är en totalt underbar känsla. Mina ord berör. Touch.

Det här är bara så toppen, och livet har fan varit underbar dom senaste dagarna. Så varför skulle jag inte vara glad? Jag menar... jag fick MVG. Har faktiskt fått höra att även jag är snygg. Ja, ni läste rätt... Det finns en själ ute i världen som tycker att jag är snygg. Fan så nice. På tåget hem i fredags var det en kille som spanade in mig totalt. Trust me. Jag kan verkligen inte läsa av killars signaler men den här var helt solklar.

Våren är här. Jag är singel, vilket betyder att jag kommer kunna ragga sjukt mycket på Peace&Love-festivalen i sommar... För jag är ju snygg, så då är det ju helt okej att glida fram till någon annan snygg jävel :-)

Hoppas bara solen kommer skina ett bra tag framöver i mitt inre. För det är så här det ska va'

Hiphop

Jag och Lasse drog till Gamla Stan efter skolan och satt där vid vattnet i typ 1½ timme. Vi snacka en massa skitsnack och schteeekte (hahaha) i solen. Det var fan nice.

Haha, vi pratade om vilken tjej, respektive kille, i skolan som vi tyckte var snyggast... Tror vi rätt överens över tjejen. Killen.. oense. Han jag tycker är faktiskt so last year but still damn hot! Sedan kom vi fram till... eller inte vi, utan Lasse såg ett mönster som jag inte tidigare tänkt på. Vi kom fram till att jag dras till (ungerfär) killar med hiphopstilen.

Jag har aldrig tänkt på det, men det är fan så. För nu när jag tänker efter... Alltså... Alla som jag varit någorlunda intresserad av har klätt sig i hiphopstilen. Knas egentligen. Å jag som alltid har sagt "jag dras till killar som bla bla bla", ni vet.

Så... slutsatsen är ju den att ens klädstil har en jävligt stor betydelse.

Värk

Fattar inte hur det kan vara troligt...
Men jag har fan träningsvärk.

25 frågor om mig själv.

Röker du?
Usch nej

Snusar du?
Nej nej

Skolkar du?
Det har väl hänt, hi hi hi

Gör du frukosten själv?
Ja... fast jag käkar inte frulle så ofta

Har du suttit i rätten?
Yeeep

Har du slagit ned någon?
Bara i mina tankar

Har du pussat någon av samma kön?
Ja

Har du varit på strippklubb?

Haha nä

Vad gör du när du blöder näsblod?
Försöker få blodet att sluta rinna

När grät du senast?

Jag minns inte det

Vem kan du prata om allt med?
Mig själv :-)

Har du solglasögon?

Nope... men skulle behöva ett par

Skriv en mening på engelska
One sentence in english

Vem pussade du senast?
:-)

Vem kramade du senast?
Mamma, haha

Vad är din högsta önskan just nu?

Säger bara Peace n Love!

Vad heter ditt hårspray du använder?

Använder olika :-P

Vem gillar du?
Dom som jag inte ogillar

Vilken färg har du på tröjan du har på dig?
Gul

Har du string på dig just nu?
Uah, nej nej

Känner du någon som heter Niklas?
Känner å känner...

Har du bärbar data?
Yes, det har jag

Är du blyg?
Varje dag... and it sucks!

Vad tänker du på just nu?

Spöken...

Boys On Wheels - New Wheels on the Block


Diesel

Min moster har köpt en katt, Diesel heter han! Otroligt söt. Übergullig och jag vill ha en katt nu känner jag. I alla fall, hela trippen slutade med att jag satt och läste en bok för min kusinbarn. Otroligt... inte roligt. Jag blir alltid sjukt torr i halsen när jag läser högt...

Har gått ungefär en mil idag. Känner mig duktig, haha. Å snart ska jag gå mitt sista varv, sedan är jag nöjd :-) Hoppas ni har haft en nice helg! Peace

Gröt

Var lite hurtig nu på morgonen. Käkade en macka och drog sedan ut en cirka 7 kilometers-promenad. Eller ja, kanske inte så långt men ändå... Det var härligt, varmt och svettigt. Nöjd.

Kom hem och fixade lite havregrynsgröt (!!!). Har varit sugen på det sen igår. Skumt. Jag har alltid hatat gröt. Men det var inte så farligt. Kanske beror på att jag faktiskt har börjat äta nyttigt att allt blir väl gott tillslut (förutom äckliga, äääckliga bönor).

Snart ska jag hoppa in i duschen. Efter det blir det väl en kopp té och Desperate Housewives-reprisen :-) Kommer säkerligen gå ut en stund efter det. Jag menar, det är ju sjukt nice väder!

Snore

What the heeell... Är så irriterad (igen).

Min mamma snarkar så jävla högt att det hörs genom musiken som dunkar i mina hörlurar. Hur helvete högt snarkar hon inte då!?! Har bara lust att hålla för hennes näsa så att hon vaknar till, men jag ska inte vara så elak... Kanske kan spela så att ni får höra... Men nä, då skulle hon bli sjukt sur (på riktigt).

Hon låter som ett fucking tåg. Sånt jävla irriterad ljud.

Äckelapparat

När jag är riktig irriterad svär jag riktigt mycket. Och eftersom jag har pms nästan 24/7, svär jag hela tiden... Detta är alltså inget undantag.

Fan i helvete jävla skit fuck! Vad sne jag kan bli.
Ska dumpa min jävla stegräknare (JA, en sån liten apparat kan göra mig riktigt piss)

Jag gick två fucking varv i spåret. Fram och tillbaka till Ekilla.
Det är ta mig fan minst 5 kilometer... Den visade att jag bara gått 2.

Och JA, så lätt kan jag bli sur!

Tänk när... if it happends

Som några av er kanske redan vet, försöker jag gå ner i vikt. Jag vet varken om det går åt rätt hål eller om det går bakåt. Det kan vara så att jag har lagt på mig några kilo. Det kan vara så att jag har rasat. Har ingen koll...

Men så började jag tänka efter... Å det skulle faktiskt kännas konstigt om jag kom i mål. Att jag faktiskt blir smal... Eller riktigt smal kommer jag väl aldrig att bli, men bli av med det här extra hullet jag har. Jag har ju faktiskt varit överviktig hela mitt liv. Det fanns en tid då jag låg på dödlig fetma, och jag antar att jag inte ligger där längre utan på ett mer sundare stadie.

Tänk den dagen då jag inte bär på det här extra fettet nåt mer. När jag kan se mig i spegeln och vara nöjd med min kropp (säger inte att man INTE kan vara nöjd med sin kropp när man är tjock men hoppas ni förstår min princip). När jag inte behöver titta på XXXXXL-kläder. Å det jag längtar mest till; när allt fan inte dallrar när jag går. I fuckin' hate that!

Tar ett steg daller daller daller ett till steg daller daller daller sätt mig ner daller daller daller ställer mig upp daller daller...

Hoppas så klart att jag kommer i mål någon gång :-) Skitsamma om det kommer ta flera år, bara jag närmar mig i alla fall. För i nuläget är jag inte, som ni märkt, riktigt nöjd... Plus att det inte är så jäkla bra för den kroppsliga hälsan att vara överviktig ;-)

Rikard Palm ringer Tokyo angående en "earthcake"





Jag gråter, hahaha. (Vet att jag möjligtvis har lagt in den här tidigare)

Kista

Pallade inte sitta hem så jag drog med mamma till Kista, haha. Så vi käkade middag där. Åt en skitgod grekisk sallad! Snudden till godare än den på Jensens. Anywho, nu är jag bankrutt och kommer fan inte kunna göra nåt tills jag får studiebidraget... Men det blir bra. Mer motion och mer plugg. Host host på det sista.

Dricker gott té nu och checkar in "Vart fan är mitt band" på ettan, haha, med Magnus Uggla. Han är rätt rolig :-)

- Har du en swimmingpool?
- Nä, men jag har damm under sängen

Muha.

This, this is the way

Gick av vid centralen och gick upp till ICA. Köpte en macka, Brämhults och jordgubbar faktiskt. Solen sken. Det var lagom varmt och jag gick mot vattnet. Visste inte exakt vart jag skulle men hamnade ungefär vid Kungahuset.

Jag satt där. Lyssnade på lite på reggae. Kultiration, Bob Marley, Governor Andy, Kapten Röd, Soldiers of Jah Army. Å jag klämde även in E-types låt "This is the way"

This, this is the way
This is the way I wanna live
I'm going through changes
This is the way I wanna live


Just då kände jag så... Det är så här jag vill leva. Det blåste friska vindar från vattnet. Solen värmde min kropp. Jag åt jordgubbar. Vår. Jag älskar tydligen våren.

Och just då kände jag mig (för att citera Grioa) vackrigaste på alla sidor av jordklotet.

Skitartikel

Abey, jag pallar inte med vår jävla skitskoltidning. Jag hatar att lägga upp mina texter så nu ska jag inte göra det. Kommer säkerligen få världen utskällning på måndag men det får jag ta. Kan inte vara så jävla farligt. Det är ju inte så att jag totalt vägrat förut så att... hon borde vara van :-)

Förresten börjar sommaren dyka upp och jag vill ut. Käka glass och åka till ett vackert ställe och bara njuta. Kom på igår att det fan inte är långt kvar till sommarlovet. Bara några veckor. När det är över kommer vi tillbaka och går vårt sista år i gymnasiet... Sedan kommer jag fan aldrig träffa på majoriteten av dom här människorna (verkar det som i nuläget i alla fall).

Det känns... weird.

Jävla strumpa

Fan va sne jag kan bli ibland. Hade satt på mig dom enda hela nylonstrumporna i hela huset. Tänkte ta vara på dom totalt så att dom inte skulle gå sönder. Satt på tåget. Allt var fint. Precis när jag hoppar av vid Stockholm Central så klirsch klarsch klirr klurr, eller hur det nu fan låter när en nylonstrumpa går sönder, går den sönder! Men det vara bara ett litet hål. Så skulle jag bara känna där så klirsch klarsch klirr klurr går den sönder ännu mer!

Så jag börjar hitta på ursäkter i mitt huvud på en gång, för alla kommer tro att jag har satt på mig en trasig nylonstrumpa med flit eller hur? Det ploppar upp allt i från att jag har psoriasis till att den är en cancerfläck... Men så tänkte jag att jag fan inte skulle gå i runt i en trasig jävla nylonstrumpa i skolan. Gick till Lindex och köpte en. Å för att ha kostat 69 spänn hoppas jag fa-aan att den här håller!

Gick tillbaka till skolan och gick in på toaletten. Och vet ni hur weird det känns att stå halvnaken i en skoltoalett? Rätt så konstigt. Inte nog med det, så hade jag glömt att låsa, så skolan snyggaste kille öppnar så klart dörren och där står jag. Helvete. Vad händer nu då tänkte jag. Jo, vi hade sex. Riktigt riktigt mycket. Så hörde ni nåt som lät så var det vi :-)

Nä, skoja bara om ni inte förstod det. Det skulle inte gå att ha sex här för skolan snyggast kille är inte här (om han ens existerar!?!). Nej, men jag stod där och ni tjejer vet hur jävla pissjobbigt det är att sätta på sig ett par nya ostretchade nylonstrumpor.

Härlig början på dagen och nu sitter jag här och ska börja fila på min artikel om Eurovision Song Contest till vår skoltidning.

Tråkdag

Var på Armémuseet idag med alla som går Historia A. Det var faktiskt intressant att höra på den där guiden, och han påminde mig om varför jag tycker historia är intressant... Efter vi var där har det fan inte hänt ett piss. Lasse skulle träffa Emma, och Elizabeth ville hem. Jag kände att jag inte hade lust att åka till skolan. Inte går runt i stan själv... Det resulterade i att jag också åkte hem.

Tänkte gå en promenad hem i vårsolen, men min tå började krångla och det sved på mitt lår... Så jag tog bussen. Kom hem... Sedan gjorde jag mig glad genom att äta. I like food and I like to eat (om ni inte kan se det på min kropp :-P). Det blev laxburgare med bulgur, morötter och gurka. Mycket yummie till det!

image43

Kort kjol

Shit vad skönt det var att få sova ut en dag. Otroligt nice.
Å jag har på mig kjol! Mein gott. Det händer inte ofta...

Kallakallacka


My confession

VARNING för känslig text. Om du inte vill veta vad som har hänt mig och hur jag känner bör du inte läsa. Å vet ni inte hur ni ska bete er efter att ni har läst texten (om ni gör det, för den är sjukt lång), så gå ifrån datorn eller läs någon annan blogg. Rita, spela musik och fortsätt att leva ert liv, för det är det jag vill. Å om ni börjar läsa texten så måste ni läsa allt! Det är fan ett måste. Ni kan inte bara hoppa av allt efter ett tag ;-)


"Hej Yvette,
Jag blev lite chockad av innehållet i ditt tal och det är väldigt starkt för dig att våga berätta, men jag tror inte att det är klokt att du berättar det till andra. Du kan ju tala om ämnet men inte att du själv var ett offer, du kan berätta historien som det skulle ha hänt någon annan eller vad tycker du? Jag tror att du själv vinner på det, det kan bli en massa skvaller.
mvh Margareta
"

Så skrev min svensklärare till mig efter att jag hade skickat ett PM till henne om vad mitt tal skulle innehålla. Hon förstärkte det senare med att "det kan vara en chock för andra att få höra det här, och de kanske inte vet hur det ska bete sig". Å eftersom jag faktiskt är rätt mån om att andra ska må bra, valde jag att berätta att det var min ?vän? som hade gått igenom det här, kände så här och betedde sig så som hon gjorde. Men det var jag, hundraprocentigt jag.

Jag har tänkt på det... Många vill inte höra den bistra sanningen. Den hemska, otänkbara och nakna sanningen som gör ont i hjärtat. Men det jag fick uppleva, har många fått uppleva och jag tycker det är dags att öppna folks ögon. För det ni kommer att läsa här nedanför kan ha hänt din mamma, syster, moster, bästa vän eller någon annan i din omgivning.

Å jag är redo för att berätta alla, och visa mitt ansikte att jag har gått igenom det här. För det är inte jag som ska skämmas över händelsen. Och jag vill inte visa mig stark genom att berätta, utan jag vill bara berätta sanningen.

Sommaren 2004, när jag var 13 år (skulle fylla 14), blev jag sexuellt utnyttjad av min pappa. Å det känns fortfarande overkligt ibland att det faktiskt har hänt. Men det har hänt, och när jag inser det sticker det till lite i hjärtat... Men jag har lärt mig att leva med den faktan, för jag har insett att det inte fungerar att man går runt och är bitter och ledsen hela tiden. På något sätt måste man försöka meddela andra om farorna som lurar bakom hörnen. Man måste bearbeta sin sorg och leva med sin smärta. Det är en del av livet, och det suger men det går att leva med.

Jag tänkte lägga in en text som jag skrev i nian. Det hade då gått dryga två år sedan händelsen, och det var under den perioden då jag började min bearbetning. Jag är absolut inte klar med bearbetningen, men jag kämpar :-) So, here we go:


Världen är full av främlingar... För hur vet vi egentligen på vem vi kan lita på? Känner man det i sitt hjärta, eller i sin själ? Om det är så, hur blir det då för oss vars hjärta är krossad i flera miljoner bitar, och vars själ har blivit klöst, riven och är näst intill omöjlig att få ihop igen? Måste vi leta efter den där hjärt- eller själsdelen som innehåller tillitstron i flera dagar, veckor, månader, kanske rentutav år tills vi kan börja lita på folk igen?
Orkar ni vänta medan vi letar eller kommer ni lämna oss i mörkret?

Jag minns mycket väl den kvällen då min värld rasande samman. Varje andetag, klockslag, lukten, allt minns jag.
Han var fullt medveten om vad han gjorde den kvällen, även fastän han förnekade allt senare.
Varje rörelse, varje ord, allt hade han planerat.
"Du kommer inte att sova hemma på flera månader".
Den rösten, blicken och på det sättet han sa det på skrämmer mig fortfarande ibland.
Jag minns hur sängen jag låg i knakade när han försiktigt la sig i den. Hur mycket han flåsade i mitt öra, och hur hans svettiga hand kramade om mitt lår, för att sedan dras sakta mot mitt underliv. Mitt vackra, oberörda underliv. Jag blundade hårt, låtsades att sova djupt.
Den äckliga känslan när han varsam tog upp mitt ben för att kunna nå bättre. Jag minns allt och det gör fortfarande ont.
Det var Han som var den stora hjälten i mina ögon. Det var Han som sa att jag kunde lita hundraprocentigt på honom. Det var Han som sa att jag inte skulle låta mig själv luras av pojkar, liksom män.

Jag svalde vartenda ord och det gör ont.



Avslutningsvis vill jag citera en bit ur Maria Wines dikt Nödlögnen:

Jag är stolt och sårbar
såra mig inte med tröst eller medlidande



Så gör det inte. Tyck inte synd om mig, för det här bara fakta vad som händer runt om i världen. Å visst gör det ont, visst svider det lite, men allt vi kan göra är att be att sådana här hemskheter försvinner någon gång.

Du skola icke berätta om jobbiga saker

Maaaaan, this sucks! Fick ett mail från min svensklärare där hon säger att "sure, det är starkt av dig att berätta meeeeen..."... Hon var orolig över mig, och trodde att jag inte skulle klara av att berätta, så nu måste jag ändra mitt tal lite. Kul kul. Speciellt nu när det bara är en kvart kvar tills vi ska hålla vårt lilla tal.

Fan. Men det kommer nog gå br

Nä :-(

Helvetesjävlaskitfuckbajsollenissehoe
Det kan vara så att jag har missuppfattat allt.


Fan fan fan fan fan fan fan fan!
Så typiskt mig :-P

Trevligt...

Nu är mitt tal helt klar till svenskan. Nu gäller det. Läskigt bara att berätta, och jag kan tänka mig att jag kommer vara supernervös imorgon precis innan jag tar mitt första ord. Sedan kommer säkerligen allting släppa... eller jag hoppas det i alla fall, haha.

Missade första avsnittet av Desperate Housewifes. Synd. Men det är ju bara att titta på reprisen på söndag. Ska fixa i ordning mig för sängen och sedan slagga. Måste ju gå upp tidigt imorgon och jag behöver min sömn. Hoppas ni har haft det väldigt bra idag :-) Pusshaj!

Tråkad

Herregud. Det verkar som att alla är i skolan. Finns inga platser någonstans, så här sitter jag i caféterian! Maaaaan, that sucks. Hatar att sitta här nere... Nåväl, vad ska man göra? Lasse kommer förhoppningsvis och joinar mig om en timme eller två :-) haha.

Har pratat med Annika om historian också. Nu kommer kanske även jag klara den och slippa IG... Inte för att jag hade IG-varning men ändå.  Ska skriva om Andra Världskriget i mitt uppdrag hade jag tänkt. Spännande som fan.

Anyway, ska väl "plugga" nu.

We all hide something in the dark

Jag som tänkte berätta för Petra idag.
Men luften gick ur mig, orden dog ut.
Och jag sa absolut ingenting...

Svenska nationella

Om ni vill se en helt slut och svettig Yvette (om ni nu inte har fått träffat på henne ;-)), ska ni följa med när jag går på lättgympapassen. Det är inte lättgympa, jag lovar! Man blir så jäkla död. Speciellt om man är skitotränad. Men fyfan vad roligt det är! Så himla befriande och härligt som helst.

I alla fall. Just nu sitter jag och skriver lite på mitt tal till svenska nationella. Mina nervositetnerver rycker lite för det här kommer bli... öppet. Folket som kommer sitta i det rummet när vi ska hålla talet, kommer få veta saker om mig som ingen, absolut ingen, vet om mig. Det är lite läskigt, men det är något jag måste få ur mig. Å det bästa är att jag vet att dom som sitter där inte kommer dömma mig. Dom kommer inte titta snett på mig, och jag känner att dom inte kommer berätta för någon vad jag har pratat om.

Talet ska vara mellan 4-6 minuter. Det kommer jag klara lätt, men det som är lite svårt är att få ihop alla bitar till en rullande text utan något hack. Men det kommer nog gå bra. Å jag tänkte skriva ner en liten, pytteliten, del av det jag ska säga :-)

"(...) ljuset som hade bländat mig kom inte från någon stark sol, utan från en atombomb som slog ner.

Slog ner mitt sinne, mitt minne och känslor. Träffade mig rakt i hjärtat och gjorde mig till glassplitter.
"


Ha det gött mos!
Pusshaj!

Störtskön låt! :-D

image42

Jag är narcissist och spegelterrorist som kräver mer av livet
(Mellanbarn som glömts bort i hanteringen)
Jag och jag och jag och jag, allting handlar om jag
Men det är mitt liv jag lever dag för dag för dag

Älska mig
jag vill inte ha konflikter
Älska mig
jag vill vara duktig
Älska mig
mig och mig och ingen annan
Älska mig

Ge mig kärlek
När jag står på scen med andra måste jag synas mest

Älska mig
Älska mig
Älska mig
Älska mig
Älska mi-i-i-i-ig
bara mig
Älska mi-i-i-i-ig
bara mig

Köttgrottorna - Älska Mig

Tuffa tider

Jag lovade mig själv att aldrig gråta igen. Än så länge har jag klarat det. Det har nästan brustit. Men jag har klarat det. Allt jag behöver är att inte tänka på dåtiden. Bara blicka framåt. Och kanske bara tänka på alla bra minnen. Inget mer.

Så fuck myself. Nu ska jag försöka gå mot ljusare tider :-)

Font ja en körv

Åhoooj, jag känner mig som världens största uppstoppad korv någonsin.
Ser säkert ut som en också...

Varför valde jag dom här kläderna?

Exempel på särskrivning (ibland blir det fel)

KYCKLING LEVER - "..han lever, han lever, hurra hurra"
BAD SHORTS - inte är de bra inte...
HUGG ORM - Effektivare än att slå den?
BRUNSTENS BATTERIER - något för massageapparater?
SKUM TOMTE - tar klapparna själv.
RÖK FRITT - bolma på bara!
SLÄNG GUNGAN - den är nog trasig.
SJÖ NÄRA TOMT - inte sjönära då?
KASSA SKÅP - inget att förvara något värdefullt i.
HAND TVÄTTAS - före maten.
KLIPP PYTON - har ormar hår?
NACKA NAPRAPATERNA - ta livet av dem!
LÅNG HÅRIG - men kanske snaggad?
BIND GALEN - innan han skadar någon!
SNOR KRÅKA - stjäl en fågel.
JÄST SVAMP - alkoholhaltig?
ETT STYCK MORD - vill ni beställa något mer?
SKYGG LAPP - skraj same?
HÅLL PLATSEN - så ingen annan tar den.
SJUK GYMNAST - kan behöva en sjukgymnast.
MORGON ROCKAR - kväll suger?
BARN UNDER KLÄDER - rädda dem innan de kvävs!
SUPER UNDER STÄLL - dricker alkohol medan han sladdar?
ETT TRUMPET SOLO - tutar lite motvilligt?
SNODD MAPP - Åhléns kränger hett kontorsmateriel för 19:90

"Är du djur och naturintresserad?" - är inte de flesta djur naturintresserade?
"Skivad kalv lever med kul potatis" - kan skivade kalvar och potatisar vara sambos?
"Extra knäck till jul" - lite julgodis är aldrig fel.
"Svensk general agent för Kinaföretag" - militär med rätt att döda...
"Inte rädd för att visa fram fötterna" - hoppas bara att han tvättade dem innan.
/ Källa

HAHAHAHAHA! Jäklar vad jag har skrattat åt det här. En annan sida som är helt underhållande (handlar om särskrivning ofc) är denna.

Å jag älskar den här lilla regeln;
ALLA ord som på svenska UTTALAS som sammansatta ord
SKALL på svenska också SKRIVAS som sammansatta ord

;-)


Nu ska jag slagga lite och imorgon är det skola igen. Hoppas ni har haft en jätte skön (not; känns av ironin) kväll och helg.

Ingenting... absolut ingenting

Skulle ha åkt till Norrtälje idag, men det blev inte av. Istället gick jag i spåret direkt på morgonen... Tänkte gå flera varv, men när jag började spotta blod under fjärde varet tänkte jag att det kanske var dags att gå hem, haha. Kom hem, käkade en smörgås och tittade lite på tv. Strömmen gick och jag somnade. Sov i cirka 2 timmar tills mamma kom hem, å internet har då inte fungerat på hela dagen.

Å vi tänkte att vi kanske skulle flytta, men ingen av oss ville det. Men med tanke på omständigheterna och allt så... Kanske det blir av, men vi kämpar för att det inte ska bli så då.

Under den här veckan var jag med i en utmaning från http://kanjagblismal.blogg.se ... Skulle under en vecka gå en strecka mellan två städer. Jag valde Västerås - Eskilstuna, vilket motsvarar cirka 47 kilometer. Jag klarade utmaningen trots att jag har gått i skolan och har sammanlagt (minst) 3 timmars resande varje dag.

Kilometer ungefär: 53,40
Steg ungerfär: 74333, vilket blir cirka 10619 steg/dag

The Bloodhound Gang

image41

Foxtrot
Uniform
Charlie
Kilo

Mårten Andersson

image40
Idag såg jag och Kim den här snubben i stan
Kim: Åååå *viskar* kändis kändis kändis

Hahaha.

Fuck you, mannen i luckan!

Mötte upp Kim vid Donken och vi drog mot Globen för att byta ut biljetterna till cash. Så vi gick in till en lucka och Kim började "Ja... vi har biljetter till Tokio Hotel som har blivit inställd. Kan man byta ut här?", varpå han svarar "Nä, du måste lämna in dom där du hämtade ut dom. Det går ingen annanstans". What the hell!? Skulle vi vara tvungna att åka ända till Bålsta för att byta?

Så kom jag på en snilleblixt och vi drog till Pressbyrån precis i Globen City. Tänkte att dom hade ATG-ombud där, and guess what? Dom hade det och vi fick tillbaka våra pengar! Tjo-ho! Fuck you mannen i luckan sägar jag bara! Det firade med att käka på Jensens. Fyfan vilken god sallad jag åt! Abeeeeeey. Den ska jag käka minst en gång till i mitt liv, haha. Å så gick vi runt i Bengans och Megastore. Alltså en helt totalt chill dag med bästigaste Kim.

Å jag har börjat lyssna på Fjärde Världen. Har hört några låtar, och dom är faktiskt bra! Känns weird... inte riiktigt min musiksmak egentligen... Men det är väl bara bra antar jag :-)


God morgon världen

... vilken underbar dag! Säg, vart går färden, vart åker vi idag?

Jo, alldeles strax ska jag gå en promenad till station, för att sedan åka tåg in till Sthlm och träffa Kimsi! Det kommer bli nice. Vi ska väl bara chilla runt och lämna in våra TH-biljetter, och få tillbaka lite money... Minus att konserten här i Sverige inte blir av alls, PLUS som in i helvete att vi får peeengaaaar! :-)

Idealkillen ;-) haha (varning för extremt lång lista)

Detta är hett:
[ ] Killen är grym på innebandy
[ ] Killen är kickboxare
[ ] Killen vet allt om astrologi
[x] Killen dansar breakdance/street
[ ] Killen kör motorcykel
[ ] Killen är kristen

Detta tycker jag är lite/mycket löjligt:
[ ] Killen pluggar som besatt inför alla prov
[ ] Killen rakar armhålorna
[ ] Killen tycker om att dansa salsa
[ ] Killen har alltid keps
[ ] Killen har typ 5 st JLtröjor i olika färger

Detta är ett klart minus:
[ ] Killen är fattig
[/] Killen bryr sig inte om att fixa håret
[ ] Killen röker/snusar
[ ] Killen är nykterist
[/] Killen har mjäll

Vilket funkar bäst?
[ ] Köpa en massa presenter
[ ] Sms:a mig så ofta du kan
[x] Visa att du uppskattar mig
[ ] Ring och överraska mig mitt i natten
[/] Smörj på med en massa komplimanger

När vi festar...
[ ] ska vi tävla i vem som kan supa bäst!
[x] vill jag sitta i ditt knä "hela" tiden
[ ] festar vi var för sig med våra kompisar
[ ] ska ingen dricka mer än lagom...

Killar...
[ ] ... får bara göra sig fin för min skull!
[ ] ... ska se till att alltid vara snygg och fräsch!
[x] ... ska bry sig, men med en avslappnad inställning
[ ] ... ska inte bry sig om hur han ser ut!
[ ] ... måste duscha varje dag!
[ ] ... med läckra JL-tröjor får mig på fall!

Killar som...
[x] försöker sjunga trots att de inte kan är så söta
[ ] sjunger är bögiga!
[x] kan sjunga är heta!

Svenska flaggor på alla kläder:

[ ] visar att killen verkligen bryr sig om landet!
[x] visar på taskig klädstil
[x] är otroligt rasistiskt
[ ] är så snyggt, jag har själv en del...
[x] har en tråkig klädstil

Killar med skägg...
[ ] .. raka er!
[ ] är killar med stil!
[ ] .. är oftast mognare än killar utan skägg...
[x] är sexigt!

Lite blyga killar...
[ ] är bögiga
[ ] är mesiga
[ ] gör mig osäker
[x] är supergulliga
[ ] tilltalar mig inte

Killar som tränar regelbundet...
[ ] är dryga
[ ] får mig att känna mig underlägsen
[ ] är jättebra
[x] är både bra och dåligt
[ ] har inte tid med förhållande

Min smak
[x] Långa killar säger allt! Ståtligt!
[ ] Killar 30, den gyllene åldern!
[/] Kläderna gör mannen...
[ ] Mörkt/blont hår, lagom muskler och charmigt leende
[ ] En Nordisk prins: blond, Blåögd med vikingkropp!
[ ] Alla med söta blåa ögon och sommarhår!
[ ] Rockkillen, mystiskt tilldragande..
[ ] Snaggade hiphopare är så manligt!

Killen måste...
[ ] ... ringa så ofta som möjligt, annars tröttnar jag
[x] ... acceptera att jag inte tycker om att prata i telefon
[x] ... ha ett liv utanför förhållandet också

Är det viktigt att killen är smart?
[x] Nja, personligheten i övrigt är mycket viktigare!
[ ] Nej, bara han kan låtsas vara smart så är det okey!
[ ] Nej, tröga killar är söta!
[ ] Nej, smarta killar gör mig osäker!
[ ] Ja, pallar inte med dumma killar

*****

Vad faller du mest för hos en kille?

Längd [ ]
Muskler [ ]
Solbränna [ ]
Behåring [ ]
Musikintresse [ ]
Personlighet [x]


Vad vill du helst att din kille ska vara?
Romantisk [ ]
Pålitlig [x]
Sexig [ ]
Rolig [x]

Vad föredrar du?
Bad-boys [x] (hey, jag faller för dom vare sig jag vill det eller ej)
Good-guys [/]
Östermalm-brats [ ]
Töntar [ ]
Sportbögar [ ]
Emopojkar [ ]

Hur ska killen reagera om du blir slagen på en fest?
Trösta mig [x]
Slå sönder de som gjorde så mot dig [ ]
han ska prata med den som slog mig [ ]

Hur ska killen reagera om du säger att du ska till en killkompis?
Förhöra dig [ ]
Förbjuda dig [ ]
Slå dig [ ]
Pussa dig på kinden och säga självklart [x]
Inte bry sig [ ]
Bli svartsjuk [ ]
Bli sur på killen [ ]
Följa med [ ]

Hur ska killen reagera om du gör slut?
Respektera [x]
Göra allt för att få dig tillbaka [ ]
Ber dig att dra åt helvete [ ]
Gråta som ett litet barn och bönfalla dig [ ]
Slå dig [ ]
Gråta [x] (HAHA)

Vad ska killen gilla med dig mest?
Din rumpa [ ]
Dina bröst [ ]
Din klädstil [ ]
Din kroppsbehåring [ ]
Din doft [ ]
Din personlighet [x]

Vad ska du gilla mest med killen?
Hans rumpa [ ]
Hans bröstmuskler [ ]
Hans effektivitet i sängen [ ]
Hans klädstil [ ]
Hans doft [ ]
Hans mage [ ]
Hans personlighet [x]

Mr Big



Sjukt gammal låt, men tillräckligt underhållande för en trött och sliten Yvette

Vad är oddsen?

Hur fan kan det vara möjligt? Hur kan jag alltid träffa på "snyggänget" när jag är som sexigaste? För vem kan motstå en rödflammig, svettig Yvette med röda jogginbyxor med en blå trasig tjocktröja och ett svart linne? Är inte det, det snyggaste ni vet? Det är mitt i alla fall...

Mmm nam nam... suck.

Psykologiprovet

Ni kanske minns att jag skrev ett prov i psykologi A förra veckan? Å jag kände hur pissigt det gick... trodde jag. Sedan läste jag min EDS (en liten thing där lärare skriver in kommentarer) och får världens chock! Trodde att jag skulle få IG och så står det så här;

"Du visar på goda kunskaper om nästan alla ämnen som tas upp i provt."

Det är sjukt! Behövde bara komplettera en liten grej, å det kunde jag göra genom uppgiften som skulle in idag. Galet! Det går bra i skolan fastän det inte känns som det. Känns som att allt går åt helvete... tydligen inte. Fick G i seminariet i historian. Det är ju skrattretande, HA HA! Folk i min grupp, som diskuterade med mig, måste hålla med mig att det jag sa var preeeetty kast.

Nåja, bara mina lärare är nöjda så är jag nöjda, haha.

Congrats.

Grattis bror på födelsedagen!
23 år idag... Old man ;-D

Hata mig fort, älska mig aldrig

image39
... bär på ett lejonhjärta, det lämnar mig aldrig

Tal

Håller på ett slipa på mitt tal till svenska nationella. Det går väl sisådär, men jag vet inte riktigt hur jag ska bygga upp den. Man måste ju ha med en text och en bild med... Men ja, det går väl bra. Det är ju på onsdag, så det finns tid att finslipa och allt det där.




Åh, det känns så hemskt. Har alltid talat om hur mycket jag ogillar honom. Avskyr. Äckel. Efterblivna jävel... Å det är så hemskt att jag har börjat accepterat honom. Det är ju bra på ett sätt, det håller jag med om... men inte kul. Hatar att erkänna saker. Blah.

Lägg ner...

Fan i helvetes jävla skitgård!
Mario åkte ur So You Think You Can Dance!
What the hell...!?

Nu kan jag ju stryka det programmet i alla fall.

Vad faaan!

Men ååååååh. Jag blir så fuckad och pissed off när layouten inte ändras!
Varför ska det alltid vara en sån jävla krångel hela tiden!?

OCH JA, låt mig vara irriterad.

Layout

Har trixat lite med layouten. Är inte riktigt klar med den, men så att ni ser hur den i princip ska se ut, haha. Väldigt stor skillnad gentemot den andra huh? ;-) Kände att jag var tvungen att pigga upp lite... Vara lite ljus och inte mörk, hehe.

Dagen var inte så jävla kass ändå. Tittade på en ungefär dokumentär på Historian. Den handlade om andra världskriget och fyfan vad hemskt det var att titta på den. Det känns så jävla overkligt att något så hemskt faktiskt har hänt! Så vidrigt! Att se allt det där... Hade jag suttit själv och titta på den filmen hade jag säkerligen börjat bölat (haha), men nu satt jag i skolan. Å sist jag satt i skolan och böla lovade jag mig själv att aldrig grina där igen, och den här gången gjorde jag inte det men jag blev jävligt berörd.

Satt kvar ett tag i skolan efter lektionen.Mmen sen kände jag att fan jag pallar inte, så jag åkte hem. Å här har jag varit resten av dagen. Är ensam hemma. Väldigt väldigt väldigt skönt! Jag har inte varit det på hur länge som helst. Otroligt nice.

Borde ha varit ute och gått ett varv idag, men jag orkade inte. Känner mig ändå rätt duktig... Har gått 32 km sammanlagt denna vecka. 8 km per dag. Det är mer än vad jag brukar göra vanligtvis, hehe.

Du vet att jag gråter

Vem kan förstå när man känner sig djupblå
Vart man ska gå, vart man ska stå, ingen e på ens nivå
Man vill slå, hålla känslor på distans
Få stimulans, glömma tårar som faller på grund av kvaddad romans
Försvinner som ett skott utan nåt jag fantiserade
Vild som Don Quijote, varje dag fick jag mad ångest från Kaah
Ey yo, feta smällar jag fick ta
Varje dag, jag tvivla aldrig på ett ord som du sa

- Petter

Blah

Maaan, jag bara känner att den här dagen kommer gå segt.
Å jag ska byta design snart. Bara så att ni förbereder er ;-)

F.r.i.e.n.d.s

Jag hatar att jag bara är vännen när det gäller killar
Det är jag... vännen.
Inget annat. Just that.
Å det tragiska är att det verkar förbli så också
när jag väl träffar nya människor.

Kul.

Men det är väl bra.
Alla behöver vill ju ha en vän.
Å då är jag perfekt ;-)

Peace and Love

Jag är börjar bli lite taggad inför Peace&Lovefestivalen. Ska ju kanske gå (får för mamma) :-) Å det kommer grymma artister dit! Härliga bullar... Blir åtminstone en festival i sommar. Nice nice nice. Vill ju gå på reggaefestivalen också, men jag tror inte att ekonomin tillåter det. Fast det är klart, får väl jobba lite... Men blah för det. Usch. I really dislike that job!

Lasse och hans flickvän kanske ska följa med på P&L. Försöker övertala honom till det i alla fall, haha. Får se vad hans partner säger (inte metaltown inte metaltown inte metaltown, haha).

Ett väldigt nödvändigt inlägg

Fucking biljard... fucking vit boll i flash som inte vill fungera så som jag vill.
Die motherbiljardbord, die (melodi från Dope's låt Die, MF, Die)
Segt å jag blir irriterad... :-D

Waaahhh

Dude.
Känns rätt piss att gå upp så tidigt på onsdagar igen.
Deja vú a la filosofi... Fast multimedia är iof roligare.

Pip pip

Å jag som trodde att du var så stark och så säker i dig själv. Well, you proved me wrong! För nu när jag tänker efter så ser du så liten och ängslig ut.  Men det känns skönt, för jag är också osäker fast på en helt annan nivå.

För, honestly, du måste sluta bry dig så mycket om vad andra människor ska tycka och tänka om dig när du gör något. Visst, man bryr sig till en viss del. Men så mycket som du gör det... Det är absurt. Å det tragiska är att du försöker intala alla att du inte bryr dig, men du kan inte lura mig längre :-)

För att prata i djurspråk; Du är ingen tupp, so don't act like one.
Pip pip, godnatt.

Den här låten speglar mitt inre just nu


White

Jag ser det snöar
Jag ser det snöar
Det var väl roligt, tjoho!


....NOT! Fucking snö nu!? Det är ju för fan april!
Det ska så in i helvete inte snöa. Hör du det vädersnubben?
Vi-vill-ha-sol-och-värme

Dearly beloved

image38

Dearly beloved, are you listening?
I can't remember a word that you were saying
Are we demented or am I disturbed?
The space that's in between insane and insecure
Oh therapy, can you please fill the void?
Am I retarded or am I just overjoyed?
Nobody's perfect and I stand accused
For lack of a better word, and that's my best excuse


... tror att man kan stänga av och bara starta om.

Vart någonstans hämtar man sin styrka? För jag finner den absolut inte inom mig. Jag skulle behöva lite nu. Styrka och vilja. Har inget av dessa just nu. Låt mig få starta om. Låt mig få bryta mot mina egna regler och lagar.


åh, så naiv jag var
jag bara antog
att du kände som jag
men så är det säkerligen
... inte
för trots allt
är du och jag
främlingar
för varandra.

Wasn't life supposed to be more than this?

Just nu, idag, är mitt liv otroligt tråkigt. Jag har ju ett liv, det märker jag ju. Jag andas, pratar, hostar, går, mår illa, äter etc. Men fyfan vad tråkigt det är!

Jag går upp. Fixar mig iordning. Åker till skolan. Dödar tiden. Kanske skrattar lite. Pratar lite. Umgås. Åker hem. Går på en promenad. Tittar på tv. Sitter vid datorn. Lägger mig. Å så börjar dagen om igen när jag vaknar.

Det mest spännande som har hänt idag var väl när jag såg Piff och Puff hade lite skoj vid skogen. Sedan såg jag en som liknade Nicklas (som går i min parallelklass) sjukt mycket. Å om det är det mest spännande i min vardag är det sjukt tragiskt!

Men jag vet... jag vet. Livet blir som man gör det till. Bla bla blaaaa. Men man måste fan ha hjälpmedel!

Ooops, I did it again

Man tror att man ska lära sig av sina problem. Men nej, jag gör det inte... alls. Någonsin. Ever. Bara gör misstag hela tiden. Om och om igen. But hey, det måste ju vara min lilla signatur, eller vad säger ni?
"Yvette, number 1 på att göra misstag".

Nåja, det är härligt. Nåt måste jag ju vara bra på :-)

Du skola inte ha en metallring i läppen

Det måste ligga någon sorts voodooförbannelse över min läpp och piercing. Nu har den börjat krångla igen! Har för mig att det skulle vara över nu... Har inte tio veckor gått!? Jag bara uuundraaaaar, haaar intee deeeeet?

Sitter just nu med min antologigrupp. Vi gör väl inte så mycket utan har bara tittat igenom några texter å sådär ja. Seg början och vi har tydligen seminarium snart... Ha ha ha, jag visste inte om det. Måste lära mig att skriva upp saker. Shitmaddafakka.

Baskilusker

Assfaceapfuckhoesärslampa.
Jag har fått virus på datorn ._.

Soup

Jag gjorde en skitgod soppa idag. Ni måste testa någon dag (ska lägga ut receptet någon gång). Så jävla gott och lätt att laga... Fast det tar sin tid att förbereda sig men... ändå. Gott! Plus att man blir sjuuuukt mätt av den! Scheisse, och den mättar riktigt bra faktiskt.

Har gått ungefär 8 kilometer idag. Tror att jag ska ta en runda i spåret så att det blir en mil. Måste verkligen ta tag i det här och gå ner i vikt! Är ju inte alls nöjd med min lilla mage, så... Det är bara att träna träna träna och äta bra mat.

Vi ses!

I and I

Den senaste veckan har min besökstatistik rasat drastiskt, och visst känns det lite tråkigt att tappa läsare men jag kan förstå dem som lämnar (å jag beundrar er som orkar läsa er igenom mina ökentorra inlägg ;-)). Men så kom jag på... För vems skull skriva jag för egentligen? Å inte för att låta allt för egoistiskt, fastän jag är det, så är det ju till största delen för min del.

Jag måste få skriva av mina tankar, ord och känslor. Sedan om ni fastnar för det, är det ju bara roligt men inget måste. Det är som typ en terapi för mig. Jag brukar oftast må bättre efter att jag har skrivit av mig här. Sedan att det kanske råkar bli lite allt för personligt ibland är iof inte SÅ bra, men men...

Å jag inser hur personlig denna blogg egentligen är, titta bara hur många gånger jag använder ordet "jag", "min", "mina" i inläggen så... Ser rätt egoistiskt ut om man tänker på det sättet, haha, men det är säkerligen bra någonstans :-)

Ensam har jag kommit, ensam skall jag gå.

image37

De äro så få bland sanden i havet som förstå det.
Ensam har jag kommit, ensam skall jag gå.
Mitt fria hjärta har ingen broder.
Kristna spöken sitta i alla hjärtan och sträcka ut armodets händer.
Den sötma som strömmar till mig från alla håll är eder otillgänglig.
Det är tronens underbara ensamhet,
det är rikedomen, rikedomen som böjer knä.

Härlig lista

 VAD

hade du på dig idag?: jeans, linne och skjorta
har du gjort under dagen?: varit i stan med fia
har du för frisyr?: utsläppt
ska du göra innan dagen är slut?: äta mat
ska du göra imorgon?: plugga antar jag
vill du göra i helgen?: eh, plugga
åt du senast?: tapini


NÄR

vaknade du imorse?: halv elva (av alarmet)
grät du senast?: vet inte
skrattade du senast?: någon gång idag
gjorde du senast något du egentligen inte ville göra?: vet ej


VEM

kramade du senast?: fia
saknar du?: många
vill du spotta på?: vet inte
gjorde dig arg senast?: mig själv

ANTINGEN ELLER

glass eller godis
morgon eller kväll
skidor eller pulka
julafton eller födelsedag
häst eller hund
hjortron eller blåbär
sola eller bada
röd eller blå


KAN DU

simma fjärilsim?: hm, tror inte det
stå på ett ben?: jadå
sjunga riktigt höga toner?: inte sjunga men skrika
rita snyggt?: njaaa
hoppa upp på en häst i sadel?: nej
ditt eget mobilnummer?: yes


HAR DU

pallat äpplen?: ja
tappat något värdefullt i toaletten?: nej
förlorat någon nära vän?: ja
varit i Asien?: nej
kysst någon och sedan ångrat dig?:  nej

Home

Nu är jag hemma igen. Har haft en mysig dag med Fia :-) Är dödligt hungrig fastän jag åt en riktig fet och stor lunch; En liten latte. Ska se om vi har nåt i skafferiet annars... får jag gå hungrig helt enkelt. Inte hela världen. Det känns som att det är nåt fel med blogg.se också men, äh, skitsamma.

Fia med knuff

Kunde inte fatta att hela natten hade gått när klockan ringde imorse. What the hell!? Men jag sov 40 minuter extra, haha. Min kropp sa emot när jag ville gå upp. Nåja, har käkat frulle nu och fixa mig i ordning. Ska ju träffa lilla, lilla Fia idag. Så kom till Slussen om ni vill ha min autograf (I know you want to ;-)).

Hon ska gå runt i en massa jävla affärer och sedan ska vi fika lite. Bara chill a dill lite. Mysigt värre! Var sjukt längesen jag träffade henne.

Men ja, så vi ses väl! Hare gött!
Pyss

Ctrl+Alt+Delete

Jag hade en twistad dröm för någon natt sedan. Pratade med någon random kille på msn och tydligen tyckte jag om honom. Hade sagt det till honom också för delen. Så satt han och terrade mig... Skrev mycket som jag inte svarade på, men så höll vi en kort konversation.


Jag: Du, det där som jag har skrev förut... alltså...

Han: Ja, nej... alltså jag tycker om en annan tjej!

Jag: Okej

Han: Ja, fast jag tror inte att hon tycker om mig :(

Jag: Jaha... nej men, det gör hon säkert!

Han: Förhoppningsvis... sitter bredvid henne nu, så vi får se vad som händer!

Jag: Roligt... men det går nog bra ska du se.


Alltså... hajja. Där satt han och visste om att jag tyckte om honom, men ändå skrev han så sådär. Känslokallt or what? Å så satt jag och typ sa att allting skulle ordna sig. Blev rätt piss i drömmen och var lite piss när jag vaknade också, haha.

Nåja, onödig berättelse men whatever. Ska snart sova! Vi hörs, aight? ;-)
Puss godnatt!

Is this love



Har nynnat på den här låten hela veckan... Underbar låt!

Etc

Måste bara säga att det är så JÄVLA tur att jag är så teknisk, haha! Annars skulle ingen vetat hur vi skulle fått internet här hemma... Det är bara att stoppa i sladden i hålet ;-)

Snart ska jag ut och promenera i någon timme, hem, käka och sedan soooooova! Jag har inte sovit bra den här veckan, så det ska bli väldigt skönt. Sedan funderar jag på att plugga i helgen så att jag kommer i fas med alla andra i skolan. Träna lite i flash (som faktiskt blev lite halvintressant efter i onsdags) etc etc.

Har kommit på att jag tycker om ordet etcetera och radikalt. Det är fina ord :-)
Hoppas ni har det gött! Byebye

...

Jag är taggad som tusan till provet som börjar om 10 minuter... not! Vet ni hur många termer och namn man ska komma ihåg eller? Det är SJUKT mycket!

PTSD

Måste bara ursäkta mig för dom otroligt tråkiga inlägget jag har lagt in senast. Men jag lider av PTSD, och i och med att jag alltid ska vara så värst med allt har jag haft det i cirka 3½ år... I alla fall, jag har då av den "värsta" sorten och även om det inte märks (kanske) har jag koncentrationssvårigheter. Får jag välja själv att det ska vara lugnt kan jag lätt bara slagga och chilla. Det går även bra på föredrag (för det mesta, jag kan ofta drömma mig iväg).

Men när jag ska göra läxor, träna till prov eller seminarium går det inte... Jag har sjukt svårt att komma igång. Kan inte bara sätta mig ner och tänka nu ska jag plugga. Speciellt hemma går det inte. I skolan går det lite bättre och det är därför jag åker hit även när jag inte behöver; för att kunna plugga lite i alla fall (bättre än ingenting).

Jag försöker arbeta bort den här, men processen går segt fast framåt och det är ju bättre än ingenting ;-) Men i alla fall... summan av kardemumman (usch vad töntig jag är); Jag lider av PTSD som många kanske vet (?), har koncentrationssvårigheter och det gör att jag blir sjukt med stressad när det väl gäller.

Flippar totalt som ni kanske har märkt i mina tidigare inlägg, haha, och blir helt lost. Men nu ska det kanske kunna bli roligare inlägg... förhoppningsvis :-)

Plugga plugga plugga

Skulle plugga till psykologin igår hemma, och all material fanns på internet. Dock laggade vårt internet hemma så jag kunde inte göra ett piss. Det försvann runt fem (då jag kom hem, suck) och kom aldrig tillbaka igår. Men förhoppningsvis är det tillbaka, annars kan ni se fram emot (äntligen) en skön helg utan mina inlägg, haha.

Nu måste jag plugga gärnet till provet i alla fall. Men eh det kommer nog gå bra. Kanske lika bra som det gick igår, hahaha. Men vi hörs! Bye hej

Blajs

HAHA! Tillåt mig att småle. Seminariet då... Alltså... Jag sa inte ett ett smack, å när jag väl sa nåt... sa jag inte det som jag tänkte på. Det var en helt annan groda som hoppa ur min käft än planerat... Nåja, nu är det över å vi drar ett rött fint streck över det här :-D

Ich brech aus... NAT!

Ett litet break.

Jag har läst och läst och läst och läst  och försökt förstå. Visst förstår jag lite bättre nu, men jag kommer verkligen inte kunna diskutera frågorna. Måste prata med vår lärare sen. Och jag måste dra till Globen Centrum för att införhandla ipren eller nåt. Har dödligt ont i magen och mår så jävla dåligt. Men jag måste stanna kvar.

Nåja, får väl springa dit. Handla. Springa tillbaka och fortsätta att plugga plugga plugga!

W-oh

Kom precis till skolan och känner mig taggad som tusan till att plugga non stop i tre timmar.
Hoppas ni får en lika trevlig dag som jag kommer gå det. Peace

.

Sitter och pluggar historia just nu. Jag fattar ingenting och jag hatar tanken att jag kommer sitta  där imorgon som ett fån med dom i min grupp. Å jag känner bara hur dum i huvudet jag kommer att känna mig. Jag fattar inte ett piss... Jag kommer inte klara av det här... Det kommer gå åt helvete.

Angels crying

Allt känns bara så jävla... FUCK just nu om ni förstår, haha. Insåg idag att vi har sjukt mycket att göra. Jag egentligen inte borde blogga, borde plugga stenhårt men jag måste ta ett litet avbrott.

Har ett jävla seminarium imorgon till historian. Nämen tjoho! Jag kan knappt bärga mig... Hamnade i en grupp men en massa människor jag inte vill diskutera med. Som TUR är kommer jag ha Elizabeth att se film med. Annars kommer jag fan vara helt själv. KUL! Trevlig upplägg, verkligen. Alla tummar upp i hela världen.

Nåja, borde inte whina egentligen... men fan, ändå. Man vill ju hamna med lite folk som man känner i alla fall. Förresten kommer jag inte kunna ett PISS! För jag fick reda på fucking seminariumet igår och då glömde jag bort det... Så jag har idag på mig att plugga (plus förmiddagen imorgon).

Å inte nog med det. Nej nej nej. Mitt utkast till reportage ska vara klart idag. Är den det? Näää, kan jag inte påstå. Har prov i psykologi på fredag. Fattar jag ett piss? Måste nog säga nej på denna fråga också.

Varför lägga alla prov, läxor och allt veckan efter lovet? Är det inte jävligt dumt? Vem pluggar på lovet egentligen? (Stor eloge till dig som faktiskt gör det. Give me your strength.

Nej men, ska väl fortsätta plugga nu. Kommer inte sova ett smack i natt. Barabababa I'm lovin' it... TJARÅ!

Sent aprilskämt?

Seriöst, är det första april idag eller? Har jag blivit en duracell-kanin som ligger en dag före? För hela den här dagen måste vara ett skämt. Ärligt. Eller är det bara nåt jävla tecken? Bara för att jag bestämde mig igår, ska allting bli svårare för mig?

Snart kommer väl en snubbe hoppa fram bakom ett hörn och skrika "SMILE, youuuuu're on candy camera!". Jag väntar bara... Kommer det stå en stor skylt utanför skolan där det står "This one is for you Yvette; APRIL APRIL :-D".

För det här måste ta mig fan vara uppgjort.

Mario Pérez Amigo



Är det konstigt om man blir lite smått förälskad? ;-) Haha. He's awesome!

It's all about multimedia

Hade ju multimedia med Albin idag... Det gick bra faktiskt! Har lärt mig så mycket mer av honom än vad Athanasios någonsin har gjort. Så det är nice nice. Han har workshop nu i eftermiddag. Ska börja med spelet vi ska göra... Men jag tror inte att jag ska gå på den. I don't päääällish ;-) ...Fast om jag tänker efter så... måste jag prata med honom, haha.





Welcome to the Lars song;
Yvette babblar med Petra
Petti petti betra.
Yvette vill skita på athanasios
och på hans uppgifter
och yvette tycker att mailet är otydligt.
Skriven av: Lasse

Say what

Jag är lite nojig nu, haha, men tänk om vi inte har multimedia idag? Eller alltså... vi som ligger lite i efterstjälken så att säga, haha. Det är bara några minutos kvar tills vi ska "börja" och ingen fucking dude är här. Har jag missat salbyte eller nåt?

Eh, whatever... Får väl klura ut uppgifterna by myself i såna fall.

Det bästa utav mig finns djupt i mina sämsta sidor

Jag gick ut på en promenad som typ en sorts helande och hjälpande terapi. Försökte hitta sympati inom mig själv riktad till... tja, mig. Tycka synd om mig själv lite grann och försöka förstå varför han beter sig så som han gör mot mig.

Det slutade med att jag var helt pissed off på mig själv. Totalt förbannad och jag skrek ut till mig själv om alla mina dåliga sidor.

För inte nog med att jag har ett rövhål till ansikte, är 40 meter bred, sminket rinner och jag svettas som en gris 3/4 av året... Nej nej, jag har ett ruttet hjärta. Min själ har jag sålt till djävulen himself. Å jag har själv inte utseendet eller kroppen till att vara så ytlig och ha så många krav som jag faktiskt har. Jag är sjukt patetisk.

Har bara lust att dra ut en kopia ur mig själv, och bara mosa och möblera runt i min kopias face att jag knappt känner igen mig själv. Samtidigt som jag nynnar "Nu ska jag ändra på mig. På tisdag ska jag flytta ut ur mig själv, och vända andra kinden, dagen ska jag sänka blicken".

Men sedan när jag slått sönder mig själv och ser mig själv liggandes där på gatan, helt blödande och i smärta, ska jag sätta mig på huk bredvid mitt ansikte och fortsätta "Nej du kan ändra på dig. På tisdag kan du flytta ut ur dig själv, och vända andra kinden, dagen ska du sänka blicken". Sedan ska jag gå därifrån med rak, stolt rygg medan jag låter mig själv ligga där och förblöda.

You had me easy

You had me crawlin so bad
Had me heels over head
You had me easy, you had me easy
Too late to go back
To realize what we had
We were already beautiful

So don't make me cry
Cuz this love don't feel so right
You can't push a river
You can't make me fall
but you can make me unreachable

Check my vital signs to know I'm still alive and I walk alone

Det kanske är dags att jag slutar drömmar
Öppnar ögonen, se verkligheten och inse;
Att när jag väl går är det ingen som följer efter

Wth...

Det går inte bra i skolan längre, haha. Förhoppningsvis ordnar sig allting snarast. För idag är det bara ett rent he-le-ve-te... Det när nästan så att jag vill börja gapskratta, för allting är ju bara så komiskt. Just everything. Funny... Haha.. eh.

Yaey

HOOO HOOOOOOOOO! :-D Man kan blogga igen! Vet ni hur jobbigt jag har haft det under dom här dagarna man inte kunnat blogga? Jag är ju besatt av min blogg - hooonestly! Loggar in typ 20 gånger per dag, hahaha. Så det har varit sjukt jobbigt.

Ehm, fast det har i och för sig inte hänt så mycket... Och tanken att få några idéer ---> skriva på word ---> spara och SEDAN publicera skulle bara kännas... weird. Älskar att skriva spontant förstår ni så det är därför mina texter brukar bli lite halvtaskigt dåliga ;-)

Men jag kan berätta att min mp3 gick sönder igår. Så idag var första gången på länge som jag kom till skolan utan musik pumpades ut till mina öron och kropp. Fast teknisk som jag är har jag fixat den igen. Kan ju meddela att jag var hur förstörd som helst igår när den inte ville fungera, haha. That's my most precious thing.

Nu ska jag plugga lite psykologi eftersom vi har prov på fredag (vilket jag insåg igår). Kommer inte ihåg ett smack men det ska nog gå bra.

RSS 2.0