Hufvudstaden

Om ungefär 40 minuter ska jag dra iväg. Möta upp Kim vid Karlberg och sedan åka till Södertälje. Trevligt värre! Efter det ska vi dra till Kista, lalla runt lite för att sedan möta upp Chalisa. Käka nåt kanske och sedan gå på bio. Ska se Twilight. Spännande, hehe.

Har stått och fixat mig i typ 1½ timme. Det är mysigt, haha. Så jävla avkopplande, och även om det inte blir så mycket finare än vanligt så är det ändå roligt att stå och småpilla lite med sminket. Aj lajk!

Vi hörs och ses.
Ciaaooo

Red red wine

Idag skedde det en förändring med mig och jag älskar det. Kanske får ni veta imorgon, eller så får ni inte veta det. Rött i all ära om man säger så. Kärlekens färg. Och visst kan man kalla det här för en sorts kärlek. Hyllning till mig själv på något sätt. Jag älskar det.

Imorgon blir det bio med Kim och Chalisa. Trevligt värre!
Godnatt :-)

En text jag skrev i tisdag

14.26
Egentligen… egentligen borde tiden gå så mycket fortare när man skriver. Men jag vet inte. Hela den här dagen har gått segt. Aldrig förr har fem minuter gått så segt som idag. Jag kan inte förstå att det bara har gått så lite tid sen jag tittade på klockan sist. Lyckligtvis är det ”bara” ungefär en halvtimme kvar. Jag längtar.

Tänker på om jag är sugen på kaffe eller inte. Lite sugen är man ju, men orkar jag gå till maskinen. Nä. Skulle i och för sig döda lite tid. 30 sekunder åtminstone. Då kanske det är värt det.

Efter jag har suttit här, genomlidit, ska jag till skolan. Nästan så att jag längtar. Få träffa lite människor. Trevliga människor. Människor jag kan prata normalt med. Inte som här. Lite hihi, nä, mm, okej, hej, hå.

Särklass tråkigaste dagen jag har varit med om på länge. För nu är det inte jag själv som har valt att den ska vara tråkig. Den har bara varit det. Blä.

Sküla

Jag trodde att jag hade tappat min Beanie-mössa imorse. Galet panik jag fick, tills jag hittade den i min väska, haha. Hatar att jag är så vimsig... Om ungefär 2 timmar ska jag intervjua en tjej så, så länge kommer jag få stanna i skolan. Kul. Jag ska göra min projektplanering också, men kommer inte in på porten så jag vet inte riktigt jag ska skriva den. Det här bli spännande.

Nu ska jag läsa lite. Vi hörs. Ett finare inlägg kommer sen... kanske. Eh. Jag vet att jag lovade det igår, men man vet aldrig med mig. Hihi. Hejdå!

Hola

Nu mår jag bra. Nu är allting fint igen.
Och nu ska jag sova.

Ett finare inlägg får ni imorgon
<3

1½ h

Inte långt kvar. Snart är dagen slut. Jag brister ut i sång! Tra-la-la-la-laa. Cecilia är på möte. Alla är på möte. Nästan. Förutom jag och typ tre till. Awesome! Inatt drömde jag att jag låg i min säng och sjöng på Almost Lover. Så högt att jag väckte mamma. När jag vaknade på morgonen var jag inte säker på om jag verkligen hade gjort det eller inte.

Jag tror inte det, och det jag tror brukar oftast vara sanna. Maddafakking bäst! Nu ska jag lyssna på lite musik. Drömde mig bort. Vara lite Baltimore. Hihi. Vi ses!

Hej å hoj

Dagens låt är definitivt Banana Pancakes av Jack Johnson. Åh, så underbar den är! Det har inte hänt så mycket. Ska ställa mig och laga lunch till imorgon. Praktiken you know. Gudarna ska bara veta hur mycket jag längtar... hrm. Det blir fiskpinnar och bulgur. Det lättaste att laga ever... Eller om man gör bulgur med tonfisk. Det låter bra. Slipper jag steka firren, haha.

Jag är så jävla trött. Längtar tills imorgon kväll då jag kan lägga mig och veta att jag får sova några extra timmar på fredag. Bara tanken är helt underbar. Jag blir tröttare och tröttare för varje dag som går. Vilket resulterar i att jag ser mer trashigare och trashigare ut på praktiken. Not fresh.

Nu ska jag fixa. Hoppas allt är bra med er... puss, kram, hångel, nyp i baken, och korv och meatballs, choclateballs, monkey and swim plask plask, "And this is ne... noooo... Wienerbread".

Godnatt

...

Möte nu. Jag måste skriva ett litet inlägg.
Så hejsan! :-)

Idag skulle jag aldrig ha stigit upp från sängen

Nä, för jag låg så gott i den i morse och med tanke på den här jävla skitdagen, skulle jag ha fortsatt gosa under täcket (tolka hur fan ni vill). Börja med att jag tittade på klockan typ var femte minut under praktiken. Hur i helvete kan tiden gå så jävla sakta!?!? Det är helt sjukt. Helt jävla shitty day at work så att säga. Åkte till skolan under lunchen för att lämna in datorn. Det gick i och för sig fint. Käkade en snabbis och fick skynda mig till den där jävla äckliga praktiken igen.

Efter lunchen gick tiden omöjligt saktare. Jag kunde inte tro det. Så jävla bajsigt och äckligt och allt som är negativt med den här världen. Men så kom tiden då jag äntligen kunde gå därifrån. Åkte till skolan och hämtade datorn. Det gick fint igen. Träffade lite härliga människor som också var mys och typ höjdpunkten för dagen.

För sen. SEN. ÅHHHHHHH! Jag gick från skolan runt 16.15. Kom hem klockan 18.40. Två timmar och 25 minuter senare liksom. Tjohej svej leverpastej! Då hade det hänt en "olycka" vid Älvsjö. What the hell!? Okej, jag blev inte så upprörd då, dom sa ju att det skulle gå ersättningsbussar. Tydligen gick det bara såna bussar till Farsta. Nämen man tackar! Vi som ska åt andra hållet då? Nä, vi skulle få vänta. Olyckan hade inte hänt på vår "sida" om man säger så.

Så kom äntligen trafiken igång! Yes tänkte man. Ja, då började alla tåg gå förutom den till Bålsta. Oh happy days (oooh happy daaa-aaays.........). Fast ja, tillslut kom ett tåg som skulle till lilla Bålsta-hållet ändå. Klev på. Och var äntligen på väg hem. Missade bussen med fem minuter. Så jag fick vandra runt i centrumet i ungefär en halvtimme.

Kommer hem, och har förvisso ett härligt prat med mor min. Längesen vi hade ett sånt fint samtal som vi hade idag.

Men så kommer det. Jag sätter på datorn (tolka hur ni vill) och internethelvetet krånglar som bara den! Försöker få igång skiten i 50 minuter innan det börjar fungera. Ungefär som toppen på hela dagen! Wao-ao-aow...

Därför skulle jag aldrig stigit upp idag. Inte personen som hoppade framför tåget heller. Men den historian kan vi ta en annan gång.

What shall I do

Varje morgon ligger jag mer än gärna en extra minut och tänker ut nya anledningar till att få stanna hemma. Den enda låter mer löjlig än den andra. Jag har blivit besatt av vår skoltidning och går in på sidan ungefär 100 gånger under en praktikdag. Mest för att det känns som ett säkert place att surfa runt på, utan att vara "olaglig" under arbetstid.

Jag trivs inte. Så är det bara. Det är ingen gojja längre. Nu är det ingen barnmetod. Jag trivs inte. Varje kväll när jag inser att jag måste hit blir jag totalt nedstämd. Det är inte okej. Frågan är bara hur man ska göra...

Chacarrano Macarrano



It's the Simpson stylee!

Vi utfärdar en varning

För jag hör ekot av gläns och strand, men håll med om att känns mer som död och stank... Öh, eller nåt sånt. Tänkte sjukanmäla mig idag. Ville inte gå till praktiken. Men här sitter jag. Positivt att klockan redan är 13.20. Då är det inte långt kvar. Wei. Jag vill hem. Nörda mig framför roliga sidor. Drömma mig bort lite. Ihk.

Nu ska jag registrera några pressartiklar och skriva lite kanske. Vi hörs!
Tjululu!

Last call

Söndagskväll. Imorgon är det praktik igen. Jag vill bara att dom här veckorna ska ta slut. Vill verkligen inte längre, buh. Nåja, vad ska man göra?

I alla fall. Idag har jag faktiskt suttit vid datorn hela dagen, haha. Har läst lite engelska sidor, och som vanligt brukar jag få svårt att skriva på svenska, haha. Men det här verkar gå finemango. Lyssnar lite på musik via Spotify. Nice nice nice.

Nu ska jag försöka plugga lite. Eh. Vi får se hur det går.
Vi höres!

Sunshine in the rain

"You have to live your life for yourself and
create your own happiness at the end of the day."

- Nikki Blonsky

Visst saknar man det ibland... fortfarande


Då hjälper det inte heller att du behandlar dig mot det

Igår fick jag en hudanalys. Eller hyanalys kanske det heter. Hud. Hy. Skitsamma. Tydligen är det inte så mycket akneproblem jag har i fejset, utan jag har bara extrem känslig hud med röda märken. Min hy är ledsen, och hon sa att om man tittade på mitt ansikte med ett mikroskåp skulle man se en massa små sår.

Fräscht. Hon rekommenderade några produkter också. Dom kostade bara lite över 600 riksdaler vardera.

Efter att jag och Kim hade varit hos henne (ja, Kim var med och fick en också) åkte vi till Centralen för att fixa plus till mitt busskort. Så nu kan jag åka kommunalt när jag vill, vilken tid det än är. Nice. Sedan gick vi runt lite och lallade. Blev ingen övernattning hos henne på grund av lite saker. Så vi sa adjö efter ett tag och åkte åt två helt olika håll!

Idag har jag... inte gjort mycket. Diskat. Wei.
See you!

En favoritlåt såhär på natten


Our friend

Om ett tag väntar det en mysig kväll med Kim. Jag måste få prata av mig. Hon kanske känner samma sak. Men jag... Ja, jag måste få babbla. Babbelbabbelbabb. Jag funderar på att köpa glass till ikväll a la Ben&Jerry's. Det var sjukt längesen jag käkade sånt. Eller så vill jag ha kex eller tjecks eller hur du nu uttalar det ordet. Sånt där crap som Kim inte är så värst förtjust i, men det är bara bra. More for me så att säga.

Nu ska jag fortsätta lyssna på musik.
Tjosan!

Vincent - Tell me (feat Marcus Berg)



Alla har hört Miss Blue och Don't Hate On Me med Vincent, men den här låten är så mycket bättre än dom! Sedan är det Marcus Berg med på ett hörn. I'm pleased!

Det är över nu... för ett tag

Så himla skönt att jag inte måste till praktiken förrän på måndag. Lovely, lovely lovely! Och imorgon blir det Kim för hela slanten, hehe. Ska nämligen sova över hos henne. Så himla skönt med tanke på att jag har suttit hemma och möglat två helger i rad. Vi ska köpa massor av fett och socker och svulla. Bannemig! DET SKA VI! Det bestämmer jag. Hon få vara med på noterna vare sig hon vill eller ej.

Ska till skolan först bara. Ha ett Distanzmöte och dilla lite. Ändå rätt soft. Komma härifrån. Nåja, nu ska jag titta lite språkkurser utomlands och kanske nörda mig lite med youtube.

Tjingiling!

Musik är lösningen på allt...

Det är bara två timmar kvar tills jag slutar, och jag inte behöver vara på denna praktik förrän på måndag. Härligt, men känns så långt bort! Dom här två timmarna kommer gå segt. Jag kännar det på mig. Får väl lyssna på musik tills mina öron blöder. Mycket. Kanske testa lite kaffe. Gött. Har inte provat kaffemaskinen än.

Funderar på att dra till skolan efter det. Skicka artikeln till Petra... Men nu vet hon i alla fall att vi gjort den. Så inga IG eller G här i betyg. Nej nej... Eller kanske G, ehe. Få se hur mitt uppdrag blir.

Det snöar ute. Och nu ska jag sluta vara olaglig. Kommer väl få spö om någon ser att jag sitter inne på blogg.se. Hehehe... skoja bara. Men dom blir väl antagligen inte glada. Så vi hörs... och ses! Ciao bella!

Distanz - Bara ett klick bort

Nu ligger min och Saras artikel om Distanz uppe på porten. Cirka 2500 elever kommer kunna läsa den. Eller tja, cirka 2500 elever som kommer totaldissa den och inte bry sig alls. Men den ligger uppe nu i alla fall. Spännande. Och för att jag ska göra inlägget mer tråkigt ska jag langa upp den här också.


Distanz - Bara ett klick bort
Distanz heter den fräsiga nättidningen som drivs av elever från Kunskapsgymnasiet Globen.

Med en ny, fräsch design kan du ta del av vad som sker inom skolvärlden. Du kan även läsa intressanta recensioner av olika slag, modetips, hetsiga debattartiklar med mera. Så håll dig uppdaterad genom att klicka dig in på www.distanz.net
 
- Som ansvarig utgivare för Distanz har jag alltid kul. Eleverna är på hugget och skriver fantastiska artiklar. Jag tror att jag har flera av morgondagens vassaste pennor i klassrummet. Men det är klart, det vore roligt att få in texter från alla Kunskapsgymnasierna, säger Petra Nilsson, lärare på Kunskapsgymnasiet Globen.
 
Så gör din röst hörd genom att skicka din artikel till [email protected]
Vi tar tacksam emot krönikor, debattartiklar, recensioner och andra fria texter. Glöm inte att ditt namn och vilket gymnasium du tillhör.
 
Vi syns!

Godnatt



Ibland får man bara inte till det

Sen jag börjat på praktiken (måndags alltså) har jag gått ner i vikt. Och jag är ändå påväg mot en röd vecka så att säga. Om det är positivt eller inte vet jag inte. Fast det kan ju också bero på att jag börjat käka frukost. Har hört att frukost är rätt viktigt, HE HE. Börjar tycka att det är riktigt gott med det också.

Jag blev fotad till vår skoltidning idag också. Var verkligen inte på humör och kände mig rätt skabb, vilket säkert syntes på bilderna. Men skitsamma. Jag orkar inte bry mig. Hoppas innerligt att bilderna blev asfula och jag ser ut att väga 300 kg. Då blir jag glad.

Nu borde det bli lite plugg, men jag är så satana trött. Så jävla satana trött, uah. Det märktes i skolan också. Sista timmen. Jag blev helt lost. Inte så bra med tanke på att vi hade ett Distanz-möte. Men vad ska man göra?

Almost lover

Jag är död och kan inte riktigt fatta att klockan redan är nio! Måste gå och slagga om typ en halvtimme och jag ens ska klara av att gå upp imorgon. Fyfan vad trött jag är i hela kroppen!

Idag fick jag skratta. Tillslut. Och som varje gång, när jag inte har skrattat på länge, fick jag tårar i ögonen. Folk tror att jag är ledsen då. Sådär ledsen i ögat, ni vet. Men jag blir bara så lättad. Äntligen få släppa trycket. Le lite. Först skrattade jag när jag käkade lunch med någon snubbe och kvinna. Kommer inte ihåg vad dom heter. Vi pratade om möss och andra fobier. Satana vad rüligt!

Och sedan fick jag skratta lite i skolan. Ja, jag gick faktiskt dit efter att jag hade slutat, hihi. Blev kvar där i cirkus två timmar. Galet länge. Åkte hem och skrattade som satan åt en bild på Ullis och halva mig. Den bilden är helt underbar!

Imorgon blir det skola. Låter konstigt, men fan vad skönt! Kommer bli en hektiskt tid framöver känner jag. Praktik tre dagar i veckan, två dagar i skolan. Full rulle hela tiden. Jag kommer inte hinna. Men man slipper i alla fall tänka på massa onödiga saker.

Nu ska jag duscha! Hoppas ni har det gött mos.
Pyssilull


Your fingertips across my skin
The palm trees swaying in the wind
Images
You sang me Spanish lullabies
The sweetest sadness in your eyes
Clever trick

Well, I never want to see you unhappy
I thought you'd want the same for me

Goodbye, my almost lover
Goodbye, my hopeless dream
I'm trying not to think about you
Can't you just let me be?
So long, my luckless romance
My back is turned on you
Should've known you'd bring me heartache
Almost lovers always do

We walked along a crowded street
You took my hand and danced with me
Images
And when you left, you kissed my lips
You told me you would never, never forget
These images

No


Don't eat my food, man

Fan vad dramatisk jag var imorse. Ni ska bara veta! Över en liten fjuttig grej. Måste berätta. Hade stått och lagat mat igår för att ha lite lunch till praktiken idag. Okej, det var 2 vårrullar och dom stoppade jag bara i ugnen. MEN ÄNDÅ! I alla fall. Imorse. Jag var lagom trött. Ja, näst intill zombieaktig. Öppnade kylskåpet för att ta ut maten, och ser att min bror har käkat ena vårrullen. Jag får en total blackout, glömde bort att mamma låg och sov och bara "NEEEEEEEEEEJ!". Fan vad lack jag blev. Har inte så jävla mycket pengar på kortet, så att köpa lunch varje dag ligger inte högst upp på listan.

Men. Istället för vårrullar fick jag käka en skabbsallad från Pressbyrån istället. Och nu fick jag veta att han inte ens käkade upp den där jävla vårrullen, utan hade kastat halva för den var "så jääävla ääcklig". Snorunge.

Hårsprejlåtar

Lyssnar på lite Grease just nu. Sandy. I sit and wonder why-y-y oh why you left me. Snart ska jag dra till sängen och fortsätta lyssna på musik där. Dock inte på Grease, utan på Hairspray. Ja, jag har blivit kär i soundtracken i den musikalen. Måste nog erkänna att dom låtarna är dom bästa musikallåtarna jag någonsin hört. Visst, Grease har några riktigt powerfulla, och Mamma Mia... ja, vem älskar inte Abba? Men liksom over all. Om vi räknar bort Abba. Ja, då har Hairspray flest bästa låtar. Så är det bara.

Mmmm...

Jag längtar till imorgon... not. Längtar tragiskt nog till onsdag. Då ska jag till skolan. Träffa trevliga människor. Få prata. Bla bla bla bla. Det är så jävla mycket ord som måste få komma ut ur min mun. Jag orkar inte hålla käften. Men jag måste göra det. Jag kan inte göra något annat när jag är med äldre människor. Det är döjobbigt. Det ordet är, för övrigt, mitt nya ord. Döjobbigt. D-ö-j-o-b-b-i-g-t. Ett tag för längesen hade jag snitsigt som var standard i mina meningar. Försökte få in det ordet överallt. Nu är det bara döjobbigt. Fast jag ska nog försöka få in ärtigt också. Jävligt roligt ord.

Godnatt.
Ärtigt. Plopp plopp

Edna gets arrested




Och här är ännu ett bevis på varför John Travolta är en ruskigt bra skådespelare.

Bara 23 gånger kvar

Första dagen på praktiken är avklarad och okej, det var inte så jävla farligt som jag trodde... Men fan vad trist det var! Jag fick sortera pressartiklar från maj 08 till och med december 08. Samt börja att skriva en artikel. Tror aldrig att jag har suttit så länge framför en dator utan att ha gått in på någon "förbjuden" sida under arbetstid.

Var ju tusen namn som dök upp också. Jag kommer inte ihåg ett enda. Förutom Micke. Fast det beror på att vi hade honom som "kund" i tvåan. Han kommer inte ihåg mig... men varför skulle han?

Nu ska jag feta upp mig lite med rostade mackor. Känner att jag har tappat ett hekto eller två. Ajsing bajsing!
Vi ses!

Imorgon gäller det

Imorgon började praktiken och jag ska inte ljuga och säga att jag inte är nervös. För det är jag. Så in i helvete mycket. Kommer antagligen vakna vid tre inatt och inte kunna sova. Bara ligga och snurra runt. Vara nervös och spänd. Hoppas dom här veckorna går fort.

Har försökt att göra den här dagen så pass tråkig som det bara går. Bara för att det ska gå så jävla segt att det nästan inte blir dags för att sova. Okej, jag kanske inte har gjort det bästa. Gått en liten runda på ungefär 1½ timme. Käkat. Och suttit vid den här burken. Drömt om det ljuva livet. Tittar hur mycket det kostar att gå en kurs på Calle Flygare. Dyrt!!!

Nä. Ingen tidigare praktik har gett ett bra inblick av "vuxenvärlden". Jag tror jag aldrig varit med om så mycket skitsnack. Uähh...

17 again




Jag måste se den här filmen när den kommer ut. För den måste komma på bio i Sverige. Så är det bara. Det är inte för att Zac Efron är i huvudrollen, utan för att det känns så som min filmgenre. Jag har inte skrattat så mycket åt en trailer som den här. Bad Boys-trailern kanske i samma nivå. Det bästa är definitivt mellan 1.18-1.23.

- What are you eating?
-I don't even know. I just know I'm hungry... aaall the time!


Aaahahahahahahaha!

It's saturday night, oh yeah

Vissa människor förstår jag mig inte på. Dom kan vara lite *visselvissel* i huvudet. I alla fall. Sitter just nu och lyssnar lite på Queen Latifah och är lagom irriterad. Och inte blev det bättre av att höra att dom i min projektgrupp hade haft ett möte i fredags utan att jag visste om det. Så blir dom sura på mig. Känns som att det inte riktigt går ihop på något sätt, eller så är det jag som är korkad.

Kom på att min praktik fan börjar på måndag. Jag längtar inte. Har bara haft dåliga upplevelser av praktiker och det känns inte bättre på det här stället. Men vi hoppas på det bästa.

Så vad ska jag göra ikväll? Jag vet inte. Leta resor till L.A och hoppas att jag bara ska få typ 40.000 i fickan så att jag kan boka och åka dit. Gärna lite mer pengar så man kan flytta dit. Bara hoppa av sådär, schopp schopp, och börja sälja glass eller vad fan som helst där borta. Gifta sig med någon o-kändis så att man kan få stanna kvar där ett par år.

Låt den här tiden gå fort.

Let me be

Ibland behöver man få falla rejält för att orka kämpa sig upp igen. Det blir bara jobbigt att få falla halvt, för att sedan bli uppdragen igen. Låt mig falla. Djupt. Låt mig få ensam klättra upp. Inga jävla hopp ner i diken. Mer likt bungyjumping från Mount Everest.

Jag tror att jag aldrig riktigt fått sörja. Sådär jättemycket som rensar hela ens skalle och man kan få börja om från en helt ny kula. Aldrig. Bara små snuttar. Då och då. Mest i hemlighet. Jag vet att det tabu att tycka synd om sig själv, men jag gör det. Alla gör väl det ibland. Inte för att jag tror att jag fått uppleva mest hemskaste saker av alla. Absolut inte. Men varför kan man inte få tycka synd om sig själv ändå?

För helt ärligt. Jag har fått uppleva en rad många otrevliga saker. Jag skulle lätt kunna rada upp allting, men jag gör det inte. Skulle låta överdrivet.

Men låt mig få sörja någon jävla gång. Låt mig få falla. Låt mig få slippa. För jag har inte kraften att vara stark snart. Har bara lust att skita i praktiken. Skita i skolprojektet. Hoppa av skolan.

Men då är jag ju bara en förlorare. Eller hur var det nu igen?


Let me rise, let me fall
Let me breathe
I wanna lose control, I'm not afraid to lose it all
Let me break, let me crawl
Cause I will get back up again if you let me fall

That just the way it is

They say that white has might
And thin is in
Well, that's just bull
'Cause ladies big is back
And as for black
It's beautiful!

All shapes and sizes
Follow me!
Who wants a twig
When you can climb a whole tree?

Det är längden som räknas

Idag försvann det ungefär 15 centimeter av mitt hår. Cut cut cut. Det känns fräschare. Långt är inte alltid bäst. Ibland är det bättre med lite kortare. Lite mer koncentrerat så att säga, hihi. Mindre att tänka på. Mindre att tillfredsställa.

Andra helgen i rad som jag är hemma. Måste skaffa pengar. Fort som fan. Pallar inte sitta här i skogen och tugga iskalla kottar (haha). Behöver lite syre från innerstaden.

Nu ska jag mjölka en ko. Hejdå

Vila i frid

Erik Alexandersson, eller Jr Eric som han var mest känd för, somnade in i Thailand den 15 januari. En känd svensk reggaeartist med en jävligt nice röst och musik. Det känns så konstigt att han har gått bort. När jag fick mailet från Gillis så... jag vet inte. Overkligt. Tidigt aprilskämt eller något. Det kan inte vara sant! Bara 26 år. Vad fan är det som händer? Alla bara försvinner.

Sorg. Jävligt mycket sorg.



Biagio, Biagio

Lyssnar just nu på en låt som heter "Yvette, Yvette" av Biagio Antonacci. Så jävla sexig röst han har. Och så sjunger han ju om en Yvette. Om mig. Eller ja. Det beror på vad texten handlar om. Det är nämligen på italienska och jag kan inte riktigt det språket.

En annan låt som heter Dear Yvette, och som är lite mer "känd" är den av LL Cool J. Fast den är inte trevlig. Men rolig. Yvette i den sången är en hora i princip.

Nu ska jag läsa lite Vecko Revyn och Låt Den Rätte Komma In. Ha det gött!
Peace out

Någon måste ju göra det

Jag brukar dedicera kärlekslåtar till mig själv. Ja, liksom sjunga dom... till mig själv. Ingen annan gör ju det, så varför inte jag själv? Fungerar helt finemango... Fast jag måste medge att det skulle vara trevligt om någon annan gjorde det också, någon gång i framtiden.


Dangerous curves

Ett erkännande. Jag älskar kurviga kvinnor/flickor/damer/vad-du-nu-än-säger. Det är något mysigt över dom! Titta bara. Queen Latifah. Nikki Blonsky (har en liten crusch på henne). Sara Dawn Finer. Beyonce. Jennifer Hudson. Kim Kardashian. Listan kan göras lång.

Sök bilder. Titta! Vackra, fina, underbara kroppar. Och jag älskar dom... Alla kurviga kroppar... förutom min. Egentligen kan jag inte förstå varför. För att... det finns något att "ta i" (om man säger så), istället för ben. Lite mysigt sådär. Men ändå tycker jag inte om den.

Vanliga komplex man har antagligen. Något man bör arbeta bort. Men det är svårt. Jag tänker nämligen jämt att alla killar vill ha pinnsmala tjejer. Det stämmer inte. Jag har själv fått det bevisat med egna upplevelser. Ändå är det svårt att inte tänka i dom banorna. (Medias fel? Ja, antagligen!)

Nej. Det är dags att ändra på det. Ändra på sättet att se våra egna kroppar. Var stolt över den istället för att skämmas. Det borde vi vara. Det är såhär vi blev skapade. Vi kan inte ändra på något (om man inte opererar såklart, vilket jag inte rekommenderar). Dags att dissa Size Zero.


Rasga

Jag och Lasse var ute och fotade för ett tag sen. Bilderna blev ju... bra. Verkligen toppen. Tummen upp gånger hundra. Jajamensan... Sitter och redigerar dom, men det går fan inte. Jag vet inte hur jag ska göra så att dom blir okej. Så jävla skakiga och ljusa. Verkligen en utmaning om man säger så.

Sitter i skolan. Skönt att inte vara hemma. Slippa känna att man måste diska. Eller städa. Eller fixa. Eller dona. Ja, ni vet hur det är. Bara slippa. Hoppas på att någon annan har gjort det innan man hunnit hem. Det kommer inte vara så. Men man måste ju tänka positivt... öh.

Vi hade i alla fall tur med vädret

Visst är det så jävla nice när datorn bara laggar och stängs av, av sig själv? Hände mig för ett tag sen. Satt uppe i konversationer på MSN och sådär... Och nu orkar jag inte logga in där, haha. Är absolut ingen MSN-människa. Uha.

Så jävla seg dag. Hade en dödlig huvudvärk på eftermiddagen i skolan. Jag undrar varför. Hm. Lite mer hm. Käkade lunch med Lasse, Acke och Patric. Trevligt värre. Efter det drog vi till Donken med några andra. Det var trevligt. Jag höll käften ungefär 99 procent av tiden. Kände mig lite obekväm på något sätt.

Sitter och lyssnar på "Nöjd?" med Maggio. Den låten lyssnar jag på när jag vill må lite bra.



Och det gör jag nu.

Vill du ha en sheybab


Hur ond är du?

Du är 35% ond!

Det ruvar en ondska i ditt hjärta även om du döljer det väl!

Fler test hittar du på testportalen.se



All I hear is bla bla bla

Blev utskälld idag. Hehe. Jag vet att jag är lite konstigt, men jag mår bra av det. Speciellt när det är Petra som höjer rösten. För det är då jag inser hur lite jag bryr mig om vad hon säger. Lovely! Förresten kände jag mig skitambitiös som kom till skolan så tidigt. Trodde vi skulle prata, åtminstone lite, om Distanz i pappersform. Tydligen inte. Hon pratade bara om webben. Så blir jag utskälld. Fast äsch, jag förstår henne.

Nu sitter jag här och känner att jag kunde ha lagt mig senare igår. Gått upp senare idag. Fast det är ändå skönt att vara i skolan. Döda tiden någonstans än hemma. Lyssna på musiken här. Ha datorn för mig själv. Hihi. Jag är så ego :-)

Det är bara en dröm

Tänk att man kan drömma att man är madly inlove i en person fast man inte är det i verkligheten. Inatt drömde jag om en kille som heter Christoffer. Han som fixade piercingen i min läpp. Jag kan ha skrivit att jag tycker att han är extremt snygg, för det är han, men det är det.

Det var i alla fall en mysig dröm. Vi låg i sängen och bara gosade. Tyvärr var hans chef där och Christoffer var hela tiden "Wah, vi måste vara diskreta! Han får inte veta att vi är tillsammans". Och jag var på honom att vadå vi är ju kära och ska man inte få vara kär i vem man vill. Men han vill inte lyssna. Typiskt killar... Tillslut fick jag ut från honom att hans chef inte ville att dom som jobbade på det där stället, skulle bli kär i kunder. Oh my god säger jag bara. Så nördigt.

Fast mysig var den. Drömmen alltså. Man mår bra av dom. Roligt bara att det var Christoffer som var min pojkvän, haha. Honom har jag inte sett på ett halvår. Inte ens tänkt på honom. Förrän i natt.

No school

Ingen skola idag. Man börjar känna att studenten närmar sig. Fatta att jag aldrig kommer se några av dom där ansiktet igen efter att vi slutat. Det är så lite skola nu. Wahh. Skönt men läskigt. Och igår gick jag från skolan redan vid ett. Det har aldrig hänt förut! Inte sen första året på gymnasiet i alla fall, då jag skolkade varannan dag (och lyckades ändå att inte få ett enda IG eller BUS).

Men igår. Jag kände bara att jag inte orkade vara kvar. Det finns en anledning till att jag har stannat kvar lite längre än nödvändigtvis. Fast nu... Nu känner jag att jag inte pallar längre. Inget händer ändå. Och, som det verkar just nu, kommer det inte hända något heller. Så varför sitta kvar?

Anyway. Funderar på att gå ner till centrum. Kanske handla något. Och sen åka hem igen, haha. Måste döda tiden lite. Borde plugga lite. Men... ni vet hur jag är.

Vi hörs!


Boy you can put me on you
Like a brand new white tee
I'll hug your body tighter
Than my favorite jeans
I want you to caress me
Like a tropical breeze
And float away with you
In the Caribbean Sea

Totally awesome

Min näsa gör ont. Jag tränar engelska inför semestern i Hollywood som kommer inträffa om ungefär 20 år. Min bror har snott datorn, så den kommer jag inte få använda något mer denna kväll. Såg precis Guldbaggen. Patrik 1,5 skulle ha vunnit något pris i alla fall. Skitbra film, se den.

Nu ska jag ta min mp3, lägga mig i sängen och drömma mig bort.
Peace och godnatt!

Slurp

Vad sugen man blev på något nu. Precis exakt nu. HEHE. Och visst är det konstigt att en sån snygg människa, kan bli om ännu mer snygg? Det är galet. Fast eh. Ja. Det är ju inner beauty that counts, right? ;-) Så... men ändå. Snygg skal ändå om man säger så.

Nu ska jag gå och... smälta. Nej. Det kommer jag inte göra. Det är kallt ute. Men göra något i alla fall. Kanske lyssna på lite Ding Dong Song av Günther, fniss.

Tick tack... för mig

Kan ni också känna ibland att ni inte riktigt vet vad ni känner. Det enda ni vet att ni inte vet - i princip. Eller att ni saknar något fast ni inte vet vad det är. Så känner jag just nu. Jag känner mig helt tom på känslor... fast jag längtar efter något. Drömmer om det. Kan bara inte fastställa vad det är än. Det enda jag vet är att jag bara vill sluta skolan nu. Hoppa över APU'n. Skippa projektet. Skita i alla studentgrejer. Inte åka till Peace And Love. Flytta härifrån. Lämna Sverige för ett tag. Ge mig ut i världen. Ensam eller med någon spelar ingen roll.

Men samtidigt vill jag gå kvar i skolan. Och ja, hoppa över APU'n. Kanske skippa projektet i skolan också. Gå på alla studentgrejer. Uppleva en sista sak med alla MP3or. Få vara med om ännu ett PAL. Men flytta... Det vill jag definitivt. Måste hitta jobb snart. Måste skaffa pengar. Flytta. Kanske inte lite kärlek. Här verkar det vara tomt på den fronten i alla fall. För min del så att säga.


Get me away from here

Jag är så pissigt trött på att vara här. Inte bara här hemma, utan i Sverige. Kalla, förutsägbara, Sverige. Vill åka ut och upptäcka världen. Dock behöver man lite pengar för att kunna nå det målet (om man inte vinner på lotto). Senaste stället jag kommit på att jag vill åka till är Hollywood. Fatta vilken upplevelse det skulle vara!

Annars vill jag besöka olika delar i världen. Åka till Jamaica. Afrika. England. Thailand. Australien. Franrike. Italien. Brasilien. Jag vill åka på safari. Se häftiga djur. Uppleva är fan ordet. Och så vill jag härifrån. Som det känns nu, skulle jag vilja flytta utomlands direkt efter studenten.

Det verkar så omöjligt att nå sina drömmar i detta land. Det går säkert, men... jag vet inte om jag vill göra det här, hehe. Jag vill bort. Bort härifrån. Nu.


If you dont want me, set me free

Visst suger det totalt när man tror att någon är intresserad, för att sen få veta att den absolut inte gör det?

Kommer ihåg en liten anekdot från något år sedan. Jag var fullkomligt intresserad av en kille. Han väckte dom allra mest starka lustarna inom mig. Trodde verkligen att han var intresserad av mig. Vi flirtade lite blygt. Tittade lite på varandra. Var lite barnsliga, ni vet. Och han gav alla dom här signalerna att han faktiskt var intresserad på något sätt, och jag var helt säker. Hade aldrig mått så bra som jag gjorde då.

Så, mitt i allt, skaffar han en flickvän.

Huh? Va? Eh... Vafan hände? Där stod jag, helt snopen och en aning förvirrad faktiskt. Om han skaffade en flickvän, måste det betyda att jag hittade på allting i huvudet. Den där blicken han gav mig, betydde inte samma sak för honom som mig. Dom där små, fina, älskvärda stunderna vi "råkade" snudda varandra var totalt blaj för honom.

Så, visst fan hatar man ser sanningen i vitöga och inser att det inte var som man trodde. It totally sucks...


(Fast nu är dom inte tillsammans längre, så... man kanske ska testa ändå, höhöhöööö...)

Nothing at all

Om några minuter är det Körslaget. Kommer antagligen titta på det. Har haft en lugn helg och ska ha det nästa vecka också. Har inga pengar och det är ändå skönt att inte göra något.

Jag har Youtubenördat mig hela dagen. Eller ja, har städat, diskat och fixat tvätten också. Annars har det varit Youtube för hela slanten. Och jag skaffat mig en liten crush. Nikki Blonsky. Hihi. Fniss. Jag vet att det är en tjej, men hallå... Det är bara en liten crush. Hon verkar så himla gullig och jordnära!!!

Ska gå nu, men vi hörs! Tudilyyyy

Bakad Potatis



Så... igår åt vi som sagt bakad potatis med lax- och avokadofyllning. Dock blev ingen bild bra. Det såg mest ut som en skrynklig pung med bajs på toppen och lite mögel (=persiljan). Så när ni lagat maten, och fyllnaden ser ut som fast diarré, ja då har ni gjort rätt. I alla fall, här kommer receptet

4 medelstora bakpotatisar
100 g rökt lax
½ avokado, kärna och skal borttaget
200 g tonfisk i vatten (skulle föreslå om att ta lite mindre, men det är ju bara min åsikt det)
2 tsk balsamvinäger
25 g lätt kesella
nymald svartpeppar
hackad persilja eller färsk koriander till garnering

Lättaste måltiden att tillaga. Du sätter på ugnen till 200 grader. Borsta potatisen väl och stick några hål i skalet. När ugnen blivit varm är det bara att lägga potatisen i ugnen (på en långpanna eller något). Och där ska dom ligga i en timme.

Medan potatisen blir varma, ska du bara lägga alla andra ingredienser förutom pepparn och persiljan i en skål och mixa. Efter ska du smaksätta med peppar.

Sen när potatisen är klar är det bara att hugga i. Det blev faktiskt jävligt gott! Jag är stolt över mig själv. Stor eloge!

Isn't she totally gorgeous!?!




(sometimes it's easier to express yourself in english)

Lagar mat

Är mitt uppe i matlagning, haha. Japp, jag lagar mat. Jämt när jag ska göra middag eller dylikt blir det alltid det mest enklaste. Idag ska vi äta bakad potatis med en lax- och avokadofyllning. Bara låta potatisen ligga i ugnen i en timme, mixa ihop alla ingredienser till fyllning med en mixer och så vips är det klart. Avancerat. Tyvärr kommer det inte bli gott. Det blir det aldrig. Så synd för mor min som ska äta med mig. I värsta fall får vi ta fram smöret och käka potatisen med det.

Kommer kanske en bild senare med recept. Men bara kanske. Om det ser ätbart ut så att säga.

Visdomsord från Jonas Gardell

Dom knull som aldrig blev knullade, förblir oknullade för alltid!
Imorgon kommer kanske andra knull och nya knull, men
det är inte samma knull. Det är inte dagens knull.
Så knulla inte imorgon det du kan knulla idag!

Jag och jag och jag och jag, allting handlar om jag...

Är det egentligen inte så när man tänker efter? Att man pratar ofta om sig själv, direkt eller indirekt. Ja, det vill säga, om man inte pratar om fakta, som t ex:
Han har en blå kavaj
Hon har bruna ögon
Lejon ryter


Ja, ni förstår. Men annars. Är det inte så? Jag såg en lastbil åka ner i diket och börja brinna. (Jag) tyckte det var jävligt äckligt. You got my point. Fast ja, det kanske bara är tjejer som pratar såhär? Jag menar, vi ääälskar ju att prata om oss själva, tihihihi fniss fniss. Eller prata (skit) om andra. Det absoluta bästa vi vet! Eller hur var det nu igen?

Fast nu är det så att jag tror på "bra" egoism och "dålig" egoism. Bra är när man, förvisso, själv mår bra av en handling men att det ändå gynnar andra. Är själv med i Unicef, och jag gör det till en viss del av en egoistisk handling för jag mår bra när jag vet att jag hjälper människor runt om i världen.

Dålig egoism... Ja, ni får tänka ut själva vad jag menar med det.




Jag är narcissist och spegelterrorist som kräver mer av livet
Mellanbarn som glömts bort i hanteringen
Jag och jag och jag och jag, allting handlar om jag
Men det är mitt liv jag lever dag för dag för dag



Ja ja, nu ska JAG äta frukost och sedan ska JAG fixa mig lite. Efter det ska JAG titta på en film!
Pussigulligull, fan vad JAG är tjejig, fniss.


Kvalitén på mobilbilder är inte den bästa, men dom väcker finfina minnen


Crucio

Jag slets mellan rädsla och en smärta som höll på att klyva mig itu. Det gjorde ont i kroppen och jag kunde inte tänka klart. Var det så här det kändes att dö? Är det någon som utför en elak voodoo-förbannelse över mig? Ångestattack, var det här en ångestattack? Jag visste inte då, och jag vet fortfarande inte.

Vaknade inatt av den allra värsta smärtan jag någonsin upplevt. Jag vaknade av den flera gånger. Det gjorde lika ont varenda gång, och det smärtar fortfarande i bröstkorgen. Kanske var det en Voldemorttyp. Ja, en Dödsätare alltså. Som kanske var lite dräggig och ville leka lite. Hitta på något sätt till mitt hus och utförde en Crucio-förbannelse över mig.

Om det var så, så är det bara jävligt coolt. Det kanske låter konstigt, men som den HP-nörd jag är tycker jag det.

Vet jag inte om jag hallicunerade (antagligen), men under ena "attacken" såg jag en pojke sitta vid på golvet, lutandes mot mitt sängbord.  Såg ut som han levde på 30-talet eller något. Under en snabb sekund tänkte jag att det kanske var han som plågade mig.

Det kommer jag inte heller få reda på. Jag somnade sekunden senare.



Rolig start på sin helg va?

What are U searching for?

Jag tittar på en film och jag undrar om det alla finfina killar bara finns på film? Är det så? Ska det vara så svårt att hitta någon?

Jag menar, någonstans där ute måste det ju finnas en snygg hiphopare med skitfina dreads, som sjunger och dansar. Både breakdance, men även lite gayigt. Som är snäll och omtänksam och inte bryr sig om vad andra tycker, men ändå är lite, lite macho. Och som förstår sig på tjejer och vet på ett hum om hur vi tänker. Samtidigt som han verkligen inte har något emot att se en tjejig- och feel good-film. Som vågar vara romantisk och får en att känna sig speciell och att man betyder allt i hans ögon

Hallå. Så svårt borde det väl inte va?


Redan helg

Så har helgen börjat. Skolan tog verkligen kål på mig, så jag känner att jag verkligen förtjänar denna långhelg. Hahaha. Åkte från skolan runt tre kanske. Åkte till Medborgarplatsen och skruttade runt, för att sedan åka hem. Har inte gjort så mycket. Legat framför tvn och pillar navelludd i princip. Borde kanske göra någon nytta, men det kan vänta tills imorgon. Är som sagt verkligen utbränd efter denna skolvecka (hahaha igen).

Håller på att ladda lite Youtube-klipp. Vad jag ska se får ni inte veta, det är bara pinsamt, men jag måste säga att Youtube verkligen är en klippa! Jag älskar den sida. Så surfa vidare dit och titta in lite klipp.

Vi höres! Pusshaj leverpastaj

First day

Första skoldagen efter lovet är avklarad. Eller ja, kommer inte ha så många under denna termin men ändå. Dagen har varit jävligt soft i alla fall. Jobbigaste var nog när vi skulle göra en marknadsundersökning för vår skoltidning, och det verkade som att ALLA elever redan hade gått. Knasigt värre.

Funderar på att dra hem, men jag pallar inte. Kommer bli datorlös då också, haha, och jag tycker om min dator. Den är kletig och lite äcklig men vafan... Den är nästan min.

Ska rita lite nu, so.. so long suckers!

Queen Latifah




Så jävla vacker den kvinnan är! Mjau, voff voff... Brown sugar ftw!
(Nästa gång blir det en bild på heta Elijah Kelley :-))

It takes a fool to remain sain

Jag hatar att svara i andras mobiler. Ändå var jag tvungen att göra det idag. Bajs. Poo. Crap. Shit. Och bajs på alla andra språk också.

Sitter vid Kims dator. Sega, åh så sega, dator. Vi hade en filmkväll igår. Väldans trevlig må jag säga! Vi titta på Hairspray och Harry Potter. Asnaaaajs! Blev rätt sent. Kim var trött men babblade på ändå och jag ville bara sova.

Hade för övrigt en rätt trevlig dröm inatt. Hela natten var som en musikal med Zac Efron. Okej, det där kan misstolka rejält men det var en musikal - bokstavligen. Han sjöng hela tiden och jag fick ryck. Haha.

Ja ja, nu ska vi ringa till Bongo.
Over and out

Tokigheter i Bibeln

Jag har berättat tidigare om den här sidan, Tokigheter i Bibeln. Rätt roande, och man får ju ta det med en nypa salt (fastän det som står där faktiskt finns med i Bibeln). I alla fall. Ett stycke handlar om våldtäkter, och för att citera direkt så står det såhär:


"Lag gällande våldtäkt

För våldtäkt är det tydligen offret som skall straffas hårdare än förövaren.
5 Mos 22:28-29.Om en man träffar en orörd flicka som inte är trolovad och förgriper sig på henne och de ertappas när han ligger med henne, skall mannen som låg med henne ge femtio siklar silver till flickans far. Han skall sedan gifta sig med henne, eftersom han har lägrat henne, och får inte skilja sig från henne så länge han lever."


Betyder det då, enligt Bibeln, att min pappa skulle ge femtio siklar till honom själv och sedan gifta sig med mig? Det är ju bara groteskt och jävligt äckligt.

Nåja, nu ska jag fixa mig och städa lite. Sedan bär det hem till Kim. Vi hörs!
Peace

Pluggis

Jag borde ha pluggat åtminstone en dag på lovet. Men jag har inte gjort ett piss, och nu kommer jag inte in på kunskapsporten (skitsida för vår skola).

Måste skriva äckligt många artiklar, men jag vet inte om vad eller... blah, jag vet inte. Börjar få lite ångest, HE HE. Nåja, nu blir det slagging (sova) och senare idag ska jag åka till Kim och sova över där!

Peace dudes

I'm a bitch, I'm a tease

Ibland blir jag fascinerad över hur fantastiskt elak jag kan bli. Okej, det är absolut inte bra att vara det. Man ska ju vara god och snäll och allt det där. Men jag kan bli riktigt elak. Eller kaxig. Eller bitchig. Eller vad du nu vill kalla det. Kanske en blandning av allt det där.

Som inatt. Jag och Ullis träffade på dom mest snällaste killarna jag någonsin träffat. Jag menar, dom skjutsade mig ända till Bålsta. Vilka gör sånt!? I alla fall. Dom var supertrevliga. Och jag var superkaxig. Eller jag mådde dåligt som ett as, och träffa på trevliga människor då var inte det jag ville. Och när jag var sådär pissigt dålig att jag höll på att spy, ville ena killen mysa med mig. Jag menar, hallå!? I'm about to vomit, tror han då att jag vill hångla. Nej tack. Förresten var han ett antal år äldre än mig.

Men trevliga var dom. Och jag är elak. Att dom fortfarande ville ta hand om mig. Sjuk värld. Blir man fascinerad av kaxiga personer? Attraheras man av dom? Jag vet inte... Eller alltså, jag kan ju tycka att det är rätt hett med såna killar... Men ändå.

Ändå.

Heman Hunters - Är Det Så Här När Man är Kär När Man är Liten


3 ord

Jag lever.
Puss

Andra inlägget år 2009

Tvåtusennio. Nya tag. Nytt liv. Det känns i hela kroppen! Som att bli helad. Allting är bara så fräsch och... fräsigt. Eller, öh, nej. Inte precis. Det känns fortfarande last year ;-)

Den har dagen har i alla fall börjat bra! Första middagen blev korv med bröd. Och imorse tappade Kim sin äggsmörgås. Skadeglädje är den enda sanna glädjen. Jag blev road med andra ord.

Igår var jättemysig! Kom till Södertälje runt fem. Vi käkade god middag vid sju. Jag och Kim snackade en massa bull i flera timmar. Skrev pinsamma listor som vi pinsamt glömde hos hennes mor. Kul! Klockan tickade. Vi skrattade. Pratade. Drack. Skrattade lite mer. Planerade.

Och så var den helt plötsligt tolv. Vi gick ut och blev rädda som as. Några på gatan var helt jävla galna! Jag lovar. Dom hade ingen koll alls på sina fyrverkerier. Sen är det fan inte okej att dom verkligen siktar och skjuter mot en. Nåja. Jag och Kim gick en bit därifrån och hade en perfekt utsikt för att se många fyrverkerier skjutas upp mot himlen.

Vi gick in. Käkade en kanelbulle och somnade gott. Välkommen nya året!

Några bilder från igår








Det var jävligt nisse! Ett lite mer detaljrikt inlägg kommer senare... kanske, höhö

RSS 2.0