Underbar resa hem

Måste bara berätta om när jag skulle hem igår. Alltså... nästan varje gång jag skulle hem från skolan gick något åt helvete. Antingen att jag missade pendeln precis och fick vänta i 30 minuter, eller att tåget var försenat, missade bussen ibland och träffade på människor jag inte ville stöta på.

Anyway, igår... Kim och Gabbi tog ett tåg som gick kvart över tio, mitt tåg skulle gå 22.34. "Jamen, det gör ju ingenting, tjugo minuter bara", tänkte jag. Fast sen visade det sig att tåget var försenat i tio minuter. Kom in på stationen 22.45...  Great, jag skulle antagligen missa bussen och få stå och vänta i en halvtimme.

Kom in på Bålsta station och till min glädje står en buss där! Tjohooo. Gick lite halvt fort till den och kom på den. Satt där och väntade på avgång. Bussen startade. Laggade... Han försökte starta den igen. Laaaaggaaaa... Bussfan ville bara inte gå igång.

Amen nehe... Så vi gick gå ut från bussen. Toppen. Vad skulle vi göra nu? Men så hade någon bussnisse ringt till Bålsta Taxi och vi fick åka i en sån där stor taxi... Så där satt jag, mellan två tjejer som stank rök och började skratta. Dom tyckte säkerligen att jag var störd men vafan... vad ska man göra i ett sånt läge?

Pride Park, dag 1

Igår... igår igår igår.

Jag åkte då till Stockholm Södra. I väntan på Kim och Gabbi gick jag in på Coop och köpte min middag - en sprite och riskakor med ostsmak. Mumsade på det tills dom kom, och sedan gick vi till McDonalds där Kim införskaffade sig en Lilla Menyn eller något. Samt att jag blev påkommen på toaletten, ha ha haaa...

Gick till Parken. Andades in luften. Pride. Jag älskar’t.

Tittade på några artister, och sedan gick vi vår allra första vända runt hela området. Det var mysigt. Gick tillbaka till scenen lagom för att se den otroligt söta indiska prinsen. Han berättade att svenska killar är "riilly hått" och att han är den mest eftertraktade ungkarlen. Och det kan jag ju förstå...

Efter ett tag gick vi mot gräsmatten för att sätta oss och jag hann få en armbåge rakt på tutte. Gjorde lite ont, men äh shit happens.

Och by the way! Jag chattade med en kille förra året som hette Martin (och han heter antagligen så nu för tiden också), och jag såg en kille som var äckligt lik honom. Jag kunde inte sluta stirra, och jag svär på att han typ tänkte ”Fan vad den där flatan glor! Hon är ju homo, hon ska inte titta in mig”. Fast jag är ju inte homo, så jag tittar in killar på Pride ändå (fast man ser att dom uppenbart är bögar och inte ens lite, liiite bi så att man har en chans).

Anywho, långt inlägg. Det brukar inte hända allt för ofta i denna blogg. Nu ska jag käka frukost och sedan... göra något och efter det fixa mig för schlaaaaager!

Pride Park, förberedning

Snart bär det in till stan för att träffa Kim (och Gabbi?). Pride here I come! Jag kommer so fucking much, hahaha. Håller på att fixa i ordning mig med S.O.J.A på högsta volym. Lovin' them! Råkade spruta på en parfym som gör att jag luktar som en hel jävla godisbutik. Den passar verkligen inte mig, så jag hoppas att den tunnas ut snarast.

Ska gå och slänga lite sopor och sedan beger jag mig in till Pride dårå!
IH, I'M SO EXCITED!


Å nu är det ju Europride också. Ah, läget kunde inte bli bättre!

Kan jag känna mig snyggare inatt...?



antagligen inte...

Mirakel

Idag inträffade en sak som aldrig har hänt förut. Jag grät för första gången till en låt. Eller ja, jag har gråtit till låtar förut, men då är det aldrig till själva låten. Det är mer ett minne, händelse eller människa som jag förknippar till låten som gör att jag blir till en mänsklig vattenslang.

Men idag... idag grät jag till själva låten. Det är konstigt egentligen eftersom jag har lyssna på låten förut. Kanske var just den här gången som jag verkligen insåg vad den handlade om. Fast jag vet ej fan om det var till själva texten jag grät till, eller om det var till melodin eller Marcus Bergs underbara röst.

Jag säger ju det; han har framkallat känslor inom mig som jag aldrig känt förut... Eller att han har öppnat dom sinnena i alla fall.

För samtidigt som jag började grina visste jag inte om det var för att jag blev ledsen eller om det var någonting annat.

Äsch, jag vet ingenting... Jag grät i alla fall till en låt.


Jävla hormoner...

En storm är på väg

Där står de och predikar
Att alla är lika
Sen säger dem:
"Älska din nästa som dig själv"
Men om man är av samma kön
Kan du be din sista bön
Ja, men jag ser hur de drar fram
I jakten på ära sprider dem skam
De startar krig, i herrens namn
Som om de ska rädda ett oheligt land
Men vi står inte bakom er allians
Ni vandrar med satan, hand i hand
På vägen av hat kommer vi ingenstans
Vi måste gå tillsammans för att ha en chans

En storm är på väg, stå inte allena
Jag är inte rädd för å dö, men för å leva
Spelar ingen roll vilken gud man dyrkar
Stormen tar oss alla med samma styrka

"Sluta filma Ludvika-jävel"



Aaahahaha... hahaha... hahahaha... hahahahhaaaa...

Chillin'

Vilken skön dag jag har haft idag. Efter att ha haft full rulle i en vecka, så var det sjukt nice att bara chilla ner lite. Solade lite, städade, lyssnade på musik och lekt lite med Elias (vilket i och för sig för rätt krävande, hehe).

Och det har legat en kebabpizza (not. att jag höll på att skriva kebabpissa, he he he) i kylen. Fan, lite småsugen har jag nog varit hela dagen. Kebab var ändå min favorit förut. Men jag äter inte kött, så istället fick jag gå runt och vara sjukt sugen istället. Antar att det är bra egentligen. Ska ju inte käka en massa jävla skit... men så åt jag en liten bit blåbärspaj idag, hi hi.

Tror att jag ska ta det lugnt imorgon också och bara ladda inför Pride som börjar på "riktigt" på onsdag. Härligt härligt härligt!

Kärlek



<3

Too much information

Ibland ska man inte ta reda på för mycket... Det är ett råd från mig till er. Jag tyckte om en kille en gång i tiden, och på något vänster fick jag se en bild på hans ex. Det var något av det värsta jag varit med honom.

För hon var snygg, och nu talar jag inte om bara snygg utan hon var s-n-y-g-g-g-g-g-g-g-g-g!!! Eller ja, hon är väl antagligen det nu också. I alla fall, hon hade sjukt fint kastanjebrunt hår och underbart vackra smaragdgröna ögon. Perfekt hy. Perfekt kropp. Och hon hade en jävla utstrålning.

Jävlar vad beige och grå jag kände mig vid det tillfället. Råttfärgat hår. Finnig hy. Lite för många extra kilon som dallrar så fint på kroppen, och utstrålningen försvann med vinden någon dag (blås den tillbaka!!!).

Och ni vet dom här farliga tankarna... dom dök ju så klart upp, och jag tänkte: "Han kommer ju aldrig för hela sitt liv falla för någon som jag". Så kom jag på att dom faktiskt har gjort slut... Så jag hoppades att allt var hennes fel och att hon var en jävla bitch... Men så hojtade jag till med knytnäven och sade högt: "Fyfaaan vad jag är minst lika snygg som hon! Därmed basta!!!"... Eh, det lyckades inte.

Men såg insåg jag att han var en tönt... men fan vad jag insåg direkt att det var en töntig anledning till att dissa honom.

Tja, och om ni tror att detta inlägg har något poäng såhär i slutet kommer ni bli besviken. Jag fick honom aldrig. Tror inte ens att jag försökte, och han visade inga tecken heller. Men jag fick reda på en sak och det var att han hade ett jävla snygg ex. Bra smak när det gäller till det ytliga... och att han kanske faller för bad girls...

Grrrrrrrr, risp risp... Är jag farlig nog nu?

Powernap

Oh man. Jag tog just en powernap och det var SÅ skönt!
Vi sov bara cirka 5-6 timmar inatt. Låter kanske inte farligt
i era öron, men jag brukar vanligtvis sova runt 10...

Nu har jag proppat i mig en sallad med räkor och musslor.
Det var jäkligt gott... Ska se till att vakna till lite, för att sedan
inte gör ett PISS!

Naaajs säger jag bara.

Disaneyparta...aj

Vi skulle ha Disneykväll igår hos Gabbi. Såg Alladin... och det var den enda filmen också. Jag ville se Lejonkungen, men dom var inte på G att se på film. Speciellt inte Kim, och ändå var det hon som föreslog denna idé att ha filmkväll, haha.

Istället satt vi och pratade och gjorde listor (!?!). Dom verkar göra listor för allt... jag har aldrig gjort en lista... eller bara om det har varit något viktigt, som typ en packningslista. Anyway, det kretsade mest runt killar, haha... och andra saker. Men det blev ett äkta girltalk där. Det var mysigt!

Å fattar ni vad varmt det är eller!? Jag håller på att dö av värmeslag. Vill springa runt naken i en vattenspridare eller något... Tyvärr kan jag inte göra något av det... Eller jag kan ju springa runt naken, men jag vill inte på grund av grannarna. Och ingen vattenspridare har vi tragiskt nog, men vi har ju faktiskt en vattenslang. Fast ja, det är inte samma sak.

Nu ska jag göra... något annat.
See you guys later! Adios!

I remember love so beautiful

Invigningen var nice. Sarah Dawn Finer var den snyggaste på plats. Och så är hon en sån fantastiskt bra sångerska! Ett plus i kanten var att jag såg Simon och Tomas... Ni vet, dom från kanal 3. Designprogrammet. "Everybody hates Furu" - Mammas favoritcitat från det programmet.

Anywho, jag är dödstrött. Mamma snarkar och jag inser att jag kommer få det svårt att sova.
Nu är i alla fall Pride igång på riktigt... Lovely!

Grattis grattis grattis

Grattis Chaläis på 17årsdagen!
Hoppas du får en skitbra dag...
Och eh, vet inte vad jag ska skriva.
JAG ÄLSKAR DIG ;-D <3

Invigning för Pride

Snart ska jag dra in till stan för att träffa Kim och Gabbi.
Vet inte riktigt vad vi ska göra först, men en sak är säkert
och det är att invigning till EuroPride börjar!!!
Så till Skansen ska vi definitivt.

Det ska bli så jävla skoj. Pride är helt underbar!

Älskar bögar
Älskar flator
Älskar bisexuella
Älskar transor
Älskar hetero
Älskar människor
Älskar hela jävla HBT-världen

All kärlek är bra kärlek!

Be proud under Pride

Fan vad lökigt det har varit under dagen. Sommarvädret slog verkligen till idag. Tror t.o.m. att jag somnade av värmeslag på pendeltåget hem... Men jag klagar inte, för jag älskar att sova.

Just nu sitter jag helt själv. Har varit det sedan klockan 18.00, och kommer vara det hela natten. Mamma är nämligen i Rättvik, eller något sånt... Fast jag klagar inte på det heller. Skönt att vara själv ett tag.

Imorgon är det invigning för Pride på Skansen. Hey, I love it! Bögar, lebbar, bi, transor... Jag älskar dom alla. Så det känns rätt beige att jag är helt hetero. Eller ja, det kommer kännas det speciellt under den här veckan. För antagligen kommer alla snygga pojkar vara gay... Skittrist för min del.

Får väl tänja på mina gränser i alla fall, och kanske flirta med någon tjej, he he he :-D

Stuck

Härliga bullar.

Jag blev stucken av en geting - i ansiktet! Jävla trevligt att bli det måste jag säga.
Hoppas bara att den lilla svullnaden har lagt sig till imorgon...

Stockholm i mitt hjärta

Idag blir det snabba puckar, tjoff tjoff. Eller nä, inte riktigt. Men det kunde ha blivit det. Steg upp för cirka en halvtimme sedan, och ska åka om en halvtimme, hehe. Så vad fan sitter du här då, tänker ni kanske. Tja, min hund slet sönder min toalett? Min hund KISSADE sönder min toalett? Jag har inget liv? Jag HAR ett liv men ett väldigt tråkigt sådant?

Tja, något åt det hållet kanske... Fast jag har ingen hund, så det sket sig på dom förslagen. Ska in till stan igen och den här gången ska jag fan få ut pridebandet (inte biljetten som jag skrev i förra inlägget, tror jag, för den har jag, haha). Sedan får vi se vad jag gör. Kanske köper något och käkar och sätter mig någonstans.

Låter som en detaljrik plan eller hur? ...eh.
Nåja, ska jag hinna måste jag skynda mig nu.
Så vi ses dooolls (lite fjortis får man väl va?).

Ciao!

Oro, oro, äppelträd

Helt plötsligt kan jag bara drabbas av panikångest.
Det har jag fått nu i natt.
Oftast handlar det om samma saker.

Så rädd.
Så misslyckad.
Så orolig.
Så tom.
Så... panikslagen.

Någon gång ska ni får veta vad jag tänker.
Men nu är det inget bra tillfälle.

En helt normal dag

I väntan på Kim, Chalisa och Gabbi satte jag med på trappan vid Donken i centralen. Efter ett tag kommer en kille fram och frågar lite desperat "har du sett en lapp här?". Varpå jag svarar att nej, det har jag inte och oj oj, vad är det som har hänt.

Jag tyckte väldigt synd om honom... faktiskt. Han var från Göteborg. Hade åkt upp hit för att träffa en tjej. Men igår natt (ja, klockan är ju faktiskt över tolv) blev han utsläng då hennes pojkvän kom hem. Han hade inte sovit på cirka två dygn, inte ätit på ett dygn och han var lite full... rätt mycket lullig faktiskt.

Så hittade han inte biljetten hem. Och han hade köpt mat för pengarna han hade kvar (vilket han ångrade, men jag sa att han förfan skulle käka!!!). Han fick sura uppstötningar som gjorde jätteont och så fick han hicka!

Positiva var att han hittade biljetten tillslut. Negativa var att tåget redan hade gått utan hans vetskap. Och det kändes lite jobbigt att gå ifrån honom. Skönt på ett sätt för att... jag vet inte. Men jag undrar hur det gick, vilket jag aldrig kommer få veta.

Usch.


I alla fall. Vi skulle hämta ut Pridebiljetterna idag (jag, Kim och Gabbi), men det gick tydligen inte. Dom hade bara fått in vuxenbiljetterna. Sucks. Men vi hade rätt skojsigt ändå. Åkte till Fridhemsplan för billigt godis, och jag fick en knytnäve i ryggen av en kille. Det gjorde ont.

Så om vi summerar, får denna dag 3½ toaster av 5.

Shit happens in various world religions

Jag är töntig. Urfånig. Tycker fortfarande att kiss och bajs kan vara rätt underhållande. Och jag är extremt barnslig. Därför småfnissade jag rätt rejält när jag läste den här listan. Lite smakprov:

Hare Krishna - Shit Happens, Rama Rama Ding Ding

Buddhism - When shit happens, is it really shit?

Hinduism - This shit happened before

Judaism - Why does shit always happen to us?g the deal?

Islam - If shit happens, take a hostage

New Age - For $300, we can help you get in touch with your inner shit

Jehovah's Witnesses - Knock Knock, "Shit Happens"

Atheism - I don't believe this shit

Agnosticism - You can't prove any of this shit

Rastafarianism - Let's smoke this shit!

Baptist - You are shitting all wrong, and you'll be punished for it

Southern Baptist - Shit will happen. Praise the lord

Scientology - If you leave us, bad shit will happen to you

Shamanism - Whoaa...Holy Shit!

Bite me

Jag har blivit biten i rumpan. Det gör ont. Eller ja, det är inte hundra procentigt. Men det gör ont i alla fall. Och eftersom jag inte har någon, får jag väl massera röven själv, ha ha...

Dagens skämt

- Varför krävs det en miljon spermier för att befrukta ett ägg?
- Alla vägrar stanna och fråga efter vägen.


Ahahahaha

Hjärta, smärta, spindelväv

Jag tror jag är lite kär.
Bara sådär lite som man blir ibland.
Marcus Berg
Måste införskaffa hans skiva snarast.
& Svartrot
Det här är ju bara för underbart.
Markendeya
Hur seg får man vara på att upptäcka artister?
Hans röst ger mig trippel-öronorgasmer hela tiden.
Ah ah ah. Ge mig mera.


Förresten så träffade jag på Ullis idag, aka glasskvinnan. För hon har börjat sälja glass. Väldigt mysigt! Hoppas dom tycker om henne (vilket dom såklart gör, dah!!!), så hon får stanna i Stockholm ruskigt länge. För då skulle jag bli glad för hennes skull. Vet ju att hon vill vara här!

Och så såg jag Christoffer idag(!!!)! Ni vet, han som piercade min läpp. Enligt min bror flörtade jag med honom... vilket jag gjorde. Det bästa är att han har klippt av sig sitt hemska svarta hår som han färgade någon gång. Uha. Det var i alla fall nice att se honom.

Turtle

Vi är rätt otroliga om man tänker efter.
Jag och Chalisa alltså.
Igår, när vi talades vid i telefonen, pratade vi om sköldpaddor.
Hur vi kom in på det ämnet orkar jag inte förklara.
Men ändå.
Sköldpaddor.
Lite småfnissigt sådär.
Ha ha.

Bildtajm (bara för att det inte bara ska bli en massa text)



Mil Palmeras. Medelhavet. Jag. Saknar. Det. Stället.

Vi är nästan vackra om man kisar lite grann...

Funderar på att åka in till vår kära huvudstad idag. Chalisa skulle komma hit idag, men fick ett sms idag att hon inte kunde. Så därför bestämde jag mig för att kanske åka in till Stockholm idag - själv. Vet inte hur mycket jag längtar efter att få vara själv? Jag mår inte bra när jag är runt en massa människor hela, hela tiden. Förresten ska jag köpa min jeansklänning också, och jag har ju kommit på att jag shoppar som bäst när jag är själv.

Förklarad.

Tror även att jag kommer köpa något gott att äta och åka till någonstans lugnt i stan.
Det brukar alltid vara härligt.
Ja, ja det tror jag att jag ska göra. Det låter fint.
Och mysigt.

Tyst nu (av Gardell)

Tyst nu, du
Jag vet
Allt om ensamhet
Gråt ut, till slut, för jag vet

Tyst nu
Håll mig hårt
Glöm det som var svårt.
Du har kvar, mig hos dig
Människor är så grymma
Dom sårar om dom kan
Men du och jag ska rymma, till värmen hos varandra
När andra gjort dig illa ska jag kyssa dig till tröst
Du får somna stilla, med kinden mot mitt bröst

Tyst nu.
Det är okej
Jag är här hos dig
Sov nu, jag vakar
Det är okej.

Känslig punkt

Ingen här kan väl ha missat att jag fullkomligt älskar Jonas Gardell? Alla hans texter är underbara. Så fort jag kan (och när den släpps) ska jag lägga slantarna på "Tillfällig gäst i ditt liv"-dvd'n. För så vitt jag vet ska han släppa en sån dvd = Lycklig Yvette. Då kan jag bara sätta på den en grå och sorgsen dag, och bara minnas tillbaka och njuta.

I alla fall, läste en textbit idag som han har skrivit i en bok (wah, kommer bara inte på vilken nu). Den texten... träffade precis i mitt hjärta, och många kommer nog förstå varför. Det är bara själva stället som skildrar hans historia från min.

Min oskuld blev kvar i en säng som luktade av smutsiga lakan och gammal äcklig gubbe, i en lägenhet någonstans på Söder i Stockholm. Där kan den få vara.
Min oskuld var mig till inget skydd och ingen nytta.
Min oskuld var fullkomligt värdelös.

You are Reserved

You are RESERVED – you aren't someone who always needs to have others around, and you find you can handle most situations on your own.

You can be very happy spending time alone, and enjoy your own thoughts and ideas.

You find it difficult to understand why some people get so emotional and tell everyone else their problems.

You believe that if you want to get something done, it is best to do it yourself.

In your experience, other people are not always completely dependable, so you generally rely on yourself and only a few close others.

Despite your independence, you are not a closed-minded person who makes hasty judgments about others. You know that it isn't always easy to walk in other people's shoes.

At times other people's feelings are puzzling to you, and you wish that people were more rational.

Your vision of the world is complex – your values are not set in stone. Instead, you are able to change your beliefs as you learn new information.

Gör testet du också här

Stalkervarning eller charmigt?

Jag, Mikaela och Tony diskuterade igår... Eller diskuterade och diskuterade men ändå... För ett tag sedan fick jag en killes mobilnummer, som jag tyckte om, av en vän. Dock fick jag det mot min vilja, och hon visste absolut inte att jag tyckte om honom. Bara några dagar senare raderade jag numret, för att jag kände att jag antagligen varken skulle ringa eller smsa honom.

Det var när jag berättade det här som min syster blev helt upprörd och bara "Men Yveeeette, varför raderade du det för?!?". Och jag försökte förklara mig... Alltså... jag vet inte hur jag ska formulera mig så att det låter bra...

Men skulle ni känna lite stalkervarning, eller skulle ni tycka att det var charmigt att någon försökt få tag på erat nummer på egen hand för att ringa er? Gosh, vilken lång mening det där blev. Jag känner stalkervarning. Jag vill hellre få numret av personen i frågan (det skulle vara så... mysigare på nåt sätt). Mikaela och Tony tycker att det skulle vara charmigt. Men fan, vill man verkligen visa så tydligt att man är så på?

Sedan får man inte glömma att jag faktiskt inte kände personen så väl. Vi hade väl bara utbytt någon mening då och då, men jag tror inte att han för en miljon skulle falla för en sån som jag. Vi är helt enkelt två helt element. Eld och Vatten.

Så... tycker ni att jag var helt dum i huvudet som raderade eller...? Jag måste ändå erkänna att jag inte ångrar det ett piss, för jag VET att jag aldrig skulle ringa till någon så där huxflux. Och vad skulle man säga? Öh, tjena... Vi har aldrig pratat eller nåt sånt där... men eh... hej. Allt bra? HEHEHEHE.

Nä, skulle inte tro det.

Full fart framåt, håll tätt bakåt

Idag har jag haft fullt upp ända sen jag vaknade - bokstavligen. Vaknade av att min syster knackade på dörren. Fem minuter satt jag lite barnvakt, och det knackar på dörren igen. In kliver Ullis. Trevlig värre. Javisst. Men kunde jag kände mig hetare där jag satt i mitt nattlinne, morgonruffs och fortfarande med slemgruset i ögonen? Nej, det kunde jag faktiskt inte.

Fika lite med henne i två timmar. När hon åkte tänkte jag att det skulle bli lite ro. Men jaha? Nähä? Vad händer? Bio? Jasså? Ska jag följa med? Okej.

Bara att dra på sig en gammal trasa, sminka sig och fixa till håret, för att sedan dra mot Kista. Kom in till parkeringen och vi drog upp till gallerian. Jag hittade en urtjusig jeansklänning från Vero Moda och åt en kycklingburrito från Taco Bar.

Sedan var det redan biotajm. Vi såg Sex and the City-filmen. Alla har gjort en recension om den, att det inte känns som att jag behöver göra det mer än att den var grymt bra. Så. Det var det.

Helt plötsligt var klockan nio på kvällen. Satt hos moster i cirkus en timme, och sedan drog jag och mor hem. Väl hemma drog jag ut på en promenix, vilket var ruskigt härligt. Och har suttit och streckläst en sjukt grym fanfic i kanske två timmar.

Nu sitter jag bara här och njuter av ensamheten med en ansiktsmask (som snart ska sköljas bort), och lite musica. Alltid behövligt.

Hoppas ni har haft en nice dag.
Tjingiling!

I'm electric, I just want to dance


Trust me, muaha

En tanke slog mig.

Är det inte konstigt att jag har svårt att lita på människor i min omgivning,
men litar fullständigt på att kockarna inte har ollat min mat när jag käkar på en resturang?

Eller lever jag bara i en sorts förträngning, och bara hoppas på att dom inte har gjort det?
För dom kan lika gärna ha gjort det... Och det är ta mig fan så äckligt.

Pustar ut

Jag joggade ett varv idag.
Trodde på allvar att jag skulle dö...
Fan vilken dålig kondis man har igen då.

Toppen, tummen upp!

Sprucken spegel

Där går dom. Hand i hand. Ger varandra några blickar. Kramar om varandras händer. Stöter till axeln. Höften. Huvudet. De är på väg till ett barn. Ja, deras lyckobarn. Den lilla personen som förde dessa två människor ännu nämre varandra.

En mamma. En pappa. Och ett barn.

Men blickarna dom ger varandra är inte varma. Och när jag tänker efter så pressas deras handflator mot varandra, inte kramas. En hård knuff mot axeln. Höfterna är bara i vägen och huvudet är ömt. Barnet är det enda som håller dom ihop.

Jag ser igenom er. Varför försöker ni lura mig? Det är så uppenbart. Så jävla uppenbart att ni bara spelar ett spel. Ni försöker spegla perfektion. Spegla att ni är lyckliga och glada. Att ni har det bra. Men er spegel är sprucken, och alla kan se det.

Lev för gårdagens sekund... eller dagens... morgondagens

Många säger: lev varje dag som om det vore den sista.
Men jag, jag lever alltid som att det finns en morgondag.

Tyder det på en viss omedveten optimist inom mig?
Eller det betyder det att jag är för lat och vill skjuta upp allting?

Inte en lugn sekund

Jäklar vad mysigt det här är.
Vaknade för ungefär en halvtimme sedan,
och det är redan full rulle.

Syster med barn och sambo är här...
Mysigt? Javisst.
Kaotiskt? Mhm...

Har tråkigt, så här kommer en lista

Har mer än 5 bh:ar
Ja

Älskar killar som har magrutor?
Nej

Har haft trekant?
Nej

Har färgat håret minst 3 gånger?
Ja

Har någon gång spelat klädpoker?
Nej

Har haft sex på en offentlig toalett?
Nej

Du har någon gång föreställt dig själv ha sex med Brad Pitt?

Usch nej

Har dåligt självförtroende?
Yes

Strippat inför en folksamling?
Nej

Du studerar OFTA din kropp i speglen?

Minst 3 gånger om dagen

Älskar att shoppa underkläder?



Romantiska filmer är det bästa man kan se?

Haha, verkligen inte

Du har solat solarium?

Yes

Du har haft sex med mer än 10 olika killar?

Nej

Du bär alltid läppglans?

Nej

Du är nöjd med dina bröst?

Vilka bröst? Jag ser dom inte...

Du har provat på droger?

Nej

Vilken BH har du på dig just nu?

En grön med lite guld i

Är du nöjd med din rumpa?

Sisådär

Uppsatt eller utsläppt hår?

Utsläppt

Hur skulle du beskriva killen/tjejen som du just nu tycker om?

Öh, det är rätt svårt

Vad är det första du kollar på när du möter någon av det motsatta könet?

Helheten

Har du haft sex?

Beror på hur man ser det...

Vad är din åsikt om homosexuella killar?

Lovin' them!

Vart vill du helst bli kysst?

Munnen

Och om inte där?

Jadu, spelar ingen roll

Har du några snygga killkompisar?

Hmmm ;-)

Har du kysst någon av samma kön?

Nej

Vad är ett + på motsatta könet?

Liknande humor som jag har och pratglad

Vad är ett -?

Jävligt egocentrisk

Har du haft sex med strumporna på?

Nej

Är du en hejjare på att kyssas?

Öh, antar inte det

Skäms du över att ha gjort denna listan
Nej då

Vi är inte såna som i slutet får varann

När jag låg där i Spaniens värmande och fuktiga klimat, på badstranden... eller kanske var det i den sköna, gula soffan? Vilket som, när jag låg där någonstans i Spanien fick jag en sådan fruktansvärd längtan efter att skriva en bok. Så jag brainstormade lite med mig själv. Gick väldigt segt i början, men nu... nu kanske jag har kommit på vad jag vill skriva om.

Men ack så lik historian är Julia och Romeo. Fast kanske jag lyckas göra om historian till en nyare, lite annorlunda version? Jag vet ju hur många författare som egentligen har kört i Julia och Rome-stuket, så varför inte jag?

Okej då, jag är ingen författare. Jag är ingen höjdare på att skriva, men jag vill så gärna prova på. Det enda jag behöver göra är att sätta upp en bättre struktur över handlingen, plus alla olika konflikter, karaktärer, etc.

Jag har även tänkt på olika titlar till boken (ja, jag är en sådan som tycker att bearbeta utifrån en rubrik eller titel). Tänkte först ta en bit från Håkan Hellströms låt "Nu kan du få mig så lätt", dvs: Vi är inte såna som i slutet får varann.

Men är det stöld? Och när jag tänker efter så vet jag inte om jag vill ha den titeln. Jag har ju faktiskt tänkt på andra boktitlar också. Det är första gången på ett år som jag känner ett slags entusiasm och glöd att verkligen skriva.

Hoppas bara att jag kommer någonstans med det här!

Det här är helt jävla sjukt!


Kommer på mig att forma mina läppar till ord som "playa" och "Costa" och "Del Sol".


DJ Hack

Uranus säger jag bara, uranus.
Mina hörlurar har gått sönder.

Elden

när elden brinner finns det inget som kan stoppa den
alla som brinner vet att ingenting kan koppla den
allt som går upp kommer ner så stå för vem du e, bara samla mera ved

Bajs is the shit

Idag åkte jag in till käraste Stockholm för att träffa Kim och Chalisa. Underbart! Vi gick först till Hemköp för att köpa nåt att käka. Gick fram till Kims favorithyllor - bakverken (hehehe). Det bästa var när jag såg croissant-hyllan.

Jag: Åååååh, chokladcrossianter!
Kim: Åh... det ser ut som bajs... Åååh vad sugen jag blev nu!

Och hon var helt seriös. Det tyckte jag var roligt.

Gick sedan till Gamla Stan och satte oss vid vattnet. Mysigt som helst. Solen stekte så härligt och jag höll på att dö av svettningen. Det var så varmt (ja, det blir varmt med jeans, linne och en tjocktröja)! Vi satt där ett bra tag, för att sen åka till Globen Gallerian.

Kom dit. Gick såklart till toaletterna och kissade, sedan satte i oss vid några röda möbler. Väldigt skönt måste jag erkänna. Pratade om allt mellan himmel och jord. Så från ingenstans kom några killar fram, men det var bara en som pratade. Tror det måste ha varit Kims blonda hår som lockade dom, men det var jag som var tvungen att prata. Måste även tillägga att jag tyckte att jag var väldigt rolig.

Han: Heeej
Jag: Hej
Det går några sekunder och han går längre fram mot mig...
Han: Men nähä, skit i att hälsa då!
Jag: Men va, jag sa ju hej
Han: Jahaaa... Så... vad gör ni för nåt?
Jag: Öhh...
Kim: Sitter här...
Han: Vad trevligt...
Jag: Mmm... eller vi spelar kort... eller kanske schack (uppenbart ironiskt)

Där började Kim skratta gott och han såg helt förvirrad ut - den stackarn, hahaha. Så stod han där ett tag tills han insåg att vi inte var intresserade. Alltså, jag älskar om killar som tar första steget och vågar. Det är väldigt charmigt, men nu var det ju så att han var typ tolv och jag flirtar inte med någon under typ... 16 år, haha.

Anywho. Resan fortsatte till Gallerian där vi köpte glass. Jag köpte dom självklara godaste sorterna - no doubt about that! Blev lite trubbel med bordet och jag fick titeln som den "Perversaste och barnsligaste" i vårt lilla gäng. Tack så mycket!

Månskensregn

Vaken i månskensregn
Vridandes i sin säng
Nätterna känns igen
Morgonen kommer sen
Vaken i månskensregn

Brukar han fundera, om det är för sent
Han andas ut och blundar
Undrar om hon vet

Vaken i månskensregn
Vridandes i sin säng
Nätterna känns igen
Morgonen kommer sen
Vaken i månskensregn

Brukar hon fundera, om det är för sent
Hon andas ut och blundar
Undrar om han vet

Brukar dom fundera, om det är för sent
Dom andas ut och blundar
Undrar om dom vet

España y Mil Palermas, del 2 (Det var i Spanien jag började älska mig själv igen)

Det är någonting speciellt med Spanien. Mil Palmeras och människorna där. Det var där jag började se mig själv i ett nytt perspektiv. Det var där jag började älska mig själv.

Man kunde i princip se ut hur som helst utan att få alla dessa bitchiga fjortisblickar. Jag kunde klä mig utan att sticka ut. Jag var jag och jag fan älskade det.

Bäst var det nog på stranden. Där fanns alla olika sorters kroppar. Och jag gjorde någonting som aldrig skulle falla mig in att göra i Sverige: Jag solade topless. Det är sant, och jag måste erkänna att jag fan älskade det. Varje sekund. Tuttarna svajade i vädret men jag brydde mig inte ett piss.

Jag liksom njöt av uppmärksamheten som jag fick. Blickarna. För det föll mig in att det kanske finns någon där ute som faktiskt tycker om en fet tjej med alldeles för små tuttar och stor röv. And hey, då är jag den perfekta.

Annars då... jo, det var perfekt. Vi vaknade. Käkade frukost. Badade till cirkus tre-fyra varje dag. Hem. Käka lunch. Underbara siesta. Umgicks lite och käkade middag vid nio-tio.

Jag fick ju så klart hemlängtan efter sju dagar. Det hände inte så mycket, och jag började sakna Stockholm (the capital of Scandinavia, haha).

Men jag måste även erkänna att jag saknar den gula soffan. Jag saknar bar-gatan. Stranden. Paellan. Trevliga servitören. Ja, jag saknar faktiskt till och med alla rabieskatter.

Mil Palmeras vad precis det jag behövde för att finna mig igen. Alla behöver en bit av denna lilla by. Bli lite isolerad från alla kroppskrav och bara kunna njuta.

Behövde bara gå 100 meter



Det var naaaaaajs

España y Mil Palermas, del 1

Dagen började med att Jeanettes (brors flickvän) mamma kom och hämtade upp oss. Åkte in till Arlanda. Checka in. Pressbyrån. Ont i halsen. Host host. Tiden gick väldigt långsamt, så vi drog in till parfymtjosanet vid taxfree'n.

Efter det gick vi tvärsöver till ett café och vem ser vi om inte självaste Magnus Uggla! Jag blir helt hyper och smsar (såklart) till Kim! Det var helt sjukt... Uggla liksom! Krullet. Kortisen. Kung i baren och pom pom. Det var grymt. Uggla är ju min babe!

Anywho. Tiden gick i alla fall och plötsligt var vi i planet. Jag satte mig vid fönstret och, tro det eller ej, men jag var inte ett dugg nervös. Bara satt där. Planet lyfte och det var så jäkla coolt att se allt uppifrån. Var ju i och för sig helt inställd på att vi skulle dö, så att några lufthackor och skakningar gjorde absolut ingenting.

Det läskigaste på hela resan var när vi skulle ut kliva på den läskiga stegen från planet... Så... men vi klarade oss och landade i Murcia. Ut från planet och mötet med den fuktiga, varma och stekande luften var en annorlunda känsla. Hittade väskorna rätt snabbt. In i taxin och så var vi på vägen till Mil Palmeras.

Lägenheten var sjukt fin. Första dagen packade vi upp lite snabbt och drog ner till stranden på en gång. Lade ut handduken och sedan kikade jag över Medelhavet. Hade sanden mellan tårna och allt kändes underbart!

Och där var han. Gick gåendes i vattnet. Världens vackraste ögon och jag föll - bokstavligen... Eller ja, snubblade rejält! Det var en jävla grop i vattnet som jag omöjligt kunde veta om. Jag snubblade och hade mig. Han tittade. Jag flinade och skratta. Och han bara log. Sådär jättefint. Jag smälte. Kan bero lite på att solen stekte. Men han var så vacker.

Sedan såg jag honom aldrig igen. But what a beauty. Å han var typ den enda snygga där nere som jag stötte på. Tragiskt, men sant. Fanns ju mest turister där och hur kul är det att ragga upp en rödhårig skott? Eller en blond liten svensk? Nä, precis.

Mer summering av resan kommer imorgon. Jag orkar inte skriva och ni orkar säkerligen inte läsa mer. Ha det så gött till dess.

CIAO!

Hola!

Nu är jag tillbaka. Har ni saknat mig? Jag har saknat er i alla fall, hihihi! Å så har jag självklart saknat datorn. Pinsamt nog drömde jag om att satt framför datorn en natt, uha.

Min syster, hennes barn och pojkvän är här också. Kom typ 20 minuter efter att vi hade kommit hem, hehe. Ska väl umgås lite med dom och sedan får ni ett lite mer detaljrikt inlägg om underbara Spanien.

Hola españa

Det är inte långt tid kvar. "Bara" 12 timmar. Ehe. Ska bli jävligt härligt faktiskt! 10 dagar i Spanien sitter inte helt fel. Å jag har tänkt lite på det där med flygningen, och har faktiskt satt upp några regler om vi skulle krascha *peppa peppa*:

1. Om vi nu skulle krascha, se till att vi gör det över land och inte i vatten. Jag vill hellre brinna upp en drunkna.
2. Å om vi nu skulle göra det, så vill jag dö med planet. Inte för att jag har världens dödslängtan eller så. Nej nej nej. Jag älskar livet, och tror att det finns mycket kvar att uppleva... Men jag tror inte att jag skulle klara av smärtan att överleva en såndan här grej.

Det är det. Nu får väl bara hoppas att allting går som smort.



OCH Kim, min kära vän, du får ha det så jävla nice på Kent-konserten! Jag vet att det kan bli svårt att leva så långt borta från mig i 10 hela dagar, men stå ut! I know that you can do it!!! Hahahaha...

Men ni får kolla in här då och då. Jag kanske hittar en dator där jag kan skriva en liten uppdatering utan våra kära Å-, Ä- och Ö-bokstäver. Ha det gött allesammans och VIVA ESPAÑA! :-D

Leave me alone

Underbart. Totalt jävla lovely! Jag har fått en massa uppgifter av mamma som jag ska göra. Sjukt nice att göra det NU när jag mår så jävla dåligt. Jag är helt borta i huvudet.

1. Slänga soporna
2. Diska+torka (nej, vi har ingen diskmaskin)
3. Plocka så det ser fint ut

Det låter helt jävla lame, men om bakterier och virus pippar en i huvudet (plus övriga kroppen), är det fan inte härligt.

Jaja, har precis hoppat ut från duschen. Skönt som fan var det! Ska väl klä på mig nu och börja städa och fixa. Ah, så jävla underbart! Sedan ska vi väl packa ner allting i resväskorna... Wuuuho!

Trött i huvudet

Fan vad jag känner mig seg i huvud. Vaknade imorse och tänkte att jag inte skulle gå upp idag. Fan heller. Jag kan packa och fixa mig inatt. Men nu sitter jag här. Ändå. Har packat men inte fixat mig. Lyssnade precis på Kapten Röd också. Längtar tillbaka till hans konsert som in i helvete.

Imorgon vid den här tiden befinner jag mig på flyget. Jag är nästan lite rädd. Kan ju inte påstå att jag hatar att flyga eftersom jag inte har gjort det. Men att sitta i en plåtgrej högt uppe i luften känns inte okej. Och vi har inte fått bestämda platser eller något sånt där, så antagligen kommer jag inte få sitta bredvid någon av dom som jag ska åka med.

Yay.

Lackish

Whaaaaaaaaaaa... jag blir så jävla sne!
Halshelvetet har bara blivit värre.
Jag har ont i magen (kommer spy, I know that).
Ingenting här hemma är fixat...
Å jag är sjuk

Vi åker till Spanien i övermorgon.
Hoppas som fan att jag blir bättre tills dess,
annars kommer jag ge mig själv en stor
fet SMÄLL!

Kung i baren



Alla älskar Uggla.
Det bara är så.

Var ju på Allsång igår med Kim och Gabbi. Det var jävligt kul! Kim grisade mycket med våfflorna hon köpte. Men det gör inget - för det ju bara Kim, heheheh! Träffade även på Dennis, Moa och Sara (just i den ordningen). Fast det var i och för sig bara 5 sekunders-möten. Men det var en jävligt nice dag! Thank you dudes ;-)

Ännu en lista

Höger- eller vänsterhänt: Vänster
Humör just nu: Sjuk och irriterad
Favoritgodis: Choklad och lakrits
Är det nåt du absolut inte äter: Fårtestikel
Kläder just nu: Nattlinne
Musik just nu: Datorns härliga surr
Vad sa du senast: Ah, jag kan inte prata...
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då:
Vet ej
Sommarplaner: Spanien, Pride, vara med vänner, chilling... Har redan bockat av P&L
Fisk eller badkruka: Fisk, blurp blurp
Saft eller alkohol: Tycker inte om saft...
Längd och vikt: 120 cm/120 kg
Hur många kuddar sover du med: Två
Favoritväder: Aprilväder (kom jag på i år)
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: En båt, en snygg kille som kunde ro hem oss två och nåt annat
Spelar du nåt instrument: Nej
Morgon- eller nattmänniska: Natt, såklart
Sparare eller slösare: Slösare like hell
Vem är viktigast för dig: Honestly... mamma
Bästa film: Finns ju hur många bra filmer som helst
Tror på liv på andra planeter: Japp, kanske inte i mänsklig form då...
Kommer du ihåg din första kärlek: Har inte haft en än
Älskar du henne/honom fortfarande: Antagligen inte
Har du några homosexuella vänner: Japp, det har jag
Tror du på mirakel: Ja
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid:
Ja-adå
Ser du dig själv som tolerant mot andra: Hm... va? :D
Ser du på kärleken som ett misstag: Nej, absolut inte
Hur många barn vill du ha när du blir stor: Tror inte att jag vill ha barn
Bio eller promenad: Beror på humör...
Är du kittlig: Ojaa
Snarkar du? Nej nej nej
Stjärntecken? Lejon, gr
Rädd för insekter? Ja, så det är toppen att bo i skogen
Äckligaste insekten: Jag har sett så jävla många arter att jag inte vet
Största svaghet: Hmmmm.... choklad?
Det här är jag bra på: Sova
Bästa bok? Jenny, Kort Kjol och HP-böckerna
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja?
Läsa andras tankar
Vad vill du jobba som? Vet inte
Chips, morötter eller godis? Äter inte nåt av dom så överdrivet mycket
Pizza eller hamburgare? Eftersom jag inte äter kött så...
Skriver du dagbok? Jag bloggar ju varje dag
Har du nån flickvän/pojkvän? Nope :D
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans?
Har ju piercing i läppen, och vill tatuera mig vid vristen
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) Mellanmjölk
Gungar du på stolen? Inte längre
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump?
Nej för in i helvete
Vilken hand håller du gaffeln i? Vänster
Hur är din drömtjej/kille? Heheehheh
Hur många syskon har du? Tre äldre
Vad är du mest rädd för? Många saker
Är du rädd för blod? Blod är äckligt
Saltar du på maten? Om det behövs
Gillar du att sjunga? Japp, men det låter inte okej
Vilket gymnasieprogram går/gick du och varför?
Media och det var det enda som verkade roligt
Anser du att du är stark? Aaahahaha, nej
Brukar du sola? Inte överdrivet mycket, nej
Vad gör du om du får hicka? Dricker vatten
Röker du? Nej
Snusar du? Nej
Använder du knark?
Nej för fan
Kaffe, te eller inget?
Har du en besatthet? Eeehehehe, ja...

Oh yay!

Underbart.
Totalt underbart.

Jag har blivit sjuk två dagar innan Spanien.
This is just great.

Tummen upp.

Godnatt

Dagen har varit helt underbart, och jag är slut som artist.
Bajs is the shit, and so are Magnus Uggla.

Allsång på Skansen

Ikväll blir det då Allsång med Kim och Gabbi. Väldigt nice att se Uggla igen! Fy fa-aan säger jag bara! Jag ska åka in snart och gå runt och skrutta lite. Titta efter fina armband och så, för dom andra kommer inte in förrän vid femtiden.

Det är så tråkigt att sitta hemma i kontrast med festivalen. Då är det bättre att gå runt i stan istället. Tänkte åka någonstans och fota lite. Det var ett bra tag sen jag gjorde det. Kan bli skojsigt!

Hoppas ni får det bra, och titta på Allsång - ni kanske ser mig.
Pusshaj!

RSS 2.0