Governor Andy

Var det någon som såg på Extra Extra idag? Roligt program och roligt var det att Governor Andy gästade där i dagens program. När jag tänker efter... det är så konstigt alltihop. Min kusin (och det här är helt sant) tipsade mig om Governor Andys musik bara för några dagar sedan. Vad är oddsen egentligen att han ska dyka upp i tv bara någon vecka senare?

I alla fall, jag har faktiskt lyssnat på några låtar av honom och han är väldigt bra. Tipsar verkligen honom till er som tycker om reggaemusik. Han är skön röst och beatsen i hans låtar är grymma.



Bleeding love

Är det konstigt om jag saknar dig ibland
Trånar efter dig
Och bara vill ha dig i min närhet
När jag samtidigt mår så dåligt av dig
Du gör stora hål i min själ
Du krossar min vas
Gör mig till glassplitter
Men ändå
Ändå
Saknar jag dig ibland



Var bara tvungen att skriva av mig lite...

Sin with Sebastian

image36

I love your body 
Not so much I like your mind
Infact you're boring
Pretend not being of my kind
You keep on talking of some girl I don't know
When will you shut up and when will we go?

Shut up
and sleep with me

Ruta ett

Det känns som jag är tillbaka på ruta ett angående min piercing, fast det är lite värre den här gången (ja, jag kommer tjöta om piercing tills det blir bättre... om det nu blir det). Det känns som själva hålet har domnat bort... uh, det där låter så fel... I alla fall... Det är inte så jävla bra att det är varigt va? Det så kallade läkningstiden ska vara klar nu, men det är den ju knappast.

Seriöst... det här känns piss. Om jag är tvungen att ta bort den... Alltså... Det känns ju ändå som att ta bort en del av mig. En liten bit som gör mig till en hel Yvette.

Bajsolle

Jaha, nehe, hoho, haha, dom bytte tydligen inte plattform inatt (?)... Vad jag uppfattade det som i alla fall.
Nåja, nu måste jag få svära lite och säga fula ord (för det är så jag avreagerar mig på).

Helvetesjävlafittkukballeäckelcpfuckfanassholerövhål

Risken att jag måste ta ur min piercing är reeelativt stor! Fuckfuckfuck. I natt svullnade min läpp två storleker och nu skär sig piercingen så att det blir som små skåror i läppen. Det var helt varigt och hade blödit ytterst lite i natt. Det svider och gör allmänt ont. Jag vill inte ta ut den. Så är det bara. Men vi får se hur det blir. Ska ta hand om den några dagar sedan... Får vi se hur resultatet blir.

Jag är faktiskt ledsen över att överväga om jag faktiskt måste ta ut den :-P

One hand

Tja, är det inte snart dom ska göra nåt med blogg.se? Byta plattform eller nåt sånt? Nåja, skriver ett kort inlägg för jag kan bara skriva med en hand (känner mig som Petra), då jag fixar lite med piercingen. Känns som att den håller på att bli infekterad (= inge bra). Har blödit lite smått idag faktiskt och det svider. Taskigt läge om jag måste ta ut den, buhu.

Var ju Let's Dance-finalen idag (eller igår då klockan är över tolv) och Tina vann!!! Yay! Min favvis!
Jaja, börjar bli jobbigt för handen ;-) Så jag säger gonatt Sverige så ses vi senare idag! Ciao

Tillfredsställelse

Vad är lycka för dig egentligen? Vad får dig att må så jävla bra?

Jag har insett att små vardagliga saker kan göra min dag totalt lyckad. Ett exempel som dök upp idag var att mamma ringde och sade att mormor hittade en femtiolapp i min jacka. Som en fattig student, som spenderade flera hundra spänn på mat igår, var det helt underbart att höra!

Andra saker kan vara att höra sin favoritlåt på radion. Man hittar sin mobil/mp3/nåt annat när man tror att slutet är kommen och att man måste punda ut pengar för att köpa en ny. Det kan vara att man får en liten blick från någon man tycker om. Att man tittar in i spegeln och faktiskt tycka om det man ser. Fan, jag kanske inte ser så dum ut egentligen.

Jag erkänner. Allt som ger mitt ego lite uppmärksamhet mår jag otroligt bra av! Sedan behöver jag ju inte visa det, och på så sätt behöver jag inte skryta för det... Men jag mår otroligt bra inombords.

Lycka. I love it!

Me love

ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV

1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Nej
2. Har du någon gång blivit sårad? Det kan jag påstå
3. Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt? Haha, klart
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom? Jadå, det har hänt ;-)
5. Har du kysst någon under de senaste veckorna?
6. Har du haft en hemlig beundrare? Jag vet inte... Då hade väl personen inte varit hemlig?
7. Är du kär? Nope
8. Vill du gifta dig när du blir stor? Hm... jag tror inte det


TVÅ ALTERNATIV

1. Hår eller ögon?
Ögon... tror jag
2. Katter eller hundar? Katter, mjau
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar? Några få bästa vänner
5. Tv eller internet? Internet
6. Coca-Cola eller Pepsi? Uh... cola kanske
7. Utekväll eller romantisk hemma kväll? Det beror på humör, men... utekväll kanske
8. Pengar eller lycka? Ah, jag vet inte... Ska man vara klyschig och svara lycka eller?
9. Dag eller natt? Natt
10. Msn eller mobil? Mobil, lätt!

Din äckliga lilla parasit

Hata.

Visst är det ett rätt starkt ord? Precis som att ordet älska. Ändå missbrukar vi det ordet dagligen. "Jag hatar det här tv-programmet", "Jag hatar min pappa för att han inte lånade ut pengar till bussen", "Jag hatar dig (fastän man inte riiiktigt gör det)".

Jag är inte bättre. Jag gör det också ibland, men jag försöker undvika det och istället säga t ex "Usch, jag tycker verkligen inte om den här personen". Eller jag ogillar starkt...

Men nu, kan jag helt ärligt, säga det här och menade det; Jag hatar dig. Inte för att jag har levt så värst länge. Jag har kanske inte haft samma upplevelser i livet som du, men jag vet att man inte beter sig så här. Du är den mest egocentriska, jävla lilla kukhuvud jag någonsin träffat på. Och jag hatar dig. Jag ska köra upp ditt lilla CS-spel i din röv en vacker ska du se. Sedan ska jag sparka in dina testiklar så hårt att dom fastnar i din hals.

Var så jävla förbannad igår och jag är det fortfarande. Den är killen, som jag pratar om, är den mest äckligaste, fulaste, efterblivna fuckfacet jag har stött på under hela mitt liv (och då finns det människor som min pappa - vilket vi inte ska prata om).

Jag har lust att mosa dig, din jävel, och jag vet att jag skulle klara av det. Så botten från mitt hjärta och jag menar det verkligen när jag säger det; Hata är ett starkt ord man inte ska missbruka men jag hatar dig.


Tack för att jag fick skriva av mig. Nu ska jag käka frukost sedan ska jag bege mig ut och gå på en liten promenad.

Pass

När ska den här skiten ta slut?
Jag orkar i n t e längre...

Nostalgitripp!

Sonic Dream Collective - Oh, Baby All


E-Type - Russian Lullaby


Shaggy - Boombastic



HEJA NITTIOTAL!

Galenskap

Klättrar vi upp eller faller vi ner,
har vi någon koll på vilken riktning vi färdas.
Vi verkar leva på samma planet,
men vi lever knappast i samma världar.
Ånej, jag ser solen går upp betyder det mörker för nån annan.
För den ensamma vägen är en lång väg att vandra,
den som kommer upp först han måste hjälpa den andra.
Tiderna är hårda, vänner måste stråla samman.

Men istället för att hjälpa till, stänger vi grinden.
Och känslan av att vilja finns, men vi stänger in den.


- Kapten Röd

TV-nörd

Jag har blivit en smäckta tv-nörd. That I'll promise you! Det är inte roligt eftersom jag aldrig har varit en tv-människa... Har aldrig riktigt njutit av att ligga på soffan och slötitta, såvida jag inte är sjuk eller allmänt deprimerad. Men nu... nu är historian ändrar. Det börjar klockan 18.00 med Next på MTV. Sedan rullar det på med Two And a Half Men på 3an klockan 19.00 och Vänner klockan 19.30 på 5an.

Så går två timmar på ett wosh. Sedan kan ju nåt spännande program gå klockan 20.00, annars har jag ett litet uppehåll till att något börjar 21.00... Man, this is crazy shit! Ni kanske inte tycker att det är mycket tv-tittande men för mig är de det. Någon som vet hur man kan bli av med behovet?

Fast tja, det är ett större issue med mitt datorberoende. Sitter vid datorn JÄMT! Det är större crazy shit! Därför känns det så skönt nu när jag har börjat gå till centrum, handlar mat och sedan går hem och lagar den, hehe. Får liksom lägga min energi på annat :-) Fast kul att lägga upp sin vardag baserat på vilken maträtt man ska laga för dagen...

Kategori

Jag skulle så innerligt vilja veta vad folk tänker om mig när de ser mig på stan. Vad är jag för någon sorts människa enligt dem. Fjortis, emo, punk, rock, no-personality-at-all, wannabe... Vilken kategori de skulle sätta mig i alltså.

För vi gör ju det. Vi ser en person och man sätter in den personen i en kategori. Punkare, rockare, emo, fjortis, rasta, hiphopare... Hörde senast igår, när vi var inne i stan, en kille som pratade med hans vän och berättade;

Där har vi emosarna, där är rastafari
(not; det var bara en kille med taskigt fula dreads plus en grupp med... tja, ja, fjortisar) och där punkarna.

Det är som att man gör en grupp människor till en individ. Å jag är inte bättre, jag gör det också... Är det lättare på något sätt? Tja... Det måste det väl vara. Man vill på något sätt förenkla för sig själv och för en stund slippa tänka någon som en individ. Låter rätt grovt att säga men... Ja.

Nåja, jag skulle vilja veta vad folk tycker om mig. Helt ärligt. All skitsnack. Allt allt allt. Vad ser fult ut på mig enligt er? Vad är det ni stör er på som jag gör? Hela fanderullan skulle jag vilja få veta.

Tjoh

Ska snart dra ner till centrum för att införskaffa lite grönskaker och frukt... Plus nötter och sånt.
Mumsigt värre, eller vad säger ni? Hehe

"Du blev av med oskulden när du var 20"


Sen när

Sen när blev ögonlockar tunga?
Sen när blev det smärtsamt att andas?
Sen när miste solen sin glöd?
När hände det?
När förvandlades allting?
Snälla, berätta för mig

Du e la go

1. När du kollade dig i spegeln I morse, vad var det första du tänkte?
"Fan vilket face"

2. Hur mycket pengar har du på dig?
Typ tre kronor, men har pengar på kortet ;-)

3. Favoritplanet?
Tellus

4. Vem är den 4:e personen på dina missade samtal?
Robin

5. Vad har du för tröja på dig?
Ett svart linne

6. Ljust eller mörkt rum?
Ljust

7. Vad står det i ditt senaste textmeddelande på din mobil?
"Ja! Vad roligt! Min favorit! I love her!"

8. Ett ord som du ofta säger?
Liksom

9. Senaste sak du rörde med päls på?
Chalisa... HAHA nä, skoja bara... Jag vet inte

10. Hur många droger har du tagit dom senaste tre dagarna?
Typ 3 kg hasch i mina drömmar

11. Favoritålder?
21

12. Din värsta fiende?
Kan jag inte avslöja

13. Det senaste du sa till någon?
HEHEHE till mig själv

14. Gillar du någon?
Jag gillar många

15. Senaste sång du lyssnade på?
Kapten Röd - Du E La Go

16.Om den person du pratade med sist skulle bli skjuten, skulle du då hoppa framför personen och skydda han/hon från kulan?
Rätt svårt att hoppa framför mig själv men ah visst

17. Om du fick slå en person nu, vem skulle det vara?

Inte slå... men jag vill kasta måsbajs på hans huvud

18. Vad är närmast din vänstra fot?
Min högra fot, grr ;-)

IQ fiskmås

Vi är mitt uppe i reklampausen under So you think you can dance. Mitt nya favoritprogram känner jag! Har till och med redan en favorit - Svensken Mario! Oj oj oj! Han dansar grymt och han har den grymmaste klädstilen! Barabababa I'm lovin' it...

Var ju inne i stan idag och blev lite lack när jag skulle köpa min foundation. Han som köpte produkten från verkade tro att jag var helt bombad i huvudet. Ungefär så här gick konversationen.

Jag: Hej hej! *lägger fram foundationen jag ska köpa*
Han: Hej... Bara det här?
Jag: Ja
Han: Det blir xxx kronor.
Jag: *Drar kort*
Det fungerar inte...
Han: Så får du dra kortet...
Jag: *Drar kort igen och är påväg att knappa in min kod*
Han: Å sen får du knappa in din kod och trycka på 'Klar'. OK? Förstår du?

Nej, jag förstår inte. Jag har aldrig dragit mitt kort och det finns bara en hjärncell i mitt huvud. Är helt dum i huvudet plus att jag är lite lätt efterbliven och så är jag ju lite LÄTT handikappad. Kan inte läsa, dra kort... Siffror är helt omöjligt för mig. Fick ju bara VG i MaB.

Äh, blir så trött... Men skitsamma! Nu börjar programmet igen.
PEACE!

Åh, vad sugen jag blir...

image35
källa: http://tjuvtittat.se/page/12/

Stockholm

Hungrig som fan drog jag mig in till köket för att äta frukost. Öppna kylskåpet och fann att vi inte hade någon mjölk hemma. Äh, skitsamma, får väl dricka vatten tänkte jag. Öppnade en lucka för att hämta bröd. Inget. Absolut tomt. Vi har ingenting hemma. Så jag dränkte lite av min hunger med vatten. Mmmm, namnam, alltid lika gott... not.

Nåja, jag ska dra in till stan idag för att träffa Chalisa och Kim, så jag får väl köpa nåt att käka där. Har ju fått min lön! Tjoho! Fetaste lönen ever (för att bara ha jobbat 3 dagar) plus att jag ska få mitt studiebidrag också. Visst, pengar är inte allt men fan vad skönt det känns när man har lite stålers i plånkan!

Owned

d': vad händer då?
alex: ehh jag pratar me dig?
d': haha..aha..men innan då?
alex: skrev upp vad jag skulle säga till dig


HAHAHAHAHA!

Komplimanger

Under min tid här på jorden har jag inte fått så många komplimanger från det andra könet måste jag erkänna (Hmm... undra vad det kan bero på......). Den största komplimangen jag har fått skulle kanske inte många ta som en komplimang, men jag gör det. Jag tycker att det var skitskoj att få höra den meningen faktiskt.

Du kommer krossa många hjärtan när du skaffar pojkvän.

Å eftersom vi inte kände varandra, han och jag, utgick han ju från mitt utseende. Det var stort för mig... Ehm... Det var väl den sista gången sen jag fick en komplimang av en dude. Jag får dock höra från massa tjejer att jag ser bra ut... Man kanske ska bli lebb? Haha. Nej, kan ju inte byta läggning på grund av det men ah :-P

Jag vet att jag har skrivit det förut, men det tåls att upprepa; Ge den där personen du har spanat in en liten komplimang. Det uppskattas och man blir glad i både hjärtat och själen. En komplimang kan faktiskt göra ens dag :-)

Kan inte förmå mig att gråta så låten gråter åt mig

Jag lyssnar på en av finaste låtarna enligt mig. 29 mars heter den och är gjort av Kapten Röd. Hans röst är helt underbar och låtarna likaså. Måste bara berätta... Min kusin kom på besök igår. Hon plockade upp Kapten Röd-skivan, viftar mot mig och frågar "Är det din skiva?". Jag nickar, yes yes it's mine. Så fortsätter hon "Nehe? Min kompis känner honom... hans musiken är skitbra". It's a small world, haha. Vet att det är lite irriterande att höra sånt där. Min mammas jobbaskompis förre detta hundägares kusins kompis känner en som känner kungen. Ja, ni förstår... Men aa, det är ändå lite coolt tycker jag, haha.


Den här låten den är ren terapi,
men den är nyckeln till en öppning i ett helt spärrat liv
Alla säger minnena ska blekna med tid,
Ska jag va ärlig, kan jag inte se när det blir
Jag trodde aldrig att jag kunde falla ner så djupt
Men sen kommer världens bästa vibration och ger mig ljus
Är du en dröm, snälla ta inte slut
Å nej

Jag fortsätter vända mig om men du finns inte där.
Jag fortsätter leta men finner ingen mening att va här.
Jag vill inte vakna imorn utan kärlek i min värld.
Jag fortsätter vända mig om men du finns inte där.

Så skrik ut, sluta viska
Väljer hur du vill leva, sluta spring under piskan
Man stressar genom livet, rädd för saker å missa
Vi har ingenting att pricka av på nån lista
Vissa säger lev din dag som din sista
Vissa söker lugn man bara finner i kistan
Men jag vet att bara inte kärleken vissnar
Kommer allt det vackra övervinna det bistra

Han har gjort det igen


Tabbouleh

Idag har jag lagat en libanesisk sallad som heter Tabbouleh. Var jättelängesen jag åt det men jag kommer fortfarande ihåg smaken i munnen. Älskar arabisk mat för övrigt!

I alla fall, åkte ner till centrum och införskaffade alla ingredienser. Fanns aaaaaaallt... förutom mynta. Det gjorde mig lite piss men äh whatever. Åkte hem och lagade den.

Å inte för att skryta men jäklar vad god den blev! Smakar kanske inte som en äkta tabbouleh (enligt en äkta libanesk), men det blev en tabbouleh med lite svensk touch... And I'm freakin' love it ;-)

Så nu ska jag bli kock... haha skoja bara. Nej men, jag ska börja laga mat i alla fall, hehe. Göttt göööött. Mamma kommer bli stolt över mig - äntligen.

Tatuering

Vet ni? (Nej, det är rätt solklart att ni inte vet men ändå...) Jag ska kanske tatuera mig! Oj oj oj... Har äntligen funnit mitt motiv som jag vill ha, å jag ska kanske ha den nånstans på benet. Kanske på vaden eller så! Bilden kanske kommer ut senare någon gång (om syster min är så snäll och sänder mig några random bilder på mejlen).

I'll be missing you

idag ska jag måla hela världen grå
mest dina ögon
och jag ska klippa sönder din själ
sedan ska jag bränna dig
så du också får känna
känna det jag känner
när jag ser dig;
sorg, tomhet och smärta


Jag har rätt svårt att sakna människor har jag insett. Det är som att jag tar alla förgivet. Dom bara finns där men ändå inte. Som ett förflutet spöke men ändå så levande. När vi lämnade Göteborg lämnade vi egentligen inte bara staden, utan även två livs levande människor som jag verkligen älskar till botten av mitt hjärta. En av dom är olycklig där och det är nästan så att vi bara lämnade personen kvar i helvetet.

Hemskt.

Men ändå... ändå lämnar jag det bara bakom mig. Vad är fel med mig? Vart någonstans sitter ens sympatiknapp? Har jag gått vidare? Jag har ju mitt liv här uppe, och jag mådde inte bra när jag var där nere. Ville hem så snabbt vi kom dit. Det var svårt att försöka dölja min glädje när vi satte hos i bilen och var äntligen på väg därifrån.

Jag saknar men ändå inte.

Jag säger bara

HOME SWEET HOME!

Pusspusspuss på min säng, mina kosshörlurar, min mp3, bålsta-luften, skogen, vår tv, bästaste musiken som pumpas ut genom mina hörlurar just nu! Det är här jag hör hemma.

Webcam

image34

Jag är så sugen på att införskaffa en ny webcam igen. Vad tycker ni? Är det verkligen ett bra kap? Det är ju så mycket smidigare att lägga in bilder på sig själv (fast med en aning sämre kvalité). Nåja, det får bli dagens i-landsproblem. Sist jag hade webcam var det ju så många pedofiler som ville ha lite cs med mig, och som GÄRNA ville att jag  skulle se dom sitta där runka och stöna i camen... Jag menar... vad tänker dom med? Dom kan väl knappast tro att man tänder på det?

Ja ja, skitsamma... Vi får se vad jag lägger min slantar på... Man kanske borde prioritera andra, lite nödvändigare saker, hehe.

Detta är ett personligt meddelande

Kära CB!

Du ska bara veta hur mycket jag saknar våra samtal, dina (inte alltid ;-)) kloka ord, stöd men främst så saknar jag dig! Du är en av dom få som verkligen orkar med mig och mina funderingar. När jag vill få en alldeles uppriktig och verklighets-käftsmäll vänder jag mig alltid till dig. För jag vet att du ger mig den. Men så ska vi inte bortse att du faktiskt försöker se det positiva i en situation när jag verkligen behöver det. Å det är helt otroligt att du faktiskt lyckas ta fram optimisten som finns inom mig.

Du vet allt om mig och lite till... Eller åtminstone mer än någon annan om man inte bortser från mig själv då. Men helt ärligt vet jag inte om jag vågar kalla dig min allra bästa vän, för jag vet inte det. Å jag vågar inte påstå att jag inte skulle kunna leva utan dig, och att vi alltid kommer vara vid varandras sida livet ut. För jag vet inte. Inte du heller.

Men jag vet att nu när jag har dig i mitt liv blir jag mer än lycklig när jag tänker på det. Vi kanske inte kommer vara där 'til the end men i alla fall jag kommer kämpa för det. Kämpa för att hålla kvar någon som förändrat mitt liv och tankar drastiskt. Fått mig att se i ett större perspektiv.

Å när jag skriver det här som jag kommer skriva, vet du att jag menar dem orden. I alla fall nu. I alla fall idag och säkerligen imorgon också. För ingen har fått mig att säga de orden in real life än du (om man inte bortser från min mamma och syskon så klart + en till, haha).

Jag älskar dig.

(tänk vad en liten vistelse i götet kan göra. Jag kommer i närkontakt med mina alldeles äkta känslor... det är ovanligt)

Premenstruellt syndrom

Jag börjar få känningar om att PMS-Yvette börjar packa sina väskor och bosätta sig i mig. Ord som horjävel, fuckkärring, kukhuvud och äckelfitta börjar dyka upp i mitt huvud och jag känner mig onekligt smått irriterad hela tiden.

- Håll käften! Jag orkar inte höra på din röst.
- Sluta sjung för in i helvete! Det låter dåligt, D-Å-L-I-G-T
- Rör mig inte! Jag tål inte dina äckliga, kladdiga fingrar
- Låt mig va! Jaaaaaaaag vill inte umgååååååås!

Inte för att jag har sagt dom meningarna (plus en massa andra meningar som cirkulerar runt i mitt huvud). men jag har lust att bara skrika ut dom! Å det blir inte bättre av att snön faller ner utanför fönstret.


...ååååååååååååååh, shut up shut up shut up.

Du finns i min själ och plågar mig

Har varit svinduktig idag och varit ute och gått cirka 12 kilometer. Så nu är jag ändå lite trött, det svider på benen och jag vill bara titta på en film och chilla.

Man hinner tänka väldigt mycket när man är ute och går länge... Tyvärr utnyttjar jag aldrig den situationen och far alltid iväg till min värld, min fantasi. Målar upp en värld där jag styr och ställer. Där alla står under mina fötter och jag får bestämma allt. Där får jag i princip det jag vill och jag älskar det. Helt ärligt.

Men visst fan vill man ändå ha lite motstånd? Ha någon som försöker dra en bakåt då och då. Gör så att man håller fötterna på jorden och inte flyger iväg.

Det är när jag tänker så som jag inser hur tragiskt allting är. Delat. Glassplitter. Krasch krasch, aj, där fick jag en glasbit i foten. För det tär på krafterna ibland att vara både den som drar bakåt och den som stretar emot.

Ibland måste man bjuda på sig själv

image33

Hämtad direkt från döden, bu!
Jag tror jag ska skippa röd läppstift ett tag framöver...
Å det är i såna här tillfällen som jag saknar min webcam

Nordstan

Var inne i Nordstan i några timmar. Gick runt lite och jag handlade en jacka (äntligen!!!). Fikade även lite och dom andra köpte lite diverse saker. Snart ska jag dra iväg till vattnet och tänka lite. Lyssna på musik och bara ta det lugnt!

Det är verkligen superfint där. Funderar på om jag ska låna kameran och fota lite. Blev så himla sugen igår på att göra det när jag var där. Men vi får se, vi får se...

Känns som att jag skriver totalt ointressanta och onödiga inlägg just nu men what the hell... Det är väl dom som gör dom andra inläggen mer intressanta, haha.

Lemon Tree

I'm sitting here
I miss the power
I'd like to go out taking a shower
But there's a heavy cloud inside my head
I feel so tired
Put myself into bed
Well, nothing ever happens and I wonder

I wonder how
I wonder why
Yesterday you told me 'bout the blue blue sky
And all that I can see is just a yellow lemon-tree
I'm turning my head up and down
I'm turning turning turning turning turning around
And all that I can see is just another lemon-tree

Isolation is not good for me

-

Jag saknar min mp3.
Jag saknar min säng.
Jag saknar min dator.
Jag saknar mitt hem.

Uppdatering

En liten uppdatering från Göteborg; Jag är lite lätt uttråkad, och min mage krånglar fortfarande. Det har varit snöstorm och vädret är grått och mulet. Funderar på att sno syrrans mp3 och dra ut på en långpromenad... Behöver göra något. Får panik av att bara sitta instängd i en liten lägenhet.

Sugar, we're goin' down

Fick reda på nyss att jag faktiskt har gått ner lite. Inte överdrivet mycket men ändå lite. En stor del har säkerligen varit på grund av att jag precis varit magsjuk, men jag måste ändå har gått ner lite ändå.... oavsett. Det gör mig bara mer taggad. Mindre socker och fett, mer nyttigt och mer motion.

Barabababa I'm lovin' it ;-)
Godnatt!

Gothenbuuuurg

Nu är jag nere i Götet. Tangentbordet är skitweird å det kan förekomma lite mer stavfel än vanligt. Elias har blivit SJUKT stor! Så jääävla söt (Stolt moster AB). Han har fått sex hela tänder och han... är ju otroligt, jäkligt, gullig! Cutepie!

Resan ner gick bra... Har fortfarande lite ont i magen men förhoppningsvis går det över tills imorgon. Ska kanske dra med syster till närmaste biograf antingen imorgon eller på lördag. Vi får se! Är så jävla nice att träffa henne. Har äntligen fått ha ett litet systerprat! Gudarna ska veta hur mycket jag har behövt det. Har äntligen fått ur mig allt...

Hoppas ni har det bra och att ni får ett trevligt lov. Kommer kanske stanna här nere lite längre än planerat, men det gör mig ingenting.

Lycklig lyckligare lyckligast

image32

LYCKA <3

Wheatus

Jag gick precis in på min hotmail och såg att jag har fått ett mejl från Wheatus på myspace!!! Vet ni hur stort det här är eller!?! Jag har fan älskat deras musik i 100 år (ja, jag är sjukt gammal). Tragiskt NOG kan man inte logga in på myspace förtillfället!

Oh boy, det här gjorde min dag! Totalt! Nu väntas bara ett mejl från någon annan ;-) haha. Just kidding. Ho hooo, jag vill inte på myspace nu nu nu!

Var bara tvungen att skriva av min glädje, hehe! Tjoho. We love Wheatus. Oh yes we do!

Längesen jag lade upp en lista

Har du skolkat? Yes yes
Har du blivit utskälld av läraren? Ja VA :-D
Har du glömt att göra läxan? Hehehehe, glömt och glömt
Är du duktig i skolan? Nää
Brukar du få alla rätt? Aldrig
Fått MVG? Tro't eller ej; ja!
Fått IG? Ja
Sämsta läraren på skolan just nu? Jobbigt att hänga ut någon Athanasios
Fuskat på ett prov? Oj oj, sånt avslöjar man inte
Bästa läraren just nu? Emma
Roligaste läraren? Eh, svårt att säga... Petra kanske
Segaste läraren? Athaa..naa...siii...snart...os
Längsta dagen du har? 15.00 (varje dag förutom tisdagar)
När slutar du på fredagar? 15.00
Dina klassföreståndare? Petrus!
Vilken färg på ditt skåp? Blå
Vad åt du sist för mat i skolan? Grönsaksbiff med ris
Vilka åt du med? Lasse och hans två vänner
Åt du i caféet sist? Hm... yoghurt tror jag
Rligaste lektionen du hade sist du va i skolan? Tja, det står ju mellan text å multi så... inget
Hur många pennor har du i ditt skåp? Nada
Vad gillar du inte med skolan? Multimedia, mediekunskap, vissa lärare etc etc
Vad gör ni på era svenska lektioner? Har inte svenska längre
Senaste dagen ni börjar? 12.30

Lmao



Haha, checka in bilder jag hittade på mig själv.
Tog dom i maj 2007 någon gång...
Hade sjukt tråkig den dagen minns jag.

Holy moses x)

Hasssscchhhh...

Nu när jag kommer ihåg det... Drömde inatt att jag käkade (notera käka och inte rökte) hasch! Dom låg i små paket och det var bara att... tugga. Äckligt som fan var det men jag bara käkade och käkade... Tja, ja, tills jag vaknade upp och var tvungen att springa på toaletten.

Hur skumt är inte det? Jag har alltid varit anti mot droger, så länge det inte används för medicinskt syfte och inte som ett missbruk. Å varför just hasch? Skumt...

Seg dag

Fyfan vilken meningslös dag. Hade, helt seriöst, velat åka till skolan och ha lektion. Träffa människor och bara... inte vara sjuk. Inte ha en lång konversation med toaletten. Har inte gjort ett piss! Druckit 2 cola burkar (är på min tredje) och ätit en liten dumle. Sedan har jag insett att fan vad många matreklam det går på tvn. Dra ner på det vafan! Jag ligger ju och spyr här hemma.

Usch. Å nu ringer telefonen... det var mamma. Det kanske inte blir något Götet imorgon. Både hon och jag känner oss lite krassliga i magen (Det var ju hon som smittade ner mig, den jäveln!!! morr, haha)! Men blir det bättre så är det ju bara bra. Kan vi åka ner dit och smitta ner alla :-D

Jag hoppas innerligt att ni har haft en mysigare dag än vad jag har haft. Det är inte så jävla skoj att ligga framför tvn en hel dag och inte göra ett piss. Förresten undrar jag hur det gick med min och Lasses tidning på mediekunskap... Om han presenterade NÅT eller bara lät det gå. Tror nog på det sista... Jag menar, han ska ju inte göra allting liksom. Men vi får se, vi får se...

Å jag har faktiskt inte lust med lov nu... Helt ärligt. Jag bara känner att jag... äh, jag vet inte. Har det gött (å förlåt alla människor i skolan - om någon nu läser detta vilket ingen gör - om jag har råkat smitta ner er, he he)!

Seven heaven... not.

Efter att ha kräkts non stop i sju timmar, kändes det väldigt skönt att få sova i 3-4 timmar. Jag kunde inte få ner nånting i magen. Inte ens vatten. Så när jag skippade vattnet så slutade det. Men nu är det över, förhoppningsvis. Det enda som är kvar en dödlig huvudvärk (på grund av vätskebrist).

Jobbigaste stunden under dagen måste ha varit när jag mådde som sämst, och min bror satte på tv för att titta på ett matprogram. Å jag hörde kött, potatis, linser, böner, hallon, blåbär etc. om och om igen. Det var hemskt, haha.

Men jag hoppas på att jag mår bättre imorgon. Ska ju dra ner till Götet då.
Hoppas ni har haft det gött i alla fall! Sänder er alla en bakteriefylld kram.

Sjuk

Jag visste att jag skulle låsa dörren. Så varför gjorde jag inte det för? Nu har även jag blivit magsjuk. Låg vaken i 1½ timme inatt och sprang fram och tillbaka till toaletten. Har så jävla ont, och mitt huvud sprängs. Ingen skola idag alltså, och ingen skola imorgon. Så jag antar att mitt lov har börjat nu.

Korrikorr...

Nu har jag suttit i en husvagn i fyra timmar. Tre gånger har jag sprungit till Robins rum för att gå på toaletten. I ungefär 1½ timme låg jag bara och lyssnade på musik. Det var sjukt längesedan jag gjorde det. Tänkte på allt och ingenting. Mestadels på mig själv faktiskt. Några tankar dök upp, men inte blev jag klokare för det.

Gjorde inte ett piss i skolan för övrigt. Absolut ingenting. Eller jo, jag och Andrea korrläste mitt reportage. Borde verkligen korrläsa mina blogginlägg också, men äh vafan orka. Ni fattar ju vad jag menar, eller hur? ;-) Har märkt att jag skriver väldigt många stavfel och meningsuppbyggnaderna blir helt knas ibland. Galet galet. Å jag som ändå går media, inriktning text. Det kunde ni aldrig tro va?

Nä, nu ska jag dra och slagga i Robins rum tror jag. Aldrig att jag sover i detta sjuka hus. Hoppas ni har det gött mos! Å att vi ses imorgon :-) Peace n love.

Too long

image29

I waited for so long
Outside myself
You see I was pretending
To be someone else
I was longing to see
Who I wanted to be

And I've been waiting on my own
I've been waiting for too long
Not strong enough to be with you
And I've been making up my world
I've been painting it with gold
Not strong enough to see you

I irrigate illusions
Then let them grow
How can I pacify myself?
And let go
And I run wild to see
Who I turned out to be

But it was too cold
In my world

House on wheels

Jag kan tänka mig att det inte blir så mycket mer bloggande idag... men förhoppningsvis kommer det ett inlägg ikväll. Ska nämligen gömma mig i husvagnen för jag vägrar att bli sjuk. Så är det bara. Å då är det bäst att hålla sig undan och inte vistas så mycket i huset, hehe.

Nu när jag tittade ut genom fönstret såg jag att vädret leker med sig själv. Världens snöstorm. Kul. Jag som trodde på våren.

Devil in my house

Idag klev djävulen personligen in i vårt hus och lade en liten förbannelse. Tur att jag var i skolan just då, och jag är inte säker på om jag kommer åka hem. Jag kan gärna sitta i skolan hela natten om nu skulle få det, haha. Eller ingen som vill ta hand om en liten Yvette som inte vill drabbas av magsjuka?

 

Fick precis ett sms av mor min. Nu är hela familjen magsjuka förutom jag. Ser ni den stora risken? Den stora fallgropen? Den bakteriefyllda stora risk-för-fall-gropen? Jag vill inte ramla ner i den... Jag vill vara frisk åtminstone ett lov.


livet är bara dessa sekunder som passerar

som när stjärnorna förenas och himmelen stannar
och man gräver ner sig i minnen och tankar
jag var fast i en dvala, som magiskt varje dag
drog mig neråt för varje gång jag tagit ett andetag

som när stjärnorna förenas och himmelen stannar
och man gräver ner sig i minnen och tankar
jag kunde hata, inte vilja finnas kvar
jag kunde bryta ihop för minsta lilla sak

jag var en sån som tänkte för mycket
på livets mening och vad vännerna tyckte
men kämpade på genom kärlek och bråk
och tog ett steg i taget, för jag strävade mot ett mål

Om livet var en sång
Skulle jag sjunga hela tiden, bara flumma genom livet
Och jag och du, vi skulle kunna alla melodier

RMK - Om Livet Var En Sång (med Wini)

Helvetet bara fortsätter

Jag säger bara; Pesten har spridit sig. Helvetet bryter fortfarande loss i vårt hus. Kräkmolekylerna sprider sig och jag tänker vara hemma så lite som möjligt. Därmed sitter jag i skolan just nu. Funderar på att sitta här ett bra tag. Jag kanske till och med överraskar mig själv genom att plugga också... Fast det kan bli svårt att hålla ett löfte.

Å när jag tittade ut genom fönstret imorse, medan min bror stoppade sitt huvud i toaletten, såg jag att det snöade. Då undrar jag; Har helvetet frusit till is? Är det verkligen varmt där? Det kanske är en elak, blöt och kall vinter där jämt och ständigt.

Alltså... Jag menar ju, helvetet befinner sig ju just nu i vårt hus och samtidigt när den kom började det snöa. Någon slags koppling måste det ju finnas, eller?

Inte nog med det. Mina pengar är slut. Det resulterar till att jag inte kommer att kunna äta något tills jag kommer hem (för jag VÄGRAR att äta i skolan själv, gör det bara inte). Min foundation är nästan slut, mina händer är ökentorra. Jag sov 6½ timme i natt.

Åååå vad synd det är om mig... nooooot.

Ånger

Ni ska bara veta hur många gånger jag har loggat in och ut på blogg.se för att skriva ett inlägg... Men det har, som ni märkt, inte blivit av. Hela dagen har gått nedför och jag kan inte greppa varför. Det har inte hänt något speciellt, bara det att varje gång jag ser... Så sticker det till lite i hjärtat.

Dunk dunk skratch dunk dunk skratch dunk dunk skratch
...

Jag vet att man ska stå för sina handlingar och jag gör det, bara det att jag ångrar mig. Radera. Control-Alt-Delete. Ångra det jag sa. Minns det bara inte. Sudda ut mina ord. Jag ville inte att du skulle få veta, men det bara slank ur mig ändå. Jag tycker inte om dina blickar. Jag tycker inte om den här känslan mellan oss två efter att jag råkade berätta.

Det känns bara så fel alltihop. Berättade du för alla andra? Berätta du det jag sa? Det var ju liksom som en liten hemlighet fast jag inte sa det helt öppet. Förstod du det, eller spred du ut det? Gjorde jag det jobbigt för dig? Förändrades din bild av mig? Var du verkligen redo? Vi känner ju knappt varandra...

Å det tragiska med detta som jag har skrivit är att det kan passa in två människor, men med två helt olika historier bakom sig. Det enda dom har gemensamt är att jag skulle ha tigit och inte berättat för dom.

För ni var inte redo. Jag var inte redo. Dunk dunk skratch... Jag är en sådan idiot.

Släpp mig fri

Dödlig huvudvärk. Ont i magen. Trött.
Kan det vara en liten mamma som har smittat mig?
Hoppas inte det i alla fall.
Lite skön musik skadar i alla fall inte.



Spywoman

Nu har domedagen kommit till mitt hus. Medan jag låg och drömde om diverse människor bröt helvetet loss i vårt hus. Vaknade. Syret var näst intill slut i rummet, och allt som gick att andas in var små, kräkframkallande snor- och hostpartiklar. Det var en konstig känsla i hela huset. Något stämde inte alls. Kände att jag kanske skulle köpa en gasmask att andas igenom, så illa var känslan.

Magen vred sig på grund av bristen av fräscht syre. Var tvungen att gå ut i kylan för att få en nypa, frisk luft. Gick in igen. Vad var det här? Gömde mig i toaletten för att slippa lukten, känslan. Det skulle jag aldrig ha gjort har jag insett nu så här i efterhand.

Fixade mig i ordning. Gick ut i köket och tittade in till mammas rum. Hon låg fortfarande kvar i sängen. Men... va? Frågade henne om hon inte skulle jobba idag. Då uttalade hon meningen det ligger en förbannelse över. Den meningen som får mig att springa och bränna upp alla mina kläder. Ta dit någon som helar över hela huset och gör det bra igen.

- Nej, jag tror inte det... Har du inte hört mig i natt? Jag kräktes minst 7-8 gånger.

Killing me softly... Jag har fruktat för den här stunden sedan vi flyttade in i vårt lilla, lilla hus. För när någon är inne på toaletten hörs det. Å jag klarar inte av kräkljudet. Det är bland av det äckligaste ljuden som finns. Host, uäck, SPLASH! Det låter så in i helvete äckligt.

När jag hörde den meningen kände jag hur kräkmolekylerna inom mig vakna till liv, magen vridas om tre gånger och illamåendet spridas till varje fingertopp. Å jag lovar er att jag inte kommer vara hemma mycket den här veckan. Skolan kommer att bli mitt hem... Fast det skulle den ha blivit de senaste veckorna ändå på grund av diverse saker.

Lejonhjärta

image28


nu ska jag ändra på mig
på tisdag ska jag flytta ut ur mig själv
och vända andra kinden dagen ska jag sänka blicken

...
nej, nej

nej, du kan ändra på dig
på tisdag kan du flytta ut ur dig själv
och vända andra kinden dagen ska du sänka blicken

Musiklista

1. Sätt din musikspelare på shuffle.
2. Tryck nästa för varje fråga.
3. Använd titeln på låten som svar även om de är helt konstigt.
INGET FUSK!


1. Hur mår du idag?
On the edge

2. Kommer du komma långt i livet?
Barn av vår tid

3. Hur ser dina vänner på dig?
I don't love you

4. Kommer du att gifta dig?
Hey love

5. Vilket är ditt livs tema sång?
Durch den Monsun

6. Vilken är din livs historia?

Levater

7. Hur är gymnasiet?
Don't stay

8. Hur kan du fortsätta i livet?
Backseat driver

9. Hur kommer morgondagen att se ut?

Sorry seems to be the hardest word

10. Vad är det bästa med dina vänner?
Mope

11. Vad kommer hända nästa vecka?
Baby I love you

12. Vilken sång beskriver dig bäst?
Eternal flame

13. Hur går ditt liv?
Feeling this

14. Vilken sång kommer spelas på din begravning?
Finne i Göteborg

15. Hur ser världen på dig?
Jag tog mig upp

16. Kommer du att ha ett lyckligt liv?
Sailing in the sea of mushrooms

17. Vad tänker dina vänner om dig egentligen?

Hej alla barn

18. Vilken sång beskriver den person du är attraherad av?
Vägra va som andra

19. Vad skulle du vilja säga till den nästa generationen?
Where is the line

20. Har du en mörk hemlighet?
Ät kebab

21. Trånar människor efter dig i hemlighet?

Cry me a river

22. Hur kan du göra dig själv glad?
Toxic

23. Kommer du att få barn?
Tell me why

24. Vad är goda råd för dig?
Lejonhjärta

25. Hur kommer du att bli ihågkommen?
Blackhole scenery

Vi är singular i plural

Det är dagar som igår som gör att jag är lite glad över att jag är singel, solokvist, inte delar mitt liv med någon annan. Jag menar... Jag kan ju flirta hej vilt utan att tänka på någon annan Jag kan hångla, ha sex, med hur många som helst (med en risk att få stämpeln 'hora' och 'slampa' iof men skit i det nu). Jag behöver inte tänka på någon annans behov om jag inte vill.

Behöver egentligen bara tänka på mig mig mig mig när jag vill ha någon sorts njutning (på alla sätt och vis ;-). Chansar man att äntligen våga säga till någon att 'hörru du, tjena, jag tycker om dig' och får nobben, är det ju bara att gå vidare. Släppa aset eftersom han antagligen inte var drömprinsen. Fortsätta att flirta, partaja och bara tänka på sina egna behov. Så ja, det finns verkligen många fördelar med att vara singel!



... Men ändå skulle det vara rätt mysigt att krypa upp hos någons knä en grå och regning kväll och bara... vara med någon som man vet tycker om en...

Jag är ett grått litet regnmoln

Idag har jag jobbat ihop 1092 kronor... före skatt tyvärr. Men jag har ju jobbat två dagar till denna månad så jag kommer ju får ungefär 2093 kronor i lön.... före skatt. Orkar inte räkna ut efter skatt, haha. Det är inte så himla pjåkigt för bara tre dagars arbete (å då kan jag säga att jag bara jobbat 19 timmar). Very nice! Nice nice nice... Fast mitt jobb är så himla tråkigt. Dödligt tråkigt. På riktigt!

Sedan - på tal om Lasses och Kims kommentarer - håller jag med om att BWO skulle ha vunnit! Men jag orkade liksom inte engagera mig igår. Satt nämligen och lyssnade på melodifestivalen (lite halvt, började lyssna när BWO precis hade sjungit klart) i radio. Inte samma sak. Tycker inte att Perrellis låt var så där superb, men skönt att typ inte Frida eller Amy Diamond vann, haha.

I alla fall så känner jag mig som ett litet grått regnmoln idag; Gråa kläder, grinigt humör och bara så himla grå. Därför gick jag runt och nynnade på den där låten från Nalle Puh (notera dock att han sjunger svart regnmoln, men jag sjöng grått :P)

Jag är ett grått litet regnmoln,
vid honungsträdet hos dig
Bara ett grått litet regnmoln,
lägg inte märke till mig

Ett litet utsvultet Puh-moln
Är inte hungrig onej onej

Flyger omkring
och gör ingenting
Ingen ska bry sig om mig

This is why I'm hot...

Det är sådana här dagar som får mig att tänka "Fan, jag kanske inte ser helt pjåkig ut som jag i själva verket tycker". Låt oss säga så här; Ett helt killgäng spanade in mig. Det var ju toppen! Oj oj oj... Kan ni förstå det!? Dom tyckte (sannerligt) att lilla, lilla jag såg bra ut.

Å det innerbär att faktiskt inte alla killar vill ha modellsmala tjejer. Dom kanske faktiskt tycker att vissa överkurviga (hahah) tjejer ser bra ut... Eller så kanske det innebär att vissa killar inte bryr sig om tjejen kropp över huvud taget, och det är ju ett jävligt stort plus!

Men jag fann en kille och han var (jag svär) den sötaste varelsen på denna planet! Jag kunde inte slita min blick från honom. Det bästa var när vi båda stod i kön och han stod precis, PRECIS bredvid mig och våra ögon möttes en lång stund. Fan att jag aldrig kommer se honom igen.

Så tja, det kanske faktiskt finns människor som tycker att jag ser bra ut. Det är ju tur att dom inte kan se mig med mina ögon, haha.

... Å jag har fått reda på att min mamma tror att allting är biologiskt. Att allt vi är som människor kommer från gener (- Det är ju uppenbart att det är så, suuuck). Och att hon inte tror att vi har någon själ, utan det är bara nerver, celler och hjärnan som styr allt. Här trodde man att man kände en människa......... hehe :-P

Hoppas ni har haft en trevlig kväll och grattis får vi säga till Charlotte Perrelli (stavning?) som vann Melodifestivalen :-)

Blä för påsk

Min moster kom hit med en superstort påskägg
fylld med godis... Mucho dulces (something like that)

Kul. Nu ska jag gå och knapra på en morot eller nåt

Sårbar? Nej, tack

Vi fick se en sorlig film på psykologin. Den var verkligen inte rolig att se på en fredag eftermiddag (finns väl inget 'rätt' tillfälle iof). Å jag insåg just då, i slutet av filmen, av att jag verkligen har blivit en blödig person. När jag påpekar det lite halvt gaaah, jag har blivit så jävla blödig. Det är så inte jaaaa-aaag, får jag ALLTID samma reaktion.

Alla säger "Jameeeen, det är väl bara bra!? Att du vågar visa dina känslor".... bla bla blaaaaaa. Tänk om jag inte vill det? Jag kanske vill bli den här kalla, känslolösa Yvette igen. Inte böla framför publik och inte visa några sårbarhet alls.

Jag kanske inte har lust att blotta mig, stå där helt sårbar och naken. Touch me, det som ändå en gång var heligt har redan blivit smutsigt... Missförstå mig inte. Jag tycker det är skitbra att människor visar sina känslor. Att de visar att de också är mänskliga, men jag tycker inte om det.

För jag får den här sympatin när jag inte vill ha den. Jag öppnar mina känslor och får inte de reaktioner jag vill ha. Så nej, för mig är det inte bra att jag är blödig. Jag hatar att vara blödig. Jag vill inte vara sårbar.

Reportage

Nu har jag skrivit klart mitt reportage. Hoppas bara dom tycker att den är okej... annars får jag väl fixa till (antagligen, haha). Kanske lägger ut den här om ni vill, men den innehåller ungefär 1400 ord. Alltså cirka 2½ sidor på word. Tror att jag aldrig i mitt liv skrivit en så lång text. Creds till mig... nah.

Är dödligt trött idag också. Det blev lite senare än tänkt - igen. Fastnade för ett spel på internet som var relativt roligt... men beroendeframkallande. Not good!

Ska nog dra iväg snart och köpa en brämhults eller nåt. Är lite hungrig faktiskt och min mage brukar alltid knorra under psykologilektionen.

Måste sitta kvar ett tag i skolan efter lektion också. Vår psykologilärare måste hjälpa mig med uppgiften. Jag fattar inte ett smack.

Peace

Oh Lord, don't take it from me, don't take it yourselves

image27

far far, there's this little girl
she was praying for something to happen to her
everyday she writes words and more words
just to speak out the thoughts that keep floating inside
and she's strong when the dreams come, cos' they
take her, cover her, they are all over
the reality looks far now, but don't go

how can you stay outside?
there's a beautiful mess inside

Bakifrån

Jag dog av skratt för någon timme sedan. Jag och Lasse var ute och fotade till mitt reportage. Han skulle fota mig bakifrån (misstolka ej), och när jag såg bilderna... HAHAHAHAHAHA! FY FAAA-AAAAN!!! Det var det fulaste jag sett någonsin. Ni ser ju min röv i verkligheten, jag ser den inte på samma sätt som ni. Det är fan hundra meter häck!

HAHAHA HAHAHA HAHAHA HAHAHA HAHAHA!

Fan vad ont i magen jag fick när jag såg fotorna. Var tvungen att deletea dom på en gång. Det hemska är ju att fucking Daniel ska få dom, hahaha. Å dom ska tryckas upp i papper... Hahahahaha. Å på tal om det, jag MÅSTE köpa ny jacka! Hel-ve-te! Äckligt fult...

Jag är fett fet och ful. Aj aj aj. Dom där bilderna kommer jag titta på en gråmulen kväll när jag vill skratta.

I can walk on water, I can fly

Det finns artister och låtar som man skäms över att man lyssnar på. Erkänn, du har också sådana. Jag har det. Man kan sitta med sina vänner och säga "Nej nej nej, fyfan! Den låten skitdålig, och artisten suger totalt". Sedan går man hem och lyssnar i hemlighet på artisten/låten i fråga. Samtidigt sitter man där i sin ensamhet och tänker "Shit... tänk om någon kommer på mig". För det skulle inte vara så roligt att bli påkommen.

Jag lyssnar på vissa låtar och artister som jag aldrig, ALDRIG skulle erkänna att jag lyssnar på. Det skulle inte kännas bra i själen om någon kom mig att jag faktiskt tycker om dessa låtar/artister.

Men jag ska berätta en hemlighet... Jag ska langa in en låt som jag faktiskt tycker om. Låten i sig har väldigt enkla beats som jag älskar, och texten... tja, den är väldigt simpelt. (Å scheisse, pinsamt att jag faktiskt kommer avslöja detta). Låten är Basshunters "I can walk on water, I can fly"... Yeah, nu har jag avslöjat det. Jag blir faktiskt glad av den låten, haha. Å... ja, jaaa skit samma., jag tycker om den.



Vems val är det egentligen?

Pest eller kolera. Vad väljer du?

Ungefär så kändes det när jag fick två alternativ som jag skulle välja mellan... eller nja, nästan bara. Inte riktigt...alls. Frågan var;

Would you rather...
Not be able to sleep for 2 weeks straight or Repeat the worst day of your live over and over again?

Vem skulle vilja uppleva det allra värsta minnet som man håller inom sig om och om igen? Skulle man inte hellre vilja vara ständigt trött och irriterad i två veckor då? Det kommer i alla fall gå över tillslut...

Men faktum är att jag inte riktigt vet vad som är det allra värsta minnet jag bär på... tragiskt nog. Antar att jag skulle få uppleva stora delar av min barndom om och om igen i sådana fall. Inte många vet vad jag verkligen har fått uppleva. Vad jag har fått sett med mina ögon.

All rädsla. All besvikelse. Att bli lämnad kvar. Nersmutsad och bortglömd. Skulle ni tro på mig om jag berättade min livs historia? För när jag berättar den högt för mig själv låter allt så himla löjligt, och det låter som att jag hittar på lite allt eftersom. Tragiskt nog gör jag inte det och det smärtar ju lite i hjärtat och i själen.

Jag kan ibland få någon tankeställare och tänka "Fan, har jag verkligen gått igenom allt det här? Hur har jag klarat mig egentligen! Hur att jag orkat?". Men det har varit mitt liv. Jag har inga andra minnen att jämföra med. Jag har inte haft något annat val än att fortsätta att kämpa.

Allt har förstås påverkat mig väldigt mycket psykiskt. Å allt jag tänker får mig att känna mig obekväm i samhället. Jag passar inte in. Ni ska bara veta hur många tvångstankar jag har. Hur mycket jag analyserar era rörelser och handlingar.

Vad betydde den där blicken egentligen? Varför gjorde han så för? Märker dom att jag inte passar in? Kan dom läsa av det jag tänker?  Är allt bara fejk? Leker han bara med mina känslor?

Men jag måste erkänna att jag ändå är rätt stark men ändå så svag. Stark för att jag orkar gå upp för sängen varje dag. Svag... för allt.

Melody Tunes TV commercial



hahahaha!

Puff

Ha! Jag är så duktig, haha. För första gången lyckades jag lägga upp en puff-bild till vår skoltidning. Å jag tror faktiskt att jag förstår hur man gör nu.

Funderar på att försöka göra uppgift 3 i multimedia. Fan vad irriterad jag var igår på vår lärare i multi. Han är sämst. Det tog honom typ 50 minuter att gå igenom uppgiften med oss, steg för steg, och ändå blev det inte rätt. Plus att han gjorde fel ett antal gånger. Blah. Ska nog prata med rektorn.

Nä, nu ska jag fortsätta vara duktig ;-)
Peace

Cousin

Det har varit en seg full rulle hela dagen. Städa, duscha, sminka och sedan träffa F.

Är fan trött nu. Ska nog gå och lägga mig... måste åka till skolan imorgon. Prata med Petra. Prata med Anna-tutte (ha haaa). Fixa mitt reportage och jag vet fan inte hur jag ska fixa bilder.

Satt och pratade med Jens för övrigt... Eller bara lite. Han var ju här. Trevligt nisse, haha. Jag kände att han fick fram min ironiska sida och det är ju alltid ett plus. Skön kiiiis (som han säkerligen skulle uttrycka sig).

Nej, nu ska jag dra. Måste käka nåt innan jag slaggar. Är hungrig... och trött. Aldrig en bra kombination.
Vi ses imorgon. Peace!

Trött

Puuuuuh. Jag klarade av textuppgiften, haha. Läste kapitlet igår. Skrev lite stödord och somnade med boken i famnen... Nästan. Jag är dödligt trött att jag nästan försov mig imorse... Eller jag 'försov' mig (bah, det är så BRA att inte många läser min blogg).

Sov bara 5 timmar inatt. Fem timmar i förrgår natt. Det är sammanlagt 10 timmar, och det är fan ingenting för mig. Jag som brukar sova jävligt mycket.

Nåja, senare på dagen har vi multimedia. I just can't wait...

X

Hur kan det vara möjligt!? Ni vet hur mycket jag har klagat på mitt tangentbord. Både A- och L-knappen fungerar hyfsat bra nu faktiskt, men då börjar X-knappen bli retarded istället. Vad är det här för nåt skit egentligen!?

Det kanske blir det för att jag använder X i så många ord hela tiden, suck.... (ironi för er som inte fattade)

Lovely

Arne banan (hahaha) vad jag är trött! Jag sov max fem timmar och det går inte min kropp med på alls. Plus att jag var tvungen att gå hem från tågstationen (vilket är cirka 5-6 km). Men nu sitter jag här och jag bara chillar.

Igår... visst, det blev lite halvt trist men det var helt klart en av dom skönaste dagarna på flera veckor. Alla min bekymmer, ångesten, deprissionen, problem inom diverse områden bara puttades ut får några timmar. Det var verkligen bara glädje jag kände igår. Underbart. Å jag har fortfarande lite feeling i kroppen från igår, hehe.

Sedan måste jag erkänna att jag fuskade lite igår... Det mår jag inte bra över. Tog en liten, liten kladdkaksbit och en cheeseburgare från Donken. Känns inte bra... så egentligen borde jag vara glad över att jag fick gå hem idag, haha. Träna bort det så att säga, hehe.

Snart måste jag plugga. Bajs. Fick en jävla skituppgift i textkommunikation. Varför måste hon alltid ge oss så fuckade uppgifter? Blaaahhh. Hoppas ni har haft en trevlig helg i alla fall.

Musik

Jag har sjukt stort sug att lyssna på musik.... eller på något band eller artist som jag aldrig har hört talas om förut vars musik fastnar på en gång. Sedan har jag ett stort sug på att skapa lite beats, skriva en låttext eller vad fan som helst. Bara det handlar om musik. Vet inte riktigt vart detta suget kommer ifrån men... Jag bara har det, haha.

Så det är ju jävligt tråkigt att jag inte orkar googla runt efter någon ny musik. Jag kan inte skapa några beats och låttexter går, ta mig fan, inte för sig. Det skulle bara bli en massa blah.

Nä, jag tror helt seriöst att jag ska gå en DJ-kurs efter att jag har slutat gymnasiet. Kosta vad det kosta vill men jag ska nog göra det. Så ska jag blir den kungligaste DJn genom tiderna och jag ska kalla mig för... Glazba. Eller Miss Glazba... hahahaha.

Å nu ska jag fortsätta fixa och dona här hemma.
Peace alla Glasba-fans :-)

Vilken hund är du?

image26

Engelsk bulldog
Bulldoggen är en cool livsnjutare av rang. Den ser tuff ut, men har inte riktigt koll på vilket skrämmande intryck den kan göra på såväl människa som andra hundar. Den börjar aldrig ett slagsmål, det behöver den inte. Tvärtom så förväntar den sig att alla är lika fredliga som sig själv. Bulldoggen lever under devisen "peace, love and understanding annars får du riktiga problem". Skulle den dock mot förmodan hamna i slagsmål är det bara ett som gäller; vinna eller dö. Många skulle nog kalla bulldoggen för den perfekta hunden, lugn och sansad. Den skäller nästan aldrig. Och sist men inte minst, en bulldog älskar att åka bil, tåg, båt eller flyg. Den är lättskött och behöver inte alltför mycket motion.
http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?a=509489


Så roligt att jag blev bulldog. Alla som känner mig vet hur mycket jag vill ha en sådan sötnos till hund! Hehe. Otroligt nöjd med resultatet.

Vilken hund är du? :-)

Piercing

Gick till A.N.T. idag efter skolan för att checka om jag fick byta till en mindre piercing. Kommer dit och det första jag ser när jag kliver in är Christoffer! Hela jag fylldes av värme... tills jag såg hans piercing som han hade i näsan. Ni vet... vad heter det?... typ "tjurpiercing". Förstår ni?

Den var grov. Långt ifrån såg det ut som att han hade typ två bajskorvar uppstoppad i näsan, och när man tittade lite närmre såg det helt bisarrt ut. Slutsats; Piercingen förstörde allt. Han är FÖR piercad nu. Inte snyggt.

I alla fall, han är gullig till personligheten, och det är ju det som räknas! Så förklarade jag för honom att jag ville ha mindre och han fixade det gratis! Yeaahh... Annars (säger dom) att det kostar en liten viss summa. Vi gick in i rummet där dom piercar människorna och när han höll på att trixa med ringen såg jag mig själv, utan piercing, i spegeln! Det kändes SÅ inte jag! Kände mig fan naken utan den, haha.

Å det var så roligt, hahaha. När Christoffer skulle sätta in piercingen så stod han helt tryckt mot mitt ben. Jag tänkte inte på det förrän han påpekade det. Började småjucka lite och utbrast i ett litet skratt. Hahaha. Men så kommer Tyron in och bara "En buse till kund", varpå Christoffer svarade "Näää, hon är lugn.... Den lugnaste kunden vi haft på hela dagen". Då kopplar jag direkt, lugn = tråkig.

Men så sa vi hejdå. Säkerligen den sista gången jag såg honom, men nu sitter jag här med en mindre piercingen och jag är sjukt nöjd!

I want candy... NAAAT!

Jag har kommit på att jag inte ätit godis på över en vecka, haha.
Det är ett stort steg för mig ;-)

Ingen Törnrosa

Fan vad konstigt det kändes att sova till nio idag. Det resulterade i att jag fick någon sorts ångest, och skynda mig istället att göra mig i ordning. Så jag hann med bussen som gick 09.50, hehe.

Snart ska jag ha psykologi och jag har glömt boken. Jäklar! Har inte gjort uppgiften till idag... Scheisse. All det jag har byggt upp inom pluggningen och skolan har ju fallit. Äh, det kommer väl gå bra ändå. Läraren är schysst.

Har tittat på massa youtube-klipp och dött av skratt. Känns så jävla mobbat att sitta och skratta för sig själv, but hey whatever.

What shall I do?

Jag har sjukt mycket beslutångest. Ska jag duscha nu eller imorgon på morgonen? Känns som att det kommer bli jobbigt vilket som... Ååå, dagens i-landsproblem number one.

Förresten måste jag erkänna att det kommer bli otroligt skönt med helg! Bara psykologin imorgon sedan är dagen done, och man kan åka hem och pusta ut. Sedan samla lite krafter till på lördag, haha.

Nåja, vi får se hur jag gör angående duschen.
Ni får i alla fall ha en trevlig natt ;-) Peace!

Bullshit

Jag vet egentligen inte syftet till att jag skriver i denna stund eller vad jag kommer komma fram till i detta inlägg. Kände bara för att skriva av mig lite. Om lite allt möjligt. Massa blah. Skit.

Måste säga att min familj är så otroligt schyssta. Verkligen. Dom vet att jag har satt ett förbjud mot mig själv. Att jag ska försöka skippa så mycket socker och onyttigheter som möjligt så att säga. Så kommer min bror hem igår med både ballerinakakor och såna här... ballerinamuffins. Öppnar förpackning mitt framför mina ögon. Smackar i sig några kakor. Ser hur han njuter. Sedan tittar han på mig. Hojtar lite med packetet mot mig och säger "Vill du ha?".

(Ja, det är som fan klart att jag vill ha!) Jag skakar på huvud. Nej, jag vill inte ha. Förresten, fortsatte jag, ska jag sluta äta sånt där. Inte nog med kakor och muffins, han hade köpt äckliga pannkakor med sylt och GLASS! Vad vill dom mig? Se om jag kan stå emot!? Jag kan det men måste dom göra det svårare? Uacka.

Så nu sitter jag här och tänker på dom där muffins som finns i skåpet. Egentligen är dom inte goda i mitt huvud. Egentligen känner jag att jag skulle bita i en stor fettklump om jag skulle ta en... Men det är skitsamma. Jag vill ha bara för att ha.

Äh, det måste vara PMSen som spökar, haha.

Å, jag måste bara berätta en till grej. Jag vet att det är typ "tabu" att prata om det men jag tänker göra det i alla fall. Komplex. Jag antar att majoriteten har något litet komplex över sin kropp, men man ska helst inte prata om det. Det är som att säga att man har bajsstreck i trosan/kalsongen (för att nästan citera Fillip :-P). Men jag ska erkänna, och det förvånade säkerligen inte er, att jag har ett stort komplex.

Måste skulle väl anta att komplexet skulle vara min mage, låren, näsan, dubbelhakan eller nåt. Men jag har extrem komplex för mina överarmar. Jag har ett gäddhäng som dallrar och flänger och är nästan lika bred som mina lår. Jag går nästan aldrig i bara linne, bara när jag är hemma.

Många skrattar och skakar på huvudet när jag säger att jag har komplex för mina armar och säger "Men ååååh, varför då!?". Men jag har det och jag skäms över dom... Mina armar alltså ;-P Jag antar bara för att dom påminner om den tiden då jag var så fet att jag hade dödlig fetma. För det är ju svårast att träna bort armfett... Enligt mig. Å det är en riktig pina att se dom när dom tar över en hel bild.

Fast nu har jag ju börjat träna, så förhoppningsvis kommer gäddan försvinna med tiden :-)

Skola

Jag antar att det bara var en inbillning från min sida :-) Å jag antar att jag innerst inne alltid har vetat om det. Så snälla, förstör inte det här nu för jag har precis samlat in all kraft och mod igen.

I alla fall, tänkte göra några multimedia-uppgifter just nu så slipper jag sitta sista veckan helt sönderstressad. Blir väl lika nördig som resten av veckan och sitter länge här i skolan och pluggar. Antar att det är bra egentligen...

Har fått en till jobbig uppgift i historia. Det känns inte bra... alls.
Nåja, ha det gött.

"Till alla tjejer"

Det barmhärtiga för fiskaren med fiske
är att fisken inte skriker
Den spjärnar emot, den sprattlar
men den skriker inte
Fisken tiger när den hugger på kroken
Därför är det barmhärtigare för fiskaren att fiska
än för jägaren att jaga eller slaktaren att slakta
Har ni nån gång hört skriken från en griskulting som blir kastrerad?

Är det nånting jag försökt att bli i mitt liv
är det en fisk som skriker
Är det nånting jag vill att ni ska va'
är det fiskar som äntligen skriker
För ni kommer att fastna på kroken ibland - livet är sånt
Livet suger, men var åtminstone inte tysta när ni dras upp
Var inte lydiga, ge er inte utan motstånd
Gör inte fiskaren den tjänsten, utan res er upp och skrik!



- Jonas Gardell

Peace and Love

Nu har jag läst artistuppsläppet från Peace and Love-festivalen, och nu vet jag inte vad jag vill. Reaggefestivalen eller P&L-festivalen? Jag menar... Ett få tal av artisterna som kommer till P&L är dessa awesome grupper/artister:

Sex Pistols
Hardcore Superstar
(Looptroop)
Petter
Adam Tensta
Neverstore
In Flames
Millencollin
Nationalteatern
Jason Mraz
Takida
Kapten Röd & Majorerna

Kapten Röd ska dit! K-a-p-t-e-n R-ö-d! Det är nästan för hans skull som jag vill dit, haha. Sedan att bl.a. Takida, Petter och Hardcore Superstar ska dit är ju bara ett stort jävla plus! Gaaaah, what shall I do!?

Proud

Glädjen spreds sig i hela kroppen efter att jag hade skickat in "Fröken Julie"-uppgiften att jag var tvungen att säga det till Petra. Det resulterade att jag hamnade på någon sorts Distanz-möte (Distanz = skoltidningen). Hade egentligen inte tid med det, utan sade hela tiden "Petra, jag måste gå". Ville ju inte missa tåget. Tiden tickade. Petra pratade. Jag satt med ett stressat hjärta och tittade på klockan var och varannan minut.

Tillslut öppnade jag munnen och sade lite i panik "Snälla Petra, jag måste verkligen, VERKLIGEN gå nu". Hon nickade, aaa aaa men gå du bla bla blaa. Ställer mig upp. Tar sats att gå därifrån så öppnas hennes mun. Please. Fick gå jävligt fort till tunnelbanan. Det kom in ett tåg precis när jag kom (det kallas skicklighet). Och när tunnelbanan stannade vid centralen hade mitt tåg åkt - precis. Phhffff... Det kändes lite sisådär måste jag erkänna.
Så poängen med den här historian var... Jag vet inte. Roligt att berätta... Eller skönt att skriva av sig bara. Sedan måste jag tillägga att den där kvinnan kan prata och det är svårt att få henne att sluta, haha. Och det blir alltid nåt litet snesteg på vägen hem. Som att någon inte vill att jag ska åka. Ödet ödet :-P


Men nu sitter jag här. Åt en otroligt god middag. Vegitariska biffar som innehöll ost och tomat, med en finemang sallad och svamp. Helt underbart gott! Imorgon tror jag att det blir falafel på menyn.

Och jag har äntligen börjat sätta upp egna deadlines i skolan, och jag har faktiskt hållt dom. Har börjat plugga lite halvt. Idag gav jag ju mig fan på att göra Julie-uppgiften. Done. Göra intervjuen. Done. Skicka mejl till Daniel. Done. Färdigt färdigt färdigt. Är stolt över mig, haha.

Nä, nu blir det nog en kopp té, lite chill och sedan bänka sig framför tvn för Top Model.
Tjalong.

Äckliga uppgiften är färdig

Äntligen äntligen äntligen äntligen! Finally satte jag mig på röven och gjorde den där jävla Fröken Julie-uppgiften. Typ bara fyra månader senare. Men bättre sent än aldrig som man brukar säga. Skiter i den blev totalt bajsdålig. Jag har ta-mig-fan gjort den! Det känns otroligt skönt. Var ju IG-varnad (blahhh, säg inget, jag fick reda på det igår) och så där. Men nu har jag gjort den.

Skönt

Snart ska jag dra mig hemåt. Känns som att jag har suttit länge i skolan den här senaste veckan. Roligt liv..... Peace.

Skojsigt värre

Fick världens skrattattack på mediekunskap precis (har lektion just nu, lärare håller föredrag). Känns rätt okej att jag fick det just på den här lektionen för vår lärare bryr sig inte, hehehe. Sedan är det ju skönt att jag sitter längst upp också, så människor slipper se mitt ansikte.

"Jag har inte lust att snorra ner er i skolan..." / Lasse
HAHAHAHA! (Yes, jag har rätt torr humor ;-))

Måla min fantasi till verklighet

ett steg framåt
jag letar efter dig
en kort sekund
en blick
en min
du
jag
våra ögon
möts
är det verkligt
eller bara min fantasi



god natt.

Nemas problemas

Jag måste skriva av min lättnad. Läraren jag skulle intervjua var tydligen inte på sin egna ws på förmiddagen. Hon hade till och med glömt att jag skulle komma, haha. Skönt för mig (och för henne). Plus att jag hann pricka in en liten tid imorgon. Lättad. Så härligt när allting ordnar ut sig.

... Plus att Petra sade "Yvette, nu jobbar du äntligen som en äkta journalist", när jag berättade om mina problem, haha. Stor komplimang för att komma från henne :-)

Om livet var en sång

ta vara på kärleken och stunden som vi delar
lev dag för dag, gör det inte komplicerat
jag kunde förneka, blunda för det hela
men livet är bara dessa sekunder som passerar

men nu när jag vaknar så öppnar jag ögonen
försöker kompromissa så alla drömmar är överens
jag har sett mörkret, vandrat i dödens dal
och allt på grund av att mina tankar fick övertag

så nästa gång du ser mig, släng upp en hand
bara le för mig och jag känner mig varm
säger du mitt namn så blickar vi åt samma håll
vi kan vandra långt, bara börja på en annan sång

Fuck fucker fuckest

Hade utvecklingsamtal idag. Det gick jävligt bra faktiskt. Dock glömde jag bort det först men jag missade bara tio minuter, hehe. Hon blev nöjd. Jag blev nöjd. Lite strategier. Lovord. Näst intill perfekt. Men samtalet blev längre än väntat på grund av att Acke inte dök upp.

Skulle göra min jävla lärarintervju men jag kan inte göra den. Helvete helvete helvete. Jag missade tiden totalt och jag vet inte hur jag ska göra nu. Intervjuen ska vara inne imorgon och... Jag har ingenting. Petra kommer inte förrän vid halv tre. Så... jag är panikläge just nu.

Dagen som började så bra, börjar sakta gå åt h-e-l-v-e-t-e.
Just my luck, haha.

Yael Naim - New Soul

Dagens låt;


Sockrigt fett

Nu när jag väl ska börja mitt nyttiga liv - nästan - inser jag hur mycket onyttigheter som har funnits/finns runt omkring mig. Det är fan helt galet! Började mitt "nya" liv i onsdags. Visst, början av det livet var inte så värst okej men ja, det skippar vi helt enkelt. Men sedan dess... Det är galet. Alla vill bjuda mig på saker hela tiden. Godis, chips, pizza, hamburgare, kladdkaka... Feta, sockriga saker.

Det är jobbigt för mig. För jag är sockerberoende och det kan man se på mig. Jag måste sluta äta feta och sockriga saker. Dels för att jag inte är nöjd med min kropp, dels för att min kropp inte mår bra på grund av vikten och för att jag vill bli av med mitt sockerberoende. Jag vill inte få diabetes. Har varit nära på att få diabetes när jag var yngre och vill inte vara i den riskzonen igen. (Ni kan läsa mer om diabetes symtoner här).

Bla bla blaaa

Första skoldagen efter lovet idag då. Det är så härligt med alla trappor man måste ta innan man kommer dit man ska i skolan. Man tror ju att det ska bli bättre med tiden. Att man orkar lättare med tiden, but hell no. Det är tamejfan jobbigt, hahaha. Och jäkligt skojsigt att det var en massa rökare utanför dörren idag när man kom upp för dessa trappsteg. Aaah flås flås, nej jag är inte trött... phff... Jag har bra kondis flås flås. Jag lovar... Fast jag måste erkänna att det är trappstegen som kommer efter man har gått in, precis vid entrédörren, som är jobbiga.

Nog om det. Det var nice att träffa/se alla igen. Textkommunikation var lite halvt... pisstråkigt. Multimedia... tja, det är multimedia. Jag och Lasse åt på Subway! Tjoho. Fyfan vad gott det var. Men jag hade lite problemas på grund av piercingen... Men ja, bordet fick ju sig en smakbit också så att säga, hehe.

Senare åkte jag, Lasse och Acke till A.N.T. Titta piercingen och frågade lite and the worst part var att Christoffer inte var där. Fanfanfan. Seriöst. Jag ville ju träffa honom, inte jävla Tyron. Fast Tyron var jäkligt trevlig han också. Ska dit igen på fredag. Intresseklubben antecknar.

Efter jag hade fått lite tips och bestämt dag att komma tillbaka gick vi till någon affär på Drottninggatan. Acke skulle checka byxor på någon random affär. Hade aldrig varit där inne. Nåväl. Det var typ "Affären för alla smala". Och medan Acke testa byxorna han hade tittat in hittade jag och Lasse en sorts... grej som vi tyckte om. Det var inte riktigt en spegel men... ja, eh, kommer inte på vad det heter nu. Till sak i alla fall; Vi tyckte om den! Hey, vi blev ju helt pinnsmala and I like the way I looked. Nu ska jag kämpa ännu mer för att bli smalare :)

Känns som ett långt onödigt inlägg, men ibland måste man ju få skriva av sig lite. Kanske kommer nog litet inlägg senare. Hoppas ni har haft det lika gött som mig idag :) Pusshej!

:D

Hallå
En månad
Bara en jävla månad
Yay!

Gimme

Jag är sjukt sugen på kakor och glass.
Seriöst.
Bah.
Men jag får inte äta.
Plus att jag är hungrig.
Fast vi har inget hemma.

Harry ligger och väntar på mig.
Måste gå till honom.
Pusshejdå, så ses vi imorgon.

Glaciären bryts

Ibland när jag får tid för mig själv, t ex på bussen eller tåget, börjar jag nästan alltid tänka på såna saker som jag gjort. Idag grubblade jag på något som jag har tänkt på väldigt mycket det senaste sex månaderna.

Jag förstår inte riktigt. När jag tänker tillbaka... Jag var så säker. Det var så mycket som hände som förstärkte det jag trodde. Och det känns så konstigt att tänka var allt fejk? Vad pågick egentligen? Levde jag i någon sorts drömvärld och existerade allt bara i mitt huvud?

För nu kommer ingenting bli som det var.  På ett sätt känner jag att sometimes I wish I could turn back time, impossible as it may seem, men ändå inte. Det finns (oftast) något positivt med det som händer. Man kan växer som person, blir lite mognare, något inom en befrias.

Men allt jag känner ju är fortfarande en sorts förvirring. Man kan aldrig vara för säker har jag märkt. Det kan gå helt åt helvete... som nu.

Och jag hatar att jag saknar, att jag inte har glömt och att det känns hundra gånger jobbigare nu än innan. Jag har insett men jag vill inte att det ska vara den sanna faktan.

Ibland hatar jag att jag är en drömmande realist.

Schlagerkväll

Sitter framför datorn hemma hos Kim just nu. Har ju haft schlagerkväll med Kim och Chalisa. Det var rätt bra låtar som gick vidare, men stör mig på att Lindas bidrag liknande Mikas - Grace Kelly.

Whatever... Skitroligt att umgås med dom i alla fall. Vi har haft mycket roligt och jag måste erkänna att det är väldigt varmt i detta rum. Seriöst... Hot hot hot.

Imorgon måste jag plugga. Kommer säkerligen inte göra det men det är ju tanken som räknas, haha. Sista lovdagen sedan är det skola. Men det är ju inte så långt kvar till påsklovet.

Å Kim och Chalisa har börjat planera min 18års-dag. Att dom orkar. Inte ens jag har börjat tänka på det :P

Nåja, nu ska jag bli lite social igen. Hoppas ni har haft en trevlig kväll!
Peace

RSS 2.0