Lars the Emo Kid




Aaahahaha
Sometimes I just... CUT MYSELF!

Gammal dator

Sitter vid vår andra dator (alltså inte min skoldator). Hittade en massa musik som jag totalt hade glömt bort! Så jävla mysigt är inte sånt på ett skala? Bara lyssna, njuta och minnas.

Min syster är (surprise surprise) här med sin son. Rörelse. Ljud. Rörelse. Ljud. Spring. Spring. Spring. Alltid lika mysigt det också.

Piercad i ollonet, det ska man vara...




Godnatt!

Komsi kräftis!

Jag är sjukt otaggad på att åka iväg till en kräftskiva. Har satt på mig några gamla trasor, knappt sminkat mig och inte ens trixat med håret. Då förstår man hur jävla otaggad jag är, om jag inte ens orkar fixa mitt livlösa, äckliga hår.

Men så kommer det inte vara några speciella där heller... Eller ja, alla är speciella och unika på sitt sätt och bla bla bla... Men äh, skitsamma!

Adios, gracias

Så fort allting klaschar med min ekonomi och så fort jag kan,
ska jag ta mig fan flytta härifrån...

Aaalå!

Igår... vad ska man säga om igår? I början var det lite halvt segt om jag ska vara ärlig. Typ inga var på Hot Company och jag ville dra till Nivå22. Men tillslut dök det upp lite folks och jag dansade ofrivilligt med en kines... två kineser kanske, hehe. Det var väl... tja, det var väl en upplevelse i sig.

Just nu sitter jag hemma hos Emma med Emma (ofc) och Lasse i Sickla. Är sjukt asocial av mig men vad fan... Jag är trött! Får man skylla på det eller? Vi somnade runt halv fyra och vaknade typ åtta.

Nu ska jag väl sociala mig lite, HEHE!
Hade ni skojsigt igår eller?
Tjingilingo!

För alla snygga


Lyckopiller! Kan man bli mer glad än när man ser dom två studsa omkring på scenen?

Snart ska jag dra iväg till Akalla och träffa Lasse m.fl. Sedan drar vi vidare mot Hotcompany, haha. Så jävla fult namn! Ses vi där eller? :-)

Geografiskt

Det är overkligt egentligen hur ditt namn cirklar
cirka millimetern från min mun
och det är overkligt egentligen att du
är flera hundra(tusen) meter från min dörr...

Just nu sitter jag faktiskt i skolan. Tänkte att det var roligare att sitta här än att uggla hemma i flera timmar. Vaknade ändå tidigt så att... anywaaay... Idag ska jag ha geografi! Det kan bli... hm... spännande. Jag är inte så jävla grym på det ämnet om jag ska vara ärlig, haha. Men Lasse tvingande mig (okej, kanske inte) så han får väl hjälpa mig jääävligt mycket!

Ikväll ska vi fira min födelsedag någonstans i Stockholm. Vart det blir vet jag inte, och jag hoppas att jag finner en sovplats här i Stockholm också. Vill ju inte ta pendeln som går klockan ett till Bålsta. Hippigt värre... not! Inte kul när det kommer vara som roligaste (antar jag!?).

I alla fall. Vi hörs och syns(!?)
Pussciao!

Sickness

Det här är inte bra. What so ever. Inte bra alls! Jag vet inte om ni vet om det, men jag är sjukligt nyfiken på allt... Och jag menar verkligen allt! Det är inte ofta jag blir avundsjuk, och det är ju bra i och för sig (om man inte försöker göra mig avundsjuk för att se om jag tycker om personen i frågan eller nåt sånt, då lyckas man ju inte så bra kanske ;-)). Men nyfiken är jag. Alltid. Jag vill veta allt! Eller ja, allt om människor som jag på något sätt har kontakt med... och well, kanske inte direkt alla människor men ni förstår vad jag menar.

Och idag fick jag reda på något. Idag fick jag reda på vem han är tillsammans med, och det sjukast av allt är jag mår bra av att jag äntligen fick reda på det. Jag säger ju det. Det här är så in i helvete insane! Förstår om ni blir tjockt (HEHE) rädda för mig. Det är nästan så att jag blir det själv.

Men jäklar vad bra mår jag ändå! Tju-ho!
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan lägga mig sängen.
Ska ju till skolan imorgon ;-)

Godnatt alla söta där ute!

Här har vi nån som äter mat med hela kroppen


Dislike

Hur mycket jag än försöker, kommer jag aldrig kunna återgå till skogslivet.
Jag hatar att bo här. Jag hatar att vara skogsmulle.
Jag hatar att vakna upp med getingar/flugors surr i örat.
Jag hatar det.
Hata hata hata...

Eller ja...
Ogillar det starkt i alla fall.

Totally green

Efter en hård dag igår, fick jag vara hemma idag. Nej, jag skolkar inte. Jag har faktiskt inga riktiga lektioner idag. Schemat är helt grönt. Så jag slipper alltså åka till skolan om jag inte vill. Samma sak med dagen tisdag. Helt grönt! Ganska skönt måste jag erkänna... Fast, jag tycker inte om att vara hemma så jävla mycket, så jag tänkte åka till skolan ändå och plugga där dom dagarna.

Okej, inte idag. Men så fick vi ingen direkt uppgift igår att göra. Bara tänka vad vi skulle kunna göra med vår skoltidning (jag går ju i textinriktningen), och tänka kan man lika gärna göra hemma... Eller på tåget på väg in till Stockholm för att leta skolgrejs... Eller kanske bara framför tvn, eller i sängen.

Inte så svårt.

Lets make music

Nu är vi mp3'er, så låt oss skapa rytmiska takter tillsammans...




(hahaha, visst är jag fyndig? ;-D)

Rätt tragiskt

Började dagen med att väckas klockan 06.00. Så in i helvete inte mysigt! Gick upp. Hann byta om cirkus hundra gånger innan jag blev sådär mindre onöjd men ändå onöjd.

Träffade Lasse vid Gullmars, så gick vi vidare mot vår första dag på det tredje, och sista, året i gymnasiet. Hade lite skit på morgonen och på lunchen drog vi till Globen för att jag skulle köpa ett par hörurar.

Nu på eftermiddagen har jag haft mediekommunikation B, där vår lärare bara pratade om textkommunikation C. Det tragiska med det hela är att... Vi fick ett häfte som vi skulle läsa. Jag tyckte att det kändes som om det hade gått minst en halvtimme (var dödligt tråkigt), tills jag tittade upp på klockan och insåg att det bara hade gått tolv minuter av lektionen.

Förstår ni hur roligt jag hade på den resterande lektionen?
Fan, så jävla tragiskt om man tänker efter, haha.

You know you wouldn't want it any other way



I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
You know you wouldn't want it any other way

I'm a bitch, I'm a tease
I'm a goddess on my knees
When you hurt, when you suffer
I'm your angel undercover
I've been numb, I'm revived
Can't say I'm not alive
You know I wouldn't want it any other way

Just leave

Jag vet vad dom säger bakom min rygg. Jag vet.
Men när dom inte kan försvinna, måste jag få fly för en stund.

Jag är en sån som skulle få Anna Skipper att gråta sig till sömns

Tio cashewnötter till frukost. Två till mellanmål och well... Kanske fem styckna till lunch. Det bästa är att jag tog alla tre målen samtidigt. Precis. Halv tre på eftermiddagen, och ändå har jag varit vaken sedan elva.

Måste verkligen få ordning på min mat...tjosan. Vad heter det? Nä, jag kommer fan inte ihåg. Den är i alla fall inte bra. För någon dag sedan åt jag cirka 7 knäckebröd till frukost. Två till mellanmål, och kanske 3 mackor till middag.

Anna Skipper skulle vara SÅ stolt över mig, haha.

Sushwie

Sushin var gott som fan. Jag har ett par nya hörlurar. Hurra hurra hurra. Och fyra nya skivor. 3 reggae-mix-blandning-skivor. 1 Snook. Ja, jag föll tillslut för frestelsen. Kunde inte motstå. Så kalla mig en wannabe, men jag är nöjd med min Snook-skiva.

Nu ska jag gå och lyssna på den!
PUSSHEJ

Mumsigt

Amajgadd, sushi here I totally come!
Hehehe...

Har varit nere vid biblan nu.
Håller på att läsa Kukbruk och det
är en bok som jag tycker att både
killar och tjejer ska läsa.
Lika så med Fittstim.
Lo-ve-ly!

Nice nice nice...

Fyfan vad länge jag sov idag. Ja, gentemot vad jag har gjort den senaste veckan i alla fall. Ska snart stoppa i mig lite frulle och sedan fixa mig. Funderar på att dra ner till bibblan och låna några böcker, hehe. Efter det ska jag träffa moster och vi ska köpa sushi och födelsedagspresent till mig(?). Something like that.

Imorgon är det min sista sommarlovsdag... någonsin.
Scary as hell... Framtiden är ingen hit (läs: hitt) för min del.

Anyway.
Over and out

E-mail

Nu har jag gjort det.
Bara sådär.
Klick
På en sekund var det över.
Klick klick.

Vad läskigt när man tänker efter.
Har ju inte kontaktat honom på flera år.
Pappa.
Det du gjorde.
Det kommer jag aldrig förlåta.
Men någon gång måste jag gå vidare.
Därför.
Klick klick.

E-mail är rätt bra sätt att konversera.

You make me fall in love





VILKEN SÖT, LITEN PLUTT!

Slår vad om att många tjejer i hans ålder springer runt och har en stor crush på honom. Jag menar... Han är jäkligt söt (usch, nu kände jag mig som en pedofil), sjunger heeelt okej och... Verkar genomgo'. Och seriöst, många tjejer faller för killar som kan sjunga. Jag är verkligen en av dom. Om en kille sjunger får han ett jävligt stort plus i kanten. Eller ja, bara om han håller på med musik av något slag så... hehe :-)

Kultiration - Blickar

Såg mig gå förbi utanför hamnmagasinet för en stund sen. Stannade till, kastade några stenar i vattnet. Under brofästet hade någon skrivit "Stick Parasit". Såg mig gå förbi utanför biblioteket, rådhusesplanaden, korsningen skolgatan.
Kom gående med huvudet på sned, det såg lustigt ut. Kanske hade jag gått och strosat vid strandpromenaden.
Antagligen tänkte jag. Antagligen har jag gått och funderat. Drömt om Kenya, World Social Forum, Nelson Mandela, Aida Gardagian, att få möta på Pia, ta en fika. Antagligen. Men mitt i den långsamma gången spratt jag till och började springa. Jag kutade. Jag kastade mitt hjärta. Jag krossade skyltfönstren tills jag, lika plötsligt som jag börjat springa, stannade upp och fortsatte att gå.

Hela dagen har jag gått omkring
Samlat ögon i en gammal plåthink
Så många ögon e redan döda, andra lever.

Hela dagen har jag gått omkring
Samlat ögon i en gammal plåthink
Våra blickar är det finaste som vi har.

:-D

Kim är hemma! Kim är hemma!! Kim är hemma!!!

Vad är kärlek? (Favorit i repris)



När det bubblar i magen som kolsyrad dricka.
När du fnissar som en liten flicka.
När man känner nåt man can't deny.
When the eagles fly over mountain high.

När all oro är som bortblåst och försvunnen.
när Simba återvänder i Lejonkungen.
när man bara drar replik för att slippa krångla:
"Min pappa är rik vill du hångla?"

Om man spärrar upp sina ögon
och tittar bak med huvudet ut, då ser man galen ut.
Det hör egentligen inte hit och höra,
det är bara en grej man kan göra.

När jag dansat med Elin en sommarnatt lång.
Vi satt på en parkbänk, jag var kär hon drack rom.
När Elin sa att jag var den vackraste som finns,
såg in i mina ögon och kräktes på mina jeans.

Våga styr som en kapten, våga fall som ett löv.
Våga chansa och se hur det går.
Vad är fegt, vad är mod, what is love?
Baby dont hurt me, dont hurt me no more...

Gårkvällens outfit



Igår spenderade jag kvällen som sagt med min syster. Det var väldigt trevligt and look how we are working with the camera. Fyfan vad vi är grymma. Samt att ni får se kvällens outfit till all ära. Hett va? ;-) Kurvigt och fint... speciellt har jag en fin hållning med högra handen.

Måste även erkänna att jag diggar första bilden. Putläppar är så jävla snyggt, och den sista bilden är väl bara för underbar? Haha... Ja ja, bara för att jag råkar ha en totalt amazing syster och inte ni.

Hejdå.

Fly high in the sky

Fick en väldigt, väldigt trevlig överraskning idag. Har trott en bra tid att vi börjar den 26e augusti, men det visade sig att vi börjar den 27e. Det är liksom en hel dag extra som jag får pusta ut på.

Yay.

Åkte och fikade senare än tänkt. Det var väl trevligt. Och eftersom jag såg ut som självaste slabbhöget själv, åkte vi till centrum. Tydligen är det Håbodagen idag. Nice nice nice... nej. Men jag fick se Rongedal i alla fall, och träffa på... Eh nej, jag träffade faktiskt inte på någon... Eller jo, min kusin som jag inte har träffat på flera år.

Nu sitter jag och funderar på att gå upp till brors rum för att sova lite. Är så jävla trött på att umgås med människor förtillfället.

See ya! Peace (and löööööv)

Only two

Vaknade strax före nio idag. Di di di. Kunde fan inte somna om, så jag satte på mp3n och lyssnade på den ett tag. Gick ut och gick två kilometer. Okej, det kanske inte är så långt men det var skönt i alla fall. Anyway, har käkat en liten frulle precis och kind of fixat i ordning mig. Väntar på att syster min ska komma och hämta upp mig. Vi ska dra en fika någonstans (det vill säga en kopp kaffe eftersom vi inte får äta bakverk eller nåt sånt).

Over and out.

Nivå22

Tja, mera nivå2, hehe. Nämen, det var väldig trevligt idag, dock kände både syster och jag att vi var väldigt trötta så vi åkte hem tidigare än tänkt... Fast det gör ju absolut ingenting för den riktiga röjkvällen på krogen kommer inte förrän nästa helg. Lart Vader? Är du på G? I really hope so.

Folk tror att jag är full. Jag är inte det... Eller är jag? Märker att jag skriver väldigt sluddrigt, så det kan ju alltid vara ett tecken (ni kanske inte märker det?!? men jag märker det... måste ju skriva om några gånger, hehe :-)).

Jag är dödligt trött. Har fått i mig lite dricka. Och jag måste tvätta mina piercingar.
Vi ses! Hoppas ni har haft det gött mos allesammans. GONATT :-)

Ses där?

Nivå22, here I come.
Eller ja, först lite fix dårå, men sen... sen.
Yay!

See ya!

You're the greatest


I love you so much!

Awesomeness

Dagen är avklarad. Artonårsdagen är snart till sin ände... Eller ja, några timmar kvar men ändå. Gästerna har gått. Tårtorna är uppätna och här sitter jag. Lite rikare, annorlunda hårfärg och en kopp té. Dagen före stormen.

Imorgon blir det röj. Lite fixgrejs på dagen (ih, jag längtar) och senare blir det Nivå22.

So far, so good.

Är förtillfället väldigt ensam här hemma, om man inte räknar med alla dammråttor som har krypit upp för näsan när jag skulle leta fram en grej under en låda. Började dagen med att läsa finfina sms. Gick två kilometer. Duscha och sedan äta en mumsig frukost. Har även hunnit byta om cirkus hundra gånger, samt lyssna igenom hela Marcus Berg-skivan och fixat tvätt.

Nu ska jag diska och sedan fixa mig.
Kanske inte låter så hipp när man fyller 18 år, men jag klagar inte.
Älskar att ta det lugnt.

Grattis!


Den bästa att dela födelsedag med, är med dig! <3

Last day

Sista halvtimmen som en sjuttonårig. Snart kliver jag officiellt in i vuxenvärlden vare sig jag vill det eller ej. Vissa saker kan man bara inte dra ut på. Och jag måste erkänna att jag känner mig lite skraj.

Får en sorts ångest. För nu... nu måste jag verkligen ta tag i mitt liv.
Nu är alltid helt plötsligt på allvar. Nu kan jag inte leka på det sättet längre.

Ångest ångest ångest.

Men på fredag ska jag på krogen för första gången. Få se vilket place som tar min krogoskuld. Hoppas det är ett bättre place än den som tog den riktiga.

Och det här kan ju vara en början på en massa nya möjligheten. Nu får jag bestämma.

Det kan nog bli lyckat.
Ja, det blir det nog.

Hej vuxenvärlden.

Blue nail

Nu är det inte bara min ögonfärg som är blå, utan även mitt vänstra lillfinger. Ja, nageln alltså. Elias råkade klämma den i ett skåp och jag dog nästan av smärtan. Men som min syster sa: "Nu slipper du i alla fall måla den nageln".

Förresten hade jag 30 kronor för lite för att kunna köpa mina leggings. Fan, så jävla irriterande! Gick 8 kilometer för ingenting liksom. Bara för att få lite svett på ryggen och det är ingenting jag hurrar för direkt.

I want caaandy... not!

Jag och systra mi gjorde en deal igår. Inga kakor, bullar, godis etc etc, ska vi äta till den första januari. Om någon inte klarar det ska hon få äta tre kilo godis (den mest hatade sorten såklart) samt en prinsesstårta, och till det skölja ner allt med cola. Allt detta ska man äta under tre timmar.

Ni kanske tycker att det låter som en finemango straff, men bläää... Käka typ tre kilo gelegrodor och hjärtan? NEJ TACK! Fyfan vad äckligt. Får kväljningar bara av att tänka på det.



OOOCH, på tal om mat och skit. Kände att jag verkligen varierade maten igår, hehe.
Frukost: Två knäckebrödmackor
Lunch: En halvt toast
Middag: Typ... sju knäckebröd, samt lite champinjoner och tomat med vitlöksås.

Oh well, ska sluka någon brödbit nu och dra till centrum för att införskaffa billiga leggins.
Ciao bellA!

Kapten Röd - En Storm Är På Väg



Älskar't!

Petter Alexis

Det slog mig när jag läste Petters blogg att... Att... Hur ska jag skriva det? Jag har sett honom två gånger. Han har varit grym båda gångerna. Den icke grymma har väl varit jag. Och liksom, två gånger? Fuckin' lame. Okej, jag är inte världens fan. Jag menar, när började jag lyssna på honom? I höstas? Har massor att ta igen.

Anywho. Första gången jag såg honom var på P&L i somras. Där missade jag cirka en kvart. Lyckat. Kom lagom till när Governören var uppe på scenen och körde Lyckliga Gatan. Petter var helgrym och jag var borta i huvudet.

Andra gången var på The Voice nu i lördags. Och... var det bara jag eller var publiken helt jävla lame? Skills som jag har kom jag cirkus tio minuter innan allting börjar. Det resulterade i att jag hamnar långt, låååångt bak. Kändes som att publiken bara stod helt stilla och var helt "Wu...".

Petter kom ut på scenen först av alla. Jag förvandlas till den lilla fjortonåriga tjejen igen. Han körde sitt race på scenen. Han var grym (och alla hans kompanjoner förstås). Publiken... död? Jag... långt borta. Hoppades. Skuttades. Skrikandes. Hade så gärna velat stå där längst framme. Bara just då. Under hans gig. Vara den som inte knuffades. Utan bara vara den som njöt av allt. För det gjorde jag... och skuttade lite fram och tillbaka såklart.

Äh. Vet inte vart jag vill komma med detta inlägg. Nån gång ska jag stå där längst fram på en av hans gig och bara känna... känna att jag inte är för långt borta med massa döda fiskar till publik.

Helt fel.

Fan vad jag stör mig på att jag inte har några pengar. Varför måste jag fylla år på torsdag? Varför inte idag? Då kunde jag möjligtvis ha fått lite money money. Alltså... jag vill in till vår kära storstad Stockholm för att se Ital Skurk. Kan jag det? Nej. Och imorgon kommer The Wailers hit för att spela på Berns... Suck. Ja, alltså... Hade väl ändå inte haft åldern inne för att kunna se dom, men ändå. The Wailers är, och för alltid att vara, The Wailers.

Äh, nu går jag och lägger mig... :-)

God morgon...

God moooorgooon! Solen den lyser glatt. God morgon, förlåååt att jaaaag stöööööööör!


Det är röj i huset. Många barnvisor på G och en lite knatte som drar ut alla lådor och skåpdörrar han får tag i. Spring spring spring. Pilla inte. Rör inte. Öppna inte. Rör inte. Wah! Käka inte det där!!!

Ja, det är verkligen fullt sjå. Kan ni tänka er att jag var i drömmarnas land, fridfullt och allt, för ungefär en halvtimme sedan?

Promoe - Den ljusnande FRAmtiden


Fördomar är inte lätta att bryta

Tony och jag diskuterade om killar vs tjejer när det gäller att ragga och ta första steget. Jag var frustrerad över varför killar aldrig tar första steget även fast man tydligt visar intresse. Han påstod att det betyder på att killar är sjukt rädda för att bli avvisade, och att tjejer kan vara grymma (på ett negativt sett ;-)). Kontrade med att tjejer känner helt likadant. Men han babblade på om att tjejer fortare kommer över en kille och liksom tänker "Ah skitsamma! Hm, what about that guy!? He's cuuute...".

Men... Det är inte så. Jag lovar det. Eller ja, det finns undantag. Det finns tjejer som gör så. Men det finns killar som gör så också. Vi är också rädda för att bli totalt dissade på ett generande sätt. Och Tony dillade om att tjejer har mer krav på killar än vad killar har på tjejer. Bullshit? Eh, ja...

Jag tycker det är så sjukt att han... amen typ sa att tjejer är mer råa än vad killar är. Vi är mer bitchigare. Vi raggar och raggar på olika människor tills vi hittar någon tillräckligt "svag" att styra över. Hur störd är man inte om man tror det?

Fast ja... ungefär såna sunda hrm tankar har ju jag om killar.

Piämess

Har redan hunnit varit ute i kylan i två timmar idag. Är jag duktig? Nja, kanske inte men jävligt förbannad. Men inatt fick jag i alla fall sova fem timmar.

And hell no att jag kommer säga förlåt till honom.
Fuckin' asshole.

Beat box


Vart tog alla normala killar vägen?

Igår, dagen i all ära... Allt börjar med att jag träffar en kille på Bålsta Station. Vi pratar lite. Han verkade lite retarded men jag tänkte ge honom en chans ändå. Han hoppade av vid Jakobsberg och vi bestämde att vi skulle dra en fika på kvällen.

Åkte in till stan och träffade Chalisa vid Åhlens. Gick till Ung08 som sög pungsvett. Det var verkligen tråkigt och jag kände mig som en gammal kärring när jag gick där. Inte så jävla hipp för min del.

Men vi spådde oss i alla fall och jag tycker fortfarande hur skrämmande hon berättade allt. Allt bara stämde in... Ja, förutom några detaljer som stod om hästens år och dess karaktär.

I alla fall... efter det åkte vi till Globen för att käka på Subway, vilket var så jävla gott! Satt där ett tag. Drog tillbaka till Ung08 för att titta på Jakob Öqvist. Han är skitbra! Anywho, det tog slut. Jag och Chalisa umgicks lite efter och sedan drog jag till Gamla Stan för att träffa den här killen. Låt oss kalla honom för Mutchi.

Alltså, jag träffade honom mest för att hans kompis var tatuerare och vi skulle prata pris och så med honom. Men ganska snabbt insåg jag att jag hade blivit totally screwed, så jag la på min kaxig attityd och var ganska dryg.

Han sa att han bara ville vara min vän, och jag kände att det var skönt för jag var inte intresserad what so ever. Ganska snabbt insåg jag att så var inte fallet i alla fall, fastän han upprepade det ett x antal gånger under kvällen.

Jag menar... Jag är ingen mind-reader, jag läser inte av killar så jävla lätt... Men det känns inte så vänskapligt när det sitter någon och berättar hur underbar en är. Hur vacker en är. Ooooh, vilka vackra händer du har. Trevlig personlighet. När man ska sätta på en skala hur snygg personen i frågan är. Snygg klädstil!?!

"Du är så snygg. Du är så vacker. Du har så fina händer. Du är en så underbar person. Jag kan inte förstå hur någon inte kan tycka om dig. Du är så trevlig. Så vacker personlighet. Vackra ben. Vackra tuttar (!!!). Du passar så bra i din piercing. Så jävla roligt att vi träffade på varandra. Vilket trevlig kväll vi har. Vilken rolig kväll vi har. Visst har vi roligt? Visst har vi det bra? Va va va va va va va va? Visst har vi det?".


Och ni vet... det här sa han minst hundra gånger om och jag överdriver inte.

Det pinsamma med hela det här är att jag faktiskt gick med på att dricka 3,5 (HAHAHAHA) i en random park vid Gullmars. Fan, kunde ingen jag kände (eller var i bekantskap med) bara råka gå förbi och rädda mig? Nej, tydligen inte.

Samtidigt som jag funderar över varför, VARFÖR, råkar jag alltid ut för jävla psychos? Kan ingen jävla normal kille stöta på mig? Nej men tydligen inte. Jag passar tydligen bara med retardeds.

Hela sommaren. Retarded. Retarded. Retarded. Jag blir så sne.

Finally

Efter en, till början rolig dag då jag umgicks med Chalisa (love you girl!), mindre rolig kväll är det så JÄVLA skönt att komma hem. Trots att jag klagar och sådär, är det alltid skönare att vara hemma med rådjuren, än borta med någon random dude.

Skriver kanske lite senare dag.
Peace out!

Lämna in skogsmulledräkten

Senare idag (haha) ska jag dra in till Ung08 med Chalisa. Fyfan vad skönt det ska bli att slippa denna ständiga skogsområdet som jag måste leva med. Jag vet att det inte var SÅ längesen jag var inne i stan, men jag orkar inte vara skogsmulle längre.

Så jag säger bara: Fuck you alla rådjur, svin, getingar, flugor och alla andra äckliga kryp som man inte ens vet vad det är. Fuck you skogen. Fuck you busken. FYAH! Jag börjar bli skapligt trött på er!

Nu ska jag sova :-)
Godnatt!

No children, thank you.

Ärligt.
Menar det.
Jag vill inte bli
gravid, what
so ever.

Farting with the walkman on






En av dom mest givna sångerna någonsin :-)

You make my world a brighter place...

Lite deprimerande idag.
Vill se Gentleman på Gröna Lund,
men dit kan jag inte fly.

Istället sitter jag fast i skogen.
Skogsmullen number 1.
Antagligen ska jag träna och
städa här hemma.

Nästan lika roligt.

Old memories

Träffade som sagt Johanna idag (eller ja, igår rättare sagt då klockan är över 00.00). Det var skitmysigt! Så skönt att... falla tillbaka på den gamla Yvette om ni förstår vad jag menar. Inte för att jag tycker om den jag är nu, men bara för en stund sådär. Bara vara... hon. Den föredetta. Hon som jag ändå var i grundskolan.

Vi snackade en massa jävla minnen så klart. Hon berättade lite om sitt löööööööööv (hjärta hjärta) på jobbet. Han är tydligen grymt snygg, mogen och skitsnäll. Får väl åka dit och inspektera för att se om han verkligen är det, och om han är bra nog för henne. Haha.

Nej men, det var en jävligt mysig dag! Nu vill jag bara träffa Bonnie också. Fyfan vad kul det skulle vara. Bara för att se om hon fortfarande är som hon är. Det hoppas jag innerligt.

Ska verkligen styra upp så att vi tre kan sitta och snacka en massa skit någon kväll.
Nu ska jag dricka vatten, so... so long! Och sussa sött ;-)

"När jag ser dig - ooohhh - Allt blir dött"

Jag vill va med dig - Kniven i hjärtat

fan tjejen jag vill va med dig tills jag dör
jag vet du tror jag säger såhär till alla men
det e inte sant jag lovar jag svär walla


Thoks - Vi ska ut och låta



Johan Badh - Jag är brat, det är min livsstil



och den sista... ingen låt,
men fan vad vi har skrattat åt
den här i skolan, jag och lars.


"Harrisoppa"

Idag ska vi fira såna som jag

Hahaha, fick just reda på att det "Vänsterhäntas dag". Alltså ska man "fira" såna som jag - vänsterhänta. Oj oj oj, jag tycker det är så otroligt roligt och fjantigt att det inte är sant. Dock är jag ju inte helt vänsterhänt. Kastar helst boll med höger, använder datormusen med högerhanden... Tja, det är väl det jag kommer på just nu.

Men seriöst, hahaha. Det är så roligt! Och tja, jag och Johanna får väl fira vår "dag" när vi träffas idag då, haha. Hon är nämligen också vänsterhänt.

Uh, det där gjorde min dag.
Nu måste jag verkligen röra på mig.
Har inte träningsvärk längre. Weird.

Anyway. Tjingilingo!

Okay gang...

Snart ska jag träna, och fyfan vilken träningsvärk jag har.
Not funny... but I like it! Hehe.

Senare idag ska jag träffa en gammal klasskompis.
Ska bli kul as hell! :-)

Ha det gött mössa!
Ciao.

Kallakallacka



Dom betraktar kapten som en farlig en
Ja, varje gång jag kommer, kommer kommissarien
Dom hittar på att jag har brutit mot nån lag igen,
att jag har skumraskaffär med botaniken.
Ånej, så fort vi har nåt bra på gång så pajar dom det.
Dom vill tysta han som står där å svajar på scen,
för vi säger vad vi vill å dom är skraja för det.
Dom kissar ner sig varje gång dom hör:
AJ AJ KAPTEN

:-)

25 frågor om mig

Gör du frukosten själv? Ja
Har du suttit i rätten? Ja
Har du slagit ner någon? Nej, bara i mina tankar
Har du pussat någon av samma kön? Nej
Har du varit på strippklubb? Hehe, nej
Vad gör du när du blöder näsblod?
Pressar papper i näsan
När grät du senast? Vet inte
Vem kan du prata om allt med?
Hm... mig själv
Har du solglasögon? Ja, men använder dom inte så ofta
Skriv en mening på engelska: I'll tap that fo sho, HE HE HE
Vem pussade du senast? :-)
Vem kramade du senast? Öh, mamma
Vad är din högsta önskan just nu? Att gå ner sisådär 40 kg
Vad heter ditt hårspray du använder? Tror det är Wella
Vem gillar du? Tja, mina vänner och familjen
Röker du? Nej
Snusar du? Nej
Skolkar du? Hehe, ska vi prata om första året på gymnasiet eller?
Vilken färg har du på tröjan du har på dig? Oskuldsfulla vit
Har du string på dig just nu? Nej
Känner du någon som heter Niklas?
Well... Det finns en som heter Nicklas i skolan :-P
Har du bärbar data? Japp
Är du blyg? Beror på, men för det mesta
Vad tänker du på just nu? Typ en miljoner saker och vem det var som ringde mig för en stund sedan (svarar inte på okänt nummer, dissar privatsamtaaaal... ;-))
Vad tycker du om EMO:sar?
Oh, I just hate them!!!!!!1111 Nämen seriöst, dom är väl som alla andra?

Sådär inför skolans början

Precis när sommarlovet slagit blom och vi alla var sådär jättelyckliga och glada över att tvåan äntligen var slut, hade jag satt upp några mål innan skolan. skulle börja igen.

Jag skulle träna en massa i sommar. Gå ner några kilo (rätt många). Bli fräschare. Får bättre hy. Ändra om i klädstilen. Bli lite hipp. Lite mindre grå och beige.

Hm... jajamänsan.

*Har inte tränat på en månad.
*Har snarast gått UPP fem kilo eller så.
*Fresh? Well.. eh...
*Hyn har snarare blivit sämre
*Klädstilen... tja, har väl köpt ett nytt plagg eller två.
*Hipp... hopp? Hopprep?
*Grå och beige... Är väl blivit mer svart på nåt sätt.

Nja, dom påstår att jag är bra på att nå mina mål... Well, jag skulle inte säga detsamma, HE HE.

För att fortsätta på ett gammalt inlägg...

För inte alls så länge sedan hörde jag ett bra citat. Ni kanske läste mitt inlägg om homofober och deras urdåliga argument? När dom använder sig av Gud och bla bla, fastän dom inte ens är kristna...

I alla fall, jag hörde då ett citat, som min vän Kim (hey, I miss you girl!) fick höra från en som var kristen (som ej är emot homosexuella):
- Om Gud nu skapade mannen och kvinnan och ville att det skulle vara så, varför skapade han då kärlek mellan två av samma kön?


Nu ska jag vidare till vardagsrummet och bli nostalgiisk (haha, fin böjning där va?) med Björn, aka Kapten Röd.
So long!

It's four hundred long years

Lång sammanfattning av dagen.

Syster kom lagom till när jag skulle börja diska. Hon lät mig dock diska klart, sedan lekte vi lite med Elias och så. Var ute och gick med honom på tomten och jag visade nästan röven för grannarna, he he... Vi gick in. Tittade på tv medan han drack välling och jag kittlade honom under fötterna.

Efter ett tag kom Tony. Vi satt där. Jag såg ut som helvetet själv med fettigt och tovigt hår, slaskiga kläder, och taskig attityd. Plötsligt knackade det på dörren. What the hell!?!?, tänker jag. Min syster öppnar. Oj oj oj MEN HEEEEEJ O_O (ja, jag var tvungen att visa med en icon).

Jag var tvungen att gå dit. Och vilka står där om inte mina sysslingar (plus mammas kusin då) från England, som jag inte har träffat på tio år, samt att jag bara träffat dom en gång tidigare. Eh, japp, Häälllooouuuuu (på taskig engelska). MEIN GOTT! Det var inte kul, what so ever. Eller jo, det var kul att träffa dom helt klart (fastän jag inte sa nåt) och så... Men fan. Skulle kanske viljat fixat mig. Och inte kunde vi bjuda in dom (NEJ, vi kunde faktiskt inte det), för att mina trosor och bhåar hade Elias placerat ut runt omkring i vardagsrummet. Plus att det såg ut som "hello, come and help me - but nobody came" i hela huset.


Anywho. Idag blev det sushi igen till middag. Väldigt väldigt gott! Och sedan har jag sprungit två varv. Jag var skapligt död efteråt kan jag lova er.

Och förresten... Mitt dåliga morgonhumör färgade av sig på mamma, som åkte iväg på kryssning med ett surt ansikte. Amen förlåt då! Så det var tänkt att jag skulle sova själv hemma inatt. Men nu ska både bror med flickvän sova i mammas säng. Jag som gärna hade velat vara själv och göra typ... saker man gör ensam (neeej, inte såna saker era pervon ;-)).

Sussa sött och dröm blött!

Bitterfitta

Idag är en sån dag som jag aldrig skulle ha klivit upp från sängen. Jag känner det redan nu. Kroppen bara skakar av frustration. Tala inte med mig. Rör mig inte. Titta för fan inte på mig. Dom tre sakerna som gäller just nu. Mamma bryter dom hela tiden.

Om några timmar kommer syster och systerson. Kan vara trevligt. Men inte nu. Inte idag. Jag orkar inte. Det känns som att det enda dom gör, när dom är här, är att grisa ner, smutsa och skapa en massa jävla kaos i huset. Som JAG sedan måste fixa när dom har åkt.

Jag orkar inte. Jag skulle aldrig ha stigit upp från sängen.
Men där skulle väl bara den äckliga jävla fittkukhor-flugan störa mig.

It's just magic

"Well, that night I lost myself to ruby red lips,
milky white skin and baby blue eyes.
Name was ..."

Hur gick det nu igen?

Ni gamla veteraner som läser min blogg vet att min mamma titt som tätt kan kläcka ur sig speciella kommentarer. I veckan när jag gav henne en tidig födelsedagspresent (ja, vi fyller ju år snart, hon och jag), en dubbelskiva med Ebba Grön, berättade hon en liten anekdot. Den handlade om när hon och hennes satt, i sin tonår, hemma och rockade till just Ebba Grön och den kända låten "800 grader". Och just när dom sjunger 800 grader...

Mamma: Hoooppaaa upp i graaaaneeen
Bästa vän: Näää, så går den ju inte! Jaaaag haaar oooont i maaaageeeen
Mamma: Nääää, dom sjunger ju hoppa upp i granen!
Bästa vän: Näää, det gör dom ju inte...

Det tyckte jag var lite småfnittrigt. Så istället för att jag sjunger just åååtttaaaahuuundra graaader har jag börjat sjunga "hoppa upp i granen. du kan lita på mig, du kan lita på mig" :-)

Bryt min singel

Det spelar ingen roll hur mycket jag ändrar på mig. Hur mycket jag än tränar. Äter. Ändrar utseende. Färgar håret. Byter klädstil. Hur försiktig jag är. Hur oförsiktig jag är. Vem jag umgås med. Vad jag än gör. För det kommer alltid att fattas något inom mig. Vad det är vet jag inte riktigt. Det är lite luddigt så där... Eller är det glasklart egentligen? Bara det att ljuset bländar mig och jag inte kan se klart? Därav det lilla suddiga och luddiga.


För där gick vi igår. Syster med sin pojkvän. Broder med sin flickvän. Och jag... jag med mig själv. Kände mig verkligen som det tredje, femte, sjunde, nionde, elfte, eller vilket hjul man nu än är, hjulet. Vi gick in i den ena affären efter den andra. Syster med sin pojkvän. Broder med sin flickvän. Och jag... jag med mig själv. Vi satte oss där inne på bion.

Syster med sin pojkvän. Broder med sin flickvän. Och jag... jag fortfarande med mig själv.

Tror att jag börjar bli ruskigt less på att vara singel. Jag vill vara ett album, med många olika låtar. Aggressiva, vackra känslosamma, jobbiga men framför allt kärleksfulla... och många känslor där emellan.

Hm... ja, ja det kanske är det som jag saknar mest... eller?

Bag in da box

Efter att ha hört flera som pratat om den där låten Bag In Da Box, var jag tvungen att söka på låten på youtube... Och... till en viss del kan jag förstå hur många fängslas av denna... låt? Jag menar, man kan ju tro att texten är skriven av någon Hare Krishna-medlem.

Eftersom texten endast består av (tja, typ i alla fall) bag in the box är det klart att hjärnan inte pallar med och tillslut är orden inpräntade innanför skallbenen. Samt att man börjar tycka att låten är bra!

Bag in da box, rama rama ding ding
Bag in da box, rama rama ding ding
Bag in da box, rama rama ding ding
Bag in da box, rama rama ding ding
Bag in da box, rama rama ding ding
Bag in da box, rama rama ding ding



Nämen, jag ska inte klanka ner på en låt... Det finns ju säkert ett djupt långt mellan raderna på den låten också.

The Dark Knight



Awesome...

Oh boy

Snart ska vi dra iväg till Kista. Fika och sedan kanske bio. Jag var för övrigt inne i stan igår. Köpte en kofta (som jag använder som en klänning, haha) och en massa random saker.

Och ni vet... när man bara känner hur otroligt patetiskt man är?
Jag hade ett sånt tillfälle igår på kvällen.
Fyfan vad patetiskt jag är. Det är otroligt pinsamt hur jag beter mig ibland.
Ni vet säkerligen vad jag pratar om, men det är pinsamt när man kommer
på sig själv. Och det är så jävla svårt att ändra på sånt.

Sedan ska jag sluta älta saker också.
Well, good luck säger jag bara.
Det kommer inte gå.

Nåja, ska dra nu! Ciao!

Haha, älskar't!


Gimme some raw fish

Snart ska jag äta sushi!
Så jävla gott.
Det vattnas i min mun, hehe.



True color




Excuse me forgetting but these things I do
You see I've forgotten if they're green or they're blue
Anyway the thing is what I really mean
Yours are the sweetest eyes I've ever seen



(okej, det är mina ögon på bilder men ändå, HEHE)

Supersize vs Superskinny

Såg precis programmet Supersize vs Superskinny och... och... såg ni det programmet eller? Den superskinny-personen hette Alex. Han var 190 centimeter lång, var jättesmal men jävlar vad snygg han var (ÄR)!!! Oj oj oj... Jag har inte sett någon så jävla snygg sen typ... juni! Slutet av juni. Peace And Love kanske... eh, hi hi.

Vi satt där och det var den grande finali på programmet och mamma bara "ÄH, du sitter ju bara och tänker på hur bra han ser ut", och jag svarade helt allvarligt "JA!".

Tror att jag behövde det där. Bara få känna av vibbarna att det kan vara skönt att vara singel (för jag är så jävla trött på det). Då kan man ju spana in människor hej vilt utan att få skuldkänslor. Ah, gimme some more Alex ffs.

Madness!!!!!


Hej hopp, gummisnopp! Hi hi hi, jag är så mogen.

Jag vaknade klockan åtta idag. Scheisse. Det var galet. Tänkte att jag fan inte kunde gå upp då, så jag somnade om. Vaknade vid tio. Orka gå upp? Nä, inte direkt. Somna om igen. Sedan vaknade jag vid elva och var pigg like a kastrull. Gick på toa och gick tillbaka till sängen igen, he he. Satte på Marcus Bergs skiva "Markendeya" och låg bara där och lyssnade. Det var härligt!

Nu har jag fått i mig lite frukost. Har även försökt att vaxa armhålorna, men dom där jävla vaxremsorna fungerar inte på mig. Det gjorde inte ens ont när jag slet loss dom. Nåja, ska försöka om någon dag igen för att se om det går bättre. Är så jävla trött på att raka mig och få jävla stubb hela tiden. Sjukt irriterande.

Anywho. Det regnar ute och fan vad vi tycker om det! Det finns liksom en anledning till att stanna inne nu utan att folk tittar snett, he he. Vi hörs!

Back on track

Klockan är inte mycket över midnatt och jag är trött like a kastrull.
Så nu ska jag faktiskt sova. Kroppen börjar förbereda sig inför skolan?
Tja, kanske det... Lika bra väl... Men sen när jag har fått min lägenhet
på Söder behöver jag inte gå upp lika tidigt, HE HE
(Nej, jag kommer inte få någon lägenhet på Söder, NÅN SOM BOR DÄR!? JUST GIMME A CALL)

Nu ska jag slagga i alla fall. Första gången på hela sommarlovet
som jag sover så här tidigt. Anywho...
Godnatt alla söta hiphopare (+ resterande av världens befolkning) där ute!

Fynd

Idag har jag spenderat dagen i stan med Kim och Chalisa. Vi gick runt lite och snackade en massa jävla skit. Satte oss till slut vid Burger King och dom käkade lite lökringar och pommes, hehe. Vid tre lämnade Chalisa oss, medan jag och Kim drog till St Eriksplan. Gick till en skivaffär, och fyfan vad jag fyndade! Köpte Fyra album (varav två stycken var med dubbelskivor) för bara 300 kronor. Jag är så nöjd!

Efter det drog vi till Globen, för att båda var kissnödiga like hell och gratis toaletterna lockade som fan. Kom dit. Kissade och sedan köpte jag en skitgod macka på Ica. Vi satt där, i Globen, på några röda möbler ett bra tag.

Sedan var det dags för oss att ta adjö! Och Kimsi, du får ha det så jävla bra i Thailand/Malaysia/Singapore!!! Gonna miss you like hell!

Gimme, gimme...





Sjukt sexig bild, I know Jag måste SÅ färga mitt hår mörkt igen! Och klippa... och allt.
Jag vill inte ha mitt äckliga ljusbruna-med-en-lätt-touch-av-grå till färg av mitt hår.

Jag kan bara inte få nog av den här listan

1. Ställ in musikspelaren på shuffle - blanda
2. Tryck framåt efter varje fråga
3. Använd låttiteln som svar till varje fråga om ditt liv (även om den inte verkar logisk)

FUSKA INTE!


1. Hur mår du idag?
The long and winding road

2. Hur kommer dagen (idag) vara/vart?

In die nacht

3. Vad var det första du tänkte när du vaknade?

Ralph Wiggum

4. Vad är det sista du kommer tänka innan du somnar idag?

Dwa cewiaty

5. Vad skulle dina vänner ge dig för namn om dom fick välja åt dig?

Ingenting kvar

6. Hur är det med kärleken?

Satisfy my soul

7. Vilken låt passar mest in på den du håller kär?

Why do I

8. Hur mår dina vänner?

Misery

9. Tycker dina vänner om dig?

She’s a saint not a celebrity

10. Hur ser folk dig som?

Put that pon hold

11. Spanar folk in dig?

En bättre kärleksaffär

12. Är du bra i sängen?

Mister Cool

13. Har nån sexfantasier om dig?

The story of my old man

14. Kommer du alltid bo kvar i Sverige?

Melodub

15. Hur kommer du dö?

Lyckliga gatan

16. Vad skulle du hetat om du var född i framtiden?

Tänt

17. Vilken är din otur's låt?

Feelings (av Diegojah)

18. Vilken är din tur låt?

Holiday (av Green Day)

19. Vilken låt beskriver ditt utseende mest?

Me gustas tú (av Manu Chao)

20. Vilken låt beskriver din personlighet mest?

En liten snubbe (av Petter)

21. Hur är det med ditt liv?

Victims of love

22. Hur kunde det vart i ditt liv om du hade valt andra vägar?

Covergirl

23. Vad ska ditt första barn heta?

The way I are

24. Hur kommer ditt liv bli?

Välvalda ord

25. Vilken låt stämmer mest in på dina föräldrar?

Wake me up when September ends (av Green Day)

26. Hur kommer sommaren bli?

Wake up

27. Finns det nån som är hemligt kär i dig?

Värsta grymma tjejen

28. Kysser du bra?

I can’t be with you

29. Mår din kropp bra?

Universally speaking

30. Får du tillräckligt med sex?

Koppen


Slapp

Idag har jag vaknat.
Käka frukost.
Titta på tv med Jeanette.
Duschat.
Fortsatt titta på tv med Jeanette.
Titta på tv själv.
Diskat.
Och satt mig vid datorn.

Trevlig dag va? Jag är sjukt seg, och funderar faktiskt på att dra till tvn igen, haha.


Vibrationer av dubbelmoral



Seriöst... Det där är ett av det sämsta argument jag någonsin hört till att hata homosexuella.


Okej, låt mig ta det från början. Jag var inne på en sida och läste runt på dess forum. En titel löd så här "Böghatarlåtar", och den fångade så klart mitt intresse eftersom jag börjar bli väldigt involverad i HBT-frågor. Tryckte på den tråden i alla fall. Läste om en kille som hade ett litet "dilemma". Det var så att han är anti-homofober, men han bara älskade "Nah Apologize" med Sizzla. För att förklara för er som inte förstår:

Sizzla är en stor dancehall-artist i Jamaica, som också är öppen homofob. Han håller på att dilla om att man ska skjuta och bränna alla bögar och flator... och säkerligen transor också för den delen (fast alla transor behöver nödvändigtvis inte vara homosexuella, rätta mig om jag har fel). Och "Nah Apologize" är en helt öppen jävla homofobisk låt. Även i "Pump Up Her Pum Pum" lyckas han får in meningen: Shot battybwoy my big gun boom!!! (battybwoy = en homosexuell man).

I alla fall... så var diskussionen igång om homosexuella och hela tråden spårade ut totalt. Och jag läste det sämsta argumentet efter det andra. Den här jävla vanliga visan som dom drar:
"Det är inte normalt"
"Två av samma kön kan inte föröka sig"
"Om alla var homosexuella skulle världen gå under"
"Gud skapade en man och en kvinna, och så ska det vara"
"Gud säger si och så"
"Det står i bibeln"
"I Jamaica hatar alla homosexuella för att Jah säger så"

Gud hit, och Gud dit... Jah här och Jah där. Det var en jävla massa snack om Gud/Jah. Och jag vet att homofober brukar ta till med Guds/Jahs ord när dom vill poängtera att homosexualitet är fel, även fast dom inte fan är kristna i vanliga fall. Sedan använder ju många kristna bibelns ord också så klart, men allting handlar om tolkningar. För jag vet att många kristna är för homosexuella (Hey, jag har varit på Pride, och där fanns det ett tält för kristna).

Men jag blir så lack! Varför ska man överhuvudtaget bry sig om två av samma kön älskar varandra? Vems kuk som är i vems röv? Eller vems finger som är vems fitta? Det är helt obetydligt. All kärlek är bra kärlek!


Å det här får mig att tänka på det som hände under Pride. Så vitt vi vet blev sex bögar misshandlade. Det är sex stycken för mycket. Och jag känner en sorts skam och pinsamhet att vi i Sverige, år 2008, inte kan acceptera alla sorters människor. Att vi känner en rädsla för dom som sticker ut från det "normala", (och då är frågan; vad är normalt egentligen?) att vi faktiskt måste slå ner dom, knivskura dom och hota dom till livet.

Sedan kan jag känna av en viss dubbelmoral från främst dancehall-artister (som exempel Sizzla) som sjunger om kärlek och värme till alla, men skriver att man ska bränna alla homosar.

Känns som att jag måste slänga in en bit från "En Storm Är På Väg" av Kapten röd:
Där står dem och predikar
Att alla är lika
Sen säger dem: ”Älska din nästa som dig själv”
Men om man är av samma kön
Kan du be din sista bön


Ah fuck, känns som att det bara blir en massa pladder. Men förhoppningsvis förstod ni exakt det jag ville ha fram.

Pride Park, dag 4

Det var lördag och äntligen dags för Pride-paraden. Som jag hade längtat! Åkte in och träffade Kim, Chalisa och Gabbi klockan kvart i ett, och vi for vidare till Slussen. Regnet öste ner och jag var blöt som tusan... Eller nej, där överdrev jag. Hade faktiskt ett paraply tills paraden kom dit där vi stod.

Vi titta. Vi dansa. Vi tjoa. Vi skratta. Vi vinka. Vi hoppa. Vi sjöng med. Vi klappade händer.

För det är så. Det är Vi. Inte han eller hon. Ung eller gammal. Bög eller flata. Homo eller hetero. Det känns som om vi är ett. Allesammans. Just då. Vi hyllar samma sak. Ja, alla är vi. Det kändes som "InI" (= I and I, you and me... rastafariskit ;-P) alltihop.

Och där stod vi och öste ur känslor i cirka 1½ timme, samtidigt som regnet öste ner på oss. Jag kände mig som en blöt, tjock bulldog med utsmetad smink. Men det gör ingenting, för hur många kunde hålla sig fräscha just då?

Efter hela spektaklet åkte vi till centralen och käkade på Max. Satt där i minst en timme, och sedan for jag, Kim och Gabbi tillbaka till Pride Park där vi lyssnade på artister som September och Elin Lanto. Sedan att Alvaro och Zain (!!!!!!!!) dansade bakom Elin Lanto gjorde allting mycket bättre. Hot guys, men lite för gamla för min del.

Raindrops keep falling on my head... Vi orkade inte med regnet efter ett tag, så vi drog till Donken och fick i oss två glassar med topping. Hej vad jag kände mig tjockis. Sedan var det bara att gå tillbaka och rocka loss till BWO som avslutade hela Pride Park-kvällen och självaste Pride (nästan i alla fall)...

Underbar vecka. Umgås med sköna människor. Blivit uppraggad av en flata. Jag har verkligen mått bra dom här dagarna.


Och nu är mina sommarplaner slut... Förutom att fylla 18 då, och det är inte alls långt kvar dit :-)

Först kom ingenting, sen kom ingenting...

Idag har jag inte gjort ett piss och vet ni? Jag ska fortsätta att inte göra nåt heller. För jag tänker koppla av! Det är få veckor kvar på mitt allra sista sommarlov och sedan börjar jag sista året på gymnasiet. Så då kan jag lika gärna vara sega mig nu. Passa på ni vet.

Ska fortsätta äta min thaikyckling som mamma gjorde i ordning, och lite senare ska jag skriva om sista pride-dagen. Låter det som en deal eller? Ehehehe... eh.

Hoppas ni mår bra!
Pyss

Så jävla roliga




Pride Park, dag 3

Fredag och det är lika med dragshow - mina älsklingar. Jag verkligen, verkligen ÄLSKAR transor! Dom är underbara, dock blir jag lite pissed off på dom eftersom transor oftast har grymt snygga ben - jag vill också ha!

Jag, Kim och Gabbi såg några uppträda, sedan gick vi runt i parken (som egentligen är en fotbollsplan, ehe) på riktigt. Fastnade först vid brandmännens tält. Dom hade typ... några klossar som man skulle göra till en kub och det gick skitdåligt för mig, så jag gav upp.

Efter det fastnade vi vid RFSUtältet där vi fick en kondomlektion. Det var kul! Och jag var den enda som vågade trä på en kondom på en trädildo. Fegisar är vad ni är, Kim och Gabbi. Nåja, så nu är vi i alla fall grymma på allt som har med kondomer på att göra - och på att trä på en sådan. Så ring nån gång så kan jag visa er ;-) muaha.

I alla fall, kvällen var toppen och... jag vill också vara transa. Alltså en dragqueen, inte dragking.



under kvällen :-)

Tjena mittbena

Hallååååå... Förtillfället är jag hemma hos Kim, men en uppdatering om Prideveckan kommer när jag senare när jag är hemma. Satt inte vid datorn igår eftersom jag var tvungen att åka in till stan vid halv tolv, och jag var tvungen att gå upp vid nio (!!!)! Förstår ni hur död jag var eller... usch.

Aja, men vi ses senare! Vi ska till ica och typ införskaffa lite godis, EHE, och sedan se på film.
Ciao!


(Bara för att komma ihåg)

Vet ni vad ballhojta är (utan att titta upp på google först, innan ni svarar)?
Och tjejer, var lugn om ni känner en press att kunna stoppa in en kuk långt ner i halsen utan att drabbas av kväljningar... För att citera en kille:
- Det behöver ni inte känna som en press... bla bla bla... det är ingen tävling i att kunna stoppa ner snorren så långt ner i halsen som möjligt.

Ha ha ha... tack för mig. Ett längre inlägg kommer säkerligen senare idag.
Godnatt och puss puss ;-)

Pride Park, dag 2

Igår var det schlager, och fyfan vad jag älskade det! Eller, okej, det var inte kul när man inte kände igen låtarna och inte kunde sjunga med. Men annars... wei!

Det var bra artister.... Roligaste var under andra schlagerakten när ett intro började spela och jag bara: "Måååns... broother oooh brooother... HAHA NÄ, skoja bara"... Sedan visade det sig att det var han och hela publiken went totally crazy! Cara Mia är ju en väldigt bra låt.

Och det bästa... absoluta bäääästa var när näst sista artisten skulle bli presenterad. Dom gav inte mycket information alls, förutom att man skulle hålla i alla fjollor. Det spelas lite musik, och jag skulle "skämta" till lite där också utbrast: "LEEENA PH!!! Hah näääää, jag bara skoja igen".

Så kommer människan ut och det var Lena Ph! Man, I went totally crazy... För ni vet, jag hyser en hemlig kärlek till henne (som nu inte är så hemlig längre). Hon är en helt underbar sångerska, så jävla snygg och rolig och bara helt... helt bäst! Hon sjöng i alla fall (surprise, surprise) Kärleken Är Evig, Dansa I Neon och såklart Det Gör Ont.

Underbart slut som sedan blev rätt tragisk. När vi gick därifrån hörde Kim några poliser viska med varandra. Tydligen hade två homosexuella blivit misshandlade - igen. Det gjorde mig så jävla förbannad när jag satt och tänkte på det på tåget hem... Men det kommer jag skriva mer om sen. Måste fixa mig lite nu.

Nostalgi



Inga ord i världen kan beskriva hur underbar den här konserten var,
och hur mycket jag längtar tillbaka.
Någonstans där i publikhavet, nära scenen, står jag och mår
så jävla bäst som jag aldrig någonsin gjort förut.

Ta mig tillbaka!

RSS 2.0