Afrika

Idag på historian skulle vi redovisa om en kvinna. Jag började att leta fakta idag, skriva och jag redovisade faktiskt. Det gick ungefär på 20 sekunder, haha. Jävligt tur att Annika inte var där och lyssnade på oss.

Olympe de Gouges. Inte mycket fakta fanns det om den kvinnan (vad jag hittade i alla fall).

Sedan gick vi igenom cirka 1000 år på en kvart. Medeltiden då. Det är nästan pinsamt att jag fortfarande inte kommer ihåg nästan något av det, haha. Medeltiden vill liksom inte fastna i mitt huvud (det är inte mycket som vill det men ändå).

Och det där med Afrika... Vi fick se en film om Afrika. Den var faktiskt rätt intressan men jag blev lite okoncentrerad efter ett tag. Inte på ett negativt sätt. Hade lite svårt att komma in i filmen, men sedan fick jag någon liten balans mellan det hela och det blev bra tillslut.

Satt kvar ett tag i skolan för att göra lite psykologi tänkte jag. Slutade med att jag lyssnade på lite random musik och tittade ut genom fönstret. Så var klockan helt plötsligt 16.10 och jag tänkte att jag skulle åka hem innan det blev helt mörkt.

Nu sitter jag här och jag nästan precis hoppat ur duschen. Jag tror ni aldrig kan förstå hur mycket jag älskar att duscha. Låta vattnet smeka min kropp. Ha det lite, lite för varmt så att det liksom sticker till lite. Och man bara står där och känner att fan livet är underbart.

Så jävla nice.

Imorgon är det psykologi. Sal 501. Och det brukar fan alltid vara så kallt där. Eller inte så kallt att man får frost på nästippen eller så. Men det är kallt. Trodde att jag skulle få slippa det rummet nu på våren, haha.

Nåja, inget man kan göra något åt. Hoppas att allt är nice med er.
Over and out

Potatis

För att summera dagen igår säger jag bara såhär:
Potatis potatis potatis potatis...

Fast äh, vi kan slänga in lite gurka, tomat, sparris, majs
eller vilken rotfrukt/grönsak du vill, haha.

Man kan även säga såhär:
Sparris och bollar.

För er som inte förstår; Jag förstår att ni inte förstår...
Tyvärr är det ingenting vi kan göra något åt
eftersom jag pratar i kodspråk med några som
faktiskt förstår det jag skriver.

Haha. Livet är full av ironier.

Men en liten tröst är att jag antagligen inte kommer
förstå detta inlägg om ett eller två år heller.

Maaaaan (engelsk uttal)

Oh yay! Jag tror att vi ska gå igenom Afrika idag på historian.
Det står det i alla fall på tavlan, heheheee... :)

Nåja. Pusshaj!

Sug

Mitt jobb suger - helt ärligt.
Du suger - bokstavligen.
Jag suger - ta det hur du vill.
Sucks balls - har fastnat för det uttrycket.

Men mitt i all förvirring, kräkningar och svettiga händer
är jag ändå rätt glad. Rätt lycklig.
Och det är väl det enda jag vet helt säkert.
God natt!

Vasaru

Jag mår helt prima. Det hände nåt i skolan. Så nu är jag typ döv i vänstra örat.  Plus att förkylning slog till totalt. Underbart! Lock då för båda öronen (lite värre på vänstra). Helt täppt i näsan och det går knappt att andas, haha.

Pratade med Petra idag. Det gick... jag vet inte. Jag bara lät allting rinna av mig. Tror fan att det är bra för mig att prata av mig. Mår så himla mycket bättre av det. Så vill ni veta saker om mig är det bara att börja konversera, haha.

Satt kvar ett tag i skolan. Sedan plockade jag ihop för jag tänkte att O.C skulle gå idag. Men när jag kommer hem så går det inte. Dom jävlarna har börjat med något annat skitprogram istället. Så då blir det inget brådska hem i alla fall hädanefter.

Och imorgon ska rekorn vara vår vikarie (enligt några) i mediekunskap, haha. Får se hur det går. Han sätter säkert på en film eller nåt sånt skojsigt :)

Men öronen... Det är inte roligt med lock. Känns liksom så mycket... "VASAARUUUUUU" hela tiden.

Dearly Beloved

Dearly beloved, are you listening?
I can't remember a word that you were saying
Are we demented or am I disturbed?
The space that's in between insane and insecure
Oh therapy, can you please fill the void?
Am I retarded or am I just overjoyed?
Nobody's perfect and I stand accused
For lack of a better word, and that's my best excuse

Blabla

Satt här i lugn och ro så bara väller det in en massa naturare. Hjälp. Haha. Nä, som är inte läskiga men... Går det bara killar på natur? Sitter med 8 styckna... Och jag känner inte igen en endaste, förutom Maxim (jag blir fan osäker på om han heter det, hahaha).

Nåja, ska leta efter Petra. Trodde att hon skulle vara här men tydligen inte.
... Och nu vandrade den nionde naturaren in. Ho hooo.
Spänningen är oliiidlig! ;)

Nörd

Dagen i all ära var lite upp och ner. Vaknade halv sju men hann med bussen som gick kvart över sju ändå (jag är riktigt, riktigt seg på morgonen ska ni veta). Tåget blev försenat i tio minuter och det är inte roligt att sitta och känna hur snoret rinner ner för munnen och hakan (okej, jag överdrev där väldigt mycket men ändå).

Textkommunikationen var rätt okej. Gjorde inget speciellt sådär... Eller jo, jag ska göra en jävla artikel om Alla Hjärtans Dag. Urgh. Och ni vet ju hur mycket jag verkligen älskar den dagen... not. Men förhoppningsvis blir det en förändring på den punkten någon gång i framtiden.

På lunchen satt jag med Lasse, Patric, Dennis och Oliver. Dom nördade sig med WoW (antar jag?) och jag nördade mig åt mina egna skämt (plus Pablo Fransisco - es de coochi coochi eller nåt sånt :D).

Det bästa idag var att vår multi-lärare var sjuk!

Så jag och Lasse youtube-nördade oss i typ fem minuter innan vi drog. Fast jag ville inte åka ändå... Men med tanke på att Lasse och Sean skulle dra, kände jag mig lite obekväm med att sitta kvar med dudesen i rummet som jag inte känner. Men jag kan inte förneka att det hade varit otroligt trevligt att sitta kvar.

Och kommer ni ihåg duden som jag berättade om som liknade Alex sådär lite woshwosh? Inte för att jag såg samma dude, men när jag klev av pendeln och gick ner mot busstationen såg jag tamejfan en som liknade Alex igen sådär lite woshwosh. Den duden måste ha många kusiner spritt över hela Sthlm/Uppsala-län, hahaha.

Fast det är klart... På nära håll... En liten förolämpning mot Alex för att... Alltså om man säger såhär: Alex - hot, this guy - not.

Nåja, nu sitter jag här och jag diskat upp världens största disk. Ska fixa lite té med honung och sedan hopp i sängen (om typ 3 timmar :)). För imorgon är en annan dag.
Byebyeee.

Rödis

Yvette med röda näsan
hette en helt vanlig tjej
som blivit kall näsan
Därav kom hennes röda sken...

Jag känner mig fett ofräsch!

Galet

Jag är i ett så kallat chock-tillstånd. Håller på att göra ett reportage om droger och narkomaner. Pratade lite med en narkoman och fick veta lite inside-info om just denne person. Helt insane alltså! Sjukt galna grejer denna person har upplevt och som jag aldrig vill uppleva. Det stärker verkligen min ståndpunkt till att aldrig prova droger.

Helt galet. Kanske kommer med lite info imorgon om vad jag fick fram,
men nu ska jag tänka på refrängen och sussa lite i min sköna säng.
Hoppas ni mår bra så ses vi förhoppningsvis imorgon :) Puss!

Sunshine

When I look at your face I see dirt
All the sunshine you blow up my ass starts to hurt
And I don't really mind if I'm nothin' in your eyes
It's no surprise to me

Jah bless I and I

Ibland måste jag beundra min fantasi när jag drömmer. Hade ett par olika drömmar i natt. Men den bästa var ändå  när det helt plötsligt blev helt mörkt. Och sedan visade det en bild på en dude. Så kom det en berättelseröst och bara:

- Den första rastafarian som uppkom hette Robin och han brukade smeka sig själv med morötter.

Wtf!? Hur fick jag till det? Och varför? Jag måste ha sett alldeles för många rastafarian på stan på sistonde... Eller har jag blivit helt besatt av den kulturen?

Nåja, jag måste erkänna att rastafarians är rätt fascinerande. Musiken är nice. Människorna verkar softa... Men ja, jag vet ju fan inte mycket om denna lilla... kultur.

Och jag vet inte ens om jag fick till rubriken rätt. Språket alltså. Men nåt sånt kan det vara i alla fall... tror jag, haha.

Dagens

Pallar inte att skriva ett långt inlägg så det får bli en liten lista (man kan aldrig få nog av listor!)

Dagens humör: Sjukt, irriterad och trött
Dagens borde: Plugga (det händer aldrig iof)
Dagens frisyr: Flottigt och uppsatt
Dagens klädsel: Mjukisbralls med t-shirt
Dagens planer: Slagga
Dagens längtan: Fria näsgångar (eller vad det nu heter)
Dagens beroende: Dator
Dagens tråkigaste: Massor
Dagens låt: Jason Mraz - Song for a friend

Uahhh

Ibland undrar jag på riktigt om hon är helt bombad i huvudet.
För hon kan ställa något så otroligt korkade frågor...

Så jävla irriterande

Pojkar som busar



Jag måste få berätta en rolig historia för er :)
Min mamma jobbar som lärare i en grundskola. En dag skulle dom ha uppträdande och diverse saker. Så skulle några små killar från årskurs 3 sjunga. Dom ställde sig på scenen och började sjunga den här jävla låten, HAHAHAHA! Och det bästa vara att en tidning var där :D

Den pinsamma tystnaden spred sig...

Mjölk + Honung = Kärlek

Med en natt fylld av orolighet och ångest vaknade jag upp helt borta. Kunde knappt gå och hade världen yrsel. Otroligt osmysigt. Och inte nog med att jag är något så otroligt mycket förkyld, jag har även fått en liten lätt förlamning i överläppen. Haha (Ja, det är nu ni ska känna sympati :)).

Skulle titta på en film igår tänkte jag. Harry Potter, wehooo. Sjukt längesen jag såg dom filmerna. Men jag var för utmattad i kroppen och död i huvudet att jag inte orkade. Fatta. Jag pallade inte ens att typ somna till en film. Det är fan sjukt.

Nåja. Snart måste jag fixa tvätten och städa lite. Hur ska jag orka?

Förresten måste jag bara säga att varm mjölk med honung i gör susen (i musen... hahaha, skämt åsido väldigt mycket) mot onda halsar! Jag drack en kopp igår och det gick över nästan på en gång! Very nice!

Hoppas ni är friska i alla fall och har det totalt nice :)

I like that geek

JAG SÅG MIN TÖNT IDAG!!!
Han med dom oskyldiga ögonen.
Han som går överdrivet svassigt.
Honom såg jag idag.
Och hela mitt hjärta fylldes av värme.

Jag har inte sett han på hur länge som helst.
Måste ha varit innan julen.
Och jag som brukade se honom varje dag.
Så att se honom idag lyste verkligen upp
i denna kyliga januariafton.

Har tänkt att gå fram till honom flera gånger.
Men jag har varken haft modet eller självförtroendet för det.
Förresten har jag tvekat.
Jag tycker bara om att titta på honom.
Och det räcker för min del.

:)

I helgen ska jag fan bara vara hemma. Lyssna på chillmusik, knapra tabletter och dricka. Bara ta det helt lugnt.


För jag hatar att vara förkyld och ha ont i halsen.


Fast först måste jag åka till ica och införskaffa lite honung, halstabletter och en grej till mitt té.

Blundar

Hur kan nåt så stort förvandlas
Hur kan man tappa orken att andas

Jag blundar
Och håller andan lite till
Hjärtat stannar.
Fan va ska jag ta mig till...

Helt B

"20:49 Kategorierna Årets utländska låt, album och artist vinns av Timbaland. Årets utländska låt är "Apologize". Vinnaren är inte på plats och har inte tid att skicka en videohälsning. Han låter hälsa att han förlorar 1,5 miljoner dollar för varje minut han är utanför studion."

källa: http://www.aftonbladet.se/nojesliv/article1697169.ab

Hahahahahaha, fyfan vad B! Tror knappast att han förlorar pengar på det. Det är ju mer att han inte tjänar dem just för den minuten. Han kan ju omöjligt gå back på det (!?). Har han blivit så egocentrisk och hög i huvudet att han inte har "tid" att spela in ett litet tack-tal till sina fans, som max skulle behöva vara 15 sekunder lång?

Sedan måste jag säga att nu när jag har hört orginalet på "Apologize", så är den mycket bättre än remixen som Timbaland gjorde.

Tack...

är ett ord som jag måste börja använda alldeles mer. Det är lika sällsynt att jag säger ordet "Tack" som "Jag älskar dig" och verkligen menar det.

Jag har så himla svårt att tacka och ta emot. När någon säger något. Ger mig komplimanger. Ger mig positiv feedback. Det blir liksom oftast... typ...

- Vad söt du är!
- Haha, yeah right...

Eller:

- Du skriver verkligen jättebra!
- Jasså? Jag tycker att jag skriver skitdåligt... bla bla


Det går bara emot att säga ordet "tack". Jag missbrukar orden "förlåt" och "ursäkta" alldeles för mycket. Säger förlåt för allt nästan. Om jag råkar peta på någon på tåget. Ooooj, förlåt!

I alla fall. Komplimanger. Jag kan inte ta emot komplimanger och det är egentligen inte så konstigt om man tänker efter. Brukar aldrig (nästan aldrig) få höra in real life att jag är söt eller fin eller något sånt där. Internet däremot brukar det komma ibland, och det är alltid lika roligt... Meeen, bilder kan vara retuscherade, trixade och inte alls likna mig. Så då får jag en komplimang för någon som inte är jag.

Så skulle det komma en dag då en kille faktiskt kom fram och gav mig en komplimang skulle jag antagligen skratta bort det och bara "hahaha, jadu...". Jag menar, när jag var mindre var jag lite halvt mobbad i cirka 7-8 år. Det går inte bara bort sådär.

Fast... jag vet inte. Jag försöker ge fler komplimanger själv in real life. Ni vet... såna här små saker. "Fin tröja", "Jäklar vad du passar i det där", "Ny frisyr? Skitsnyggt!". Man märker ju att folk blir glada.

Som jag har skrivit förut: Mer komplimanger folks och jag ska börja tacka för dem :)

Yay

Hm. Det känns lite som att jag råkade förstöra allt.
Bara lite sådär. Inte väldigt mycket. Bara... bara... något litet.


Just my luck :)

Gnhrroaoaaooo

Min mage är lite snevriden. Haha. Under loppet av 30 sekunder hann den kurra cirka 20 gånger. Det kan bero på att jag inte har kunnat äta normalt sedan i måndags. Och jag vet inte om det blir någon lunch för min del eftersom... Jag vet inte om det är någon från klassen i skolan (plus att jag inte har pengar till att handla nåt i såna fall).

Vaknade kvart i åtta imorse. Helt klarvaken.  Kunde inte somna om alls. Så det var bara att gå upp och fixa iordning sig. Lyssnade lite på Joan Osborne. Hon var helt okej faktiskt.

I alla fall... bey hey hey. Jag måste dränka min hunger med lite vatten. Yay. Hoppas att någon finns här i skolan som jag kan käka lurre med :D

"Jag känner av svampsmaken lätt"

Jag funderar på om vissa saker sitter psykiskt. Att om man inte vet någonting så är det ingen fara, men så fort man vet att det är så blir det andra bullar...

För jag tänker... Min bror hatar verkligen svamp. Han tycker att det är extremt äckligt och äter inte mat som innehåller svamp (oavsett om man känner smaken eller inte). Så skulle vi värma på en köttpaj idag. Och han utbrast "Skönt att den inte innehåller majs eller svamp eller nåt sånt skit". Jag var då tvungen att titta på innehållsförteckning vad den innehöll, och läste att den innehöll champinjoner. För att se om han kände av svampsmaken sa jag inte till honom att den innehöll champinjoner.

Vi värmde på. Han gick och satte sig vid vardagsrummet och när jag kom in frågade jag "Var den god?". Självklart var den det. Han smaskade på. "Det här är fan den godaste pajen jag har ätit någonsin... Och jävligt skönt att den inte innehöll majs eller sånt skit".

Johodu... Det där att han inte tycker om svamp och att han känner av svampsmaken måste ju sitta i hans psyke. Eftersom han inte kände av svampen i pajen.

Rolig ironi.

Vacker utan spackel... not.

Som jag hade förutspått var mediakunskap relativt tråkigt. Det kan inte ha varit många som lyssnade på hennes föreläsning. Hon är för mycket mesig när det gäller sånt där. Folk kan prata i telefon, spela datorspel, prata med varandra etc and she doesn't care at all... Vad vi märker i alla fall. Bara babbla på som om ingenting händer.

Men vi fick ferre uppgiften som var totalt onice! Satt där i ett rum och bara kände "blaahhhh" över hela uppgiften. Och dagens "aaw plutt"-feeling gick ju till när... öh... Gabriela frågade Alex om han kunde vara med på öppet hus ikväll och rarara. Och han bara "Ja, jag har varit med förut. Skulle visa grafisk... men det var ingen som kom dit". Sjukt pluttigt det lät, hahaha. Han är rätt söt :)

Och jag måste bara berätta att jag inte har haft på mig något smink förutom mascara dom två senaste dagarna i skolan. Ni kanske inte förstår, men det är ett jävligt stort steg som jag har tagit. Har inte gått till skolan utan foundation på cirka 4½ år. Nu när jag har varit utan... Känt mig som världens skabb. Jag har känt mig extremt äcklig och jag tror att... Jag inte kommer sluta med foundation. Inte tills mitt acne har försvunnit.

Nåja, hoppas ni har haft en trevlig dag. Jag måste snart diska (hur i helvete kan det bli så mycket disk på en dag!?) och fixa tvätten. Suck. Plus att jag missade O.C ... Fast det gör egentligen ingenting. Kände att det var liiite roligare att vara i skolan idag bara, hehe.

Over and out.

Random

Glömde bort att det var boksamtal idag, haha. Aj aj aj! Får ta och prata med Margareta senare.

Jag har något sug i magen. Vet inte riktigt hur jag ska tolka det. Ni vet typ... fjärilar i magen fast ändå inte. Bara ett sug. Magen kanske har sugit bort fjärilarna.

Och på tal om Heath Ledger! Det är så sorligt! I really liked that dude! Han medverkade i en av dom bästa kysscenerna i filmhistorian! Säger bara; Brokeback Mountain! Älskar den filmen. "Tio orsaker att hata dig". Bäst! Känns så konstigt för att... Jag och Sara pratade om vilken jäkla bra skådespelare Heath Ledger var förra veckan på historian! Att han var en av dom bästa... och att han såg bra ut (hehe). Nu så är han bara... borta. Känns så himla sorligt alltihop.

Vet inte riktigt vad jag ska göra nu. Borde plugga. Orkar inte.
Äh, vi hörs!

Heath Ledger!

image12

Skådespelaren Heath Ledger död

S O R G!!!! :'(

Holy shit

Jag såg en video på youtube tidigare idag och jag får fan fortfarande äckliga vibbar från den. Helt seriöst. Ont i magen. Jag mår helt illa.

Ehm... vet inte riktigt hur jag kom in på den videon. Trodde det inte var så farligt (det var iof inte SÅ farligt men ändå)... I alla fall. Man får se fyra pers som badar bubbelpool och helt plötsligt så bara bajsar en tjej. I vattnet. Det var ju antagligen inte mening men fyfan vad äckligt. Bara sitta där och helt plötsligt ser man upplöst skit i många mikrobitar flytande mot en. Ååå, så äckligt! Och videon har fastnat i min näthinna. Gross gross gross!

Skitsamma. Pratade med min PH idag. Gick bättre än förväntat och jag fick veta en trevlig nyhet! Känner mig lite stolt över mig själv, hehe. Och på eftermiddagen kom min multi-lärare och satte sig vid mitt bord. Suck ball dude. Så skulle man vara trevlig och social i typ 2 minuter. Nicka och säga "Jo, men visst... Det är jätteroligt med multimedia. Och ja, självklart går det bra för mig". Ren bullshit!

Satt där ett tag. Det var nice. Trevlig utsikt. Tittade på klockan och woopsie, klockan var redan halv 3. Packade ihop allting och åkte hem för att hinna se O.C (ja, jag är ju besatt av det programmet).

Och nu sitter jag här. Har typ dansat, hoppat och sjungit i 1½ timme. Fan, roligt! :) Har inte gjort det på länge. Lyckorus till tusen, hehe. Tur att ingen såg mig bara. Alla skulle få ont i ögonen.

Snart ska jag hoppa in i duschen. Alltid lika skönt det. Hoppas ni har haft en nice dag. Pusshej, så ses vi imorgon.

GC!

Måtte det vara sant! Måtte det vara sant!
Då blir jag väldigt, väldigt glad... Ohoj...

I REALLY HOPE SO :)

Tänk att äntligen få se dem...
KUNGLIGT!
Jag som missade dom förra året.
Det får tamejfan inte hända igen!

Ü

I en värld av idioter
står jag först i kön...

Logiskt

Petter - Logiskt (feat. Säkert!)

Jag är helt besatt av den låten förtillfället. Vet inte riktigt varför... Men den sista versen är grymt bra och passar mig rejält bra! En annan låt jag bara älskar är "No one" med Alicia Keys. Otroligt bra. Vacker. Underbar.

Lyssnar just nu på The Fugees "Killing me softly". En gammal goding som jag bara kom på att jag ville lyssna på. Den är så jäkla relaxing att lyssna på. Nice nice nice.

Skolan idag då? Jadu. Tycker fortfarande att textkommunikation B är otroligt torrt och tråkigt. Min lärare sa "Nu ska ni ta med allt det ni har lärt er under höstterminen. Ta nytta av allt nytt ni har lärt er alltså". Och jag känner att jag inte har lärt mig ett piss. Dessutomr drog hon över på tiden igen. Blä.

Multimedia. Alltså... Ingen kommentar på den läraren eller lektionen förutom UÄCK.

Förresten har meningen "I got a penis" fastnat i mitt huvud. Antar att det var Alex's tanke att det skulle fastna i åtminstonde någons huvud. Vilket det gjorde - moi's! Rätt illa att min hjärna tar upp jobbiga meningar och repeterar den (minst) hundra gånger.

Ska till skolan imorgon... Ska prata med Petra. Uha. Hon kommer ju dra ut på allt, så att vi kommer sitta där i minst två timmar. Fy satan.

Jag är seg... and I don't got a penis (det är rätt logiskt), mooaahaahaaaaaaaaaaa.

Cat bloopers



Det här roar jag mig med på textlektionerna :)

rip

R.I.P Henke!
Vila i frid!

AAAAAAAAAAAA

Jag blir sjukt irriterad! A-bokstaven på mitt tangetbord fungerar inte om man inte bankar ner den totalt. Krossar den. Mosar den. A A A A A! Vet inte hur många gånger jag har fått skriva om orden för att A'et inte fungerar.

Idg gick jg ut på en promend. Det vr sjukt härligt....

Blä. Jag som tycker om just den bokstvaven väldigt mycket... efter Y, hahaha (eller hhh :P)

3 laxar

Fick ett nytt schema till vårterminen. Rätt nice faktiskt! Börjar 09.10 på måndagar, sedan resterande dagar börjar jag 12.30. Men jag har kommit till skolan runt halv elva ändå. Blir så rastlös när jag sitter hemma, så då kan jag lika gärna vara rastlös i skolan. Plus att det är roligt att träffa människor, haha.

I alla fall. Psykologi verkar rätt nice! Men det tyckte jag i och försig om Filosofin i början också... Men nej, jag fick bättre start på psykologin. Vi skulle diskutera i en grupp och jag tänkte "Holy shit! Jag kommer ju sitta tyst som fan och inte våga säga nåt. Kul kul för dom i min grupp". Men det var en annan tjej som tog på sig den rollen, och jag var faktiskt den av dom som pratade mest. Heja heja, Yvette goes social, haha!

Började prata med en kille som heter Maxim. Härlig dude! Vi skulle intervjua varandra. Så då började jag fråga honom...

Y: Vad tycker du att du är bra på?
M: Att vara social och... prata. Hatar när det blir tyst, som det blev nu i början
Y: Jahaa, det är bra
M: Ja, det tycker jag också
Y: Mmm... och då är det ju skitbra att du hamnade med mig som är världens mest sociala människa.
M: Aaa, aaaa. Jättebra!
Y: ... Du förstod att jag var ironisk va? Jag är lite asocial av mig, hahaha...
M: Ahaaa... eh... Ja... Nej. Jag förstår inte när människor är ironiska...

HAHA! Det var så jäkla klockrent! Ni vet ju hur blyg jag är? Och ni som inte vet det... Jag är blyg! Så jävla mycket! Det tar mig typ 100 år innan jag öppnar mig för människor och... och jag är jättebarnslig för den delen också. Men han var väldigt snäll. Han gick också filosofi, så kände igen honom därifrån.

Skitsamma... Idag jobbade jag ju! Aaaaaaaaa-ah. Scheisse. Från sju till nio gick det extremt segt! Jag tittade på klockan var femte minut! Det var så tråkigt... Sååå tråkigt! Senare gick det väl rätt okej. Känner att all slit... Att det kommer känna värt det ändå när jag får pengarna på fredag. 3000 kronor sitter aldrig fel! Mmmm namnam :)

Cry me a river

Fan fan fan fan fan fan!

Det känns inte bra någonstans. Jag ska jobba i helgen och jag - bokstavligen - hatar mitt jobb! Jag vill inte. Det är nästan så att jag vill hitta på vad som helst för att inte kunna jobba. Eller att jag kommer bryta sönder totalt i bilen och börja böla i bilen.

På tal om att gråta... Jag har blivit sjukt blödig på sistonde! Vet inte hur det kommer sig. Känner mig skitfjollig när jag tittar på något program/någon film och känner den här lilla klumpen i halsen, och dom osäkra tårarna som kanske håller på att rulla fram. Det är ju så inte jag!

Så jag har börjat gråta till filmer. Vare sig det är lyckligt eller sorgligt. Jag gråter. När jag läser något sorligt/lyckligt. När jag tänker på något sorligt/lyckligt. Allt! Det är ju inte jag.

Måste börja tuffa till mig igen, för jag vill inte gråta. Det känns så... uttorkande.

Förlorat

Du sitter ensam på en trottoar och känslorna du hade dom finns ändå kvar. Var jag så underbar? Jag vet du känner hur doften sitter kvar som klister på din tröja. Det är allt du har. Var det så underbart? Du ska nog få ditt svar.

Du har förlorat. Glöm allt det där jag sa. Nu ställer jag tiden på noll.

Kan du inte fatta? Jag spelade ett spel. Sedan kom du med i leken, då blev det bara fel. Jag känner inget mer. Kan du inte se det? Bilden är så klar. Jag släpper dina händer och tankarna jag har. Du ska nog få ditt svar.

Du har förlorat.

Pain

Varje gång gör det lite mer ondare än innan. Men det brukar rinna av mig snabbare efteråt. Men det gör ont. Och jag har svårt att andas. Det gör ont i bröstet och det känns som att någon virrar ett rep runt min hals.

För den här gången har det inte runnit av än. Den här gången har inte alla delar runnit av mig ännu. Den här gången gör det fortfarande ont att andas.

Jag förstår inte riktigt på mig själv. Jag vet konsekvenserna men jag tvingar mig ändå att läsa. Ärren i min själ sprättas upp gång på gång, och jag låter det blöda. Jag försöker inte ens linda en trasa runt såren.

Det är som mitt omedvetna jag vill se det osynliga blodet rinna. Att jag vill känna min fantasismärta. Att jag vill tycka synd om den lilla fjortonåriga Yvette som fortfarande finns inom mig.

Allt det hon fick gå igenom. Att jag står där i fönstret och ser när händelsen utspelar sig utan att göra något. Jag ser rädslan i hennes ögon. Paniken som väller upp i hennes kropp. Men jag gör ingenting. Jag bara står där och ser på när det händer.

Kanske en del av mig ville att det skulle hända? Kanske känner jag att livet har blivit lite bättre fastän alla såren är mycket djupare. Kanske har jag lärt mig att leva med alla ärr, alla sår, alla känslor. Jag kanske innerst inne tycker om den jag har blivit efter sommaren 2004?

Men varje gång gör det lite ondare än innan. Varje gång får jag det svårt att andas.

En ordbok, tack

Idag kom min lärare i textkommunikation fram till mig och sade "Yvette, du borde bli en copywriter". Jasså du, tänkte jag. Var det någon slags uppmuntran till att fortsätta med textkommunikation b? Tittade på henne med en skeptisk blick, så fortsatte hon "Jag läste din rapport till mediekommunikation, och dina förslag var ju skitbra! Du kan det här".

HA! Så det var inte fel på mig. Mina förslag var bra. Nu fick hon faktiskt reda på att jag hade försökt med mina texter, men på vägen gick något snett. Nu fick hon faktiskt reda på att jag inte bara hade suttit och blickat mot en vägg och tänkt på typ insekter.

Det är rätt synd att ni aldrig får ta del av mina bra texter. När jag skriver bra (tydligen). Man kanske ska våga lägga ut en text här? Min krönika om Stockholm VS Bålsta. Men jag vet inte. Det känns inte så jäkla lockade förtillfället.

Har i och försig en massa diker som jag kanske vågar bjussa på. Men nej ... Det känns inte så lockade heller. Dom känns ju rätt ... vad kan man säga? ... privata? För mycket jag? För många känslor inblandat? Fast jag kan skriva in en ... Men den skrev jag typ i åttan, nian.

Jag avundas alla som får in alla ord helt klockrent i en dikt. Mitt låter bara bajs. Ihopkletat. Mundiarré. Eller vad man nu vill kalla det. Jag vill också kunna några riktigt fräsiga ord. Det är så jäkla synd att mitt ordförråd är så litet. Borde köpa mig en ordbok men har inte råd. Om ni vill får ni gärna lägga en slant i min burk :)


Meningslösa
är de ord du säger till mig

Smärtfullt
behandlar du mig

Hatfulla
är de blickar du ger mig

Du
är jag

Earthcake



Fyfan vad jag har skrattat åt den här videon! Hahahaha.
Can you tell us about the earthcake...?

(ANDAS XD)

Dubbelgångare

Har ni stött på någon på stan som är sjukt lik någon annan, t ex en i din bekantskap eller någon känd person? Har stött på en hel drös själv. När jag var på Bengans (en skivaffär) t ex i somras stötte jag på en som liknade Tom Delonge (sångare i Blink 182). Det var helt sjukt vad lik han var honom! Nästan så att det blev en stalker-varning för min del.

Har även träffat på många andra som liknar någon på långt håll. En jag såg förut var sjukt lik Johnny Depp på långt håll. Mitt hjärta började dunka i 150 och jag fick verkligen kika noga om det verkligen var honom. Men ja... nej, det var det ju inte, haha.

När jag satt på centralen idag och väntade på pendeln tittade jag åt höger. Det var så roligt, för jag tittade lite snabbt sådär och det kom en dude gående mot mig, och sådär snabbt såg han precis ut som Alex (En som går media i min skola). Och det blev typ "Fan vad fort han har bytt om, och vad fan ska han åka pendeln för?". Men ja, det var ju då inte han såg man när den här duden kom lite närmre mig och man verkligen hade tittat in honom... Fast dom hade några likheter faktiskt.

I alla fall, den här killen... Baoooooow. He was so gorgeous! Gor-ge-ous! Och det bästa var ju att han skulle åka med Bålsta-pendeln. Det sämsta var att han hoppade av vid Jakobsberg. Bye bye hottie! :( Det är ju så synd att jag är så blyg vid sådana här tillfällen. Jag menar, här har jag en skitsnygg kille framför mig, och jag vågar inte göra ett piss. Det hade ju bara räckt med att hojta "Fan vad snygg du är" när han var på väg av tåget, men nej nej...

Nåja, min drömprins dyker väl upp (eller så finns han där framför min näsa utan att jag ser det) förr eller senare :)

-

You said you read me like a book, but the pages all are torn and frayed...

El nacho

Det var ingen lektion idag, men det var skönt att åka iväg i alla fall. Satt då i skolan och bara softa. Lasse kom lagom till omprovet och efter det satt han, jag och Sebbe och chill a dill. Eller Sebbe gjorde någon läxa. Whatever... Skolan hade besök från utlandet. Eleven som pratade var helt klockren!  - Ehm, and this is the media... öhm öhm.. plane. Hahaha! Poor dude. Och vi såg förresten Mr Kunskapsgymnasiet! Han som är på första sidan på vår loggbok... Wow.

Nåja, efter ett tag, efter att vi var en liten stund i kafeterian, drog jag och Lasse till Donken vid Globen. Var sjukt sugen på en El Nacho! Har ni smakat den? Äckligt god! Ja, ä-c-k-l-i-g-t gott! Så vi satt där och snackade en massa skit. Det varo nice.

- Tycker du fortfarande...?
- Nej nej nej... lite... ja.

Snacka om att egentligen vilja ljuga men inte kunna. Det är det som är dåligt (men ändå bra), för jag ljuger inte så mycket längre. Det går bara inte. Min mun bara kräker ut all sanning. Så fråga mig nåt och jag svär på att jag kommer att tala sanning, haha.

Åkte till centralen och där splittrades våra vägar, haha. Jag tåg pendeln hem och somnade vid Sumpan! Helvete vad skönt det var! Fick ju sova en halvtimme! Nice nice nice.

Eh ja, och nu sitter jag här. Har inte gjort ett piss. Hann precis hem till O.C började. Jag har blivit besatt, och nu kommer jag antagligen inte hinna se den nåt mer, buhu. Får väl köpa boxarna, haha.

Totalt onödigt inlägg. Men det är sådana här inlägg som gör dom intressanta inläggen - just precis - intressanta. Och nu är min bilddagbok begränsad. Ajsing. Hoppas ni njöt så länge ni fick titta in den i alla fall.

Disken väntar. Pusshej, så ses vi imorgon :)

Fan

Jahopp. Så missade man bussen då. Första gången det händer, fast jag kommer ju inte komma för sent men ändå... Kommer ju inte vara framme förrän vid typ... kvar över elva, tjoh.

Men så går det när man sminkar sig för länge och är allmänt sjukt seg på morgonen. Sov ju en extra halvtimme. Det var nice nice nice!

Ja ja, jag vet ej fan om jag ens behöver åka till skolan (?). Men skönt att komma iväg ändå.
Vi hörs/ses! Pusshej

Pins and needles

Jag blir alltid så himla till mig när jag vi kommer in på ämnet "Favorit låtar". Min är ju - såklart- Billy Talent's Pins And Needles. Den låten är bara så... genialisk! Hans röst, melodin... Gitarren. Det är öronorgasm tusen gånger om, om inte ännu mer. Ni vet när man lyssnar på en låt och man vet inte vad man ska ta vägen? Det är liksom klimax rakt igenom. Från början till slutet, och vid slutet tar det inte ens slut. Den bästa låten genom tiderna, helt klart! Början av texten är bäst... och slutet har ett sånt jäkla bra sammanband med början. Det är bara underbart!

Lyssna och njut...





Never understood how she could,
Mean so little to so many
Why does she mean everything to me?

Is it worth the pain, with no one to blame?
For all of my insecurities
How did I ever let you go?

( ... )

I never walked so far on a lonely street,
With no one there for me
It took too long to see her in misery
And now it's clear to me

That it's worth the pain, always take the blame
For all your own insecurities
How did I ever let you go?



I'm lovin' it!

Pablo Fransisco

http://www.youtube.com/watch?v=SZE5PySawiM
Älskar det här klippet! Hahah.

Mjau

Fyra sekunder... underbart är kort.

Ska tydligen ha PH-samtal på tisdagar. Kul
Brukar i och för sig åka till skolan.
Men ändå.
Det känns bättre att åka hit utan att jag
egentligen behöver det.
Kan liksom välja om jag vill hit eller inte.

Nåja, ska ändå åka hem snart.
Spännande avsnitt på O.C klockan fyra som jag inte vill missa.

Jörgen

I min hjärna bor en liten man, men han är inte riktigt sann. Han bestämmer och styr över mig och gör mitt liv så svårt. Så får man inte göra. Jörgen, du är mitt samvete och vi är inte polare med varandra. För du är tråkig och trist. Om jag kunde skulle jag brotta ner dig hårt!

Nä, nu lägger du av Jörgen. Det är inte roligt längre. Lägg av sa jag till dig. Lägg ner och försvinn. Nu lägger du av Jörgen. Spela inte duktig längre. Lägg av sa jag till dig. Lägg ner och försvinn.

Jag vill rulla runt i gräset och vara glad. Jag vill dricka mej full uti varenda stad. Jag vill ställa upp mina gamla pojkvänner på en rad. Ja, det vill jag verkligen göra! Berätta för dem vad jag tänker och tycker. Beredd att leva hela livet på krycker. Men du tvingar mig sitta som ett fån och säga tjingeling i telefon.

Nä, nu lägger du av Jörgen. Det är inte roligt längre. Lägg av sa jag till dig. Lägg ner och försvinn. Nu lägger du av Jörgen. Spela inte duktig längre. Lägg av sa jag till dig. Lägg ner och försvinn.

I långa loppet kommer du bli nöjd. Det lovade du mig då när jag skaffade dig. Men nu har lång hela långa loppet redan gått, men du kan glömma att varit det med något. I långa loppet kommer du bli nöjd. Ja, det lovade du mig då när jag skaffade dig. Men är jag det, nej nej, jag är inte det.

Nä, nu lägger du av Jörgen. Det är inte roligt längre. Lägg av sa jag till dig. Lägg ner och försvinn. Nu lägger du av Jörgen. Spela inte duktig längre. Lägg av sa jag till dig. Lägg ner och försvinn.

(mv)G

Ha! Ödets ironi. Jag fick (som om jag inte visste det) G i slutbetyg i textkommunikation. Men det är bara på självaste kursen. Tydligen skriver jag (hör och häpna) på över ett MVG-sätt. Haha. Lite smått skojsigt är det ju. Och tydligen är jag en av dom här skribenterna som någon, typ någon redaktör för skoltidningen, skulle kontakta för en text... Eller nåt sånt. Jag har ingen aning, kommer inte ihåg.

Så... kanske ska jag satsa på VG i textkommunikation B... Om jag orkar. Det är inte säkert, haha. Men nu har ju mitt schema tunnats ut väldigt mycket. Peace på det.

logiskt

hej jag heter ------ mitt liv är som ditt
vet inte om du sett det, men de liknar mitt shit
för jag ser allt svart på vitt, alltid missnöjd med nåt
grubblar över saker som jag nog aldrig förstått
deprimerad mellanåt, de jag bär på e svårt
jag tycker synd om mig själv när jag jobbar för hårt
lovar o inte håller det, som driver mig finns där
jag gillar dom som delar mitt synsätt o flyger i min sfär
kanske tappat det helt, spelat för många spel
målat in mig i ett hörn, fått en törn
det är då jag hatar mig själv, och kommer på det
för jag har ingen jävla aning om vafan jag håller på med


det är så logiskt, alla fattar utom du
du har inte en aning, du har inte en aning
det är så logiskt, alla fattar utom du
du har inte en aning, att jag tänker på dig precis just nu

Alladin Skylt och Plast AB

Jäklar vad pinsamt det känns att jag gick och la mig klockan tjugo över nio igår kväll och somnade efter cirka 5 minuter. Dock var jag ännu mer tröttare imorse än vad jag var igår när jag skulle upp. Men i alla fall. Tjugo över nio. På en lördag. Jag har inte lagt mig så tidigt på... flera år.

Och idag var det en jävla plåga att vara där. Fick ju stå vid monteringsbordet igen. De coola bordet. Där grabbarna hängde. Det populär. Där alla ville vara. Inte jag. Jag vill inte stå där. Satingen vad tråkigt det var idag. Ännu mer tråkigare än igår. Tiden måste fan ha stod stilla i en timme eller två.

Robin var lite full när han kom till jobbet, haha. Han hade på sig partykläderna och satte på musik på högsta volym. Nice nice nice. Han är rätt charmig faktiskt. Och han hann ju att bli bakfull innan dagen tog slut, så han somnade i bilen. Den jäveln åker till Kina/Thailand om 10 dagar och är borta i 4 jävla månader.

Men dom tjugo sista minutrarna gick ju segare än segast.

14.31 - Oooh, bara tjugo minuter kvar!
14.33 - Va? Två minuter? Kan ju inte vara möjligt
14.36 - Fem minuter... Det här kommer ta en evigheeeeeeeet.
14.41 - Hoho, kan man inte få sluta liiite tidager?
14.43 - Gör jag dom här så går nog tiden fort
14.44 - Jäklar! Hann jag göra så mycket på så kort tid?
14.45 - Näää-ääää, det kan inte vara möjligt!?!?
14.48 - Åhooooo, jag klarade av att inte titta på klockan i tre minuter
14.49 - Ska inte mamma komma nuuuu?
14.50 - "Yveee-eeetteee! Det är dags att åka nu" YEEEEEEEES!

Jag... är så glad över att den här helgen är över, hahaha. Och man tänker att 8 timmar inte är så mycket.. Men det är det. Verkligen jättemycket, och haja att jobba där på HELTID! Det finns en galning (inte bokstavligen) som gör det! Hon har gjort det i 28 år. Jag kan inte förstå hur hon o-r-k-a-r!!!

The fairytale gone bad

Ibland undrar jag om jag någonsin kommer samla tillräckligt med mod för att våga berätta. Jag vill så gärna göra det men ändå inte. För jag skäms inte. Långt ifrån. Men jag har fått höra att människor i min omgivning gör det. Att de har skäms något så otroligt mycket. Och jag vill inte göra dem besväret genom att berätta.

Fast jag vill berätta att jag är en överlevare. En som klarade mig. En som är stark nog. För det har jag fått höra, att jag är stark alltså, av många människor. Själv vågar jag inte riktigt tro på det, för ingen har någon aning om vad som pågår i mitt huvud egentligen.

Dock måste jag erkänna att jag tror... Jag tror att jag har utnyttjat det där minnet, den händelsen, lite för många gånger. Varje gång något dåligt händer, varje gång jag mår dåligt skyller jag allt på den tiden, på honom. Varenda gång. Att allt som går dåligt har något samband med det där. Som att jag fejkar allt. Men ibland kommer det faktiskt fram. Varför? Varför hände det för? Var det mitt fel? Klart att det inte är mitt fel... eller?

Och det är som att jag ibland tänker att jag fejkar mitt leende, mitt skratt. Men det är mer att jag fejkar att jag fejkar mitt leende och skratt. Att jag vill tycka synd om mig själv, men att ingen annan ska göra det. För när allt kommer fram inser jag att när jag ler, när jag skrattar, när jag är med mina vänner är det äkta. Totalt. För jag mår som bäst när jag är med mina vänner och människor som står mig väldigt nära. De framkallar något helt äkta ur mig, och jag älskar det. Jag önskar bara att de kunde förstå det. Jag behöver dem.

Därför vill jag så gärna berätta för er om det som hände mig. Så att jag kan bli äkta rakt ut i fingerspetsarna. Jag orkar nästan inte vara falskt längre. Varken mot eller eller mot mig. Jag börjar tröttna på mig själv. På mig och mitt gnäll. Jag hör det själv. Gnäller hela tiden. Jag gör det nu. Gnäller över att jag gnäller.

Att ni står ut med mig.

Så jäkla tråkigt.

Jag har kommit fram till att jag inte är någon mysig människa på morgonen... Inte klockan 04.50 i alla fall. Jag var på ett redigt pisshumör när mamma väckte mig, och blev inte gulligare förrän vi kom fram till jobbet (05.45). Jobbet... jodå... Det var... phhhhrfff typ, om ni förstod det där. Tråkigt som satan! Jag menar inte tråkigt men det går, utan det är trååååååå-ååååååå-åååå-kigt. Fast det konstiga var att det gick långsamt men ändå fort. Jag tittade på klockan varje kvart (efter lunchen blev det typ varje tionde minut).

Jag halkade typ inte på en så kallad räkmacka. Hamnade nämligen vid monterings-bordet. The table! Det bordet som alla ville sitta vid. Det coola bordet. Det populära bordet. Grabb-bordet. Några har kämpat som en jävel, slitit, för att komma dit. Men jag lovar er. Det var INGET speciellt med det där bordet! Visst, vi hade radion men annars... Det är inget speciellt. Inget WO-HO om vi säger så.

Så jag spetsade lite. Nitade lite. Så här i ord låter det lite coolt, men nej... Nej nej, big no! Fy satan. Ska upp 04.50 imorgon också. Jag kommer nog vara på ett ännu mer pissigt humör. 8 timmar på det där skitstället.

05.45 - 14.45

Hoppas att ni fick en nice sömn i alla fall!
Måste väl gå och lägga mig vid nio ikväll för att orka gå upp.
Pusshej!

Hellogoodbye

Passar på att skriva ett inlägg nu eftersom ni antagligen inte kommer få höra så mycket av mig i helgen. För jag - den tråkiga och mobbade Yvette - har fått ett pissigt jobb. Jag ska montera med killarna. Jag bad till Gudarna, Ödet, eller vad det nu än är, att inte få montera... Men icke sa Nicke. Ska i alla fall upp vid typ kvar över fem. Härlig tid! Ska upp vid kvar över fem på söndag också. Jag kommer att dö, på riktigt, av trötthet! Ingen vila här inte.

Idag hade vi utställning för vår trafikreklambajs för skolan. Uha. Nu fick övriga MP2or se vårt arbeta. Mmmm, yummie yummie :( Där någon gång under håltimmen (som egentligen inte var en håltimme fast det var det typ ändå) stack jag och Lasse till Globen City och trixa lite på Kicks och sedan kom vi tillbaka. Pekade fuck you till alla (eller inte) och satte oss vid ett avlägset bord och snacka en massa skit.

Dagen gick. Thai-kycklingen får tummen ner med youtube-klippen vi såg får verkligen tummen upp. Jag tror inte att jag har skrattat så mycket på länge som jag har skrattat idag. All creds till Lennart... Hahaha, oj oj, vad rolig jag var där.



Sluta bara whina. Det är inte du som ska komma med
den här anklagande, arga blicken. Det är inte du som ska vara
besviken. Det är inte jag som ska känna mig som den skyldiga.
Det var du som förändrade hela situationen. Inte jag


Visste du, darling, att ibland måste man kämpa för det man vill ha.



Ni får ha det så gött och sup inte skallen av er helt och hållet.
God natt!

boom boom



Boom boom boom boom
I want you in my room

haha ;D

Montera

Har precis hoppat ur duschen. Skönt som fan det är att duscha, låta varmt vatten rinna över sin kropp! Eftersom jag måste dra ner kaffet och téet har jag druckit varm choklad idag! Det, om något, var namnam på hög nivå! :D Ja, alltså, jag har ju inte dränkt mig själv med choklad. Har faktiskt bara druckit en kopp... Men funderar på att göra en kopp till, krypa under täcket, mossa upp mig i soffan och titta på Secret Window (har iof missat skitmycket... but what the hell, missar ju inte den sista scenen i alla fall).

Jag har även pepparkakor i mängder idag. Uha, det gick så långt att jag var tvungen att gömma dom, haha.

Och jag fick precis en underbar nyhet... not! På det nya jobbet jag ska börja på jobba i helgen ska jag tydligen - mitt allra första arbete - montera med grabbarna som jobbar där. Oh yes! Bra första intryck jag kommer göra. And the worst part is that dom är emellan 18-23 år gammal (Perfekt om man tänker efter... men ändå inte!!!).

Jag vill inte... Jag vill inte. Jag vill inte. Jag vill inte. Hade hellre börja med nåt annat som man jobbar själv med. Uäckie!

Ja ja, godnatt alla söta människor där ute!

Random

Kände för att börja en novell men så dog allting som jag hade målat upp i mitt huvud. Jag visste att jag skulle ha skrivit upp det jag kom på, på en gång och inte väntat. Men har ni någon bra tips på t ex en musiklåt, eller en dikt eller vad som helst, med en bra story så hör gärna av er, hehe.

Pratade med min skolsyster idag för första gången sedan jag började gymnasiet. Hon hade en väldigt söt brytning, haha, och var väldigt trevlig. Det roliga var att min PH skickade dit mig, och det enda skolsystern sa var att jag skulle prata med min PH... Och ja, hon typ "skickade" mig tillbaks till min PH. Bra där!

Såg förresten är jättesöt kille idag med snygga dreads (med en svart, snygg hårband). Namnam säger jag bara (och mina ögon), hahaha.

Kanske kommer ett inlägg senare.
Vi hörs!

Yeh.

Fick reda på när jag kom till skolan att vår svensklärare är i Finland. Så det var något otroligt onödigt att åka hit till skolan igen. Men äh, skönt att komma hemifrån ett tag och kanske hinner jag fixa en bok...

Ikväll går Secret Window på kanal 6. Man kanske ska titta på den. Inte för att den är så bra men Johnny Depp är ju med och han är ju så otroligt het i tandställning... Nja, han är hela tiden (nästan).

Over and out. Peace!

Låt oss sitta på lite köttfärssås och blod.

Hade tre sjuka drömmar inatt. Jag var illamående och hade yrsel sömnen rakt igenom. En dröm (måste berätta) var att jag och 4 vänner gick ner till en tunnelbana. Tåget rullade in och vi gick på. Så ville dom gå upp en trappa (ja, det var en två vånings-tåg). Vi gick upp och sedan där uppe fanns det ett speciellt... rum eller vad man nu ska säga. Och för att komma in i detta rum var man tvungen att krypa emellan några säten och ett lågt tak. Då när jag ska krypa igenom såg jag att hela tåget, alla säten och allt var inkletat med köttfärssås och blod. Min enda tanke var "Jag vill ut härifrån. Jag vill inte vara här".

Mina vänner var helt envisa om att vi skulle in i detta rum och alla hade redan krypit igenom dit. Jag som är relativt fet och springan som man var tvungen att komma igenom var litet. Men på nåt vänster (ni vet drömmar) kom jag igenom. Så satt vi där. Plötsligt började en av mina vänner hulka och hon höll för munnen. Vi sa om och om igen "Gå till toaletten om du ska spy. Gå på toaletten", men hon vägrade att lyssna på oss utan gungade fram och tillbaka där hon satt och hulkade. Så jag stoppade fingrarna i öronen och nynnade ifall att hon skulle spy där ute, men hon gick på toaletten iallafall.

Så där satt vi på säterna som var fyllda med köttfärssås och blod och jag mådde dåligt som fan.  Kanske det berodde på blodet? Ni vet, jag tål ju inte blod. Jag mår helt dåligt av det.

Jag känner mig alltid som ett psycho när jag drömmer sånt här, men jag kanske är det? Vaknade upp helt stressad och med världen hjärtklappning. Hade svårt att andas och mådde helt skit. Så härligt med en lugnande sömn. Så jag gick inte till skolan idag. Tror att jag behövde vila. Har inte haft en hjärtklappning på någon timme, tjoho :D

........

Come and rescue me, I'm burning can't you see?...

I dunno if I'm gonna make it... Helt seriöst.
Jag vet ingenting.

Lost.

Hjärtklappning

Har inte haft en "kraftig" hjärtklappning på över en timme. Applåder, applåder! För det är det jag har, har jag kommit fram till. Starka smärtor (rätt böjning, tack) i bröstet, illamåendet. Hjärtklappning utan tvekan. Så jag måste minska konsumtionen kaffe, té, tobak och alkohol. De två sistnämnda kommer ju inte bli särskilt svårt att slita sig ifrån... Inte kaffet eller men téet! Buhu. Det är ju SÅ gott.

Så det är alltså bevisat att jag har ångest. Men att det var en sån stark ångest hade inte ens jag en aning om. Jag kan inte ens sätta fingret på vad jag har ångest för. Är det konstigt? Det är säkert något omedvetet som jag inte tänker på... Eller att jag tänker på det omedvetet hela tiden vilket gör mig stressad och får ångest.

Ja, antagligen är det så. Blah. Det låter lätt uppenbart. Jag är korkad, I know ;) Och nu vet jag varför jag är illamående hela tiden också - ångest

Källan är ångest.

Hur kan man minska på ångesten? Jag har ingen aning (annars hade jag väl inte haft det). Vad kan man göra? Tänker väl inte be om tips eftersom ingen kommenterar ändå... Så, jag får väl surfa runt på internet och klicka mig framåt. Wish me luck!

Geh

Jag känner nu att jag verkligen behövde det här lovet väldigt väldigt VÄLDIGT mycket, hehe. Kände att jag förlorade en del av min personlighet, en del av mig, dom sista veckorna på höstterminen. Mina vänner kanske märkte av det? Eller kanske inte... Jag vet inte.

Det här jullovet fick mig att komma tillbaka i nästan samma bana som jag var i förut. Det kanske var därför jag började lyssna på den musiken jag lyssnade på förut. Var med familjen. Sov mycket. Hitta tillbaka till mig själv - nästan. Det känns skönt.

Jävligt nice.

Hrm, yeah.

Oh, lyckades precis pressa ut en tår ur ögonvrån! Nej, jag är inte ledsen. Inget har hänt  - förutom att jag fick tvål i ögat för ungefär 5 minuter sedan och det har svidit som satan sedan dess. Men nu... Ja, nu så kom äntligen tåren som en hjälte!

Hade lite tidigare idag smärtor i hjärtat också. Nej, inte psyiskt - fysiskt. Gjorde så satan ont att jag var tvungen att pressa ihop bröstet (det hjälpte faktiskt, haha. Kanske får en blodpropp och dör :P

Ja, jag är ju inte rädd för döden längre. Jag menar, då är jag död. Vad ska jag göra åt saken? Ingenting, haha. Det är ju alla som lever som måste fortsätta kämpa medan de sörjer mig totalt (hahaha egoist till max!).

Förresten kan jag komma tillbaka som en snäll ande till er. Blåsa er i öronen. Skrämma upp er lite. Hoppa i era sängar. Smyga på Johnny Depp när han ligger i sängen. Oh yes på den sista!

Nä, måste väl sussa snart! Jag vill inte. Är inte ens trött... Får väl ligga i sängen och drömma oskyldiga drömmar... hehe. Hoppas att allt är gött med er! Ciao!

Skola igen då

Första skoldagen år 2008 - helt meningslös. Jag hade inte ens behövt kliva upp ur sängen imorse om jag inte hade velat. Inte nog med att jag inte fick min sovmorgon (råkade av misstag sätta klockan på 05.15), utan vi hade inte lektioner heller. Trodde ju att vi skulle redovisa något som jag inte hade någon aning om vad det var, men tydligen inte.

Gjorde klart mitt portfolio i text i alla fall, och gjorde en löpsedel. Sedan umgicks jag med Lasse. Vi lunchade med några i klassen. Mysigt, mysigt.

Sedan skulle vi till stadsbiblioteket för att låna en bok. Boken jag ville ha var helt utlånat överallt! Gick till Bålstas bibliotek, men den var inte ens öppen. Great. Så nu kommer jag bara få G i svenska. Det hurrar vi för!

Justja, fick G i arbetsmiljö och säkerhet ändå. Det hurrar vi mycket för!

Kom hem. Somnade lite lätt i sängen. Sedan i soffan och lite när jag satt i stolen. Jag är så trött! Det är inte sant... men ändå vet jag att jag inte kommer somna förrän typ tolv. Låter kanske inte så sent i era ögon, men för mig är det länge.

Funderar på att åka till skolan imorgon. Pluggar, helt ärligt, bättre där. Tar nog bussen så att jag kommer dit runt 10... antar jag.

Det satt en jättesöt pojk på pendeln påväg hem. Vi kastade lite blickar mot varandra och log. Sedan gick han av. Synd. Men jag tänker det... Ska jag gå runt hela mitt liv och bara flirta med människor? Aldrig stadga mig? Inte ens få ett pyttelitet förhållande någon gång? Det verkar inte som det... Så jag får väl börja leva med det.

For a optimist, I'm pretty pessimistic (and I love it!)

Unendlichkeit

Värmen för oss ända till oändligheten
Allting driver förbi oss
I månskenet finns bara vi två

Oändligheten är inte långt borta
Oändligheten är nu inte långt borta

Nästa evighet är på gång
För alltid är allt vi har kvar
Förbi horisonten vid himmelen

Oändligheten är inte längre långt borta
Oändligheten är nu inte längre långt borta

crazy

Scheisse, är den äcklig eller!?!?!?!?!?
Jag har uppdaterar och fixat och trixat och ändrat layouten minst 150 gånger och bloggen VÄGRAR att ändra sig.
Gör jag nåt jävla fel eller!?!?

JAG BLIR GALEN! (haahahaaaaaaa... Desperat Yvette på G).
Dom skriver att man behöver trycka F5, har jag gjort det.
Förut var man tvungen att skriva ett till inlägg, det har jag gjort (se inlägget innan detta :)).

Oh, vifta med händerna fjortis *vift vift*

ujhtfgdrsa

Gosh, vad irriterad jag är! Har försökt trixa med den här jävla bloggen skitlänge!
Hatar att jag inte fattar ett piss................................ Jävla HTML-koder!

Future

Fantomen, vad tråkigt jag har! Jag är så seg att det inte är sant. Sista dagen på lovet också. Fyfantomen. Borde verkligen göra alla uppgifter, men jag orkar inte. Kommer få IG i minst tre ämnen. Det tjohoar vi för! Jag förstår inte vad som har hänt med mig.

Vet, helt seriöst, inte vad jag ska skriva om. Någon frågade mig "Vad är din framtidsdröm, Yvette?", varpå jag svarade "Jag vet inte". Då slog det mig... Jag har inte en endaste aning. Alla drömmar jag har haft, har på något sätt blivit krossade. Om de blev krossade av mig själv eller av någon annan är skitsamma. Så nu har jag ingen aning.

Kommer att sluta gymnasiet om 1½ år och jag har ingen aning om vad jag vill bli eller göra. Jag känner det på mig. Det är nåt som inte stämmer. Jag passar inte riktigt in. Jag mår illa när jag är i sällskap av en massa målmedvetna människor som vet vad de vill. Eller att de i alla fall har en tanke, ett hum, om vad de vill bli.

Gifta sig. Karriär. Skaffa barn. Jobba. Försörja sig.

Hör ni inte? Skrämmande! Oh, jag ska flytta till en öde ö. Leva på stranden. Robinson Crusoe. Fast i en enklare form. Någon som vill leva ett litet hippie-aktigt liv med mig. Skapa en värld där vi skiter i allt och alla?

Hm, jag kanske har en liten tanke ändå... En liten, liten framtidsdröm.

Lista

VEM:
saknar du?
-
står dig närmast? - kim och chalisa
ställer alltid upp? - mamma
ser du upp till? - mamma
känner dig bäst? - jag själv
är ditt ex? -

VAD:
äter du helst till middag?
- nåt gott
vad äter du helst till frukost? - té
dricker du absolut inte? -
irriterar dig? - många saker
har du på dig? - vit tröja och mjukisbyxor
önskar du dig mest? -

50/50:
Blondin eller Brunett?
- spela roll
Glass eller godis? - godis
Nyttigt eller onyttigt? - nyttigt
Bio eller hyrfilm? - bio
Pojke eller flicka? - beror på
Röd eller rosa? - röda
Mamma eller pappa? - mamma, lätt

I dunno

It's not over before it's too late

Älskar den mening. Men hur mycket jag än vill tro på den
vet jag att det inte kommer att gå, 'cause it's too late...

Äh, jag är så trött! Och klockan är ändå inte ens två.
Nåja, ska krypa ner i sängs nu och drömma sött, hehe.
Hoppas ni också gör det. Godnatt!

Fryshuset

Drog in till stan, Fryshuset, för att lyssna på lite musik. Mötte Kim, Chalisa, Fia, Sofia, Tess och Tobbe vid Gullmars och sedan drog vi vidare till Fryshuset då. Det var Kims vänner som spelade först. Hm, få se om jag kommer ihåg vad dom hette... Amanda, tror jag att hon hette, spelade trummor! SJUKT GRYM! Det glödde om henne! Och sedan var det William, Sebbe och Tobbe (inte samma Tobbe som jag skrev innan)... Nåt sånt (pinsamt om det är fel men äh, kan inte ha koll på allt, haha). Dom var i alla fall skitbra! Mycket gitarr och det älskar vi ju!

Satt där till typ kvart över två. Sedan drog vi alla + någon som hette Nathalie eller nåt (förutom Tess och Tobbe2 ;)) till Donken och käkade. Inte så jäkla gott. Min tand som jag fixade för över ett år sedan började ila igen! Fyfan vad ont det gjorde! Vi satt där och pratade lite, Kim och Nathalie drog efter ett tag och vi andra satt kvar ett tag och prata... Chilla liksom.

Ja, sedan drog jag hem och nu sitter jag här. Hungrig som fan! Har fan "bara" ätit 1½ cheeseburgare idag... och ett äpple faktiskt.

Oh, får lite halvt dåliga vibbar av ordet cheeseburgare (- Ohhh, jag viiiill haaa en tjiiiiiiiisbööörjaareee.. Kan vi inte dra till Dåååånkeeen? Assaaah, jaaaaa ee sjuuuukt syyygen på en tjiiiiisbööörjareeee), haha. Att höra någon gnälla om en fucking cheeseburgare i typ 2 timmar är ingen höjdare.

Anyway, hoppas ni får en trevlig helg! Nästa vecka är det skola igen, buhu.

What is love?

Tröstar mig med skrivande, mitt liv går vidare. Och jag sitter ensam utan någon vid min sida, men tills vidare söker jag kärlek i musiken. Än så länge min enda kärlek här i livet, de enda trogna som är brevid mig...

Jag läste att en person sade en gång att man aldrig riktigt upplever äkta kärlek. Man får bara uppleva en stark lust till ordet kärlek. Man längtar efter något man aldrig kommer att få.

En annan filosof sa (på ett ungefär med mina ord, så som jag uppfattade det) att naturen avgör om man passar ihop eller inte. Passar inte du och jag ihop är det för att naturen säger så. Det är ingenting vi kan göra något åt. Att man kan bli "blind" av kärlekens lust och inse typ 40 år senare att du och jag inte passade ihop i alla fall.

Vad tror ni? Jag själv vet inte riktigt. Försöker på nåt sätt smälta ihop allting och välja ut det bästa (från det jag tycker, hehe). Jag menar, är man singel hela livet kan det mycket väl vara att man inte på riktigt känner den här lusten till kärlek. Har ens partner gjort slut med en så är det så. Det är naturen som så. Skylla bort allt. Det var inte mitt fel. Inte ditt heller. Det bara var så.

En sak jag vet säkert, i alla fall, är att jag i sådant fall känner en stor jävla stark lust till musiken. Och jag vet att naturen säger att jag och musiken hör ihop. Musiken och jag är som två pusselbitar som bara klickar ihop och passar perfekt.

:)

Bdb

Har varit vaken sen sju. Kommer äta frukost nummer 2 snart, annars kommer jag inte palla gå runt i stan. Ska ju träffa Chalisa, Kim, Fia och Sofia. Längesen jag träffade de två sistnämnda.

Det kommer nog bli jobbigt... Om det snöar i Stockholm såklart. Snöar som fan i Bålsta i alla fall! Inte mysigt at all. Snö vill man ju bara ha på julafton, sen kan den gärna få utrotas.

Ska dra nu... todilooooo.

ps. http://jedinstven.bilddagboken.se , enjoy while its open, hahah ds.

Smink

Skulle ta ett före- och efterkort på nyår. Min sminkning alltså. Hur jag ser ut utan sminket, och hur det blev sen (för alla retards, som jag, som inte förstod, haha). Jag vet inte om det blev bättre. Fast ja... Jo, jag själv sminkar mig ju för att jag ska må bra, och inte för någon annan skull. Känner mig något så otroligt äcklig utan smink faktiskt.

Det är ju faktiskt många som undrar varför många tjejer sminkar sig så mycket varje dag. För mig är det faktiskt att jag mår bra av det. Jag tycker om att sminka mig, och det är inte för att piffa upp mig för hela världen. Det är liksom avkopplade och resultatet är skit samma. Ni får väl tycka att jag ser ut som en clown, men jag tycker antagligen om det eftersom jag går runt med det :)

Nåja, så här ser jag ut utan smink (oh, sjukt läskigt att lägga upp en sån bild. Inte många har fått sett mig utan smink, iiiiiih. Ni får säga att jag är ful) och jag med smink, hehe.

image11

SOJA - You don't know me



Kärlek till den här låten. Älskar verkligen den!

Pig, Pervert

Hoho, det här var ju inte roligt. Titta:
http://www.loverbeast.com/en/c/?n=se&v%5B%5D=Yvette&v%5B%5D=Filipsson&Submit=Find+out%21

In bed: Pig
Characteristics: Pervert

Fast ändå... Jag måste medge att det är lite klockrent att jag blev pervers, då jag är pervers - på riktigt, väldigt mycket. Ni ska bara höra mina tankegångar (majoriteten av dom som känner mig vet på ett ungefär hur min hjärna kan koppla ibland). Men ja, att vara pervers är roligt. Kul att tänka lite snevridet.

Hoppas ni också blev nåt som stämde in på er ;)

Moahah

Haha, allt går fel idag så jag måste skratta lite.
Blev ju ingen Uppsala, jag ska inte in till stan.
Det betyder att jag kommer sitta hemma och uggla
all day long. Vad för något kan man hitta på?
Gimme tips, hoho.

Shalom (snott från Kim, hon säger ju faktiskt scheissewurst)

Nada

Äh, fick nyss reda på att det inte blir någon Uppsala idag i alla fall, suck. Då har jag liksom varit helt nervös i onödan. Crap. Men det kanske blir imorgon eller på fredag, tjoho! Det ser vi fram emot.

Ska försöka få tag på Kim snarast och prata lite med henne.
Ha det gött mos!

.

Klockan är snart 4 och jag kan inte sova. Suck.

Yeah

I'm not yours until you make me so...

Idag kan det hända spännande saker.
Har inte gjort ett piss under hela dagen (talar om tisdagen nu då).
Men jag tycker om att ha chilldagar.
Första dagen på året var bra.

Sussa sött, dröm blött.
Godnatt!

Banankorv

Banankorv!

Måste ju inviga det första inlägget på bloggen det nya året med ett, oh så, fint ord! Så nu kan jag skriva lite hur jag vill igen. Banankorv, för övrigt, är ett jättefint ord eller hur?

Det var rätt nice igår! Firade nyår på herrgården då. God mat, trevligt sällskap och en mysig kväll. Fick ett "Gott nytt år!!! :-D"-sms från någon som jag, inte ens i mina vildaste drömmar, trodde att jag skulle få från. Ni skulle ha sett mitt ansikte, haha. Blev helt chockad.

Nåja, igår morse kom jag på hur mycket jag ville se Grease-filmen. Tänkte att typ jag, Kim och Chalisa skulle hyra den någon gång och ha en mysig filmkväll, för jag hade verkligen ett behov av att se den. Älskar verkligen den filmen! I alla fall. Så såg vi att den filmen gick på fyran igår! Ödet or what?

Självklart bänkade jag mig framför tvn då och tittade. Hade bara missat typ dom 10 första minutrarna. Fast vid tolvslaget gick vi såklart ut och tittade på fyrverkerierna. Drack lite champagne, skålade och kramades. Mysigt. I love hugs! Haha. Sedan gick jag in igen och fortsatte titta på Grease, hahaha. Seriöst, älskar den filmen!

Hade lite svårt att somna för att det var NÅGON (nämner inga namn ;)) som låg i soffan och snarkade högt och ljudigt! Så jag stoppade hörlurarna i örat och somnade med MP3n på. Bästa sättet att somna på (nästan, hehe).

Idag har jag bara tagit det lugnt. Sitter och snaskar på ett äpple och bara andas in 2008. Ska träffa Kim, Fia och Sofia imorgon. Trevligt trevligt!

Hoppas ni hade det gött igår!

RSS 2.0