For an optimist I'm pretty pestimistic

Jag har tänkt rejält på hur jag mår egentligen. Ni vet, sådär på riktigt. På ett allvarligt stadium. Inte dom här ytliga känslorna som kommer och går, och kan ändras efter fem sekunder. Glad, arg, irriterad etcetera.

Har väl alltid känt att i grund och botten är jag väldigt nedstämd. Men nu har jag allvarligt börjat tänka på om jag är deprimerad. Inte nedstämd, utan deprimerad. Det är en jävligt stor skillnad på dom två orden. Nedstämd är alla någon gång. Man känner sig lite låg. Lite ledsen. Men den känslan kommer och går.

Idag har jag varit helt själv (95% av dagen i alla fall). Huset jag bor i ser ut som ett bombnedslag. Det ligger kläder överallt. Disken sprider sig för varje minut som går. Saker ligger på golvet. Smutsen ökar. Det har bara gått en jävla dag. Knappt det. Och jag bryr mig, ärligt talat, inte.

Det må vara en hårfin skillnad mellan depression och lathet. Jag kanske bara är jävligt lat. Vad vet jag. För jag är fortfarande inte säker på att jag är deprimerad. På riktigt så att säga.

När jag är med andra, när jag gör saker kan jag på något sätt förtränga mina känslor. Visst jag kan vara glad. skratta. Jag kan bli ledsen. Gråta. Jag kan vara allvarlig. Diskutera (på en lätt nivå i alla fall). Men så fort jag är själv ägnar jag oftast inte på en endaste glad tanke.

Jag kanske bara inte är en glad människa helt enkelt. I grund och botten. Jag ältar saker som kan ha hänt för fyra år sen. Det är knappast något positivt. Och när jag väl ägnar mig åt en sorglös tanke, är det oftast bara en dröm som aldrig har inträffat.

Men jag kanske inte är deprimerad. Jag kanske bara inte är belåten med vad livet har låtit mig gå igenom. För det är ändå en massa jävla skit jag har fått sett och upplevt. Mer än vad ni kan ana, och mer än vad ni har fått läsa om här.

Don't touch what you can't grab

Det bara slog mig när jag satt i min brors bil. Bara sådär. Jag har gjort det förut och det betyder att jag måste kunna göra det igen.

Okej, ska berätta från början. Det fanns en tid då jag tyckte om en kille skitmycket. Seriöst. Det var nästan äckligt mycket. Jag hade en stor, fet crush på honom i flera år. Galet och rätt mycket patetiskt. Fick panik varenda gång jag var i samma rum som honom. Kunde knappt prata med killen och när jag väl öppnade käften lät det mest "glurgiliglur" typ.

Tillslut insåg jag att det här inte kunde fungera för fem öre. Det var kämpigt till en början, men det har gått över totalt. Jag pratar med honom. Jag vistas i samma rum som honom. Och jag känner ingenting. Han är ingenting för mig förutom en skittrevlig grabb (lite för grabbig ibland).

Och idag känner jag exakt likadant. Hjälplösheten. Men jag vet att jag kan komma över det. Det kommer ordna sig, det gör det alltid Jo, det löser sig, så brukar allt bli. Det kommer fixa sig till slut. Det är inget tvivel om, fast nu känns skiten sur och flera mil ifrån. Det ordnar sig...

HA! Jag älskar när jag känner såhär.

Lovely!

Mamma är i Göteborg. Min bror drar till Karlstad. Jag är i Bålsta.
Själv.

Det ser ut som ett helvete här hemma.
Just like I am.

Kultiration - Melomel

Solen kryper, solen klättrar upp på himlen
Medan jag vaknar, somnar och vaknar upp igen
Jag hör vågorna som spelar den sanna rytmen
Tar långsamma steg och låter vinden få föra mig

Utan nycklar, ingen plånbok att stoppa pengar i
Utan klocka, ingen tid att springa till
Och vattnet jag dricker smakar som honung i min mun
Marken jag går på smeker mina fötter när jag lunkar på

Vem borde jag vara, vad borde jag göra i denna tid
Vem borde jag sakna, vem borde jag höra av mig till
Visst har jag skyldigheter som människa på denna jord
Nu ska jag uppfylla dom och leva
..här och nu inte någon annanstans

Ser så många vackra saker, tänk att jag är mitt ibland dom
De gör mig klarvaken, inget kan få mig att vända om
När jag undersöker hur dagen vill manifestera sig
Och nu verkar det så, ja nu verkar det så
Att allting som mig händer har jag själv kallat på

Monki, wah wah

Tre timmar. Så länge gick jag runt i stan för att leta efter en klänning. Tre fucking timmar! Det är nästan äckligt. Blev så desperat där i slutet att jag till och med gick in i Cubus och Gina Tricot för att leta (kan uppmärksamma att jag inte hittade en endaste fin klänning där inne som passade mig). Tillslut gick jag in i en affär som heter Monki. Började asgarva (inombords) när jag gick runt och tänkte att jag fan inte kommer hitta nåt där. Inte min stil what so ever.

Men där hängde den. Klänningen. Den som jag hade väntat på. Och den var lila. Japp, ni läste rätt. L-i-l-a. Att jag nästan kunde förutspå att det skulle bli den färgen. Är faktiskt rätt nöjd med klänningen. Den sitter som korvskinn, and I loooove it!

Nu ska jag äta! Har inte ätit något förutom lite flingor imorse runt 10-tiden. Jag är lite hungrig.
Ciao!

Nerd



Jag är så nördig.
Godnatt!

Timbuktu ft. Dregen - Tack för kaffet


Dumbasses

Vilka (förlåt för ordval) rövhål det finns till människor! Så jävla äckligt fula människor det finns! Det är inte klokt. Min mamma berättade precis en liten historia för mig. Min kusin bor hos en kompis. Den här vännen äger en katt. Eller ska jag säga ägde? För den katten finns inte längre.

Någon jävel hade tagit katten, slängt in den i tvättmaskinen och satt igång den. Hur sjukt är man inte på en skala då? Och jag som älskar katter blir så jävla upprörd. Sånt sjukt beteende!

Snoore

Har legat framför tvn i snart 2-3 timmar. Vet ni hur skönt det är?
Jag är verkligen skittrött, så det... det är bara härligt!

Kommer ett litet mer intressantare inlägg senare. Förhoppningsvis.
Ciao bella!

Det känn som om att...

Vi tittade på knappt en halva filmen, och så blev det med får filmkväll. Men vi snackade på jävligt bra, och hade det mysigt! Fick in ett par finfina bilder också (kanske dyker upp här i framtiden).

Nu sitter jag här. Kim är på toa. Chalisa... är borta. Fattade inte hur hon orkade upp i morse, hua. Själv vaknade jag som en zombie. Funderar på att dra till H&M. Kanske checka in någon ny klänning till på lördag. Jag vill inte partaja i en sopsäck. Det känns inte så lockande.

Hoppas ni har det gött mos! Ciao


Bondvishan

Tänk hur mycket kläder man egentligen har när man tycker att man inte har det. Men det är ju bara så att inget fan passar för dagen. Man känner sig så jävla fet för varenda klädesplagg man har. Snart ska jag dra iväg och jag ser ut som värsta lodisen. Kul! Folk kommer verkligen se att jag är från landet. Wu-huuuu...

Men nu ska jag smeta på lite foundation i facet. Wei! Ni kanske har lite svårt att förstå det, men jag mår bra när jag sätter på mig smink. Visserligen bär jag bara lite smink nuförtiden, men jag var sminkberoende förut. Var tvungen att sminka mig varje dag (även dom dagarna jag bara skulle slappa hemma, tänk om nån skulle komma hem, wahhhh). Så nu när jag sminkar lite extra känns det verkligen... verkligen jävligt bra i hjärtat!

Nåja. Det regnar, men hoppas ni får en skitbra dag i alla fall :-) Regn är ju rätt vackert. Och tänk, vi inte behöver vara oroliga för att inte få vatten för dagen.

Hiphop

Jag lyssnar på lite serbisk (?) hiphop, hahaha. Fattar ingenting men fan, det är sköna beats alltså! Han som rappar har jäkligt nice röst! Låten som kommer härnäst heter Moje (I think). Hoppas den är lika bra som alla andra låtar jag hört ;-)

Funderar starkt på att sova nu! Är galet trött fast jag har sovit många timmar i helgen.
Pusshajval! Buenos noches!

Ska jag bli smickrad eller vadå?




Bara så ni vet, killar, man skriver inte sådär till en tjej. Seriöst. Det finns inte många tjejer som skulle falla för det där. Just so you know. Jag menar, skämtar han i hela texten? För hans utseende är inte till hans fördel, om han nu trodde det (JA, jag är jävligt ytlig av mig). Bara så jävla weird att ens skriva nåt sånt till en person man inte känner.

Sämsta raggningsrepliken någonsin!

Farlig blick i dina ögon


Take me down to Bålsta Centrum

Ett besök till Bålstas lilla centrum är verkligen ett måste känns det som. Jag måste köpa en ny näspiercing. Lite foundation (måste ju sminka mig lite till helgen i alla fall). Titta klipptid(?). Kolla om det finns någon fräsig hårfärg(?). Tja, dom sista är väl inte döviktiga... Eller jo, klippningen. Jag är så jävla trött på mitt hår! Så minst 10 centimeter kortare skulle inte göra ett dugg. Blir väl att jag klipper etapp (som vanligt, suck). Vill ju bara få lite liv i frillan.

Så, om jag ska hinna är det nog bäst att jag klär på mig. Sitter förtillfället bara i en handduk så... kläder känns väldigt lockande, hehe.

Super Mario



Är det bara jag som får lite av den här old school-feelingen, och vill bara sätta mig ner för att spela lite Mario? Fan, tror jag ska införskaffa mig ett sånt spel igen. Tjockt roligt ju!

This ain't good

Fuckarne! Jag måste sluta äta... på riktigt. Vet ni hur mycket jag stoppar i mig eller? Det är nästan äckligt! Var inne på en sida, och jag kan säga såhär; Jag är en sån som inte har koll på vad jag stoppar i mig! Tror att jag trycker i mig mindre än vad jag verkligen gör... Blahhh, så äckligt!

Fast nej, jag ska ju inte sluta äta... Bara ge allt en rejäl spark i röven och förändra min kost.

Crazy shit!


Bara för att hålla er informerade

Har gått runt i underkläder halva dagen. Men nu har jag äntligen satt på mig en tjocktröja över. Det är faktiskt rätt skönt att gå runt i... ja, underkläder. Har ändå inga grannar som kan kika in så. Jag menar, kan ju gå runt naken om jag så önskar när jag är helt själv här hemma.

Nåja, nu ska jag fixa lite och sedan blir det filmtajm. Mysigt as hell!
See you later alligator, höhö.

Let the snowflakes fall down over us

Nu är det officiellt inte sommar längre. Hade totalt glömt bort att man skulle ändra till vintertid idag. Men det gör ingenting. Jag tycker om vintern. När jag var liten var den kallaste årstiden min absoluta favoriten, trots att jag alltid drabbades av öroninflammation och var sjuk hälften av tiden. Inte för att jag inte tyckte om sommaren. Jag menar, jag fyller ju år i slutet av Augusti (då det brukar vara som finast), men vintern...

Det är bara allting med det hela. Hur snön knarrar när man går. När det blåser kallt och man får rosiga kinder. Lindar runt halsduken och gosar ner sig i massor av kläder. Det är mysigt, och det känns som att det inte finns lika mycket krav på vintern som sommaren.

Nu får man lov att klä på sig många lager av kläder utan att få konstiga blickar. På sommaren ska man vara så fit. Man ska vara brun. Fräsch. Absolut inte svettas. Fräknig. Och jag som förvandlas till en otränad, kräftfärgad, svettig och finnig tjej känner att jag inte riktigt passar in.

Så vintern ska det vara. För jag fryser hellre. Det är mysigare. Då kan man få kramar som värmer en, utan kramar som bara är klibbiga.

Lämna mitt liv med din skitfilosofi

Vinden viner utanför mitt fönster. Jag har druckit tre koppar té idag, och tänt tusen ljus.
Hösten är verkligen här, och jag måste erkänna att jag tycker om det.
Funderar på att ta med mig datorn till min säng, och skriva lite där istället.
Kan bli mysigt.

Medan alla andra partynissar är ute och röjer på lovet, sitter jag här hemma.
Kan låta tragiskt och lite mobbat. Men jag tycker om det. Skönt på något sätt.
Bara lyssna på hösten. Peaceful.

Montera ihop mig istället

Jag tänkte åka till gymmet idag och styrketräna lite. Men sen tänkte jag att det ändå var första dagen på lovet (om man nu räknar med helger som lov) och jag ville softa lite. Så nu har jag montera ihop en byrå. Tog sin lilla tid men jag är jäkligt nöjd med resultatet.

Tjejer kan!

Imagine



You may say that I'm a dreamer
But I'm not the only one...



Responsibility

Mina drömmar brukar vara knasiga ibland, ibland helt underbara. Inatt drömde jag att jag bodde i mitt gamla hus, men det såg helt annorlunda ut. Husen var helt knasiga och allt. När jag går på en gata ser jag en tung rök stiga upp från ett område. En polisbil kör dit med sirener och allt möjligt. De går ut från bilen och börjar skälla på ett par husägare. Jag går därifrån, och efter cirka 50 meter märker jag att två män förföljer mig. Jag vände mig om och börjar springa till polisbilen. Männen släpper påsen de bär på och följer efter mig (inser att de också är poliser).

Ena polisen tar upp en pistol, och det sista jag hinner skrika är "rrrrresponsibility!!!", innan de sätter en kula i mitt huvud och jag faller ner för att dö. Helt oskyldigt.

Ah, jag tror jag har tänkt för mycket på en film.
Hoppas ni har det bra! Pyss&kräm

I've been lookin' for freedom

Nu är det höstlov och fyfan vad skönt det är!

Skolkonserten på Kims skola var riktigt nice för övrigt. En kille gjorde en Super Mario-grejs på trummor och det var skitcoolt! Han var helt klart kvällens högpunkt... Sedan fanns det rätt obviousa saker (KIM) som var så jävla obvious att det inte är sant. Hon fjanta runt typ som jag gör i skolan. Kanske är jag lika blind? ;-)

Hur som helst, ska dammsuga nu och sedan får vi se vart kvällen bär åt.
Tjarå!

Easy as a pancake

Sitter hos Kim just nu. Lite kaotiskt är det här, men jag håller mig utanför. Vi har precis ätit pannkakor och jag är ruskigt mätt! Var längesen jag åt det också... Gött mos om jag självt får säga det.

Om cirkus en timme ska vi dra iväg. Ska bli kul!

Korvskinn

Jag tänkte inte köpa något den här månaden. Men fan, jag var tvungen att köpa ett par nya jeans. Dom jag kom med till skolan är helt sladdriga och förstora. Så nu... nu har jag ett par nya på mig! Jag är frälst. Jag är nöjd. Dom sitter som korvskinn, and I love it!

För övrigt älskar jag att stå i provrum nu förtiden. Seriöst. Och, får man älska sig själv lite eller? Jag fullkomligt älskar mitt ass. Jag får ju aldrig se den bakifrån (hehe), som alla andra får, så när jag står där i provrummet... Ah, just love it! Den enda kroppsdelen jag är riktigt nöjd med. Because it's big like an ocean, plask plask.

Törnrosa sov i hundra år, oh bara en liten snoozning

Gick och la mig direkt efter att jag hade skrivit det där inlägget. Hann lägga mig, guffa runt lite och blir lagom trött tills min bror kom hem. Han öppnade dörren, tittade åt mitt håll (ja, man kan se mig ligga och slagga från hallen) och ropade "Har du somnat?".

Nej, tänkte jag. Sekunden senare var jag i drömmarnas land. Fan vad skönt det var att sova. Vaknade halv åtta och var förvisso lite trött... snooza tio minuter. Men nu sitter jag här, nyduschad och allt. Lyssnar på lite fjantmusik, but I like it. Känner mig faktiskt lite gladare idag. Det kanske bara var lite sömn jag behövde igår, haha.

Idag blir det skolkonsert på Kims gymnasie. Kul som fan att träffa alla hennes vänner som hon dillat om! Har iof träffat några av dom... eh. Fast inte dom i hennes klass. Det är väl det som ska bli mest spännande.

Nåja, måste fixa mig nu! Blir inget gym idag, orkar inte bära runt den där. Får bli imorgon eller på lördag. Skitsamma! Vi hörs. Ciaaao!

Inte asexuell, bara lite a-sexuell

Var lite fjantig när jag åkte pendeln och kom på att jag nog var lite a-sexuell. Hehe. Det är så tragiskt roligt. Ni fattar poängen va (gah, klart ni gör, ni är ju inte korkade)? Oh gosh, jag är desperat inom alla områden. Kul. Måste fan slagga nu. Somnade framför tvn när jag tittade på Family Guy. Klockan var bara halv nio då. Katastrof!

Borde plugga geografi också. Orkar inte. Ska man prioritera lite sömn? Plugga kan man ju alltid göra lite imorgon... på vägen till Väsby och till Kim :-)

Club Rub-A-Dub

"Partillos Högre Standard

Trummslagaren och producenten Partillo (Gtbg) har satt ihop årets mest omtalade svenska reggaeskiva. Han fick med sig så många av Sveriges reggaevokalister att det blev ett dubbelalbum. Nu kommer Partillo och hans mannar till huvustaden för att representera med fullt band på Rub-a-Dubs väletablerade live-scen.
En av årets stora reggaehändelser i stan.

Fredagen 7/11
21-02.00
150:-
ID:20

Välkomna Rub-a-Dub"

http://www.rubadub.se/news.htm



Men h(o)ejsan! Kunde jag inte få vara två år äldre bara för en kväll? Jag vill ju bara få njuta som faaaaaaaaaan för en liten stund...


Que pasa?

Åh... äh... öh... ih... eh?

Jag är trött. Jag är inte på humör. Jag är lite nedstämd. Och jag... är jag. Vilken hyckleri att jag skrev hösttips om att liva upp vardagen nu när hösten kommer. Hycklare. För varje år, varenda jävla år, sugs jag in i höstmörkret. Vare sig jag vill det eller ej. Bara fastnar där. Schwooop.

Var på en föreläsning på förmiddagen. Det var rätt tråkigt. Har inte träffat på någon intressan människa. Jag bara går runt nu... Hoppas dagen blir bättre!

Schwop schwop.

Hyckleri

Fan vilken dag.
Fan vilken hycklare jag är.
Fan vad jag inte orkar.
Fan vad jag är trött.
Fan vad jag ska drömma.
Fan fan fan fan fan.

Godnatt!

Knas

Ååååååååh........................!!!!!!!!!!!!!!!
What, in the hell........


I got chills, they're multiplyin', and I'm losin' control
Cause the power you're supplyin', it's electrifyin'...

Bananas

I went totally crazy tidigare idag. Oj oj oj. Det började med att jag pressade in min näspiercing i näsan. Hålet hade hunnit växa igenom, så... Det var bara att pressa. Hehe. Eller ja, först tog jag ju en nål och så... Gjorde inte så jäkla ont faktiskt! Sedan var jag så crazy att jag bytte tröja i pendeltåget. Det satt iof inga där jag satt, annars hade jag aldrig gjort det.

Och jag säga att ni aldrig bör försöka byta byta byxor i en liten skoltoalett, som man normalt inte får plats i. Jag slog i knät så jävla hårt i handfatet. Jag stånkade. Stönade. Folk som gick förbi måste ju trott att det var några som hade sex där inne, haha. Det var iaf kämpigt, men jag lyckades.

Nu sitter jag här och lyssnar på Populärmusik. Bör plugga lite geografi. Kul! Vill sitta i soffan, men det är fullt där. Suck.

Populärmusik



Har jag blivit besatt? Ja
Tycker jag om beatet? Ja
Nytt fan? Ja
Är jag bitter? Nej

Holy bananas

Känner att det kommer bli en lång dag i skolan idag. Fick bara den känslan nu. Måste lägga in en massa artiklar i Distanz och det tar tid! Plus att det är ungefär lika roligt som att... stirra på en vit vägg 24/7. Skulle så ha tagit med datormusen idag, pip pip. Skulle ha gått så jävla mycket fortare då. Inte för att jag tycker om när det tar lite tid, men ibland orkar man bara inte ;-) hehe.

Governor Andy - Herr Svensons dotter


Ooops, I did it again

Jag vet inte vad jag håller på med. Varför gör jag så här jämt? JAG ÄR SÅ ELAK! Det är inte meningen. Aldrig någonsin. Inte medvetet i alla fall... tills det blir medvetet. Nu skäms jag så otroligt mycket över mig själv (oh, snälla, stanna kvar i Italien)... Inte konstigt att killar (och tjejer) kan tycka att jag är en falsk bitch, med tanke på hur jag beter mig ibland. Att dom säger att jag en liten halvt player och håller på med flera samtidigt.

Men nu... nu finns det verkligen bara en. Alla vet vem det är... och för övrigt var (eller är, han är alltid) han riktigt söt idag!

You make me feel so good

Jag har fått en blodblåsa under min näspiercing... Eller ja, jag hade en där i alla fall. Nu har jag inte piercingen kvar. Får hoppas att hålet inte växer igen. Hur som helst, det ser skitfult ut. Fulaste såret jag någonsin fått i mitt face (om man inte räknar med misstaget som ligger mellan mina axlar, eheheeee). Stör mig något så otroligt mycket på den där fula blåsan.

Nu sitter jag här. Trött. Irriterad. Har inte lust att lägga upp mina artiklar. Hujedamej. Men lite lyckopiller har jag i mig. Lyssnar nämlingen på lite "Feel so good" av Looptroop (feat Timbuktu & Chords). Helfräsig låt! Är rätt imponerad av dom som kan rappa. Vet ni hur mycket kontroll man måste ha över munnen och tungan eller? Helt katastrof när jag ska "sjunga" med... Har endast lärt mig halva Supremes vers, hehe. Sucker.

Nåja, ha det gött gött göööött.

Suckar...

Jag och mamma hade en djupt samtal om det manliga könet i vår släkt idag. Vi var inte imponerade. Så ska du ha chansen att komma in i den här släkten, måste du fan kunna tänka lite logiskt samt ha vett och etikett.


Här gårman... iväg... för alltid.

Gimme food

Jag är så fruktansvärt sugen på mat. Alltså mat. Riktigt mat. Inte typ mackor, gröt eller sånt. Utan mat! Det jobbiga är att jag redan har ätit middag (potatismos med fiskpinnar, yummie) och har därmed fyllt i matkvoten för idag. Samt ska jag börja med att inte äta något efter klockan 19.00. Vi får se hur det går! OCH så ska jag sluta äta mackor under dagen (bara kanske till frukost, för att jag är lat).

Sitter och lyssnar på lite random musik. Just nu är det Kultiration. Blev lite frälst av dom efter P&L. Marcus Berg har ju bara för härlig röst!



... Helt underbart, för övrigt, att jag sitter i köket. Mat mat mat.

Kallt både inne och ute

Skrivet runt 13.00

Jag tror att en kraftig förkyldning är på väg mot mig. Det känns som att jag vill springa lite, men den kommer nog hinna ikapp mig i alla fall. Har hunnit med mycket denna dag... öh. Okej, jag har vaknat. Ätit frukost. Städat. Gått i ungefär 45 minuter. Inte så mycket men ändå. För att vara söndag...

Nu ska jag sätta mig ner och verkligen skriva. Skriva skriva skriva... Fast först måste jag checka in facebook, HEHE. Har blivit en sådan facebook-nörd. Inte okej!

När det inträffar

Är det inte helt underbart att jag blir så jäkla kissnödig precis när jag har målat naglarna (ja, jag kan sånt också, är en tjej för er som inte visste det)? Är det inte underbart överhuvudtaget när någonting händer, som helst inte skulle ha hänt vid det ögonblicket?

Fast mer underbart (utan en gnutta ironi) är det när någonting händer när man minst anat det, och när det behövs som mest. Tänker på i somras när jag träffade på Mutchi för första och enda gången. Vi skulle gå igenom pendeln och exakt det tåget satt en viss David i. Man ser på honom att han fortfarande tror att jag tycker om honom, men eh nej. I alla fall, så går jag och Mutchi där (han var förövrigt 195 cm lång och rätt biffig) och går förbi David. Helt oförberett. Han blir chockad, plus alla andra oldies från min gamla skola. Jag blir glad. Lycklig. Tjing. Där fick dom. Det finns faktiskt killar som blir intresserad av mig också. HA!

Tillbaka till det andra. Jag är så jäkla kissnödig, men vill inte förstöra naglarna nu när jag äntligen fixat dom. Vilket i-landsproblem.

This is my new baby ;-)


Yes!

Jag har en trevlig helg att se fram emot:
 - Diska
 - Plugga
 - Städa



Wuho! Så... så himla... himla... roligt!

(Harder,) Better, Faster, Stronger

Det kan inte vara sant!!! I can't believe it. Totally amazing och jag är fuckin' glad! Det går så fort. Tjoff tjoff. And aj think dat ajm inlöv. På riktigt. Faktiskt! För att uttrycka mig på en rätt fjortisaktigt sätt:

Tele2 inn maj <3 fåårevvööör

Baby got back


Oh, my, god. Becky, look at her butt.
It is so big. *scoff* She looks like,
one of those rap guys' girlfriends.
But, you know, who understands those rap guys? *scoff*
They only talk to her, because,
she looks like a total prostitute, 'kay?
I mean, her butt, is just so big.
I can't believe it's just so round, it's like,

out there, I mean - gross. Look!
She's just so ... black!

En skön sanning

Jäklar vad skönt jag sov inatt. Om man nu inte räknar med den gången jag klampade surt upp från sängen för att släcka lampan, som en viss person inte gjorde. Det enda som är lite halvt jobbigt är att jag måste trycka in öronpropparna rakt in i hjärnan för att kunna sova. Gör lite ont faktiskt.

Nåja. Enough of that. Jag sov bra helt enkelt! Idag är det fredag för alla er där ute som missat det. Så vi har en helg som väntar på oss. Jag längtar efter den också. Först ska jag bara ha geografi om sisådär 4½ timme, hehe. Vi ska se på Den Obekväma Sanningen av Al Gore. Har redan sett den en gång förut, men det kan bli intressant att se den igen. Plus att vi inte kommer ha en lång föreläsning om alla jordarter, berggrunder, virvelvindar, vattnets omlopp och sånt. Skönt som fan!

Nu ska jag fixa mig lite. Ville bara nörda mig framför datorn ett tag.
Vi ses! Ciao.

Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.





Godnatt

Var bara tvungen



Var ett tag sen vi hade den här konversationen, jag och Kim.
Men titta så upprörd hon kan bli ibland.

Nada

Att träna har börjat bli ruskigt tråkigt. Det går förvisso snabbare att göra övningarna nu än i början, men fan vad tråkigt det är. Kanske mest för att det känns som att det inte ger något resultat. Jag är lika svag som innan. Jag är alldeles för många (och farliga) kurvor fortfarande. Resultatet är lika med noll.

Så det är tråkigt. Blä blä blä.

Bara sådär

All den här underbara, lyckliga, fantastiska och glada känslan som jag kämpar med att bygga upp, rivs ner och blir till flisor varenda jävla gång. Samma irritation och äckliga känsla dyker upp och jag har bara lust att tända eld på hela det här fitthuset.

Bara sådär. Nu är jag inte glad längre.
Tack.

Hush little baby, don't you cry

Idag när vi såg den där filmen, Leon, var det någon sorlig scen. Blödig som jag har blivit det senaste året höll jag på att gråta en liten skvätt. Men så tänkte jag att fan nej. NEJ, jag ska inte grina. Och så gjorde jag inte det. Så lätt var det. Easy as a pancake as we say it in Sweden.

Ibland önskar jag att jag var lite mer som när jag var mindre. Total känslokall. Jag grät aldrig. Någonsin. Gjorde jag illa mig började jag skratta. Hände det något jobbigt blev jag kanske arg eller irriterad, men jag grät aldrig. Sure, det är skönt att lätta på trycket. Det är skönt att släppa ut några känslor sådär ibland. Men helvete. Inte hela tiden. Inte gå runt som en mänsklig vattenslang.

Och tänk om jag ändå kunde vara så bestämd hela tiden. Nej, jag vill inte och då händer det inte. Eller: Ja, jag vill det och då händer det. Men det verkar inte bli så just nu. Nu ska jag fokusera på att ta över kontroll över mina ständiga anfall av PMS.

Jag behöver lite kärlek från fel sort

En rätt seg dag idag, samt att det var andra gången jag inte bara smink what so ever i skolan. Ser ut som en finnig bebis som har doppat huvudet i fiskelådan men det skiter vi i. Jag orkar inte sminka mig helt enkelt. Vi tittade på filmen Leon på eftermiddagen. Vi som går Text C ska på någon föreläsning nästa vecka, och vi tittade på filmen för någon... förberedelse grej, haha.


Och Daniel, jag såg nog allt att du tittade in han som satt på soffan ;-) Men du kan vara lugn, jag spanar in honom också. He's looking gooooood, HEHE :-D

It took too long to see her in misery




Jobbigt

Vet ni hur jobbigt det är att bara känna en stark hatkänsla när man bara ser en person? Jag stör mig på det sättet han andas. Jag stör mig på det sättet han äter. Hur han smackar. Hur han går. Hur han pratar. Hur han är. Jag blir irriterande på varenda lilla rörelse han gör. Varje ljud.

Och det är så jävla jobbigt. Det är så äckligt horigt jobbigt att känna den här irritationen hela tiden när han är i min omgivning. Please, make it stop.

Btw...

Är för övrigt stencool idag. Har absolut inget smink på mig idag.
Det vill säga; ingen foundation. Ingen mascara. Ingen puder. Ingen-jävla-ting.
Så här osminkad har jag inte varit i skolan sen början av sjuan.
Om det fortfarande finns någon själ som vill ha mig efter att ha sett mig idag,
är den här världen helt SJUK! :-)

Slackergubbe?

Tar en välförtjänt paus. Har pluggat intensivt i snart 1½ timme. Det är ovanligt för att vara jag. Iof tror alla att jag bara är en simpel slackare, men jag har faktiskt pluggat. Okej, att ligga i en av skolans soffor och läsa kanske inte är det jobbigaste uppgiften jag har gjort. Men plugga som plugga. Man blir faktiskt rätt trött av att sträckläsa (ska snart påbörja det åttonde kapitlet).

Läser då en bok för att kunna skriva en recension av den. Har förvisso läst boken en gång innan, men det här är en bok man måste läsa två gånger för att fatta. Det var lite snurrigt första gången så att säga.

Nu måste jag väl lägga mig ner i soffan igen och läsa. Suck. Stånk. Stön. Så jobbigt :-)

How wrong

Vem tänker du på när du lyssnar på den där låten?
Har krypit in under täcket. Ligger och myser i sängen med musik strömmandes från hörlurarna. Ska-P nu. Det enda som saknas är höststormen och en stor kopp te.

Godnatt.

Kär i kärleken

Min vän Kim skrev (typ) ett inlägg om att vara kär i kärleken, och jag tänkte spåna vidare på det ämnet.

Hon, liksom jag, tror att man kan vara kär i kärleken. Man vill så gärna älska någon. Därmed bryr man sig inte riktigt om VEM det är man älskar, bara att man får ett ansikte för Kärleken. Det kan låta konstigt. Men det kan bli att man inte riktigt vet om man älskar personen i frågan, utan... ja, man vill bara vara kär.

Kär i kärleken.

Vill bara gå runt och känna fjärilar i magen. Man vill vara glad när man ser någon. Man vill skicka en massa urfjantiga sms. Man vill strosa omkring på standen, hand i hand med någon. Mysa. Krama. Kyssa. Vara intim. Känna sig helt luddig i huvudet av all kärlekrus. Det spelar ingen roll vem det är, bara det är någon.

Och nu när jag tänker efter kanske det egentligen ska vara: Kär i idén av kärlek.

Hola Peace&Love




Nostalgi på hög nivå. Den här låten sammanfattar hela festivalen.

Miss Lyckad


Snoräckligt

Vet att jag har sagt godnatt och allt men fan... FAN! Jag hade precis en flygande snorkråka på min hand. Jag lovar! Den hade vingar och allt. Sjukt äckligt! Men det är sant... Varför skulle dom annars heta snorkråkor?

Äckligt som fan var det i alla fall!
Nu, godnatt för ikväll. Tjosan!

Det bara är så

det enda jag riktigt hör nuförtiden
är en vind som blåser genom staden
fast turisterna är borta går jag nästan aldrig ut
så jag väntar tills i morrnbitti
det är den tiden jag gillar bäst
då ska jag ta en promenad i parken

och när du ser på mig
är det knappt jag minns
ett enda öknamn dom kallade mig

Att jag inte kan lyssna på Håkan (eller Kent för den delen), när det han skriver är så vackert.
Det är tragiskt. Nu ska jag sova. Sussa sött, dröm blött.

Damma av

Äntligen har jag städat klart... Eller ja, det var ett tag sen jag var klar men ändå. Tog fan över två timmar. ORKA! Har damm i alla hål och kanter på kroppen. Känner mig som en rostig, bortglömd tant som har suttit på hemmet i fyrtio år utan att någon har brytt sig. Bara suttit och dammat igen liksom.

Jag känner att jag verkligen måste, måste, skriva några artiklar nu. Men fan. Jag orkar inte. Det är så meningslöst urbotligt tråkigt. Ska se om jag hittar motivationen framför tvn.

Tjijngo!

Less is (tydligen) more

Har ju börjat väga mig och mäta omkrets runt diverse kroppsdelar. Jag ska väga mig varje vecka och mäta en gång i månaden hade jag tänkt mig. Sen sist har jag förlorat sammanlagt 3,5 centimenter. Låren har inte förändrats ett piss. Är det irriterande? Ja! Nåja, får väl börja bli nöjd med mina runda lår helt enkelt. Är ändå rätt nöjd. Det var bara 10 dagar sen jag mätte och sånt sist. Gjorde det idag för att få en liten balans i det hela. Vill inte mäta, väga och sånt på en torsdag precis.

MEN (för att citera Tony Irving) vikten... Äckliga fucking vikten! Jag har gått upp istället för ner. Vad fan är det här!? Här förlorar man centimeter men har gått upp istället. Hur pissigt är inte det? Jag blir så sne.

Nu ska jag städa lite. So long!

Utkast

I grunden är jag klar med min illustration. Nu är det bara lite småpill kvar sen känner jag mig relativ klar med min allra första bild i illustrator. Här ska ni få se orginalet och sedan hur den blev. Och var snälla nu, det är ju trots allt första gången jag håller på med det här programmet ;-)



Se så liten jag är

Undra om en förälder kan känna skuld till att ens barn är ensam. Alltså inte förhållanden, utan vänskapligt. Att ens barn leker ensam. Är alltid hemma. Har inga att prata med. Helt enkelt; ensam. Tror ni det?

Ikväll är det Världens Barn-gala på tv. Den ska jag se. Utan skam. Jag är världsförälder. Det är det enda som jag är riktigt stolt över mig själv med. Ger 100 kronor per månad. Lever bara på studiebidraget. Det är tufft, men det går.

Illustrator

Helvete vilken fel inriktning jag valde! Fan fan fan. Skulle SÅ ha valt Grafisktkommunikation. Inte nån jävla text. Pillar lite i illustrator, och fan vad kul det är! Självlär mig liksom. Ska göra om en riktig bild på mig till en... öh... illustrator (?). Resultatet kanske ni får se någon gång i livet. Kan ju påstå att den blir så jävla snygg, men fan... Man kan ju inte allting på en gång. Och med tanke på att jag lär mig själv så är det ändå starkt jobbat.

Snart ska jag ut på en höstpromenix. Härligt som fan!
Over and out

God morgon

Vågar jag påstå att jag precis gjorde världens godaste äggröra, utan en gnutta ironi i det hela? Ja, det vågade jag tydligen. Så här sitter jag och käkar på världens godaste frukost; äggröra med lite kräftor i och en kopp grönt té (med en liten touch av citron).

Sitter även att och sjunger med i en Kent låt (!?!?). Iof är det bara den enda låten jag kan. Vet inte ens vad den heter, för den finns på en blandskiva. Typ, Absolute Hit eller nåt. Radion spelar vår sång... Something something... Nåt sånt går den.

Det regnar idag. Det är dimmigt. Det är lite kyligt. I'm lovin' it.
Vi ses! Ciao.

Ibland räcker inte fröken Vänster

Jag har så ont i fröken Höger. Det är så tur att jag inte är en singelkille med kraftiga sexbedrifter. Eller det kanske är typ såna rörelse jag behöver göra för att det ska bli bättre? Gör i alla fall grymt ont och jag hoppas att smärtan är över tills imorgon.

Har för övrigt varit en väldigt lugn kväll. Käkat som en gris. Har lite ångest, men får väl träna imorgon.
Peace out.

Sovmorgon

Vaknade halv nio idag.
Heaven.
Hela veckan har jag gått upp halv sju.
Hell.

H(o)H(o)H(o)



Dom här bilderna är till dig, Daniel


Livin' in da wood (tripp, trapp, trull)

"Just want to take a shower..."

Jag har sett den mest häftigaste duschen någonsin!!! ... Och den existerar i min drömvärld. Seriöst. Den var så jävla ball! Besökte den för första gången i natt (därför berättar jag det nu, så att jag inte glömmer bort det) och jag hoppas på att få duscha där flera gånger.

Alltså... den fanns i ett omklädningsrum och tyvärr hann jag inte njuta av den, för att jag ville inte bli få oväntat besök helt enkelt. Det var ett omklädningsrum för både tjejer och killar, och dudes från skolan bytte om i samma som jag. Kände inte att jag ville stå naken där i duschen och dom knatar in... Undantaget skulle väl vara A men det förstod ni väl redan, muahaha ;-)

I alla fall. Den är duschen (okej, det var flera duschar... ni vet som det brukar vara i ett omklädningsrums...dusch...område) var sjukt jävla stort! Erkänner att det var lite läskigt för att det var helt mörkt förutom precis där vattnet sprutade (HAHA, omogen humor). Det är så jävla svårt att förklara, men det var som stora vattenfall blandat med gejser. Ni får säkert upp en hel fucked up bild, men fan vad coolt det var!

Man kanske ska bygga en sån dusch någon gång... hm. Tåls att tänka på.
Sussa sött alla där ute! Tjingiling.

I want you just the way you are.

Har ni hört låten Kroki av Navid Modiri & Gudarna? Lyssnade på den för någon dag sen och bara insåg att... Fan vad mycket vi gör för motsatt partner, egentligen, när man tänker efter. Hur mycket man offrar sig för någon annan (tja, ja den man älskar). Man gör en massa saker som man egentligen aldrig skulle göra. Kanske går på lerkurser fast man hatar att smutsa ner sig. Lär sig dansa salsa för ens partner tycker det är "oh, så jävla sexigt". Tränar. Äter rätt. Fixar. Dittan. Dattan.

Läser massor av tidningar för att få tips. För älskling, du betyder allt för mig. Samtidigt sitter ens partner där och tycker att man är bara för mycket. För visst duger du precis som du är. Det är ändå det jag föll för. Jag föll för dig. Den du är. Därav behöver du inte ändra dig ett smack.

Ändå... ja, ändå försöker man så jävla mycket för att bli perfekt i någons ögon. Visst är det patetiskt. Visst är det dumt. Visst är det ändå rätt gulligt (fast det behövs ju absolut inte).


Hittade förövrigt en äkta smörlåt; Billy Joel - Just the way you are

Skitsaker om skolan

Ibland... ibland är saker till och med lite för mycket för mig. Jag snackar om människor som bajsar i skolan. Förstår mycket väl att man kan få en dålig mage vid dom allra sämsta tiderna. Det är helt naturligt att bara släppa ut all skit från en, men... MEN... varför visa så tydliga spår? Gick nyss in på en toalett där någon hade tryckt rejält verkade det som, med tanke på hur det såg ut. Kan man inte vara schysst och bara... försöka ta bort spåren i toaletten med papper? Så svårt kan det inte vara. Är ju bara att tvätta av  händerna med vatten och tvål efteråt.

Not fresh.

Förresten kan Petra tydligen inte ha workshop idag. Hon som var lite lättirriterad igår och sa att alla skulle komma idag. Vi skulle prata om, surprise surprise, vår skoltidning Distanz. Men det blir uppenbart inte så.

Äsch, jag klagar egentligen inte.

Personlighetstest

Det är egentligen hur otroligt vissa tester på internet har rätt. För någon vecka sen gjorde jag ett test om olika personligheter. Vilken persontyp jag är, enligt testet. Och jag tycker det är... tja, lite skrämmande. Lite... otroligt. För det känns så jag.


Yvettes personlighetstyp:

Tystlåtna, idealistiska tänkare. Vill tjäna mänskligheten. Strävar efter att leva upp till sina värderingar, som tenderar att vara omfattande och väl genomtänkta. Extremt lojala. Flexibla och avslappnade så länge de inte upplever att någon av deras grundläggande värderingar hotas. Oftast begåvade skribenter. Kvicktänkta, med förmåga att se nya möjligheter. Vill förstå och hjälpa andra.

Karriärer som skulle kunna passa Yvette:

Skribenter, artister, personalvetare, socialarbetare, svensklärare, bildlärare, förskole- och dagispersonal, präster, psykologer, forskare, fritidspolitiker, redaktörer, studievägledare, journalister, religionslärare.

Gör testet du också här


Parlamentet - Johan Rheborg - Dagisfröken


Bob and Yvette siting in a tree...

Jag surfade runt på internet nu på kvällen. Vågorna var rätt fina och jag råkade läsa lite om Bob Marley på wikipedia. Har ingen koll på honom what so ever... Men så läste jag en grej och jag började genast dra lite paralleller. Visste ni att han har ett barn med en tjej som bär på ett av världens finast namn? Ja, hon hette Yvette. Jag blir fortfarande lite till mig när jag läser om någon annan Yvette. Det namnet är inte så jävla vanligt om ni inte har märkt det.

Så började jag tänka på några raggninsrepliker. Den dåliga efter den andra... Men fan vad roligt det är (nej, ni kommer aldrig få höra dom).



Do like Marley; Be with an Yvette ;-)

Stanna A, jag ber dig

När han tittar på mig, då flackar min blick.
När han vänder sig bort, då glor jag som mest.
Och det är fel! Det är för fan inte så som det ska vara.
Så hade jag aldrig gjort med !?!?, till exempel.


Idag hade jag världens chans. Nja, kanske inte världens. Men jag hade en chans. Liten chans. But I just blew it away. Sanningen är den att jag blir så nervös. Fucking patetisk jag är. Men jag blir det. Nervös och så in i helvete osäker. Och jag klarar inte av att möta hans blick, för det känns som att han vet exakt vad jag tänker (är fan helt säkert på att han är världens mindreader).

Samtidigt som jag känner så här, känns det helt piss när jag vet. Jag vet så fan väl. Vet att det aldrig kommer gå. För varför skulle han vara intresserad av någon som jag? Inte för att jag tycker att jag är så jävla ful eller så, men jag är så jävla beige och grå. En liten kameleont som bara smälter in (med lite fiskekrokar här och där i fejset (ja, piercingar, förresten kan man göra en parantes i en parantes?)).

I'm going fucking insane here.


Får väl helt enkelt supa mig helt full och stöta på honom när vi ska på kryssningen i vår. Då kanske jag vågar. För i ett nyktert tillstånd ser det mörkt ut. Jag menar, det har ju gått ett bra tag nu (ask my friends ;-)).

Control+alt+delete

Idag blåste Anders min skoldator (virvelvind). Det betyder i alla fall att alla mina program är borta. Som tur inte all min musik eller bilder, men ändå. Jobbigt att installera om alla program jag behöver. Synd att man inte kan blåsa ens dator i huvud så att alla dåliga minnen raderas. Det skulle vara nice.

Ska sitta kvar till skolan tills alla program är installerade igen. Så är det bara.

Eller ja, orkar bara sitta typ 20 minuter till. Kommer missa pendeln som går tjugo i. Mysigare att sitta i skolan med snabb internetkoppling än att damma runt i centralen.

Man får svära mycket

Jag är helt jävla galet trött. Och fan vad jag hade glömt bort textuppgiften som är till imorgon. Orkar jag googla runt och leta efter en massa recensioner efter DH (japp, jag priar ett tvprogram framför skolan just nu)? Tveksamt... Hade glömt bort att han Micke/Mattias/Jag-kommer-inte-ihåg-vad-han-hette kommer imorgon till mediakommunikation b. Ska komma på en äcklig fråga till honom.

Äh vafan... Ska man spräcka nollan i frånvaron och skolka imorgon? Känns jävligt lockande.

Planering

Hade utveckligsamtal för x antal timmar sen, och det bara blev så att jag stannade kvar här i skolan. Sitter och lyssnar på en sjukt pinsamt låt. Låt oss kalla den för Bajsbajspooprutt. Mindre pinsamt på något sätt. Lite mer acceptabelt. Och nu när vi ändå är inne på musiken, måste jag rekommendera Morodo. Spansk hiphop. Lo-ve-ly!

Nu ska jag dra hem ändå. Jag är hungrig.
Bajsbajs



(Ps. Min lärare tycker att jag borde planera bättre, ds.
Ps2. Jag håller med, ds2.)

Reflekterar min hjärna


Kultiration - Mellan Hjärtslag

Ser hur träden fäller sina löv med vinden
Nyligen såg jag hur de skiftade färg
Nu virvlar de runt omkring mig på väg för att återge

En liten del i ett stort skådespel
Observerar vad som sker i detta sanna förlopp,
Förändring är vad som föder hopp

Ja, så vad medveten om att den finns här inom oss
Låt den växa sig närvarande
Ha ingen oro, vänner
Det är bara en annan sida av detta levande

Så alla gamla gäster av denna jord
Låt oss respektera detta omlopp
För när allting kommer omkring
Så är vi allt och ingenting

Det är så döden föder mig

Fin dikt

Skrev en dikt för två sekunder sen. Den berättar vad jag känner just nu.

I'm frozen
and I would like to
to...
just to...
take a shower



Deep shit!

Dagens citat

"Ni beter er som ett gäng... fjortisar!"
- Gun, Fotolärare, Okänd ålder

Hi hi hi, ho ho ho, ha ha ha

Fotolektionen idag var... Well... Rätt fnissigt för min och Lasses del. Vi skrattade igenom hela lektionen nästan. Skönt. Väldigt befriande. Äntligen fick jag skratta lite. Hohoho. Det som var lite lustigt var att killgänget som satt bredvid oss... Ja, förvisso skrattade dom också men inte alls lika mycket som mig och String-Lasse. Dom fick utskällningar hela tiden. Det fick inte vi. HEHE. Vi var väl ens så jävla diskreta heller.

Nåja. Det är roligt att ett ordspråk säger "ett skratt förlänger livet" när man ofta säger "jag dör av skratt".
Så skratta mycket, era jävlar. Ni kanske dör imorgon.

Busy Signal - Unknown Number


Looking good

Jag fick en liten egokick idag. Den kom lagom bra. En kille spanade in mig. Det var mysigt och det kändes väldigt bra! Jag menar, nu vet jag att inte killar tycker exakt likadant (och man måste faktiskt inte bära 250 kg smink). I alla fall. Det hände precis efter att jag hade tränat i Mårtensdals och stod vid Gullmars för att komma hem. Hade absolut inget smink på mig. Bar ungefär 100 klädesplagg och dog nästan av kylan.

Så kan man se ut, och ändå bli inspanad. Tacka vet jag att människor har olika smaker (synd att han inte kom fram och frågade efter nummer, hade glatt gett honom det).

Mer sånt här tack! Komsi komsi.

Det är över nu

Hösten är verkligen här. Och jag tycker om det. Har börjat ändra uppfattning om denna årstid. Nu tittar jag bara ut. Ser alla dessa vackra färger på träden. Regnet smattrar på fönstret. Marcus Berg sjunger vackert genom min cd-spelare, och luften viner. Det saknas bara en kopp té så är den här stunden helt fulländad. Och den kommer snart.

Underbart.

Boulevard Of Broken Dreams

Vad vet jag om en trasig barndom egentligen? Vad vet jag vad som är "normalt" att växa upp med? Var det jag som gick på det där golvet fullt med glassplitter? Blödde jag utan att visste om det? Reagering var lika med noll.

För allt jag kommer ihåg var ensamhet. Övergivenhet. Tomhet. Mestadels av mitt liv har jag spenderat själv. Varför vet jag inte. Tyckte (väl) inte att jag var så jävla annorlunda än alla dom andra.

Men nu. Nu när jag tänker efter förstår jag... kanske. Jag var den tjocka. Den blyga. Tjejen med platt, fettigt och alldeles för tråkig frisyr. Konstiga kläder. Och jag visste fan ingenting. Vågade inte ta för mig. Hatade att prata inför människor. Var alldeles för ärlig. För godtrogen.

Hur kunde dom inte låta bli att inte välja ut mig som offer? Det är egentligen helt förståeligt. Trycka ner den mest svaga och misslyckade. För nej. Jag var aldrig stark. Jag var aldrig starkare än dom. Tyckte aldrig att dom gjorde något fel. Bara undrade varför. Och vad.

Dom skapade mig. Jag skapade aldrig mig själv. Det var dom. Därför kan jag helt plötsligt börja hata mig själv. Är som fast i en kropp, i en person, som jag avskyr. Och jag kommer ingenstans. Kan inte skaka av mig den här personen.

Jag bär på en förbannelse. Jag bär på det här som dom alltid kommer koppla mig med för resten av våra liv.

Kanske är det jag som är glassplittret på golvet.

Gingsen

De senaste dagarna har jag tagit små tabletter. Det sägs att dessa små pillren ska ge en mer energi. Man ska bli piggare. Lite gladare. Jag har känt ungefär tvärtemot. Energin har runnit ur mig. Jag har blivit trött redan klockan fem på eftermiddagen. Och jag har blivit lite mer nedstämd. Bara tänkt på de mörkaste tiderna i mitt liv (skrev en text igår som ni ska få ta del av senare).

Jag har tidigare skrivit flera blogginlägg om dagen. Nu har jag inte skrivit något på, ja, bara två dagar. Men ändå. Vill inte att ni bara ska ta del av deprimerande inlägg som jag annars skulle ha skrivit. För jag har faktiskt tänkt på det här med bloggandet. Än en gång har jag funderat på vem/vilka jag faktiskt skriver för. Och jag har kommit fram till att jag skriver för min skull. Helt klart. Men jag skriver faktiskt för mina läser också. Jag vill att ni ska vara en del av mitt skrivande. Rätt så svårt när ni inte verkar ha några åsikter. Fast vem vill kommentera ett inlägg där det står "Idag drack jag en caffelatte, åt ett äpple och sprang tre meter på spåret". Förstår er.

För jag har hört att man ska skriva om det man själv vill läsa om i andra bloggar. Det kluriga är att jag inte riktigt vet vad jag vill läsa om. Det är mer skrivsättet som jag fastnar för. Skriver du fängslade om hur du drack din latte och åt ditt äpple, ja, då är jag fast. Det är inte själva innehållet som är det viktigaste för mig. Därför blir det ju svårare för mig att skriva skitbra inlägg. Fan vet jag hur man skriver en fängslade text.

Jag får väl helt enkelt... lösa det på något sätt.

Partillo + Kultiration

Har ni något som ni gör när ni är lite nedstämda? Något som är väldigt typiskt er liksom? Förut åt jag jämt som en jävla häst. Bara käkade, käkade och käkade. Det är därför jag är så fet i dagens läge. Men nu, istället, köper jag skivor. Det är egentligen inte så bra med tanke på min ekonomi, men jag kan inte låta bli.

Just nu är jag nere i en liten svacka, är i lika med två nya skivor. Köpte "Döden föder"-skivan av Kultiration (KÄRLEK!) och "Högre Standard 1+2" av Partillo (olika artister samlade på två skivor, också kärlek!!!). Helt underbara skivor, och jag kände att jag genast mådde lite bättre efteråt. Är faktiskt väldigt nöjd.



Nöjd nöjd nöjd. Yvette här är väldigt nöjd...

Buh

Idag har jag tappat bort min mp3.
Min kära, underbara och mest värdefulla sak som betyder mest för mig.
Jag måste hitta den igen!

RSS 2.0