I'm sorry for breaking all the promises

När jag var liten funderade jag ofta på hur livet skulle vara om sisådär tio år. Jag tänkte på allt som jag antagligen hade hunnit med. Allt som jag bara önskade på att få göra då när jag var mindre. Hade jag vetat då hur jag är nu, skulle jag ha blivit besviken. Så in i helvete besviken på mig själv.

På något sätt trodde jag att allting skulle ordna sig när man blev äldre. Alla krav skulle försvinna. Det skulle kännas enklare att andas. Det skulle faktiskt vara skönt att vara vid liv. Jag trodde naivt på att jag skulle ha lyckats.

Då var jag 8 år. Nu är jag 18. Och livet är det exakt samma som då, fast med andra omständigheter. Och allt jag ville säga är förlåt. Förlåt till dig lilla Yvette. Förlåt för att jag inte uppnådde dina förhoppningar. Förlåt för att jag inte kämpade. Förlåt för allt. Du-Vet-Vad. Du förtjänade något så mycket bättre än det här.


Ryska nationalsången med svensk text




Så jävla klockren, haha!

Rör på gumpen

Träning idag igen. Ville jag? Nej. Gick jag dit ändå? Ja. Och jag har bara ätit en knäckebrödmacka och en apelsin efter träningen. Är jag hungrig? Ja. Hann jag äta lunch? Nej. Tycker jag väldigt mycket synd om mig själv? Ja.

Livet är hårt.

Håller ju på att redigera bilder till Foto A-kursen. Så... jävligt hårt. Verkligen skitmycket! Funderar även starkt på att dra hem om cirkus en timme. Men vi får se. Vet inte vad som har hänt faktiskt. Skolan är inte så lockande längre. Förut fanns det ju en anledning till att jag ville stanna kvar i skolan, men nu... Tja, nu finns den väl där men bara svagt.

För jag orkar inte. Det har snart gått ett år. Då borde något har hänt. Men det har det inte, så det var väl aldrig meningen.

Kultiration - Ingenting Kvar

Förför och lockar
Förgyller och fängslar
Ty ont är det frö som växer vid begär
Ty ont gör detta sår som

Till vår egen undergång

Vi tar ett sista steg in i vår grav
För här finns ingenting kvar
Är detta vad du och jag vill, är detta vårt val?
För snart finns ingenting kvar

Rotlösa vi driver
Parasiterar denna jord
Ska vi oss beakta
Eller betala i blod?

Vi faller långsamt in i sömnen
Vi faller långsamt, långsamt in i mörkret
Till vår egen undergång

Vi tar ett sista steg in i vår grav
För snart finns ingenting kvar
Är detta vad du och jag vill, är detta vårt val?
För här finns ingenting kvar

You can't deny



Cos one day you'll wake up and find that you're missing me,
And your heart starts to wonder where on this earth I can be...

Så det kan gå

Jag hade det på tungan... Sen smälte den och jag kommer inte ihåg hur det smakade.

Idag åkte jag hem väldigt tidigt från skolan. Tja, för att vara jag i alla fall...  Skulle köpa skivor på ett billigt ställe, tills jag insåg att skivorna jag ville ha där kostade lika mycket som i vanliga butiken. Då kan jag lika gärna köpa nya, fräscha skivor än gamla begagnade.

Nu sitter jag här och stör mig.
Horunge. Håll käften.

Jag hatar det här stället.

My insecurities could eat me alive

Some days I sit, starin out the window
Watchin this world pass me by
Sometimes I think theres nothin to live for
I almost break down and cry

Somtimes I think I'm crazy
I'm crazy, oh so crazy
Why am I here, am I just wasting my time?

........

Helvetes jävla skit?
Jag vet inte om jag ska rodna eller inte.
Fan... fan fan fan

Peewee & Kiaigh

Idag var det stan med Kim.
Mysigt. Trevligt. Och bilder kommer senare.
Datorn är seg, därför orkar jag inte skriva.

Kim är i alla fall bäst!

Loosing all control

Det har droppat av ett kilo på mig sen förra veckan. I'm pleased. Funderar på att köra en inga-mackor-på-en-hel-vecka igen... förutom till frukost och då äter jag knäckebröd. Jag vet en GI-körare äter knäckebröd till frulle. Då kan jag också göra det, för jag är inte lika strikt som hon är.

Om cirkus 1½ timme ska jag åka in till stan för att träffa Kim. Tjusan! Ska bli väldigt trevligt :-)


Tror förövrigt att jag drabbades av en panikångest-attack inatt när jag låg och sov. Jag vet inte anledningen eller om det verkligen var panikångest, men det var jävligt äckligt i alla fall. Jag kanske fortfarande ligger och grubblar på något, helt omedvetet, som gör att jag mår dåligt. Vet fan inte.

Anyway. Nu ska jag fixa mig. Jävligt sakta, haha.
Peace

Matisyahu - Unique is my dove





Var bara tvungen... :-)

Estockholmo

Imorgon bär det in till stan och träffa Kim.
Väldigt mysigt måste jag erkänna :-)

Vi lär ju fota järnet, hehe, med skolkameran.
JA! Jag utnyttjar den till fullo. Som om ni inte skulle göra det.

Tror fan att jag ska slagga nu.
Godnatt.


Ps. Jag är kär i Matisyahus musik, ds.

Satisfy my soul



Färgkombinationen blev ju bara för härlig. Eller hur? Okej, rätt fail på den röda färgen, men annars...

Love is in the air

Ibland älskar jag min mamma lite mer än vanligt. Speciellt när hon städer och plockar runt saker. Och jag älskar henne innerligt, jävligt mycket när hon faktiskt slänger mina saker utan att fråga. Härom dagen kastade hon faktiskt mina näspiercingar. Tur att min syster såg påsen innan det var försent. Innan vi hade slängt den.

Nu har hon lagt öronpiercingen på ett säkert ställe där jag inte kan hitta den. Inte hon heller för den delen. Visst, den kostade bara 49 kronor men det är ändå wasted of money. Och då måste jag köpa en ny för 49 kronor. Jag är fan fattig. Egentligen har jag inte råd att köpa småsaker hela tiden.

Puss på den här dagen.

Visst fan är det toppen att vara Yvette idag

Mamma kom hem. Dunsade ner på soffan och började glo på tv. Atmosfären som jag hade skapat när dom hade åkt, var som bortblåst. Jag frågade lite snällt vad det var (och varför var hon hemma redan!?). Hon började prata onormalt högt om att hon inte orkade vara "där ute". Dom var bara irriterade, sura och jobbiga. Bara så jävla arga.

Jaha, tänkte jag. Och du är värsta muntergöken eller? Hon är fortfarande irriterad och sur... fast bara på mig. När hon talar med mig låter det som att allt är mitt fel. Det är mitt fel att hela världen är grå.

Underbart.

I'm gonna smile 'cause I deserve to


The Roots - The Seed 2.0




Den här låten introducerade Moa, i min klass, mig. Den är faktiskt rätt skön att lyssna på.
Och tja, texten... Den kan vi diskutera om, hahaha. Rätt naughty så att säga :-D
I LIKE!

Un dias bien el otro negro

Vaknade av ett dunk dunk dunk i huvudet. Bebislukten sipprade in i min näsa. Och så lite da da, tack, nej, va, nej, nej, da? Så här sitter jag och blev sjukt sugen på att lyssna på en låt. Lika med att jag sätter på datorn. Fan vilket tragiskt fall jag är.

Nu ska jag äta frukost. Hoppas ni mår bra :-)
Ciao bella!

Surprise

Har struttat runt i Kista denna fredagkväll.
Mysigt. Segt. Lite jobbigt. Såg en kille som bara låg ner och skakade.
Jag fick panik. Ville därifrån.

Och jag träffade på Chalisa! Weeei!
Vi pratade max 2 minuter.
Men ah, vad härligt det var att se hennes face.

Funderar fan på att slagga nu!
Kommer finnas en Elias här som antagligen kommer vakna vid fem imorgon.

Hujedamej

Det skönaste med att jag har tränat på Hälsoforum på morgonen är att det inte är så många där. Och är det några där, är det mestadels äldre och killar som bara håller på med eget. Idag, dock, var det två klasser där... Vet inte riktigt hur gamla dom var, men antar att dom gick i nian.

Killarna var omogna och skulle ta typ 170 kg i bänkpress på en gång. Dom orkade inte. Tjejerna tittade runt. Upp på löpbandet. Upp på cykeln. Spring spring. Cykla cykla. Ah neeeej, vi är inte svettiga.

Omklädningsrummet var värst. Två tjejer duschade faktiskt inte. Det är - ta mig fan - så jävla snuskigt! Och dom pratade silikonbröst och andra töntiga saker. Jag blev irriterad.

Så nej. Nej nej nej. Jag tänker inte träna igen på fredagar.

New soul... nästan i alla fall

Efter att ha lyssnat på en låt har jag hittat tillbaka. Well. Lite i alla fall. Och nej, jag tänker inte berätta vilken låt. Den är liiite kvinnoförnedrande och bla bla. Men jag kan inte råka för det. Jag kanske tycker om den ändå. Jag får tillfällen då jag känner mig så manlig, haha.

Nu känner jag att jag kommer klara av morgondagen. Funderar till och med på att skriva en ironisk krönika.
Hoppas ni har det skitbra!
PouZzzzZzzzzzZ znark



(HELLO CUPCAKES!
...
.....
..
.
......
hehehe, var bara tvungen Atena...)

Gustafsson as Uggla


Funny feelings

Jag vet att jag skulle avskaffa den här Linas Kvällsboks-feelingen, men nu måste jag ändå skriva lite. Det är för mycket som har tagit över min hjärna. Allt är bara så jävla luddigt.

Dom har känslorna som jag bär runt på... Alltså... Jag vet inte riktigt vad jag ska göra av dom. Kan man bara inte packa in dom i olika fack och gömma dom i en hemlig grotta?

Går inte att hantera det här.



I think I'm going crazy, 'cause you are always on my mind...

Work it honey

Idag ska jag puffa artiklar till skoltidningen. Den ligger alltså på nätet alltså (vill ni veta addressen? nej). Jag hatar det. Så jävla tråkigt, och jag har sämst fantasi för att locka till sig läsare (typ alla två, HEHE). Har tränat idag. Fan vad jobbigt det var. Jag menar, det var ju en hel vecka sen jag gjorde det. Tappar ju allt på en gång. Och snart ska jag käka lunch. Mumsigt värre :-)

I'm just a dreamer, dreaming my life away


Photo taken by me...

Shy guy

Jag hatar att vara blyg. Vet att jag har sagt det förut, men jag måste upprepa det. Hatar det. Hatar det. Hatar det. Vågar aldrig ta första steget någon gång, så det är jävligt jobbigt ifall killen är blyg också. Eller bara inte vågar när det gäller tjejer... Baiz, HEHE.

Såg för övrigt en rolig reklam film... Eller ah, själva... jag vet inte vad det heter...

Alla titta på tv förutom Märta.
Hon hade migränsmärta.

Fota

Första gången någonsin som jag tänkt på kläder till skolfotografering samma dag. Har inte orkat brytt mig. Engagera. Bara jobbigt. Så här sitter jag. Slafs slafs. Heeeeey sexy laaaady!




Ah, nej, sådär ser jag inte ut idag. Såg ut så igår. Idag är jag lite fulare, HEHE.

Kasta in mig i verkligheten nu

Idag har jag verkligen tänkt. Mycket. Och jag har insett. Alltet är så patetiskt. Eller jag. Jag är alltet. Patetisk alltså. Medan alla andra börjar leva sitt liv, sitter jag fast i min lilla patetiska fantasivärld. Det är nästan så att jag faller en bit bakåt varje dag. Så det är bara att slänga fram barbiedockorna och legot redan nu. Jag kommer ändå behöva det inom en snar framtid.

Jag är 18 år, och vad har jag åstadkommit? Ingenting. Varje dag har jag bara legat och drömt om en massa saker. Har velat det. Och det. Och det. Och det. Samtidigt som jag har velat och drömt, har andra skaffat det. Men inte jag. Nej, nej. Verkligen inte. Brrr, vad läskigt... suck.

Vågar inte helt enkelt. Vågar ingenting. Jag kan inte prata med människor. Blir mer typ "ah, fint väder, HEHE". Roligt att prata med såna? Nej. Jag vågar inte ta för mig. Vågar inte göra bort mig. Vågar ta mig fan ingenting. Orkar inte vara för på. Vill att människor ska känna att dom VILL umgås med mig, och inte för att dom känner sig tvingade till att göra det.

Sorligt. Jag måste förändra mig. Men hur? Hur fan gör man?

Dagen kunde inte sluta bättre

Hela sommaren har passerat. Jag har lyckats gömma mig. Lyckats få dom att inte vilja ha mig. Trodde verkligen att jag skulle slippa detta hår. Så jäkla skönt utan att det ska klia. Svida till lite. Aj aj aj. Oj oj oj. Fan vad det kliar. Skratch skraaaatch. Men nu... nu hittade dom mitt gömställe. Dom öppnade dörren och surrade in.

Idag, just idag, fick jag mitt första myggbett för i år. Tjusan!


Sexigare röst får man leta efter


mjau

Slacker

Är det fler, eller är det bara jag som inte pallar stå i köket för att laga mat? I alla fall inte när jag bara ska fixa till mig själv. Det känns helt meningslöst. Idag satt jag i skolan till klockan 17.00. Be proud over me! Har ju för fan inte ens en endaste lektion idag.

Satt och la in en massa äckliga artiklar till vår skoltidning. Allting bara fuckade sig. Error error hela tiden. Fan vad störd jag blev! Tillslut pallade jag inte längre, och hittade bara på en massa ingresser och dåliga rubriker. Dom behöver ju inte publicera mina artiklar precis.

Nu ska jag äta lite mer yoghurt till middag.
Yummie!

BLA

Jag orkar inget mer

Inga mer ingresser
Inga mer rubriker
Inga mer bildtexter
Inga mer källor
Inga Ingenting

The botten is nådd

Sne, inte rak

Är lite irriterad. Vår textlärare sa, i princip, att vi var en av dom sämsta text c'are hon haft. Tja, mig i alla fall. Tack. Känns underbart! Wuh. Nu känner jag mig skitpepp på att fortsätta att skriva artiklar. Yes yes! Hon gav mig den där lilla kicken i röven som man behöver...

Öh.

Det borde vara förbjuden att vara så fotogenisk som jag är


Nikon D40

Ja, nåt sånt heter skolkameran jag har lånat. Fyfan vad jag vill ha en!
Så in i helvete jävla äckel mucho fan fan fan fan fan mycket (så mycket att jag t.o.m. särskriver).
Har fotat lite nu på kvällen hos min moster. Blev faktiskt nöjd med bilderna!
Dom kanske dyker upp här senare :-)


And yes, Lina. Hehe. Det här blir nog den slutgiltiga deisgnen. Orkar inte trixa mer ;-)
Hoppas ni har haft en alldeles fantastisk dag idag! Hoho.

Onödigt

HEHEHEHE.

Idag ska jag sno hem en kamera från skolan, tjuho!
Först kanske man ska åka till ANT. Fixa piercing und so!

HEHEHE IGEN.

"Fuck her gently" på svenska




AAAAAHAHAHAHAHAH!

HEHE

Mina datorer börjar tröttna på publishme.se känns det som. Dom vill inte riktigt visa sidan. Blir error hela tiden. Nåja, nu är jag väl någorlunda nöjd med designen i alla fall, och nu tror jag att det ska se bra ut i den äldsta versionen av explorer också. Annars... ger jag upp.

Antar att jag bara vill att allt ska bli perfekt, men det är inte alltid man kan få det - tyvärr.
Imorgon är det foto. Yay!
Godnatt plöttisar!

Internet sucks

Bara så ni vet... I Internet Explorer 6.0 (den mest gamla explorer som finns) ser min blogg helt fucked upp. JA, nu är jag skitbesatt av min deisgn okej!? Så ah, nej... jag pallar inte fixa så att det ska se bra ut i den... Jobbigt för er att läsa min blogg (eller så får ni byta till Firefox or Internet Explorer 7.0).

Boken väntar. Hejdå.

Whupsie

Oj då! Verkade som jag inte kunde lägga ifrån mig det här med designen, ehe. Nu börjar jag bli lite nöjdare i alla fall (tycker fortfarande att den som jag fixade inatt var sjukt snygg!!! synd att ni inte fick se orginalet). Snart ska jag slafsa (mumsigt ord va) i mig lite yoghurt och sätta mig ner och läsa lite.

Fast ja. Först måste jag fixa tvätten. Tjo-ho!
Ha det gött mos!


Gammal bild, but I'm gladur!

Uah

Whatever. Designen får se ut så här nu, haha.
Jag är ändå rätt nöjd :-) Trots att den är så mycket åt vänster (om ni fattar).
Hajar inte hur man bara kan få själva texterna att flytta sig åt sidleds,
utan att det ska besvära headern...

Så, skitsamma... Har iaf skrivit klart alla artiklar idag!
Tjusan!

FAN!

Amen neeeeeeeeej!
Designen ser helt FUCKED UP ut på den här datorn!
På skoldatorn ser den helt wonderful ut!


ANUUUUUUUUUUUS.


Får ändra till någon tråkig medan jag trixar med den, ehe.

Förändring

Well, hoppas att ni ser en sort förändring. Har nämligen ändrat designen. Är faktiskt väldigt nöjd! Den känns liksom... ny och fräsch. Hade dock aldrig kunna ha gjort det här helt själv, utan har tagit jävligt mycket hjälp från Busbra och lite från Designa Din Blogg.

Fick lite uppmärksamhet förut på grund av min förra design. Folk tyckte den var fin och sådär, så jag hoppas att ni tycker den här är lite snyggare :-D För nu är jag verkligen nöjd. Har ju för fan en stor egobild på mig själv på högst upp på den högra sidan. Så kan det bli bättre? Nej, knappast.



Jag och Bobban är tjockt glada över den nya designen, HEHE...

Mitt vackra barn

Ni kanske inte visste det, men jag är en förälder. Trots att jag har tjatat om att jag inte vill ha barn, så är jag en förälder - en världsförälder. För Unicef. Och det har jag varit i över ett år nu. 100 kronor är det enda dom begär varje månad. Det kan låta mycket. Men jag prioriterar mina pengar.  Har velat bli en världsförälder sedan jag var 12 år. Och ja, förra året blev jag det.

Tycker att du också bli det.
Bli en världsförälder idag




Får får bä

Tittar igenom ett par gamla texter jag har skrivit. Kunde jag bli sämre eller? Fattar inte hur dom kan mala på om hur bra jag skriver och bla bla bla. Det är så jävla dåliga texter! Varför ljuger ni för? Fy fan vad dåligt. Och här ska jag sitta och producera sex artiklar till Distanz. Kommer dom bli bra? Nej. Kommer dom ljuga? Ja, antagligen.

Sitter och läser andras texter. Dom är bra! Skrivna på ett underhållande sätt. Roligt. Svåra ord. Skit. Jag kan inte ens några svåra ord. Skriver ju för fan på ett bebisspråk. Da da. Fattar ni nu?

Herregud! Kan inte ens få in några ironiska inslag i mina texter. Jävlar vad dåligt. Har inte tagit in Emma Hambergs eller Jonas Gardells skrivsätt för fem öre. Ja, inte att jag ska sno deras texter eller skriva precis som dom... Bara nästan.

Det här är sista året på gymnasiet. Kommer jag kunna förbättra mig? Eller är det försent? Jag menar... vill ju fan inte bli journalist sen. Kanske bara en frilansare så där... ibland. Skriva några krönikor. Skriva lite debattartiklar. Skriva någon rolig notis eller bara en liten insändare här och där.

Great success! Peace.

Mjöpp

Plugga plugga plugga plugga fram den sura min
Plugga plugga plugga plugga fram den sura min
Munnen den ska fräsa och va arg
Munnen ska göra en till en rabbies varg
Munnen har vi fått för vi ska SURA, argh argh
Plugga plugga plugga plugga fram den sura min



Nu ska jag skriva alla artiklar till textkommunikation.

Dear diary. Mood: Apathetic

Orka att alla i min familj är helt emo idag. Ah jag vet, emo är en musik och fashioncoreare är inte alls självmordsbenägna, bla bla bla... Orka med det. Ordet emo har förändras. Så de så. Likadant med ordet kärring. Ni visste väl att det var ett fint ord förut? Knappast något fint med det ordet idag.

I alla fall... Orka att dom är så jävla emo idag. Nästan så att jag har lust att åka iväg någonstans imorgon. Men vart och med vilka pengar? Eller ja, mitt busskort går dygnet runt så det är väl ingen fara, men med 39 kronor på kontot kommer jag svälta ihjäl under dagen, hehe.




Que pasa?

Jag måste bara få klaga av mig lite. Det handlar om Geografi. Det handlar om David. När han pratar... Jag fattar ingenting, och jag svär att det vi går igenom inte fan är Geografi. Det är typ Naturkunskap eller nåt. Och herr Enemar skulle lika gärna prata grekiska för jag fattar fan nadaaaaa...

Kommer faila hårt på provet som vi ska ha, HEHE.

I'm the worlds greatest

Nu har jag gjort klart Geografi-uppgiften vi fick förra veckan. Ligger fortfarande i fas i det ämnet i alla fall! Fan vad jag är duktig. Men så har jag slarvat med alla andra kurser istället, HEHE. Inte bra, inte bra.

Ja ja... för att citera nåt som Petra sa igår:
"När jag känner mig stressad skiter jag i allt annt och fokuserar bara på en sak. Skitsamma i vad dom andra säger".

Ja... eller... ja, det var kanske inte PRECIS så, men nästan. Och nu gjort jag det. Jag prioriterade Geografi den här gången. Suck on that bitches! Muah.

Hejdå.

Så nu idag borde jag vara riktig lycklig, men känner mig mer nog som en vingklippt pingvin

Den här veckan... Madness när det gäller matforumet. Så lite som jag har ätit dom här dagarna, har jag inte ätit någonsin. Om man inte räknar med den 2 veckors-perioden i sjuan, när jag inte åt ett piss, tränade hela tiden och gick ner 10 kilo. I alla fall... det är galet! Och det är nu jag inser hur jävla mycket bröd jag käkar egentligen! Har inte tänkt på att det kan vara så mycket, men det är fan det! Måste erkänna att det har varit svårare att sluta äta bröd än godis etc.

Well, sitter faktiskt i sängen och ska faktiskt sova snart. Måste få sova ut någon dag. Men nu sitter dom och tittar på tv på högsta volymen. Underbart! Kommer inte kunna somna ändå. Ja ja, ska läsa en bok. Kan inte riktigt säga vad den heter, men den är faktiskt jävligt spännande redan. Värsta whinearen till pappa! Ha ha...

Hoppas att allt är bra med er där ute :-)
Ciao bella!

Dezarie - Gracious Mama Africa


Gone with the chicken

Nu behöver jag inte Alexander på gymmet längre.
Jag klarade nämligen alla maskiner själv.
GRATTIS TILL MIG! HEHE.

... and 10 points go to Spain


För att citera Snooks senaste skiva

"Alltså... du ba 'jag VAR' vafan... Du är ju. Var ärlig. Våga erkänna!".

Ungefär så sa Lars till mig på tåget idag innan han hoppade av vid Bro. Han läser då min blogg och ja... Ni vet den där listan jag skrev för några dagar sen (om inte, NEJ, jag tänker inte berätta för er) där jag skrev 7 sanningar? Well, en sanning ska jag ändra (JA, jag råkade kanske ljuga lite på den) och en ska jag lägga till.

Kommer ni möjligtvis ihåg punkt numeros 3 och 4? Tja, om man säger såhär. Jag VAR aldrig intresserad, för jag ÄR nämligen fortfarande det. Så, nu har jag erkänt det! That's a fact. Den äkta sanningen, och nu hittar jag inte på en massa goja.

Och nu önskar jag att ingen (förutom Lars då) på min skola läser min blogg, vilket dom antagligen inte gör så phju för min del. Andas in. Andas ut. Lugna Andetag. Peace. Love. HEHE. För jag kommer verkligen dö. På riktigt. Dö. För jag är ingen som berättar såna känslor. Det är SÅ inte jag. Men nu gör jag det. För alla. Usch, vad läskigt!!! (Pray to God that nobody is reading this shit)

Nöjd nu Lars?



Justja, skulle lägga till en sanning också, so here we go:
8. Jag är intresserad av honom och allt, men jag har erkänt för mig själv att han aldrig kommer bli det av mig :-P

Så, punkt slut. Nu sätter vi stopp på den saken.
Tjusan!

Petrakommunikation

Hel dag med Petra slår väl aldrig fel? Eh. På förmiddagen har vi haft textkommunikation. Well... det gick väl bra. Mediakommunikation.... Fyfan! Det är liksom mest... Bla bla bla bla. Jag orkar inte anstränga mig. Jag har inte lyssnat på ett skit av det hon har pratat om, och då har hon ändå hållit igång i cirka 45 minuter.

Jag har huvudvärk.

Dagens

dagens låt: looptroop rockers - ginger & lemon
dagens frisyr: duschat
dagens smink:
mascara
dagens klädsel: jeans, grönt linne, tjocktröja och gula underkläder
dagens roliga händelse: eh... vet ej fan
dagens planer: just nu är det väl att hoppa i säng och skriva några artiklar
dagens vill ha: mackor!
dagens saknad: mackor!
dagens drog: cashnewnötter
dagens tråkigaste: i princip hela dagen
dagens finaste: mitt röda face efter gymmet
dagens måste: plugga plugga plugga
dagens köp: inget faktiskt
dagens mat: kycklingkorv, låter gott va?
dagens kärlek: dreads
dagens mående: trött, glad, stressad, utmattad, seg, slut, trött
dagens skratt: vet inte om jag har skrattat så jävla mycket idag
dagens tanke: vad kollar du på tensta?
dagens irritationsobjekt: bror klipper sina naglar med nagelsaxen, KLICK KLICK KLICK... gimme a break
dagens smycke: hade hoppats på dig, men nehe
dagens just nu: (/&%¤"#¤%&/(

Äh, gimme a break

Ska jag skolka imorgon eller?
Fyfan vilken äckligt dag det är dåååå...
Massa jävla äckliga artiklar dom har
sagt till mig att skriva.
Orkar jag? Nej.

Förresten går allt bara åt helvete.
Och vad jag än gör eller säger
blir det ju bara så jävla fel.

Oh happy days

Tensta

Innan jag glömmer, hehe... Jag såg mr Adam Tensta idag på tvärbanan efter att jag hade tränat. Han ser ju bara för bra ut! Men han gav mig världens längsta och läskiga blick, haha. Ni vet, när det känns som att någon stirrar rakt in i ens hjärna och vet exakt vad man tänker på. Inte för att jag tänkte på så mycket, men ah... Ni förstår vad jag menar. Sist jag såg en känd person åka kommunalt var ett bra tag sedan, och det var inte mindre än självaste Bingo Rimér. Kiss i brallan.



Kyckling

För två timmar sedan stod jag och svettades i gymmet. Nu har jag ingen kraft kvar i armarna eller låren. Killen som hjälpte mig hette Alexander (heter alla det namnet nu förtiden!?). Han var trevlig och pushade på rätt bra. Skrev upp världens jobbigaste program till mig. Tack så mycket Alexander Kyckling, HEHE.

Ska snart ha PH-samtal och börja jobba på alla mina artiklar i text. Har bara gjort en bokrecension och det är ju ingenting. Var det någon som såg Magnus Betnér-programmet igår? Vad heter det? I ditt ansikte eller något va? Ja ja, jag såg väldigt mycket fram emot det programmet i alla fall... Somnade vid första reklam-avbrottet och missade typ halva. Fan vilken flax jag har hela tiden.

Tjohej (vad det går mellan pattar och lår - SORRY! Var bara tvungen. Har fastnat på Governor Andys låt Bulleribock :-D)

I should have known better

Imorgon ska jag träna på gym för första gången på jag-vet-inte-sen-när. Sedan drar jag vidare till skolan. Skriva några artiklar. Tjoff tjoff. Bara så. Tjoooff. Det ska bli väldigt roligt att träna. Nervöst, ja. Men roligt. Har aldrig varit på ett gym helt själv förut, så vi får se hur det går. Dom ska tydligen planera ett pass åt mig och så. Kan bli väldigt spännande.

Måste ju få gumpen i trim lagom till studenten (ahhhh, studenten!!!! jag dör). Få bort lite fett från magen. Bli lite mer vältränad. Vem vill ha en sladderbulle till mig liksom? Visst, alla andra kanske passar som bullar (bullar är ju faktiskt väldigt goda), men inte jag.

Just nu sitter jag och lyssnar på Looptroop Rockers. Jag hatar att erkänna det. Verkligen. Jag hatar det. Vet ni hur mycket jag har förolämpat dom genom åren eller? Så sitter jag här. Tillslut. Bara sitter här. Lyssnar. Och jag - ta mig fan - älskar deras musik. Känns så piss på något sätt. Men dom är ju så grymma!

Hujedamig

GI-metoden

Mamma och jag ska börja på en ny stapel från och med idag, men fan vad hårt hon kör på en gång. Vi ska börja med GI-metoden och jag tänkte bara skippa pasta och potatisen... Men nej nej nej. All pasta, potatis, bröd, mjölkprodukter och bla bla bla och bla bla bla ska bort. Herregud! Så jävla hårt tänkte inte jag.

Jag menar... Jag har redan tagit bort godiset, chips, glass, popcorn, bullar, kakor och jag ska inte äta bröd denna vecka. Vad begär dom egentligen!? Ska jag sluta äta mat eller?

Dah.

Earth to Bella

Earth to Bella,
You think you've got it all figured in,
Earth to Bella,
Everything you know is wrong. Well, almost
Earth to Bella,
I've seen when you are not listening
I bear the burden
Of being the voice that lets you know
We all grow old,
And before you swim you gotta be ok to sink.
Earth to Bella,
The world can be an unfriendly place.
So hold your head up
And do your best to save some face.
It's not so hard...
Just undo yourself and see a
Second sun ascend.
I'm ok to sink
ok to sink

Scary

Nu är jag, haha. Fick se min Samara-bild igen... Den är helt underbar! Hahaha. Och nu har jag ingenting att göra på foto. Jag och Malin ska nämligen vänta på Sandra tills hennes bild är utskriven. Efter det kan vi dra och fota lite. Wei.

Ni måste få se den bilden... fast jag orkar inte fixa det nu.
En annan dag kanske ;-)

Nu är det slut på Linas Kvällsbok för min del

Det här är dom sista riktigt, äkta och djupa sju sanningar ni kommer få veta om mig, haha.


1. Ibland när jag inte orkar tvätta bort sminket vid handfatet, brukar jag hoppa in i duschen och skölja hela kroppen istället
2. Första gången jag var tvungen att sova med lampan tänd var jag 17 år (typ i vintras)
3. Jag blev förälskad i hiphop-kulturen och dreads genom Alex från min skola (JA, jag var intresserad av honom i tvåan, okej!?)
4. Jag kommer dö om han läser det här (NEJ, har inget självförtroende för sånt här skit. Tror inte att han tyckte om mig om jag ens var värd fem öre. Berätta såna känslor är SÅ inte min grej egentligen. Men annars, eh, Hej Alex)
5. När jag var liten ville jag bli clown...
6.
...men nu är jag livrädd för såna äckliga typer
7. Min favoriträtt number 1 är fiskpinnar med potatis och sallad

Pervo

Jag har börjat få in den här perversa Yvette igen. Mycket kanske inte lämnar min mun, men fan vad äckligt perverst jag tänker - igen. Hade en period då jag förknippade ALLT med något snuskigt. Visserligen blir livet lite roligare då, men det kan vara för jobbigt ibland.

Och jag börjar inse att den här bloggen är typ som min "Linas kvällsbok", bara att många kan läsa vad jag verkligen känner. Måste verkligen kapa på det jag skriver.

Håkan Hellström - Minnen av aprilhimlen

Egentligen är du inte kär i mig
Och egentligen
är det okej med mig
För jag blir aldrig kär i nån
Sånt där är slöseri med tid...
Men då slösar vi bort våra liv
(jag tänker alltid på dig i april)

Ge mig en kyss innan du går
att bygga en dröm på
En kyss innan du går
En kyss att bygga en dröm på

Kameramannen

Den här söndagen har spenderas i Stockholm med Kim och Chalisa. Väldigt trevligt måste jag säga! Vi gick först till Kulturhuset och tittade in konstutställningen där. Man blev lite deprimerad av majoriteten av bilderna. Dom utstrålande liksom olycklighet, och jobbiga saker man träffar på i livet.

Anyway. Efter det blev vi hungrig och drog till Subway vid Globen (eller ah, typ min skola, HEHE). Dom har dom godaste mackorna, jag lovar. Sedan, efter att ha ätit där, drog vi till Donken där dom andra käkade lite till. Jag roade mig med Kims kamera och tog sjukt snygga bilder!

Fjolleri med kameran vid Globen-området, och en massa jävla snack om korv var väl höjdpunkten (tyckte nog alla tre). Chalisas favoritkorv finns på Drottninggatan, kostar 10 kronor och är lite större än alla andra korvar. Hahaha. Det är fortfarande lika roligt.

Och nu har jag skrivet upp mig på en tävling. Man ska avstå från ett last som man har. Mina last är mackor, läkerol och mjölk. Jag sa att jag skulle avstå från mackor... Det kommer bli dösvårt! Nu får jag ju inte äta mackor, chips, godis, bullar, kakor, popcorn, glass och allt sånt där. Kommer gå ner ännu mer denna vecka, HEHE.

Gut mos

Syndens orm

Vissa samtal med ens moder kan kännas lite... annorlunda. Igår, innan bion, när vi stod vid toalettkön såg jag en bioaffish (dah) med en ny film som skulle komma. Hette något i stil med "Låt den rätta komma in".

Jag: Haha, mamma... *Pekar på affishen* Jag missade ordet rätta, så jag trodde det stod "Låt den komma in". Fan, liksom... Vad skulle det vara för någon film egentligen?
Mamma: Haha aaa... Låt den komma in... och plaska runt lite! HEHEH.
Jag: ... MAMMA! Hahahaha... Vafan
Mamma: Ja, hehe, plask plask
Jag: Herregud...


Det kändes inte okej, okej?

Mr Virgo

Funderar starkt på att mysa ner mig i sängen och hoppas på en fortsättning av drömmen jag drömde inatt. Den om mig och Jungfrun alltså. Skulle vara så jävla mumsigt om han dök upp återigen i mina drömmar, för det är bara där jag kommer få vara med honom.

Anywho. Imorgon ska jag träffa bästiga Kim och bästiga Chalisa!
Ska nog dra förbi Kultan för en uppgift i Text som jag fick.

Sussa söt alla, söta singlar där ute (ni upptagna ska få en bitchslap okej!?!).
Pusspuss! Smaaaaaack...

Patrik 1,5

Kvällen spenderades i Kista med mor, moster och kusin. Fick äntligen, äntligen, käka min bulgur med tsatsiki (stavning? orkar inte kolla upp). Som jag har längtat! Heaven på hög nivå. Så, efter den goda middagen drog vi på bio och såg Patrik 1,5. Jag tyckte att den var skitbra! Det finns vissa saker som jag störde mig på och sådär, men helvete vad bra den var! Men vad kunde man förvänta sig? Både Torkel Petersson och Gustaf Skarsgård är sjukt grymma skådespelare! Tom Ljungman som spelade Patrik var också skitduktig.

Rekommenderar filmen starkt!
Och nu ska jag fortsätta att surfa runt på internets vågor.

Looptroop - Feel So Good




Amen jag erkänner då! Jag har börjat tycka om Looptroop... Okej! Nöjd?
(Hatar att erkänna det hatar att erkänna det hatar att erkänna det)

Jag har en dröm...

Eller kanske... jag hade en dröm. Inatt. Och den var helt jävla underbar! Drömde att jag och Jungfrun hade det lite mysigt tillsammans. Okej, vi råhånglade typ, men i helvete vad mysigt det var. Jag smakade varenda del av hans läppar, och jag har inte smakat något så godare än den munnen... Ja, i båda drömmarnas värld och verkligheten.

Jag tror jag saknar lite närhet, hehe, och jag bara hoppas att historian upprepar sig i natt (och förhoppningsvis någon gång i verkligheten ;-)).

Idag ska jag gå på bio. Vi ska se Patrik 1,5. Wei! Den verkar så jävla bra. Men innan dess ska jag diska och plugga lite till... och kanske även finslipa på min vackra bakgrund på datorn.

Mer kärlek



1. The winner can put the logo on her blog.
2. Link the person you received your award from.
3. Nominate at least 7 other blogs.
4. Put links of those blogs on yours.
5. Leave a message on the blogs of the girls/boys you've nominated


Söta lilla Anna nominerade mig till det här finfina priset eller vad man nu ska kalla det. Fan vad kul det kändes att få veta. Jag är lite sådär smårolig tydligen, ho ho. Tack så mycket :-)

Jag vill nominera dessa (några av dom kommer väl aldrig läsa min blogg men whatever):
1. Jonas Gardell - Magin han skapar när han skriver ett inlägg är så vackert.
2. Kim - Många tankar och åsikter. Får en att tänka efter ibland.
3. Atena - Fina tankar. Fina inlägg. Fin människa.
4. Lina - Skriver pluttigt och poetiskt
5. Anna - Världens största inspirationskälla inom träningsområdet (ah, du behöver inte göra det här igen, haha)
6. Petter - Inläggen med hans barn är dögulliga och kul att följa hans liv
7. Kommer inte på en till blogg...

Så tragisk

Just nu måste jag nog vara den mest tragiska 18åringen i... ja, Sverige i alla fall. Just idag. Ikväll. Just nu. Tragisk, tragisk, tragisk. Vet ni vad jag ska göra? Men ni kommer också tycka det när jag avslöjar det.

Jag ska plugga. Jag ska börja skriva en artikel. På en fredagkväll. Klockan är över nio. Plugga. Nu. Det här är inte okej! Så här nördig har jag ta mig fan aldrig känt mig under hela mitt liv. Jag som ändå blev mobbad när jag var yngre. Inte ens då.

Men nu... nörd, nörd, nörd, tragisk nörd.
Heja mig!

Vaknat på rätt sida

Fan vad trött jag är på min näsa. Den bara jävlas med mig förtillfället. Jag vet det. Jag vet hur min näsa är. Man skulle lika gärna tro att det var den som var rövhålet, för den beter sig precis som en. Fast det hade varit lite äckligt iof. Tänk om man var riktigt bajsnödig och var tvungen att doppa ner huvudet i toaletten för att kunna få ur sig skiten. Typ som att spy fast med näsan (och fan vad några det skulle vara som skulle kunna tänka sig att hångla med en = inga).

Om cirkus en timme har vi Geografi. Jag skulle inte kunna bärga mig mer än vad jag gör nu. Vilket är lika med noll. Fattar fortfarande inte hur jag kunde ta den här kursen. Hade ju både Grafiskt illustration, Ljudteknik och Webbdesign i tankarna också. Så valde jag Geografi. Fan vad kass jag är. Och näsan kittlar mig.

What a wonderful world we live in...

Utvidgat musikområdet

Sanningen har färgas. Den är typ lite flammigt röd, eftersom... Jag blir lite generad. Sanningen. Erkännandet. Främst för mig själv. Men att sedan säga den till alla andra. Ibland tar det emot. Man vill liksom fortfarande ha lite stolthet i ryggen...

Jag har börjat tycka om en viss artist... Eller band. Och ja, kanske en artist också. Två. Vilka det är vill jag inte erkänna nu. Jag har trackat ner båda. Det kan jag erkänna. Och nu har vinden vänt. The botten is nådd...

Men deras musik makes me feel so good.

Det brinner



Funderar på att skriva ner alla tankar och känslor jag känner på ett papper,
och sedan bara bränna ner hela skiten!

Bussjävel

Har lite ont i ryggen nu. Stod och väntade på bussen när jag helt plötsligt fick en hård smäll i ryggen. Det var en buss bakom mig som skulle svänga och... well, jag fick kanten på framsidan av bussen i ryggen. Det gör lite ont nu faktiskt. Och inte kom han ut och sa något heller. Rövhål.

Domedag

Jag kommer dö. Allvarligt. Dö. På riktigt.
Vet ni hur mycket jag helt plötsligt fick att göra i skolan?
Äckligt mycket.

Jag kommer dö.

Yes

Nu... nu har jag gjort det!
Nu tog jag steget.
Ja, nu...
Nu har jag köpt ett lås till skåpet.

Fyfan vad jag är bra!

Det här är bara - hrm hrm - tankar

Låt oss säga att jag är intresserad av en kille som är lite smalare än vad jag är. Och låt oss säga så att båda hans armar skulle vara lika tjocka tillsammans som ena min arm (alltså, det är jag som är fet och inte han som är för smal, okej!?). Sedan kan vi säga att han är jungfru i stjärntecken. Bara för att lejonet och jungfrun inte passar ihop what so ever enligt astrologi (bevis 1 - ja, gå till kärleksområdet så får ni se - bevis 2, och JA, ta det med en gnutta ironi). Men låt oss också säga att vi mot stjärnornas förmodan fattar tycke för varandra... och att vi kanske en dag ser varandra så som Gud skapade oss (om han nu finns).

(Det här kan låta som en förolämpning mot killen, men det är det inte egentligen). Kommer jag då krossa hans revben med mina tjocka lår? Och kommer han kunna hantera all detta överflödiga fettet som jag har, men inte han?

Och kom ihåg: Det här är bara tankar!!!



Heeeeeeeeeeeeheheheeeeeeeeee.....

En fin dikt

Jag är förkyld
Min hals den gör ont
Kroppen har svullnat
och mensen har kommit
Livet omöjligt inte bli bättre




FIN DIKT VA!?

Tjusan

Jag har så underbart ont i halsen. Trodde så naivt att jag inte skulle bli smittad. Ha ha ha!
Nu har vi mediakommunikation B. Underbart tråkigt.

Du är snygg och du vet om det

Jag känner mig som värsta wannabeen nu, men... Snook. Jag är seg. Jag är efter. Men jäklar vilka grymma låtar dom har. OKEJ! Jag har fastnat för en låt... Det är typ ingenting men ändå. Ska alltid vara seg när det gäller musik. Alltid efter. Men någon punkt i livet kommer jag dit också ju. Ha tålamod!

Sedan kändes det inte så jävla lockande att lyssna på deras musik när dom var sådär... jävligt stora, och alla fjortisar var så tunga hiphopare i två sekunder. Yo bro, 'zup... nåt.


Jag vill se dig som Gud skapade dig 
Du måste tro på dig själv idag
För jag tänker inte dyka upp i dörren med en ros mellan tänderna


Jag vill se dig som Gud skapade dig

Sitter i skolan och har precis (well, för typ en halvtimmes sen slutade vi) PH-samtal med Petra. Det gick bra. Hon babblade på som övrigt. Och vi gick 30 minuter övertid. Inga konstigheter om man säger så. Vi hade säkert pratat mycket längre om inte Sandra hade kommit och avbrytit oss.

I alla fall. Min hals är bättre idag! Yay *peppa peppa, ta i trä*. Får se vad som händer snart. Sitter och lyssnar på Timbuktu (!?!!?)! Vad fan händer med mig!? Äh. Kanske bara har fått nåt snurr i huvudet, eller så har jag väl insett att han är rätt bra.

Vi ses!
Hasta la pasta, baby.

Vakter och polis



Helt jävla, sjukt, äckligt, fantastisk, underbar låt! <3
Har knarkat sönder den hela sommaren. Sniff sniff

Värm mig

Jämt när jag är påväg att dö av förkylning (ja, det kan faktiskt hända!) blir jag sjukt sugen på varm mjölk och frukt... och mackor. Fast mest mjölken. Blir som besatt av det! Hur konstigt är det inte? Warm milk. Alla tror att det är äckligt, men det är fan som silke för halse! Och sjukt, jävla gott!

Därför frågar jag mig varenda gång jag håller på att dö av en förkylning; Varför dricker jag inte varm mjölk hela tiden?

Well, det återstår att se.
Adjöss!

Wish me

Det sägs - enligt någon tro, kommer inte på vilken nu - att när man nyser så pratar någon om en väldigt mycket. Ja, eller nåt sånt. Därför måste det ha gått ett hett samtal om mig hela dagen. Jag nyser fan hela tiden.

Och nej, det kan väl inte bara bero på att man är lite förkyld och det kittlar lite i näsan? Nej nej nej.

Haha. I alla fall... Drömde inatt att jag var gravid. Inte första gången jag drömmer det (drömtydare, tack, vad betyder det?), men det här var första gången jag visste vem pappan var till barnet. Och eftersom det är så pinsamt vill jag inte berätta vem det är... Eller ja, nej, det är inte så pinsamt men jag vill inte säga ändå. Han är i alla fall en offentlig person... Inom Sveriges ramar åtminstone.

Lovely dag förövrigt... eh. Tre flugor i en smäll. Just idag. När jag var som sexigaste och luktade blommor och hela köret. Först såg jag mr. hothothot. Tyvärr är han gaygaygay så att... där har jag ingen chans. Sedan vid Bålsta såg jag lille cutiecutiecutie. Men han är helt för random och kanske liiiite för liten för min smak (okej, kanske bara 1-2 år men ändå). Efter det såg jag min, otroligt snygga och sexiga, före detta granne som heter Alex. Han har dock flickvän så, har ingen chans där heller.

Det är underbart. Alla jag tycker om är antingen homo, har flickvän eller så tycker dom helt enkelt bara inte om mig. Om jag faller för någon av dessa tre sorterna igen så skriker jag! AAAAAAAAH.

Hejdå.

Manu Chao - Welcome To Tijuana


Samara

På fotolektionen idag fick vi göra en uppgift där man skulle manipulera bilder på ett eller annat sätt. Och... eh... nä, jag orkar inte förklara. Det kanske kommer någon gång. I aaaallaaa faaaall... På ena bilden... Fyfan! Säger bara att Samara i The Ring har fått ett ansikte! Fick även höra att jag ser ut som tjejen i The Grudge. Så jävla snyggt! Och efter om och men ser jag ut som en emo-japan, haha. Fan. Så jävla snyggt!



Yada, yada, yada

Fan vad segt söndagar är.
Jag har inte ens pallat skriva ett endaste litet blogginlägg.

Och nu ska jag käka lax... Fast jag är sjukt sugen på sushi.
Gimme gimme some RÅ fish!

Utsidan ger insidan en chans - Insidan ger utsidan sin glans

Det är klart att det har betydelse. Utsidan alltså. Klart som fan att det har en stor betydelse. Och visst fan har jag krav. Visst tittar jag efter några speciella saker.

Jag tycker inte om biffiga killar. Jag tänder inte på sexpack. Diggar inte killar som stinker spya eller har fettigt hår. Använda fula gympaskor är inte riktigt min grej (fastän mina skor kan vara rätt fula också i och för sig). Och har du t-shirten innanför dina byxor, som slutar strax under armhålan, ger jag dig inte en extra blick.

Rå och ärlig. Ytlig och bitchig. Ja, jag kanske är det. Men vad fan... Säg den personen som inte bryr sig om utseendet what so ever. Alla gör det. Det bara är så.

Ett omedvetet krav (som jag faktiskt inte visste om) jag har är ögonen. Tydligen... Tydligen har ögonen en jävligt stor betydelse för mig. Söker gärna efter ett par stora, glittrande och vackra ögon. Kanske därför jag inte attraheras av asiater? No offence, men jag har inte sett så många asiater med stora ögon. Deras ögon liksom... försvinner på något sätt. Förresten är jag nog inte deras typ heller. Jag märkte det igår på tåget hem. Ett stort gäng med asiater kommer in på pendeln. Pratar typ kinesiska eller något. Tittar på den blonda, smala tjejen. Smygfotar henne. Tittar på mig. Flinar. Hehehehe, du? Brunt hår? Blåa ögon? Småfet? Piercingar överallt? Nej, tack.

Och det är ju så också. Inte fan attraheras man av alla personer. Det finns en sorts människor som man dras till. Det betyder ju fan inte att man tycker att resterande av befolkningen är asfula och att man får en spykänsla när man ser dom. Nej. Dom är vardagliga i ens ögon. Så som asiater är för mig... Och vanliga svenne-bananer. Eller typ svenne-banan-wannabe-östermalm-dudes. Faller mig inte riktigt i smaken. Inte skitfula. Inte wow-vilken-snygging-hej-dig-skulle-jag-dö-för.

Sen har ju utstrålningen en stor betydelse. Klädstilen... Ja, klädstilen. Det är väl den som berättar hur man är som person (direkt efter hur man beter sig)? Fast ja, well, den kan ju bedra. Likaså med beteendet. Man kan ju göra sig till. Låtsas att man är någon som man inte är. Och då är det väl ett bevis på att man inte riktigt har hittat sig själv. Det syns ganska väl det också, fastän vi låtsas blunda för det. Ho ho ho, är du egentligen osäker på dig själv? Ah men va. Nämen, det såg jag verkligen inte... Nej nej nej för fan. Vi ser ingenting. Vi har en ögonbindel för våra ögon. Så fortsätt du.

Ja, jag har ljugit för er när jag har sagt att jag inte har några ideal. För det har jag. En massa. Vill bara låtsas om att jag inte har det (ser ni, skenet bedrar). Vara den braiga. Herregud! Amen neeej, jag bryr mig inte ett dugg om utsidan.

Och misstolka mig inte nu. För jag går verkligen inte bara efter utsidan. Vilken hemsk människa gör det? Klart man ger någon en chans. Klart man bryr sig om insidan. Det känner man ju liksom inom sig. Känns det bra, så gör det för fan det.

Sedan kanske jag sitter där med ett svenne-banan som har sexpack och har små, oglittriga ögon. Och tja, det gör mig fan ingenting. För antagligen har han något som gör mig helt bajsnödig av nervositet, och får mig att fnittra som vilken fjortonårig flicka som helst.


Äh, det här måste vara ett av mina mest snurriga inlägg

*Poff*

Jag hade tänkt dela upp detta inlägg i typ två olika delar... kanske tre. En del handlade om en upptäckt, blandat med att jag kan ha ljugit för er allihopa. Den andra delen handlade om... tja, den tänkte jag faktiskt skriva nu. Den är kort, gott och ingen bra. Därför väljer jag att skriva om den.

Känns som att hösten redan har funnits i detta hus i flera månader. Seriöst. Det har bara gått 6 dagar av den officiella hösten(?), men fan vad deprimerande, grått och beige det är redan. Jävligt trist! Funderar på att trolla mig bort från detta place för ett tag idag. Ja, det låter jävligt nice.

Vi ses...
Simsalabim!

Bara en annan lista

1. Put your music player on shuffle.
2. Press forward for each question.
3. Use the song title as the answer to the question even if it doesn't make sense.
NO CHEATING!


Will it be ok? Öppna din dörr
How are you feeling today? Wait for you
How do your friends see you? The navy song
Will you get married? Virus
What is your best friend's theme song?
Propaganda
What is the story of your life? Stanna livet
What was high school like? Sterben für dich
How can you get ahead in life? Tänk om
What is the best thing about your friends?
Pachad
What is tonight going to be like? Släpp mig fri
What is in store for the remainder of this weekend?
Hips don't lie
What song describes you? Du var mitt allt
To describe your grandparents? Fredrik Snortare och Cecilia Synd
How is your life going? Your everything
What song will they play at your funeral?
What's goes around... comes around
How does the world see you? I hope you die
Will you have a happy life? In my place
What do your friends really think of you?
Along comes Mary
Do people secretly lust after you? Det vackrigaste
How can I make myself happy? Grannlåtar
What should you do with your life? Grönsaksmannen
Will you ever have children? Yummy down on this

Här använder man artisternas / bandens namn istället.

1. Vem är mest lik dig? Björn Rosenström
2. Vem är mest lik din mamma? Wheatus
3. Vem är mest lik din pappa? The Hives
4. Du vore ett perfekt par med... Billy Talent
5. Du skulle lätt bli bästis med... Wheatus
6. Ni skulle avsky varandra, du och... Jason Mraz
7. Du drömmer om att träffa... Fonky Fresh (oh ja, biggest dream ever!)
8. Du har vilda sexfantasier om... Jason Mraz
9. När du träffar dina vänner så brukar ni prata om
... DJ Flex
10. Vem har världens vackraste röst? Adam and Andrew
11. Vems röst vill du ha? Jason Mraz (det är därför jag avskyr honom)
12. Om du var tvungen att ha en röst i huvudet för resten av ditt liv, så skulle det vara denna persons/dessa personers röst/röster... Shakira
13. Du tror att du är släkt med... Snook
14. Du skulle vilja ha följande artist/band som spelade på din nästa födelsedag
... Puff Daddy

Albins katastrofala busringning


-

En lång, smärtsam tystnad sprider sig i huset.
Och jag bara undrar; Vem fan har dött!?

Whine

Lasse har fått mig att grina för tredje dagen i rad.
Creds till honom...

Tragisk humor

- Jag skulle vilja köpa 1kg smör.
- Är du alldeles från fettet?!

- Jag skulle vilja köpa 3 stora laxar.
- Är du inte riktigt fisk?!




Hahahahaha :-D

Möss

Gjorde ett av dom bästa köpen idag - köpte en datormus till min skoldator. Har snott med mig datormusen som alla använder till skolan varje dag, haha. Elaking. I alla fall... Gick in på Experts hemsida för att se hur mycket den billigaste kostade. Såg först inte vart jag skulle gå in. Letade och letade, tills jag såg en underkategori där det stod "möss". Hahaha. Det tyckte jag var skitroligt.

Och idag har jag skrattat så mycket att jag har fått tårar. Hjälp av Lasse såklart. Vi lyssnade på den här videon (som ligger under denna text) och den är löjligt rolig andra gången. Första blir lite seg. Andra... klockrent! GOLAAASHOO


Det här är inte okej, del 2

Oh nej!

Oh nej oh nej oh nej oh nej!
Det här är SÅ mer inte okej än förra inlägget.
Jag börjar känna den här sega känslan inom mig.
Det är inte okej. Fyfan! Fan fan fan.
Vad händer med mig? Jag brukar inte bli såhär.

Avundsjuk... jag är så avundsjuk.
Uäck.

Fast det kanske bara är mänskligt?

Det här är inte okej

Jag börjar få in gamla vanor igen! Det är... så jävla gott!!! Oj oj oj. I början av sommarlovet var jag som besatt av knäckebröd, läkerol och té. Det beteendet börjar komma tillbaka! Skulle - helt ärligt - kunna livnära mig på bara det. Men hur bra är det på en skala? Well... inte så bra.

Men fan vad gott det är! Fa-aan.

Propaganda

Nu har vi precis börjat med mediekommunikation B. Skittråkig lektion. Bara en massa reklamskit. Jag hatar det. Hitta på en massa propaganda. Ta fram det bästa ur en produkt/företag.

Wah. I don't like.


... och jag har förberett mig med ipren den här gången.
Minns förra veckan. Jävligt smärtsamt!

Fuck you, din jävla serie

Vi har text och ska skriva tre extra scener till en serie som vår multilärare har gjort. Den är rätt tragiskt redan innan. Handlar om en tjej som blir medlem i någon jävla klubb, och där träffar hon på en kille som är jävligt på. Hon följer med honom hem mot sin vilja (!?) och sista scenen står hon vid fönstret naken, och det är där vi ska börja skriva skit... Och det här är mitt slut på serien:

Scen 13
Inne i rummet
Tjejen smyger fram till hans byrålåda och lirkar loss hans bilnyckel från nyckelknippan och går ut.

Scen 14
Ute vid bilen
Repar bilen och springer iväg för att åka med bussen.

Scen 15
Hemma igen
Tjejer kommer innanför dörren i sitt egna hem, pustar ut och säger "Fuck you, you BASTARD!"

What you see is what you get

I somras tänkte jag bli lite mer kvinnligare i mitt sätt att klä mig. Nu har jag insett att jag inte orkar det. Jag trivs ju liksom i dom kläderna jag bär på nu, så varför ändra det för? Jag tycker om min stil. Den varierar från dag till dag. Det är lite gott och blandat. And I lo-ooo-ooove it! Haha. Tror fan inte att jag skulle må bättre av att bara gå runt i kortkort, klänningar, tunikor etc. Älskar baggyjeans och tjocktröjor.


Bilderna är från i våras....

Sucks even more

Jag har inte kommit någonstans med geografin.
Den är tydligen inte svår, men så har jag IQ-fiskmås.


...typ

Line and sinker



Today I don't feel pretty
And I'm tired of trying to fit right in
Don't think that you're so great
Cause being great must suck

We don't always see the bright side
We all need ego suicide
You hung my id today
But I have licked my wounds and carried on

Trött

Ska snart göra geografi-läxan hade jag tänkt. Tänkte ligga i fas på en gång... för att sedan glömma alla deadlines. Det händer alltid. Varje år. Inget nytt. Duktig i början. Sämst i slutet. Det så det ska vara!

Inatt blev det inte mycket sömn, what so ever.
Sucks.

Beautiful colours...

... och jag insåg att det inte längre är sommar, utan höst.
Save me this time 'cause you forgot it last year.

Egentligen inte ditt fel

Det här kommer nog bli ett av de svåraste inläggen att formulera orden så att det blir bra...

Hur förklarar man för någon att man mår dåligt i själen, bara av att vara i dess närhet? Fastän personen inte gör något speciellt, eller så gör den en massa jävla småsaker som bara får en att må skit. Man trivs inte i personens närvaro helt enkelt. Finner allting jobbigt och man får lust att bara... Lust att... jag vet inte.

För jag orkar inte. Jag orkar i n t e !

Hur förklarar man det? Utan att såra personen. Hur gör man? För det hela känns så unfair för både personen i frågan och mig själv. Hur länge ska jag låtsas orka?

Yael Naim - Lonely

You are not alone
I am here with you
Even when you're scared
I'll never leave you
Standing in a storm

Making it insane
Once again, I would try
To enchain you
But you open your eyes to the sky
and whisper

That you are so lonely
You are so alone
You're so alone
You're so lonely, so lonely

So I'm colouring my face
While I am here with you
Imagining the landscape of your sorrow
Is it yellow or blue?

Colouring the sky, and the threes
and the clouds, and the moonlight
I'd coloured your heart
If you didn't I did


S.O.J.A! <3


Skolan

Förtillfället sitter jag i skolan... Vet ej fan vad jag ska göra! Pallar bara inte åka hem. Orkar inte åka till Bålsta. Vet ni hur dåligt jag mår över att bo där? Jag klarar inte det längre... Bara så jävla äckligt där! Vill bara fly från alla problem, och det ska jag ta mig fan göra någon dag.

Så här sitter jag helt själv. Har tittat igenom alla internetsajter, som jag brukar besöka, cirka 100 gånger. Så vad ska jag göra!? Ingenting, ingenting... Har ju inte ens fått några läxor än... förut om i geografi, och den boken har jag hemma.

Foto A verkar vara en rätt rolig lektion. Okej, jag känner mig sjukt korkad och så för jag fattar inte allt som dom dillar om... Men bortsett från det... Nice.

Wuho

För ett tag sedan köpte jag ett par svarta byxor. Tiden gick. Jag blev fetare. Till sist kunde jag inte använda dom längre, och var mest ledsen för att jag hade "förlorat" ett par byxor. Var nere i typ ett par jeans då.

Idag... Idag idag idag. Idag kom jag i dom igen! Vet ni hur glad jag blev eller? Trodde verkligen inte det... Det var då jag insåg att jag faktiskt har gått ner cirka 10 kilo sedan i slutet av Mars.

Pleased.

RSS 2.0